- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
kizlar rahim acikligim baslamis uzunluk 3,9 dan 3.4e dusmus iyiki erken geldim igne serum yiyorum su an moralim bozuldu hemsirede damari zor buldu icim kiyildi resmen kani filanda gorunce basima agri saplandi gozlerim karardi bir ates basti sonra terledm tamsiyonum dustu sanirim ama oluyorum sandim
kizlar rahim acikligim baslamis uzunluk 3,9 dan 3.4e dusmus iyiki erken geldim igne serum yiyorum su an moralim bozuldu hemsirede damari zor buldu icim kiyildi resmen kani filanda gorunce basima agri saplandi gozlerim karardi bir ates basti sonra terledm tamsiyonum dustu sanirim ama oluyorum sandim
canım çok sevindim ne mutlu size güzel günlerde kullanırsınız inşkızlarr biz bebek odası çok istesemde yapamicaktık şu an durumlar çok müsait olmadığı için, bi tanıdığımız mobilyacı acaba dedik uygun fiyat çıkarırmı yaptırmaya kalksak bugün gittik görüştük ettik ben örnek bikaç takımda götürdüm foto gösterdim filan, büyüyen karyola,4 çekmeceli şifonyer,kitaplık bide duvar rafı hepsine adam 1.800 dedi ve pazarlıkla 1.400 bıraktı.MDF olucak ve lake boya adam ödeme kolaylığıda sağladı kardeşimde yardım edicek ödemede tmm dedik el sıkıştık ve adam 10 günde teslim ederim dedi Allah'ım inşallah istediğim hayal ettiğim gibi güzel bişe yapar çok mutlu oldum çok istiodum çünkü,bizce fiyat çok iyi güzelde yaparsa tadından yenmicek wallaayy noolur güzel olsun
canım ne güzel bebişin iyimiş niye canını sıkıyorsun güzel düşün güzel şeyler olsunkIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Ah ah. Ömründen ömür canımdan can gitti.
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
gözün aydın canım maşallah bebişlerineherkese selam .
yavrularımın fetal ekosu ii çıktı
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim
yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor
benim kafa yatıktı göremedim
bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor
bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .
canım gözün aydın inş bebişin zamanında gelir size sürpriz yapmazMerhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.
kizlar benden baska adet sansici olan yok mu? Ebeyle konustum yerlesme sancisi dedi. Ama surekli devam edince insan cekiniyor.
bugun dr a bir daha gideyim bari su yoluna dondurduk hastanyi
gecmiş olsun cnm. bazı aylar banada oluyor.bence igneyle filan ugraşma ne olur ne olmaz.ya her ağda yaptıktan sonra çıkarken bu tüyler kıl dönmesi olmasa olmazmı yaasağ ve sol kasığımda mercimek tanesi kadar kıl dönmesi olmuş iğneyle çıkarmaya çalıştım çıkmadı göbişimden göremiyorum ki tam etimde çok havalı eşim traş olmadan öpse yüzümü isilik olurum hemen o derece kaç yıllık ağdacıyım tenim hala alışmadı öff canım yandı akşam akşam yaa
Günaydın kızlar hicri yılbaşınız mübarek olsun :)
tahlıl vermeye gittiğim gün bana hamile paketi verdiler bi tane içinde tam boy bi bebek şampuanı ıslak mendil
vs vardı bakanlıgın hedıyesıymıs sonra eve geldim milupadan paket gelmiş pişik kremi süt çoğaltıcı çay
şampuan vs vardı :)
dün akşam tam işten çıkarken dodehimni teyzemizden hediyemiz geldi :)
çok şirinler ve miss gibi kokuyolar :) ne kısmetli kızmış benim yavrum :) teşekkürler kesene bereket canım
amin cnm.bebegine maşallahh bişicigi yokmuş sevindimmCanlarım Allah razı olsun hepinizden. Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Bebişlerimizin o süt kokusuna kavuşalım hayırlısıyla, zamanında inşallah
kızlarr biz bebek odası çok istesemde yapamicaktık şu an durumlar çok müsait olmadığı için, bi tanıdığımız mobilyacı acaba dedik uygun fiyat çıkarırmı yaptırmaya kalksak bugün gittik görüştük ettik ben örnek bikaç takımda götürdüm foto gösterdim filan, büyüyen karyola,4 çekmeceli şifonyer,kitaplık bide duvar rafı hepsine adam 1.800 dedi ve pazarlıkla 1.400 bıraktı.MDF olucak ve lake boya adam ödeme kolaylığıda sağladı kardeşimde yardım edicek ödemede tmm dedik el sıkıştık ve adam 10 günde teslim ederim dedi Allah'ım inşallah istediğim hayal ettiğim gibi güzel bişe yapar çok mutlu oldum çok istiodum çünkü,bizce fiyat çok iyi güzelde yaparsa tadından yenmicek wallaayy noolur güzel olsun
ah oda bana oldu yavrum yaaa :) hehehe Allahtan ucunu buldumda çektim çıkardım ama diyorum ya okeyden şaşmayın fazla para verin risk almayınhehehe o kaçan değişik bi üründü ondan yani Allahım konuştğumuz konulara bak yauww
ayy öldüm gülmektenyorum dahi yapamıyorum walla nasıl kaçar aklım almıo
günaydın hanımlar mutlu günler
yılbaşınız kutlu olsun
bugün evinize bol taneli birşey alırsanız bereketli olur derler nerede yazar doğrumudr bilmem ama ben bugün bir kilo şeker almayı düşünüyorum her yıl alırım ihtiyacım olmasada :)
çok tatlı güle güle giysinminik cadı
alan kişininde cebine bereket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?