2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kizlar bir suru sey yazmistim sarjim bitti hepsi silindi ( neyse sabira bastan yazayim :) ufak tefek sorunlar disinda herkes iyi cok sukur,Allah beterinden saklasin,forumun duzeni degismis hicirinizin hamilelik takvimini,kacinci sayfada oldugunu falan goremiyorum telden giriyorum ben ma daha once gorebiliyodum bizde 29+5 teyiz gecen hafta doktora gittik oglum 1300 gr mis doktor iyi dedi ama az gibi geldi bana sabki sizce nasi?bende 63le hamile kaldim ilk uc ay 60 a dustum simdide 69um,doktorum dikkat et dedi ama surekli biseler yemek istiyorum,o sag taraftaki belden kalcaya inen agridan bende de olmustu ozellikle kurban bayraminda ayagimi kaldiramiyodum yataktan donerken ciglik atiyodum resmen cok farkli bi afi boyle iki kemik arasina yel giriyo gibi dinlenmek gerekiyo simdi yok bende cok sukur,doktorumda sag taraftaki sinire bebek baski yapiyor o yuzden oluyor bende de oldu demisti,ayrica ben kan ve tiroid hapindan baska hic bise kullanmiyorum cok sukur bi kasilma kramp falan da yasamadim tek probemim mide yanmasi onu da soguk sutle idare ediyorum,annemle babam gelicek sali gunu bebegimin esyalarini da o zaman alicaz insallah,benim evim kucuk oda yapamiyorum ogluma bi besik alicam,cok hevesendim sizin odalari gordukce,gue gule uyusun yavrulariniz :)simdilik bu kadar yine yazarim size sayfalari okumayi bitirebilirsem,allah kolaylik versin hepinizi opuyorum :)

Canım dert etme bak doktorun döner demiş ama zaten bebişin maşallah iriymiş yani dönsede sezeryan olma ihimalin var bence sen kndini sezeryana da hazırla normal olursa şansına amannn sağlıklı olsunlarda ne yapalım normal derse çayır çatır doğururuz yokkk sezeryan dersede kesip alsınlar elden biley gelmez yeterki onlar sağlıklı olsunlar ben kendimi ikisinede hazırladım hakkımızda hayırlısı olsun

cnm ölçüsüne göre değişiyor halı fiyatları ama en ufağı 150tl den başlıor benim şu ana kadar baktıklarım oda ufak yani dediğim gibi

hatırlamazsın belki ama ultrason resmi paylaştığında ben demiştim sana sanki gamzesi var die inanmamıştın sen bana ,beni mutlu etmek için diosun demiştin baaakkk gördün mü

zaten gözlerim dolu dolu okudum sona doğru anneni aradığın yerde de koptumm çok duygulandım ağladım çok güzel bir hikaye cnm Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

benimkide dönmedi cnm daha birde 30.haftada benim kuzum 1.600gr dı bence normal fazla değil,kilosu fazla filan demedi bana doktorum

Canlarım ya çok duygulandım bugun. Annemle sabahtan beri bebişimin kıyafetlerini yıkadık. Geçen gün erken mi falan diye konuşulmuştu. Bence kesinlikle yıkamaya başlayın. O kadar minnacıklar ki kurban olurum ya. Rabbim üzüntülerini göstermesin...

Havalar soğudu cidden kuruması çok zor oluyor ki benim evim merkezi sistem ona rağmen kuruması zor. Bütün kalorifer petekleri, boruları, 2 tane çamaşırlıklar, kapı üstleri bebek kıyafetleri, havluları, battaniyeleri ile doldu.

Yarın da anneciğim ütülücek. Yerleştiricez. Hastane çantamı hazırlıcam. Hastane çantamı hazırlarken fotoğgrafta çekicem kızlar. Paylaşırım sizinle. Bir fikir olur hepimize. Eksiklerimizi görürüz birlikte

Bir de ben şimdi yenidoğan bebek bezi aldım. Üstünde 2-5 kg yazıyor. Bana çok küçük geldi. Bebişlerimizin poposu bu kadar küçük mü olucak ya? Özellikle tecrübeli anneler söylerse çok mennun olurum. 5 kg ble doğan bebeklerin totoları sığıyor değil mi bezlere
Ay tecrübesizlik ne fena ya

ikizimolsunistiyorum

Canımm ya ne güzel bir doğum hikayesi. Rabbim korusun hem yavrunu, hem karnındakini.

İnşallah bizlere de Allah'ım böyle normal doğumlar nasip eder...

slm canim benim benim birazda bünye meselesi canim sende takma kilolari az kaldi hamileligin tadini cikar canim benim ödemler icin bol bol ayaklarini kaldir dinlendir tuzu azalt canim benim kendine cokk iyi bak seni..

ay ben onun cicilerini yerim yaa cücük cücük canim insallahh allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin kazasiz belasiz bebisin saglikla giysin hepsini insallahh amin...canim bence bez tam iiyii cücücük totosu var yaaaa sigmazmi hic seni.

araba demisken bence artik kullanma canim benim ne olur ne olmaz bende cokk korkuyorum artik sadece cok yakina gidiyorum oda gerekirse acil birsey dikkat et kendine ..ederim canim sende dinlenseni...

Sağol canım ya. Ne bileyim emin olamadım. Tecrübesiz anne olunca, insan ister istemez herşeye acaba ile yaklaşıyor. Tabii sen tecrübelisin iyi bilirsin. Çok sağol canım benim. Kocaman öptüm seni...

endise etme canim daha döner doktorda demis zaten döner diye..masalalhh sübhanallahh tosuncuk olcak annesi bebis dogunca sosis gibi yersin onu minnos minnos..seni..

sagolasin canim benim..seninde sefan olsun surda ne kaldi ki sefamiz olsun artik cokta alsak veririz insallahh sende takma canin yemek istiyorsa ye bende yiyorum ama benim bünyeden canim herhalde ama seninde en azindan daha 10 kiloyu gecmemis verirsin canim benim kendine iyi bakseni..

sanki demiştin evet cmnm:44: ya umarım biz yanlış görmedik kuzum gamzeli olsun tabi yaa teyzesi banada doktorum şuan fazla demedi kilosuna ama bende şeker çıktı ya cnm adam baktı bide bu hafta 2 haftada 2 kilo almışım ,anladı dedi bu manyak diyete uymuyo dedi bunun çocuk tosun olur zaten o doğum için dedi kuzum iri olabilir şekerine dikkat etmezsen diye dedi..bende o ışığı gördü adam ,dikkat edemez ışığı

Merhaba kizlar
sabah hastaneye gittim gunluk serum igne ne varsa yaptirdim yine bekledim 2,5 saat off cok sikici yaw
geldim evime biraz dinlendim kolay bir yemek yaptim 15 dk almadi :) sonra yine dinlendim sade salona bir supurge tuttum cunku bugun kizimin hocasi gelicek
off baoyle psikolojim bozulucak gibi gorunuyor agiz tadiyla temizlik yapamiyorum
neyse artik hersey yavrular icin. benim agrilar kaybolmaya basladi yarin tekrar muayene olucam.
ins guzel haberler veriirim size. serumlarda iyice tosun yapacak bebisi. Benim normal dogum hayalim bu gidisle suya dusecek
gerci ultrson herzaman dogru tartmiyor.
canim senin iltihap sebep olmus bende oda yok yani yeni idrar testi yaptirdim. temizdi ki zaten ben iltihap olsam zor oluyor wc olayi anliyorum kendimi
cok harekete bagliyorum ben baska bir sebep goremedim . kizimda 39. haftamda bir tane bile agrim sizim olmamisti.
fellik fellik yine geziyordum ortalarda. Nasipten ote koy olmuyor gercketen. ins bebisler biraz daha bekler.
ben 30.hafta bittiginde 1600gr demisti sen yeni giriyormussun. Demek tosun olucak biraz ama canim inanki ben bu olcumlerede cok fazla inanmiyorum
yani hep dogru cikmiyor belli olmuyor kizimdada iri bebk dediler 3 kilo dogdu. burda bir arkadasa 3.8kg dediler 3.4 kg dogdu yanilma oluyor yani
saglikli olsunlarda dogunca nasil olsa ayda 1 kilo aliorlar. ins benimki 3 kilo dogar ins. normal dogum olur
yumurtayi karnimin iki yanina tutup gezdim evin icinde burda bir arkadas demisti Batil inanc tabi ama olursa super olur:)
Karnım Değil de Aşağıda Bir Şeyler Karıştırıyor..
Çok Huylanıyorum..

Öksürünce Falan Çıkacak Sanıyorum..
Doğurmak Sanki Çok Kolaymış Gibi..
valla bendeki sanciyla rahim boyu 2 gunde yarim cm kisaldiysa bencede normal dogum cok korkulacak birsey degil
ayni adet agrisi hatta daha hafifti ben gebeyim diye korkup gittim. yoksa normal hayatima devam ederdim
yada benim agri esigimmi yuksektir nedir anlamadim.
hamile kaldigimdan beri aman sancim gelsin kolaycacik doguruvereyim diye sartladim kendimi :) fazla sartlamisim herhalde.
simdide agrilar gitsin diye serum igne yiyorum ya

bu ay basida artik eksik gedik ne varsa tamamlayayim diyorum bebeis aceleci gibi biraz
emzirme atleti alicam 3 tane yeter herhalde birde kislik bir kac ust almam lazim soyle rahatca emzirebilecegim.
besigide seceyim. bitsin eksiklerde icim rahat olsun.

yesim agrin nasildi canim benim dun geceden beri belim kasiklarim agriyo adet olacakmis gibi bacagima dogru da vuruyo ben onemsemiyorum simdilik gecmezse gideyimmi acaba doktora fazla akinti yada kanamam yok bilemedimki fikri olan paylassin lutfen

çok güzel bişey bu paylaştıgın için tşkler vala..okurken tutamadım kendimi..evde olsam salya sümük aglardım :) rabbim ogluna da dogacak bebegine de hayırlı ömürler versin seni onların başından eksik etmesin. bizlere de bu duyguları yaşatmayı nasip etsin canım :)

Allah kabul etsin canım.. ben de çok istiyodum hatmetmeyi ama işten eve gidince iflahım kesiliyor. hafta sonu iş güç derken.. inş gayret edicem izindeyken okuyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…