- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
Kizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
Dr rahim uzunlugunu olctu 4 cm e cikmis O kadar mutluyum ki anlatamam . ucuz atlattik :)
agrilarimda kesildi cok arada ender yokluyor sadece.
Amma panik yaptim kizlar ya aklim cikti erken doguracagim diye.
Allah gununde saglikla nasip etsin bebeklerimize kavusmayi
Tam gununde olmasada 36 yi bitirelim en azindan:)
yaa şuan beni görsen ölürsün gülmekten gözler yarım bakıyorum etrafa ama çokk işim var onları yapmam lazım bugün sadeceee bebeğin çamaşırlarını asıp mutfagı toplayıp buzdolabını temizlicem sonra pazara gidicem taze sebze alıcam :)) yarın içinde planımmm mutfak dolaplarının içinş boşaltcaz kocişle yıkayıp tekrar kaldırıcaz ama dolabın dışını ellemicem onu temizlikçi gelince yapsın sadece içini temizlicem bidee gardolabımı düzeltcez yazlık kışlık olayı :))) yani anlıcağın hergüne plan var haftasonuna kadar tüm dolaplar düzenlencek :)))
aynennn öleee bu sabah teşrif etmişler gördümmm buyur ettim oğluşum saolsunnn dayarsa tötünü göbeğime çatlar tabiii bi doğsun sorcam ben onaa :)))
tısıl tısıl yürüyorum,yataktan sag sola dönerken nefes nefese ah vahla dönüyorum bana diyoki:
azz kaldı az 60 gün kaldı azda sık dişini diyo adam
kocişde bi alem adam
kafasına vurdu aylardır kanka olunca dimek büle oluyo
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah.. Zorlu geçen bir gecenin ardından ben de iyim çok şükür.
Gece belimin ağrısından öldüm resmen.. Hiç uyumadım sanki. Dakka başı bel ağrısıyla uyandım.
Nasıl yatacağımı bilemedim. Kızımda eşlik etti hep bana. MaşAllah barekAllah tepikledi durdu..
Dün arkadaşlarım gelecek demiştim. Onlar geldi. 3 aylık bebişleri var onunla baya oynaştık.
Onu sevdikçe kızım tepikledi. Gece de hiç durmadı. Eşimde, kızım kıskanmıştır ondan çok tepikledi diyor. :)
Bugün akraba günümüz var ona gideceğiz. Çıkışta da alışveriş yapacağım. Eksikleri yazdım onları tamamlayayım inşAllah..
Ben şimcik geçmişe dalayım biraz, hepinizi öpüyorum canlar..
normal her işi bi günde HALLEDEMESSİN mecbur artık
günlere sığdırıcaksın....bizim bi komuşumuz var kızı var 3 yaşında annesi hamileyken tekmeleri canını yakmış tamammı kızına soryorum naptın sen aneyye die diyoki bi sağdan vurdum bi soldan diyo zilli çok tatlı ya.seninkide çatır çatır çatlattım der artık :)))
eheueheu
ben de sabah diyorum ki kocamaterbiyesiz bişiler mi yapsak diyorum
tamam bu akşam için randevulaşalım akşam yemeği yiyelim yemeği yerken ağzımızı şapurdatalım
duvarlara yemek fırlatalım bunlar hep terbiyesizce şeyler diyo bana
ok kenks didim ben de
merhaba canım :)
oy cok mu agrın oldu ya tabıı sen hafta olrk baya ondsın bebıs de büyüdü artık
bel ağrısı falza olur bakalım bıızm nası olcak şu an agrı yok ama gecms olsun canım
geçmiş olsun canım ya artık agırlaştıkça bele vuracak agırlıkMerhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah.. Zorlu geçen bir gecenin ardından ben de iyim çok şükür.
Gece belimin ağrısından öldüm resmen.. Hiç uyumadım sanki. Dakka başı bel ağrısıyla uyandım.
Nasıl yatacağımı bilemedim. Kızımda eşlik etti hep bana. MaşAllah barekAllah tepikledi durdu..
Dün arkadaşlarım gelecek demiştim. Onlar geldi. 3 aylık bebişleri var onunla baya oynaştık.
Onu sevdikçe kızım tepikledi. Gece de hiç durmadı. Eşimde, kızım kıskanmıştır ondan çok tepikledi diyor. :)
Bugün akraba günümüz var ona gideceğiz. Çıkışta da alışveriş yapacağım. Eksikleri yazdım onları tamamlayayım inşAllah..
Ben şimcik geçmişe dalayım biraz, hepinizi öpüyorum canlar..
aman şükür iyi olmana sevindimKizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
Dr rahim uzunlugunu olctu 4 cm e cikmis O kadar mutluyum ki anlatamam . ucuz atlattik :)
senin kocişde bi alemmiş haeheueheu
tamam bu akşam için randevulaşalım akşam yemeği yiyelim yemeği yerken ağzımızı şapurdatalım
ok kenks didim ben de
bel ağrısı falza olur bakalım bıızm nası olcak şu an agrı yok ama gecms olsun canım
ayyy aysee öldüm gülmekten heeee :)) eşinde senin gibi hee :))
geçmiş olsun canım ya artık agırlaştıkça bele vuracak agırlık
dikkat et kendine prensesine
aman şükür iyi olmana sevindim
vakti ssaati gelince hayırlısı le kucagına alırsın inş
senin kocişde bi alemmiş ha
napsın yapacak bişi yok dedi heralde
Kızlar ben geldim oğluşum çok iyi maşallah gelişimi de 10 gün ilerde 2600 gr olmuş tosuncuk olacak bu gidişle bu yüzden de 38. haftada sezeryan olacakmış yani tam 1 ayım kaldı ben de sadece yarım kilo almışım 2 haftada vücudumdaki kaşıntı içinse yarın sabah tahlil vereceğim oğluşum aynı babasına benziyormuş annem öyle dedi
ay çok tatlı, ama o kadar ponpon nasıl olacak, zaten ağırlaştık bu ara, çok yorma kendini,tek tek yapmak çok uzar, olmadı tülü al, bunu da ne zaman bitirirsen o zman asarsın
ooh maşallah minnoşuna
slm canim benim bence fikrin cok güzel cokkk güzel olur cok tatli duruyor..
Ohh ohh Maşallah orkide kızına keyif yapsın dursunlar bakalım içerdeHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim...Sen dr a gidip geldikten sonra bende gitmiş gibi oluyorum:) aynı Drlar ya o yüzden sanırım...Daha benimkine 2 hafta var ama ben 3 hafta sonra gidicem hem annemle gitmek için hemde gitmişken çatı muayenesi de olmuş olacak..Hakkımıza hayırlısı olsnnn....
Ayy harika bişiymiş bu ya...Çok begendim orkide harika durucak odasında çok ii düşünmüşsün bence...Bebek odasına yakışır bişiy olcak rengarenkkk...
Kızlar, sünneti ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi... Bizim oğlanlar biri 30 diğeri 40 günlüktü... İlk oğlum uyuyordu uyanmadı bile...
Allah nasip ederse üçüncüyü de hemen düşünüyoruz... Çocuk Cerrahı arıyorum...
Merhaba kızlar hepinize günaydın
Umarım günümüz bereketli, sakin, güzel, huzurlu ve mutluluk dolu olur...
Biz dün NST ve idrar tah. sonuçlarımızı gösterdik.
Çok şükür bir problem yok.
Nasıl geçecek böyle bilmem. Hareketlerim çok kısıtlandı kızlar.
Herkes yat dinlen diyor tamam ama bu ev nasıl dönecek
Bugün başlıyorum kısım kısım işleri yapmaya...
Tüm evi temizleyeceğime 2'şer oda falan halletmeyi planlıyorum.
Son ayımda da bir bayan çağırırım muhtemelen...
Ayrıca dün anneannemizle dayımız aradı.
Araba almışlar yavruşuma. Kurban olurum ben onu verene.
Sağolsunlar gitmişler düşünmüşler almışlar canlarım benim ya.
İşte bizden böyle haberler canlarım.
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Allah'a emanet olun.
günaydın kızlarrrrr
gece 3 de mide yanması ile uyandım ialç içtim ama banamısın demedi 6 ya geliyodu yattım 8 de uyandım kahvaltı yaptım kocişi gönderdim çamaşırları attım :)) veee dinleniyorumm...
az önce göbüş ne alemde dieee açtım aynanın karşısındaa bide ne görimmmmm çatlamışımmmm hemdee ne biçimmm yandım ben yaaaaaa göbüşüm çatlaktan görünmicekkk((
Kizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
eheueheu
ok kenks didim ben de
geçmiş olsun canım ya artık agırlaştıkça bele vuracak agırlık
dikkat et kendine prensesine
aman şükür iyi olmana sevindim
vakti ssaati gelince hayırlısı le kucagına alırsın inş
senin kocişde bi alemmiş ha
napsın yapacak bişi yok dedi heralde
Ya kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum
Ya kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum
Ben yavaş yavaş kaçayım kızlar. Akşama girebilirsem görüşürüz..
Hepinizi öpüyorum.. Kızlar yaa birşey itiraf edem mii...
Sizi çok seviyorum...
arkadaşlar kızımın odasında bir tül eksik..gezdim gezdim bir gönlüme göre tül beğenemedim..bende düşündüm ki beyaz düz bir tül diktirsem ve onu süslesem nasıl olur acaba..internette bakarken böyle bir örnek gördüm..sizce nasıl olur??fikirlerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 554778 Eki Görüntüle 554779
Pendik Bölge hastanesi canım.
Kızlar doktordan geldim. 36. haftada beni doğuma alacakmış,tansiyon ve şekerim yükselmeye başladı ufaktan çünkü. belki daha erken bile olabilir. kendini hazırla dedi.
Oğlum 1800gr olmuş, gelişimi 1 hafta önde maşallah. Nidilat isimli ilaca başlıyoruz bugün,hem tansiyon hem de erken doğumu önlemek için.
Kalça ağrım için yapacak hiçbirşey yok. Parol ve Minoseti de yasakladı, bebekte astıma sebep oluyormuş.
Umarım dayanırız 38 e kadar falan.
Bebeğin hareketlerini 24 saat içinde 4 kere hissetmezsen en yakın hastaneye gideceksin dedi. Şakaya gelmez dedi.
Yüzünü göstermedi yine ama pipi her daim ortada.
çok begendim ben bunu yaa hiç görmemiştim önceden. odaya renk verir.ama benim el becerilerim yok ki yapamam bunu(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?