ah cm benim,bende hepinizle tanışmak isterdim.zaten çocuklar oluncada arada yazışalım hep burdan kopmayalım:)) Aslı sen çok alem bi kızsın ya walla yakın olsak kesin görüşmek isterdim senle :)
muhtemelen evet sen vesvese yapıosun ama yinede randevun yakın diilse yarında takip edip hareketlerini bi ara cnm doktorunu için rahat etsin.
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına , sinirlerin bozulmuş tabi doğal olarak iyi şeyler duyuncada ağlayarak rahatlamışsın.Allahım yaşatmasın bidaha cnm iyi olsun hep bebişlerimiz
kızlarr biz bebek odası çok istesemde yapamicaktık şu an durumlar çok müsait olmadığı için, bi tanıdığımız mobilyacı acaba dedik uygun fiyat çıkarırmı yaptırmaya kalksak bugün gittik görüştük ettik ben örnek bikaç takımda götürdüm foto gösterdim filan, büyüyen karyola,4 çekmeceli şifonyer,kitaplık bide duvar rafı hepsine adam 1.800 dedi ve pazarlıkla 1.400 bıraktı.MDF olucak ve lake boya adam ödeme kolaylığıda sağladı kardeşimde yardım edicek ödemede tmm dedik el sıkıştık ve adam 10 günde teslim ederim dedi Allah'ım inşallah istediğim hayal ettiğim gibi güzel bişe yapar çok mutlu oldum çok istiodum çünkü,bizce fiyat çok iyi güzelde yaparsa tadından yenmicek wallaayy noolur güzel olsun
İyi akşamlar kızlarr..
Nisa hastanesine giden var mı? Ben Nisa'ya gidiyorum ve orada doğum yapıcam.
Bugün akşam işten eve dönerken regli olucakmışım gibi ağrım oldu ve geçti sonra yine ağrı oldu ve geçti. Şimdi iyiyim..
canim gunu gunune uymuyor birde dobduklri icin hareketleri azalabiliyorKızlar ya 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Normalde sayardım. Yarım saatte rahat 25 kere falan olurdu. Bazen geçerdi de.
Şimdi saatte 5 kere falan oluyor ya da olmuyor. Tekmeler azaldı. Zaman zaman kendini dayıyor sadece o kadar. Geçen gün uykularından bahsetmiştim, benimki hiç uyumuyor diye. Acaba uyuyor mu?
Tatlı falan yiyorum. Yok. Eskiden bir kaşık nutellaya kendinden geçerdi.
Siz de durumlar ne? Doktora da gitmeli miyim bilmiyorum.
erken dogum riski neden var? agri sanci varmiydi canim sende? rahim uzunlugunu olcturdunmu?Merhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.
benimkide asagi indi ama batma devam ediyor boyumu uzun olucak nedir?bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?
canim masalla bebislerinesağolasın ayşe
2ay 8 hafta yapmaz
çünkü bir ay 4 hafta 3 gün yada 4 hafta 2 gün eder
yani 2 ay hemen hemen 9 haftaya denk gelir
şimdi diyelim ben bugün 27 +5 günlüğüm
27*7 = 189+5 =194
194/30 = 6 ay 14 gün eder yani 6,5 ay
hepimizin hesabı böyle olmalı
bende de pit pit oluyor sanirim hickiriyor heran hareket edemezki annesi oda dinleniyor uyuyor:)ya kızlar oğlum 2 gündür çok sakin sadece yumurtalıklarımın hizasında pıt pıt kalp atımı gibi şeyler oluyor arada.sanki hıçkırınca böle oluyomuş ya öle duymuştum.yeri daraldı ondanmı ki ,,normalde çok hareketli bi veletti..bide tuvaletimi yaparken idrar kesemin orasında bi hareketlenme oluyor arada okadar.. kafam takıldı yaa aklım hep minnoşumda,benmi vesvese yapıyorum ki
belki duzeltigi icin mantarin oyle olmustur. yinede en sagliklisi dr a sormakmerhaba kızlar.ben de sizin gibi ocak annesiyim.evde internet olmadığı için sizi çok fazla takip edemiyorum.internete girdikçe yine de yazdıklarınızı bilgilenmek adına okuyorum.çok da güzel bilgiler oluyor.hatta aranızdaki samimiyete hayran kalıyorum.Allah bi avazda kurtarsın hepimizi.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.
masallah bebegine canim. Anne olmak cok zor gercekten Allah korusun hepimizinkinikIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Ah ah. Ömründen ömür canımdan can gitti.
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
canim ben ic zibin altina ince kisa corap ustune altli ustlu takim ince battaniye saricam birde kundagakızlar malum ocak bebişi olacak bizimkiler
kafam bir konuda karışık
yaz bebeği büyüttüğüm için kış bebeği için karar veremediğim noktalar var
mesela hastanede ne giyecek kuzular
içine kısa kollu badi, altına patikli alt hepsinin üstüne de tek parça tulum düşündüm
zaten battaniyeye sarılacaklar
sizin fikirleriniz neler
hatta resim koyabilirseniz çok iyi olur giydirecelerinize dair
bendede var ve cok korkutuyor bu beni , bu sabah yine basladi.:18::18::18: resmen adet olucam gibiKızlar iyi akşamlar aranızda regl arası gibi ara ara sancısı gelen var mı ?bir de kasık ağrısı.
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.
2 kapılı dolapta var kızlar onu yazmamışım :)
bende duymadım aksine iyi duydum hep nisa hastahanesinibu hastahaneyle ilgili hiç kötü birşey duymadım, doğumunu orda yapanlar hep güzel şeylerden bahsediyo
ben de bir süre alev hanıma gittim
şimdi başka bir hastahaneye karar kıldım ama
[/B]
canım umarım istediğin gönlüne göre bi oda olur insan heves yapıyo olmayıncada üzülyo hayrlı olsun şimdiden
tsk ederim Gamzecim
bende duymadım aksine iyi duydum hep nisa hastahanesini
kizlar benden baska adet sansici olan yok mu? Ebeyle konustum yerlesme sancisi dedi. Ama surekli devam edince insan cekiniyor.
bugun dr a bir daha gideyim bari su yoluna dondurduk hastanyi
bu arada kizlar su kurbali takima bayildim.
trdede siteleri var sanirimda bilindik biryer benim haberim yoktu
ben yeni dogan zibiniyla corap alicam ordan
Eki Görüntüle 553246
kizlar benden baska adet sansici olan yok mu? Ebeyle konustum yerlesme sancisi dedi. Ama surekli devam edince insan cekiniyor.
Eki Görüntüle 553246
kızlarr biz bebek odası çok istesemde yapamicaktık şu an durumlar çok müsait olmadığı için, bi tanıdığımız mobilyacı acaba dedik uygun fiyat çıkarırmı yaptırmaya kalksak bugün gittik görüştük ettik ben örnek bikaç takımda götürdüm foto gösterdim filan, büyüyen karyola,4 çekmeceli şifonyer,kitaplık bide duvar rafı hepsine adam 1.800 dedi ve pazarlıkla 1.400 bıraktı.MDF olucak ve lake boya adam ödeme kolaylığıda sağladı kardeşimde yardım edicek ödemede tmm dedik el sıkıştık ve adam 10 günde teslim ederim dedi Allah'ım inşallah istediğim hayal ettiğim gibi güzel bişe yapar çok mutlu oldum çok istiodum çünkü,bizce fiyat çok iyi güzelde yaparsa tadından yenmicek wallaayy noolur güzel olsun
ya her ağda yaptıktan sonra çıkarken bu tüyler kıl dönmesi olmasa olmazmı yaasağ ve sol kasığımda mercimek tanesi kadar kıl dönmesi olmuş iğneyle çıkarmaya çalıştım çıkmadı göbişimden göremiyorum ki tam etimde çok havalı eşim traş olmadan öpse yüzümü isilik olurum hemen o derece kaç yıllık ağdacıyım tenim hala alışmadı öff canım yandı akşam akşam yaa
hepinize hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah banada nasip etsin bu gzüelliği inşallah dua edin bana nolur hamile bayanın duası kabul olurmuş
kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Eki Görüntüle 553246
ya her ağda yaptıktan sonra çıkarken bu tüyler kıl dönmesi olmasa olmazmı yaasağ ve sol kasığımda mercimek tanesi kadar kıl dönmesi olmuş iğneyle çıkarmaya çalıştım çıkmadı göbişimden göremiyorum ki tam etimde çok havalı eşim traş olmadan öpse yüzümü isilik olurum hemen o derece kaç yıllık ağdacıyım tenim hala alışmadı öff canım yandı akşam akşam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?