2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ya aslında daha önceden mesaj atacaktım ben sana hediye ile ilgili içim içimi yedi, tarih ilerledi cünkü düşüncesiz bir tavır içinde gördüm kendimi ama hem içime sinen bişey bulamadım bu süre içinde hem de işler yoğundu bir kaç gün sonrasında da pc bozuldu derken böyle böyle bu tarih oldu..

eşim evet fazla araştırmacıdır, bir konu ile ilgili tam olarak ikna olmadan asla karar vermez, birşey yapmaz.. mantık adamıdır yani

biz şu an kararımızı verdik gibi ama dediğim gibi dr ile bir görüşme yapacak detaylı olarak, merak ettiğimiz herşeyi de öğrenmiş oluruz..

ben de paylaşırım canım sizlerle..

babası babannesi götürürler ben gidemezsem.. zaten dayanamam büyük ihtimalle bakamam da.. o yüzden gitmesem belki daha iyi olur :18:
benim sahiplenme durumum şimdiden başladı anlaşılan annesi olarak yanında olmak isterim bakamasamda paşamı götür getiririm sanırım..

aynen :)

ben ılık suda yıkanamıyorum yaa,çok sıcakta olmuyor ama ılık olmuyor su,üşüyorum bebek için iyi değil deniyor göbeğime su tutmuyorum ama inşallah kötü gelmiyordur yavruma (
banyodan sonra komple çatlak önleyici yağ karışımı ile masaj yapıyorum ama tüm vücüduma nemlendiriyor :) şimdilik hiç çatlak yok çok şükür, günlük olarakta lierac ile sadece göbeği nemlendiriyorum 2 kez..
yeditepe ünv.hastanesine başladık yeni ondan önce acıbademe gidiyordum adı gibi çok acı geldi

yok acıbadem doğumdan sonra anneye estetik yapıyor kesin :) nereye alacak o kadar parayı başka

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum :) birazdan eşim gelicek beni almaya, iyi akşamlar hepinize öpüldünüz :)

çok sevindim.gözleri aydın.

bebişlerde en kısa zamanda küvezden çıkarlar inşallah.ilk bebeklerimiz oldular galiba ocak anneleri olarak?:)
heyecanlandım...ama benim ufaklığın beklemeye devam etmesi lazım yinede:)

Allah hepimizin en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatlı bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

cnm konuşma şansın olursa tebriklerimizi ilet olurmu?

Yok tatlım ya. 8. AYDAN sonra oldu kızcağız. Sonra baktı ki ilerledi sezaryan oldu hemen.

Tabii bu bir uç örnek. Belki de senin yediğin birşey dokunmuştur, önemsiz birşeydir. İnşallah öyledir...

anladım canım öyle oldugunu snaıorm bakalım :)

canım ne güzell ne düşünmüş yollamış kesesine bereket yüreğine sağlık :)

Rabbim ıkı yavrsuya da sağlıkla hastneden cıkmaısnı nasıb eder ınsallah...

yok canım catlakla alakalı old snamıorm kulagımın ıcı bıle kasınıo zira :)

sağol canım dıkkat edeım bı dr yazmıs bende onu okudu m sıtesınde duş jelı vs kullanılmamasınıda

söyluyor büyük ıhtımal yedıklerımızden ve dış allerjen etkenelrden kaynaklanıomss

yok canım catlakla alakalı old snamıorm kulagımın ıcı bıle kasınıo zira :)

bende öyle diyordum canım..ne kulağımın içi kalde ne başka yerlerim..insanın HERYERİ mi kaşınır??? kaşınırmış gerçekten..bu sabah baktım ki bacaklarımda kızarıklar var çatlamayla alakalı..inan bana başka birşeyden değil..

arkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..

ay canımmm biliyorum bunu ben.. bir ark da yapmıştı harika oldu :)))

bence cok güzel yapılabilir :)) dediğin gibi beyaz düz bir tül üzerine bunlar süper olur bence

ay canımmm biliyorum bunu ben.. bir ark da yapmıştı harika oldu :)))

bence cok güzel yapılabilir :)) dediğin gibi beyaz düz bir tül üzerine bunlar süper olur bence

demek sen bitmişini gördün ve güzel diyorsun..çok kararsız kaldım canım..çok gezdim gönlüme göresini bulamadım bir türlü..birde sizden fikir alayım öyle karar vereyim dedim..

Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.

Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.

Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.

Umarım dayanırız 38 e kadar falan.

Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.

Yüzünü göstermedi yine ama pipi her daim ortada.

bence güzel olur ,oda rengini hangi renklerde düşünüyorsan uygularsın ,biraz yorucu olabilir tabi :)

evet canım dha önce konuşmuştuk burcu hanım hakkında.hatırlayamaman normal nick değişikliğim filan olmuştu ya :)

cANIM EVET SENIN NICK FARKLIYDI SANKI DEĞİLMİ? aY SEN DOĞUM YAP, AYNI ZAmanda doğurmasak bile ben gelirim sana. hastane benim evime 10 dk. mimarobada oturuyorum ben.

sen nerde oturuyorsun?

hakkınızda hayırlısı olsun canım..önemli olan ikinizinde sağlığı canım..maşallah bebeğine senin öndende gidermiş maşallah..

Ayyy bayıldım valla ya. Çok güzelmiş, ben de yapailirim bundan. Renkli yünlerden popn yapıp birleştiricez. çok kolay hem de çok güzel..

Canım napcaz bu çatlaklaı doğumdan sonra ya

babası babannesi götürürler ben gidemezsem.. zaten dayanamam büyük ihtimalle bakamam da.. o yüzden gitmesem belki daha iyi olur :18:
merhaba ;
zaten bi hafta sonra muayne ya da kontrol için hastaneye gidiyoruz pansumanlarımıza,dikişlerimiz için bakılıyor ama sezeryan
ama normal ...
zaten bebeğinde kontrolu oluyor :)))hafada karada bebiş gidicek ,sende kontrol için gidersin gibime geliyor
iyi olalaımda gideriz kar kış demeden :)

cnm geçmiş olsun.inşallah en hayırlı zamanda olur doğumun.sağlılkla inşallah.

içini rahat tut.pozitif olmak çok önemli hem senin hemde bebişin için.nidilatı bende kullanıyorum.erken doğumu önlemek içiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…