bende küvetini, filesini aldımkızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.
iyi akşamlar kızlaar..
dün bilgisayarım acılmadı, ekranda bir sorun vardı zaten zaman zaman yapıyordu böyle..yine aynı şey oldu ve bugün öğleden sonra geldi servisten..
o yüzden gecmişe hic bakamadım henüz..
umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
biz iyiyiz oğlumlabugün maşallah cok hareketliydi acayip hareketler yaptı, teyzelerimiz de oturup bizi izlediler :)))
bi tarafa toplanıyor, açma germe hareketleri, zıpzıp zıplama seramonileri ile karnımı çatlatma çabaları içerisinde kendisi
bir de kasık ağrısı var ki bende tek tarafım ölüyorum yürürken, dün akşamdan beri cok şiddetlendi nedense..:18:
işte böyle canlar, siz nasılsınız bakalımmm????????
selam kızlar
keyifler yerinde genelde maşallah diyelim sabırla bebişleri büyütmeye devam
ayşe ben de 1. ve 2. yi çok beğendim canım ellerine sağlık
dün akşam endokrin uzm. na gittim sonuçlar güzel çıkmış tedaviye gerek yok dedi sadece kemo almadan 1 gece önce insüline başla 2 gün kullan aniden fırlamasın dedi
yediklerine dikkat etmeye devam ama yine de onkolog la görüşeceğim insülin işini
heyet raporumla doğum izni çakıştığı için heyet raporunu kestirmem gerekiyormuş, onu da konuşacağım onkologla ama inşallah adam beni dövmez çok tırsıyorum adamdan yaa resmen beni böyle şeylerle yorma diye bakıyor suratıma bir şey sorarsam ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok
sabah da psikoloğa gittim ama çok hastayım yaa öyle kötü öksürüyorum ki gece öksürmekten uyuyamadım ne yapsam boğazım yumuşamıyor ciğerlerim sökülecek sanki
eşim gece acile gidelim dedi ama istemedim zaten ilaç veremiyorlar bıktım hastaneden
acaba nasıl yumuşar göğüsüm kızlar yaa :44: akşam olmasın istiyorum artık gece perişanları oynuyorum resmen
pazartesiye kadar dr işleri bitti artık evdeyim ve o tarihe kadar iyileşmem şart yoksa seans aksar vermezler...
Kızlar ya 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Normalde sayardım. Yarım saatte rahat 25 kere falan olurdu. Bazen geçerdi de.
Şimdi saatte 5 kere falan oluyor ya da olmuyor. Tekmeler azaldı. Zaman zaman kendini dayıyor sadece o kadar. Geçen gün uykularından bahsetmiştim, benimki hiç uyumuyor diye. Acaba uyuyor mu?
Tatlı falan yiyorum. Yok. Eskiden bir kaşık nutellaya kendinden geçerdi.
Siz de durumlar ne? Doktora da gitmeli miyim bilmiyorum.
Kızlar ya 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Normalde sayardım. Yarım saatte rahat 25 kere falan olurdu. Bazen geçerdi de.
Şimdi saatte 5 kere falan oluyor ya da olmuyor. Tekmeler azaldı. Zaman zaman kendini dayıyor sadece o kadar. Geçen gün uykularından bahsetmiştim, benimki hiç uyumuyor diye. Acaba uyuyor mu?
Tatlı falan yiyorum. Yok. Eskiden bir kaşık nutellaya kendinden geçerdi.
Siz de durumlar ne? Doktora da gitmeli miyim bilmiyorum.
cnm o peynir kesiği akıntıdan sonra kullandığın haplarla akıntın normale dönmüş işte tatlım.hamilelikte yaşamadım rabbim yaşatmasında o mantarı genç kızlığımda 2 evlendikten sornada 2 kere oldum nekadar temiz tutsanda o mikrop orda durduğu için ve akıntı çok yaptığı için tekrarlıyor malesef bu mantar...ama haplardan sonra akışkan kıvama geliyor akıntın midesi bulanmasın kimsenin ama sümük gibi oluyormerhaba kızlar.ben de sizin gibi ocak annesiyim.evde internet olmadığı için sizi çok fazla takip edemiyorum.internete girdikçe yine de yazdıklarınızı bilgilenmek adına okuyorum.çok da güzel bilgiler oluyor.hatta aranızdaki samimiyete hayran kalıyorum.Allah bi avazda kurtarsın hepimizi.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.
evet o pit pitlar bendede var benimde aklima geldi diyorum herhalde hickiriyorama bende tuvalet olayinda öyle birsey olmuyor canim benim iyi düsü iyi olsun son aylarda gercekten insan hep vesveseli oluyor bende hep yapiyorum dogum yakla tikca heyecan hersey birbirine karisiyor.. seni..
kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Ah ah. Ömründen ömür canımdan can gitti.
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
Kızlar merhaba. Ben de uzun zamandır topici takip ediyorum bugüneymiş kısmet:)
Bir sorum var;
öğretmenim izne ayrılmama bir hafta kaldı. Çok stresli bir okuldayım.Haliyle yoruluyorum. Bir kaç haftadır karnım aralıklarla semsert oluyor. Ya da bazen bebeğim bir tarafa yaslanıyor o kısım taş kesiliyor. Bu durum erken doğum belirtisi olabilir mi? Korkuyorum. Dağın başındayız. Eşim askeri personel, ha deyince yola çıkamıyoruz güvenlik nedeniyle. Sizlere danışayım dedim. Bir de çok idrara çıkıyorum. Altıma kaçırcakmış gibi bir his oluyor. Enfeksiyon yok.
Kızlar merhaba. Ben de uzun zamandır topici takip ediyorum bugüneymiş kısmet:)
Bir sorum var;
öğretmenim izne ayrılmama bir hafta kaldı. Çok stresli bir okuldayım.Haliyle yoruluyorum. Bir kaç haftadır karnım aralıklarla semsert oluyor. Ya da bazen bebeğim bir tarafa yaslanıyor o kısım taş kesiliyor. Bu durum erken doğum belirtisi olabilir mi? Korkuyorum. Dağın başındayız. Eşim askeri personel, ha deyince yola çıkamıyoruz güvenlik nedeniyle. Sizlere danışayım dedim. Bir de çok idrara çıkıyorum. Altıma kaçırcakmış gibi bir his oluyor. Enfeksiyon yok.
Canım ben de üşüttüğüm zaman direk ciğerlerime iniyor, öksürükten ölüyorum, göğsüm tahriş oluyor.
O durumda da nişastayı sütle ya da suyla kaynatıp muhallebi gibi yiyorum, göğsümü yumuşatıyor.
Dene istersen canım.
Zeynep faz geçmiş olsun canım,
Ben öksürük ve boğaz yumuşatmak için 1 tatlı kaşığı bala karabiber dökerim ( bolca ama çok aşırı da değil)
Onu yutarım ve su içmem. Yanar ısınır oralar. Çok faydasını gördüm canım ben.
bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?
bence kesinlikle fazla ara vermeden 2.yi düşün.ara vermeki ilişkileri iyi olsun.bak benim4.olucak inş.bu bebek çok şanslı,2 ablası ve bir abisi var.oğlum daha 4 yaşında teyzesi.ay kıyamam ben ona daha o bebek benim gözümde,nede çabuk abi yaptık çocuğu:)gerçi büyük kızımda 3.5 yaşında abla olmuştu ama evin en küçükleri hiç büyümüyo.hele şimdi doğacak olan heralde hep bebek olur bizim gözümüzde.bide kız,nazlanırda nazlanır artık evin en küçüğü olduğu için...
kiyamam ya hasta hasta dusunmus kardesini . cok gecmis olsun canim.
ne guzel babannesi varmis herkese nasip etmez Allah Ben hasta yollasa basinda bekler ama kalkip birsey yapmaz
oyle ihlamur filan hakgetire yemek yemezsede midesi almiyor zorlama der. :) kaderine terkeder yani :)
maşallah suphanallah4 çocuk ha ben de 3 tane istiyordum ama Rabbim bu bebeği bağışlasın sağ salim bir daha olmayacak galiba yine Rabbim bilir ama oğluşumla yetineceğim galiba olsun buna da şükür Allah hiç olmayanlara da nasip etsin
yarenahsen başka cocuk düşünmüyon dimi. nasıl korunmayı planlıyorsun.
ben şimdiden onu düşünüyom.hiçbi korunma yöntemi güvenilir degil yada zarar veriyor kadına.
ne halt yicez ya.Allah iki cocuguma ömür versin başka cocuk düşünmüyorum ben
kordon filanda baglatamam bu arada
aynen ya ne olacak bilmiyorum benim meme kanseri tekararlama durumundan dolayı 2 ila 5 sene bebek yapmak yasak sonra olup olmayacağı meçhul ama en az 2 yıl korunmak lazım ben 2 sene hap kullandım ama tövbe bir daha ben korunmam kondomu da sevmiyorum eşim zaten hiç sevmez
ne yapacağız yaa tıp bu konuda çok aciz malesef
herkese selam .
yavrularımın fetal ekosu ii çıktı
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim
yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor
benim kafa yatıktı göremedim
bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor
bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .
canım sen ne diyeti yapıyorsun dr verdi herhalde mahsuru yoksa diyetini paylaşır mısın şeker sorunu olanlara fikir verir...
cnm ben 4 yıldır takvim yöntemi+kondom yada geri cekilme yöntemiyle korundum.
ama bu hamielligimde takvim yöntemi elimde patladı hamile kaldım :))
kondomdan nefret ediyorum , dogum kontrol hapını hiç kullanmadım hormonlarımı bozmak istemiyorum,bide kilo ve kıllanma filanda yapıyor diyorlar
spiralinde ölee cok koruyuculugu yokmuş.eee napıcaz bizz kendimizi kasarakmı gircez ilişkiye
ben şöle rahat rahattt hamilelik korkusu olmadan ilişki yaşamak istiyom, yokmu önerisi olann:)
vala cnm bzm de hamileliğe kadar eşim korundu. adet düzensizliğim vardı. 2 ay kadar hap kullnadım. kıllanma kilo olmadı da mahvetti beni sürekli kusma bulantım oldu.
takvim yöntemine hiç güvenemedim düzensizlikten dolayı.. spirali önermiyolar zaten zararı varmış.. ben de kara kara düşünüyorum gerçekten :))
biri bişeyler önerse de bizi rahatlatsa :))
diyorum ya tıp bu konuda çok aciz
en az 2 sene çok dikkat etmeliyim ama nasıl :44:
inşallah canım ya şimdilik öle görünüo çok hevesli umarım çabuk bıkmazbenimki de bilmio başkasının bebeğini kucağına bile almaz öle uzaktan sever deneme yanılma öğrencek sanırım benim de pek bildiğim sölenemez ama yeğenlerimle çok ilgilenmişliğim var altını almaktı mamasını yedirmekti falan ama kendi bebeğine bakmak bundan daha fazlasını gerektirio işte bakalım zamanla size de sorarak öğrencem inşallah maşallah kocana da hiç umursamayanlar da war eve gelip ben bütün gün çalıştım sustur şu çocuğu diyenleri de gördüm walla sinir oluom ölelerine de
hahahaaasenin kız nazlandıkça nazlanır artık babası da dayanamaz ona ben hala babama nazlanmaya bayılıom walla
yaa ne güzel sizin yeğen falan derken yine deneyiminiz olmuş kızlar ben hiç bebek bezi değiştirmedim ya da bebek giydirmedim yıkamadım kucağıma bile aldığımda hiç beceremem, yani benim sizin kocalarınızdan farkım yok herkes sen iyi bir anne olursun diyor ama güvenemiyorum kendime hiç bir şey bilmiyorum
yengem de hamile onun da nisan da Allah nasip ederse kızı olacak hala olacağım halası yesin onu ne güzel cicler alacak ona kız kıyafetlerine bakıp sulanıyordum şimdi yeğenime alacağım hepsinden Allah ım hala olmak da ayrı bir keyif
cnm benim kızın 29. haftadan beri kafası aşağıda hiç öle bi küçülme de olmadı... bi dayıyo tötüşünü minik bi tepecik.. bi de sağdan sola kayarken aynı şekilde tepecik oluşturuo o tepecik hareket edio acaip komik bi görüntüiçerde yer mi kalmadı yavruma noldu herkes göbüş küçüldü dio benim ki yine bir füze
aynen canım benim de karnım büyüdü birden o tepecikler bende de var bazen mideme dayanıyor bazen idrar keseme nasıl idrar sancısı gibi bir sancı vuruyor birden en çok ondan rahatsız oluyorum ben
iYİ Akşamlar forumun güzel anneleri..:)
Dün doktora gittim 1,5 kilo dedi bebişime normalmiş herşey.. bitek agzı acık duruyormus bizimkisi .. annemde diyor ac bırakıyorsun heralde bebişini:) bizim oglanın agzı neden acık anlamadım ama
Ananesiyle cicilerde aldık en kısa zamanda resimlerınıde paylascam bir tek besigimiz kaldı onu da halledince hazırız doguma ..:)Ah şu mide yanmalarıda olmasa..
3 gün boyunca birşey yiyip besleyemedim yavrumu hastlandım ,üşütmemeye gayret edin kızlar.. hamileyken cok zormus ,yaşadım gördüm canımdan can gitti.o degilde insan kendinden cok yavrusunu dusunuyor annelik gercektende dogustan icgüdüsel bişey..
sorma şekerim ben de feci üşüttüm ama hava kararınca akşam oluyor yine humma tutacak diye üzülüyorum gece kafamı yastığa koyduğum anda boğulacak kadar öksürük tutuyor ciğerlerim sökülecek sanki en kötü günüm de bugün bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah her öksürmede bebeği sarsıyorum diye korkuyorum öksürürken pıt diye doğuracağım haa
zor iş şu hamişlik zor ve uzun...
bir yandan izne çıkayım istiyorum bir yandan burdaki 57 kuzumu bırakmak içimi burkuyor.çok üzülüyorum onlara.iyi bir sınıfım var ve bana çok düşkünler.döndüğümde bozulmalarından çok korkuyorum.sonra nsıl toplayacagm onları onuda bilmiyorum.
yaa sen ne tatlı bir öğretmensin böyle ay keşke benim oğluşumun da öğretmeni sen olsan, ne düşünceli bir davranış ama önce kendini ve bebeğini düşün canım benim...
aynı sorunu geçen gece bizde yaşadık canım olmadı ve ben kendimi çok kötü hissettim.bir dahada cesaret edemedm açıkcası.eşim dolanıoyr peşimde bir iki gündür ama ya yine öyle olursa diye cesarete edemiyorum.canım sen magnezyum kullanmıoyrmusun.benimde çok kramp giriyordu ama megenzyumdan sonra azaldı.tamamen geçmedi tabi ama dayanılır derecede en azından.kendini bunaltma canım iş için falan.hamileliğimzin son demlerindeyiz.keyifli yolculuğumuzun tadını çıkaralım.arada geliyor öyle keçiler.banada oluyor ama geçiyor sonra
demek herifler peşinizde dolanıyor, siz de benim gibi kafanızı kazıtın nasıl asker arkadaşı muhabbetine dönüyor ortam izleyin ve görün
Amin..
Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkürler..
Bende Şu Mantardan Kurtulamadım..
Fitil Fitil Anam Ağladı..
Sağlık Olsun 1 Ay Kaldı..
Ama Bence Bu Sorunu Doktora Sor..
Çünkü Sıklaştı Artık Kontrollerimiz..
ayy o mantar sorunu bende de var canım dediğin gibi fitil fitil bu sefer de geçmezse antibiyotik vereceğim dedi dr
idrarım sarı ve bulanık idrar tetkikinde bir şey çıkmıyor ama mantarım işte bazen kolonya ile siliyorum nasıl yanıyor başa çıkamadım bu mantarla
cnm o peynir kesiği akıntıdan sonra kullandığın haplarla akıntın normale dönmüş işte tatlım.hamilelikte yaşamadım rabbim yaşatmasında o mantarı genç kızlığımda 2 evlendikten sornada 2 kere oldum nekadar temiz tutsanda o mikrop orda durduğu için ve akıntı çok yaptığı için tekrarlıyor malesef bu mantar...ama haplardan sonra akışkan kıvama geliyor akıntın midesi bulanmasın kimsenin ama sümük gibi oluyorbenden sana tavsiye haftada bir vajinal bölgeni ph değeri 5.5 olanbir sıvı sabunla yıkaman.2 yıldır olmuyorum ve öyle yapıyorum ,hergün don değiştirmekten anam ağlıyor günlük pedte kullanmam sevmiyorum en ufak bi akıntıtda bişey olur diye değiştiriyorum bende.geçmiş olsun cnm
kötü düşünmüyorum zaten cnm iyi oğluşum şükür biliyorum ama normalde deli gibi hareket ederdi belkide 2 gündür yoğunum dün misafirim vardı bugünde anacımla gezmeye gittik hareket ettiğim için çocuğu hissetmedim belkide ama az önce açtım göbişimi oturdum güzelce kaykılarak 4-5 kez adıyla laf attım karşılık verdi hepsinde hareket etti...ya teyzeleri benim oğlum benim sesime karşılık veriyor,babası deniyor aynı şeyi pas vermiyor oğluşum ,ben laf atınca bi hareket bi tepik sormayıniçim gidiyo ölecem sevgimden yauww
vajinal bölgeyi sabunla yıkayabiliyor musun ben çocukluğumdan beri korkarım annem çok tembih ederdi sabun sürme sakın diye hala süremem çok dikkatli yıkar liflerim direk sürebiliyor muyuz sabunu? cehaletimi bağışla lütfen
kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Ah ah. Ömründen ömür canımdan can gitti.
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
canım geçmiş olsun neyseki atlatmışsın, sinirlerin boşaldı demek ağlaman ondan olmuştur çok şükür çok...
valla ben kendinden pek haberi olmayan biriyimdir hiç takip olayım yoktur kendimi dinlemeyi hiç bilmem o yüzden bebek daha çok ne zaman hareket ediyor günde kaç defa ne sıklıkta hiç bilmiyorum hareket ediyor evet ama işte sizin gibi istatistik yapamıyorum Allah muhafaza bir şeyler ters gitse anlamayacağım sorun nedir diye korkuyorum valla :18:
vala ben ilk 2ay 52verdim, sonra 42ye indi aylardır öyle
aysun hanıma gıdıyorum,elif hanımı çok duydum meşhurmuş,ama o kadar kalbalık ki hiç düşünmedim:) hele o yazın izne gitti 2 ay aysun hanıma geldi hastaları,dua ediyordum ne olur gelsin elif hanım izinden diye:)
hem doktorlarımızın aynıolmadığı iyi,aynı gün doğurursak ıkımızle birden ilgilenemez:))
yumurtayı sade yemede salata felan yap
patates salatasına koyarız biz mesela, yada dereotu maydanozla karıştır
hem vıtamınıde artar
bende öğretmenim,o ağrılalar bende de var okulda da oldu 2kere ama evdekıler daha şiddetli,maden suyu içince biraz olsun rahatlatıyor, magnezyumuda okula goturuyorum gerekınce içiyorum...Kızlar merhaba. Ben de uzun zamandır topici takip ediyorum bugüneymiş kısmet:)
Bir sorum var;
içine 2kat gıydırıız zıbını ,üstune hastane çıkışıkızlar malum ocak bebişi olacak bizimkiler
kafam bir konuda karışık
yaz bebeği büyüttüğüm için kış bebeği için karar veremediğim noktalar var
mesela hastanede ne giyecek kuzular
içine kısa kollu badi, altına patikli alt hepsinin üstüne de tek parça tulum düşündüm
zaten battaniyeye sarılacaklar
sizin fikirleriniz neler
hatta resim koyabilirseniz çok iyi olur giydirecelerinize dair
cnm ben dikkat ettim ne zaman bebegim cok hareketli bugün hiç durmadı diye yazsam yada cevremdekilere sölesem 2 gün bebiş hareket etmiyor.ya kızlar oğlum 2 gündür çok sakin sadece yumurtalıklarımın hizasında pıt pıt kalp atımı gibi şeyler oluyor arada.sanki hıçkırınca böle oluyomuş ya öle duymuştum.yeri daraldı ondanmı ki ,,normalde çok hareketli bi veletti..bide tuvaletimi yaparken idrar kesemin orasında bi hareketlenme oluyor arada okadar.. kafam takıldı yaa aklım hep minnoşumda,benmi vesvese yapıyorum ki
evet spiralden bende tırsıyom.pek düşünmüyorumdatatlım en güzeli kondom derim ben..ikinci çocuğu geç düşünenler ve bidaha çocuk düşünmeyenler için diyorum..valla anamlar senelerce böule korunmuş hiç bi cacık olmadı bizden sonraevet kondom hoş bişey değil ama ben spirale şiddetle karşıyım..bi arkadasımın canı çok candı bu işten..2 arkadasımda spiral sayesinde 3. çocukalrına hamiş kaldı spiral kayıyo ve anlayınca iş işten geciyo.ve spirali özenle özel hastanede parayla taktırdılar düşünün.canı yandı dediğim arkadasımın spiral kaymış anlamamışlar karın ağrısı ve adet gecikmeleriyle doktora gittiğinde spiral rahime yapışmış ve zedelemiş ayrıca spermde tüplere yapışmış yani dış gebelik gibi bişey ama ölede değil değişik bi olay.ameliyat olsa kadınlığı gidicek bi daha anne olma şansı yokmuş.çocuk yapması lazımmış önce 1,5 yıldır hamilede kalamıyo..diğer iki arkadasımında aynı şekilde kayıyo ama böyle sağlık sorunu değilde hamiş kaldılar..aldıran aldı aldırmayan 3.ye anne oldu.kondomuda markası kötü almıycan arkadaş.okey'den şaşmıcan muhahahah... hap içemem doğrusu migrenim var evlendiğim ilk sene yaramadı bana..adamda korunmam etmem demicek yoksa fırt fırt doğurur karısı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?