2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım ben nisa hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum senin doktorun kim?

Ben en baştan beri Muhabbet hn. a gidiyodum ve memnundum. Şimdi Alev hn. a gidiyorum. Geçen ay ilk muayenemi oldum Alev hn. a. Henüz memnunum yada değilim diyemiyorum yani..

Hastane ve doktorlar için bende hiç kötü bişey duymadım. Zaten tavsiye üzerine bu hastaneyi tercih etmiştim.

Daha önce yaşamadığım için (ilk gebeliğim) sancı nasıl oluyor yada yalancı sancı nasıl olur hiçbir fikrim yok

canım çok geçmiş olsun,dayanır annesi 4-5 hafta daha meraklanma sen sakın

hakkaten kısmetli yavrularımız inşallah hayat boyuda öyle olurlar,çok güzel ciciler güle güle kullansın minnoşun
bide ayşe fotoğrak makinen ne çok güzel çekio :)

bende çok kafa yordum şu nasıl olur bunu nasıl yaparız die ama çok şükür oldu bi şekilde hepsi benim annemin ve kardeşleriminde çok desteği oldu dediğin gibi Allah eksik etmesin annelerimizi başımızdan,çok sevindim canım sağlıkla sıhhatle kullansın hepsini inşallah kuzun

günaydın güzel hanımlar ve kuzucukları kilolar ne alemde ve kaçıncı haftalardasınız bir karşılaştırma yapalım ne dersiniz

günaydın cnm walla benim durum vahim sanırım. 32+1 oldum bugün vee 52ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum tamı tamına 14 kilo aldımm

Son düzenleme:

Çok haklısın.. İnsan kendinde bu gücü hissediyor pozitif hikayelerde. Allahtan eşim bana çok destek oluyor. Konuşmaları çok sakinleştiriyor beni.

kızlar show tvyi açın saba tümerde taylan kümeli var.kadının kızı 3,5 ayda 36 kilo vermiş doğumdan sonra sağlıklı beslenerek ve torunu 1 yaşına gelmiş hala emiyomuş,bravoo valla esra akkaya diye bi oyuncu var oda baya kilo vermiş diyetle ,ilgi alanımız kaçırmayınnn

Günaydın...
Bizim kilolardan mı bahsediyorsun canım?Ben 30.haftama gireceğim,64 le hamile kaldım 74 oldum şuan.İkiz bebişlerimi bekliyorum Allah kısmet ederse...

Birde hanımlar size bir sorum olacaktı,ben tatlı badem yağı aldım internetten.Kullanan var mı aranızda?Nasıl kullanıyorsunuz,direk sürüyor musunuz?

günaydın güzel hanımlar ve kuzucukları kilolar ne alemde ve kaçıncı haftalardasınız bir karşılaştırma yapalım ne dersiniz

canım ben badem yagını bazen direk sürüyorum bazen de saf zeytinyagıyla karıştırıp sürüyorum..
yalnız asıl kakao yagı varmış o çatlaklara iyi geliomuş ama henüz almadım. bademle ikisini karıştırıp sürücem. )

evet cnm kendim yapıştırıyorum ama ben Veet hazır ağda bantlarından kullanıyorum cnm daha rahat oluyo,makasla kesiyorum ikiye yada üçe .yapıştır çek..ama nekadar kolayda olsa artık bizim için kolay olmuyo malesef.valla alt tarafları yarım yamalak almışımdır..sonra doktor eldiveniyle kalanları toplarım hep..çünkü yapıştırdıkça ten morarıyo gerek yok..ama benim etim havalı illa kıl dönmesi oluyo deli oluyorum

kızlar minnoş oğluma maşallah bugün formunda şükür doktora gidicemizi duyunca harketlendi sıpam,,bide dönencesinin müziğini telefonumla kaydettim.bilgisayara attım kulaklıkla dinleticem ara ara çıkınca dışarı hatırlasın sıpamda aldığımız dönence bi işe yarasın bari değğğmii yaaa

Son düzenleme:
kızlar bebişlerinize atkı bere takımı aldınızmı unnadoda çooook güzel şeyler var.alsam mı acab takabilirmiyiz gerçi evden çıkmayacak ama çok güzeller :)

aynı duyguları ben de yaşadım, çok iyi anlıyorum seni. tembellik yapıyor bu oğlanlar arada

aynıları bana haftalardır oluyor canım. hissettiğin sertlikler düzenli aralıklarda olmadıkça korkma.

33 haftayı bitirdim. İlk 3 ay 4 kilo verdim sonra 8.5 kilo aldım. 68 ile başladım 72.5 şuan. hedefim 80 i görmemek

Kolay gelsin canım sana ben kıl dönmesi olayını hiç yaşamadım ama zor ve gıcık oluyodur eminim şimdi göbekten görememk daha zor tabi ben bi kere kolumun altını alıyım dedim agdayı çekemedim sonra genital bölgeye hiç cesaret edemesim jilette hîç vurmadım sürekli agda yaptırdığumda şimdi az ve ince keşke tamamen bitse şu kıllar

son iki gecedir uykular haram bana. mide yanmasından uyuyamıyorum. bir gaviscon alıyorum. iki saat sonra yine yana yana uyanıyorum. süt içip yatıyorum bi süre sonra yine. öyle bir yanmaki, tüm sırtım alev topu gibi oluyor. en son kustum o kadar asitliydi ki boğazımdan kan geldi. sonra kuru ekmekle süt içtim bir daha uyanmadım.

yatakta değişik uyuma posizyonları geliştirdim, 3 yastığı eşimin göğsüne koyup üzerine uzanıyorum. bir de aşı oldum kolumun üzerine de yatamıyorum. Allahım her gece boyle olursa napıcam doğuma kadar? son 2 güne kadar çok iyiydim, herkese hamileliğimin ne kadar rahat olduğunu soyluyordum

canım şeyler bizdede var ve sanırım aynı haftadayız seninle benimde iznim haftaya başlıyor.ben doktoruma sordum normal bunlar dedi ama megnezyum içiyorum iyi gelir demişti

kızlaaar

kenarlardan ufak ufak çatlamaya başlamışım. o kadar pahalı yağ kullandım yine de çatlıyacağım galiba. yağı boca ettim çatlakların üstüne, vücudumda çatlak olmayan bi karrnım vardı o da gidiyor

canım çok geçmiş olsun,umarım herşey zamanında ve yolunda gider.kendine çok dikkat et...

kızlar bebişlerinize atkı bere takımı aldınızmı unnadoda çooook güzel şeyler var.alsam mı acab takabilirmiyiz gerçi evden çıkmayacak ama çok güzeller :)

yok almadım ben canım almak istrum ama bi bakınıyım bende sağol

dün gece çok kötydüm mide yanmasından yüreğim ağzımda ...hamileliğim boyunca kusmadım hiç ama sanırım mide yanmasından kusucam..yatınca daha çok oluyo ayağa kalkyrum bende....benimde kardeş herkese iyim şükür bişeyim yok die die nazar değirdim kendime...annemde derdi iyi senin maşallah hamileliğin çok güzel geçiyo die.....sağlıklı olalımda napıcaz idare edicez hamileliği ne zor olanlar var şükredelim ....aslında sık sık ve az yiyerek geçirsek öğünleri faydası olur ama ben öğünlere dikkat edemiyrum

Herkese merhabalar,
Dün bütün gün dışardaydım oy üzden akşam yemeten sonra forumu okumayakoyuldum, tam herşeyi okudum, yorumlarımı yazacağım aaa bi de baktım int. biti, şimdiye kadarhiç böyle bişey olmamıştı, şaşırdım, neyse ki 3 gün sonra açılacak ama bu arda sadece işten takip edebileceğim, o da vaktim oldukça...
Öncelikkle bebişlerine yeni ciciler alan, hediye gelen, oda akımları alan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bebeklerimize aldığımız herşeyi, sağlıkla huzurla kullanmamızı nasip etsin...(Buarada kutulara bayıldımmm) Rahatsızlanan, siniri bozulan arkadaşlara geçmiş olsun diyorm ve Allahtan sabır diliyorum. Kayınvalidesi ile iyi geçinebilen, ne sitersn bir isteğin var mı diye soran arkadaşlara da imrenerek bakıyor, Allah bozmasın diyorum çünkü benböyle bi duyarlılık ne düğünümde nede gebeliğimde görmedim. Benim ki lütfedip geçen gün bir tane hstane çıkışı almış bir de çok hoşuna gittiği için nerdeyse 1 yaşında anca giyebieceği polar bir ceket almış, üstüne üstlük kaç paraya aldığını söyledi ve pahalı oldu dye söylendi. Ki geçen sene eltime bana aldığından daha fazla şey almıştı ve hiç sözünü etmemişti. Ya bunu anlatmyacaktım, çok sinirimi bozdu, unutup kendimi üzmeyeceğm demiştim ama olmuyor. Ha bi de kalkıp bana seninle onun aranda zerre ayırım yapmam, ona ne aldıysam sana da onu alıcam diyip geçen sene onlara bebek arabası aldım, sizede alacam diye söylenip söylenip biz bebek arabasını aldıktan sonra madem aldınız ben de snra bebeğin hesabına para yatırırım dedi ki o parayı da bebeğin 40 ı çıkınca yatıracakmış. ya insan bi sormaz mı bu ara masrafınız var, bi ihtiyacınız var mı, onlara şu kadara araba almıştık sizede o kadarlık bir ihtiyacınızı alalım diye sormz mı?offf neyse düşünüp düşünüp canımı sıkmayacağım, değmez...
Bir de bir çok arkadaşın yazdıklarında bel ağrısı olduğunu okudum ve ben de aynı derteyim, hatta sabah o kadar çok ağrıyordu ki eşimi uyandırıp masaj yapması için nerdeyse ağladım, sağolsun kırmadı beni ama bunu yaparken bana seir belin düzleşmiş gib sanki dedi, o zaman jetonum düştü, son aylarda vücut bebee daha fazla yer açmak içim bel çukurundaki kemiği düzletirmiş diye bir yazı okumuştum, sanırım bu ağrı da bu yüzden diye düşünerek, bir yandan mutlu oldum, bebeğimin sağlığı için bu ağrıyı çekiyor olmak canımın yamasını azalttı...

Dün ne yaptığıma gelince, aslında bugün olan dr randevumu eşimin işi erken bitince düne aldık, vee kızımı görmeye gittikkk ama malesef benim sıpam, dr amcasının tabiriyle bize poz vermedi, üstelik yüzünü eliyle kapattı ama olsun doktorumun herşeyi çok güzel, herşey çok normal demesiyle dünyalar benim oldu. Kilosu 1810 gr olmuş :) buna da çok seviniyorum çünkü 3-4 hafta önce gittiğimde 1060 gr civarıydı ve sitede sizin bebişlerin kilosunu okudukça neredeyse bunalıma girmiştim, sürekli eşime sanırım bizim bebeğimiz çok küçük olacak, keler gibi (bizim oralarda küçük ve çelimsiz bebekler veya kişiler için kullanılan br tabirdir) bişey doğuracam galiba, ben bebeğimi besliyemiyorum diye dert yanıyordum, ama dün kilosunun ortalamının az da olsa üstüne çıkmış oduğunu duyunca çokkkk sevindim. Neyse ultrasondan sonra dr.uma çalışabilir raporumu sordum o da hastaneden alabileceğimi, muayenehanesi olduğu için kendisinin veremeyeceğini söyledi, bu benim için biraz sıkıntılı olu, çünkü bugün sabah da hastanede dolaşmak zorunda kaldım. yok polikliniğe git, ordan rapor kaleme git, biraz yorucu oldu üstelik tanıdık kişier olmasına rağman rapou anca yarın alabileceğim ki yarın vermezesem haftaya 33. haftaya başlayacağım için sıkıntılı olacak..
Bir de bu arada buradan çoğunuzdan duyduğum ve int.den okuduğum kadarıyla bu haftadan sonra dr.a 2 haftada bir gidilmes gerekiyormuş ama benim dr.um 1 ay sonra gel dedi bana. Neden olduğunu anlayamdım, acaba benimle ilgilenmiyormu diye de düşünmeye başladım ama gene de Allah var sürekli kasılman ve ağrın olursa gel dedi :))

Benden bu kadar, daha ne olsun di mi utanmasam gebeliğimin en başından başlayacaktım anlatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…