- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
aman uyusunuyumayınca aklı yanlış şeylere çalışıyo
tugbaemrah benim karnım açıktı:78:
hehe uyusunheee ozaman o uykuya devam etsin :))
eee sen nasılsın nasıl giddiyo hamişlik ??? listeye baktım ama göremedim seni
süt deyilde şöle nebilim güzel bir yemek olsa ohhhyaa aslında benimdee ama ne yesem bilemedim yadaa 1 brd süt içim benn :))
ohhh maşşalahhh :)) kaç kilo aldın bu döneme kadar ben şuana kadar 11 kilo aldım ama herkez hiç göstermiyosun diye sadece göbüş var :)) ama 67 le hamiş kaldım şuanda 78 im vee muhtemeln 80 lerde doğuma gidicem :))))hehe uyusun
iyim canım tostopak yuvarlanıyorum
sen nasılsın 3 hafta var aramızda ,
kullanıcı adımı degiştirdimya canım ben yazmıştım görmedin sanırım ben yıldızımmm
listede degişmemeiş ayşecme söylemedim:))
süt deyilde şöle nebilim güzel bir yemek olsa ohhh
şu saatte
ohhh maşşalahhh :)) kaç kilo aldın bu döneme kadar ben şuana kadar 11 kilo aldım ama herkez hiç göstermiyosun diye sadece göbüş var :)) ama 67 le hamiş kaldım şuanda 78 im vee muhtemeln 80 lerde doğuma gidicem :))))
bende iyiyim valla bugün izne ayrıldım son günümdü artık hareketlerim kısıtlandı daha yavaş hareket ediyorum çok yürüyünce kasıklarım ağrıyo oyuzden erken ayrıldım işten çünkü evde yapcak çok işim var şu 3 hafta içinde bitirmem lazım yoksa asla yapamam :))
anammm bende diyom arkadaş listemde ama ne zaman kabul ettim diyeee görmemişim isim değişikliğini :))hehehhe benimde aklımda öle şeyler var amaa sadece keşkeeeee diyebiliyom ... valla aldım ben sütümü elime azcıkta tarçın koydum içiyom tavsiye ederim Efemede calsiyum gitsin kemikleri güçlensin daha sıkı tekme atsın :)))
evt okudum bugün geçmişte ayrılmışın işten ama cevap yazaamamıştım annemlere gittim bugün oyüzden acele ile baktım çıktım
çok iyi olmuş canım hayırlı dogumlar olsun inş
dinlenirsin artık bolbol ,agırlaştık çünkü
benimde bacaklarıma kırap giriyo sürekli çok ayakta durunca
sabah kızımı okula götürüp geliyorum,yorgunluktan ayak bileklerim agrıyoki nasıl sanarsın dünya turu yaptım
5 kilo aldım şuana kadar görünmümde tek fazlalık göbiş
ama hamile kaldıgım kilo anormal 85 ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum
dr bile şaşırıyo
kızımda 25 kilo almıştım bunda sanırım 93-95 ile dogum yaparım
ohoh efe beye yarasın maşallahbende mehmetimi doyurayım oglum şok olur uyuyo çünkü
gece gece bu kadın ne yapıyo ya der
oh sütümü aldım geldim ballı süt mis gibi paşama güc olsunaminn kuzumm inşallahh hepimizee...
valla önce evin toparlanması lazım anca ondan sonra dinlerinirim :) yarın evi üstten toplayıp yemek yapıcam ve 1 makina bebek eşyalarını yıkmıştım şimdi ikinciyi atıcam hepsi yıkansın kurusun birlikte yavaş yavaş ütülerim artık evde 1 aralıkta detaylı temizlencek o haftada eşyalarını yerleştirir yatağını yaparım sonraa yatışşş :))
kramplar için doktor bana calsiyum sandoz verdi iyi gelmişti sen bişi içiyomusun ? ahh cnm yaaa ayaklarımda ağrı yok ama davul gibilerr(
5 kilo süper valla maşşallahh anammm kızında kilonun dibine vurmuşsun :)))
hadi doyur bari Mehmetini :)) çocuk gerçeken gece gecenoluyo dicek :))
oh sütümü aldım geldim ballı süt mis gibi paşama güc olsunmehmet zaten alıştı yavrum ne çılgın ve deli bi annem var diyo yavrum
inş uyku gelir
bende hesap yapıyorum tam 8 haftam var inş
daha ben başlamadım yıkamaya ,ama başlıcam inş yıkayıp dolabına kaldırcam inş
çok eksigimizde kalmadı bir şekerimiz ve sebetimiz yok onlarıda alınca eksikler tamm
kramplarım için dr hiç bişey vermedi sadece masaj yap,yorulma dedi okadar
vitaminim ve kan hapım var devamlı içiyorum başka bişey yok
eger fazlalaşırsa dr söylücem
kızımda tosuncuktum ki sorma ,şimdi şok oluyorum her dr gittigim kesin almışımdır diyorum dr halen 90 kilosun diyo
rabbim hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin
dr dogumu konuştunmu ?
amin teyzesi amin inşohh afiyet bal şeker olsunn oğluşuna can kan olsun :))
benim kaybolan uyku yavaş yavaş gelmeye başladı 8 gibi kalkıcam kocişe kahvaltı hazırlıyorum çünkü onu gönderdikten sonra yeniden yatarım belki :))
yaa havalar soğudu ya artık evin içinde kuruyolar oyuzden 2 günde kuruyo yıkama işi bitsin diye başladım bunun bide ütüsü varya :))
ohh maşşallah bitmiş eksiklerin benimde tamam sayılır şekerler falan hazır hem hastane çıkışı hemde mevlüt :)) ufak tefek eksikler kaldı sadece onlarıda bu ay tamamlıcam :))
cnm valla doktor bana bacağına kramp giriyomu dedi evet bazı geceler dedim hemen yazdı kalsiyumu :))
ohhh ne güzel iştee maşşallahh sen diil bebek alsın işte en güzeli valla :))
aminnnnn ... yok daha konuşmadık geçen hafta kontrolum vardı herşey yolunda çok ş
kür bebek doğum pozisyonunu almış şuan herşey normal ama 36 haftada çatı muayenesi var onda belli olucak doğumu ozaman konuşucaz ama ben normal istiyorum :)) sen ??
amin teyzesi amin inş
benimde uyku yavaş yavaş beyne sinyal veriyo inş o arada kızım kalkmaz oglumda uyanmaya çalışmadannnn ben uyurum
bu ay dr gittigimde ,ilkim sezeryan oldugu için bu da sezeryan dedi dr bebek dönmüş ,dogum tarihi bana 26 ocak demişti 18 ocak gibi alırım dedi
ondan hesapladım 8 haftam var diye
dr 18 ocak diyince eksiklerimi hemen tamamladım
hastane çantamda hazır
sen hazırladınmı ?
aman oglum iyi şükür o kilo alsın yeterki saglıklı olsun
hadi paşanla sana iyi uykularben yavaş yavaş kaçıyom kuzmmm uyku fena bastıı yarın devam ederiz sohbete çokk çokk öpüyorumm siziii :))
hadee iyi gecelerrrrr ayyy yoksaa günaydınmı demeliyim eger işe gidiyo olsam 20 dk sonra kalkcaktım :))
hadi paşanla sana iyi uykular
iyisabahlar
görüşürüz canım öglenbende sizi öpüyorum kocamaaannnnn
benim sultan sabah erkenden kalkar oturur ,ablamız kalkınca paşada uyanır işte ne uyursak artıkohh iyi barı yatarsın şimdii kızın uyanana kadar ki inşallah erken uyanmaz uyursunuz oğluşunla :))
aaa tarih belli ne güzell bakalım bizimki ne zaman teşrif edicek hayırlıısıyla gelsinlerde inşallahh...
ohhh maşşallahh yok hazırlamadım ama aklımda bu hafta hazırlıcam :)) ya neler koydun içine tecrübeli anne sölede onları koyim fazla şeyler sıkıştırmim :))
ayyy benimki uyandı tepikliyo sıpaaa :))
sanada bitanem hadi ii uykular paşa beylesana paşana ve kışçenede iyi uykular cnmm :))
görüşürüzz bizdee öpüyoruzz sizii :))
günaydın canım hadi hayırlı olsun ben de bucuma alıcam raporumu ınss:)
bence de hazırlıgını yap ne oluur ne olmaz
iyi yapmışsın canım nasıl mutluysan öle davran bencede......
allah korusun böle şeyler düşünüp kafanı bulandırma
kasık ağrının hamilelikle bi ilgiside olmayabilir safra kesesi iltihabı vb.. dokotrun biliyomu bu ağrıyı....
bende eşime göre felik felik gezssemde inan çok yoruluyorum eski benden eser yok....
ayy kıyamam canım yaa.. demek bıraktın işi.
neyse iyi olmuş senin acından dayanamadığını söylüyodun zaten..
sen işi komple mi bıraktın şimdi, doğum iznine erken mi ayrıldın ??
benim de sol kasığımda ağrı var cok fena..((((((((((
Fesleğenim, bi sıkıntı olmadığına sevindim canım. Aman dikkat et kendine.
Moralini düzgün tut canım!
dün hastalığım had safhadaydı resmen boğuluyorum sandım kahvaltımı edemedim öksürmekten ağzıma lokma alır almaz başlıyorum öksürmeye... gözlerimden yaşlar geldi, ağlaya ağlaya eşimi aradım gelip seni hastaneye götürüyorum dedi kabul etmedim, "dr u aradım öksürük şurubu veremeyiz, doğal yollardan çözmeye çalış dedi boşuna gelme" dedim
o da annesini aramış kayınvalidem elinde tavukla geldi tavuk suyuna çorba, ıhlamur, ballı zencefil ve karabiber yedim içtim gece yatarken de sırtıma göğsüme vicks sürüp gazate ile kapladılar gece yarısına kadar uyudum sonra ter içinde uyandım üstümü değiştik, ama bir kere uyandım ya başladı öksürük humması yine bir saat ne ben uyudum ne kimseyi uyuttum sanırım üst komşum bile uyandı öksürüğüme
ben hayatımda 2. kez böyle oldum kızlar diğerinde trabzonda ydım bayramdı beni acile götürmüşlerdi ve bir torba ilaçla toparlamıştım şimdi minoset dışında bir şey alamıyorum Allah ım ne zor göğüsüm sökülecek bebeğim huzursuz diyaframıma ağrı girdi öksürmektem karın kaslarım sertleşti ağrıyor...
biraz daha iyi gibiyim düne göre ama 2-3 gün daha geçmez sanırım ama savaşa devam yataktan da çıkmıyorum geçecek inşallah, pazartesiye kadar toparlamam şart malum pazartesi 3. maraton başlıyor
kızlar dikkat edin hasta olmayın sakın haa
Eki Görüntüle 554689 Eki Görüntüle 554688
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...
aman uyusunuyumayınca aklı yanlış şeylere çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?