2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Ne sinir bozucu gercekten en nefret ettigim seydir ihmalsizlik arasana bastan tavugun seyine yumurta dayaninca ariyosun..

InsAllah hallolmustur isin canim öglen oldu zaten..

MasAllah canim cok sevindim bu habere

Biri ocak bebekleri kuduruk cikti yazmisti cok güldüm cidden öyle..

Artik bu agrilar normal diyorlar cekiyoruz iste Allah sabir versin bize..

Iyi gezmeler iyi alisverisler canim kolay gelsin

Canim ben bir düsük yaptim aksam 11 de basladi gece 3 de düstü cok aci cektim..

Düsük yapan ne kadar insan varsa hepsi dogumun ondan daha kolay oldugunu söyledi o yüzden kendimi bununla avutuyoru sen ona dayandin dogumada dayanirsin diye ama kokruyorum bende..

Gecen gece cok düsünerek yattim saniri kalktigimda dilimde ucuk vardi Rabbim hepimize kolaylik versin..

bende 3 hafta çnce gitmiştim kilosu 930 grdı haftaya gidicem ve zaman geçmiyo kilosunu bo-yunu sağlığını çok merak ediyrum.....
usg de bişi göremesemde sağlığını duymak bilmek hoşuma gidiyo...maşallah tosun kıza .....bakalım bizmki ne alemde....bende 13 kilo aldım ya haftada 1 kilo alyrum şaka gibi

ufff ne sinir bozucu bi durum sen hayal kur kalk hhoooop mesai nefret ederim neyse tatlım bunun yarını var ya hiiç sıkma vardır bi hayır....
canım gevşeme olduğu için oluyo bu ağrılar ayaklarını uzat uzatabilirsen dinlenmeye çalış

yaff sıkıldım evde kociş gelsin işte artık bana meyve getrsin ....yemek yiyelim perdeleri yıkayalım dışarı çıkalım sonra... poffffff

napıon kız bitirdin mi işlerini? ben ancak bitirdim oturuyorum artık yoyuldum :) bakim neler yazmışsınız accık çene yetiştirim

havalar soğudu anneler dikkat edin
ben üşütmüşüm ömrümden ömür gitti 3 gündür yatıyorum ((

cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm :)) inşallahhh zamanında gelir kuzucuklarımız...
sagol canim Amin ins. biz bekleriz zamaninda gelsin:)
geçmiş olsun canım ya artık agırlaştıkça bele vuracak agırlık
dikkat et kendine prensesine

aman şükür iyi olmana sevindim
vakti ssaati gelince hayırlısı le kucagına alırsın inş
ins sagol canim. valla aklim cikti dun hicbirsey yapamaz oldum hep takilmisti aklima.
canim heyecanli birsey ama korkulacak birsey degil. normal dogum olursa adet sancisi gibi dusun:) sezaryanda zaten birsye hissetmiyorsun
ben sezaryan oldum cok rahattim 1 hafta sonrada kizimin kimligini cikartmaya nufus mudurlugune gittim:) babasi yoktu yanimizda is bana kaldi

sagol canim
Yesim83 canım çok şükür normale dönmüş herşey.. Kendine çok dikkat et lütfen ve kendini yorma. İnşAllah sonuna kadar bekler kuzucuğun ve sağlıkla kucağına alırsın..

]

amin cumlesiyle ins :)
canim bence bu kadar ezdirme kendini seni doldurmak istemem ama kardesinin bu ozel gununde elbette yaninda olucaksin.
ben bu kocalari anlamiyorum bazen zaten duygusal bir donemdeyiz insan biraz daha hassas davranir
bizde haftaya ptesi gidicez su yolu yaptik :) gunler yaklastikca 10 gunde bire dusucek sanirim randevular
MasAllah canim cok sevindim bu habere

Biri ocak bebekleri kuduruk cikti yazmisti cok güldüm cidden öyle..

evet canim bir durduramadik. Ama benim hatam kicimin ustune oturmadim normal insan olsa dayanmazdi yani herseye yetismeye calistim
bunyem kaldirmadi :) artik agirdan alicam herseyi
benim icin zor olucak ama bebis erken gelemsinde biraz pasakli oluruz napalim

kızma annesi efeciğe mina da dayıyo dötünü o da yetmezmiş gibi akrobatik hareketler yapıo içerde allaha şükür göbeğim hiç çatlamadım belimin kenarında var iki tarafta da çatlaklar birbirine paralel üçer çizgi yani bizim çatlayacağımız varsa bi yerden çatlıoz kuzucukların suçu yok annesi...

cANIM EVET SENIN NICK FARKLIYDI SANKI DEĞİLMİ? aY SEN DOĞUM YAP, AYNI ZAmanda doğurmasak bile ben gelirim sana. hastane benim evime 10 dk. mimarobada oturuyorum ben.

sen nerde oturuyorsun?

canım ben daha yakınım :9 bende senin doğumunu gelirim bende beylikdüzünde oturuyorum :)

havalar soğudu anneler dikkat edin
ben üşütmüşüm ömrümden ömür gitti 3 gündür yatıyorum ((
cnm çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen dinlenmeden geçmiyo bu hastalık bol bol sıcak şeyler tüket :))
kızmıyorum oğluşuma teyzesi sadece görünce tuhaf oldum benimde sadece yanlarımda vardı 2 şer çizgi ama sabah diğerleriylede tanıştım ( annemle konuştuk bugün sende beni çatlattın diyo :)) merak etme göbek altın sadece çatlar oda çok görünmez dedi ama kısmet bakalım önümüzde 2 ay var sonum nolcak :))
napıon kız bitirdin mi işlerini? ben ancak bitirdim oturuyorum artık yoyuldum :) bakim neler yazmışsınız accık çene yetiştirim

yokk kuzum yaaa hiç bişi yapamadım ( sadece bebegim çamaşırlarını astım sonra az az ağrı girdi kasıklarıma oyuzden yattım hep bugün yatarak geçti oysa ne planlarım vardı ( ohh ellerine kollarına sağlık :))

kızlar slm,

eşim geldi bugün ziyaretime.moral oldu bana tabi.hatta doktordan izin almış benim için.yarım saat hastane bahçesinde dolaştık.1 ay sonra, bırakın dışarıyı servisten çıkmak bile garip geldi.

dolaşmak hava almak çok iyi geldi tabi.ama itiraf ediyorum korktum gezinirken.sürekli kendimi dinledim bir yerim falan ağrıyomu diye.

odadan çıkmamaya ne kadar alışmışsam artık.işin garip tarafı ben hiç böyle değilimdir.

gün içinde 50 defa oturup kalktığım hem oturmamı hemde koşturmamı gerktiren bir işim var.ama söz konusu sen değilde bebeğin olunca 10 kere fazla dikkat ediyosun işte.

bebek şekeri yapmış bir tane.bana yaptığı örneği getirmiş.bayıldım çok sevimli olmuş.Allahtan eşimin elinden geliyor bir çok iş.onun için içim rahat.

biraz geçmiş okuyayım.

görüşürüz.

oyyyy baş ağrısı beni öldürecek evde güneş gözlüğüyle dolaşıyorum karanlıkta bugün bebişimin cicilerini yıkadım deterjan kokusu beni bu hale getirdi zaten amaaa çok duygulandım yaa mini mini şeyler eşimle asarken kıyafetleri bi acayip olduk Allahım herkese nasip etsin..

Ah canım ya, kendini şartladın ya olmayınca sinir oldun tabii. Haklısın sen de. Bir de sabahın köründe kalkmışşın. Üzme kendini ama, sinirleerin de boşalmış senin.

Canım senin listene ek, ben de bir kaç şey ekledim. Göğüs pedi vb. gibi. Ama benimkide böyle, görünce içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…