2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
heee ozaman o uykuya devam etsin :))
eee sen nasılsın nasıl giddiyo hamişlik ??? listeye baktım ama göremedim seni
hehe uyusun
iyim canım tostopak yuvarlanıyorum
sen nasılsın 3 hafta var aramızda ,
kullanıcı adımı degiştirdimya canım ben yazmıştım görmedin sanırım ben yıldızımmm
listede degişmemeiş ayşecme söylemedim:))

Son düzenleme:
ohhh maşşalahhh :)) kaç kilo aldın bu döneme kadar ben şuana kadar 11 kilo aldım ama herkez hiç göstermiyosun diye sadece göbüş var :)) ama 67 le hamiş kaldım şuanda 78 im vee muhtemeln 80 lerde doğuma gidicem :))))
bende iyiyim valla bugün izne ayrıldım son günümdü artık hareketlerim kısıtlandı daha yavaş hareket ediyorum çok yürüyünce kasıklarım ağrıyo oyuzden erken ayrıldım işten çünkü evde yapcak çok işim var şu 3 hafta içinde bitirmem lazım yoksa asla yapamam :))
anammm bende diyom arkadaş listemde ama ne zaman kabul ettim diyeee görmemişim isim değişikliğini :))

süt deyilde şöle nebilim güzel bir yemek olsa ohhh
şu saatte

hehehhe benimde aklımda öle şeyler var amaa sadece keşkeeeee diyebiliyom ... valla aldım ben sütümü elime azcıkta tarçın koydum içiyom tavsiye ederim Efemede calsiyum gitsin kemikleri güçlensin daha sıkı tekme atsın :)))

evt okudum bugün geçmişte ayrılmışın işten ama cevap yazaamamıştım annemlere gittim bugün oyüzden acele ile baktım çıktım
çok iyi olmuş canım hayırlı dogumlar olsun inş
dinlenirsin artık bolbol ,agırlaştık çünkü
benimde bacaklarıma kırap giriyo sürekli çok ayakta durunca
sabah kızımı okula götürüp geliyorum,yorgunluktan ayak bileklerim agrıyoki nasıl sanarsın dünya turu yaptım
5 kilo aldım şuana kadar görünmümde tek fazlalık göbiş
ama hamile kaldıgım kilo anormal 85 ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum
dr bile şaşırıyo
kızımda 25 kilo almıştım bunda sanırım 93-95 ile dogum yaparım

ohoh efe beye yarasın maşallah bende mehmetimi doyurayım oglum şok olur uyuyo çünkü
gece gece bu kadın ne yapıyo ya der

Son düzenleme:

aminn kuzumm inşallahh hepimizee...
valla önce evin toparlanması lazım anca ondan sonra dinlerinirim :) yarın evi üstten toplayıp yemek yapıcam ve 1 makina bebek eşyalarını yıkmıştım şimdi ikinciyi atıcam hepsi yıkansın kurusun birlikte yavaş yavaş ütülerim artık evde 1 aralıkta detaylı temizlencek o haftada eşyalarını yerleştirir yatağını yaparım sonraa yatışşş :))
kramplar için doktor bana calsiyum sandoz verdi iyi gelmişti sen bişi içiyomusun ? ahh cnm yaaa ayaklarımda ağrı yok ama davul gibilerr (
5 kilo süper valla maşşallahh anammm kızında kilonun dibine vurmuşsun :)))
hadi doyur bari Mehmetini :)) çocuk gerçeken gece gecenoluyo dicek :))

oh sütümü aldım geldim ballı süt mis gibi paşama güc olsunmehmet zaten alıştı yavrum ne çılgın ve deli bi annem var diyo yavrum
inş uyku gelir
bende hesap yapıyorum tam 8 haftam var inş
daha ben başlamadım yıkamaya ,ama başlıcam inş yıkayıp dolabına kaldırcam
çok eksigimizde kalmadı bir şekerimiz ve sebetimiz yok onlarıda alınca eksikler tamm
kramplarım için dr hiç bişey vermedi sadece masaj yap,yorulma dedi okadar
vitaminim ve kan hapım var devamlı içiyorum başka bişey yok
eger fazlalaşırsa dr söylücem
kızımda tosuncuktum ki sorma ,şimdi şok oluyorum her dr gittigim kesin almışımdır diyorum dr halen 90 kilosun diyo

dr dogumu konuştunmu ?

Son düzenleme:

ohh afiyet bal şeker olsunn oğluşuna can kan olsun :))
benim kaybolan uyku yavaş yavaş gelmeye başladı 8 gibi kalkıcam kocişe kahvaltı hazırlıyorum çünkü onu gönderdikten sonra yeniden yatarım belki :))
yaa havalar soğudu ya artık evin içinde kuruyolar oyuzden 2 günde kuruyo yıkama işi bitsin diye başladım bunun bide ütüsü varya :))
ohh maşşallah bitmiş eksiklerin benimde tamam sayılır şekerler falan hazır hem hastane çıkışı hemde mevlüt :)) ufak tefek eksikler kaldı sadece onlarıda bu ay tamamlıcam :))
cnm valla doktor bana bacağına kramp giriyomu dedi evet bazı geceler dedim hemen yazdı kalsiyumu :))
ohhh ne güzel iştee maşşallahh sen diil bebek alsın işte en güzeli valla :))
aminnnnn ... yok daha konuşmadık geçen hafta kontrolum vardı herşey yolunda çok ş
kür bebek doğum pozisyonunu almış şuan herşey normal ama 36 haftada çatı muayenesi var onda belli olucak doğumu ozaman konuşucaz ama ben normal istiyorum :)) sen ??

amin teyzesi amin inş
benimde uyku yavaş yavaş beyne sinyal veriyo inş o arada kızım kalkmaz oglumda uyanmaya çalışmadannnn ben uyurum
zaten benim kociş unuttu garibim kahvaltıdır o bize hazırlıyo yazık sonrada işe gidiyo
bu ay dr gittigimde ,ilkim sezeryan oldugu için bu da sezeryan dedi dr bebek dönmüş ,dogum tarihi bana 26 ocak demişti 18 ocak gibi alırım dedi
ondan hesapladım 8 haftam var diye
dr 18 ocak diyince eksiklerimi hemen tamamladım
hastane çantamda hazır
sen hazırladınmı ?
aman oglum iyi şükür o kilo alsın yeterki saglıklı olsun

Son düzenleme:
ben yavaş yavaş kaçıyom kuzmmm uyku fena bastıı yarın devam ederiz sohbete çokk çokk öpüyorumm siziii :))
hadee iyi gecelerrrrr ayyy yoksaa günaydınmı demeliyim eger işe gidiyo olsam 20 dk sonra kalkcaktım :))

ohh iyi barı yatarsın şimdii kızın uyanana kadar ki inşallah erken uyanmaz uyursunuz oğluşunla :))
aaa tarih belli ne güzell bakalım bizimki ne zaman teşrif edicek hayırlıısıyla gelsinlerde inşallahh...
ohhh maşşallahh yok hazırlamadım ama aklımda bu hafta hazırlıcam :)) ya neler koydun içine tecrübeli anne sölede onları koyim fazla şeyler sıkıştırmim :))
ayyy benimki uyandı tepikliyo sıpaaa :))

hadi paşanla sana iyi uykular

iyisabahlar
görüşürüz canım öglenbende sizi öpüyorum kocamaaannnnn

benim sultan sabah erkenden kalkar oturur ,ablamız kalkınca paşada uyanır işte ne uyursak artık
amin canım vakti zamanı dolunca gelsinler inş
oyy yirim ben onu kuzum benim sütüde içti oh tepiklesin kuzum benim
benimkinin sesi yok çılgın annem gece gece aklına ne düştü bakalım diyo döndü totosunu yatıyo ben yatınca kalkar kesin
hazırlamaya başla yavaş yavaş unuttukların oluyo eksik falan derken ancak hazırlıyosun
ben öle fazla bişey koymadım kızımda sanki tatile gidiyo gibi herşeyi fazla koymuşum çogu temiz bir şekilde eve geldi
benim için:
-pijama
-sabahlık
-hastane çıkışı eşofman
-havlu
-terlik
-3 adet iç çamaşırı
-2 adet atlet
-(sütyen koymadım takamam diye)
-çorap
-patik
-şal
-çeket
-tacım
-şekerim
-kolanyam
-hasta bezi
-ped
-tahliller falan
-makyaj malzemem
-fotograf makinası
-
bebek için:
-hastane seti(1 tane set koyucam degişik koymadım çünkü kirlenmez eve gelince degişir)
-(soguk olucagı için)örrgü yelek
-kalın ve ince penye battaniye
-çorap
-patik
-küçük tuluk
-(çıkış için )tulum
(pusetini götürmücem)
-5-6 adet bebek bezi
-
hastanede kızmda kalacakmışonun içinde hazırladık:
-pijama takımı
-eşofman takımı
-terlik
-çorap
-tuluk
-şila ve pepemiz
-battaniye
-yastık
-
işte böyle şuan aklıma gelenler fazladan hiçbişey koymuyorum zaten sezeryanım gerekte yok
eksklerimde oldukça koyuyorum işte

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutlu sabahlar
bana pek mutlu olmadı sabah sabah sinirler tepeme çıktı. Temizlikçi gelicekti bugün sabahın 7 sinde kalktım kahvaltı filan hazırladım dedim bi arayim şu kadını nerde naptı bana demesin mi hastayım gelemicem bende sizi aricaktım şimdi varmı böyle bişe yaa nasıl bir düşüncesizliktir bu ben bütün işimi ona göre ayarlamışım ayıp dedim senin bu yaptığın şu dk bana bunu söylüosun kapattım suratına sinirden, oturdum ağladım o kadar sinirlendimki eşimde geldi sakinleştirmeye çalışıo beni, babam çrş günü ameliyat olucak hiçbi işe tam odaklanamicam onun için bu hafta bütün işlerimi bitirmeye çalışıodum annemi aradım hemen hüngür hüngür neyse buldu başka bi kadın gelcekmiş birazdan bakalım bekliyorum son dk buda bişe çıkarmazsa

günaydın canım hadi hayırlı olsun ben de bucuma alıcam raporumu ınss:)

bence de hazırlıgını yap ne oluur ne olmaz

Teşekkür ederiz canım...
Ayrıca kaşıntı tutmuş seni geçmiş olsun.

Evet işi bıraktım ama hala 8 de ayaktayım. Vücut alışıyor.
Babamız uyuyor ama biz acıktık napsak ki biraz kaçamak mı yapsak

Evet canım
Tamamen bıraktım. İleride ne olur bilmiyorum ama şimdilik çalışmayı düşünmüyorum.
Ah o kasık ağrıları

Fesleğenim, bi sıkıntı olmadığına sevindim canım. Aman dikkat et kendine.
Moralini düzgün tut canım!

Teşekkür ederim canım benim. İşte kendimi yormamaya çalışıyorum.

Zeynepcim çok geçmiş olsun ya. At artık şu hain gribi kurtul ondan
Üzüldüm ya benim eşimde aşırı ağır geçirir...

Güle güle kullanın canım ne kadar güzel... Mandiş kesenize bereket canım

aman uyusun uyumayınca aklı yanlış şeylere çalışıyo

Merhaba kızlar hepinize günaydın
Umarım günümüz bereketli, sakin, güzel, huzurlu ve mutluluk dolu olur...
Biz dün NST ve idrar tah. sonuçlarımızı gösterdik.
Çok şükür bir problem yok.
Pre-par verdi erken doğumu önlemek için. Birde o ilaç çok çarpıntı yaparmış.
Çarpıntı için bir ilaç daha verdi.
Onu lüzum olduğunda kullan dedi.
Ama erken doğum için olanı günde 3 kere kullanacağım. Progestanı bıraktım ayrıca...
Şimdi
Magnezyum
Decavit
Prepar
Balıkyağı
Coraspin ( Bu ayın 20. sinde bırakıyorum öyle dedi doktor)
Kullanıyorum.

Alt tarafımdaki baskıyı sordum. Yapacak birşey yok gibisinden konuştu
Ama dedim gün gün daha da artıyor.
Biliyorum dedi.
Ben:
Nasıl geçecek böyle bilmem. Hareketlerim çok kısıtlandı kızlar.
Herkes yat dinlen diyor tamam ama bu ev nasıl dönecek
Bugün başlıyorum kısım kısım işleri yapmaya...
Tüm evi temizleyeceğime 2'şer oda falan halletmeyi planlıyorum.
Son ayımda da bir bayan çağırırım muhtemelen...

Ayrıca dün anneannemizle dayımız aradı.
Araba almışlar yavruşuma. Kurban olurum ben onu verene.
Sağolsunlar gitmişler düşünmüşler almışlar canlarım benim ya.

İşte bizden böyle haberler canlarım.
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Allah'a emanet olun.

günaydın kızlar herkese bol dinlenmeli iyi bir hata sonu diliyorum nasıl olcaksa başta benimki ev almış başını gidio bugün temizlik yapmam lazım artık biraz daha yapayımda son ayımda bi yardımcı alırım artık nedir bu kadınların çekisi offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…