2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayyy cnmm yaaaa ufacılarrrr Allahım yardımcıları olsun hemen büyüsünler inşallahh hadi hayırlı olsun kızlarr hayırlısıyla ilk doğumumuz oldu darısı sıradakilerin başına :))

çok sevindim yaaa çok şukur hepsi saglıklı... haber verdiğin için saol canım. topiğin ilk annesi oldu :)) ben de duygulandım

hoşbulduk :)
30+5 im bugün ama doktor bir hafta önden gittiğini söylüyor benim tosuncuğun :)

maşallah canım. Allah bağışlasın. aşağı yukarı aynı haftalardayız. bnm de 1-2 hafta önden gidiyo anadolu yakasnda mısın ?

ya benim aklımdaydı hep oğlum olursa mutlaka sünnetini yaptırıcam bebekken diye.. eşimle paylaştım sonra.. o araştırmadan asla fikir yürütmez.. hep de söyler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmam diye araştırdı soruşturdu hep olumlu şeyler duyduk tabi ki.. cocuk dr u ile konuştu en son. askeriyeden emekliymiş dr. şimdi özel calışıyor, tecrübeli yaşı ileri.. demiş ki 10 gün icinde yaptırın yoksa 5 yaşa kadar dokunmayın.. mutlaka bir acıklaması vardır. daha detaylı da sorucak ayrıca tanışmaya gidicek dr la.. ben de paylaşırım burdan sizlerle..

anlattığın cocuğa da ayrıca cok üzüldüm canım.. her cocuk farklı etkileniyor sanırım.. bir de etraftan cok konuşuyor herkes başka bir yorum yapıyor. cocuğun kafası karışıyor illa ki.. bunu yaşamaması en iyisi..

bu arada milsa cım hediyeni aldım :)) ama bir kaç detay kaldı sadece hafta sonu eşimle onları da halledicez ve p.tesi göndericem allah nasip ederse..

merhaba herkese benim sorum sepet tekerlekli beşiklerin uygun fiyatlılarının nerede olduğunu bilen varmı? uygun bişey almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

ay cok şükür canım yaa.. hayırlı haber aldık sonunda.. cok sevindim.. allah analı babalı büyütsün inşallah..

geçmiş olsun.. darısı hepimizin başına..

Ayyy allah analı babalı büyütsün işallah beni bi heyecan sardı. Sesi iyi geliyormuş ne güzel rabbim hepimize yaşatsın bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde doğurup kucaklarımıza almayı

selaam,herkesler iyidir inşallah,

neden öyle dedi acaba bende 3 aylık falan olsun ,yaza doğru diyordum 10 gün düşündürdü şimdi.. ama ertesi günü bile yaptıranlar varmış,hastaneden çıkmadan halleden olumlu bakmaya başladım..

canım çok güzeller güle güle kullansın kuzucuğun mektup olayıda ayrı bir güzellik olmuş bencede eline yüreğine sağlık diyelim mandalinanın :)

çok şükür çok sevindim darısı vaktinde zamanında bizlerin başına inşallah

bebisin güle güle saglikla giysin canim..alan arkadasimizin kesesine bereket cokkkk güzellerr..

slm canim beim hosgeldin aramiza allahim saglikla sihatle sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallahhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…