selaam,herkesler iyidir inşallah,
neden öyle dedi acaba bende 3 aylık falan olsun ,yaza doğru diyordum 10 gün düşündürdü şimdi.. ama ertesi günü bile yaptıranlar varmış,hastaneden çıkmadan halleden olumlu bakmaya başladım..
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
ayy cok sevindim heyecanlandimm yaaaaaakızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
maşallah hanım efendiye..üzmemiş seni....doktr kontrlolleri hala aydan ayamı devam edicek acaba ben 15 güne düşer die tahmin ediyrum ama demekki erken
maşallah canım bebişine de sana dane güzel kilo almamışsın. dogum türüne karar verildi mi, 1 ay sonra mı belli olacak?
anammmm yerim ben onu masallahh kizina sübhanallahhannesi amann keyfini yesinler onun canim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindim..sanada aferin fistik kilo almamissin amannn saglikli olsunda alsanda verirsin tadini cikaralim degilmi ben simdi hep diyorum az kaldi keyfini cikar diyorum kendi kendime nazlan nazlana bildigin kadar diyorum..hamilelik cokk güzel allahim herkeze yasatsin insallahhh..kizin iiy beslenmis gercekten hp ona yaramis masallahhh..banada en son gittigimde 2 kilo demisti benim kide tombik olacak galiba seni canim benim..
teşekkürler canım benim..çatı muayenesi daha olmadım bir dahaki sefere canım..tecrübelerimi paylaşırım sizinle olduktan sonra..bakalım inş dayanırım da bir ay daha çalışırım..biz iyyiz canım senin de iyi olmana sevindim.. prenses hanım da maşallah önden önden almış başını gidiyor nazar değmesin inş
çatı muayenesi ile ilgili düşüncelerini yazarsın di mi canım, cok merak ediyorum da ben.. benim daha 6 haftam var onun için.. inşallah zorlanmassın bir ay daha calışacaksın allah kolaylık versin canım..
ben de iki hafta sonra işten cıkıyorum, şaka gibi yaa.. 5,5 sene sonra ev hanımı üstelik anne olarak evde oturucam :))))))))))))
uyuz olmadın canım..çatlamaya başlayacaksın..korkulacak bişey yok..bende geçen hafta oldum öyle..öldüm öldüm dirildim kaşınmaktan..bu hafta biraz daha iyiyim şükür..hele ki terleyince tutmayın beni..her yerim kaşınıyor..doktorum normal evham yapma dedi..bol bol yıkan, terlememeye çalış..bir iki güne geçer inş..uyuz oldum bebemkaşın kaşın bittim dün gece hala kasınıyorum
bişe alerjı yaptı galıbaa :)
bennnn geldimmmm bugün iş yerinde son günümmm arkadaşlar saolsunlar süpriz kahvaltı hazırlamışlar benim için çok mutlu oldumm özlücem burayııı :))
bu arada son günümde kk ya girebiliyomm giderayak kk yı yasaklı listesindende çıkarmışlar :)))
orkide
masallah canim kuzunaboyle guzel habrler duyunca insan moral buluyor:)
ya benim aklımdaydı hep oğlum olursa mutlaka sünnetini yaptırıcam bebekken diye.. eşimle paylaştım sonra.. o araştırmadan asla fikir yürütmez.. hep de söyler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmam diyearaştırdı soruşturdu hep olumlu şeyler duyduk tabi ki.. cocuk dr u ile konuştu en son. askeriyeden emekliymiş dr. şimdi özel calışıyor, tecrübeli yaşı ileri.. demiş ki 10 gün icinde yaptırın yoksa 5 yaşa kadar dokunmayın.. mutlaka bir acıklaması vardır. daha detaylı da sorucak ayrıca tanışmaya gidicek dr la.. ben de paylaşırım burdan sizlerle..
anlattığın cocuğa da ayrıca cok üzüldüm canım.. her cocuk farklı etkileniyor sanırım.. bir de etraftan cok konuşuyor herkes başka bir yorum yapıyor. cocuğun kafası karışıyor illa ki.. bunu yaşamaması en iyisi..
[ [/B]
yesim agrin nasildi canim benim dun geceden beri belim kasiklarim agriyo adet olacakmis gibi bacagima dogru da vuruyo ben onemsemiyorum simdilik gecmezse gideyimmi acaba doktora fazla akinti yada kanamam yok bilemedimki fikri olan paylassin lutfen
saol canım iyiyiz..
yani detaylı öğreneceğiz neden 10 gün olduğunu.. ilk 5 gün yaptırmayın dedi mesela benim doğum dr um da. anesteziye karşı tepkisi belli olmaz dedi..
ilk zamanlar hücre yenilenmesinin cok hızlı oluşundan sanıyorum cok cabuk iyileşirmiş yara.. bir de acı duymuyorlarmış ilk günler..
bir başka anektot da ne kadar doğru bilmiyorum ama peygamber efendimiz (sav) de 7.günü yaptırmış torunlarının sünnetini..
(ayrıca museviler de 7.gün yaptırırlarmış)
bende çok duygulandım y.sanki böyle ne biliyim uzun yıllrdır en yakın arkadasım doğurmuş gibiyim.yada ailemden biri gibi.ne güzel ya iyiki tanıdık birbirmizi.ayy cok sevindim heyecanlandimm yaaaaaaama cokkkk kücükler minincikler normalde biz 3 kilo 3 bucuk kilo dogduklarinda minicik diyoruz onlari düsünemiyorum allahim insallahh kisa zamanda toparlanirlar masallahh sübhanallah degmesin ikizlerimize allahim sag saglim kurtarmis hepimize nasip etsin insallahh bir avazda..
çok şükür bebişler sağasalim geldi RABBİM hayırlısıyla büyütmeyi de nasip arkadaşımıza darısı bizlere inşallah kızlar
7. gün hastaneye tekrar gitmek zor olmaz mı ki ben yanında olmak isterim hastanede,dikişler düzelir mi acaba :S
Ayyy rabbime binlerce şükürler olsun. Çok sevindim canım. İlk bebişlerimiz. Allahım korusun annemizi de, bebeklerimizi de.
Çok sağol haber verdiğin için. Bence telefon numaralarımız birbiirmizde olmalı ya. Nasıl yapalım organizasyonunu?
ya benim aklımdaydı hep oğlum olursa mutlaka sünnetini yaptırıcam bebekken diye.. eşimle paylaştım sonra.. o araştırmadan asla fikir yürütmez.. hep de söyler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmam diyearaştırdı soruşturdu hep olumlu şeyler duyduk tabi ki.. cocuk dr u ile konuştu en son. askeriyeden emekliymiş dr. şimdi özel calışıyor, tecrübeli yaşı ileri.. demiş ki 10 gün icinde yaptırın yoksa 5 yaşa kadar dokunmayın.. mutlaka bir acıklaması vardır. daha detaylı da sorucak ayrıca tanışmaya gidicek dr la.. ben de paylaşırım burdan sizlerle..
anlattığın cocuğa da ayrıca cok üzüldüm canım.. her cocuk farklı etkileniyor sanırım.. bir de etraftan cok konuşuyor herkes başka bir yorum yapıyor. cocuğun kafası karışıyor illa ki.. bunu yaşamaması en iyisi..
bu arada milsa cım hediyeni aldım :)) ama bir kaç detay kaldı sadece hafta sonu eşimle onları da halledicez ve p.tesi göndericem allah nasip ederse..
merhaba herkese benim sorum sepet tekerlekli beşiklerin uygun fiyatlılarının nerede olduğunu bilen varmı? uygun bişey almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
evet canım ya aynı şeyi bende düşündüm.biz hediyeleşmeden dolayı almıştık numaraları ne iyi oldu.mesela biz aynı hastanede yapacgz doğumumuzu ben gelmek isterim yanına.belki aynı zamanda olur :)
bende çok duygulandım y.sanki böyle ne biliyim uzun yıllrdır en yakın arkadasım doğurmuş gibiyim.yada ailemden biri gibi.ne güzel ya iyiki tanıdık birbirmizi.
amin canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?