hemsireler doktorlar pek onermiyolar ama benim annem yegenimi yikamisti ve cevremdeki butun bebeklerde kordon dusmeden yikandi mis gibi oluyolar,gebelik egitiminde hemsire gobek kordonu dusmeden yaptirilan banyonun kordonu daha da nemlendirip gec dusmesine sebep olmasindan ötürü onerilmiyo ama dikkat ederseniz cok suyla temas ettirmezseniz kordonu bi sakincasi olmaz demisti.
merhabalar araya karışmak gibi olmasın ama göbek kordonuyla yıkadığın zaman enfeksiyon kapma riski bile var temiz ve kuru tutacaksın hem daha erken düşecek hemde daha sağlıklı
Allah kabul etsin canım.. ben de çok istiyodum hatmetmeyi ama işten eve gidince iflahım kesiliyor. hafta sonu iş güç derken.. inş gayret edicem izindeyken okuyabilirim.
canım kıyamam sana ya... öksürük te bela bişi,tam uyuyum drsin yastığa başını koyarsın başlar öksürük..dün hastalığım had safhadaydı resmen boğuluyorum sandım kahvaltımı edemedim öksürmekten ağzıma lokma alır almaz başlıyorum öksürmeye... gözlerimden yaşlar geldi, ağlaya ağlaya eşimi aradım gelip seni hastaneye götürüyorum dedi kabul etmedim, "dr u aradım öksürük şurubu veremeyiz, doğal yollardan çözmeye çalış dedi boşuna gelme" dedim
o da annesini aramış kayınvalidem elinde tavukla geldi tavuk suyuna çorba, ıhlamur, ballı zencefil ve karabiber yedim içtim gece yatarken de sırtıma göğsüme vicks sürüp gazate ile kapladılar gece yarısına kadar uyudum sonra ter içinde uyandım üstümü değiştik, ama bir kere uyandım ya başladı öksürük humması yine bir saat ne ben uyudum ne kimseyi uyuttum sanırım üst komşum bile uyandı öksürüğüme
ben hayatımda 2. kez böyle oldum kızlar diğerinde trabzonda ydım bayramdı beni acile götürmüşlerdi ve bir torba ilaçla toparlamıştım şimdi minoset dışında bir şey alamıyorum Allah ım ne zor göğüsüm sökülecek bebeğim huzursuz diyaframıma ağrı girdi öksürmektem karın kaslarım sertleşti ağrıyor...
biraz daha iyi gibiyim düne göre ama 2-3 gün daha geçmez sanırım ama savaşa devam yataktan da çıkmıyorum geçecek inşallah, pazartesiye kadar toparlamam şart malum pazartesi 3. maraton başlıyor
kızlar dikkat edin hasta olmayın sakın haa
ay çok tatlı, ama o kadar ponpon nasıl olacak, zaten ağırlaştık bu ara, çok yorma kendini,tek tek yapmak çok uzar, olmadı tülü al, bunu da ne zaman bitirirsen o zman asarsınarkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 554778 Eki Görüntüle 554779
maaşallah..annesi zaten senınkı baya büyümüş, endişelenmeKızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi
Canlarım birşy sorucam.
Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?
merhabalar araya karışmak gibi olmasın ama göbek kordonuyla yıkadığın zaman enfeksiyon kapma riski bile var temiz ve kuru tutacaksın hem daha erken düşecek hemde daha sağlıklı
canım hayırlısı olsun benim komşum da nidilat kullanıyor hatta 3 tane tansiyonunu onla ayarlıyorlar, neyse en azından haftan belli olmuş biz de bir belirsizlik var ki sorma ben de kurbanlık koyun gibi bekliyorum öyle
ben hasta olduğum için günde 2 tane minoset alıyordum onu da mı keseyim astım mı yapıyormuş gerçekten...:44:
hemsireler doktorlar pek onermiyolar ama benim annem yegenimi yikamisti ve cevremdeki butun bebeklerde kordon dusmeden yikandi mis gibi oluyolar,gebelik egitiminde hemsire gobek kordonu dusmeden yaptirilan banyonun kordonu daha da nemlendirip gec dusmesine sebep olmasindan ötürü onerilmiyo ama dikkat ederseniz cok suyla temas ettirmezseniz kordonu bi sakincasi olmaz demisti.
kızlar günaydın herkesee. dayanamadım önce alıntı yaptım :))
öncelikle hayırlı cumalar, rabbim herkesin evladını bağışlasın ve sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah (amin)
sensiblegirl allahım yardımcısı olsun aklım onda kaldı valla, hayırlı haberlerini alırız inşallah.
ya ben sizi valla cok özledim yagiremedim bir süredir yazamadım ama aklım hep burdaydı allah biliyor ya..
baya uzak kaldım, koptum konulardan falan..:26:
neyse ki geldim burdayım :)))
bir süredir eşimle konuştuğumuz bir konu var aslında kararımızı verdik gibi ama dedi ki hadi kızlara da sor bakalım onlar ne düşünüyorlar
cok demokrattır eşim
oğlu olacak arkadaşlara tabi bu sorum, ya da daha önceden doğum yapmış oğlan annelerine..
biz oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz doğumdan sonra.. danıştık dr umuza. 5 gün sonra yaptırabilirsiniz dedi.. bir cocuk dr u da 10 icinde yaptırdınız yaptırdınız, yoksa 5 yaşına kadar yaptırmayın dedi..
bu durumda biz de 7.günü yaptırmaya karar verdik eşimle.. hücre yenilenmesi cok hızlı olduğundan sünnet yarası cok cabuk geçiyormuş..
hem de büyüdüğünde sünnetin oğlum için bir travmaya dönüşmesini istemiyorum.. cünkü herkes bişey söylüyor, arkadaşları korkutuyor, aklına binbir şey sokuyor cocukların.. e ondan sonra kabuslar, ben sünnet olmucamlar falan..bunlar hep cevremizde gördüğümüz yaşanılan şeyler..
o yüzden oğlum bunları yaşasın istemiyorum. sünnet düğününde de stress olmadan eğlenir arkadaşları ile..
sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim ??
tatlım hani koyu kıvamda olan sıvı sabunlar varya işte onlar ph değeri olan sabunlardır.şeffaf sıvı sabunalrı almayın derim zaten..ben genelde viking markasını kullanıyorum cnm.marketten büyük bidonlarından alıyorum 1,5 ay gidiyo bana el yıkamak için falanda..çok teşekkür ederim süper bilgiler ben çamaşırlarımı ütülemiyorum ama dediğin çok doğru ütülemek lazım, günde 2-3 defa çamaşır değişirim mutlaka hamilelikten önce de çok sık değişirdim
ama kolonya niye kötü onu bilmiyorum bana söylersen sevinirim canım
herkes kolonya zararlı demiş neden zararlı kızlar bilen var mı merak ettim halbuki çok yarıyor bana :44:
canım hiç kullanmadım ph 5.5 sıvı sabun hangi marka yazar mısın yanlış bir şey alıp daha beter yakmayayım kendimi sonra
kolonya sorusunu sana da sorayım canım niye zararlı?
kuru tutarım zaten ama benim de mantar sorunu eskiden kalma taa genç kızken olurdum evlendim arttı tabii özellikle ilişki sonrası hem tahriş hem nemden dolayı herhalde çok azıyor eşimde mantar yok hatta bir kere benden bulaştı adama pul pul döküldü derisi, çok illet bir şey bu yaa ortamını buldu mu azıyor hemen...
ben de yeni doğan sünneti istiyordum ama ben bu haldeyken ilgilenemem mikrop falan kapar ağır geçer diye vaz geçtim iyileşeyim yaptırırız ama neden 5 yaşına kadar yapılmıyor onu da anlamıyorum 1-2 yaşında yapılmaz mı
hem maddi boyutu da var şimdi doğum yaptığım hastane yeni doğan sünneti için 750 tl istiyor şimdi fazla gelir valla...
cnm benim senin herkesten çok dikkat etmen gerekiyor kendine..canın sıkılacak evde durmakla ama bu kış evden sadece hastaneye giderken çık derim..sen çok çabuk hasta grip olursun şimdi..dikkat et cnm kendine enfeksiyon kapma.öpüyorumdün hastalığım had safhadaydı resmen boğuluyorum sandım kahvaltımı edemedim öksürmekten ağzıma lokma alır almaz başlıyorum öksürmeye... gözlerimden yaşlar geldi, ağlaya ağlaya eşimi aradım gelip seni hastaneye götürüyorum dedi kabul etmedim, "dr u aradım öksürük şurubu veremeyiz, doğal yollardan çözmeye çalış dedi boşuna gelme" dedim
o da annesini aramış kayınvalidem elinde tavukla geldi tavuk suyuna çorba, ıhlamur, ballı zencefil ve karabiber yedim içtim gece yatarken de sırtıma göğsüme vicks sürüp gazate ile kapladılar gece yarısına kadar uyudum sonra ter içinde uyandım üstümü değiştik, ama bir kere uyandım ya başladı öksürük humması yine bir saat ne ben uyudum ne kimseyi uyuttum sanırım üst komşum bile uyandı öksürüğüme
ben hayatımda 2. kez böyle oldum kızlar diğerinde trabzonda ydım bayramdı beni acile götürmüşlerdi ve bir torba ilaçla toparlamıştım şimdi minoset dışında bir şey alamıyorum Allah ım ne zor göğüsüm sökülecek bebeğim huzursuz diyaframıma ağrı girdi öksürmektem karın kaslarım sertleşti ağrıyor...
biraz daha iyi gibiyim düne göre ama 2-3 gün daha geçmez sanırım ama savaşa devam yataktan da çıkmıyorum geçecek inşallah, pazartesiye kadar toparlamam şart malum pazartesi 3. maraton başlıyor
ooh maşallah minnoşunaMerhaba hanımlar
Nasılsınız bakalım? bizim bugün doktor kontrolümüz vardı..kızım 2034 grolmuş..yine 1 hafta 10 gün önden gidiyormuş hanım..keyfi yerindeydi hanımefendinin..herşeyimiz normal çok şükür..ben hiç kilo almamışım..demek ki kızım güzel beslendi..bir ay sonra tekrar kontrolümüz var, çatı muayenemiz olacak inş..
çalışabilir raporunu aldım çok şükür..15 Aralığa kadar çalışacağım inş..bizden haberler böyle kızlar..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
hoşgeldin cnm..hayırlı doğumlar diliyorum sanaMerhaba kızlar Tünaydın.
Ben de yeniyim aranıza geldim, Ocak diye bekliyoruz bizim hatunu bakalım bir aksilik olmaz ise. Küçük bir aksilik yaşadık evelsi gün ama sanırım iyiye gidecek.
Çarşamba günü sancıyla hastaneye gittim.Serumla sancımı durdurdular.Sonra tahlillerden anlaşıldıki çok üst seviyede idrar you enfeksiyonum varmış.Doktorum antibiyotik tedavisine başladı.Bu dönemde tehlikelidir erken doğum riskin var dedi.Enfeksiyon seviyesi yüksekmiş.Ağızdan alacağın bu antibiyotik etki etmeyebilir büyük ihtimalle ama zayıflatır, 1 hafta sonra kontrol edicez eğer devam ediyorsa hastaneye yatışını yapıp damar yolundan devam edicez tedaviye dedi.Şimdilik ilaçları içip yatıyorum zaten çok sancılanıyorum.Hiç ayağa kalkamıyorum neredeyse.Çok korkutucu...
Bir dee erken doğum yapacak bir arkadaş varmış sanırım.Allah yardımcısı olsun inşallah sağ salim yavrularını sağlıkla kucağına alsın.Bir arkadaşımda ikizlerini 29 haftada doğurdu.Bir hafta kadar küvözde kaldılar sonra çıktılar. Şuan 3 yaşındalar çok sağlıklılar inşallah o arkadaşınkinde de sorun ıkmaz.Dua edelim.
Hepinize sevgiler.
ah cnm yaa fazla yumurta falan yeme bende geçen hafta farkettim hergün yumurta yediğim için göbişimde sivilceler çıktı.gerçi benimkinde kaşıntı yoktu..benim birtek memelerim kaşınıyo,alt taraflarına kahverengilik yayılıyo,maymun memesi gibi oldular..ayrıca göbişim üstünde onların varlığını hissetmek te çok farklı bi duyguymuşuyuz oldum bebemkaşın kaşın bittim dün gece hala kasınıyorum
bişe alerjı yaptı galıbaa :)
ah cnm kendine iyi bak.hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim sanada bizede..arada gir fırsat buldukça unutma bisiiiibennnn geldimmmm bugün iş yerinde son günümmm arkadaşlar saolsunlar süpriz kahvaltı hazırlamışlar benim için çok mutlu oldumm özlücem burayııı :))
bu arada son günümde kk ya girebiliyomm giderayak kk yı yasaklı listesindende çıkarmışlar :)))
mandalinacım kesene bereket.aherdocummm güle güle kullansın kuzucuğun cnmEki Görüntüle 554689 Eki Görüntüle 554688
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
bizde seni tanıdığımıza memnun olduk cnmmerhaba arkadaşlar bende ocak 2013 annesi olucam inşallah.25 yaşındayım ve bi oğlum olacak Allah nasip ederse.istanbulda yaşıyorum.mühendis olarak kamuda çalışıyorum.
uzun süredir takip ediyorum forumu hepinizi tanıyorum:)
kucak dolusu sevgilerimle :)
ah cnm nasıl iyi yapmışsın..maşallah fethiyecimm,rabbim büyüdüklerini görmeyide nasip etsinkızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
cnm benim hayırlısı olsun hakkında.sağlıkla sıhhatle kavuş kuzunaKızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Umarım dayanırız 38 e kadar falan.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
Yüzünü göstermedi yine ama pipi her daim ortada.
maşallah cnm oğluşunaKızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi
bende öle düşünüyorum hemen kıyamadım..umarım 3.ayında kıyabilirimTeyzem oğlunu 3 aylıkken sünnet ettirdi.Ben de oğlumu dr.'a danışarak sünnet ettireceğim. Bebekken kurtulsun istiyorum..
Kızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi
Kızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi
slm canim benim bence fikrin cok güzel cokkk güzel olur cok tatli duruyor..arkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 554778 Eki Görüntüle 554779
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
Günaydın kızlar
dün akşam sonucları göstermek için gittim iş çıkışı kan değerlerimin bazıları düşüksede önemlı oalnalr
yükselişteymiş güzel dedi ama bu iltihap baya ileriymiş tek ıcımlık toz vermedı hafıfı gelır die baska verdi :s
günde 3 tane 5 gun kullanıcakmısım....
gece boyu uyyamadım kaşıntıdan bi kaşıntı bastı vücudumun heryerı ama heryerı kaşın kaşın artık sinirden ağlamaya başladım
dün de vardı ama bu kdr değildi çok rahatsız olmamıstım ama dun gece resmen bitirdi beni..
o sırada da bacagıma kramp girdi sinirden çatlıycaktım nerdeyse eşim uyandı sesime ne oldu diye hemen banyoya gir dedi
girdim gecenın bı yarısıydı eşim sağolsun lifle heryerımı yıkadı dusta bile ağlıyodum ayy neyse sonra durulandım kurulandım yattım
bebek gibi uyumusum ama sabah kalktım kasıntı devam :s nedne oluyo ki acaba hıcde bişey yok biyerımde sadece kaşınıyo
bişey alerjimi yaptı acaba offf
dün hastalığım had safhadaydı resmen boğuluyorum sandım kahvaltımı edemedim öksürmekten ağzıma lokma alır almaz başlıyorum öksürmeye... gözlerimden yaşlar geldi, ağlaya ağlaya eşimi aradım gelip seni hastaneye götürüyorum dedi kabul etmedim, "dr u aradım öksürük şurubu veremeyiz, doğal yollardan çözmeye çalış dedi boşuna gelme" dedim
Merhaba hanımlar
Nasılsınız bakalım? bizim bugün doktor kontrolümüz vardı..kızım 2034 grolmuş..yine 1 hafta 10 gün önden gidiyormuş hanım..keyfi yerindeydi hanımefendinin..herşeyimiz normal çok şükür..ben hiç kilo almamışım..demek ki kızım güzel beslendi..bir ay sonra tekrar kontrolümüz var, çatı muayenemiz olacak inş..
çalışabilir raporunu aldım çok şükür..15 Aralığa kadar çalışacağım inş..bizden haberler böyle kızlar..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Eki Görüntüle 554689 Eki Görüntüle 554688
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
arkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 554778 Eki Görüntüle 554779
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
bende senın gıbı çok örgü ören birinden bu cevabı alınca şaşırdım:)dikkatınden kaçmış yoksa sen onu kaç numara şişle örmüşüm hangı marka ip kullanmışım onu biel bilirsin:)
Canlarım birşy sorucam.
Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
Ne zamandır girmiyordum kk giripte böyle bir haberle karşılaşmayı beklemiyordum cok üzgünüm eşimde yanımda onada söyledim oda çok kötü oldu.. Ağlıyorum gözyaşımı tutamadım Rabbim geride bıraktığı yavrusuna hayırlı uzun ömürler versin.. Sizlerede sabır versin.. Ben yarın betül içın hocalık yaptığım yerdeki arkadaşlarıma talebelere yasin okutmalarını rica edicem onca hafız talebelerin ağzından Rabbim kabul eder inşAllah.. Çok etkilendim :'(
Ne zamandır girmiyordum kk giripte böyle bir haberle karşılaşmayı beklemiyordum cok üzgünüm eşimde yanımda onada söyledim oda çok kötü oldu.. Ağlıyorum gözyaşımı tutamadım Rabbim geride bıraktığı yavrusuna hayırlı uzun ömürler versin.. Sizlerede sabır versin.. Ben yarın betül içın hocalık yaptığım yerdeki arkadaşlarıma talebelere yasin okutmalarını rica edicem onca hafız talebelerin ağzından Rabbim kabul eder inşAllah.. Çok etkilendim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?