2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aaaaaa ne güzel hep duyardım haberlerde falan ama bu kadar detaylı bir şey olduğunu bilmiyordum.. cok güzel bence. tahliller, kılık kıyafet herşeyi düşünmüşler..
hem kendisini yalnız hissetmemiştir, kendisi gibi bir sürü sünnet olan cocuğu görünce :))) eğlencesi de cabası..

benimde daha çok sağ bacağımda var o ağrıdan.bende önümüzdeki hafta yıkayıp ütüleme işimi yapıcam.eksikleri tamamlıcam.en azından içim rahat eder,sürekli düşünüp durmam.ben yapılacak bir işim olduğunda zihnen hiç rahat edemeyenlerdenim.izne ayrılmayı bekliyodum rahat rahat yapmak için...

evet canım arkadaş bile edinmişti orda iyi oldu atlattık gitti çok şükür darısı başına inşallah

bugün 3 te kontrolümüz var bakalım oğluşum kaç kilo olmuş ve ben kaç kilo almışım inş güzel haberler ile döneriz kendinize iyi bakın

Ya aslı,alem kızsın vallahaSenin yazdıklarını okuyunca mutlaka gülümsüyorum, bu ağrılı halimle beni güldürdümn ya sen çok yaşa emi

tatlım bende öyle olsun istedim hep.doğar doğmaz kestirelim hastanede dedim ama ben travma açısından değil.sağlık açısından bebeğin doğunca sünnet olmasının iyi olduğunu duymuştum..ama bi akrabamız bebişini yaptırdı ve yeni doğan bebeğe yaptırınca zor oluyormuş dedi,altında bezi bağlı, poposu kapalı idrarını yapıyor falan ya iltihap oluyomuş çok zor oldu deyince vazgeçtim .doğmamış çocuğuma kıyamadım yani oyüzden ben vazgeçtim ,kararlıysanız yaptırın tatlım

Benim de 3te kontrolüm var, bakalım herşey yolunda mı :26:

hayırlı haberlerle gel kuzum

çok teşekkür ederim süper bilgiler ben çamaşırlarımı ütülemiyorum ama dediğin çok doğru ütülemek lazım, günde 2-3 defa çamaşır değişirim mutlaka hamilelikten önce de çok sık değişirdim

ama kolonya niye kötü onu bilmiyorum bana söylersen sevinirim canım

herkes kolonya zararlı demiş neden zararlı kızlar bilen var mı merak ettim halbuki çok yarıyor bana :44:

canım hiç kullanmadım ph 5.5 sıvı sabun hangi marka yazar mısın yanlış bir şey alıp daha beter yakmayayım kendimi sonra

kolonya sorusunu sana da sorayım canım niye zararlı?
kuru tutarım zaten ama benim de mantar sorunu eskiden kalma taa genç kızken olurdum evlendim arttı tabii özellikle ilişki sonrası hem tahriş hem nemden dolayı herhalde çok azıyor eşimde mantar yok hatta bir kere benden bulaştı adama pul pul döküldü derisi, çok illet bir şey bu yaa ortamını buldu mu azıyor hemen...

ben de yeni doğan sünneti istiyordum ama ben bu haldeyken ilgilenemem mikrop falan kapar ağır geçer diye vaz geçtim iyileşeyim yaptırırız ama neden 5 yaşına kadar yapılmıyor onu da anlamıyorum 1-2 yaşında yapılmaz mı
hem maddi boyutu da var şimdi doğum yaptığım hastane yeni doğan sünneti için 750 tl istiyor şimdi fazla gelir valla...

Günaydın canım.bende doğduktan sonra sünnet olması taraftarıyım oğluşumuzun ama eşim muhalefet bu duruma,neymiş efendim tam sünnet düğününde olcakmış çocuk sünneti,eski geleneklerimizi sürdürmeliymişiz:26:Bence eşin de tamam diyorsa yaptırın çünkü,bebği idrar yolu iltihabından ve bir çok şeyden koruyor sünnet benim bildiğime göre:26:

valla aslıcım ben de tam tersi diye biliyorum, hücre yenilenmesi cok hızlı olduğundan göbeği düşmeden pipisi iyileşirmiş bebeğin.. hatta ikizimolsunistiyorum da yazmış idrarı antibiyotik gibiymiş ilk zamanlar ve iyileşmeyi hızlandırıyormuş.. yaptıralım kurtulsun yavrum, hatırlamıycak ne güzel :)))

dün hastalığım had safhadaydı resmen boğuluyorum sandım kahvaltımı edemedim öksürmekten ağzıma lokma alır almaz başlıyorum öksürmeye... gözlerimden yaşlar geldi, ağlaya ağlaya eşimi aradım gelip seni hastaneye götürüyorum dedi kabul etmedim, "dr u aradım öksürük şurubu veremeyiz, doğal yollardan çözmeye çalış dedi boşuna gelme" dedim
o da annesini aramış kayınvalidem elinde tavukla geldi tavuk suyuna çorba, ıhlamur, ballı zencefil ve karabiber yedim içtim gece yatarken de sırtıma göğsüme vicks sürüp gazate ile kapladılar gece yarısına kadar uyudum sonra ter içinde uyandım üstümü değiştik, ama bir kere uyandım ya başladı öksürük humması yine bir saat ne ben uyudum ne kimseyi uyuttum sanırım üst komşum bile uyandı öksürüğüme

ben hayatımda 2. kez böyle oldum kızlar diğerinde trabzonda ydım bayramdı beni acile götürmüşlerdi ve bir torba ilaçla toparlamıştım şimdi minoset dışında bir şey alamıyorum Allah ım ne zor göğüsüm sökülecek bebeğim huzursuz diyaframıma ağrı girdi öksürmektem karın kaslarım sertleşti ağrıyor...

biraz daha iyi gibiyim düne göre ama 2-3 gün daha geçmez sanırım ama savaşa devam yataktan da çıkmıyorum geçecek inşallah, pazartesiye kadar toparlamam şart malum pazartesi 3. maraton başlıyor

kızlar dikkat edin hasta olmayın sakın haa

canım gebelik alerjisi olabilir mi acaba:26: sen önemli bişe diil bence demişsin ama bence ihmal etme sor cnm doktoruna mutlaka uykunu bölen bir kaşıntı yaşamışsın sonuçta.

canım bizde aynı şekilde düşünüyoruz eşimde bende istiyoruz yani yaptırmayı ama doktorla hiç konuşmadık daha bakalım bu gittiğimizde bi söyleyelim ne dicek bize.

Ayy canım çokda küçükler bebişler işallah sorunsuz kucagına alır şu mübarek cuma gününde

Canım kaşıntın bütün vücudun neden kaşınsın ben anlayamadım bende kaşıntı sorunu yaşıyom hatta sonra acısından kendimden geçiyorum ama sadece karnımda var

Canım bende bursadayım sen hangi hastaneye kime gidiyorsun aramızda fazla yokmuş. Ben medical park özlem hanıma gidiyorum

biz de eşimle dogumdan sonra yaptırmayı düşünüyoruz canım. dediğin gibi travma olayı olmaması açısından. işyerinden bi arkadaşım bebeiğini 3 günlükken sünnet ettirmiş. sağlık açısından testislerini falan kontrol etmişler 3. gün yapmışlar hem bebeklerin acı duygusu da gelişmemiş oluyomuş. :)
biz de bgn bu konuyu konuşmuştuk :) sünnet düğünü de büyüynce olur artık :))

amman canım ya kıyamam kayınvalidenden ve eşinden allah razı olsun....üzgünümki hamilelikte öksürüğe tedavi yöntemi yok....dayan canım

negatif olmak istemem ama bu konuda umudum kalmadı artık.

ilk duyduğumda 'ne güzel yetişir doğuma kadar bu yasa 'demiştim.Ama nerdeyse doğum yapıcaz.ve ses yok.

kısmet .ne diyelim

ben evdeyim çalşmıyrum ama inanın yemin ederim bu yasanın çıkmasını en az sizin kadar istyrum hamile olduğum için sizi çok iyi anlyrum çalışmadığım halde acaba çalşsam nasıl olur die düşününce evet kötü oluyo ve bebek oluncada öle ben bu ülkedeki adaltten zaten artık tiksiniyrum

canım çok geçmiş olsun vala üzüldüm ya dikkat et kendine umarım çabucak toparlarsın.Allah şifa versin

canım 1-5 yaş arası sünnet olayının uygun olmaması, çocukların o donemde çok hareketli olmalarından kaynaklanıyor ve bir de dikkat etmeleri gerektiklerini pek bilemezler. ama yeni doğan olunca özellikle 6 aya kadar hareketsiz olunca çok çabuk iyileşiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…