2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar, ocak annelerinden "sensiblegirl" bugün doğuma giriyormuş. ikiz bebekleri 29+1 de rahimde açılma sebebiyle geliyor. 1200 grammış bebekler.

Bilmeyenler için yazdım, dua edelim hep beraber.

Heyecan yaptım ben

Günaydınnnnnn güzel annelerrr:) Bol tepikli,güzel bir gün sizin olsun.Doğum yapacak olan sensiblegirl arkadaşımızı da allah kurtarsın.İnşallah sağ salim,sağlıkla alır ikizlerini kucağına.

Ay ben de çok tırsıyorum ikiz olması sebebiyle.Rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah...Allah ım yar ve yardımcısı olsun inşallah.Sağlıkla gelsin bebişleri...

Allah ım yardımcısı olsun..sağlıkla kavuştursun.

günaydın kızlar.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.

dualarımız onunla.güzel haberlerini alırız inşallah.

Allah yardımcısı olsun sağ salim bebişlerini kucağına alsın inşalalh

canım Allah kabul etsin :)

maşallah bebıse canım oo son haftaya kadar daha 50 kere takla atar bebiş

ocwmays
hediyemiz geldi teşekkür ederiz:)))
Eki Görüntüle 554097
bizim hediyemiz farklı, bebk annesine alındı:)

çok cicilermiş güle güle kullan inş. ocwmays ın da kessıne bereket :)

Rabbim sağlıkla kucaklaamsını nasib etsın ınsallah cidden çok heyecan verici bi durum yaa :18:

ne güzel anlatmıssın cnaım yaa Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasıb etsınn...

hayırlı cumalar olsun inş......allah yardımcısı olsun arkadaşın bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsinn

Ay deme Allah yardim etsin cok erken. ins sorunsuz atlatirlar .
yesim agrin nasildi canim benim dun geceden beri belim kasiklarim agriyo adet olacakmis gibi bacagima dogru da vuruyo ben onemsemiyorum simdilik gecmezse gideyimmi acaba doktora fazla akinti yada kanamam yok bilemedimki fikri olan paylassin lutfen

adet sancisi gibi ama hafifti bence ihmal etme
simdi serum igne yiyorum hergun yarin tekrar kontrol var bakalim ne olmus durum
rahimagzi uzunlugunuda kontrol ettir. ins onemsiz bir agridir
benimde kanamam akintim yoktu bu arada/

Çok duygulandım ya hu

---

Herkese günaydın kızlar,
Sizlere bu satırları evden yazıyorum
Çünkü işi bıraktım :) Dayanamadım.
Yakında sizler benim tarafımdan yazılmış şöyle bir yazı görürseniz şaşırmayın.
'' Kızlar şeyim düştü''
O kadar ağrır mı bir şey ya
Birde tam kasıklarımda başladı ağrımaya.
Ne olacak böyle bilmem.
Bende 9. aya kadar fellik fellik gezen hamişlerden olmak istiyordum.
Bu arada doğum yapacak arkadaşımıza Allah kolaylıklar versin.
Hepimizin günü hayırlı, bereketli, sağlıklı, huzurlu, sakin, mutluluk dolu olsun inşallah...
Sevgiler...

Geçmiş olsun canım, geçmişi okuyamadım. Bir sıkıntın oldu heralde.
Ama benim çoğuuu zaman var adet ağrısı gibi ağrım.
Zaten doktor ultrasona bakınca suratını buruştuyor rahim ağzı uzunluğum için.
Söylemiyor artık kaç cm olduğunu.
Benim yavrum erken gelecek galiba.
Daha da eksiklerim var.
Hemen tamamlamak lazım...

Günaydın kızlar

dün akşam sonucları göstermek için gittim iş çıkışı kan değerlerimin bazıları düşüksede önemlı oalnalr

yükselişteymiş güzel dedi ama bu iltihap baya ileriymiş tek ıcımlık toz vermedı hafıfı gelır die baska verdi :s

günde 3 tane 5 gun kullanıcakmısım....

gece boyu uyyamadım kaşıntıdan bi kaşıntı bastı vücudumun heryerı ama heryerı kaşın kaşın artık sinirden ağlamaya başladım

dün de vardı ama bu kdr değildi çok rahatsız olmamıstım ama dun gece resmen bitirdi beni..

o sırada da bacagıma kramp girdi sinirden çatlıycaktım nerdeyse eşim uyandı sesime ne oldu diye hemen banyoya gir dedi

girdim gecenın bı yarısıydı eşim sağolsun lifle heryerımı yıkadı dusta bile ağlıyodum ayy neyse sonra durulandım kurulandım yattım

bebek gibi uyumusum ama sabah kalktım kasıntı devam :s nedne oluyo ki acaba hıcde bişey yok biyerımde sadece kaşınıyo

bişey alerjimi yaptı acaba offf

bende bugün alıyorum doğum iznimi.evde int.yok bağlatana kadar size fazla yazamıcam ama cepten giricem okumaya çalışırımda uzun yazamam,gıcık oluyorum cepten yazmaya.
bu arada dediğin ağrılardan bende 1 aydır oluyo ama doktoruma göre normal.geçen gittiğimdede nst ye bağlamıştı,herşey normal demişti.özellikle kasığımla bacağımın birleştiği yerde ayağa kalkınca müthiş bir ağrı oluyor.ama benim 4. bebek ve yaş 36.hatta yakında 37 olacak.diğerlerinde doğum yapacağım güne kadar çarşı pazar geziyodum.şimdi bir odadan diğerine gitmek bile gözümde büyüyor.yani benim normal artık,senin ilkmi.

günaydın arkadaşlar nasılsınız herkez iyidir inşallah.herkez güzeel mutlu bir gün geçirir.cumanız mübarek olsun bu arada..adanda hava missss güneş öyle bir yakıyoki anlatamam.ben sürekli yazılarnızı takip ediyorum..her lafa karışmak istemiorum daha dogrusu aranızdaki muhabbetten çekiniyorum..ama çok güzel şeyler ögreniyorum.genelde şikayetlerimiz aynı okudukça rahatlıyorum demekki tek bnde yokmuş diorum...bende prensesimin hareketlerini çok az hissediyorum bu günlerde..batmalar var göğsümün altındaa.geceleri aniden uyanıyorum kızmla ilgili hayal kurarken buluyorum..almadıklarım aklıma geliyo bi an önce bitirseydim eksiklerimi içim rahatlıcaktı..erken dogumdan korkuyorum bide..allah korun bebek aniden gelirse hiç bi eksigim kalsın istemiorum..neyse inşallah doğana kadar herşey yoluna girer..hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

canım çok geçmiş olsun yaa hepsi üst üste gelmiş senin. kan degerlerine sevindim canım iltihap idrar yolu mu ?
bu aralar farklı bişeyler mi yedin acaba acı baharat falan bana hemen alerjı yapar onlar.
yediklerine dikkat et bakalım bi süre. çok duramazsan doktora gidersin.
sen kalsiyum magnezyum kullanıo musun? sık oluyo mu krampların? eşinden de Allah razı olsun bu arada.

nerde güneş var bursada pek yok
benim de eksiklerim var ama napim herşey tam olmuyor olduğu kadar artık çok yoramıyorum kendimi gezemiyorum eskisi gibi. sağlıklı doğsunlar da eksikler dediğin nedir ki olur bi şekilde...
herkese hayırlı cumalar kızlar...

Hayırlı cumalar canlar..

Kızlar hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim bir çoğunuz ağlamışsınız kıyamam size ama malesef insan bu dönemde çok duygusal oluyor siz benim nelere ağladığımı bilseniz dalga konusu olurum herhalde topikte :))))) rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah kafanıza hiç takmayın çok ciddi söylüyorum gözünüzde ne kadar büyütürseniz doğumu o kadar zor gelir çok canınızın yanacağını filan düşünürsünüz ama öyle değil çok anlık bir olay bunu samimi olarak söylüyorum öpüyorum hepinizi..

Ay_she cim çok çok geçmiş olsun canım hayırdır bu ne kaşıntısı bişey kaçırdım galiba,

bu arada bugün doğum yapacak arkadaşımızın rabbim yardımcısı olsun evlatları ve kendisi sağasalim kurtulurlar inşallah

evet canım ıdrar yolu ıltıhabı yok kalsıyum magnezyum kullanmıyorum zaten kramp fln olmuyordu

öle bi sıkıntım yok ama kaşınrıekn bacagıma sırtıma yetısmeyecalısırken sanırım zorlaınca ondan girdi kramp

cunku göbekten bıyere yetısemıom :S bu sıra biraz fazla tahın yedım o mu yaptı acaba :s şöyle bi 3-4

gün acısız baharatsız yagsız fln beslenıym bakıym düzleicek mi düzelmezse zaten cuma dr gidicem

doğum ıznı ıcın o zaman baktırırım ıns su anda da var kasıntım ama gecekı gibi değil idare edıyoruz

günaydın canım hadi hayırlı olsun ben de bucuma alıcam raporumu ınss:)

bence de hazırlıgını yap ne oluur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…