2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın topigin sultanlarıııı ve minnoşlarıı
sanırım topigi ben açtım bugün:78:
sabah sabah uykum kaçtı
kız kalktı
oglanda uyandı tekme tokat
ohh allah kabul etsin :119::118:
uyumak isteyipde uyuyamamak :84::84::124::124:
maşallah kocacık fosur fosur

geçmiş olsun cnm.sakın bozma moralini.dualarımız seninle.

Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

canım geçmiş olsun, inşallah vaktinde olur dogumun. dikkat et kendine Allah yardımcın olsun şifa versin

canım çok sevindim ne mutlu size güzel günlerde kullanırsınız inş

canım ne güzel bebişin iyimiş niye canını sıkıyorsun güzel düşün güzel şeyler olsun

gözün aydın canım maşallah bebişlerine

canım gözün aydın inş bebişin zamanında gelir size sürpriz yapmaz

canım sen canını sıkma inş Rabbim hakkında hayırlı olanı verir acil şifalar diliyorum dualarımız seninle

kizlar benden baska adet sansici olan yok mu? Ebeyle konustum yerlesme sancisi dedi. Ama surekli devam edince insan cekiniyor.
bugun dr a bir daha gideyim bari su yoluna dondurduk hastanyi

yeşimcim dün akşam benimde adet gibi çok belim ağrıdı dinlendikçe geçti sonra gene başladı

ben de gaz sancısı fln sandım çünküçok fazla üşütmüştüm dün gaz topladım diye düşündüm sabah

gene belimde aynı tip ağrı vardı eşim gidince dinlendim biraz işe de az geç geldim bu sebeple

alt tarafımda acıma fln yok ama bu ağrı sıkıntılı bişey değildir yaa

seninde rahim boyun kısalmış o sebeple mi oluyormuş ağrın bu akşam sonucu göstermeye gidicem dr a

bi sorayım ben de ya şu an ağrım yok ama zaten ara ara gidip gelıyo...

inşallah rahatsızlıgın hafifler canım dinlen bol bol Allah yardımcın olsun....

Son düzenleme:
günaydın hanımlar

benim akıntılarım oluyo sürekli, beyaz yada sarı renkli oluyo bazen süt kesiği gibi bazen daha mukusumsu , sizde de böyle bi durum var mı ?

Günaydın kızlar hicri yılbaşınız mübarek olsun :)

tahlıl vermeye gittiğim gün bana hamile paketi verdiler bi tane içinde tam boy bi bebek şampuanı ıslak mendil

vs vardı bakanlıgın hedıyesıymıs sonra eve geldim milupadan paket gelmiş pişik kremi süt çoğaltıcı çay

şampuan vs vardı :)

dün akşam tam işten çıkarken dodehimni teyzemizden hediyemiz geldi :)

çok şirinler ve miss gibi kokuyolar :) ne kısmetli kızmış benim yavrum :) teşekkürler kesene bereket canım

geçmiş olsun nasıl gittin doktora hangi ağrıyla şuan iyisin değilmi evde mi hastanedemi

Günaydın güzel annişler ve kuzucukları..
Bugün bizde erkenciydik. Babamızı işe gönderdikten sonra uyuyamadık. Tam uzandım biraz kestireyim dedim kapı çaldı. Kurye gelmiş.
Oyalanırken bir de sizlere bakayım dedim.. Geçmişe sonra bakınacağım inş..
Kalın sağlıcakla canlar..

günaydın hanımlar mutlu günler
yılbaşınız kutlu olsun
bugün evinize bol taneli birşey alırsanız bereketli olur derler nerede yazar doğrumudr bilmem ama ben bugün bir kilo şeker almayı düşünüyorum her yıl alırım ihtiyacım olmasada :)

yeşim cok gecmiş olsun, üzüldüm yaaa (
inşallah zamanında saglıkla gelir bebegin

gecmiş olsun cnm. bazı aylar banada oluyor.bence igneyle filan ugraşma ne olur ne olmaz.
iyice olgunlaşınca sıkarsın kan akıyor zaten.ondan sonra küçülüyor

çok tatlı güle güle giysinminik cadı
alan kişininde cebine bereket

Canlarım Allah razı olsun hepinizden. Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Bebişlerimizin o süt kokusuna kavuşalım hayırlısıyla, zamanında inşallah
amin cnm.bebegine maşallahh bişicigi yokmuş sevindimm

oh ohh süper olmuş.fiyatta gayet uygun.güle güle kullansın oglun.

cnm bozma moralini herşey iyi olucak inş. bundan sonra fazla yorma ev işlerinde kendini.eşin haftasonları yardımcı olur artık.senin dinlenmen lazım bol bol cnm

ayy öldüm gülmekten yorum dahi yapamıyorum walla nasıl kaçar aklım almıo

gızz aslı yoksa senin içine kaçanda mı durex markaydı
okeyde filan genelde en boy standart oluyor onlarda sıkıntı yok
ama ilk evlendigimiz dönem benim koca tecrübesiz oldugundan gitmiş durex xxl almış:)))
adamcagız kondomların da bi ölcüsü oldugunu bilmiyormuş,gerci bende bilmiyordum başıma gelince ögrendim

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün 3:30 da doktor amcamıza gidicez.muayene günümüz gelmişti zaten ama cuma günü gidicektik ben bilerek bugüne aldım..merak ettim kuzumu..
tedirginim az hareket ediyor,yada bana öyle geliyor . inş. iyidir minnoşum öpüyorum hepinizi

biraz önce kayınvalidem aradı bebişime battaniye alt açma vs vs alcakmış giyicek bişey almıycam
bi de sana şal örüyorum dedi ben de örüceksen lizöz ör (bknz.yüzsüz gelin) anne hafif bi model yoksa şal örme çok şalım var dedim
bir de kundak işliyorum dedi eşimin bebeklik battaniyesinin üstündeki işlemenın örneğini saklamış :)
bu günler için saklıyodum onu işlemeyi düşünüyorum ister misin dedi...kundak gerekli mi bilmiyorum ki dedim
ilk zamanlar sararsın iyi olur dedi iyi dedim ben de hevesi kırılmasın :) 2 tane de battaniye örmüş işlemiş...

annem de kızımın yorganını yastıgını yapmış nevresimine geçirmiş çok cici olmuşş pazartesi akşamı gittim
baktım :) bebek odası alamıycaktık sıksııyoruz diye ama annem dolabını ben alayım beşiği siz alın dedi
eşim de odayı boyıycak inş. hepsi kendiliğinden oluyo boşuna düşünüp durmuşum o kadar zaman nası olcak nası olcak die
he bi de annem yatagımız göçmüş diye yatak almış kızkardeşimle bana benımkı bugun gelcek
Allahrazı olsun hepsinden Rabbim anne babalarımızı eksik etmesin başımızdan...
inş. biz de bebeklerimizin böyle hep arkasında destekçisi olabiliriz...

günaydın canımm :) sağol seninde inş...

aa öyle mi derler bak bilmiyrodum hımm ben de nar mı alsam acaba :) bol taneli sonuçta :)

çok tatlı güle güle giysinminik cadı
alan kişininde cebine bereket

sağol canım :)

Canim korkulacak birsey yok 3.4 gayet normal. Ben 8 hafta evel 2,6 yla geldim hastaneye son bir haftadir 0,8cmlerde. Her an dogum olabilir diyorlar ama bak hala gelmedi. Önemli olan senin bol dinlenmen. Magnezyum da cok onemli tabi zaten aliyorsundur onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…