- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
Bu kaç aylar önce olmuş :/ Allah beni bldigi gbi yapsın emi şok oldum face de yazarlardı muhakkak diyorum yeni çaktım
Canım anlamadım bu olay yenımı yoksa eskimi ama ne farkeder yeni eski doktorun ihmali yüzünden hem kadın hemde bebek hayatını kaybetmiş
Evet canim yeni eski farketmtez telden girince ilk karsima bu yazi cikti sayfa sayisi felanda yok cok sasirdim ama ne farkeder okutucam yarin insAllah cok üzüldüm ben bu sayfaya girmeden önce oldu demek yada yakin zamanda Agla Agla öldüm esimde yanimda bana sariliyo etkilendi sanirim..
cnm bide yeni bi ürün çıkmış fısfıs gibi artık onu yazıyolarmış bebeğin göbeğine.3 günde düşüyormuş göbekcanim ben iki oglandada ettirdim banyo hic bir sorun olmuyor dedi doktorlar öylede olu tek dikkat edecegin konu banyoyu normal yaptirdiktan sonra orayi iyi temizlemek kurutmak bana hastaneden cikinca göbek icin bir bez vermislerdi özel göbek icin etrafini kurutup sonra onu koyuyordum hemende düsüyor canim ..
cnm betül yeni ölmedi.mekanı cennety olsun onun o melek oldu bebişiyle..2 ay oldu o öleli belki daha da fazla bilemiyorum ama hepimiz çok üzülmüştükAy kafayı yice telden zor oluyn kk grmek
Bu kaç aylar önce olmuş :/ Allah beni bldigi gbi yapsın emi şok oldum face de yazarlardı muhakkak diyorum yeni çaktım
rabbim herkesi sağlıkla kurtarsın...inş..
Evet canim yeni eski farketmtez telden girince ilk karsima bu yazi cikti sayfa sayisi felanda yok cok sasirdim ama ne farkeder okutucam yarin insAllah cok üzüldüm ben bu sayfaya girmeden önce oldu demek yada yakin zamanda Agla Agla öldüm esimde yanimda bana sariliyo etkilendi sanirim..
nerde güneş var bursada pek yok
benim de eksiklerim var ama napim herşey tam olmuyor olduğu kadar artık çok yoramıyorum kendimi gezemiyorum eskisi gibi. sağlıklı doğsunlar da eksikler dediğin nedir ki olur bi şekilde...
herkese hayırlı cumalar kızlar...
Ay kafayı yice telden zor oluyn kk grmek
Ay kafayı yice telden zor oluyn kk grmek
hepsi cokkk güzeller saglikla sihatle güle güle giymyi nasip etsin rabbim...Eki Görüntüle 554988 Eki Görüntüle 554989 Eki Görüntüle 554990 Eki Görüntüle 554991 Eki Görüntüle 554992 Eki Görüntüle 554993
kızımın hastane çıkışı teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?