günaydın kızlar mutlu sabahlar
bana pek mutlu olmadı sabah sabah sinirler tepeme çıktı. Temizlikçi gelicekti bugün sabahın 7 sinde kalktım kahvaltı filan hazırladım dedim bi arayim şu kadını nerde naptı bana demesin mi hastayım gelemicem bende sizi aricaktım şimdi varmı böyle bişe yaa nasıl bir düşüncesizliktir bu ben bütün işimi ona göre ayarlamışım ayıp dedim senin bu yaptığın şu dk bana bunu söylüosun kapattım suratına sinirden, oturdum ağladım o kadar sinirlendimki eşimde geldi sakinleştirmeye çalışıo beni, babam çrş günü ameliyat olucak hiçbi işe tam odaklanamicam onun için bu hafta bütün işlerimi bitirmeye çalışıodumannemi aradım hemen hüngür hüngür neyse buldu başka bi kadın gelcekmiş birazdan bakalım bekliyorum son dk buda bişe çıkarmazsa
Evet işi bıraktım ama hala 8 de ayaktayım. Vücut alışıyor.
Babamız uyuyor ama biz acıktık napsak ki biraz kaçamak mı yapsak
Evet canım
Tamamen bıraktım. İleride ne olur bilmiyorum ama şimdilik çalışmayı düşünmüyorum.
Ah o kasık ağrıları
Teşekkür ederim canım benim. İşte kendimi yormamaya çalışıyorum.
ben saat 8 de kalktım kahvalto hazırladım yedik kocişi gönderdim bebeğin kalan çamaşırlarını yıkamaya attım battaniyeler ve nevresimleri kaldı :)) bakalım sen kaçta uyanıcan :))benim sultan sabah erkenden kalkar oturur ,ablamız kalkınca paşada uyanır işte ne uyursak artık
amin canım vakti zamanı dolunca gelsinler inş
oyy yirim ben onu kuzum benim sütüde içti oh tepiklesin kuzum benim
benimkinin sesi yok çılgın annem gece gece aklına ne düştü bakalım diyodöndü totosunu yatıyo ben yatınca kalkar kesin
hazırlamaya başla yavaş yavaş unuttukların oluyo eksik falan derken ancak hazırlıyosun
ben öle fazla bişey koymadım kızımda sanki tatile gidiyo gibi herşeyi fazla koymuşum çogu temiz bir şekilde eve geldi
benim için:
-pijama
-sabahlık
-hastane çıkışı eşofman
-havlu
-terlik
-3 adet iç çamaşırı
-2 adet atlet
-(sütyen koymadım takamam diye)
-çorap
-patik
-şal
-çeket
-tacım
-şekerim
-kolanyam
-hasta bezi
-ped
-tahliller falan
-makyaj malzemem
-fotograf makinası
-
bebek için:
-hastane seti(1 tane set koyucam degişik koymadım çünkü kirlenmez eve gelince degişir)
-(soguk olucagı için)örrgü yelek
-kalın ve ince penye battaniye
-çorap
-patik
-küçük tuluk
-(çıkış için )tulum
(pusetini götürmücem)
-5-6 adet bebek bezi
-
hastanede kızmda kalacakmışonun içinde hazırladık:
-pijama takımı
-eşofman takımı
-terlik
-çorap
-tuluk
-şila ve pepemiz
-battaniye
-yastık
-
işte böyle şuan aklıma gelenler fazladan hiçbişey koymuyorum zaten sezeryanım gerekte yok
eksklerimde oldukça koyuyorum işte
ahh cnm yaaa üzme kendini bak bulmuşsun ne güzel başka biri boşver bende 2 hafta sonra alıcam inşallah yağmur falan olmazda camlar falan temizlenir... babanada geçmiş olsun cnm Allah şifa versin...günaydın kızlar mutlu sabahlar
bana pek mutlu olmadı sabah sabah sinirler tepeme çıktı. Temizlikçi gelicekti bugün sabahın 7 sinde kalktım kahvaltı filan hazırladım dedim bi arayim şu kadını nerde naptı bana demesin mi hastayım gelemicem bende sizi aricaktım şimdi varmı böyle bişe yaa nasıl bir düşüncesizliktir bu ben bütün işimi ona göre ayarlamışım ayıp dedim senin bu yaptığın şu dk bana bunu söylüosun kapattım suratına sinirden, oturdum ağladım o kadar sinirlendimki eşimde geldi sakinleştirmeye çalışıo beni, babam çrş günü ameliyat olucak hiçbi işe tam odaklanamicam onun için bu hafta bütün işlerimi bitirmeye çalışıodumannemi aradım hemen hüngür hüngür neyse buldu başka bi kadın gelcekmiş birazdan bakalım bekliyorum son dk buda bişe çıkarmazsa
cnmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ... anamm sen baya ialç kullanıyomuşsun heee ... alt taraftaki baskı bendede oluyo ona yapıcak bişi yok diyo doktorlar çekicez mecburen ... ahh ahhh temizlikkk hiç bitmiyoo zatennMerhaba kızlar hepinize günaydın
Umarım günümüz bereketli, sakin, güzel, huzurlu ve mutluluk dolu olur...
Biz dün NST ve idrar tah. sonuçlarımızı gösterdik.
Çok şükür bir problem yok.
Pre-par verdi erken doğumu önlemek için. Birde o ilaç çok çarpıntı yaparmış.
Çarpıntı için bir ilaç daha verdi.
Onu lüzum olduğunda kullan dedi.
Ama erken doğum için olanı günde 3 kere kullanacağım. Progestanı bıraktım ayrıca...
Şimdi
Magnezyum
Decavit
Prepar
Balıkyağı
Coraspin ( Bu ayın 20. sinde bırakıyorum öyle dedi doktor)
Kullanıyorum.
Alt tarafımdaki baskıyı sordum. Yapacak birşey yok gibisinden konuştu
Ama dedim gün gün daha da artıyor.
Biliyorum dedi.
Ben:
Nasıl geçecek böyle bilmem. Hareketlerim çok kısıtlandı kızlar.
Herkes yat dinlen diyor tamam ama bu ev nasıl dönecek
Bugün başlıyorum kısım kısım işleri yapmaya...
Tüm evi temizleyeceğime 2'şer oda falan halletmeyi planlıyorum.
Son ayımda da bir bayan çağırırım muhtemelen...
Ayrıca dün anneannemizle dayımız aradı.
Araba almışlar yavruşuma. Kurban olurum ben onu verene.
Sağolsunlar gitmişler düşünmüşler almışlar canlarım benim ya.
İşte bizden böyle haberler canlarım.
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Allah'a emanet olun.
günaydın kızlar herkese bol dinlenmeli iyi bir hata sonu diliyorum nasıl olcaksa başta benimki ev almış başını gidio bugün temizlik yapmam lazım artık biraz daha yapayımda son ayımda bi yardımcı alırım artık nedir bu kadınların çekisi offffffffff
slmmm kızlar :) günaydınnnnnnnnnnnne güzel bir gün değil mi umarım bugün herkesten güzel haberler gelir ben bu sabah sevgi pıtırcığı oldum galiba biraz minik yiğenlerimi öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin ben bi evi toparlayayım yine gelirim
güle güle kullansın kuzuş nenesinin aldığıklarınıMerhaba kızlar hepinize günaydın
Ama erken doğum için olanı günde 3 kere kullanacağım. Progestanı bıraktım ayrıca...
Şimdi
Magnezyum
Decavit
Prepar
Balıkyağı
Kullanıyorum.
Biliyorum dedi.
Ben:
cnm bende aynı şoku geçen hafta yaşadım ne güzel yoktu hiçbişey göbişimde bitek sağ yanımda vardı azcık,bir açtım alttan sağ ve soldan çatlamaya başlamışlar..üff geçmiyo bide bunlargünaydın kızlarrrrr
gece 3 de mide yanması ile uyandım ialç içtim ama banamısın demedi 6 ya geliyodu yattım 8 de uyandım kahvaltı yaptım kocişi gönderdim çamaşırları attım :)) veee dinleniyorumm...
az önce göbüş ne alemde dieee açtım aynanın karşısındaa bide ne görimmmmm çatlamışımmmm hemdee ne biçimmm yandım ben yaaaaaa göbüşüm çatlaktan görünmicekkk((
güle güle kullansın kuzuş nenesinin aldığıklarını
cnm bende aynı şoku geçen hafta yaşadım ne güzel yoktu hiçbişey göbişimde bitek sağ yanımda vardı azcık,bir açtım alttan sağ ve soldan çatlamaya başlamışlar..üff geçmiyo bide bunlar
iyi günlerde kullanın arabanızıMerhaba kızlar hepinize günaydın
Şimdi
Magnezyum
Decavit
Prepar
Balıkyağı
Kullanıyorum.
Biliyorum dedi.
Ben:
oh maşallah iyi kalkmışın ben bi uyumuşum kızım başıma geldi 1saattir şarkı söylüyo ben yeni kalktımben saat 8 de kalktım kahvalto hazırladım yedik kocişi gönderdim bebeğin kalan çamaşırlarını yıkamaya attım battaniyeler ve nevresimleri kaldı :)) bakalım sen kaçta uyanıcan :))
valla iyi oldu bu liste cnm çok çok saol :))
(
aman şu kadınlar da varya adamı oyumoyum oynatıyolargünaydın kızlar mutlu sabahlar
bende ne güzel uyuyodum zaten çok zor uyudum ,
-eşim gelmiş cocosh diye dürttü beni
-ne oldu didim
cevaba bak
-niye zor nefes alıyon
yav adam git uyu niye dürtüyon,döndü arkası uyudu hadiii benimki gitti uyuda gör bakalım,
günaydın kızlar herkese bol dinlenmeli iyi bir hata sonu diliyorum nasıl olcaksa başta benimki ev almış başını gidio bugün temizlik yapmam lazım artık biraz daha yapayımda son ayımda bi yardımcı alırım artık nedir bu kadınların çekisi offffffffff
Canlarım birşy sorucam.
Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Umarım dayanırız 38 e kadar falan.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
Yüzünü göstermedi yine ama pipi her daim ortada.
Eki Görüntüle 554999
canım geç oldu kusura bakma
Merhaba kızlar hepinize günaydın
Şimdi
Magnezyum
Decavit
Prepar
Balıkyağı
Kullanıyorum.
Biliyorum dedi.
Ben:
valla zorla uyandım desem yeri ama acıkmıştımda zaten birazda oyuzden kalktım :)) ayy kuzum yaaa yerim ben onun şarkı söleyen dillerini :))iyi günlerde kullanın arabanızı
aman maşallah iyimişin saglıkla kucagına al inş.
oh maşallah iyi kalkmışın ben bi uyumuşum kızım başıma geldi 1saattir şarkı söylüyo ben yeni kalktım
ohoh ne güzel benimde hiç yok bakalım bi yıkamaya başlasaydım:18:aman 3-4 günde hallederim önemli olan başına geçmek
bişey deyil canım nedemek sabah sabah sersem bir şekildeyazdım ama bakayım neler yazmışım bişey unutmadım sanırım
aman şu kadınlar da varya adamı oyumoyum oynatıyolar
niye aglıyon canım ya boşver hepsi böyle bunların
tısıl tısıl yürüyorum,yataktan sag sola dönerken nefes nefese ah vahla dönüyorum bana diyoki:ehehe benım esşim gibi ya eşimde uyandırıp sen zor nefes alıson neden dıo
aylar önce temelelrını attgıımız yapıdan dolayı dıyorum ben de
iyi günlerde giyinsin efe bey kirletsin inş.valla zorla uyandım desem yeri ama acıkmıştımda zaten birazda oyuzden kalktım :)) ayy kuzum yaaa yerim ben onun şarkı söleyen dillerini :))
aynen dediğin gibi bi başlasan 3 4 güne biter :)) yaa bana çok eksik yok gibi geldi ben artı gögüs pedi südyen falan koyucam :))
Evet işi bıraktım ama hala 8 de ayaktayım. Vücut alışıyor.
Babamız uyuyor ama biz acıktık napsak ki biraz kaçamak mı yapsak
slmmm kızlar :) günaydınnnnnnnnnnnne güzel bir gün değil mi umarım bugün herkesten güzel haberler gelir ben bu sabah sevgi pıtırcığı oldum galiba biraz minik yiğenlerimi öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin ben bi evi toparlayayım yine gelirim
günaydın kızlarrrrr
gece 3 de mide yanması ile uyandım ialç içtim ama banamısın demedi 6 ya geliyodu yattım 8 de uyandım kahvaltı yaptım kocişi gönderdim çamaşırları attım :)) veee dinleniyorumm...
az önce göbüş ne alemde dieee açtım aynanın karşısındaa bide ne görimmmmm çatlamışımmmm hemdee ne biçimmm yandım ben yaaaaaa göbüşüm çatlaktan görünmicekkk((
aminn kuzuumm imşallahhh :))tısıl tısıl yürüyorum,yataktan sag sola dönerken nefes nefese ah vahla dönüyorum bana diyoki:
azz kaldı az 60 gün kaldı azda sık dişini diyo adam
kocişde bi alem adam
kafasına vurdu aylardır kanka olunca dimek büle oluyo
iyi günlerde giyinsin efe bey kirletsin inş.
bende ne davulu duymuşum ne zurnayıyastıga başım gitmeden uyumuşum bebişlerimde uyanmadan çok şükür uyumayı başardım sabah kalkış tabi herzamanki gibi :118:
hımm evet bak gögüs pedi yazmamışım onuda koydum
ama südyen koymadım nebilim takamam gibi geliyo,gögüs süt kanalları geliştigi için ..
ama tabi sen bilirsin yumuşak olanlardan takarsın :)))
iyi işte artık evin tadını çıkar haydi kaçamak da yap ye yat temizlik yap çık gez ohhh
günaydın sevgi pıtrcığım.....
ya enerjine hayran kaldım o saatte yatıp 8 de uyanmayı nasıl becerdin bide iş yapıcam diyosun bünyen iyi kaldırıyo maşallahın var
oooowwww kabusumuz çatlaklar senidemi bulduuüzgünüm adına
ins kisa surede toparlayip evlerine donerler.kızlar konuştum şimdi telefona fethiye çıktı.doğumunu yapmış.sezeryan olmuş haliyle.sesi iyi geliyordu.bebişlerde iyiymiş şuan küvezdelermiş.biri 1260 gr diğeri 1150 gibi birşey.çok sevindim çok duygulandım :))
masllah canim. gelisimleri cok iyi gidiyor bebislerin. Ocak bebekleri hem tombis hemde aceleci oulyor:)hoşbulduk :)
30+5 im bugün ama doktor bir hafta önden gittiğini söylüyor benim tosuncuğun :)
canim senin durumun nasil oldu? merak ettim.çok sevindim.gözleri aydın.
bebişlerde en kısa zamanda küvezden çıkarlar inşallah.ilk bebeklerimiz oldular galiba ocak anneleri olarak?:)
heyecanlandım...ama benim ufaklığın beklemeye devam etmesi lazım yinede:)
Allah hepimizin en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatlı bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
cnm konuşma şansın olursa tebriklerimizi ilet olurmu?
cok sirin ama ben iplikli tulleri biraz tehlikeli buluyorum. ama sekil olarak cok cici:)arkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 554778 Eki Görüntüle 554779
benim kizimin 4. gun dustu gobegi benim dogum gunumde yani:) annesine hediye verdi.merhabalar araya karışmak gibi olmasın ama göbek kordonuyla yıkadığın zaman enfeksiyon kapma riski bile var temiz ve kuru tutacaksın hem daha erken düşecek hemde daha sağlıklı
cok guzel gule gule kullansin prenses. :)Eki Görüntüle 554988 Eki Görüntüle 554989 Eki Görüntüle 554990 Eki Görüntüle 554991 Eki Görüntüle 554992 Eki Görüntüle 554993
kızımın hastane çıkışı teyzeleri
bence ikisiyle:) cok sirin olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?