2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hayrlı olsun ......nası bişey aldın merak ettim bak he foto koyda görek ....sende benim gibi felik felik geziyon he

hayrlı olsun ......nası bişey aldın merak ettim bak he foto koyda görek ....sende benim gibi felik felik geziyon he

saol canım :) nasılsın napıosun konuşamıoz ne zmndır özledim tatlım yapılsın koycam foto, eşime göstermek için katalogtan çektim resmini ama tam anlaşılmıo geziom canım napim konu kızım olunca tin tin geziom ama akşam eşim bi su istese yorgunum hamileyim die yaygarayı koparıom

iyi diyelim iyi olalım tatlım...yoktun sen zati bi görünüp bi kayboluyon fazla kaybolma.....vallaha bende öyle he fırıldak gibi geziyom sonrada ah uh sesleri keşke yorulmasak yahu..

iyi diyelim iyi olalım tatlım...yoktun sen zati bi görünüp bi kayboluyon fazla kaybolma.....vallaha bende öyle he fırıldak gibi geziyom sonrada ah uh sesleri keşke yorulmasak yahu..

iyi ol tabi canım ya sorma hiç bitmio ki işlerim gelenim gidenim, bi de çok geziom galiba ondan kayboluom arada tatlım heee okudum gez gez annene gitmişin börekleri hüpletmişin ohhh yarasın minnoşuna ya biz böle gezioz bizim bu çocuklar da gezenti olcak evde tutamicaz bunları gibi gelio bana

maşallah bu saatte uyumayan annede çokmuş hepinize
biz bugün zengin olduk günümüz vardı ama 2gündür telaşe ve yorgunluk oğluşum gelicek diye korktum ama şuan azcık dinlendik rahatız bide şu 2hafta içinde apartmandakileri alsam bidaha kalabalık bi grup doğum sonuna kadar davet etmeyi düşünmüyorum sağolsunlar hizmet ve sonrası bulaşık yerleştirmeyi yapsalarda temizlik ti hazırlıktı artık bünyeler kaldırmıyo sizde 2gün çoşmuşunuz
başta ikizim olsun o nasıl güzel bi hikaye ve netatlı bi ailesiniz canım o ortadan kafasını uzatan şirin şeyi kokla ve ısır benim için

benimde buakşam yorgunluktan sanırım kasık ve altım felaket ağrıyo vcden çıkamadım ve şuanda bile sızlıyo feslişim siğortan yoksa iş yine bulursun canım sağlığın daha önemli ağrın çoksa çıkman iyi olmuş

sensiblegirl canım ikizler erken geliyo zaten yengem çok zorlamıştı azcık daha büyüktü senden ama dayı oğlumun biri senin kadardı inşallah sende sağlıkla doğurursun ve kuvezden rahat çıkarsınız bugün anlatmışlardı 1buçuk kilo ikizler çıktı kuvözden diye ay benim de erken gelirse yaşar inşallah diye sevinmiştim ah zamanında gelmeleri baş dileğimiz ama herşey kısmet

bizimde elimize kramplar giriyor parmaklarım tuttuğum şeyi anlamıyor of kan hapım 2ye çıktı 1i zor içiyorum mağnezyumu kullanmadım mı kramp hemen giriyor süte zorlucam diyorum yok kokusu bile içme diyo ay azkaldı ama

bide görmemişin oğlu olmuş dedim resmimizi herkeze gösterdim genelde bana benzetiliyo :) bide hamilelik al diyip duruyolardı bugün giydim herkez çok sevdi ama ben gezemem bunla diyorum kadife üst alt pantalon normal ama üst ben burdayım diyo

ay topikimizin ilk melekleri gelmiş hoşgelmiş rabbim sağlıklı sıhhatli çıkmalarınıda nasip etsin kızlar çok çoşmuşunuz okuyamıcam ama şu haberi almak güzeldi yarın okuruz artık bizde yarın şu yakındaki hastanemizi arıcaz gitmek istediğimiz doktor cmt çalışıyosa oğluşumu görelim sonrada gezeriz koca evde bu hafta

milsa kuppe ve 3 ziyaretçi tüm uyuyanlar Allah rahatlık versin başta kuzulara sonra annişlere

anacım sende mi uyumadın
neolcak kıs bizim halimiz
bebeler neolcak dogunca onlarda oturursa ohh mis

yaaa aslındaaa gayet güzel uyuyodum amaaaa birdennnn midem yanmaya başlayıncaaa olan oldu ( valla bilemiyom nolcak bu halimiz hamileyken yatın dinlenin diyolar ama ne mümkün... heheheh onlar doğunca biz rahatlıcaz uyku basıcak ama bu sefer onlar bizi uyutmicaklar tabiii bende kocişiii :))

bende ne güzel uyuyodum zaten çok zor uyudum ,
-eşim gelmiş cocosh diye dürttü beni
-ne oldu didim
cevaba bak
-niye zor nefes alıyon
yav adam git uyu niye dürtüyon,döndü arkası uyudu hadiii benimki gitti uyuda gör bakalım,

anammmm valla ben senin yerinde olsam benim uykumu kaçırdın kalk sende uyuma dersim uyaandırırdım onuda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…