Ayşecim;canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir ve bir an önce geçer,bu hamilelik sürecinde vücudumuzda ne kadar değişiklik oluyor yaa insan ne yapacağını şaşırıyor,canını sıkmamaya çalış,herşey yolundadır inş...
canım bu arada listeye eklemişsin beni de çok teşekkürler ama benim ilk bebişim olacak o gün bikaç kişiyi ekledin ya karışıklık oldu galiba canım :44:
Bu arada doğum yapacak olan arkadaşımıza da Allah kolaylıklar versin,umarım ikizlerini sağ salim kucağına alır,kolay bir doğum geçirir inş.Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah
Herkesler iyidir umarım,bizde kızımla iyiyiz çok şükür işten geldik yemeğimizi yedik,şimdi keyif zamanıhepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın....bu arada yarın dr kontrolümüz var inşallah her şey iyidir,heyecandan vakitte geçmiooo
Ayşecim;canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir ve bir an önce geçer,bu hamilelik sürecinde vücudumuzda ne kadar değişiklik oluyor yaa insan ne yapacağını şaşırıyor,canını sıkmamaya çalış,herşey yolundadır inş...
canım bu arada listeye eklemişsin beni de çok teşekkürler ama benim ilk bebişim olacak o gün bikaç kişiyi ekledin ya karışıklık oldu galiba canım :44:
Bu arada doğum yapacak olan arkadaşımıza da Allah kolaylıklar versin,umarım ikizlerini sağ salim kucağına alır,kolay bir doğum geçirir inş.Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah
Herkesler iyidir umarım,bizde kızımla iyiyiz çok şükür işten geldik yemeğimizi yedik,şimdi keyif zamanıhepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın....bu arada yarın dr kontrolümüz var inşallah her şey iyidir,heyecandan vakitte geçmiooo
ayy bende onu merak ediyorum bende numarası var arasammı dedim bir ama biraz daha vakit geçsin öyle arıyım ben onu
Kızlar, ocak annelerinden "sensiblegirl" bugün doğuma giriyormuş. ikiz bebekleri 29+1 de rahimde açılma sebebiyle geliyor. 1200 grammış bebekler.
Bilmeyenler için yazdım, dua edelim hep beraber.
Heyecan yaptım ben
ayseye ne oldu ki
Günaydın kızlar
dün akşam sonucları göstermek için gittim iş çıkışı kan değerlerimin bazıları düşüksede önemlı oalnalr
yükselişteymiş güzel dedi ama bu iltihap baya ileriymiş tek ıcımlık toz vermedı hafıfı gelır die baska verdi :s
günde 3 tane 5 gun kullanıcakmısım....
gece boyu uyyamadım kaşıntıdan bi kaşıntı bastı vücudumun heryerı ama heryerı kaşın kaşın artık sinirden ağlamaya başladım
dün de vardı ama bu kdr değildi çok rahatsız olmamıstım ama dun gece resmen bitirdi beni..
o sırada da bacagıma kramp girdi sinirden çatlıycaktım nerdeyse eşim uyandı sesime ne oldu diye hemen banyoya gir dedi
girdim gecenın bı yarısıydı eşim sağolsun lifle heryerımı yıkadı dusta bile ağlıyodum ayy neyse sonra durulandım kurulandım yattım
bebek gibi uyumusum ama sabah kalktım kasıntı devam :s nedne oluyo ki acaba hıcde bişey yok biyerımde sadece kaşınıyo
bişey alerjimi yaptı acaba offf
kızlar günaydın herkesee. dayanamadım önce alıntı yaptım :))
öncelikle hayırlı cumalar, rabbim herkesin evladını bağışlasın ve sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah (amin)
sensiblegirl allahım yardımcısı olsun aklım onda kaldı valla, hayırlı haberlerini alırız inşallah.
ya ben sizi valla cok özledim yagiremedim bir süredir yazamadım ama aklım hep burdaydı allah biliyor ya..
baya uzak kaldım, koptum konulardan falan..:26:
neyse ki geldim burdayım :)))
bir süredir eşimle konuştuğumuz bir konu var aslında kararımızı verdik gibi ama dedi ki hadi kızlara da sor bakalım onlar ne düşünüyorlar
cok demokrattır eşim
oğlu olacak arkadaşlara tabi bu sorum, ya da daha önceden doğum yapmış oğlan annelerine..
biz oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz doğumdan sonra.. danıştık dr umuza. 5 gün sonra yaptırabilirsiniz dedi.. bir cocuk dr u da 10 icinde yaptırdınız yaptırdınız, yoksa 5 yaşına kadar yaptırmayın dedi..
bu durumda biz de 7.günü yaptırmaya karar verdik eşimle.. hücre yenilenmesi cok hızlı olduğundan sünnet yarası cok cabuk geçiyormuş..
hem de büyüdüğünde sünnetin oğlum için bir travmaya dönüşmesini istemiyorum.. cünkü herkes bişey söylüyor, arkadaşları korkutuyor, aklına binbir şey sokuyor cocukların.. e ondan sonra kabuslar, ben sünnet olmucamlar falan..bunlar hep cevremizde gördüğümüz yaşanılan şeyler..
o yüzden oğlum bunları yaşasın istemiyorum. sünnet düğününde de stress olmadan eğlenir arkadaşları ile..
sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim ??
Canım bence doktora git. Bütün vücudunu kaşıntıya boğan şey alerjidir belki. İçten birşeydir.
Benim bir arkadaşıma plesanta alerji yapmıştı, o da böyle olmuştu.
He belki seninki hiç önemli birşey değildir. Ama olsun yine de git cnm için rahatlasın.
gecicek ins bu zor gunler canim bende her sanci girdiginde diken ustundeyim, gunler biran once gecsin istiyorum. Allah sifa versin hepimize insallahdün hastalığım had safhadaydı resmen boğuluyorum sandım kahvaltımı edemedim öksürmekten ağzıma lokma alır almaz başlıyorum öksürmeye... gözlerimden yaşlar geldi, ağlaya ağlaya eşimi aradım gelip seni hastaneye götürüyorum dedi kabul etmedim, "dr u aradım öksürük şurubu veremeyiz, doğal yollardan çözmeye çalış dedi boşuna gelme" dedim
o da annesini aramış kayınvalidem elinde tavukla geldi tavuk suyuna çorba, ıhlamur, ballı zencefil ve karabiber yedim içtim gece yatarken de sırtıma göğsüme vicks sürüp gazate ile kapladılar gece yarısına kadar uyudum sonra ter içinde uyandım üstümü değiştik, ama bir kere uyandım ya başladı öksürük humması yine bir saat ne ben uyudum ne kimseyi uyuttum sanırım üst komşum bile uyandı öksürüğüme
ben hayatımda 2. kez böyle oldum kızlar diğerinde trabzonda ydım bayramdı beni acile götürmüşlerdi ve bir torba ilaçla toparlamıştım şimdi minoset dışında bir şey alamıyorum Allah ım ne zor göğüsüm sökülecek bebeğim huzursuz diyaframıma ağrı girdi öksürmektem karın kaslarım sertleşti ağrıyor...
biraz daha iyi gibiyim düne göre ama 2-3 gün daha geçmez sanırım ama savaşa devam yataktan da çıkmıyorum geçecek inşallah, pazartesiye kadar toparlamam şart malum pazartesi 3. maraton başlıyor
kızlar dikkat edin hasta olmayın sakın haa
canim arayinca yaz mutlaka cok merak ettimayy bende onu merak ediyorum bende numarası var arasammı dedim bir ama biraz daha vakit geçsin öyle arıyım ben onu
gecmis olsun ve hosgeldin aramiza. benimde erken dogum riskim var ilyihap yok gerci serum igne kullaniyorum hergunMerhaba kızlar Tünaydın.
Ben de yeniyim aranıza geldim, Ocak diye bekliyoruz bizim hatunu bakalım bir aksilik olmaz ise. Küçük bir aksilik yaşadık evelsi gün ama sanırım iyiye gidecek.
Çarşamba günü sancıyla hastaneye gittim.Serumla sancımı durdurdular.Sonra tahlillerden anlaşıldıki çok üst seviyede idrar you enfeksiyonum varmış.Doktorum antibiyotik tedavisine başladı.Bu dönemde tehlikelidir erken doğum riskin var dedi.Enfeksiyon seviyesi yüksekmiş.Ağızdan alacağın bu antibiyotik etki etmeyebilir büyük ihtimalle ama zayıflatır, 1 hafta sonra kontrol edicez eğer devam ediyorsa hastaneye yatışını yapıp damar yolundan devam edicez tedaviye dedi.Şimdilik ilaçları içip yatıyorum zaten çok sancılanıyorum.Hiç ayağa kalkamıyorum neredeyse.Çok korkutucu...
Bir dee erken doğum yapacak bir arkadaş varmış sanırım.Allah yardımcısı olsun inşallah sağ salim yavrularını sağlıkla kucağına alsın.Bir arkadaşımda ikizlerini 29 haftada doğurdu.Bir hafta kadar küvözde kaldılar sonra çıktılar. Şuan 3 yaşındalar çok sağlıklılar inşallah o arkadaşınkinde de sorun ıkmaz.Dua edelim.
Hepinize sevgiler.
Eki Görüntüle 554689 Eki Görüntüle 554688
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
bennnn geldimmmm bugün iş yerinde son günümmm arkadaşlar saolsunlar süpriz kahvaltı hazırlamışlar benim için çok mutlu oldumm özlücem burayııı :))
bu arada son günümde kk ya girebiliyomm giderayak kk yı yasaklı listesindende çıkarmışlar :)))
canım zaten gidicem rapor ıcınama bı ıkı gun yedıkelrıme dıkkat edım diyorum
içten bısey oldugu kesın bi kaç gundur kızartmaya agırlık vermsıtım belkı de ondandır
ay plasenta mı alerjı yapmıstı aaa ama plaenta en bastan berı var yanı gebelık boyunca cektımı sıkıntıyı ?
benım dun akşam çok kasıntım oldu sımdı aynı sıddette değl az az kasınırom sadece iyyim yanı
merhaba arkadaşlar bende ocak 2013 annesi olucam inşallah.25 yaşındayım ve bi oğlum olacak Allah nasip ederse.istanbulda yaşıyorum.mühendis olarak kamuda çalışıyorum.
uzun süredir takip ediyorum forumu hepinizi tanıyorum:)
kucak dolusu sevgilerimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?