2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
demek sen bitmişini gördün ve güzel diyorsun..çok kararsız kaldım canım..çok gezdim gönlüme göresini bulamadım bir türlü..birde sizden fikir alayım öyle karar vereyim dedim..

cok güzel oluyo canım dediğim gibi, odadaki renklerden kullanırsın toplar için süper olur..
ayrıca kendi emeğin olacak.. hepsinden güzeli de o canım :))

maşallah canım yamaç bebeğe

36 hafta hiç de fena bir zaman değil canım.. kafana takmıyosun di mi?? ne kadar dursa o kadar iyi elbette ama, bak sensiblegirl e 29 haftada doğdu bebişler..

allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin hepimize..

bence güzel olur ,oda rengini hangi renklerde düşünüyorsan uygularsın ,biraz yorucu olabilir tabi :)

güzel olsun ben uğraşmaya razıyım canım ya..odamız beyaz biraz renklensin istiyorum..

Ayyy bayıldım valla ya. Çok güzelmiş, ben de yapailirim bundan. Renkli yünlerden popn yapıp birleştiricez. çok kolay hem de çok güzel..

evet aynen öyle canım..bende bayıldım ama cesaret edemedim bir türlü..sizden destek istedim..

Canım napcaz bu çatlaklaı doğumdan sonra ya

ah bir bilsem..bacaklarım fena oldu..başka bir yerimde yok Allahtan..ama daha vakit var ne olur sonumuz bilmiyorum..arkadaşım bir ilaç karışımı kullanmış çatlaklar için ve faydasını görmüş..ben yarın öğreneyim hangi kremleri karıştırmış sana yazarım inş..

Canım hayırlısı neyse o olsun. Sen doktoruna çok güveniyordun hatırlıyorum ben. Demek ki doktorun böyle uygun görüyor. Sıkma canını hiç. Hayırlısı olsun inşallah senin ve bebişinle ilgili hakkınızda...

Ay canım mutlaka bekliyorum. Benim göbeğim haritaya dönecek heralde doğuma kadar

cok güzel oluyo canım dediğim gibi, odadaki renklerden kullanırsın toplar için süper olur..
ayrıca kendi emeğin olacak.. hepsinden güzeli de o canım :))

tamam canım yapacağım inş..herkes güzel dediğine göre yapabilirim..son halini resim çeker gösteririm artık size..

Ay canım mutlaka bekliyorum. Benim göbeğim haritaya dönecek heralde doğuma kadar

tamam canım..yarın veririm inş..olur iş yerinde yoğunluktan unutursam hatırlatırsın bana..

benimki erkek olsaydı ,doğunca yaptırmayı düşünüyordum ,aman ne hayallerim vardı o pipiyle ilgili :)))
biizm sülalade erkek olmadığı içiden ,kesileni çerçevelenip odasına bile asabilirdim :))) kız evlat nasip olucak,erkek olupta çok delireceğime :)))))

bence sünneti yeni doğduğunda yaptırmak daha i olur gibime geliyor ,istersen sonra mevlüdünü yada düğününü yaarsın ben öyle yapanları duymuştum ,çocuğun içinde uhde kalmasın diye okula başlıyacağı zaman :)))))

birde orası :) (ne desem bilemedim :)))intihap olan yada kaşınan arkadaşlar varmış ,benim hamileğimde olmamaıştı hiç ,oramda kaşıntı yada akıntı ,ama normal zamanlarda üşüttüğümde hemen sarı akıntım yada feci kaşıntım olurdu ,suyu kaynatırdım ,şaşala doldururdum i.çinede karbonat atardım ,bi iki taharetlenmede ne yanma ne kaşıntım nede akıntım kalırdı ,bunu sizde yapın geçer diye demiyorum ,herkezin bünyesi farklı ama bana doğal ve bi sakıncası yokmuş gibi geliyor ,neticede üstten taharet yapıyorsunuz,ve oradaki intihabı anında smküp atıyordu ,yani benimki öyle :))))

canım bizdede erkek yok hep kız..erkekler kıymetlı olmuyor ama..bizim sülale kıza daha düşkün..o yüzden kızım çok şanslı dedem bile 4 gözle benim kızımı bekliyor..

Allah bana erkek evlat nasip ederse benimde hayalim ilk bir hafta içinde sünnet ettirmek..ne bileyim koca çocukların sünnet edilmesi bana garip geliyor..tabiki herkesin kendi özel fikri..

bende senın gıbı çok örgü ören birinden bu cevabı alınca şaşırdım:)dikkatınden kaçmış yoksa sen onu kaç numara şişle örmüşüm hangı marka ip kullanmışım onu biel bilirsin:)

maaşallah annesi..haklısın dokto kadar bilgimiz oluyor ama haksız değiliz onlardan çok mesai harcıoz forum da:) ve burdakı 150kışinin tüm gelişimlerinden haberdarız:)

sorma valla dediğin gibi manyadı benimkide ,dün az oynadı derkene delip çıkacak karnımı şimmdi

ya benım de dun akşamdan beri çok garip şeyler oluyor:)
dün tv karşıısnda ole ayaklarımı uzatmış oturuodum
bir anda kazagımın bır tarafı şişti,sonra ındı ve diğer köşeden hızla bır şişlik daha oldu indi
oğlum sankı içerde kurbağalama yüzüyor
hanı yuzme yarışlarında olur ya suya dalıp çıkıp yüzerler,havuzun sonuna gelınce takla atar döner tekrar başlarını suya daldırıp çıkarıp yüzerler
aynen o hızda:)
nette bı vıdeo izlemiştim,burda paylaşılmıştı belkıde
aynen oyle bulursam koyarım,sizd de oyle mi
dışardan 20dakka izledik eşimle

canım maşallah kuzuna, 36.hafta çokta erken değil kilosu gelişimide öndeymiş inşallah dahada kalır ama 36.haftada gelsede bence sıkıntı olmicaktır

hayrlısı böleymiş canım........bizim sülalede derken bizde 5 kızız babam dışında başka erkek yok tabi eşimide oğuldan sayarsak oda var diyelim.....benim annem hayal kırıklığına uğradı diyebilirim ve bazen bu yüzden kalbimi kırıyo ama ben hiç belli etmyrum içime atryum.....ve allaha dua ediyrum her defasında hayrlısını sağlıklısını ver die

Kızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi

Ay 1 ay, çok az ya. Ben bu 1 ayları duyunca heyecanlanıyorum. Ne güzel az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza almaya. Maşallah, rabbim nazardan korusun hepimizin yavrularını.

2600 da ne güzel bir kilodur. Allah daha fazlalarını görmeyi nasip etsin inşallah....

Canlarım birşy sorucam.

Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?

masallah barekallah nasil tombis olmus oglun :) ama doktorlar sezeryan icin erken karar vermiyorlarmi,daha erken degil mi?ben normal dogumu cok istiyorum,doktorumla konusmadim hic dogum konusunu ama ufacik bi problemde bana sezeryan teklifinde bulunacak diye tirsmiyorda degilim.ben oglumun yuzunu detayli ultrason disinda goremedim hic hep yuz ustu yatiyor nedense sadece kulagino gordum : D

Sizlere de dua ederim tabiki tüm anneler bir avazda sağlıkla kurtulsun :)

Canlarım birşy sorucam.

Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?

hemsireler doktorlar pek onermiyolar ama benim annem yegenimi yikamisti ve cevremdeki butun bebeklerde kordon dusmeden yikandi mis gibi oluyolar,gebelik egitiminde hemsire gobek kordonu dusmeden yaptirilan banyonun kordonu daha da nemlendirip gec dusmesine sebep olmasindan ötürü onerilmiyo ama dikkat ederseniz cok suyla temas ettirmezseniz kordonu bi sakincasi olmaz demisti.

canım hayırlısı olsun benim komşum da nidilat kullanıyor hatta 3 tane tansiyonunu onla ayarlıyorlar, neyse en azından haftan belli olmuş biz de bir belirsizlik var ki sorma ben de kurbanlık koyun gibi bekliyorum öyle

ben hasta olduğum için günde 2 tane minoset alıyordum onu da mı keseyim astım mı yapıyormuş gerçekten...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…