2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bu kaç aylar önce olmuş :/ Allah beni bldigi gbi yapsın emi şok oldum face de yazarlardı muhakkak diyorum yeni çaktım

Bu kaç aylar önce olmuş :/ Allah beni bldigi gbi yapsın emi şok oldum face de yazarlardı muhakkak diyorum yeni çaktım

Canım anlamadım bu olay yenımı yoksa eskimi ama ne farkeder yeni eski doktorun ihmali yüzünden hem kadın hemde bebek hayatını kaybetmiş

Canım anlamadım bu olay yenımı yoksa eskimi ama ne farkeder yeni eski doktorun ihmali yüzünden hem kadın hemde bebek hayatını kaybetmiş

Evet canim yeni eski farketmtez telden girince ilk karsima bu yazi cikti sayfa sayisi felanda yok cok sasirdim ama ne farkeder okutucam yarin insAllah cok üzüldüm ben bu sayfaya girmeden önce oldu demek yada yakin zamanda Agla Agla öldüm esimde yanimda bana sariliyo etkilendi sanirim..

Etkilenmezmı hiç bende okuyunca çok kötü oldum eşimde bana döndü ne oldu diye bende söyledim oda çok etkilendi kesin ssk dır diyo mağalesef sskyla ilgili kötü anılarımız var

Kızlar, sünneti ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi... Bizim oğlanlar biri 30 diğeri 40 günlüktü... İlk oğlum uyuyordu uyanmadı bile...
Allah nasip ederse üçüncüyü de hemen düşünüyoruz... Çocuk Cerrahı arıyorum...

cnm bide yeni bi ürün çıkmış fısfıs gibi artık onu yazıyolarmış bebeğin göbeğine.3 günde düşüyormuş göbek

Ay kafayı yice telden zor oluyn kk grmek
cnm betül yeni ölmedi.mekanı cennety olsun onun o melek oldu bebişiyle..2 ay oldu o öleli belki daha da fazla bilemiyorum ama hepimiz çok üzülmüştük

canım kendine nie kızıysunki nerden biliceksin kimin aklına gelirki böyle bişey..... işte yiceği ekmek okadarmış yavrusununda onunda allahın takdiri biz ilk duyduğumuzda bi süre atamadık üstümüzden gerçekten çok üzücü

Canım 2 ayı geçti sanırım. Ama okuyunca yine de kötü oldum. İçim fena oldu yine. Allahım koru sen hepimizi. Bebeklerimizi.

ben de bir iki gündür ağırlaştığımı hissediyorum, hareketlerim falan zorlaştı oturup kalkarken özellikle.

slmmmm kızlar iki gündür giremiyorum dün temizlik günüydü malum yardımcım wardı akşama kadar zor bitti işimiz, akşam da yazamadım ancak beğen dim yazdıklarınızı.. bugün de tin tin ayşe gibi yine sokaklardaydım, kızımın odasına duvar kağıdı baktım bugün sonunda beğendiğim bişey buldum yarın gelip ölçü alcaklar haftaiçi de yapılcak inşallah nese ben bi geçmişe gidim bakim neler olmuş neler bitmiş öpüyorum sizi ve minik yiğenlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…