2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

günaydın canım nie üzüosun kendini sabah sabah, belki gerçekten hastalanmıştır kadın.. tatlım benim babana geçmiş olsun ama temizlik nankör ne kadar yaparsan da yaptırsan da işlerini bitiremezsin ki... sen babana streslendiğin için takmışsındır kadına bu kadar, ama stres yapma tatlım allahım hayırlısıyla ameliyattan çıkmayı nasip etsin babana.. biran önce de sağlığına kavuşsun inşallah.. sen de karnındaki minik canı düşün ve stres yapmamaya çalış güselim yaa...

günaydın tatlım.. nasılsın? iki gündür okuyorum ama yazamıyorum işi bırakmışsın hayırlısı olsun canım.. şimdi bol bol dinlen evde de minik kuşun da yayamazlık yapmasın erken gelmeye çalışmasın annesi...

slmmm kızlar :) günaydınnnnnnnnnnn ne güzel bir gün değil mi umarım bugün herkesten güzel haberler gelir ben bu sabah sevgi pıtırcığı oldum galiba biraz minik yiğenlerimi öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin ben bi evi toparlayayım yine gelirim

ben saat 8 de kalktım kahvalto hazırladım yedik kocişi gönderdim bebeğin kalan çamaşırlarını yıkamaya attım battaniyeler ve nevresimleri kaldı :)) bakalım sen kaçta uyanıcan :))
valla iyi oldu bu liste cnm çok çok saol :))
ahh cnm yaaa üzme kendini bak bulmuşsun ne güzel başka biri boşver bende 2 hafta sonra alıcam inşallah yağmur falan olmazda camlar falan temizlenir... babanada geçmiş olsun cnm Allah şifa versin...
cnmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ... anamm sen baya ialç kullanıyomuşsun heee ... alt taraftaki baskı bendede oluyo ona yapıcak bişi yok diyo doktorlar çekicez mecburen ... ahh ahhh temizlikkk hiç bitmiyoo zatenn ((
hayırlı olsun cnm arabanızda güle güle kullanın inşallahhh :))

günaydınnnn sadeceee off offf diyorummmm lanet temizlikkkk ((

günaydınnn cnmmm :)) valla artık devamlı tatil modunda oldugumdan süper bi gün ama ist.da hava kapalı (
yerim seni sevgi pıtırcıgııı bizde seni öpüyoruzz :))
benimde evi toparlamam lazım ama az oturcam sonra başlarım :))

günaydın kızlarrrrr
gece 3 de mide yanması ile uyandım ialç içtim ama banamısın demedi 6 ya geliyodu yattım 8 de uyandım kahvaltı yaptım kocişi gönderdim çamaşırları attım :)) veee dinleniyorumm...
az önce göbüş ne alemde dieee açtım aynanın karşısındaa bide ne görimmmmm çatlamışımmmm hemdee ne biçimmm yandım ben yaaaaaa göbüşüm çatlaktan görünmicekkk ((

güle güle kullansın kuzuş nenesinin aldığıklarını

cnm bende aynı şoku geçen hafta yaşadım ne güzel yoktu hiçbişey göbişimde bitek sağ yanımda vardı azcık,bir açtım alttan sağ ve soldan çatlamaya başlamışlar..üff geçmiyo bide bunlar

günayddıııııııınnn pampişlerrr Tuvalete kalktım malum bidahada uyuyamadım..zaten bugün annemin günü var.ona akşam tatlı yaptım yardım olsun diye.gelme dedi ama erken gidicem.çay suyunu koydum .kaynadı sanırım kocişi kaldırayım bari .öpüorum sizleri.güzel bi gün olsun inş.

Son düzenleme:

yaaa hergün bakıyodum 2 tane vardı bugün bi açtımmmm gözlerime inanamadım hep derdim olsun umrumda diil çatlim patlim diye ama büyük konuştum galibaa görünce baya üzüldümm (

iyi günlerde kullanın arabanızı
aman maşallah iyimişin saglıkla kucagına al inş.

oh maşallah iyi kalkmışın ben bi uyumuşum kızım başıma geldi 1saattir şarkı söylüyo ben yeni kalktım
ohoh ne güzel benimde hiç yok bakalım bi yıkamaya başlasaydım :18:aman 3-4 günde hallederim önemli olan başına geçmek
bişey deyil canım nedemek sabah sabah sersem bir şekilde yazdım ama bakayım neler yazmışım bişey unutmadım sanırım

aman şu kadınlar da varya adamı oyumoyum oynatıyolar
niye aglıyon canım ya boşver hepsi böyle bunların

Son düzenleme:
günaydın annişler ve minişleririiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yeni kalktım:26:
sabah 6 da yatan neolcak
okadar yorgunumki sanki taş taşımışım
günüm için hiç programım yok bakalım prenses hanım ne isterse artık ona göre bişeyler yaparız

ehehe benım esşim gibi ya eşimde uyandırıp sen zor nefes alıson neden dıo

aylar önce temelelrını attgıımız yapıdan dolayı dıyorum ben de

birinci sınıfta bi şarkı öğrenmiştik :) şöyleydi...

Güneşin alası çok
her evin çilesi çok
analar çeker yükü
kimsenin bilesi yok

Çocuğa bakar anne,
evine tapar anne,
Gece gündüz çalışır,
yarını yapar anne.

Canlarım birşy sorucam.
Göbek kordonu düşmeden bebek yıkanmıyor mu? Ya da yıkanıyorsa nasıl yıkanıyor?

canım bebek bizde doğdugu andna ıtıbaren kırk gun boyunca hergun yıkanır

göbek cevresıen çok su degdırılmez cunku onun kuruyup dusmesı lazım...

maşallahh yavruyaaa :) dayanırsınız canım ınss :)

güle güle kullanın canımm :)

canım güle güle kullanın arabanızı ne ıyı etmsıelr dusunerekk :)

ilaçalrın baya coğalmıs ıns zamanında gelir ufaklık :) 1 oda 1 da yap kız işleri

ne acelesi var yorma kendını bak

valla zorla uyandım desem yeri ama acıkmıştımda zaten birazda oyuzden kalktım :)) ayy kuzum yaaa yerim ben onun şarkı söleyen dillerini :))
aynen dediğin gibi bi başlasan 3 4 güne biter :)) yaa bana çok eksik yok gibi geldi ben artı gögüs pedi südyen falan koyucam :))

ehehe benım esşim gibi ya eşimde uyandırıp sen zor nefes alıson neden dıo

aylar önce temelelrını attgıımız yapıdan dolayı dıyorum ben de
tısıl tısıl yürüyorum,yataktan sag sola dönerken nefes nefese ah vahla dönüyorum bana diyoki:
azz kaldı az 60 gün kaldı azda sık dişini diyo adam
kocişde bi alem adam
kafasına vurdu aylardır kanka olunca dimek büle oluyo
iyi günlerde giyinsin efe bey kirletsin inş.
bende ne davulu duymuşum ne zurnayıyastıga başım gitmeden uyumuşum bebişlerimde uyanmadan çok şükür uyumayı başardım sabah kalkış tabi herzamanki gibi :118:
hımm evet bak gögüs pedi yazmamışım onuda koydum
ama südyen koymadım nebilim takamam gibi geliyo,gögüs süt kanalları geliştigi için ..
ama tabi sen bilirsin yumuşak olanlardan takarsın :)))

Evet işi bıraktım ama hala 8 de ayaktayım. Vücut alışıyor.
Babamız uyuyor ama biz acıktık napsak ki biraz kaçamak mı yapsak

iyi işte artık evin tadını çıkar haydi kaçamak da yap ye yat temizlik yap çık gez ohhh

günaydın sevgi pıtrcığım.....

ya enerjine hayran kaldım o saatte yatıp 8 de uyanmayı nasıl becerdin bide iş yapıcam diyosun bünyen iyi kaldırıyo maşallahın var
oooowwww kabusumuz çatlaklar senidemi bulduu üzgünüm adına

aminn kuzuumm imşallahhh :))
ohhh süper valla ben uyudugum o 2 saatte bide tualete kalktım yani uyudugumdn bişi anlamadım akşam yine erkenden uyurum kesin :))
yaa bitane emzirme atleti koycam okadar :))

yaa şuan beni görsen ölürsün gülmekten gözler yarım bakıyorum etrafa ama çokk işim var onları yapmam lazım bugün sadeceee bebeğin çamaşırlarını asıp mutfagı toplayıp buzdolabını temizlicem sonra pazara gidicem taze sebze alıcam :)) yarın içinde planımmm mutfak dolaplarının içinş boşaltcaz kocişle yıkayıp tekrar kaldırıcaz ama dolabın dışını ellemicem onu temizlikçi gelince yapsın sadece içini temizlicem bidee gardolabımı düzeltcez yazlık kışlık olayı :))) yani anlıcağın hergüne plan var haftasonuna kadar tüm dolaplar düzenlencek :)))
aynennn öleee bu sabah teşrif etmişler gördümmm buyur ettim oğluşum saolsunnn dayarsa tötünü göbeğime çatlar tabiii bi doğsun sorcam ben onaa :)))

ins kisa surede toparlayip evlerine donerler.
ayse
bir dogum topigi acsan fena olmayacak :) Ocak bebisleri cok sabirsiz cikti
hoşbulduk :)
30+5 im bugün ama doktor bir hafta önden gittiğini söylüyor benim tosuncuğun :)
masllah canim. gelisimleri cok iyi gidiyor bebislerin. Ocak bebekleri hem tombis hemde aceleci oulyor:)
canim senin durumun nasil oldu? merak ettim.
cok sirin ama ben iplikli tulleri biraz tehlikeli buluyorum. ama sekil olarak cok cici:)
merhabalar araya karışmak gibi olmasın ama göbek kordonuyla yıkadığın zaman enfeksiyon kapma riski bile var temiz ve kuru tutacaksın hem daha erken düşecek hemde daha sağlıklı
benim kizimin 4. gun dustu gobegi benim dogum gunumde yani:) annesine hediye verdi.
ama yikadin mi ondan once yikamadim mi hic hatirlamiyroum.

cok guzel gule gule kullansin prenses. :)

Eki Görüntüle 555000

neyle süslesem acaba düğme mi? Kurdela mı?
bence ikisiyle:) cok sirin olmus :)

Kizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
Dr rahim uzunlugunu olctu 4 cm e cikmis O kadar mutluyum ki anlatamam . ucuz atlattik :)
agrilarimda kesildi cok arada ender yokluyor sadece.
Amma panik yaptim kizlar ya aklim cikti erken doguracagim diye.
Allah gununde saglikla nasip etsin bebeklerimize kavusmayi
Tam gununde olmasada 36 yi bitirelim en azindan:)

Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah.. Zorlu geçen bir gecenin ardından ben de iyim çok şükür.
Gece belimin ağrısından öldüm resmen.. Hiç uyumadım sanki. Dakka başı bel ağrısıyla uyandım.
Nasıl yatacağımı bilemedim. Kızımda eşlik etti hep bana. MaşAllah barekAllah tepikledi durdu..
Dün arkadaşlarım gelecek demiştim. Onlar geldi. 3 aylık bebişleri var onunla baya oynaştık.
Onu sevdikçe kızım tepikledi. Gece de hiç durmadı. Eşimde, kızım kıskanmıştır ondan çok tepikledi diyor. :)
Bugün akraba günümüz var ona gideceğiz. Çıkışta da alışveriş yapacağım. Eksikleri yazdım onları tamamlayayım inşAllah..
Ben şimcik geçmişe dalayım biraz, hepinizi öpüyorum canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…