- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Kolonya İle Silme..ayy o mantar sorunu bende de var canım dediğin gibi fitil fitil bu sefer de geçmezse antibiyotik vereceğim dedi dr
idrarım sarı ve bulanık idrar tetkikinde bir şey çıkmıyor ama mantarım işte bazen kolonya ile siliyorum nasıl yanıyor başa çıkamadım bu mantarla
İyi akşamlar kızlarr..
Nisa hastanesine giden var mı? Ben Nisa'ya gidiyorum ve orada doğum yapıcam.
kılzaaar hamburger yemek istyrum az önce deniz yıldızı denen dizi izlerken deli gibi hamburger yiyolardı ooff çok fenayım mc donalds gidip yicemde geçen görümcemler zehirlenmişti korkouyyoooom ama yemem lazım ...
sanırım mide yanması başladı bende de artık yemekten sonra yanıyrumm
valla çilekli gazozu diktim kafaya oh nasıda iyi geldi içimmi yanıyo anlamadımki
Kızlar iyi akşamlar aranızda regl arası gibi ara ara sancısı gelen var mı ?bir de kasık ağrısı.
[
ayy canım sağol benim de aklımda sahlep vardı ama bu senin dediğin daha etkili olur eşim gelince yaptırayım bari...
çok sağol
hımmm sabah da bunu deneyeyim bak neler öğreniyorum iyi ki varsınız...
ya benim karnım da aksine büyüdü de büyüdü benim bebik dönmedi mi daha ptesi kontrolde sorayım bari ama dönmemesi kötü mü :44:
cnm benima sıl kolonyo zararlı..sabun dediğin evet normal sabun kurutur vajinal bölgeyi o çok zararlı,üstüne basa basa yazdım tatlım ph değeri olan 5.5 lik sıvı sabun.sıvı sabun ama şeffaf renkteki sıvı sabunalrın ph değeri yoktur,sıradan sabunlar onalr,koyu kıvamda olan üzerindede yazar..valla kaşındığıımı hissedeyim anında yıkarım geçer kaşınması..ayrıca doktorum yoğurt sürmemi sölemişti ev yoğurdu olucak ama..ben antibiyotik kullandığım zaman olurum özellikle mantarı..çünkü antibiyotik vajinal bölgedeki yararlı yararsız kültürleri öldürür ve mantara sebep olur..yoğurttada yararlı kültürler olduğu için iyi geli,r.öle bi durumda vajinal bölgenin dışınave hafif içine çok değil ama.hafif içine doğru parmağınızla sürün yarım saat sonra yıkayın..kaşıntının ilerlemediğini görüceksiniz.ben antibiyotik kullandığımın 3. yada 4. günü sürerim hep doktorum dediğinden beri,ve eskiden olurdum artık olmuyorum..şükür 2 yıldır olmuyorum mantar.çok kokuyorum hele böle hamilelikte olurum diye oyüzden arada sıvı sabunal yıkıyorum ,sakın siteril ıslak mendiller var bu vajinal bölge için onlar falan iyi bişey değil..kullanmasın kimsebence kesinlikle fazla ara vermeden 2.yi düşün.ara vermeki ilişkileri iyi olsun.bak benim4.olucak inş.bu bebek çok şanslı,2 ablası ve bir abisi var.oğlum daha 4 yaşında teyzesi.ay kıyamam ben ona daha o bebek benim gözümde,nede çabuk abi yaptık çocuğu:)gerçi büyük kızımda 3.5 yaşında abla olmuştu ama evin en küçükleri hiç büyümüyo.hele şimdi doğacak olan heralde hep bebek olur bizim gözümüzde.bide kız,nazlanırda nazlanır artık evin en küçüğü olduğu için...
maşallah suphanallah4 çocuk ha ben de 3 tane istiyordum ama Rabbim bu bebeği bağışlasın sağ salim bir daha olmayacak galiba yine Rabbim bilir ama oğluşumla yetineceğim galiba olsun buna da şükür Allah hiç olmayanlara da nasip etsin
aynen ya ne olacak bilmiyorum benim meme kanseri tekararlama durumundan dolayı 2 ila 5 sene bebek yapmak yasak sonra olup olmayacağı meçhul ama en az 2 yıl korunmak lazım ben 2 sene hap kullandım ama tövbe bir daha ben korunmam kondomu da sevmiyorum eşim zaten hiç sevmez
ne yapacağız yaa tıp bu konuda çok aciz malesef
canım sen ne diyeti yapıyorsun dr verdi herhalde mahsuru yoksa diyetini paylaşır mısın şeker sorunu olanlara fikir verir...
diyorum ya tıp bu konuda çok aciz
en az 2 sene çok dikkat etmeliyim ama nasıl :44:
yaa ne güzel sizin yeğen falan derken yine deneyiminiz olmuş kızlar ben hiç bebek bezi değiştirmedim ya da bebek giydirmedim yıkamadım kucağıma bile aldığımda hiç beceremem, yani benim sizin kocalarınızdan farkım yok herkes sen iyi bir anne olursun diyor ama güvenemiyorum kendime hiç bir şey bilmiyorum
yengem de hamile onun da nisan da Allah nasip ederse kızı olacak hala olacağım halası yesin onu ne güzel cicler alacak ona kız kıyafetlerine bakıp sulanıyordum şimdi yeğenime alacağım hepsinden Allah ım hala olmak da ayrı bir keyif
aynen canım benim de karnım büyüdü birden o tepecikler bende de var bazen mideme dayanıyor bazen idrar keseme nasıl idrar sancısı gibi bir sancı vuruyor birden en çok ondan rahatsız oluyorum ben
sorma şekerim ben de feci üşüttüm ama hava kararınca akşam oluyor yine humma tutacak diye üzülüyorum gece kafamı yastığa koyduğum anda boğulacak kadar öksürük tutuyor ciğerlerim sökülecek sanki en kötü günüm de bugün bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah her öksürmede bebeği sarsıyorum diye korkuyorum öksürürken pıt diye doğuracağım haa
zor iş şu hamişlik zor ve uzun...
yaa sen ne tatlı bir öğretmensin böyle ay keşke benim oğluşumun da öğretmeni sen olsan, ne düşünceli bir davranış ama önce kendini ve bebeğini düşün canım benim...
demek herifler peşinizde dolanıyor, siz de benim gibi kafanızı kazıtın nasıl asker arkadaşı muhabbetine dönüyor ortam izleyin ve görün
ayy o mantar sorunu bende de var canım dediğin gibi fitil fitil bu sefer de geçmezse antibiyotik vereceğim dedi dr
idrarım sarı ve bulanık idrar tetkikinde bir şey çıkmıyor ama mantarım işte bazen kolonya ile siliyorum nasıl yanıyor başa çıkamadım bu mantarla
vajinal bölgeyi sabunla yıkayabiliyor musun ben çocukluğumdan beri korkarım annem çok tembih ederdi sabun sürme sakın diye hala süremem çok dikkatli yıkar liflerim direk sürebiliyor muyuz sabunu? cehaletimi bağışla lütfen
canım geçmiş olsun neyseki atlatmışsın, sinirlerin boşaldı demek ağlaman ondan olmuştur çok şükür çok...
valla ben kendinden pek haberi olmayan biriyimdir hiç takip olayım yoktur kendimi dinlemeyi hiç bilmem o yüzden bebek daha çok ne zaman hareket ediyor günde kaç defa ne sıklıkta hiç bilmiyorum hareket ediyor evet ama işte sizin gibi istatistik yapamıyorum Allah muhafaza bir şeyler ters gitse anlamayacağım sorun nedir diye korkuyorum valla :18:
ah oda bana oldu yavrum yaaa :) hehehe Allahtan ucunu buldumda çektim çıkardım ama diyorum ya okeyden şaşmayın fazla para verin risk almayınevet spiralden bende tırsıyom.pek düşünmüyorumda
kondomla ilgili hem kötü hem cok komik bi anım var.
ilk evlendigimiz dönemdeydi içime kacmıştı
ay nasıl korkmuştum yaa içimden cıkmıcak sandım.nasıl cıkardıgımıı hiççç sormayınnn
o nedenle kondomlu olan ilişkiden hiçç bişi anlamıyom sanki heran yine kacacak gibi hissediyomm:))hehehe o kaçan değişik bi üründü ondan yani Allahım konuştğumuz konulara bak yauww
Kolonya İle Silme..
Ayrıca Unutma Antibiyotik Vitaminsiz Alındığı Taktirde Mantar Yapar..
Bendekinin Sebebi Büyük Bir İhtimal Antibiyotik Zaten..
İç Çamaşırın Her Zaman Ütülü Olsun..
Kağıt Havlu Varya Onları Ütüle İç Çamaşırına Koy..
Genital Bölgeni Islak Bırakma Hep Kurula..
Günlük Ped Sakın Kullanma..
Günlük Ped Jelli Olduğu İçin Akıntı Geldiğinde Bakteri Üretiyor Çamaşırda..
Dolayısıyla Islak Kalıyor Mantarı Azdırıyor..
Sapık Herifler Gibi Elimiz Şeyimizde Geziyoruz Sonra..
Beni Günlük Ped ve Antibiyotik Yaktı..
Nisa Hastanesine Gitmiyorum Ama Çok İyi Bir Hastane Olduğunu Biliyorum..
Güvenebilirsin..
Canım ben nisa hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum senin doktorun kim?İyi akşamlar kızlarr..
Nisa hastanesine giden var mı? Ben Nisa'ya gidiyorum ve orada doğum yapıcam.
canm geçmiş olsun doktorun ilaç vermedi mi? o haftalarda bendede çok fazlaydı mide yanması doktorum GAVISCON die koyu kıvamlı şurup verdi bana çok ii geliodu şimdilerdede çok şükür yok artık çok fenaydı benm gece uykudan uyandırıyordu resmen
kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Ah ah. Ömründen ömür canımdan can gitti.
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
tatlım en güzeli kondom derim ben..ikinci çocuğu geç düşünenler ve bidaha çocuk düşünmeyenler için diyorum..valla anamlar senelerce böule korunmuş hiç bi cacık olmadı bizden sonraevet kondom hoş bişey değil ama ben spirale şiddetle karşıyım..bi arkadasımın canı çok candı bu işten..2 arkadasımda spiral sayesinde 3. çocukalrına hamiş kaldı spiral kayıyo ve anlayınca iş işten geciyo.ve spirali özenle özel hastanede parayla taktırdılar düşünün.canı yandı dediğim arkadasımın spiral kaymış anlamamışlar karın ağrısı ve adet gecikmeleriyle doktora gittiğinde spiral rahime yapışmış ve zedelemiş ayrıca spermde tüplere yapışmış yani dış gebelik gibi bişey ama ölede değil değişik bi olay.ameliyat olsa kadınlığı gidicek bi daha anne olma şansı yokmuş.çocuk yapması lazımmış önce 1,5 yıldır hamilede kalamıyo..diğer iki arkadasımında aynı şekilde kayıyo ama böyle sağlık sorunu değilde hamiş kaldılar..aldıran aldı aldırmayan 3.ye anne oldu.kondomuda markası kötü almıycan arkadaş.okey'den şaşmıcan muhahahah... hap içemem doğrusu migrenim var evlendiğim ilk sene yaramadı bana..adamda korunmam etmem demicek yoksa fırt fırt doğurur karısı ...
ya kızlar oğlum 2 gündür çok sakin sadece yumurtalıklarımın hizasında pıt pıt kalp atımı gibi şeyler oluyor arada.sanki hıçkırınca böle oluyomuş ya öle duymuştum.yeri daraldı ondanmı ki ,,normalde çok hareketli bi veletti..bide tuvaletimi yaparken idrar kesemin orasında bi hareketlenme oluyor arada okadar.. kafam takıldı yaa aklım hep minnoşumda,benmi vesvese yapıyorum ki
kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
selam kızlar
keyifler yerinde genelde maşallah diyelim sabırla bebişleri büyütmeye devam
ayşe ben de 1. ve 2. yi çok beğendim canım ellerine sağlık
dün akşam endokrin uzm. na gittim sonuçlar güzel çıkmış tedaviye gerek yok dedi sadece kemo almadan 1 gece önce insüline başla 2 gün kullan aniden fırlamasın dedi
yediklerine dikkat etmeye devam ama yine de onkolog la görüşeceğim insülin işini
heyet raporumla doğum izni çakıştığı için heyet raporunu kestirmem gerekiyormuş, onu da konuşacağım onkologla ama inşallah adam beni dövmez çok tırsıyorum adamdan yaa resmen beni böyle şeylerle yorma diye bakıyor suratıma bir şey sorarsam ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok
sabah da psikoloğa gittim ama çok hastayım yaa öyle kötü öksürüyorum ki gece öksürmekten uyuyamadım ne yapsam boğazım yumuşamıyor ciğerlerim sökülecek sanki
eşim gece acile gidelim dedi ama istemedim zaten ilaç veremiyorlar bıktım hastaneden
acaba nasıl yumuşar göğüsüm kızlar yaa :44: akşam olmasın istiyorum artık gece perişanları oynuyorum resmen
pazartesiye kadar dr işleri bitti artık evdeyim ve o tarihe kadar iyileşmem şart yoksa seans aksar vermezler...
bir hafta sonra randevum haftaya çarşamba ama bi türlü gelmek bilmedi bu ay nedense zaman yaklaştıkça heyecanımız artıyo sanırım ondan zaman geçmek bilmiyo rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin işallah
canim zaten emin olamamis. Demekki gordugunu sandi. bence sen aklini karistirma.
kilosuna da masallah tosuncuk olmusAllah saglikla kucagina alayi nasip etsin.
sagol canim cevabin icin. bazen olan bir agri belkide ayaklarimi usuttum.
ona yormak istiyorum. siddetlenirse gidicem ama o kadar hafifki yani hamile olmasam umrumda olmayacak
gecen haftadan beri cok kosturdum. sigorta cocugun kresi yok dogum bakim servisi yok banka havalaler derken
sanirim bebeisi yorduk biraz. artik islerimi hallettim soyle agiz tadiyla evimde oturup bebegim icin hazirliklara
baslamak istiyorum. .
Günaydın kızlar :)
ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam
dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)
canım milsacım seni merak ettim girdim bebişinemaaşallah.bu haftalarda bebişleriz daha uslu olacak.uyusunda büyüsün.sende derin bir ohhh çek.hamileliğimizin tadını çıkaralım
Canımm ya seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bugün aynı şey benimde başıma geldi naparsam yapayım kımıldamadı ya,ölüyorum sandım resmen çok kötü bişey ya durmadan kıpırdasın o hareket etsin varsın ağrım olsun fark etmez,sadece hissedebiliyim yaniEn sonunda sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledim,içim rahat etti,ama ömrümden ömür gitti resmen:2:
:)) Aslı sen çok alem bi kızsın ya walla yakın olsak kesin görüşmek isterdim senle :)
muhtemelen evet sen vesvese yapıosun ama yinede randevun yakın diilse yarında takip edip hareketlerini bi ara cnm doktorunu için rahat etsin.
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına , sinirlerin bozulmuş tabi doğal olarak iyi şeyler duyuncada ağlayarak rahatlamışsın.Allahım yaşatmasın bidaha cnm iyi olsun hep bebişlerimiz
sağolasın ayşe
2ay 8 hafta yapmaz
çünkü bir ay 4 hafta 3 gün yada 4 hafta 2 gün eder
yani 2 ay hemen hemen 9 haftaya denk gelir
şimdi diyelim ben bugün 27 +5 günlüğüm
27*7 = 189+5 =194
194/30 = 6 ay 14 gün eder yani 6,5 ay
hepimizin hesabı böyle olmalı
kızlarr biz bebek odası çok istesemde yapamicaktık şu an durumlar çok müsait olmadığı için, bi tanıdığımız mobilyacı acaba dedik uygun fiyat çıkarırmı yaptırmaya kalksak bugün gittik görüştük ettik ben örnek bikaç takımda götürdüm foto gösterdim filan, büyüyen karyola,4 çekmeceli şifonyer,kitaplık bide duvar rafı hepsine adam 1.800 dedi ve pazarlıkla 1.400 bıraktı.MDF olucak ve lake boya adam ödeme kolaylığıda sağladı kardeşimde yardım edicek ödemede tmm dedik el sıkıştık ve adam 10 günde teslim ederim dedi Allah'ım inşallah istediğim hayal ettiğim gibi güzel bişe yapar çok mutlu oldum çok istiodum çünkü,bizce fiyat çok iyi güzelde yaparsa tadından yenmicek wallaayy noolur güzel olsun
kızlarr biz bebek odası çok istesemde yapamicaktık şu an durumlar çok müsait olmadığı için, bi tanıdığımız mobilyacı acaba dedik uygun fiyat çıkarırmı yaptırmaya kalksak bugün gittik görüştük ettik ben örnek bikaç takımda götürdüm foto gösterdim filan, büyüyen karyola,4 çekmeceli şifonyer,kitaplık bide duvar rafı hepsine adam 1.800 dedi ve pazarlıkla 1.400 bıraktı.MDF olucak ve lake boya adam ödeme kolaylığıda sağladı kardeşimde yardım edicek ödemede tmm dedik el sıkıştık ve adam 10 günde teslim ederim dedi Allah'ım inşallah istediğim hayal ettiğim gibi güzel bişe yapar çok mutlu oldum çok istiodum çünkü,bizce fiyat çok iyi güzelde yaparsa tadından yenmicek wallaayy noolur güzel olsun
canım ınşallahh istediğin gibi bi oda olur :) hayırlı olsun sımdıden
evet spiralden bende tırsıyom.pek düşünmüyorumda
kondomla ilgili hem kötü hem cok komik bi anım var.
ilk evlendigimiz dönemdeydi içime kacmıştı
ay nasıl korkmuştum yaa içimden cıkmıcak sandım.nasıl cıkardıgımıı hiççç sormayınnn
o nedenle kondomlu olan ilişkiden hiçç bişi anlamıyom sanki heran yine kacacak gibi hissediyomm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?