2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

saol canım iyiyiz..

yani detaylı öğreneceğiz neden 10 gün olduğunu.. ilk 5 gün yaptırmayın dedi mesela benim doğum dr um da. anesteziye karşı tepkisi belli olmaz dedi..
ilk zamanlar hücre yenilenmesinin cok hızlı oluşundan sanıyorum cok cabuk iyileşirmiş yara.. bir de acı duymuyorlarmış ilk günler..

bir başka anektot da ne kadar doğru bilmiyorum ama peygamber efendimiz (sav) de 7.günü yaptırmış torunlarının sünnetini..
(ayrıca museviler de 7.gün yaptırırlarmış)

ayyyyyyyy çok şükür.bebişlerde iyi geçmiş olsun dileklerimizi ilet.

ayy cok sevindim heyecanlandimm yaaaaaaama cokkkk kücükler minincikler normalde biz 3 kilo 3 bucuk kilo dogduklarinda minicik diyoruz onlari düsünemiyorum allahim insallahh kisa zamanda toparlanirlar masallahh sübhanallahdegmesin ikizlerimize allahim sag saglim kurtarmis hepimize nasip etsin insallahh bir avazda..

çok şükür bebişler sağasalim geldi RABBİM hayırlısıyla büyütmeyi de nasip arkadaşımıza darısı bizlere inşallah kızlar

Allaha şükür hem bebekler hem de anne sağsalim kavuşmuşlar.çok sevindim,kısa sürede beslenip,toparlanırlar inşallah.oyyy ilk bebişlerimiz geldi:)

maşallah hanım efendiye..üzmemiş seni....doktr kontrlolleri hala aydan ayamı devam edicek acaba ben 15 güne düşer die tahmin ediyrum ama demekki erken

sağol teyzesi evet benim kızım beni hiç üzmüyor..inş doğduktan sonrada böyle olur canım..ben 1 ay sona gideceği tekrar 15 gün falan demedi doktorum..

maşallah canım bebişine de sana da ne güzel kilo almamışsın. dogum türüne karar verildi mi, 1 ay sonra mı belli olacak?

teşekkürler canım..evet çok mutluyum hiç kilo almamışım..toplamda 11 kilodayım..inş en fazla 15 ile kapatırım..şöyle doktorum normal doğum taraftarı..isteğe göre sezeryan yapıyor acil bir durum olmadığı sürece..o yüzden normal diye planlarımız..bakalım bir dahaki ay çatı muayenesinden sonra ne der bana..

evett ocak bebekleri hep tombiş tombiş olacak herhalde öyle gözüküyor..bakalım hayırlısı..bu ay protein ağırlıklı beslendim ve hiç kilo almadım çok mutluyum..

teşekkürler canım benim..çatı muayenesi daha olmadım bir dahaki sefere canım..tecrübelerimi paylaşırım sizinle olduktan sonra..bakalım inş dayanırım da bir ay daha çalışırım..
aynen öyle bende 4 senedir çalışıyorum..hem ev hanımlığı hem annelik nasıl olacak..

uyuz oldum bebem kaşın kaşın bittim dün gece hala kasınıyorum

bişe alerjı yaptı galıbaa :)
uyuz olmadın canım..çatlamaya başlayacaksın..korkulacak bişey yok..bende geçen hafta oldum öyle..öldüm öldüm dirildim kaşınmaktan..bu hafta biraz daha iyiyim şükür..hele ki terleyince tutmayın beni..her yerim kaşınıyor..doktorum normal evham yapma dedi..bol bol yıkan, terlememeye çalış..bir iki güne geçer inş..

hakkında hayırlısı olsun canım..biz 1 ay daha çalışıyoruz..ne güzel süpriz olmuş gerçekten senin için..ömründen her zaman hatırlayacağın bir anı..

orkide
masallah canim kuzuna boyle guzel habrler duyunca insan moral buluyor:)

Allah hepimizze hayırlısını versin canım..

ay kızlar açılışı yaptık çok şükür..Allah arkadaşımızın bebeklerini analı babalı büyütsün..hayırlı evlat eylesin..darısı bizim başımıza..

benimde oğlum olursa bende hemen sünnet ettirme taraftarıyım canım..

yesim agrin nasildi canim benim dun geceden beri belim kasiklarim agriyo adet olacakmis gibi bacagima dogru da vuruyo ben onemsemiyorum simdilik gecmezse gideyimmi acaba doktora fazla akinti yada kanamam yok bilemedimki fikri olan paylassin lutfen

slm canim benim agrim var demissin bence gitmalisin ihmal etme cünki hem kasik hem bel agrisi iiy degil sen her ihtimale karsi bir git canim doktoruna gecmis olsunseni

7. gün hastaneye tekrar gitmek zor olmaz mı ki ben yanında olmak isterim hastanede,dikişler düzelir mi acaba :S

göbek deliği acıyan arkadaşım benimkide feci durumda :S

bende çok duygulandım y.sanki böyle ne biliyim uzun yıllrdır en yakın arkadasım doğurmuş gibiyim.yada ailemden biri gibi.ne güzel ya iyiki tanıdık birbirmizi.
çok şükür bebişler sağasalim geldi RABBİM hayırlısıyla büyütmeyi de nasip arkadaşımıza darısı bizlere inşallah kızlar

amin canım inşallah.

Ayyy rabbime binlerce şükürler olsun. Çok sevindim canım. İlk bebişlerimiz. Allahım korusun annemizi de, bebeklerimizi de.

Çok sağol haber verdiğin için. Bence telefon numaralarımız birbiirmizde olmalı ya. Nasıl yapalım organizasyonunu?

işin güzel tarafı benim yolladığım hediyelerde bugün ulaştı oraya bilmiyorum ailesinden birinin eline geçtimi kargodamı kaldı.gerçi miniklere büyük gelecek büyük gelcek 1-2 ay asonra giyerler inşallah.

evet canım ya aynı şeyi bende düşündüm.biz hediyeleşmeden dolayı almıştık numaraları ne iyi oldu.mesela biz aynı hastanede yapacgz doğumumuzu ben gelmek isterim yanına.belki aynı zamanda olur :)

Canımmm teşekkür ederim. Şimdiden söylemen bile büyük incelik.

Senin eşin ne kadar araştırmacıymış. Ama iyi birşey bu. Doktorlarla konuşşun bakalım. Sen bize de haber ver mutlaka. Oğlan anneleri olarak önemli bir konu bu bizler için

merhaba herkese benim sorum sepet tekerlekli beşiklerin uygun fiyatlılarının nerede olduğunu bilen varmı? uygun bişey almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

Canım Nerde oturuyorsun? İstanbul da mısın? İstanbulda Eskidji Bit Pazaraı var, büyükçekmece. Bir sürü mağaza var içinde. Ben de oğluma beşiği ordan aldım. Fiyatlar oldukça uygun...

evet canım ya aynı şeyi bende düşündüm.biz hediyeleşmeden dolayı almıştık numaraları ne iyi oldu.mesela biz aynı hastanede yapacgz doğumumuzu ben gelmek isterim yanına.belki aynı zamanda olur :)

Ay canım kusuruma bakma anlıyamadım. Biz derken? Sen de mi Medilife ta yapıyorsun yoksa?

bende çok duygulandım y.sanki böyle ne biliyim uzun yıllrdır en yakın arkadasım doğurmuş gibiyim.yada ailemden biri gibi.ne güzel ya iyiki tanıdık birbirmizi.

amin canım inşallah.

bende öyleyim insan heyecan yapiyor..ben sanki hergün girmeyeyim kadinlar klubune duramiyorum. esim bile der bilgisayarin basina gecince tabi sen bugün hic girmedin duramiyorsundur sen simdi diyor..artik arkadas cevremde bile millet fac der bende kadinlar kulubunde su oldu bu oldu bunu yazmislar artik ilk basta arkadaslar o ne diyordu ama simdi alistilarallahim hepimizi bir avazda kurtarsin insallahhh rabbim..seni canim benim..

Son düzenleme:
Aysecigim daha 3-4 gün evel telimdeki hamilelik app' inde okumustum. Hamilelerin 100 de 20 de olurmus kasinti. Östogen hormonun artmasi neden olurmus. Nemlendirici kullanin diyordu. Ayrica asiri sicakta banyo duş yapmayin yaziyordu. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…