2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayseye ne oldu ki

canım sağol :) ay yo kasınrıekn yetısemedım sınırım bozuldu ıyyım sımdı hala aksınıom ama az az

çok değil :) tamam canım düzeltiyorum :)

kontrolden guzel haberlerle gelrısınız ınss canım :) ayy ebn de özeldekı doktoruma cuam gunu gidicem

daha yenı gordum ama tekrar gormek ıstıyorum ehehe

ayy bende onu merak ediyorum bende numarası var arasammı dedim bir ama biraz daha vakit geçsin öyle arıyım ben onu

canım aradın mı nasıl mış ?

Kızlar, ocak annelerinden "sensiblegirl" bugün doğuma giriyormuş. ikiz bebekleri 29+1 de rahimde açılma sebebiyle geliyor. 1200 grammış bebekler.

Bilmeyenler için yazdım, dua edelim hep beraber.

Heyecan yaptım ben

Ayyy bugün cuma. Dua edelim hep birlikte. Rabbim kurtarsın. Bebişlere de can sağlığı versin.

Sen nasıl öğrendin canım? Ne iyi oldu öğrenmen.

sensiblegirl in Allah cc yardımcıları olsun , sağıkla sıhhatle doğup bir an önce büyüsünler inşalah.
zor valla kız olmak,kadınolmak, karı olmak , hamile olmak , anne olmak ... vs bazen erkeklere özenmiyor değilim hani , sünneti doğduğunda yaptır , aman iyi okulda okusun varınla yoğunla paralı üniversiteyi okut , okutamayanlar istisna ) paralı askere gönder , sıkıntı çekmesin çalışan kadınla evlensin . herşeyin bir kolayı var onlar için , ya kadınlar için... çok feminist gördüm kendimi ..

Canım bence doktora git. Bütün vücudunu kaşıntıya boğan şey alerjidir belki. İçten birşeydir.

Benim bir arkadaşıma plesanta alerji yapmıştı, o da böyle olmuştu.

He belki seninki hiç önemli birşey değildir. Ama olsun yine de git cnm için rahatlasın.

bennnn geldimmmm bugün iş yerinde son günümmm arkadaşlar saolsunlar süpriz kahvaltı hazırlamışlar benim için çok mutlu oldumm özlücem burayııı :))
bu arada son günümde kk ya girebiliyomm giderayak kk yı yasaklı listesindende çıkarmışlar :)))

bennnn geldimmmm bugün iş yerinde son günümmm arkadaşlar saolsunlar süpriz kahvaltı hazırlamışlar benim için çok mutlu oldumm özlücem burayııı :))
bu arada son günümde kk ya girebiliyomm giderayak kk yı yasaklı listesindende çıkarmışlar :)))

Tatlım biz de yeni doğan sünneti yaptırıcaz. Çünkü aynı sebebten istemiyoruz. Benim 4 yaşındaki bir öğrencim sünnet olmuştu. Çocuk okuldan koptu, arkadaşlarından koptu, sonra o kadar kötü oldu ki altına kaçırmayı başladı. O yüzden istemiyoruz sonradan yapılmasını. İyi düşünmüşşünüz...

canım zaten gidicem rapor ıcınama bı ıkı gun yedıkelrıme dıkkat edım diyorum

içten bısey oldugu kesın bi kaç gundur kızartmaya agırlık vermsıtım belkı de ondandır

ay plasenta mı alerjı yapmıstı aaa ama plaenta en bastan berı var yanı gebelık boyunca cektımı sıkıntıyı ?

benım dun akşam çok kasıntım oldu sımdı aynı sıddette değl az az kasınırom sadece iyyim yanı

eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...

mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..

hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..

gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...

gecicek ins bu zor gunler canim bende her sanci girdiginde diken ustundeyim, gunler biran once gecsin istiyorum. Allah sifa versin hepimize insallah
ayy bende onu merak ediyorum bende numarası var arasammı dedim bir ama biraz daha vakit geçsin öyle arıyım ben onu
canim arayinca yaz mutlaka cok merak ettim
gecmis olsun ve hosgeldin aramiza. benimde erken dogum riskim var ilyihap yok gerci serum igne kullaniyorum hergun
agrilar azaldi ama temelli gitmedi. ins gununu doldurur saglikla gelir bebisler

orkide
masallah canim kuzuna boyle guzel habrler duyunca insan moral buluyor:)

anaaaammmmm kızlar göbeeem çatlıcak sankimm göbek deliğimden.. iyice gerildim, gerildikçe çatlıyorum (

beğendiğine çok sevindim güzel günler mutlu sağlıklı günlerde kullanın canım benim

ayy çok güzeller cnm güle güle kullanın inşallahhhh :))

merhaba arkadaşlar bende ocak 2013 annesi olucam inşallah.25 yaşındayım ve bi oğlum olacak Allah nasip ederse.istanbulda yaşıyorum.mühendis olarak kamuda çalışıyorum.
uzun süredir takip ediyorum forumu hepinizi tanıyorum:)
kucak dolusu sevgilerimle :)

ne güzel canım yaaa, imreniyorum vala siz izne ayrıldıkca benim daha nerdeyse 1 ayım var.. aaa yasaklı listedemiydi

aherdo cum çok begendim mektup yazması da çok içten ince bi davranış olmuş..2 niz içinde hatıra olacak. güle güle kullansın canım. mandalinanın da kesesine bereket. yüreğine sağlık

Yok tatlım ya. 8. AYDAN sonra oldu kızcağız. Sonra baktı ki ilerledi sezaryan oldu hemen.

Tabii bu bir uç örnek. Belki de senin yediğin birşey dokunmuştur, önemsiz birşeydir. İnşallah öyledir...

kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))

hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kaçıncı haftadasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…