2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))
bende küvetini, filesini aldım
şampuan musteladan gelmişti onu deneyeceğim.
havlusunu annem almış,lifinide örmüş
derece ölçmek içinde şu ördeklerden a lmıştım:)

iyi haberlerin devamı gelir inşallah:)

aherdo bu aralar yoksun, ben hiç görmüyorum ya da geçmişi en az 30sayfayı okuduğumdan görmüyormuyum ki?

ay_she kargon yolda, yanı bugun bütün gun şirinevlerde bekledi durdu, yarın sabah bi zahmet getiriler sanırım.
bu arada kutuların çok güzel olmuş,inci ve tül güzel olmuş

canim gecmis olsun dikkat et kendine bal ye canim iyi geliyorseni..

Aaa Küvetini Unutmuştum..
Sizler Yazınca Aklıma Geldi..
Birde Cahillik Dalin Almıştım..

Ama Araştırdım..
1 Yaşına Kadar Daha Dermatolojik Ürünler Kullanmamız Gerekiyormuş..
Bende Sebamed veya Mustela Alacağım..

Son düzenleme:

slm canim endise etmee yerleri daraliyor ondandir canim..doktorda gel demis allahin izniyle birsey yoktur canim benim seni..

slm canim endise etmee yerleri daraliyor ondandir canim benim..doktorda gel demis allahin izniyle birsey yoktur canim benim seni..

cnm o peynir kesiği akıntıdan sonra kullandığın haplarla akıntın normale dönmüş işte tatlım.hamilelikte yaşamadım rabbim yaşatmasında o mantarı genç kızlığımda 2 evlendikten sornada 2 kere oldum nekadar temiz tutsanda o mikrop orda durduğu için ve akıntı çok yaptığı için tekrarlıyor malesef bu mantar...ama haplardan sonra akışkan kıvama geliyor akıntın midesi bulanmasın kimsenin ama sümük gibi oluyor benden sana tavsiye haftada bir vajinal bölgeni ph değeri 5.5 olanbir sıvı sabunla yıkaman.2 yıldır olmuyorum ve öyle yapıyorum ,hergün don değiştirmekten anam ağlıyor günlük pedte kullanmam sevmiyorum en ufak bi akıntıtda bişey olur diye değiştiriyorum bende.geçmiş olsun cnm

kötü düşünmüyorum zaten cnm iyi oğluşum şükür biliyorum ama normalde deli gibi hareket ederdi belkide 2 gündür yoğunum dün misafirim vardı bugünde anacımla gezmeye gittik hareket ettiğim için çocuğu hissetmedim belkide ama az önce açtım göbişimi oturdum güzelce kaykılarak 4-5 kez adıyla laf attım karşılık verdi hepsinde hareket etti...ya teyzeleri benim oğlum benim sesime karşılık veriyor,babası deniyor aynı şeyi pas vermiyor oğluşum ,ben laf atınca bi hareket bi tepik sormayın içim gidiyo ölecem sevgimden yauww

Son düzenleme:
hepinize hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah banada nasip etsin bu gzüelliği inşallah dua edin bana nolur hamile bayanın duası kabul olurmuş

kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...

Ah ah. Ömründen ömür canımdan can gitti.

Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.

OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ. Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.

Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.

ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................

Kızlar merhaba. Ben de uzun zamandır topici takip ediyorum bugüneymiş kısmet:)
Bir sorum var;
öğretmenim izne ayrılmama bir hafta kaldı. Çok stresli bir okuldayım.Haliyle yoruluyorum. Bir kaç haftadır karnım aralıklarla semsert oluyor. Ya da bazen bebeğim bir tarafa yaslanıyor o kısım taş kesiliyor. Bu durum erken doğum belirtisi olabilir mi? Korkuyorum. Dağın başındayız. Eşim askeri personel, ha deyince yola çıkamıyoruz güvenlik nedeniyle. Sizlere danışayım dedim. Bir de çok idrara çıkıyorum. Altıma kaçırcakmış gibi bir his oluyor. Enfeksiyon yok.

canım milsacım seni merak ettim girdim bebişinemaaşallah.bu haftalarda bebişleriz daha uslu olacak.uyusunda büyüsün.sende derin bir ohhh çek.hamileliğimizin tadını çıkaralım

canım bende öğretmenim ve 28inde çıkıcam iznime çok yorucu...yoruluyorum ve sertleşiyor karıncağzım.

kızlar malum ocak bebişi olacak bizimkiler
kafam bir konuda karışık
yaz bebeği büyüttüğüm için kış bebeği için karar veremediğim noktalar var
mesela hastanede ne giyecek kuzular
içine kısa kollu badi, altına patikli alt hepsinin üstüne de tek parça tulum düşündüm
zaten battaniyeye sarılacaklar
sizin fikirleriniz neler
hatta resim koyabilirseniz çok iyi olur giydirecelerinize dair

bu haftalarda doğuma hazırşık sertleşmeleri ve kasılmaları olur
fakat düzenli aralıklarla geliyorsa bu doğum belirtisidir
sık idrara çıkma da sanırım şuan da hepimizin derdi
enfeksiyon da olabiliyor
ama yok diyorsun
bence madem 1 haftan kalmış
tek hekimden rapor al
ben 2 haftadır raporluyum mesela

[
ayy canım sağol benim de aklımda sahlep vardı ama bu senin dediğin daha etkili olur eşim gelince yaptırayım bari...
çok sağol

hımmm sabah da bunu deneyeyim bak neler öğreniyorum iyi ki varsınız...

bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?

ya benim karnım da aksine büyüdü de büyüdü benim bebik dönmedi mi daha ptesi kontrolde sorayım bari ama dönmemesi kötü mü :44:

evet dogru diyon .

inan yumurtayla ilgili ne varsa hepsini 7 aydır tüketiyorum hepsinden tiksinti geldi bana.
bıldırcın yumurtasıyla idare etcem birazda.

bu arada hani senin kızılaydan aldıgın kurbagalı tulum vardı onun aynısı unnado da 45 liraa.valla sen bedavaya aldınn
http://www.unnado.com/urun/detay/MTY2NzUz

Son düzenleme:
bende öğretmenim,o ağrılalar bende de var okulda da oldu 2kere ama evdekıler daha şiddetli,maden suyu içince biraz olsun rahatlatıyor, magnezyumuda okula goturuyorum gerekınce içiyorum...
hatta en son sabah otobüs beklerken oldu,eve dönsem bılıyorum kı geçecek dönmesen ıkı buklüm kaldım durakta,10dakka ya geçti ama feci acıtıyor buyudükçe:)

içine 2kat gıydırıız zıbını ,üstune hastane çıkışı
üstunede örgü yelek hırka
hastaneler sıcak oluyor zaten,hastaneden çıkarkende battanıyeye sarar koşarak bineriz arabaya:)
ay ne guzel, şu gıttığım hastane nın kapısı geldi gözümün önüne
eşimin kucağında bebk koşar adım arabaya gidiyoruz
oğlumuz üşümesin diye:))

cnm ben dikkat ettim ne zaman bebegim cok hareketli bugün hiç durmadı diye yazsam yada cevremdekilere sölesem 2 gün bebiş hareket etmiyor.
o nednele ben artık hiçç bişi demiyom kimseye.

Son düzenleme:
evet spiralden bende tırsıyom.pek düşünmüyorumda
kondomla ilgili hem kötü hem cok komik bi anım var.
ilk evlendigimiz dönemdeydi içime kacmıştı
ay nasıl korkmuştum yaa içimden cıkmıcak sandım.nasıl cıkardıgımıı hiççç sormayınnn
o nedenle kondomlu olan ilişkiden hiçç bişi anlamıyom sanki heran yine kacacak gibi hissediyomm:))

İyi akşamlar kızlarr..

Nisa hastanesine giden var mı? Ben Nisa'ya gidiyorum ve orada doğum yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…