2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

merhabalar araya karışmak gibi olmasın ama göbek kordonuyla yıkadığın zaman enfeksiyon kapma riski bile var temiz ve kuru tutacaksın hem daha erken düşecek hemde daha sağlıklı

merhabalar araya karışmak gibi olmasın ama göbek kordonuyla yıkadığın zaman enfeksiyon kapma riski bile var temiz ve kuru tutacaksın hem daha erken düşecek hemde daha sağlıklı

est araya karismak olur mu hic bildiklerkmizi paylasiyoruz :) evet kordona dikkat etmek gerekiyo nemli kalmamasi mumkunse hic su degdirilmemesi lazim kordona,o sekilde yikanabiliyosa olabilir

Allah kabul etsin canım.. ben de çok istiyodum hatmetmeyi ama işten eve gidince iflahım kesiliyor. hafta sonu iş güç derken.. inş gayret edicem izindeyken okuyabilirim.

Benimde öyle uzun süre oldu ki başlayalı... Artık rahatsız oldum okuyamadığım için. Okursun sende müsait olmak çalışırken çok zor.

canım kıyamam sana ya... öksürük te bela bişi,tam uyuyum drsin yastığa başını koyarsın başlar öksürük..
vala her yolu denemişin,2gün daha devam etcen artık ballı zencefil yutup yat gece, ben onun faydasını görmüştüm önceden..Hemncik geçer inşallah

ay çok tatlı, ama o kadar ponpon nasıl olacak, zaten ağırlaştık bu ara, çok yorma kendini,tek tek yapmak çok uzar, olmadı tülü al, bunu da ne zaman bitirirsen o zman asarsın

maaşallah..annesi zaten senınkı baya büyümüş, endişelenme
bu gidişle herkes aralıkta doğurcak,ocak annesı kalmayacak:)

Canlarım birşy sorucam.

Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?

yıkanıyor ,zaten mandal gıbı bişi takılıo,eskısı gıbı bez bişi yok
ama su dökerken göbeğini elınle kaparsan daha ii olur, ne kadar da olsa açık yer, mıkrop kapmasın

Son düzenleme:

Canımm sen doktoruna sormadan ilaç bırakma sakın. Durumun farklı. Belki sana ve bebeğe o ilaç iyi geliyordur, önce sor tatlım mutlaka.

Canım ben de korkuyorum açıkçası su kaçırırım falan diye, yıkama taraftarı değilim o yüzden. Bakalım ne olucak.. Teşekkür ederim cevabın için canım.

Teyzem oğlunu 3 aylıkken sünnet ettirdi.Ben de oğlumu dr.'a danışarak sünnet ettireceğim. Bebekken kurtulsun istiyorum..

tatlım hani koyu kıvamda olan sıvı sabunlar varya işte onlar ph değeri olan sabunlardır.şeffaf sıvı sabunalrı almayın derim zaten..ben genelde viking markasını kullanıyorum cnm.marketten büyük bidonlarından alıyorum 1,5 ay gidiyo bana el yıkamak için falanda..

cnm benim senin herkesten çok dikkat etmen gerekiyor kendine..canın sıkılacak evde durmakla ama bu kış evden sadece hastaneye giderken çık derim..sen çok çabuk hasta grip olursun şimdi..dikkat et cnm kendine enfeksiyon kapma.öpüyorum

ooh maşallah minnoşuna

hoşgeldin cnm..hayırlı doğumlar diliyorum sana

uyuz oldum bebem kaşın kaşın bittim dün gece hala kasınıyorum

bişe alerjı yaptı galıbaa :)
ah cnm yaa fazla yumurta falan yeme bende geçen hafta farkettim hergün yumurta yediğim için göbişimde sivilceler çıktı.gerçi benimkinde kaşıntı yoktu..benim birtek memelerim kaşınıyo,alt taraflarına kahverengilik yayılıyo,maymun memesi gibi oldular..ayrıca göbişim üstünde onların varlığını hissetmek te çok farklı bi duyguymuş heralde doğumdan sonra önüme tabak koyup üstünede onalrı koyusam yerim yani,95 beden dar geldiğine göre artık heralde 100 beden oldular 110 falan olurlar bu gidişle

ah cnm kendine iyi bak.hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim sanada bizede..arada gir fırsat buldukça unutma bisiiiikendine iyi bak cnm

mandalinacım kesene bereket.aherdocummm güle güle kullansın kuzucuğun cnm

bizde seni tanıdığımıza memnun olduk cnm
ah cnm nasıl iyi yapmışsın..maşallah fethiyecimm,rabbim büyüdüklerini görmeyide nasip etsin

cnm benim hayırlısı olsun hakkında.sağlıkla sıhhatle kavuş kuzuna

maşallah cnm oğluşuna

Teyzem oğlunu 3 aylıkken sünnet ettirdi.Ben de oğlumu dr.'a danışarak sünnet ettireceğim. Bebekken kurtulsun istiyorum..
bende öle düşünüyorum hemen kıyamadım..umarım 3.ayında kıyabilirim

Maşallah canım bebişine allah nazarlardan saklasın. Canım neden sana direk sezeryana gün vermiş doktorun. Senin tercihinmiydi yoksa başka bi sebepten dolayımı hani iri olacak doğuramazsın fılan diyemi:44:

Kızlar bişey sorucam ama gülmeyin göbek kordonuyla ilgili sorular sorulmuş. Benim gözümde doğum anı gerçekleşti. Doğum yaptık diyelim kordonu kestiler eeee bizde kalan kısmı ne oluyo :44: ayyy çok tuhaf bi soru oldu hem gülüyom hem yazıyom vucut artanını gerimi çekiyo kendimi bilimkurgu filmlerineki yaratıklar gibi hissettim kesilen kordonun artanı sallanırmış aşağı doğru ayyyyy sapıttım ben ama düşünmeden edemiyorum

slm canim masallahh sübhanallahh oglusuna gelisimide iiyiymis annesi tosuncukkhakkinda hayirlisin canim sagsaglim alirsin insallahhh kucagina bir avazda hepimiz insalahh..seni.

slm canim benim bence fikrin cok güzel cokkk güzel olur cok tatli duruyor..

slm canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insalalhhh sagsaglim saglikla alirsin kucagina bebisini bir avazda..insallahhh biraz daha durur canim dikket et kendine..masallahh sübhanallahh oglusuna kilosuda iiyimis annesikalca agrisina bana magnezyum iyi geli gecirdi birdahada olmadi canim.insallahh dayanirsiniz 38 kadar canim erken alirsada ikinizin sagligi icin hayirlisi olsun insallhahh.ohhh ne gpzel hep pipiyide görüyonuz bizde yüz görüyoz ama tam net göremedik sadece doktorun dedigiyle kiz diyoz bakalimseni canim benim kendine dikkat et..

canim ben iki oglandada ettirdim banyo hic bir sorun olmuyor dedi doktorlar öylede olu tek dikkat edecegin konu banyoyu normal yaptirdiktan sonra orayi iyi temizlemek kurutmak bana hastaneden cikinca göbek icin bir bez vermislerdi özel göbek icin etrafini kurutup sonra onu koyuyordum hemende düsüyor canim ..

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar

gün içinde arada giriyorum ama hem eskiyi oku hem yenisine yetişmek mümkün olmadıgından genelde çoğu kişi yokken rahat rahat sayfa ilerlemeden okuyup öyle cvp yazıyorum.ay ne uzun bi cümle oldu bee :):) yazarken bile stres oldum:)

Neyse bakalım....

Ayşecim tahlillerinin iyi olmasına çok sevindim..Enfeksiyon içinde geçmiş olsun inş 5 günün sonunda herşey normale dönmüş olur cnm..Kaşıntı bende de uzun zamandır var ama sadece bel çevrem ve karnımda uyuz gibi kaşınıyorum ama bazı günler olmuyor.Bende bacak ve bel çevremde az az çatlamalar oldu ama göbekte o kadar kaşındığım halde henüz bişiy olmadı..Umarım yediğin bişiydendir ve hemncik geçer....

Zeynepcim çok geçmiş olsun kuzum ya....Neren ağrırsa canın ordadır ya..Her hastalık zor valla...allah yardımcın olsun cnmcım acil şifalık versin bian önce inş....

Ohh ohh Maşallah orkide kızına keyif yapsın dursunlar bakalım içerdeHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim...Sen dr a gidip geldikten sonra bende gitmiş gibi oluyorum:) aynı Drlar ya o yüzden sanırım...Daha benimkine 2 hafta var ama ben 3 hafta sonra gidicem hem annemle gitmek için hemde gitmişken çatı muayenesi de olmuş olacak..Hakkımıza hayırlısı olsnnn....

Çok güzeller yaaa...güle güle giysin cnm oğluşun sağlıkla inş...Ne ince düşünce ama ya mektup olayı bayılırım böle farklı sürprizlere.....Yazanında ellerine sağlık kesesine bereket....

Çok mutlu oldum ya Allahım esirgesin.İnş bian önce toparlanırlar...Allah yardımcıları olsun topiğin en küçük miniklerinin ve annelerinin....Darısı da bizlere olsun heyacan şimdi daha fa tavan yaptıı bu doğumla beraber....Allahım hepimizide kolay kurtarrrrrrrrrrr

Ayy harika bişiymiş bu ya...Çok begendim orkide harika durucak odasında çok ii düşünmüşsün bence...Bebek odasına yakışır bişiy olcak rengarenkkk...

Maşallah cnm oğluna Olsun cnm 36.haftada kötü bi hafta deil çok çok iyi bence...Hem önemli olan da senin ve bebeğinin sağlığı....Ama inş annesine sürpriz yaparda dahada bekler....Hakkına hayırlısı olsun cnmcım....

Ayy kör olma emiiii güldürdün beniiii:) Nako benekli ip,3 yada 3.5 şişle işlenmiş...:):):) aynen dikkatimden kaçtı valla...Hayır yelek olmadıgınıda gördüm ama yazarken öyle yazmışım işte.....

Maşallah yaaaa 2600 gr tam tosuncuk olmuş annesi bu nasıl beslediysen....Sağlıkla olsunlarda normal yada sezeryan önemli deil...Ay az kalmış ha 1 ay...Hayırlısıyla kavuşursun inş cnm....

Canlarım birşy sorucam.

Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?

Bende bugüne kadar çevremde akrabalarda yegenlerimde hep gördüğüm ilk gün geçtikten sonra yıkanıyordu..Bazı Drlar ilk 24 saat geçtikten sonra yıkayabilirsiniz diyor ama göbek kordonuna dikkat edip iyice kurulama yapıcaksın nemli kalmaması lazım...Bugüne kadar gördüklerimde çok şükür bişiy olmadı kordonda 1 hafta içinde düşmüştü.Bende kısmet olursa 2.yada 3.gün yıkarım diyorum bakalım artık nasıl olcak...

Ne zamandır girmiyordum kk giripte böyle bir haberle karşılaşmayı beklemiyordum cok üzgünüm eşimde yanımda onada söyledim oda çok kötü oldu.. Ağlıyorum gözyaşımı tutamadım Rabbim geride bıraktığı yavrusuna hayırlı uzun ömürler versin.. Sizlerede sabır versin.. Ben yarın betül içın hocalık yaptığım yerdeki arkadaşlarıma talebelere yasin okutmalarını rica edicem onca hafız talebelerin ağzından Rabbim kabul eder inşAllah.. Çok etkilendim :'(

allah kabul etsin canim simdiden allahim mekanlarini cennet eylesin kurban oldugum allahim..canim sende cokk iyi düüsnmüzsün gercekten duygulandirdin beni..

allah kabul etsin canim simdiden allahim mekanlarini cennet eylesin kurban oldugum allahim..canim sende cokk iyi düüsnmüzsün gercekten duygulandirdin beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…