iyi yapmışsın canım nasıl mutluysan öle davran bencede......Herkese günaydın kızlar,
Sizlere bu satırları evden yazıyorum
Çünkü işi bıraktım :) Dayanamadım.
Yakında sizler benim tarafımdan yazılmış şöyle bir yazı görürseniz şaşırmayın.
'' Kızlar şeyim düştü''
O kadar ağrır mı bir şey ya
Birde tam kasıklarımda başladı ağrımaya.
Ne olacak böyle bilmem.
Bende 9. aya kadar fellik fellik gezen hamişlerden olmak istiyordum.
Bu arada doğum yapacak arkadaşımıza Allah kolaylıklar versin.
Hepimizin günü hayırlı, bereketli, sağlıklı, huzurlu, sakin, mutluluk dolu olsun inşallah...
Sevgiler...
korkma canım her hamileinin genelede hemen hemen aynı şikayetleri var ....o batmalar bende de var hamileliğimin 4. ayından itibaren sağ göğüs altım hep batyo dün gece iki göğüs arası batmadan uyuyamadım diyebilirim...haftaya doktora gttiğimde bi daha sölicem hoş bi çözümü olcağını sanmyrum ama neyse....benimde eksiklerim var herkesin de vardır heralde ufak tefek bitmiyoki gelin çeyizi gibi mübarekgünaydın arkadaşlar nasılsınız herkez iyidir inşallah.herkez güzeel mutlu bir gün geçirir.cumanız mübarek olsun bu arada..adanda hava missss güneş öyle bir yakıyoki anlatamam.ben sürekli yazılarnızı takip ediyorum..her lafa karışmak istemiorum daha dogrusu aranızdaki muhabbetten çekiniyorum..ama çok güzel şeyler ögreniyorum.genelde şikayetlerimiz aynı okudukça rahatlıyorum demekki tek bnde yokmuş diorum...bende prensesimin hareketlerini çok az hissediyorum bu günlerde..batmalar var göğsümün altındaa.geceleri aniden uyanıyorum kızmla ilgili hayal kurarken buluyorum..almadıklarım aklıma geliyo bi an önce bitirseydim eksiklerimi içim rahatlıcaktı..erken dogumdan korkuyorum bide..allah korun bebek aniden gelirse hiç bi eksigim kalsın istemiorum..neyse inşallah doğana kadar herşey yoluna girer..hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
kaşıntı göbek desen anlıcamda heryerin neden kaşınıyoki alerji falanmı yapıyo yediğin bişey....daha önce kaşınmıyomuydu doktra sorardın en azından....Günaydın kızlar
dün akşam sonucları göstermek için gittim iş çıkışı kan değerlerimin bazıları düşüksede önemlı oalnalr
yükselişteymiş güzel dedi ama bu iltihap baya ileriymiş tek ıcımlık toz vermedı hafıfı gelır die baska verdi :s
günde 3 tane 5 gun kullanıcakmısım....
gece boyu uyyamadım kaşıntıdan bi kaşıntı bastı vücudumun heryerı ama heryerı kaşın kaşın artık sinirden ağlamaya başladım
dün de vardı ama bu kdr değildi çok rahatsız olmamıstım ama dun gece resmen bitirdi beni..
o sırada da bacagıma kramp girdi sinirden çatlıycaktım nerdeyse eşim uyandı sesime ne oldu diye hemen banyoya gir dedi
girdim gecenın bı yarısıydı eşim sağolsun lifle heryerımı yıkadı dusta bile ağlıyodum ayy neyse sonra durulandım kurulandım yattım
bebek gibi uyumusum ama sabah kalktım kasıntı devam :s nedne oluyo ki acaba hıcde bişey yok biyerımde sadece kaşınıyo
bişey alerjimi yaptı acaba offf
Günaydın kızlar
dün akşam sonucları göstermek için gittim iş çıkışı kan değerlerimin bazıları düşüksede önemlı oalnalr
yükselişteymiş güzel dedi ama bu iltihap baya ileriymiş tek ıcımlık toz vermedı hafıfı gelır die baska verdi :s
gece boyu uyyamadım kaşıntıdan bi kaşıntı bastı vücudumun heryerı ama heryerı kaşın kaşın artık sinirden ağlamaya başladım
dün de vardı ama bu kdr değildi çok rahatsız olmamıstım ama dun gece resmen bitirdi beni..
o sırada da bacagıma kramp girdi sinirden çatlıycaktım nerdeyse eşim uyandı sesime ne oldu diye hemen banyoya gir dedi
girdim gecenın bı yarısıydı eşim sağolsun lifle heryerımı yıkadı dusta bile ağlıyodum ayy neyse sonra durulandım kurulandım yattım
bebek gibi uyumusum ama sabah kalktım kasıntı devam :s nedne oluyo ki acaba hıcde bişey yok biyerımde sadece kaşınıyo
Kızlar, ocak annelerinden "sensiblegirl" bugün doğuma giriyormuş. ikiz bebekleri 29+1 de rahimde açılma sebebiyle geliyor. 1200 grammış bebekler.
Bilmeyenler için yazdım, dua edelim hep beraber.
Heyecan yaptım ben
Herkese günaydın kızlar,
Sizlere bu satırları evden yazıyorum
Çünkü işi bıraktım :) Dayanamadım.
Yakında sizler benim tarafımdan yazılmış şöyle bir yazı görürseniz şaşırmayın.
'' Kızlar şeyim düştü''
O kadar ağrır mı bir şey ya
Birde tam kasıklarımda başladı ağrımaya.
Ne olacak böyle bilmem.
Bende 9. aya kadar fellik fellik gezen hamişlerden olmak istiyordum.
Bu arada doğum yapacak arkadaşımıza Allah kolaylıklar versin.
Hepimizin günü hayırlı, bereketli, sağlıklı, huzurlu, sakin, mutluluk dolu olsun inşallah...
Sevgiler...
Günaydın kızlar
bende bugün alıyorum doğum iznimi.evde int.yok bağlatana kadar size fazla yazamıcam ama cepten giricem okumaya çalışırımda uzun yazamam,gıcık oluyorum cepten yazmaya.
bu arada dediğin ağrılardan bende 1 aydır oluyo ama doktoruma göre normal.geçen gittiğimdede nst ye bağlamıştı,herşey normal demişti.özellikle kasığımla bacağımın birleştiği yerde ayağa kalkınca müthiş bir ağrı oluyor.ama benim 4. bebek ve yaş 36.hatta yakında 37 olacak.diğerlerinde doğum yapacağım güne kadar çarşı pazar geziyodum.şimdi bir odadan diğerine gitmek bile gözümde büyüyor.yani benim normal artık,senin ilkmi.
kaşıntı göbek desen anlıcamda heryerin neden kaşınıyoki alerji falanmı yapıyo yediğin bişey....daha önce kaşınmıyomuydu doktra sorardın en azından....
ama hamileilkten bence çünkü her hamilelikte farklı şikayetlerlede karşılaşyruz senin sinirin bozulmuş ama ben ciddi bi durum olduğunu sanmyrum ve öyle umut ediyrum
Ayşecim birşey okumuştum hamilelikle ilgili. safra kesesinden salgılanan bir salgı kana karışıp inanılmaz kaşıntı yaparmış ve doğuma kadar sürermiş.
Tedavisi yok, gebelikle ilgili bir durum.
Böyle birşey olabilir mi bilemiyorum tabi ama aklıma geldi yazayım dedim.
gebelik kolestazı da deniyor sanırım.
ayşecim aynı kaşıntı bir haftadır bende de var bugün kontrolüm var özellikle soracağım doktora sana da haber veririmGünaydın kızlar
canım sende mi adanadasın ben de adanadayım hangi hastaneye doktora gidiyorsun merak ettimgünaydın arkadaşlar nasılsınız herkez iyidir inşallah.herkez güzeel mutlu bir gün geçirir.cumanız mübarek olsun bu arada..adanda hava missss güneş öyle bir yakıyoki anlatamam.ben sürekli yazılarnızı takip ediyorum..her lafa karışmak istemiorum daha dogrusu aranızdaki muhabbetten çekiniyorum..ama çok güzel şeyler ögreniyorum.genelde şikayetlerimiz aynı okudukça rahatlıyorum demekki tek bnde yokmuş diorum...bende prensesimin hareketlerini çok az hissediyorum bu günlerde..batmalar var göğsümün altındaa.geceleri aniden uyanıyorum kızmla ilgili hayal kurarken buluyorum..almadıklarım aklıma geliyo bi an önce bitirseydim eksiklerimi içim rahatlıcaktı..erken dogumdan korkuyorum bide..allah korun bebek aniden gelirse hiç bi eksigim kalsın istemiorum..neyse inşallah doğana kadar herşey yoluna girer..hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
gecmiş olsun canım.. chekirdek in söylediği şey de olabilir, belki de başka bişey umarım gecer canım benim..
bu arada eşim de hediyelere bayıldı :)) hele elinde işlediğine..cok teşekkür ediyorum onun adına da :)))
ayşecim aynı kaşıntı bir haftadır bende de var bugün kontrolüm var özellikle soracağım doktora sana da haber veririm
canım sende mi adanadasın ben de adanadayım hangi hastaneye doktora gidiyorsun merak ettim
kızlar günaydın herkesee. dayanamadım önce alıntı yaptım :))
öncelikle hayırlı cumalar, rabbim herkesin evladını bağışlasın ve sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah (amin)
sensiblegirl allahım yardımcısı olsun aklım onda kaldı valla, hayırlı haberlerini alırız inşallah.
ya ben sizi valla cok özledim yagiremedim bir süredir yazamadım ama aklım hep burdaydı allah biliyor ya..
baya uzak kaldım, koptum konulardan falan..:26:
neyse ki geldim burdayım :)))
bir süredir eşimle konuştuğumuz bir konu var aslında kararımızı verdik gibi ama dedi ki hadi kızlara da sor bakalım onlar ne düşünüyorlar
cok demokrattır eşim
oğlu olacak arkadaşlara tabi bu sorum, ya da daha önceden doğum yapmış oğlan annelerine..
biz oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz doğumdan sonra.. danıştık dr umuza. 5 gün sonra yaptırabilirsiniz dedi.. bir cocuk dr u da 10 icinde yaptırdınız yaptırdınız, yoksa 5 yaşına kadar yaptırmayın dedi..
bu durumda biz de 7.günü yaptırmaya karar verdik eşimle.. hücre yenilenmesi cok hızlı olduğundan sünnet yarası cok cabuk geçiyormuş..
hem de büyüdüğünde sünnetin oğlum için bir travmaya dönüşmesini istemiyorum.. cünkü herkes bişey söylüyor, arkadaşları korkutuyor, aklına binbir şey sokuyor cocukların.. e ondan sonra kabuslar, ben sünnet olmucamlar falan..bunlar hep cevremizde gördüğümüz yaşanılan şeyler..
o yüzden oğlum bunları yaşasın istemiyorum. sünnet düğününde de stress olmadan eğlenir arkadaşları ile..
sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim ??[/QUO
canım kesinlikle fikrini destekliyorum ben doğumda sünnet yaptırmayı istemiştim ama ozaman durumlar müsait değildi geçtiğimiz mayıs ayında yaptırdık oğlum 3 yaşındayken e tabi biraz hatırlıyo ama o kadar etkilenmedi sadece pansuman yaparken zorlandım acıyo filan demişti onun dışında bi sıkıntı yaşamadım benim oğlan sünnet oldu geldi akşamına evde top oynadı düşün yani bide babsı istediği oyuncakları almıştı pipiyi filan unuttu :)) birde çocuk bezli olduğu için çişi ile birlikte daha çabuk iyileşirmiş biliyormusun öyle demişlerdi yeni doğmuş bebeklerin çişi antibiyotik gibiymiş hemen yarayı iyileştiriyormuş.. eğer durumunuz müsaitse bence hiç boşuna beklemeyin canım
Aherdocum, ben de kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum sünnetini doğumdan 3-5 gün sonra.
Aynen oğlumun travma geçirmesini istemiyorum büyüyünce.
7-8 yaşında da kıyafetini giydirir,mevlütünü yaparız olur biter.
sagol canim agrilarim vardi rahim uzunlugumun kisaldigini ogrendim simdide agrilar gecsin erken dogmasin diye hergun hastaneye gidip serum yiyorumGeçmiş olsun canım, geçmişi okuyamadım. Bir sıkıntın oldu heralde.
Ama benim çoğuuu zaman var adet ağrısı gibi ağrım.
Zaten doktor ultrasona bakınca suratını buruştuyor rahim ağzı uzunluğum için.
Söylemiyor artık kaç cm olduğunu.
Benim yavrum erken gelecek galiba.
Daha da eksiklerim var.
Hemen tamamlamak lazım...
gecmis olsun canim kizartma yumurta domates cok sikcami yiyorsun?Günaydın kızlar
sagol canim panik atak cok duydum ama belirtileri neler bilmiyordum belkide yasadim o kadar kotu oldum ki anlatamam.[.
Yesim83! Canım geçmiş olsun! Umarım rahim açıklığın artmaz. Olumlu düşün. Panik atak yaşamışsın. Çk zordur bilirim ama olumlu düşünmek ve derin nefes alıp beynini başka bir şeyle meşgul etmek işe yarıyor. Denemekte fayda var! Olumlu düşüncelerle beynini meşgul et canım! Allah sağlığını versin!
kızlar günaydın herkesee. dayanamadım önce alıntı yaptım :))
öncelikle hayırlı cumalar, rabbim herkesin evladını bağışlasın ve sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah (amin)
sensiblegirl allahım yardımcısı olsun aklım onda kaldı valla, hayırlı haberlerini alırız inşallah.
ya ben sizi valla cok özledim yagiremedim bir süredir yazamadım ama aklım hep burdaydı allah biliyor ya..
baya uzak kaldım, koptum konulardan falan..:26:
neyse ki geldim burdayım :)))
bir süredir eşimle konuştuğumuz bir konu var aslında kararımızı verdik gibi ama dedi ki hadi kızlara da sor bakalım onlar ne düşünüyorlar
cok demokrattır eşim
oğlu olacak arkadaşlara tabi bu sorum, ya da daha önceden doğum yapmış oğlan annelerine..
biz oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz doğumdan sonra.. danıştık dr umuza. 5 gün sonra yaptırabilirsiniz dedi.. bir cocuk dr u da 10 icinde yaptırdınız yaptırdınız, yoksa 5 yaşına kadar yaptırmayın dedi..
bu durumda biz de 7.günü yaptırmaya karar verdik eşimle.. hücre yenilenmesi cok hızlı olduğundan sünnet yarası cok cabuk geçiyormuş..
hem de büyüdüğünde sünnetin oğlum için bir travmaya dönüşmesini istemiyorum.. cünkü herkes bişey söylüyor, arkadaşları korkutuyor, aklına binbir şey sokuyor cocukların.. e ondan sonra kabuslar, ben sünnet olmucamlar falan..bunlar hep cevremizde gördüğümüz yaşanılan şeyler..
o yüzden oğlum bunları yaşasın istemiyorum. sünnet düğününde de stress olmadan eğlenir arkadaşları ile..
sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim ??
aynen canım.. biz doğar doğmaz hastanede yaptıralım diye düşündük önce.. doğumumu yapacak dr umuza da danıştık o dedi ki ilk beş gün yaptırmayın, anesteziye tepkisi ne olacak bilinmez riske girmeyin dedi, o öyle deyince biz de bir haftada karar kıldık.. bakalım hayırlısı..
kuzenim doğum yaptı iki ay önce..cok tatlı bir oğlu var.'ablacım hamileyken ben de senin gibi düşünüyodum hemen yaptıralım bitsin diye.. ama yüzünü görünce, kucağıma alınca kıyamadım' dedi.. allahım dedim ben de mi böyle olucam acaba :26:
Kızlar, ocak annelerinden "sensiblegirl" bugün doğuma giriyormuş. ikiz bebekleri 29+1 de rahimde açılma sebebiyle geliyor. 1200 grammış bebekler.
Bilmeyenler için yazdım, dua edelim hep beraber.
Heyecan yaptım ben
canım kesinlikle fikrini destekliyorum ben doğumda sünnet yaptırmayı istemiştim ama ozaman durumlar müsait değildi geçtiğimiz mayıs ayında yaptırdık oğlum 3 yaşındayken e tabi biraz hatırlıyo ama o kadar etkilenmedi sadece pansuman yaparken zorlandım acıyo filan demişti onun dışında bi sıkıntı yaşamadım benim oğlan sünnet oldu geldi akşamına evde top oynadı düşün yani bide babsı istediği oyuncakları almıştı pipiyi filan unuttu :)) birde çocuk bezli olduğu için çişi ile birlikte daha çabuk iyileşirmiş biliyormusun öyle demişlerdi yeni doğmuş bebeklerin çişi antibiyotik gibiymiş hemen yarayı iyileştiriyormuş.. eğer durumunuz müsaitse bence hiç boşuna beklemeyin canım
ayy kıyamam ben ona.. iyi atlatmışsınız siz maşallah canım :)))
durumlar müsait değildi demişsin canım, sünnet ne kadara maloluyo ki pahalı mı ben hiç bu tarafını düşünmemiştim..
doğduktan sonra ne olur bilinmez tabi :)
Anestezi derken pipiyi uyuşturuyolar sadece di mi ?
ayy kıyamam ben ona.. iyi atlatmışsınız siz maşallah canım :)))
durumlar müsait değildi demişsin canım, sünnet ne kadara maloluyo ki pahalı mı ben hiç bu tarafını düşünmemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?