- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
slm canim bayadi göremiyordum nasilsin canim benim..
günaydın kızlar mutlu sabahlar
bana pek mutlu olmadı sabah sabah sinirler tepeme çıktı. Temizlikçi gelicekti bugün sabahın 7 sinde kalktım kahvaltı filan hazırladım dedim bi arayim şu kadını nerde naptı bana demesin mi hastayım gelemicem bende sizi aricaktım şimdi varmı böyle bişe yaa nasıl bir düşüncesizliktir bu ben bütün işimi ona göre ayarlamışım ayıp dedim senin bu yaptığın şu dk bana bunu söylüosun kapattım suratına sinirden, oturdum ağladım o kadar sinirlendimki eşimde geldi sakinleştirmeye çalışıo beni, babam çrş günü ameliyat olucak hiçbi işe tam odaklanamicam onun için bu hafta bütün işlerimi bitirmeye çalışıodumannemi aradım hemen hüngür hüngür neyse buldu başka bi kadın gelcekmiş birazdan bakalım bekliyorum son dk buda bişe çıkarmazsa
Kizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
Dr rahim uzunlugunu olctu 4 cm e cikmis O kadar mutluyum ki anlatamam . ucuz atlattik :)
agrilarimda kesildi cok arada ender yokluyor sadece.
Amma panik yaptim kizlar ya aklim cikti erken doguracagim diye.
Allah gununde saglikla nasip etsin bebeklerimize kavusmayi
Tam gununde olmasada 36 yi bitirelim en azindan:)
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah.. Zorlu geçen bir gecenin ardından ben de iyim çok şükür.
Gece belimin ağrısından öldüm resmen.. Hiç uyumadım sanki. Dakka başı bel ağrısıyla uyandım.
Nasıl yatacağımı bilemedim. Kızımda eşlik etti hep bana. MaşAllah barekAllah tepikledi durdu..
Dün arkadaşlarım gelecek demiştim. Onlar geldi. 3 aylık bebişleri var onunla baya oynaştık.
Onu sevdikçe kızım tepikledi. Gece de hiç durmadı. Eşimde, kızım kıskanmıştır ondan çok tepikledi diyor. :)
Bugün akraba günümüz var ona gideceğiz. Çıkışta da alışveriş yapacağım. Eksikleri yazdım onları tamamlayayım inşAllah..
Ben şimcik geçmişe dalayım biraz, hepinizi öpüyorum canlar..
Ya kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum
herkeze merhaba ;
haftaya .cumratesi dr gideceğim ,2 hafta önce gitmiştim,her şey normal benim kız bildiğiniz bi tosun ....
ben 14 kilo almışım :)
bebeğin 2 hafta önce maşallahı vardı ,dr 3 hafta sonra gel demişti ,ama bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum ,zaman yaklaştıkça insan bi tuhaf oluyorrr...
kızlar slm.. ben bgn de işyerindeyim malesef, birazdan toplantımız var, haftasonu mesaisi yapıyoruz
oysa bgn için ne hayallerim vardı. bebişime alışverişe gidicektik kocişimle
kocişim de yalnız kaldı evde
bir de canlarım dünden beri kasıklarımda, belimde ve genital bölgede ara ara sancı oluyo. 29+1 deyim bgn. yalancı sancılar olabilir mi ?
dün akşam da adet olacakmış gibi hissettim kendimi.
oğlum hareketli ama maşallah.
günaydınnn cnmmm :)) valla artık devamlı tatil modunda oldugumdan süper bi gün ama ist.da hava kapalı(
yerim seni sevgi pıtırcıgııı bizde seni öpüyoruzz :))
benimde evi toparlamam lazım ama az oturcam sonra başlarım :))
sagol canim Amin ins. biz bekleriz zamaninda gelsin:)cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm :)) inşallahhh zamanında gelir kuzucuklarımız...
ins sagol canim. valla aklim cikti dun hicbirsey yapamaz oldum hep takilmisti aklima.geçmiş olsun canım ya artık agırlaştıkça bele vuracak agırlık
dikkat et kendine prensesine
aman şükür iyi olmana sevindim
vakti ssaati gelince hayırlısı le kucagına alırsın inş
canim heyecanli birsey ama korkulacak birsey degil. normal dogum olursa adet sancisi gibi dusun:) sezaryanda zaten birsye hissetmiyorsunYa kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum
sagol canimmaşallah canım seninki tam tosuncuk olacak bu gidişle..Allah hakkımızda hayırlısını versin..hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
bakalım canım daha tam karar veremedim..ama yapacak olursam ponponlarla uğraşacak insan çok..birisinin eline tutuştururum artık..
sağol teyzesi..
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..tafaya takma canım ya onların geleceği zaman belli..Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..
Yesim83 canım çok şükür normale dönmüş herşey.. Kendine çok dikkat et lütfen ve kendini yorma. İnşAllah sonuna kadar bekler kuzucuğun ve sağlıkla kucağına alırsın..
]
canim bence bu kadar ezdirme kendini seni doldurmak istemem ama kardesinin bu ozel gununde elbette yaninda olucaksin.herkese selamlar kizlar..bugunlerde hic iyi degilim ben kocamla aram bozuk ve gittikce bozuluyor senin annen benim annem olaylari onun annesi babasi bir aydir bizde ama benim anneme her gitmek istemem olay oluyor bugun kizkardesimin ailelerin tanismasi asamasi var belki istemede olacak erken gideyim dedim izin vermedi aksam beraber gideriz diye bide babasiyla alisverise cikti kacta gelir kimbilir insallah yetisiriz icim icimi yiyor suan evde.kv anneme karsi dolduruyor hep yaa ben cok duygusalim buyutuyormuyum bilmiyorum ama boyle giderse bu evliligin sonu uzak degil
bizde haftaya ptesi gidicez su yolu yaptik :) gunler yaklastikca 10 gunde bire dusucek sanirim randevularherkeze merhaba ;
haftaya .cumratesi dr gideceğim ,2 hafta önce gitmiştim,her şey normal benim kız bildiğiniz bi tosun ....
ben 14 kilo almışım :)
bebeğin 2 hafta önce maşallahı vardı ,dr 3 hafta sonra gel demişti ,ama bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum ,zaman yaklaştıkça insan bi tuhaf oluyorrr...
MasAllah canim cok sevindim bu habere
Biri ocak bebekleri kuduruk cikti yazmisti cok güldümcidden öyle..
yaa şuan beni görsen ölürsün gülmekten gözler yarım bakıyorum etrafa ama çokk işim var onları yapmam lazım bugün sadeceee bebeğin çamaşırlarını asıp mutfagı toplayıp buzdolabını temizlicem sonra pazara gidicem taze sebze alıcam :)) yarın içinde planımmm mutfak dolaplarının içinş boşaltcaz kocişle yıkayıp tekrar kaldırıcaz ama dolabın dışını ellemicem onu temizlikçi gelince yapsın sadece içini temizlicem bidee gardolabımı düzeltcez yazlık kışlık olayı :))) yani anlıcağın hergüne plan var haftasonuna kadar tüm dolaplar düzenlencek :)))
aynennn öleee bu sabah teşrif etmişler gördümmm buyur ettim oğluşum saolsunnn dayarsa tötünü göbeğime çatlar tabiii bi doğsun sorcam ben onaa :)))
cANIM EVET SENIN NICK FARKLIYDI SANKI DEĞİLMİ? aY SEN DOĞUM YAP, AYNI ZAmanda doğurmasak bile ben gelirim sana.hastane benim evime 10 dk. mimarobada oturuyorum ben.
sen nerde oturuyorsun?
havalar soğudu anneler dikkat edin
ben üşütmüşüm ömrümden ömür gitti 3 gündür yatıyorum((
cnm çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen dinlenmeden geçmiyo bu hastalık bol bol sıcak şeyler tüket :))havalar soğudu anneler dikkat edin
kızmıyorum oğluşuma teyzesi sadece görünce tuhaf oldum benimde sadece yanlarımda vardı 2 şer çizgi ama sabah diğerleriylede tanıştımkızma annesi efeciğe mina da dayıyo dötünü o da yetmezmiş gibi akrobatik hareketler yapıo içerde allaha şükür göbeğim hiç çatlamadım belimin kenarında var iki tarafta da çatlaklar birbirine paralel üçer çizgiyani bizim çatlayacağımız varsa bi yerden çatlıoz kuzucukların suçu yok annesi...
napıon kız bitirdin mi işlerini? ben ancak bitirdim oturuyorum artık yoyuldum :) bakim neler yazmışsınız accık çene yetiştirim
günaydın kızlar mutlu sabahlar
bana pek mutlu olmadı sabah sabah sinirler tepeme çıktı. Temizlikçi gelicekti bugün sabahın 7 sinde kalktım kahvaltı filan hazırladım dedim bi arayim şu kadını nerde naptı bana demesin mi hastayım gelemicem bende sizi aricaktım şimdi varmı böyle bişe yaa nasıl bir düşüncesizliktir bu ben bütün işimi ona göre ayarlamışım ayıp dedim senin bu yaptığın şu dk bana bunu söylüosun kapattım suratına sinirden, oturdum ağladım o kadar sinirlendimki eşimde geldi sakinleştirmeye çalışıo beni, babam çrş günü ameliyat olucak hiçbi işe tam odaklanamicam onun için bu hafta bütün işlerimi bitirmeye çalışıodumannemi aradım hemen hüngür hüngür neyse buldu başka bi kadın gelcekmiş birazdan bakalım bekliyorum son dk buda bişe çıkarmazsa
benim sultan sabah erkenden kalkar oturur ,ablamız kalkınca paşada uyanır işte ne uyursak artık
amin canım vakti zamanı dolunca gelsinler inş
oyy yirim ben onu kuzum benim sütüde içti oh tepiklesin kuzum benim
benimkinin sesi yok çılgın annem gece gece aklına ne düştü bakalım diyodöndü totosunu yatıyo ben yatınca kalkar kesin
hazırlamaya başla yavaş yavaş unuttukların oluyo eksik falan derken ancak hazırlıyosun
ben öle fazla bişey koymadım kızımda sanki tatile gidiyo gibi herşeyi fazla koymuşum çogu temiz bir şekilde eve geldi
benim için:
-pijama
-sabahlık
-hastane çıkışı eşofman
-havlu
-terlik
-3 adet iç çamaşırı
-2 adet atlet
-(sütyen koymadım takamam diye)
-çorap
-patik
-şal
-çeket
-tacım
-şekerim
-kolanyam
-hasta bezi
-ped
-tahliller falan
-makyaj malzemem
-fotograf makinası
-
bebek için:
-hastane seti(1 tane set koyucam degişik koymadım çünkü kirlenmez eve gelince degişir)
-(soguk olucagı için)örrgü yelek
-kalın ve ince penye battaniye
-çorap
-patik
-küçük tuluk
-(çıkış için )tulum
(pusetini götürmücem)
-5-6 adet bebek bezi
-
hastanede kızmda kalacakmışonun içinde hazırladık:
-pijama takımı
-eşofman takımı
-terlik
-çorap
-tuluk
-şila ve pepemiz
-battaniye
-yastık
-
işte böyle şuan aklıma gelenler fazladan hiçbişey koymuyorum zaten sezeryanım gerekte yok
eksklerimde oldukça koyuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?