2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cok guzel ve cok eglenceli bi hikaye. Cok mutlu hissettim okurken :) ozellikle esinin yatis islemlerine tepkisini iki kere okudum guldum :) Darisi basimiza insallah :)

Merhaba Kızımın Güzel Teyzeleri..
Öperiz Göbüşünüzdeki Kardeşlerimizi..

canim benim allahim oglunada karnindaki bebisede uzun ömür versin insallahh.cok güzel cokk duygulandim gözker doldu tabianne sana demis yaa yavrummmmmmmmmm.ahhh annem aklima geldi..ogluma bakiyorum dogdu orda gözler doldu iste..allahim bundada bir avazda kurtarsin insallahh hepimizi..

Sende mi meloneeee kilo almayan insanlar bana çok tuhaf geliyyor ben hayatım boyunca hep diyetle yaşadım çünkü kilolu bi yapım var taaa doğuştan gelen ama hamile kalınca diyeti bıraktım ha önüme geleni de yemedim tabiiki ama bayağı bi kilo aldım bacaklarım ödem oldu tosun gibi geziyom işte

cnm gözlerim dolu dolu okudum kıyamam,rabbim yeni bebişkonada sağlıkla kavuşmanı nasip etsin,darısı hepimizin başına inş.

Eşine Üzüldüm..
Adam Nerden Geldiğini Şaşırmış..

Allah Herkesin Yardımcısı Olsun..
Tekrar Hayırlı Doğumlar Diliyorum..

yaprakkk, bikerem o yelek değil,süveter..

yaprakkk, bikerem o yelek değil,süveter..

yaww meclisten her türlü yasa bir gecede komisyondan geçiyor bide hepsi o kadar önemli şeyler ki maşallah büyükşehir olacak illermiş bilmem ne kardeşim ben doğurdum doğuracam sırf bebek doğduktan sonra ona bakabilmek için emzirmek için göbeğim çatlayana kadar ?? çalışıyorum şu izni çıkarsana artık 6 aya yok neden çıkarsın ki hiçbir çıkarına hitab etmiyoruz bizzz adamların

ikizimolsunistiyorum güzel bi dogumun olmuş cnm.inş bu dogumunda kolay olur.sezeryandan kıl payı kurtulmuşsun cok sevindim :)

Bugün oğlumla yeni bir doktora ve yeni bir hastaneye başladık.oğluşum1,600 gr olmuş normalden 4 gün önde dedi doktor.23.ocak tı doğum tarihi sezeryanda 10 gün önceydi.şimdi 10 ocak diyoruz hayırlısıyla.mide yanmaları için lansor,pulset ne varsa içebilirsin dedi.birde gaviscon şurubu önerdi.yine yüzünü göremedim hiç göstermiyor yüzünü hep yüzü aşağıda sağlıklıya neyseki napalım doğunca görürüz doya doya......kızlar bugün lohusa pijamalarına baktım.sanki bana göre değil.daha düz spor dantalsiz pijamalar hoşuma gitti.bir tane aldım bile....mağazada bir teyze kırmızı al kızım lohusa kadın kırmızı giyer nazardan şerden korur dedi bende kırmızı aldım....ama açık mavide istiyorum bir tane .2 takım pijama 1 tek alt birkaçta uzun kollu penye yeter gibi geliyor sizler kendinize neler koyuyorsunuz.ben gecelik koymayacağım.ilk doğumumda sezaryandı ve geceliğimi hiç giymedimde ondan herhalde.

Canım artık doğumların çoğu bu şekilde oluyor maalesef.Direk sezeryan dersen ssk karşılamıyor. İlla suni sancıyı dayıyorlar ve çoğunda suni sancı ile doğum olmuyor ve haydaa sezeryana hem sancı çektiriyorlar hem sezeryan acısı.. Yazın bize bee.. İnşallah benim oğlum sancıyla gelir..

Ağlattın bu güzel hikayenle beni... Amin İnşallah hepimiz kolayca doğum yaparak alalım bebişleri kucağımıza ..

Öff Çıksa da Kurtulsak..
Bebişlerimizin Yanında Otursak..

Düşünsenize 6 Ay Doğum İzni..
1.5 - 2 Ay Kadar da Süt..
Ohhh Değme Keyfime..
2013'ü Bitiririz..

Bu akşam işten gelince aylar önce başladığım kuran ı okumayı bitirdim. Sanırım hatim buna deniyor. Arkasından birde yasin okudum. Çok da dua ettim.. En çok bebeğim için ve doğumu kolayca yapabilmek için.

Allah Kabul Etsin..
Bende Çok Ara Verdim..
Okusam İyi Olacak..

Neyse ki Pazar - Pazartesi Evdeyim..

slm canim masallah sübhanallahh oglusunaherseyin yolunda olmasina sevindim canim benim o yanmalar beni mahvediyor simdi bile cekiyorum süt icince geciyor sonra tekrar..seni canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…