demek sen bitmişini gördün ve güzel diyorsun..çok kararsız kaldım canım..çok gezdim gönlüme göresini bulamadım bir türlü..birde sizden fikir alayım öyle karar vereyim dedim..
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Umarım dayanırız 38 e kadar falan.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
Yüzünü göstermedi yine ama pipi her daim ortada.
bence güzel olur ,oda rengini hangi renklerde düşünüyorsan uygularsın ,biraz yorucu olabilir tabi :)
Ayyy bayıldım valla ya. Çok güzelmiş, ben de yapailirim bundan. Renkli yünlerden popn yapıp birleştiricez. çok kolay hem de çok güzel..
Canım napcaz bu çatlaklaı doğumdan sonra ya
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
güzel olsun ben uğraşmaya razıyım canım ya..odamız beyaz biraz renklensin istiyorum..
evet aynen öyle canım..bende bayıldım ama cesaret edemedim bir türlü..sizden destek istedim..
ah bir bilsem..bacaklarım fena oldu..başka bir yerimde yok Allahtan..ama daha vakit var ne olur sonumuz bilmiyorum..arkadaşım bir ilaç karışımı kullanmış çatlaklar için ve faydasını görmüş..ben yarın öğreneyim hangi kremleri karıştırmış sana yazarım inş..
cok güzel oluyo canım dediğim gibi, odadaki renklerden kullanırsın toplar için süper olur..
ayrıca kendi emeğin olacak.. hepsinden güzeli de o canım :))
Ay canım mutlaka bekliyorum. Benim göbeğim haritaya dönecek heralde doğuma kadar
benimki erkek olsaydı ,doğunca yaptırmayı düşünüyordum ,aman ne hayallerim vardı o pipiyle ilgili :)))
biizm sülalade erkek olmadığı içiden ,kesileni çerçevelenip odasına bile asabilirdim :))) kız evlat nasip olucak,erkek olupta çok delireceğime :)))))
bence sünneti yeni doğduğunda yaptırmak daha i olur gibime geliyor ,istersen sonra mevlüdünü yada düğününü yaarsın ben öyle yapanları duymuştum ,çocuğun içinde uhde kalmasın diye okula başlıyacağı zaman :)))))
birde orası :) (ne desem bilemedim :)))intihap olan yada kaşınan arkadaşlar varmış ,benim hamileğimde olmamaıştı hiç ,oramda kaşıntı yada akıntı ,ama normal zamanlarda üşüttüğümde hemen sarı akıntım yada feci kaşıntım olurdu ,suyu kaynatırdım ,şaşala doldururdum i.çinede karbonat atardım ,bi iki taharetlenmede ne yanma ne kaşıntım nede akıntım kalırdı ,bunu sizde yapın geçer diye demiyorum ,herkezin bünyesi farklı ama bana doğal ve bi sakıncası yokmuş gibi geliyor ,neticede üstten taharet yapıyorsunuz,ve oradaki intihabı anında smküp atıyordu ,yani benimki öyle :))))
bende senın gıbı çok örgü ören birinden bu cevabı alınca şaşırdım:)dikkatınden kaçmış yoksa sen onu kaç numara şişle örmüşüm hangı marka ip kullanmışım onu biel bilirsin:)Amanınnnnnnnnnnnnnnn:)) Kız kafam uçmuş valla o kadar yelek yaptımki biliosundur direk örgü görünce o aklıma geldiğinden öyle yazmışım sorry süveter :) Sen mi işledin kız onu valla harika olmuş renginede bayıldım sanada söylemiş olayım bari....
maaşallah annesi..haklısın dokto kadar bilgimiz oluyor ama haksız değiliz onlardan çok mesai harcıoz forum da:) ve burdakı 150kışinin tüm gelişimlerinden haberdarız:)kızlar buarada benim kuzumun kafası dönmemiş daha,geç kalmadımı deyince doktorum güldü..tam midemin yanındaydı kafacığı :)nekadar geç dönerse okadar iyi 8.ayın sonuna doğru döner merak etme annesi dedi..bende ne bileyim kankalarımın çocuklarının döndü dedimkimmiş o kankaların diyo internet arkadaslarım dedim..bu sıralar dönber dedi kiminin biraz daha erken döner dedi bekle sabret dedi ama..adam valla anladı çatlak olduğumu..bi diplomam eksik sağolsun bu internet sayesinde her bi halttan haberimiz var...doktor demeden doktora soruyorum..adam dicek bigün karışma işime diye hehehe..30.haftaya bugün girdim ben,bebek 1.573 gr.ya 1573 gr haftasına göre fazla değilmi kızlar yaa..doktor biraz iri doğabilir enaz 3.750 olur ki sen maşallah kısmıyosun yediklerini 4 kiloda olabilir fazlada dedi :26: ben normal doğuramıcam bu gidişle:18:
sorma valla dediğin gibi manyadı benimkide ,dün az oynadı derkene delip çıkacak karnımı şimmdi
benimki erkek olsaydı ,doğunca yaptırmayı düşünüyordum ,aman ne hayallerim vardı o pipiyle ilgili :)))
biizm sülalade erkek olmadığı içiden ,kesileni çerçevelenip odasına bile asabilirdim :))) kız evlat nasip olucak,erkek olupta çok delireceğime :)))))
bence sünneti yeni doğduğunda yaptırmak daha i olur gibime geliyor ,istersen sonra mevlüdünü yada düğününü yaarsın ben öyle yapanları duymuştum ,çocuğun içinde uhde kalmasın diye okula başlıyacağı zaman :)))))
kızlar ist anadolu da hangi hastanelere gidiyosunuz??
Allah Kabul Etsin..
Bende Çok Ara Verdim..
Okusam İyi Olacak..
Neyse ki Pazar - Pazartesi Evdeyim..
Kızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi
Kızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi
iş yerinnde beni gözyaşlarına boğdun, o nasıl güzel bir anlatımdır öyle canım..
valla cok duygulandım.. allah ikinci bebeğini de böyle güzel bir doğumla kucaklamayı nasip etsin..
tabi biz diğer hamileleri de aynı şekilde inşallah
maşallah sana melone..valla 3 kilo ile 8 aylık hamile olmak..
harikasın ne diyeyim.. ben de 56.7 ile başladım şu an 66 yım :))))))) 9.3 kg almışım nasılım kızlaaaar????????
cok cok gecmiş olsun
biz de sizi öperiz
allah kabul etsin canım, ne mutlu sana..
allah dualarını kabul etsin inşallah
şu kolay doğum konusunda bizi de araya sıkıştırsaydın
Hadi Herkes Kalksın Muhallebi Yapsın Yedirsin Bebeğine...
Böyle Tek Başıma Kilo Almak İstemiyorum..
Canlarım birşy sorucam.
Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?