- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
çok sevindim yaaa çok şukur hepsi saglıklı... haber verdiğin için saol canım. topiğin ilk annesi oldu :)) ben de duygulandım
hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kaçıncı haftadasın.
aynen yavas yavas döküleceğiz böyle.çoğumuz 50 li günlere düştük.
hoşbulduk :)
30+5 im bugün ama doktor bir hafta önden gittiğini söylüyor benim tosuncuğun :)
kargo gelmiş canım benim şubedeymiş şuan.akşam alacagım inşallh olmadı yarın gelcek.
Tatlım biz de yeni doğan sünneti yaptırıcaz. Çünkü aynı sebebten istemiyoruz. Benim 4 yaşındaki bir öğrencim sünnet olmuştu. Çocuk okuldan koptu, arkadaşlarından koptu, sonra o kadar kötü oldu ki altına kaçırmayı başladı. O yüzden istemiyoruz sonradan yapılmasını. İyi düşünmüşşünüz...
ya benim aklımdaydı hep oğlum olursa mutlaka sünnetini yaptırıcam bebekken diye.. eşimle paylaştım sonra.. o araştırmadan asla fikir yürütmez.. hep de söyler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmam diyearaştırdı soruşturdu hep olumlu şeyler duyduk tabi ki.. cocuk dr u ile konuştu en son. askeriyeden emekliymiş dr. şimdi özel calışıyor, tecrübeli yaşı ileri.. demiş ki 10 gün icinde yaptırın yoksa 5 yaşa kadar dokunmayın.. mutlaka bir acıklaması vardır. daha detaylı da sorucak ayrıca tanışmaya gidicek dr la.. ben de paylaşırım burdan sizlerle..
anlattığın cocuğa da ayrıca cok üzüldüm canım.. her cocuk farklı etkileniyor sanırım.. bir de etraftan cok konuşuyor herkes başka bir yorum yapıyor. cocuğun kafası karışıyor illa ki.. bunu yaşamaması en iyisi..
bu arada milsa cım hediyeni aldım :)) ama bir kaç detay kaldı sadece hafta sonu eşimle onları da halledicez ve p.tesi göndericem allah nasip ederse..
Eki Görüntüle 554689 Eki Görüntüle 554688
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
Eki Görüntüle 554689 Eki Görüntüle 554688
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
merhaba arkadaşlar bende ocak 2013 annesi olucam inşallah.25 yaşındayım ve bi oğlum olacak Allah nasip ederse.istanbulda yaşıyorum.mühendis olarak kamuda çalışıyorum.
uzun süredir takip ediyorum forumu hepinizi tanıyorum:)
kucak dolusu sevgilerimle :)
daha görmemiş fethiye bebeklerini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?