2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kolonya İle Silme..
Ayrıca Unutma Antibiyotik Vitaminsiz Alındığı Taktirde Mantar Yapar..
Bendekinin Sebebi Büyük Bir İhtimal Antibiyotik Zaten..

İç Çamaşırın Her Zaman Ütülü Olsun..
Kağıt Havlu Varya Onları Ütüle İç Çamaşırına Koy..
Genital Bölgeni Islak Bırakma Hep Kurula..
Günlük Ped Sakın Kullanma..

Günlük Ped Jelli Olduğu İçin Akıntı Geldiğinde Bakteri Üretiyor Çamaşırda..
Dolayısıyla Islak Kalıyor Mantarı Azdırıyor..

Sapık Herifler Gibi Elimiz Şeyimizde Geziyoruz Sonra..
Beni Günlük Ped ve Antibiyotik Yaktı..
İyi akşamlar kızlarr..

Nisa hastanesine giden var mı? Ben Nisa'ya gidiyorum ve orada doğum yapıcam.

Nisa Hastanesine Gitmiyorum Ama Çok İyi Bir Hastane Olduğunu Biliyorum..
Güvenebilirsin..

Son düzenleme:
kılzaaar hamburger yemek istyrum az önce deniz yıldızı denen dizi izlerken deli gibi hamburger yiyolardı ooff çok fenayım mc donalds gidip yicemde geçen görümcemler zehirlenmişti korkouyyoooom ama yemem lazım ...
sanırım mide yanması başladı bende de artık yemekten sonra yanıyrumm
valla çilekli gazozu diktim kafaya oh nasıda iyi geldi içimmi yanıyo anlamadımki

canm geçmiş olsun doktorun ilaç vermedi mi? o haftalarda bendede çok fazlaydı mide yanması doktorum GAVISCON die koyu kıvamlı şurup verdi bana çok ii geliodu şimdilerdede çok şükür yok artık çok fenaydı benm gece uykudan uyandırıyordu resmen

Kızlar iyi akşamlar aranızda regl arası gibi ara ara sancısı gelen var mı ?bir de kasık ağrısı.

Bugün akşam işten eve dönerken regli olucakmışım gibi ağrım oldu ve geçti sonra yine ağrı oldu ve geçti. Şimdi iyiyim..

Güveniyorum aslında.. ama doktorum doğum izinine ayrıldı ve başka doktora gidiorum şimdi.Yine Nisa'dayım.

zeynepcim bende makara gibi sakın kolanya kullanma derim elma sirkesi ile sil onuda sulandır ben onu kullanmıştım bende ilkez antibiyotik sonrası yaşamıştım fitili korkuma kullanmadım ama kremi şimdi bile azcık kaşınır gibi olsa yada dışarda vclere girdiysem o akşam ne olur neolmaz sürüyorum ilk başları doktor bana yıkama bile dedi eh çişli duramıcamıza göre iyice kurutman lazım vajınal yıkamayı doktorlar önermiyor ama bende şu avonunkiyle yıkamıştım o ara çok kaşınınca herşey deneniyor iççamaşırı sık değiştir ve kuru tut geçiyor

fesliş sevindim canım eh iltihap varmıymış yarınmı anlıyacaksın hayırlısı beklesin aceleci olmasın bi halt yok dışarda buakşam da ananesi ve teyzesi aradı bende 2gündür bişey olacak korkusundayım ay çıkarsalar koysalar şurayada içim rahat etse diyorum ama daha çok var dursun minişlerimiz ve tam gelişsinler
bide biz herşeyini küçük aldık şimdi tontik olunca battaniyeye sarıp çıkartmayalım oğluşu diyoruz kocayla bide büyük bi takım alalım hastaneye çıkışlar minik tontiş bide bez bağlıcaz artık ne giydiririz diyorum
milsacım maşallah kuzuna ah canım o ağlamalar anne olmanın başka birini kendinden çok düşünmenin sonucu rabbim herkeze böyle ağlamalar yaşatsın ve sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza versin :)

benim cuma misafirlerim gelecek ben iş yapcama geziyorum öğlan bi komşuma yemeğe gittik 4ten beride ev süpürdüm şimdide sizi okuyorum :) bide ne yaşarsak aynıları yazılıyor ya
bana dün hastanede bi kadın tam vc önünde bebk geliyomu dedi bende baktım kaldım aşağıya inmiş yakınmı dedi bende yodaha var ama erken doğum riski var deyince aşağıya inmiş yakında gelir dedi zaten korkumuz hala var kadında gerdi beni bide iltihap çıktı kadın doğumada haftaya çıkıcam oda erken doğumu tetikliyor ya komşulara sordum inmişmi bakın diye
şimdi anlatılanı sizede anlatıyım sağlam hamile olmayan biri bulunur gögüs altı bastırılır lup diye içine gömülüyor sonra sizin gögüs altınıza aynı şekil bastırılır sımsıkı içe çökmüyor daha yukarıda halt yemiş o kadın denir yani inen gören yok bizde gögüs altınız sıkı ve gerginse inmemiştir sade doğum şekli almış gazınız gitmiş olabilir

bide aşağıya inmeyle ilgili gögüs altına bastırınca inik oluyorya enson kasıklara inince tamamen normale dönüyormuş göbiş ve kasıklar çok ağrıyormuş
bide akıntı ve su gelmesiyle ilgili idrar iltihabı ihtimali oluyor efeksiyon bu sade idrarda değil kandada çıkabiliyor rutin test yaptırın devlet veya tıp bunu daha çok yapıyor sağlık ocaklarıda ve bebişin suyumu diye sorulmuş gündüzde konuşmuştuk tek bildiğim turnusol kağıdı kullanıldığı bu amaçla içinizde şüphe varsa alın rahatlatıyor enazından

sağol canım benim kontrol ayın 23 ünde en son gittiğimde yoktuki böle bişi daha doğrusu 2 gündür var mide yanması ne pis bişey ya

Canımm ya seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bugün aynı şey benimde başıma geldi naparsam yapayım kımıldamadı ya,ölüyorum sandım resmen çok kötü bişey ya durmadan kıpırdasın o hareket etsin varsın ağrım olsun fark etmez,sadece hissedebiliyim yaniEn sonunda sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledim,içim rahat etti,ama ömrümden ömür gitti resmen:2:

:)) Aslı sen çok alem bi kızsın ya walla yakın olsak kesin görüşmek isterdim senle :)

muhtemelen evet sen vesvese yapıosun ama yinede randevun yakın diilse yarında takip edip hareketlerini bi ara cnm doktorunu için rahat etsin.

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına , sinirlerin bozulmuş tabi doğal olarak iyi şeyler duyuncada ağlayarak rahatlamışsın.Allahım yaşatmasın bidaha cnm iyi olsun hep bebişlerimiz

kızlarr biz bebek odası çok istesemde yapamicaktık şu an durumlar çok müsait olmadığı için, bi tanıdığımız mobilyacı acaba dedik uygun fiyat çıkarırmı yaptırmaya kalksak bugün gittik görüştük ettik ben örnek bikaç takımda götürdüm foto gösterdim filan, büyüyen karyola,4 çekmeceli şifonyer,kitaplık bide duvar rafı hepsine adam 1.800 dedi ve pazarlıkla 1.400 bıraktı.MDF olucak ve lake boya adam ödeme kolaylığıda sağladı kardeşimde yardım edicek ödemede tmm dedik el sıkıştık ve adam 10 günde teslim ederim dedi Allah'ım inşallah istediğim hayal ettiğim gibi güzel bişe yapar çok mutlu oldum çok istiodum çünkü,bizce fiyat çok iyi güzelde yaparsa tadından yenmicek walla ayy noolur güzel olsun

canım öksürüğe zencefil,limon ,bal çok iyi geliyor diye duymuştum..Allah şifa versin

canim zaten emin olamamis. Demekki gordugunu sandi. bence sen aklini karistirma.
kilosuna da masallah tosuncuk olmus Allah saglikla kucagina alayi nasip etsin.

Günaydın kızlar :)

ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam

dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)

benimde haftaya çarşamba randevum zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum.galiba dediğin gibi zaman yaklaştıkça günler geçmiyor gibi geliyor ama dönüp baktığımızda 6-7 ay geçti.işallah allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

bilmiyorum artık doktor çıkmayıncamı öle dedi beni telaşlandırmamak için mi le dedi yoksa gerçekten mi emin olamadı.haftaya çarşamba görücez.evet maşallah tosuncuk olacak galiba iyi olsunda başka bişe istemiyorum.amin hepimize.
benimde ağrım oluyordu canım .yine adet dönemlermde karnımda kasıklarımda ağrı oluyor.işallah işlerini halledip bebeğinin hazırlıklarına başlarsın.

ay_sheciğim kutuların çok güzel olmuş.ellerine sağlık.

canım milsacım seni merak ettim girdim bebişinemaaşallah.bu haftalarda bebişleriz daha uslu olacak.uyusunda büyüsün.sende derin bir ohhh çek.hamileliğimizin tadını çıkaralım

Canlarım Allah razı olsun hepinizden. Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Bebişlerimizin o süt kokusuna kavuşalım hayırlısıyla, zamanında inşallah

canım bılıorm da ıste ben ay polemıkelrıne gırmemek için öyle şapiorm kafamdan :)

kendıme göre yanı ısrarla ay sorarlarsa öle söyluorm hafat söleemk ısıme gelıo herkes farklı hesaplıo bu ay

olayını polemiğe girmek istemediğimden böle kaçıyorum

canım maşallah yavruna keyfı öle istemiş demekkı annesı :) çok krokulu bi duurm bılıyorum ama neysekı yavrun ıyıymıs

az kaldı doğsalar da rahatalsak gozumuzun nunde olurlar en azındna :)

canım ınşallahh istediğin gibi bi oda olur :) hayırlı olsun sımdıden

2 kapılı dolapta var kızlar onu yazmamışım :)

canım ınşallahh istediğin gibi bi oda olur :) hayırlı olsun sımdıden

ayşecim çok tsk ederim cnm inşallah

ayy öldüm gülmekten yorum dahi yapamıyorum walla nasıl kaçar aklım almıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…