2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ah cm benim,bende hepinizle tanışmak isterdim.zaten çocuklar oluncada arada yazışalım hep burdan kopmayalım

çok sevindim cnm.umarım hayalettiğinden daha güzel olur

İyi akşamlar kızlarr..

Nisa hastanesine giden var mı? Ben Nisa'ya gidiyorum ve orada doğum yapıcam.

bu hastahaneyle ilgili hiç kötü birşey duymadım, doğumunu orda yapanlar hep güzel şeylerden bahsediyo
ben de bir süre alev hanıma gittim
şimdi başka bir hastahaneye karar kıldım ama

Bugün akşam işten eve dönerken regli olucakmışım gibi ağrım oldu ve geçti sonra yine ağrı oldu ve geçti. Şimdi iyiyim..

yalancı doğum sancısı dedikleri şey bu değil mi

Ay kizlar bir bitiremedim birazida kaldi:)
canim gunu gunune uymuyor birde dobduklri icin hareketleri azalabiliyor
sen dr a gitmekle en iyisini yapmissin. Sanirim agrilar icin bende yarin gidicem tekrar
erken dogum riski neden var? agri sanci varmiydi canim sende? rahim uzunlugunu olcturdunmu?

bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?
benimkide asagi indi ama batma devam ediyor boyumu uzun olucak nedir?
canim masalla bebislerine dogunca seni cok ugrastiracaklar sanirim:)
dedigin hesabi yaptim 7.7 cikti bende 8 aya az kalmis :)
bende de pit pit oluyor sanirim hickiriyor heran hareket edemezki annesi oda dinleniyor uyuyor:)
belki duzeltigi icin mantarin oyle olmustur. yinede en sagliklisi dr a sormak
masallah bebegine canim. Anne olmak cok zor gercekten Allah korusun hepimizinkini
canim ben ic zibin altina ince kisa corap ustune altli ustlu takim ince battaniye saricam birde kundaga
zaten hastanede soguk olmaz evde
burda normalde bebege sadece uzun dize kadar gelen zibin ince battaniye ve kalin battaniyeye sariyorlar
nbana bacaklari usur gibi geliyor
onemli olan ince ve cok katli giyirmek sogan gibi giydirin diyor dr lar . kalin seyler pek tercih edilmiyor
Kızlar iyi akşamlar aranızda regl arası gibi ara ara sancısı gelen var mı ?bir de kasık ağrısı.
bendede var ve cok korkutuyor bu beni , bu sabah yine basladi.:18::18::18: resmen adet olucam gibi
baslayinca uzun sure gecmiyor Anlamadim gitti

Bende de olmuştu aynı durum, nstde de biraz sancı çıkmıştı pre-par diye bir ilaç başladık, biraz çarpıntı yapıyor fakat vücut alışıyor birde mecburen kullanılıyor.
Geçmiş olsun ,inşallah sonuçların iyi çıkar nst de sancı değerlerin nasıl?

kizlar benden baska adet sansici olan yok mu? Ebeyle konustum yerlesme sancisi dedi. Ama surekli devam edince insan cekiniyor.
bugun dr a bir daha gideyim bari su yoluna dondurduk hastanyi

bu arada kizlar su kurbali takima bayildim.
trdede siteleri var sanirimda bilindik biryer benim haberim yoktu
ben yeni dogan zibiniyla corap alicam ordan
Eki Görüntüle 553246

2 kapılı dolapta var kızlar onu yazmamışım :)

canım umarım istediğin gönlüne göre bi oda olur insan heves yapıyo olmayıncada üzülyo hayrlı olsun şimdiden

bu hastahaneyle ilgili hiç kötü birşey duymadım, doğumunu orda yapanlar hep güzel şeylerden bahsediyo
ben de bir süre alev hanıma gittim
şimdi başka bir hastahaneye karar kıldım ama

[/B]
bende duymadım aksine iyi duydum hep nisa hastahanesini

canım umarım istediğin gönlüne göre bi oda olur insan heves yapıyo olmayıncada üzülyo hayrlı olsun şimdiden

tsk ederim Gamzecim

bende duymadım aksine iyi duydum hep nisa hastahanesini

canım bende yok şimdilik şükür öyle
sancı filan muhtemelen yalancı sancılar işte onlar, yinede bi git bakalım belki bizde de olcak yakın zamanda :26:

Canım benim adet sancım gibi olmuyor. Sadece çok yürüyünce sol böbrek kısmına ağrı giriyor. Ama sonra da geçiyor çok şükür. Yerleşme sancısını hiç duymadım. Rabbim ne zor şey evlat sahibi olmak. Neler yaşıyoruz, neler çekiyoruz.

sevalkaya kullanıcısından alıntı

korkacak ne var demişti esra erol ablam bana :) hakkaten doğruymuş. sakın benim yaptığım yanlışa düşmeyin doğumu gözünüzde büyütmeyin. vakti zamanı geldiğinde bebek doğmaK İStiyor zaten.
sabırsızlanmayın çünkü son 2 hafta geçmek bilmiyodu benim için ama bebeğim olalı 12 gün olmuş nasıl geçti anlamıyorum.
doğuma gelince bebek vakti gelince rahime sinyal veriyo bel ağrın oluyo sebebi rahimin açılması lazım bebeğin çıkışı için . çektğmiz bu ağrıda rahimin santim santim açılması. 10 cm açılana kadar sanccı çekiyoruz ve bu kişiden kişiye değişir.ne kadar sürede açılacağı yani.yürüyüüş yapın ve dua edin bence ben öle yaptım.
tek zor olan sancı
doğum yapmaktan zevk alacaksınız bebek geliyo oh rahatlıcam diceksiniz yani. müthiş bişey. ben doğum hanede korkarım ağlarım sanıyodum ama öle olmadı sevinçten uçuyorum bel ağrımdan bi an önce kurtulayım da diyorum. sadece sancısı zor o kadar diyorum sakın ha korkmayın. bebeğin başını çıkartmak müthiş bişey. başı çıkana kadar ıkın olay bitmiştir.çok kolay kızlar herkes yapabilir rabbim başaramayacağımız yükü vermez emin olun.ve o sancıda dayanılmıcak gbi değil derin nefes alın sıkın dişinizi sancının geçmesini bekleyin. bu süre 5 saat sürer belki bilmiyorum herkesin farklı olur. sonra unutacaksınız hepsini .. ve karnınızdan çıkan bebeğe baktığınızda inanamayacaksınız o kadar güzelller ki bu kadarını tahmin bile etmemiştim diceksiniz. doğum yapınca bna yazın hak vereceksnz. rabbim sabır versin. minik yavrunuza bi an önce kavuşmanız dileğimle..

Kızlar kasım annelerinden ne güzel bir doğum hikayesi...

Böyle doğum hikayeleri insana pozitif enerji ve güç veriyor cidden. Bunları okuyup, cesaretlenip mutlu oluyorum ben...

Canım çok sevindim. Rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel. Hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi olur. Fiyatı da oldukça uygun. Ben bebişlerimizin nasipleriyle, kendi kısmetleriyle geldiğine çok inanıyorum. Bak senin bebişte kendi odasının nasibiyle geliyor ne güzel...

ya her ağda yaptıktan sonra çıkarken bu tüyler kıl dönmesi olmasa olmazmı yaa sağ ve sol kasığımda mercimek tanesi kadar kıl dönmesi olmuş iğneyle çıkarmaya çalıştım çıkmadı göbişimden göremiyorum ki tam etimde çok havalı eşim traş olmadan öpse yüzümü isilik olurum hemen o derece kaç yıllık ağdacıyım tenim hala alışmadı öff canım yandı akşam akşam yaa

Son düzenleme:

ay iyi baş ediyosun he o göbişle bide o saatte valla benim hiç işim olmazdı bravo sana

hepinize hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah banada nasip etsin bu gzüelliği inşallah dua edin bana nolur hamile bayanın duası kabul olurmuş

sagolasin canim benim allah razi olsun..allahim kurban oldugum allahim tüm bebis isteyen anne adaylarinin göbislerini kucaklarini doldursun rabbim..allahim herkezin evinide kucaginida doldursun herkeze tattirsin insallahh kurban oldugum allahim..allahim tez zamanda herkezin kucaklarini doldursun aminnnnnnnnnnnn...seni canim benim..

slm canim bebisin kismetiyle geliyor allahim iicnde saglikla yatirmayi nasip etsin canim allahim gönlüne göre versin herseyi hepimize insalalhh..aminn.seni tatlim..

hadi gözün aydın canım.yazını görünce çabuk çabuk okudum yazmışmısın diye.maşallah bebeğin iyiymişsinirlerin boşalmış canım rahatlamısındır.işallah allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bizde rahat nefes alırız.benim doktorumda bana sabah hareketli olduğu saatte takip et 1 saatte 10 kere hareket etmesi lazım dedi.12saat geçtikten sonra gecede 10 kere hareket etmesi lazım dedi.hergün sayıcaksın dedi.eğer 10dan az hareket ederse hemen geliceksin dedi.

şimdiden hayırlı olsun canım .güle güle kullansın bebeğin.işallah istediğinden daha güzel olur.

canim masallah iiyiymis bebisinherseyin yolunda olmasina sevindim canim artik bebislerin yerleride daraliyorya normal canim..demek seninki uyku modundaymis yerim ben onu yaaaaaaaaaaaonun modunu yesin teyzesi..evet canim senin icine sinmiyorsa git canim doktora biz yinede yeri daraliyor falan diye düsünsekkte icimiz rahat etmiyorsa gitmek en iiyisi..allahim yasatmasin canim korkma allaha emanet hepimizin bebisleri insallahh.aminn..seni cnim benim.

resmen korkudan titreyerek uyandım.:18:eşimde nöbetçi hemen aradım adam uyumuyor nöbetçiyken.biraz sakinleşmeme rağmen uyuyamam ben artık.bu saatte kimseciklerde yok

Anaaammm Bu Takımlar Harika..

Bu Arada Neredeyse Aynı Gidiyoruz Seninle Ama Bende de Yok Sancı..

Kıl Dönmesi Normalde de Oluyor Ama, Hamile İken Daha Fazla Olurmuş..
Kuaför Söylemişti..

kizlar rahim acikligim baslamis uzunluk 3,9 dan 3.4e dusmus iyiki erken geldim igne serum yiyorum su an moralim bozuldu hemsirede damari zor buldu icim kiyildi resmen kani filanda gorunce basima agri saplandi gozlerim karardi bir ates basti sonra terledm tamsiyonum dustu sanirim ama oluyorum sandim

günaydın herkeslere ......bebişler uyuyor diye uyuyun maşalllah.....biz bugün oğlumla yeni bir doktora başlıyoruz.hastaneyide doktoruda bugün tanıycaz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun .yeditepe ünv.hastanesinde doğum yapan duydunuzmu nasıl acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…