2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları...
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..

Hasta olan arkadaşlarımıza Rabbim cc acil şifalar versin inşAllah..

Bebişlerini görmüş ve güzel haberlerle dönen arkadaşlarıma maşAllah barekAllah.. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla götürsün..

Ve bebişlerini görmeye gidecek olan arkadaşlarım güzel haberlerle dönün inşAllah..

Doğum yapacak olan ikiz annesi arkadaşım.. Rabbim cc sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin.. Hayırlı haberlerini alırız inşAllah..

Kuzucuklara ve kendilerine yeni ciciler alan arkadaşlarım güle güle sağlıklı günlerde kullanın hepsini..

ikizimolsunistiyorum.... Canım ya ne güzel bir doğum yaşamışsın.. Musluklar açık okudum her satırını.. Rabbim cc hepimize kolay doğumlar nasip etsin..

Cumanız mübarek olsun.. Bu mübarek gün hürmetine, Rabbim cc hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımızı almayı nasip etsin..

Benim bu akşam yine misafirim var. Ama yakın arkadaşlarımız. Gelmeleri iyi gelecek bana da..

Hepinizi öpüyorum canlar..

kizlar hayirli cumalar hepinize,gazzede ates altinda onlara da dua etmeyi unutmayalim el kadar yavrulari cayir cayir yakiyolar ya ( hasta olan arkadaslara sifalar diliyoum ,bende ayni durumdayim gece kalin yorganin altina girin bol bol terleyin onun gercekten yardimi oluyo,bi de yatmadan bal yeyjn dosunuz yumusuyo biraz,benim hamile olarak buldugum ve faydasini gordugum yontemler bu :) calisan arkadaslar gercekten cok zor hamile olup calismak,ben evde olmama ragmen dinlenme ihiyaci hissediyorum surekli ki sizi dusunemiyorum bile sunneti konusmussunuz,yegenim uc aylikken surekli agliyordu meger mayasir olmus cocuk sunbet oldu o kadar rahatladiki bi kac gun cektiler ama memnun kaldilar ben de dusunuyorum ama bazi doktorlar bebek daha kucuk oldugu icin ilerde sekil bozuklugu oluyo falan dediler kafam karisti.

ne güzel tek tek yazmışsın öle... teşşekür edrim kendi adıma....ne güzel keşke benimde yakın arkadaşalrım gelse banada çok iyi gelicekler eminim

Merhaba hanımlar

Nasılsınız bakalım? bizim bugün doktor kontrolümüz vardı..kızım 2034 gr olmuş..yine 1 hafta 10 gün önden gidiyormuş hanım..keyfi yerindeydi hanımefendinin..herşeyimiz normal çok şükür..ben hiç kilo almamışım..demek ki kızım güzel beslendi..bir ay sonra tekrar kontrolümüz var, çatı muayenemiz olacak inş..
çalışabilir raporunu aldım çok şükür..15 Aralığa kadar çalışacağım inş..bizden haberler böyle kızlar..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

kızlar ancak girebildim ben geçmişi okuyamadım sensible arkadaşımız bugün doğum yapacaktı ikizleri olacak haberiniz varmı birşeyler yazdımı çok merak ettim ben onu.

ayy bende onu merak ediyorum bende numarası var arasammı dedim bir ama biraz daha vakit geçsin öyle arıyım ben onu

Merhaba kızlar Tünaydın.
Ben de yeniyim aranıza geldim, Ocak diye bekliyoruz bizim hatunu bakalım bir aksilik olmaz ise. Küçük bir aksilik yaşadık evelsi gün ama sanırım iyiye gidecek.
Çarşamba günü sancıyla hastaneye gittim.Serumla sancımı durdurdular.Sonra tahlillerden anlaşıldıki çok üst seviyede idrar you enfeksiyonum varmış.Doktorum antibiyotik tedavisine başladı.Bu dönemde tehlikelidir erken doğum riskin var dedi.Enfeksiyon seviyesi yüksekmiş.Ağızdan alacağın bu antibiyotik etki etmeyebilir büyük ihtimalle ama zayıflatır, 1 hafta sonra kontrol edicez eğer devam ediyorsa hastaneye yatışını yapıp damar yolundan devam edicez tedaviye dedi.Şimdilik ilaçları içip yatıyorum zaten çok sancılanıyorum.Hiç ayağa kalkamıyorum neredeyse.Çok korkutucu...

Bir dee erken doğum yapacak bir arkadaş varmış sanırım.Allah yardımcısı olsun inşallah sağ salim yavrularını sağlıkla kucağına alsın.Bir arkadaşımda ikizlerini 29 haftada doğurdu.Bir hafta kadar küvözde kaldılar sonra çıktılar. Şuan 3 yaşındalar çok sağlıklılar inşallah o arkadaşınkinde de sorun ıkmaz.Dua edelim.

Hepinize sevgiler.

maşallah hanım efendiye..üzmemiş seni....doktr kontrlolleri hala aydan ayamı devam edicek acaba ben 15 güne düşer die tahmin ediyrum ama demekki erken

slm canim benim hala iyi olmadinmi yaaa canim benim allahim yardimcin olsun dikkat et canim kendineseni..

ayy bende onu merak ediyorum bende numarası var arasammı dedim bir ama biraz daha vakit geçsin öyle arıyım ben onu

canım arayıp görüşürsen bize de yaz mutlaka inş iyilerdir.

maşallah canım bebişine de sana da ne güzel kilo almamışsın. dogum türüne karar verildi mi, 1 ay sonra mı belli olacak?

anammmm yerim ben onu masallahh kizina sübhanallahhannesi amann keyfini yesinler onuncanim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindim..sanada aferin fistik kilo almamissin amannn saglikli olsunda alsanda verirsin tadini cikaralim degilmi ben simdi hep diyorum az kaldi keyfini cikar diyorum kendi kendime nazlan nazlana bildigin kadar diyorum..hamilelik cokk güzel allahim herkeze yasatsin insallahhh..kizin iiy beslenmis gercekten hp ona yaramis masallahhh..banada en son gittigimde 2 kilo demistibenim kide tombik olacak galibaseni canim benim..

slm canim benim hosgeldin aramiza allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallahhh prensesini saglikla al kucagina insallahh bir avazda hepimiz insallahh aminn...gecmis olsun bu arada dikkat et hamilelikte cok cabuk kapiyor insan enfeksiyon..evet canim devamli yatmak cokkk zor gercekten bende ilk oglumda hic kalkmadan gastanade yattim 8 hafta allahim hepimizin yardimcizi olsun insallahhhh amin..tekrardan hosgeldinseni..

slm arkadaslar herkeze hayirli cumalar diliyorum..gecmisi okudum yazayim istedim dogum yapan arkadasimmmm allahim yardimcin olsun allahim sagsaglim saglikli sihatli azasiz noksansiz kusursuz saglikli alirsin insallahhhh bebislerini kuzularini kucagina allahim yarimcin olsun canim iyi haberlerle insallahhhh..dualarim seninle..herkez kendisine iiy baksin arkadaslar hepinizi :54

hoşgeldin canım.inşallh antübüyotik yeterli olur sğlıkla alırsın miniğini kucağına
canım arayıp görüşürsen bize de yaz mutlaka inş iyilerdir.

QUOTE]

veririm canım tabiki birazdan aramayı düşünüyorum

oğlumu doğduğu gün sünnet ettirmeyi düşünüyordum.ama doktorla görüşmedik henüz ben 5-10gün meselesini bilmiyordum ama bizim kuzen doğduğu gün yaptırmıştı.benim büyük oğlum 7 yaşında sünnet oldu.kulağına tüp takılıyordu.doktorumuz narkoz almışken sünnetini yaptırın isterseniz dedi ve çok iyide oldu.oğlum aynı ameliyatla kulak tüpü takıldı,bademcik geniz eti alındı,sünnette oldu.maşallah hiçte oram buram demedi çok rahat oldu.ama bunu bebekken halledelim 7-8 yaşındada düğününü yaparız dedik

doğuma giren arkadaşımıza allah yardım etsin en iyi ben anlarım bende 28 haftalıkken ikizlerimi doğurmuştum.rabbim sağlık versin bebişlere.doğduktan sonra bakımıda çok zor olacak sabır,güç,sağlık versin rabbim....:13:

yorgunluktan öldüm yarın kızımın okul arkadaşları ve anneleri oturmaya geliyorlar hamaratlığım tuttu mübarek ayda zaten yapacağım bi kuvvet rabbim dedim aşure yaptım......

Ayşecim;canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir ve bir an önce geçer,bu hamilelik sürecinde vücudumuzda ne kadar değişiklik oluyor yaa insan ne yapacağını şaşırıyor,canını sıkmamaya çalış,herşey yolundadır inş...
canım bu arada listeye eklemişsin beni de çok teşekkürler ama benim ilk bebişim olacak o gün bikaç kişiyi ekledin ya karışıklık oldu galiba canım :44:

Bu arada doğum yapacak olan arkadaşımıza da Allah kolaylıklar versin,umarım ikizlerini sağ salim kucağına alır,kolay bir doğum geçirir inş.Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

Herkesler iyidir umarım,bizde kızımla iyiyiz çok şükür işten geldik yemeğimizi yedik,şimdi keyif zamanı hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın....bu arada yarın dr kontrolümüz var inşallah her şey iyidir,heyecandan vakitte geçmiooo

gecmis olsun canim kizartma yumurta domates cok sikcami yiyorsun?
bir sure kesmeyi dene belki ise yarar
.

saol canım ben de öyle yapıcam yedıklerıem dıkkat edeım bakaım bi süre

canım cok gecmıs olsunn valla tum yapılcakalrı yapmıssın kombo olmuş :) inş iyileşirsin bı an önce

canım gebelik alerjisi olabilir mi acaba:26: sen önemli bişe diil bence demişsin ama bence ihmal etme sor cnm doktoruna mutlaka uykunu bölen bir kaşıntı yaşamışsın sonuçta.
.

canım vücududma cıkan bise yok sadece kasınt her yerımde

yesım söyleyınce hatırladım ıkı gundur canım cekıo die patates kızartması yıyorum belkı de o sebep oldu :S

hemde mayoneze falan bandım bol bol :26:

Canım kaşıntın bütün vücudun neden kaşınsın ben anlayamadım bende kaşıntı sorunu yaşıyom hatta sonra acısından kendimden geçiyorum ama sadece karnımda var

canım bişey alerjı yaptı buyuk ıhtımal du yedıkelrımı duzeltym geccek gıbı o :)

evt canım adanadayım algomed de özgür bey var ona gidiorum.dogumları metroda yaptırıyomuş.çok memnunum.sen hangi doktora gidiyosun

çk şukur iyiyiz canım. afiyet bal olsun yarasın kızına :) hayırlı haberlerle gelirsin inş. geldiğinde yazarsın bize beniim de gecen haftam geçmemişti aylar sürmüştü sanki :)

canım bizde aynı şekilde düşünüyoruz eşimde bende istiyoruz yani yaptırmayı ama doktorla hiç konuşmadık daha bakalım bu gittiğimizde bi söyleyelim ne dicek bize.

sor canım bizimle de paylaş olur mu bakalım ne diycek :))

evet biz de öyle yapmayı düşünüyoruz canım.. genelde herkes aynı fikirde bu da cesaret veriyor insana.. saol canım yorumun için..

biz iyyiz canım senin de iyi olmana sevindim.. prenses hanım da maşallah önden önden almış başını gidiyor nazar değmesin inş

çatı muayenesi ile ilgili düşüncelerini yazarsın di mi canım, cok merak ediyorum da ben.. benim daha 6 haftam var onun için.. inşallah zorlanmassın bir ay daha calışacaksın allah kolaylık versin canım..

ben de iki hafta sonra işten cıkıyorum, şaka gibi yaa.. 5,5 sene sonra ev hanımı üstelik anne olarak evde oturucam :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…