Canım ben nisa hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum senin doktorun kim?
Sabah Masal ve Ninnili Gece Lambalı Ayıcık | Promosyon Gazetesi Sabah Masal ve Ninnili Gece Lambalı Ayıcık | Gazetelerin günlük hediyelerini ve kuponlu kampanyalarını bu siteden takip edin, Türkiye'nin Gazete Promosyonları Sitesi
sabah gazetesi masal anlatan ,ninni söliyen aynı zmaanda lambasıda olan oyuncak ayı veriyorr almak isteyenlerrr bilginize
Hürriyet – Masalcı Şirin ve Masalcı Şirine | Promosyon Gazetesi Hürriyet – Masalcı Şirin ve Masalcı Şirine | Gazetelerin günlük hediyelerini ve kuponlu kampanyalarını bu siteden takip edin, Türkiye'nin Gazete Promosyonları Sitesi ! bide şirin-şirine var.
bu hastahaneyle ilgili hiç kötü birşey duymadım, doğumunu orda yapanlar hep güzel şeylerden bahsediyo
ben de bir süre alev hanıma gittim
şimdi başka bir hastahaneye karar kıldım ama
yalancı doğum sancısı dedikleri şey bu değil mi
kizlar rahim acikligim baslamis uzunluk 3,9 dan 3.4e dusmus iyiki erken geldim igne serum yiyorum su an moralim bozuldu hemsirede damari zor buldu icim kiyildi resmen kani filanda gorunce basima agri saplandi gozlerim karardi bir ates basti sonra terledm tamsiyonum dustu sanirim ama oluyorum sandim
Günaydın kızlar hicri yılbaşınız mübarek olsun :)
tahlıl vermeye gittiğim gün bana hamile paketi verdiler bi tane içinde tam boy bi bebek şampuanı ıslak mendil
vs vardı bakanlıgın hedıyesıymıs sonra eve geldim milupadan paket gelmiş pişik kremi süt çoğaltıcı çay
şampuan vs vardı :)
dün akşam tam işten çıkarken dodehimni teyzemizden hediyemiz geldi :)
çok şirinler ve miss gibi kokuyolar :) ne kısmetli kızmış benim yavrum :) teşekkürler kesene bereket canım
bende çok kafa yordum şu nasıl olur bunu nasıl yaparız die ama çok şükür oldu bi şekilde hepsi benim annemin ve kardeşleriminde çok desteği oldu dediğin gibi Allah eksik etmesin annelerimizi başımızdan,çok sevindim canım sağlıkla sıhhatle kullansın hepsini inşallah kuzunbiraz önce kayınvalidem aradı bebişime battaniye alt açma vs vs alcakmış giyicek bişey almıycam
bi de sana şal örüyorum dedi ben de örüceksen lizöz ör(bknz.yüzsüz gelin) anne hafif bi model yoksa şal örme çok şalım var dedim
bir de kundak işliyorum dedi eşimin bebeklik battaniyesinin üstündeki işlemenın örneğini saklamış :)
bu günler için saklıyodum onu işlemeyi düşünüyorum ister misin dedi...kundak gerekli mi bilmiyorum ki dedim
ilk zamanlar sararsın iyi olur dedi iyi dedim ben de hevesi kırılmasın :) 2 tane de battaniye örmüş işlemiş...
annem de kızımın yorganını yastıgını yapmış nevresimine geçirmiş çok cici olmuşş pazartesi akşamı gittim
baktım :) bebek odası alamıycaktık sıksııyoruz diye ama annem dolabını ben alayım beşiği siz alın dedi
eşim de odayı boyıycak inş. hepsi kendiliğinden oluyo boşuna düşünüp durmuşum o kadar zaman nası olcak nası olcak die
he bi de annem yatagımız göçmüş diye yatak almış kızkardeşimle banabenımkı bugun gelcek
Allahrazı olsun hepsinden Rabbim anne babalarımızı eksik etmesin başımızdan...
inş. biz de bebeklerimizin böyle hep arkasında destekçisi olabiliriz...
günaydın güzel hanımlar ve kuzucukları kilolar ne alemde ve kaçıncı haftalardasınız bir karşılaştırma yapalım ne dersiniz
sevalkaya kullanıcısından alıntı
korkacak ne var demişti esra erol ablam bana :) hakkaten doğruymuş. sakın benim yaptığım yanlışa düşmeyin doğumu gözünüzde büyütmeyin. vakti zamanı geldiğinde bebek doğmaK İStiyor zaten.
sabırsızlanmayın çünkü son 2 hafta geçmek bilmiyodu benim için ama bebeğim olalı 12 gün olmuş nasıl geçti anlamıyorum.
doğuma gelince bebek vakti gelince rahime sinyal veriyo bel ağrın oluyo sebebi rahimin açılması lazım bebeğin çıkışı için . çektğmiz bu ağrıda rahimin santim santim açılması. 10 cm açılana kadar sanccı çekiyoruz ve bu kişiden kişiye değişir.ne kadar sürede açılacağı yani.yürüyüüş yapın ve dua edin bence ben öle yaptım.
tek zor olan sancı doğum yapmaktan zevk alacaksınız bebek geliyo oh rahatlıcam diceksiniz yani. müthiş bişey. ben doğum hanede korkarım ağlarım sanıyodum ama öle olmadı sevinçten uçuyorum bel ağrımdan bi an önce kurtulayım da diyorum. sadece sancısı zor o kadar diyorum sakın ha korkmayın. bebeğin başını çıkartmak müthiş bişey. başı çıkana kadar ıkın olay bitmiştir.çok kolay kızlar herkes yapabilir rabbim başaramayacağımız yükü vermez emin olun.ve o sancıda dayanılmıcak gbi değil derin nefes alın sıkın dişinizi sancının geçmesini bekleyin. bu süre 5 saat sürer belki bilmiyorum herkesin farklı olur. sonra unutacaksınız hepsini .. ve karnınızdan çıkan bebeğe baktığınızda inanamayacaksınız o kadar güzelller ki bu kadarını tahmin bile etmemiştim diceksiniz. doğum yapınca bna yazın hak vereceksnz. rabbim sabır versin. minik yavrunuza bi an önce kavuşmanız dileğimle..
Kızlar kasım annelerinden ne güzel bir doğum hikayesi...
Böyle doğum hikayeleri insana pozitif enerji ve güç veriyor cidden. Bunları okuyup, cesaretlenip mutlu oluyorum ben...
günaydın güzel hanımlar ve kuzucukları kilolar ne alemde ve kaçıncı haftalardasınız bir karşılaştırma yapalım ne dersiniz
Günaydın...
Bizim kilolardan mı bahsediyorsun canım?Ben 30.haftama gireceğim,64 le hamile kaldım 74 oldum şuan.İkiz bebişlerimi bekliyorum Allah kısmet ederse...
Birde hanımlar size bir sorum olacaktı,ben tatlı badem yağı aldım internetten.Kullanan var mı aranızda?Nasıl kullanıyorsunuz,direk sürüyor musunuz?
evet cnm kendim yapıştırıyorum ama ben Veet hazır ağda bantlarından kullanıyorum cnm daha rahat oluyo,makasla kesiyorum ikiye yada üçe .yapıştır çek..ama nekadar kolayda olsa artık bizim için kolay olmuyo malesef.valla alt tarafları yarım yamalak almışımdır..sonra doktor eldiveniyle kalanları toplarım hep..çünkü yapıştırdıkça ten morarıyo gerek yok..ama benim etim havalı illa kıl dönmesi oluyo deli oluyorumGünaydın kızlar nasılsınız biz kahvaltımızı yaptık kızımla oturuyoruz ya kızlar benim dün acaip karnım agrıdı semsert oldu aglıcaktım resmen hareket edemedim ya hani tuvaletiniz gelirde bi süre tutarsınız sonra bî agrı olur aynen öle oldu ayaklatımı havaya kaldırdım biraz yumuşadı karnım ama sonra sanki biri bni belimden aşağı çekiyo gibi aşagı baskı hissettim ayaga bi kalktım karnım biraz daha aşagı inmiş sonrda sol kasıgımda agrı başladı gecede biraz agrım oldu şimdide hafiften kasıklarımda agrı var neden böle oldu acaba ?? Ayşecim bak kayınvaliden ne güzel düşünmüş benişin kısmetitle geliyo annesi sen nası olcak derken bi bakmışsın herşey olmuş bitmiş :)) yeşimcim bol bol dinşen inş bebişinin zamanında gelcek annesiAslıcım agdanı kendinmi yapıyosun maş sana kız valla ben hiç kendim yapmadım hep kuaföre gittim yapıştırdımmı çekemem agdayı diye korkuyorum
kIZLAR BUGÜN BEBEĞİmin hareketlerini az ve hiç hissetmiyorum diye bahsetmiştim ya...
Ah ah. Ömründen ömür canımdan can gitti.
Oğlum gece ve bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Tatlı yiyorum yok. Sinirlerim bozuldu. Doktor da hemen gel diyince kalktık gittik.
OĞLUM 1 HAFTADA 300 GR DAHA ALMIŞ 1830 OLMUŞ.Suyu iyi, rahim uzunluğu iyi. Kalp atışı güçlü, NTS de iyi.
Bütün bu hareketsizliğin sebebi uyumuş, canı istememiş, modu öyleymiş.:2: Doktor böyle söyleyince başladım ağlamaya. O kadar sinirim bozuldu ki bütün gün. Ama doktor dedi ki iyi gelmişşin. Böyle durumlar yine gel. Eğer şekerli birşey yiyip, soluna yarım saat boyunca yattığında hiç hareket etmiyorsa gel yine dedi. Bu sefer bir sorun yok. Ama ciddi birşeyin de belirtisi olabilir dedi. Bebek hareketleri artık bu haftalardan sonra çok önemli dedi.
ALLAHIM BİR DAHA BUGÜN YAŞADIĞIM DUYGULARI YAŞATMASIN. DOKTOR iyi diyor, ben hala ağlıyorum, nasıl sinirlerim bozulduysa... Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah.....................
Kızlar merhaba. Ben de uzun zamandır topici takip ediyorum bugüneymiş kısmet:)
Bir sorum var;
öğretmenim izne ayrılmama bir hafta kaldı. Çok stresli bir okuldayım.Haliyle yoruluyorum. Bir kaç haftadır karnım aralıklarla semsert oluyor. Ya da bazen bebeğim bir tarafa yaslanıyor o kısım taş kesiliyor. Bu durum erken doğum belirtisi olabilir mi? Korkuyorum. Dağın başındayız. Eşim askeri personel, ha deyince yola çıkamıyoruz güvenlik nedeniyle. Sizlere danışayım dedim. Bir de çok idrara çıkıyorum. Altıma kaçırcakmış gibi bir his oluyor. Enfeksiyon yok.
evet cnm kendim yapıştırıyorum ama ben Veet hazır ağda bantlarından kullanıyorum cnm daha rahat oluyo,makasla kesiyorum ikiye yada üçe .yapıştır çek..ama nekadar kolayda olsa artık bizim için kolay olmuyo malesef.valla alt tarafları yarım yamalak almışımdır..sonra doktor eldiveniyle kalanları toplarım hep..çünkü yapıştırdıkça ten morarıyo gerek yok..ama benim etim havalı illa kıl dönmesi oluyo deli oluyorum
Kızlar merhaba. Ben de uzun zamandır topici takip ediyorum bugüneymiş kısmet:)
Bir sorum var;
öğretmenim izne ayrılmama bir hafta kaldı. Çok stresli bir okuldayım.Haliyle yoruluyorum. Bir kaç haftadır karnım aralıklarla semsert oluyor. Ya da bazen bebeğim bir tarafa yaslanıyor o kısım taş kesiliyor. Bu durum erken doğum belirtisi olabilir mi? Korkuyorum. Dağın başındayız. Eşim askeri personel, ha deyince yola çıkamıyoruz güvenlik nedeniyle. Sizlere danışayım dedim. Bir de çok idrara çıkıyorum. Altıma kaçırcakmış gibi bir his oluyor. Enfeksiyon yok.
kizlar rahim acikligim baslamis uzunluk 3,9 dan 3.4e dusmus iyiki erken geldim igne serum yiyorum su an moralim bozuldu hemsirede damari zor buldu icim kiyildi resmen kani filanda gorunce basima agri saplandi gozlerim karardi bir ates basti sonra terledm tamsiyonum dustu sanirim ama oluyorum sandim
kızlar bebişlerinize atkı bere takımı aldınızmı unnadoda çooook güzel şeyler var.alsam mı acab takabilirmiyiz gerçi evden çıkmayacak ama çok güzeller :)
son iki gecedir uykular haram bana. mide yanmasından uyuyamıyorum. bir gaviscon alıyorum. iki saat sonra yine yana yana uyanıyorum. süt içip yatıyorum bi süre sonra yine. öyle bir yanmaki, tüm sırtım alev topu gibi oluyor. en son kustum o kadar asitliydi ki boğazımdan kan geldi. sonra kuru ekmekle süt içtim bir daha uyanmadım.
yatakta değişik uyuma posizyonları geliştirdim, 3 yastığı eşimin göğsüne koyup üzerine uzanıyorum. bir de aşı oldum kolumun üzerine de yatamıyorum. Allahım her gece boyle olursa napıcam doğuma kadar? son 2 güne kadar çok iyiydim, herkese hamileliğimin ne kadar rahat olduğunu soyluyordum
canım çok geçmiş olsun,umarım herşey zamanında ve yolunda gider.kendine çok dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?