kızlar ist anadolu da hangi hastanelere gidiyosunuz??
Canımmm teşekkür ederim. Şimdiden söylemen bile büyük incelik.
Senin eşin ne kadar araştırmacıymış. Ama iyi birşey bu. Doktorlarla konuşşun bakalım. Sen bize de haber ver mutlaka. Oğlan anneleri olarak önemli bir konu bu bizler için
Ay canım kusuruma bakma anlıyamadım. Biz derken? Sen de mi Medilife ta yapıyorsun yoksa?
benim sahiplenme durumum şimdiden başladı anlaşılanbabası babannesi götürürler ben gidemezsem.. zaten dayanamam büyük ihtimalle bakamam da.. o yüzden gitmesem belki daha iyi olur :18:
Canımmm teşekkür ederim. Şimdiden söylemen bile büyük incelik.
Senin eşin ne kadar araştırmacıymış. Ama iyi birşey bu. Doktorlarla konuşşun bakalım. Sen bize de haber ver mutlaka. Oğlan anneleri olarak önemli bir konu bu bizler için
ben ılık suda yıkanamıyorum yaa,çok sıcakta olmuyor ama ılık olmuyor su,üşüyorumAysecigim daha 3-4 gün evel telimdeki hamilelik app' inde okumustum. Hamilelerin 100 de 20 de olurmus kasinti. Östogen hormonun artmasi neden olurmus. Nemlendirici kullanin diyordu. Ayrica asiri sicakta banyo duş yapmayin yaziyordu. Gecmis olsun
yeditepe ünv.hastanesine başladık yeni ondan önce acıbademe gidiyordum adı gibi çok acı geldi
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
Yok tatlım ya. 8. AYDAN sonra oldu kızcağız. Sonra baktı ki ilerledi sezaryan oldu hemen.
Tabii bu bir uç örnek. Belki de senin yediğin birşey dokunmuştur, önemsiz birşeydir. İnşallah öyledir...
Eki Görüntüle 554689 Eki Görüntüle 554688
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
uyuz olmadın canım..çatlamaya başlayacaksın..korkulacak bişey yok..bende geçen hafta oldum öyle..öldüm öldüm dirildim kaşınmaktan..bu hafta biraz daha iyiyim şükür..hele ki terleyince tutmayın beni..her yerim kaşınıyor..doktorum normal evham yapma dedi..bol bol yıkan, terlememeye çalış..bir iki güne geçer inş..
.
Aysecigim daha 3-4 gün evel telimdeki hamilelik app' inde okumustum. Hamilelerin 100 de 20 de olurmus kasinti. Östogen hormonun artmasi neden olurmus. Nemlendirici kullanin diyordu. Ayrica asiri sicakta banyo duş yapmayin yaziyordu. Gecmis olsun
yok canım catlakla alakalı old snamıorm kulagımın ıcı bıle kasınıo zira :)
arkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 554778 Eki Görüntüle 554779
ay canımmm biliyorum bunu ben.. bir ark da yapmıştı harika oldu :)))
bence cok güzel yapılabilir :)) dediğin gibi beyaz düz bir tül üzerine bunlar süper olur bence
kızlar ist anadolu da hangi hastanelere gidiyosunuz??
arkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 554778 Eki Görüntüle 554779
evet canım dha önce konuşmuştuk burcu hanım hakkında.hatırlayamaman normal nick değişikliğim filan olmuştu ya :)
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Umarım dayanırız 38 e kadar falan.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
Yüzünü göstermedi yine ama pipi her daim ortada.
bende öyle diyordum canım..ne kulağımın içi kalde ne başka yerlerim..insanın HERYERİ mi kaşınır??? kaşınırmış gerçekten..bu sabah baktım ki bacaklarımda kızarıklar var çatlamayla alakalı..inan bana başka birşeyden değil..
merhaba ;babası babannesi götürürler ben gidemezsem.. zaten dayanamam büyük ihtimalle bakamam da.. o yüzden gitmesem belki daha iyi olur :18:
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Umarım dayanırız 38 e kadar falan.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
Yüzünü göstermedi yine ama pipi her daim ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?