2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm :)) inşallahhh zamanında gelir kuzucuklarımız...

normal her işi bi günde HALLEDEMESSİN mecbur artık
günlere sığdırıcaksın....bizim bi komuşumuz var kızı var 3 yaşında annesi hamileyken tekmeleri canını yakmış tamammı kızına soryorum naptın sen aneyye die diyoki bi sağdan vurdum bi soldan diyo zilli çok tatlı ya.seninkide çatır çatır çatlattım der artık :)))

eheueheu

ben de sabah diyorum ki kocama terbiyesiz bişiler mi yapsak diyorum

tamam bu akşam için randevulaşalım akşam yemeği yiyelim yemeği yerken ağzımızı şapurdatalım

duvarlara yemek fırlatalım bunlar hep terbiyesizce şeyler diyo bana

ok kenks didim ben de

merhaba canım :)

oy cok mu agrın oldu ya tabıı sen hafta olrk baya ondsın bebıs de büyüdü artık

bel ağrısı falza olur bakalım bıızm nası olcak şu an agrı yok ama gecms olsun canım

aynen ölee hafta içinde hergüne bi iş olarak halledicez artık :)) ayy yerim onu yaaa valla bizimkide öle dicek galiba:))

ayyy aysee öldüm gülmekten heeee :)) eşinde senin gibi hee :))

geçmiş olsun canım ya artık agırlaştıkça bele vuracak agırlık
dikkat et kendine prensesine
aman şükür iyi olmana sevindim
vakti ssaati gelince hayırlısı le kucagına alırsın inş
senin kocişde bi alemmiş ha

napsın yapacak bişi yok dedi heralde

ayyy aysee öldüm gülmekten heeee :)) eşinde senin gibi hee :))

eheuehu evt öledir kocişim

öyle kokoşcum :) işi şakaya vuruyoruz artık napalım

dönüşümz muhteşem olacak ama

Ya kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum

maşallah canım seninki tam tosuncuk olacak bu gidişle..Allah hakkımızda hayırlısını versin..hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

ay çok tatlı, ama o kadar ponpon nasıl olacak, zaten ağırlaştık bu ara, çok yorma kendini,tek tek yapmak çok uzar, olmadı tülü al, bunu da ne zaman bitirirsen o zman asarsın

bakalım canım daha tam karar veremedim..ama yapacak olursam ponponlarla uğraşacak insan çok..birisinin eline tutuştururum artık..

ooh maşallah minnoşuna

sağol teyzesi..

slm canim benim bence fikrin cok güzel cokkk güzel olur cok tatli duruyor..

teşekkür ederim ama ben hala tam karar vermiş değilim..bakalım hele..

inş çıkıncada çok keyif yapar hanım, sürekli uyur durur..bakalım çıkınca nasıl olacak? aynen bende senin gibiyim kalp kalbe karşı canım..sen yazdıkça sanki kendimi görüyorum..bende işte 1 ay sonra gideceğim çatı muayenesi için..hakkımızda hayırlısı olsun canım..

tül olayına bir türlü karar veremedim..zannedersem beyaz tül diktirip ondan sonra plan yapacağım..ponponlar güzel ama işte..bu konuda çok kararsız kaldım..

canım çok geçmiş olsun sen iyileştinmi? nasıl oldun..umarım iyisindir..dikkat et kendine..

Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim..ne mutlu sana artık evdesin toparlarsın işlerini ama kendini yorma sakın..bu arada arabanızı güle güle kullanın..

merhaba canım okudum gece madamcocoshla yazıştığınızı..aman boşver evdesin istediğin zaman yatar uyursun artık..

ay canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..tafaya takma canım ya onların geleceği zaman belli..Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..

Yesim83 canım çok şükür normale dönmüş herşey.. Kendine çok dikkat et lütfen ve kendini yorma. İnşAllah sonuna kadar bekler kuzucuğun ve sağlıkla kucağına alırsın..

feslegenim ohh ya güzel haberlerle başladık güne.. Canım sorun çıkmamasına çok sevindim.. Boşver ev işini falan. hiçbirşey senden ve bebişinden daha önemli değil canım. Kendine iyi bak canım. Bu arada annelerin kesesine bereket. Kuzucuğun güzel günlerde kullansın arabasını.

dulger; bitmez bizim çilemiz :) Acaba evde işi biten kadın varmıdır ya. Yeterki iş yapmak iste, hiç işim yok dediğin anda tonla iş çıkar. :)

tubaemrah, bende geçen gün bir aynaya baktım ve o şok manzarayla karşılaştım. Tek tarafımda ufak tefek çizikler vardı derken bir baktım iki taraftan da haritaya dönmüş benim göbüş. Ama çok dert etmedim ya, bebişim iyi olsun da ne yapalım olacak böyle vakalar.

November82 canım hassas bir dönem geçiriyorsun onun için bu kadar etkilenip ağladın sanırım.. Sıkma canını herşey yoluna girer canım. Babana Rabbim cc acil şifalar versin inşAllah.

ikizimolsunistiyorum; kızının hastane çıkışı çok güzelmiş.. Sağlıkla giydirmek nasip olsun canım.. milsa teyzesinin hediyesi de çok şirinmişş.. Ay kuzucukları bunların içinde hayal ediyorum da.. Ne kadar tatlı olacaklar kimbilir.. hamarat annemiz kundak da yapmış. Ellerine sağlık.. Yaka kısımlarına kurdela güzel olur sanki.

sahra_211283 canım bebişinin maşAllahı varmış.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Sağlıkla kuzucuğunu kucağına almak nasip olsun inşAllah.. Sezeryan olacağın kesinleşti demek. Hayırlısı olsun canım..

elifzade ne güldüm bu kordon olayına.. aynı soruyu 2 gün önce eşim bana sordu.. Kordonun kalanı ne olacak içinde mi kalacak diyo..

chekirdekk canım oğluşuna maşAllah barekAllah.. Kendine dikkat et canım.. İnşAllah erken gelmez kuzucuk.. Şöyle 38-39. haftaları beklesin kuzucuğun.. Rabbim cc ikinize de sağlık sıhhat versin canım..

sorma canım ya o kadar ağırdı ki doğuracağım sandım.. Her tuvalete kalkışta korkuyla birde suyum gelirmiş dedim durdum.. :S

Bu arada sesli güldürdün beni canım yaa..

Sağolasın canım. Günler azaldıkça iyice ağırlaşıyoruz.. Rabbim cc sonuna kadar hem bize hem yavrularımıza sağlık sıhhat versin..

Ben yavaş yavaş kaçayım kızlar. Akşama girebilirsem görüşürüz..
Hepinizi öpüyorum.. Kızlar yaa birşey itiraf edem mii...
Sizi çok seviyorum...

ya canım valla banada öle geliyo sanki ölücekmişim gibi evet itiraf ediyrum saçma düşünceler ama öle işte ..

cnm benim daha ilk doğumum olucak ama inan doğumdan hiç korkmuyorum çünkü bebeğimi biran önce kucağıma almak ve miss kokusunu koklamak istiyorum sende öle düşün çok kolay bi doğum olucak ve ben kuzuma kavuşam de Allahım kolaylıgını vericek yeterki sen iyi şeyler düşün

çok begendim ben bunu yaa hiç görmemiştim önceden. odaya renk verir.ama benim el becerilerim yok ki yapamam bunu ((((

Pendik Bölge hastanesi canım.

aa sen de mi pendiktesin canım ben de pendik medicine asyadayım . E-5in karşı tarafında )

canım bnm doktor da gecen kontrolde 35. haftada alınabilir demişti. bi sorun olmaz inş. allahım sağlıkla kavuştursun hiç endişelenme. inş zamanında gelir bebeğin.

çok begendim ben bunu yaa hiç görmemiştim önceden. odaya renk verir.ama benim el becerilerim yok ki yapamam bunu (((

teşekkür ederim canım..daha tam karar vermiş değilim bende..acabalarım var ya güzel durmassa diye..bakalım hele..
yaparsın canım niye yapamıyacaksın..önemli olan ponponları yapmak..birleştirmesinde bişey yok..

herkese selamlar kizlar..bugunlerde hic iyi degilim ben kocamla aram bozuk ve gittikce bozuluyor senin annen benim annem olaylari onun annesi babasi bir aydir bizde ama benim anneme her gitmek istemem olay oluyor bugun kizkardesimin ailelerin tanismasi asamasi var belki istemede olacak erken gideyim dedim izin vermedi aksam beraber gideriz diye bide babasiyla alisverise cikti kacta gelir kimbilir insallah yetisiriz icim icimi yiyor suan evde.kv anneme karsi dolduruyor hep yaa ben cok duygusalim buyutuyormuyum bilmiyorum ama boyle giderse bu evliligin sonu uzak degil

herkeze merhaba ;

haftaya .cumratesi dr gideceğim ,2 hafta önce gitmiştim,her şey normal benim kız bildiğiniz bi tosun ....
ben 14 kilo almışım :)
bebeğin 2 hafta önce maşallahı vardı ,dr 3 hafta sonra gel demişti ,ama bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum ,zaman yaklaştıkça insan bi tuhaf oluyorrr...

kızlar slm.. ben bgn de işyerindeyim malesef, birazdan toplantımız var, haftasonu mesaisi yapıyoruz
oysa bgn için ne hayallerim vardı. bebişime alışverişe gidicektik kocişimle
kocişim de yalnız kaldı evde

bir de canlarım dünden beri kasıklarımda, belimde ve genital bölgede ara ara sancı oluyo. 29+1 deyim bgn. yalancı sancılar olabilir mi ?
dün akşam da adet olacakmış gibi hissettim kendimi.
oğlum hareketli ama maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…