canim güle güle saglikla giysin cok güzellmis arkadasimizin kesesine bereket..
slmmmm kızlar iki gündür giremiyorum dün temizlik günüydü malum yardımcım wardı akşama kadar zor bitti işimiz, akşam da yazamadım ancak beğen dim yazdıklarınızı.. bugün de tin tin ayşe gibi yine sokaklardaydım, kızımın odasına duvar kağıdı baktım bugün sonunda beğendiğim bişey buldum yarın gelip ölçü alcaklar haftaiçi de yapılcak inşallahnese ben bi geçmişe gidim bakim neler olmuş neler bitmiş öpüyorum sizi ve minik yiğenlerimi
hayrlı olsun ......nası bişey aldın merak ettim bak he foto koyda görek ....sende benim gibi felik felik geziyon he
saol canım :) nasılsın napıosun konuşamıoz ne zmndır özledimtatlım yapılsın koycam foto, eşime göstermek için katalogtan çektim resmini ama tam anlaşılmıo geziom canım napim konu kızım olunca tin tin geziom ama akşam eşim bi su istese yorgunum hamileyim die yaygarayı koparıom
iyi diyelim iyi olalım tatlım...yoktun sen zati bi görünüp bi kayboluyon fazla kaybolma.....vallaha bende öyle he fırıldak gibi geziyom sonrada ah uh sesleri keşke yorulmasak yahu..
kızlar günaydın herkesee. dayanamadım önce alıntı yaptım :))
bir süredir eşimle konuştuğumuz bir konu var aslında kararımızı verdik gibi ama dedi ki hadi kızlara da sor bakalım onlar ne düşünüyorlar
cok demokrattır eşim
oğlu olacak arkadaşlara tabi bu sorum, ya da daha önceden doğum yapmış oğlan annelerine..
canım başta sorun olursa doktorlar acele yaptırıyor zaten ve doktorun dediği gibi ilk aymı neydi geçince yapmıyolar aslında çok rahatmış temizliği ve sonradan olan psikolojisi, yönünden abim tıpfak. oğluşunkini yaptırmak istemişler ama geç kalmışlardı ben hiç düşünmemiştim aslında temiz ama sünnet çok önemli uzman olmalı kesen aman ne büyük bi sorun o hayırlısı olsun canım
çok teşekkür ederim süper bilgiler ben çamaşırlarımı ütülemiyorum ama dediğin çok doğru ütülemek lazım, günde 2-3 defa çamaşır değişirim mutlaka hamilelikten önce de çok sık değişirdim
ama kolonya niye kötü onu bilmiyorum bana söylersen sevinirim canım
canım tam bilmesemde cilde sürmek normalde zararlı kurutur diye biliyorum ve orası hassas
MÜMKÜNSE HİÇ SÜRMEYİN
Kolonyanın derinin yapısında da değişiklere neden olduğunu dile getiren Akbaş, "Kolonya cildi kurutur, özellikle hassas ciltlerde terleme olmasını engeller ve ciltte bakterilere karşı savunma mekanizmalarının çalışmasını önler" dedi. Bu durumun telafisi olmayan sonuçlar doğurabileceğini ifade eden Akbaş, "Her kolonyayı vücudunuza sürmeyin. Mümkünse kolonyayı hiç kullanmayın" uyarısında bulundu.
KADIN VE BEBEKLER RİSK ALTINDA
Özellikle kadınların ve bebeklerinin risk altında olduğunu anlatan Akbaş, "Kadınlar, bebeklerinin kirlenen elllerini ve altını temizlemek içi kolonyalı ürünleri tercih ediyorlar. Kolonyalı ürünler bebeğin cildini temizlemiyor aksine bakterilerin yapışmasına neden oluyor" dedi.
bide oranın ph ı önemli içinde alkol olup o an serinlettiği için iyi gelebilir ama kaliteli olmalı metil ve etil alkol olayları bide yakar kız kurutur ama feci yanar :)
dün hastalığım had safhadaydı resmen boğuluyorum sandım kahvaltımı edemedim öksürmekten ağzıma lokma alır almaz başlıyorum öksürmeye... gözlerimden yaşlar geldi, ağlaya ağlaya eşimi aradım gelip seni hastaneye götürüyorum dedi kabul etmedim, "dr u aradım öksürük şurubu veremeyiz, doğal yollardan çözmeye çalış dedi boşuna gelme" dedim
canım bugün facebook umda vardı sen aklıma geldin 2orta boy soğanı randeleyin ve ortaboy yarım kavonoz balla karıştırın 48 saat bekletip kaşıklayın yazıyordu yalnız denemedim sade görmüştüm normalde bizde süte bal karıştırılır vicksle yaptığını annem sırta karabiber dökerek te yapardı ay nezmandır şükür olmamışız ama 1kaşık bala bol karabiber döküp yedirirdi karabiberide bu yüzden sevmiyorum sanırım bide gögse yün parçası sarıp yatırırdı hırıltıyı keser diye biliyorum geçmiş olsun ve geçer inşallah annesi
kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
cnm evet ayrıca kolonyoların hepsi gerçek değil etil alkol metil alkol olayı varya onu anlatmak istiyorum..sahte kolonyolar derinin bilmem kaç kat altında deri yanıklarına neden olabiliyor diye okumuştum.dikkat etmek lazım.zaten oraya kolonya sürülmez..çok teşekkür ederim süper bilgiler ben çamaşırlarımı ütülemiyorum ama dediğin çok doğru ütülemek lazım, günde 2-3 defa çamaşır değişirim mutlaka hamilelikten önce de çok sık değişirdim
ama kolonya niye kötü onu bilmiyorum bana söylersen sevinirim canım
canım tam bilmesemde cilde sürmek normalde zararlı kurutur diye biliyorum ve orası hassas
MÜMKÜNSE HİÇ SÜRMEYİN
Kolonyanın derinin yapısında da değişiklere neden olduğunu dile getiren Akbaş, "Kolonya cildi kurutur, özellikle hassas ciltlerde terleme olmasını engeller ve ciltte bakterilere karşı savunma mekanizmalarının çalışmasını önler" dedi. Bu durumun telafisi olmayan sonuçlar doğurabileceğini ifade eden Akbaş, "Her kolonyayı vücudunuza sürmeyin. Mümkünse kolonyayı hiç kullanmayın" uyarısında bulundu.
KADIN VE BEBEKLER RİSK ALTINDA
Özellikle kadınların ve bebeklerinin risk altında olduğunu anlatan Akbaş, "Kadınlar, bebeklerinin kirlenen elllerini ve altını temizlemek içi kolonyalı ürünleri tercih ediyorlar. Kolonyalı ürünler bebeğin cildini temizlemiyor aksine bakterilerin yapışmasına neden oluyor" dedi.
bide oranın ph ı önemli içinde alkol olup o an serinlettiği için iyi gelebilir ama kaliteli olmalı metil ve etil alkol olayları bide yakar kız kurutur ama feci yanar :)
allahım bu saatte uykum nereye gittin
bu saatte bende başka kimse yok sanırım
anacım sende mi uyumadınhhehehh benimkide kayıppp arıyom bulamıyom :))
anacım sende mi uyumadın
neolcak kıs bizim halimiz
bebeler neolcak dogunca onlarda oturursa ohh mis
bende ne güzel uyuyodum zaten çok zor uyudum ,yaaa aslındaaa gayet güzel uyuyodum amaaaa birdennnn midem yanmaya başlayıncaaa olan oldu( valla bilemiyom nolcak bu halimiz hamileyken yatın dinlenin diyolar ama ne mümkün... heheheh onlar doğunca biz rahatlıcaz uyku basıcak ama bu sefer onlar bizi uyutmicaklar tabiii bende kocişiii :))
bende ne güzel uyuyodum zaten çok zor uyudum ,
-eşim gelmiş cocosh diye dürttü beni
-ne oldu didim
cevaba bak
-niye zor nefes alıyon
yav adam git uyu niye dürtüyon,döndü arkası uyudu hadiii benimki gitti uyuda gör bakalım,
aman uyusunanammmm valla ben senin yerinde olsam benim uykumu kaçırdın kalk sende uyuma dersim uyaandırırdım onuda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?