2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yaprakkk, bikerem o yelek değil,süveter..

Amanınnnnnnnnnnnnnnn:)) Kız kafam uçmuş valla o kadar yelek yaptımki biliosundur direk örgü görünce o aklıma geldiğinden öyle yazmışım sorry süveter :) Sen mi işledin kız onu valla harika olmuş renginede bayıldım sanada söylemiş olayım bari....

iş yerinnde beni gözyaşlarına boğdun, o nasıl güzel bir anlatımdır öyle canım..
valla cok duygulandım.. allah ikinci bebeğini de böyle güzel bir doğumla kucaklamayı nasip etsin..
tabi biz diğer hamileleri de aynı şekilde inşallah

maşallah sana melone.. valla 3 kilo ile 8 aylık hamile olmak..
harikasın ne diyeyim.. ben de 56.7 ile başladım şu an 66 yım :))))))) 9.3 kg almışım nasılım kızlaaaar????????

cok cok gecmiş olsun

Merhaba Kızımın Güzel Teyzeleri..
Öperiz Göbüşünüzdeki Kardeşlerimizi..

biz de sizi öperiz

allah kabul etsin canım, ne mutlu sana..
allah dualarını kabul etsin inşallah
şu kolay doğum konusunda bizi de araya sıkıştırsaydın

ne güzel anlatmışsın Allah'ım bizede kolaylıkla doğurup sağlıklı bişekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inş..

senin anlatımını okuduktan sonra biraz rahatladım ben görümcemin doğumunda yanındaydım ona sunni sancıyı taktıktan sonra bi yerde bi gökteydi çok kötüydü yani

o yüzden çok korkuyordum ben.. inş ikinci bebeğinide sağlıkla alırsın kucağına kolaylıkla...

kızlar bişey sorucam benim sol bacağımın bitiminde kasığıma doğru olan kenar kısmı biraz şişti
ve damarlarım çok beli oluyor sanki varis gibi ve acıyo ayakta çok kaldım 3 gündür
çok yoruldum ondanmıdır bugün doktora gidicektim zaten kontrl zamanım ama
doktorum izne çıkmış gidemedim o yüzden korktum biraz bilgisi olan varmıdır acaba???

Ah tatlım ya o mide yanmaları çok kötü. Rennie alıyorum bendeama 2 saat sonra yenıden baslıyor. Ben de dayanayım diye yatmaya yakın alıyorum. Rahat uyku uyumak için.

Anlatma canım herkese rahat geçiyor diye. Bazen nazra değiyor bize. Öyle düşünüyorum ben.

slm kızlar uzun süredir giremiyorum ,bu aralar sancsısı olan varmı benim çok var doktora gitmeme daha bir hafta var acaba beklemesemmi?

ikizimolsunistiyorum ekkürler doğum hikayeni bizimle paylaştığın için allah karnındakinide hayrlısıyla doğurmayı nasip etsin...valla şu an istediğim tek şey sağ salim çıkmak bebeğimle birlikte şu doğumdan..

tontirik kız sen paylaştınmı bakım doğum hikayeni

kızlar bizim beşiğimiz geldi çoook datluuuuuu ahh ne heyecanlı şeylermiş bunlar keşke daha önce yapaydım bu çocuk işini yav.....beşiğin yanıda eşantyon olarak 10 çorap veriyolardı ama ben orda çok tatlı pembiş peluş gibi böle tüylü bi battaniye gördüm onu aldım 2 tane de çorap aldım nihahahhaama yatağını mavi getrmişler onu değiştrcez yarın gelicekmiş neyse bakalım ...daha kurulmadı babişimiz kurmak için heyecan yapıyoda ben erken diyrum

Ahhh canım ya ben de çatladım hem de fena. Moralim bozuluyor valla.

Bir de dünya para verdim lierac aldım. Kaç kutu bitidirim. Ben fazla kilo almadığım için çatladım. Karnım gerildi sadece bebekten dolayı. Bebeğim iyi olsun. Artık önemsemiyorum. Giderim gerekirse lazere falan.

canim onlar bendede cokk oluyor insan cok kötü oluyor korkuyor bol bol dinlen ayakta kalma canim benim bende dinlenince geciyor cokkk ayakta kalmak yapiyor bendesni canim benim.

Evet canim biraz bol dinlenmem lazim sanirim ide ben hala araba kullaniyorum ve ister istemez frene fln basarken kasiyorum kendimi ondan da olurmu acaba yarin doktor kntrl var nts ye baglancam ins hersey yolundadir canimm sende kendine cok dikkat et dinlen ayaklarini uzat zaman buldukca bende seni cok öptum canim benim

Canım ne diyosun sen halıyı kestırmek bu fiyatta olurmu hiç biz geçen ay kvnin antre halısını kestırdık metresini 3 tl den kesti toplamda 6 tl verdik okadar sonuçta kestiği parçalara overlok geçiyo sana nasıl 40 tl demişler bilmem bence markalı bi yere değil alalade bi yere git halı yanı halı yapacağı işlemde aynı boşuna fazla para vermemiş olursun

Canım yaa hikayenı okuyunca göz yaşlarımı tutamadım bidenüstüne eşim dalga geçti başta bu kadar uzun yazıyı okumaya nasıl üşenmiyon diye dalga geçti sonra bu nasıl mutlu hikaye mutluysa neden ağlıyosun diye dalga geçti ağladımmı güldümmü bilemedm

Canım aynı şeyı bende yaşıyorum mağalesef hatta 1 saat oncesinde de yaşadım ayyy o yanma mahvediyo insanı kıpkırmızı bi karınla dolaşıyorsun resmen kıvrandım oğluşuma aldığım pişik kremini sürdüm( geçenlerde aynısı yıne olmuştu onu sürünce yangını geçmişti) fayda etmedi ardından ılık bi duş aldım şimdi kendime gelebildim o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Canım günü tamamen belli ya artık vakit gelmek bilmez oğluşuna maşallah allah nazarlardan saklasın
Bende 2 takım pijama koyuyorum cantama haftaya doktor randevuma gıdeyım normalmı sezeryanmı olacak bışey soylesin geceliği ona göre alıcam sezeryan derse hiç almıcam nedense bana çok itici geliyo zaten süslü bişey olmuyo doğumdan çıkar çıkmaz babanne geceli giyiliyo ayyyyyyyy onun içinde kendimi hiç düşünemiyorum süslüler genelde ekru renginde ve ince oluyo onlardada hasta bezi filan belli oluyo

Hadi Herkes Kalksın Muhallebi Yapsın Yedirsin Bebeğine...
Böyle Tek Başıma Kilo Almak İstemiyorum..

Hadi Herkes Kalksın Muhallebi Yapsın Yedirsin Bebeğine...
Böyle Tek Başıma Kilo Almak İstemiyorum..

ah kalplerimiz birmiş minnoşum doktordan gelince sanki doktor dikkat et yediklerine dememiş gibi bisküvi pastası yaptım muhallebiden..light pudingle yaptım ama şu light pudinglerde kayış gibi yauw biğenmediiiim

ah kalplerimiz birmiş minnoşum doktordan gelince sanki doktor dikkat et yediklerine dememiş gibi bisküvi pastası yaptım muhallebiden..light pudingle yaptım ama şu light pudinglerde kayış gibi yauw biğenmediiiim

Biz Hamileyiz İki Canlıyız Öyle Light Might Sarmaz..
Yaptım mı Normal Yapacaksın, Bebeğine Can Olsun Kan Olsun Annesi..

Çocuğun İçeride Hareketleri Değişiyor..
Manyak Gibi Savuruyor Kendini..

Son düzenleme:
Sagol yaprakcim/ insallah
günaydın güzel hanımlar ve kuzucukları kilolar ne alemde ve kaçıncı haftalardasınız bir karşılaştırma yapalım ne dersiniz
8 kilo aldim 63 oldum.
sagol canim
bende kizimda kullandim madem yagini ama yine yanlar catladi simdi zyagi birde krem kullaniyorum iyi geldi gibi ama dogumdan sonra belli olur
kızlar bebişlerinize atkı bere takımı aldınızmı unnadoda çooook güzel şeyler var.alsam mı acab takabilirmiyiz gerçi evden çıkmayacak ama çok güzeller :)
ilk kis gerekmez 1 yasinda olunca olur eger cok begendiysen al bir takim 1 yasa gore, zaten buyuyyecekler:)
birazda yapisal su bol icmek lazimmis
ay guldurdun beni hassas demek herhal:))
masallah yakisikli ogluna bende yumurtayi aldiim dolandim evde bakalim gamze olucakmi?:))
slm canim gecmis olsun insalahhh gününde alirsin bebsini canim benim dikkat et kendine yorulma yat dinlen bol bolseni canim benim.
tesekkur ederim canim :)
ocwmays
hediyemiz geldi teşekkür ederiz:)))
Eki Görüntüle 554097
bizim hediyemiz farklı, bebk annesine alındı:)
oo cok guzelmis:) gule gule giysin bebegin annesi:)
slm kızlar uzun süredir giremiyorum ,bu aralar sancsısı olan varmı benim çok var doktora gitmeme daha bir hafta var acaba beklemesemmi?
aman bekleme kos hastyaneye adet sancisi gibi agrim vardi gittim simdi serum yiyorum hergun kesilsin diye.

ya bu konuda bilgin var sanırım şu acılmayı hangi ağrıdan anlıyorsunuz bir kaç gündür benimde ağrı sızılarım filan var korkuyorum pazartesi doktora gidecektim

Canim benim düzenli olarak sancim oldu. Yani her 3-4 dakikada karnim tas gibi sertlesiyordu.bu sertlesme birkac saniye kadar sürüp geciyor.yani bende o sekilde oldu. Onun disinda agrim fln olmadi. Bu kisalmanin bircok nedeni olabiliyormis en yaygin olan neden bende oldugu gibi rahimagzinda enfeksiyonmus. Bu nedenle son 8 hafta icinde 3 defa birer hafta antibiyotikum verdiler. Simdi kac gundur sancim yok. Rahim agzina en son pazar bakmislardi yine ayni 0,8 cm deydi. İns daha da kötü olmamistir. Hayirlisi artik. Yapabilcek birsey yok nasip kismet

kızlar buarada benim kuzumun kafası dönmemiş daha,geç kalmadımı deyince doktorum güldü..tam midemin yanındaydı kafacığı :)nekadar geç dönerse okadar iyi 8.ayın sonuna doğru döner merak etme annesi dedi..bende ne bileyim kankalarımın çocuklarının döndü dedim kimmiş o kankaların diyo internet arkadaslarım dedim..bu sıralar dönber dedi kiminin biraz daha erken döner dedi bekle sabret dedi ama..adam valla anladı çatlak olduğumu..bi diplomam eksik sağolsun bu internet sayesinde her bi halttan haberimiz var...doktor demeden doktora soruyorum..adam dicek bigün karışma işime diye hehehe..30.haftaya bugün girdim ben,bebek 1.573 gr.ya 1573 gr haftasına göre fazla değilmi kızlar yaa..doktor biraz iri doğabilir enaz 3.750 olur ki sen maşallah kısmıyosun yediklerini 4 kiloda olabilir fazlada dedi :26: ben normal doğuramıcam bu gidişle:18:

Son düzenleme:
kız ayol o yumurta olayı nasıl oluyo ilk defa duydum yauww..benim baba tarafım gamzeli cnm.amcam,rahmetli babannem dıdısının dıdısı hep gamzeli..ben zaten rahmetli babaannemin kopyasıyım.abiminde 2 yanağıda foseptik çukuru gibi benim 1 yanağımda var..valla sıpam gamzeli olmazsa ayıp eder,,olsun yaaa yakın arkadasımın oğlunun gamzeleri var..ay o 2 yaşındaki velet sakız çiğnerken yanakları çukur olu oluvermiyomu bitiyorum

Biz Hamileyiz İki Canlıyız Öyle Light Might Sarmaz..
Yaptım mı Normal Yapacaksın, Bebeğine Can Olsun Kan Olsun Annesi..

Çocuğun İçeride Hareketleri Değişiyor..
Manyak Gibi Savuruyor Kendini..
sorma valla dediğin gibi manyadı benimkide ,dün az oynadı derkene delip çıkacak karnımı şimmdi

sorma valla dediğin gibi manyadı benimkide ,dün az oynadı derkene delip çıkacak karnımı şimmdi

Karnım Değil de Aşağıda Bir Şeyler Karıştırıyor..
Çok Huylanıyorum..

Öksürünce Falan Çıkacak Sanıyorum..
Doğurmak Sanki Çok Kolaymış Gibi..

Oo no panik=) daha cok döner. Benimki de gecen hafta dönmus ama doktorum simdiden belli olmaz belki doguma kadar birkac kez pozisyon degistirebilir dedi. Bebisinin kilosu normal zaten verilen degerler tahmin. Boy da ayni sekilde. Yanimdaki kadina mesela dogumdan birkac gun evel 56 cm 3600 gr gibi birsey demisler sma kadin bi dogum yapti bebek 52cm 3200 gr. Ölcerken birkac mm bile az veya cok ölcse doktor Baya fark ediyor. Ayni gun iki kez kontrol etmislerdi iki hafta evel orda bile fark vardi=) benim bebis de cok ufakmis haftasina ama olsun tek saglikli olsun da. Büyür kilo da alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…