Kizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
Dr rahim uzunlugunu olctu 4 cm e cikmis O kadar mutluyum ki anlatamam . ucuz atlattik :)
agrilarimda kesildi cok arada ender yokluyor sadece.
Amma panik yaptim kizlar ya aklim cikti erken doguracagim diye.
Allah gununde saglikla nasip etsin bebeklerimize kavusmayi
Tam gununde olmasada 36 yi bitirelim en azindan:)
normal her işi bi günde HALLEDEMESSİN mecbur artık
günlere sığdırıcaksın....bizim bi komuşumuz var kızı var 3 yaşında annesi hamileyken tekmeleri canını yakmış tamammı kızına soryorum naptın sen aneyye die diyoki bi sağdan vurdum bi soldan diyo zilli çok tatlı ya.seninkide çatır çatır çatlattım der artık :)))
herkese selamlar kizlar..bugunlerde hic iyi degilim ben kocamla aram bozuk ve gittikce bozuluyor senin annen benim annem olaylari onun annesi babasi bir aydir bizde ama benim anneme her gitmek istemem olay oluyor bugun kizkardesimin ailelerin tanismasi asamasi var belki istemede olacak erken gideyim dedim izin vermedi aksam beraber gideriz diye bide babasiyla alisverise cikti kacta gelir kimbilir insallah yetisiriz icim icimi yiyor suan evde.kv anneme karsi dolduruyor hep yaa ben cok duygusalim buyutuyormuyum bilmiyorum ama boyle giderse bu evliligin sonu uzak degil
canım tam bilmesemde cilde sürmek normalde zararlı kurutur diye biliyorum ve orası hassas
MÜMKÜNSE HİÇ SÜRMEYİN
Kolonyanın derinin yapısında da değişiklere neden olduğunu dile getiren Akbaş, "Kolonya cildi kurutur, özellikle hassas ciltlerde terleme olmasını engeller ve ciltte bakterilere karşı savunma mekanizmalarının çalışmasını önler" dedi. Bu durumun telafisi olmayan sonuçlar doğurabileceğini ifade eden Akbaş, "Her kolonyayı vücudunuza sürmeyin. Mümkünse kolonyayı hiç kullanmayın" uyarısında bulundu.
KADIN VE BEBEKLER RİSK ALTINDA
Özellikle kadınların ve bebeklerinin risk altında olduğunu anlatan Akbaş, "Kadınlar, bebeklerinin kirlenen elllerini ve altını temizlemek içi kolonyalı ürünleri tercih ediyorlar. Kolonyalı ürünler bebeğin cildini temizlemiyor aksine bakterilerin yapışmasına neden oluyor" dedi.
bide oranın ph ı önemli içinde alkol olup o an serinlettiği için iyi gelebilir ama kaliteli olmalı metil ve etil alkol olayları bide yakar kız kurutur ama feci yanar :)
canım bugün facebook umda vardı sen aklıma geldin 2orta boy soğanı randeleyin ve ortaboy yarım kavonoz balla karıştırın 48 saat bekletip kaşıklayın yazıyordu yalnız denemedim sade görmüştüm normalde bizde süte bal karıştırılır vicksle yaptığını annem sırta karabiber dökerek te yapardı ay nezmandır şükür olmamışız ama 1kaşık bala bol karabiber döküp yedirirdi karabiberide bu yüzden sevmiyorum sanırım bide gögse yün parçası sarıp yatırırdı hırıltıyı keser diye biliyorum geçmiş olsun ve geçer inşallah annesi
cnm evet ayrıca kolonyoların hepsi gerçek değil etil alkol metil alkol olayı varya onu anlatmak istiyorum..sahte kolonyolar derinin bilmem kaç kat altında deri yanıklarına neden olabiliyor diye okumuştum.dikkat etmek lazım.zaten oraya kolonya sürülmez..
deri yanığı falan olmadım hiç zaten hep hakiki kolonya kullanırım ama alışıktım ben kolonyaya ama sürmem artık
herkese selamlar kizlar..bugunlerde hic iyi degilim ben kocamla aram bozuk ve gittikce bozuluyor senin annen benim annem olaylari onun annesi babasi bir aydir bizde ama benim anneme her gitmek istemem olay oluyor bugun kizkardesimin ailelerin tanismasi asamasi var belki istemede olacak erken gideyim dedim izin vermedi aksam beraber gideriz diye bide babasiyla alisverise cikti kacta gelir kimbilir insallah yetisiriz icim icimi yiyor suan evde.kv anneme karsi dolduruyor hep yaa ben cok duygusalim buyutuyormuyum bilmiyorum ama boyle giderse bu evliligin sonu uzak degil
canım benim sıkma canını eşin neden böyle yapıyor onu anlamak lazım büyük ihtimalle ailesinin etkisinde kalıyordur, sen bir fırsatını bul eşinle bir ara dışarı çıkın konuş onunla onun da anlatmasına izin ver bakalım neden böyle yapıyor kendince nasıl açıklıyor
hemen karar verme tatlım senin sinirlerin bozulmuş belli rahatlamaya çalış çok öptüm seni
kızlar slm,
eşim geldi bugün ziyaretime.moral oldu bana tabi.hatta doktordan izin almış benim için.yarım saat hastane bahçesinde dolaştık.1 ay sonra, bırakın dışarıyı servisten çıkmak bile garip geldi.
dolaşmak hava almak çok iyi geldi tabi.ama itiraf ediyorum korktum gezinirken.sürekli kendimi dinledim bir yerim falan ağrıyomu diye.
odadan çıkmamaya ne kadar alışmışsam artık.işin garip tarafı ben hiç böyle değilimdir.
gün içinde 50 defa oturup kalktığım hem oturmamı hemde koşturmamı gerktiren bir işim var.ama söz konusu sen değilde bebeğin olunca 10 kere fazla dikkat ediyosun işte.
bebek şekeri yapmış bir tane.bana yaptığı örneği getirmiş.bayıldım çok sevimli olmuş.Allahtan eşimin elinden geliyor bir çok iş.onun için içim rahat.
biraz geçmiş okuyayım.
görüşürüz.
canım benim senin için çok sevindim değişiklik olmuş
bir de maşallah senin eşine ne anlayışlı ne çabalı bir erkek sizin ne güzel sahipleniyor darısı bizimkilerin de başına...
Ay gamze ne tatlı kızmış o. Zilliye bak sen. Söylerken bir an hayal ettim. Valla ısırasım geldi, kız çocukları da bir başka oluyor ya şirinlik konusunda
kızlar selam
dün gece; öksürük, ter humması ve
ağlama krizi sonucu gece yarısı acile gittik
sorunum ne soğuk algınlığı ne gripmiş
kronik faranjit ki nasıl aklıma gelmedi şaştım ben en son 2 sene önce de böyle olmuştum trabzonda ve liseden beri ara ara faranjitim azar, 2 senedir olmuyordum ya hiç aklıma
gelmedi. Ama o da fırsatını buldu ya hemen gelip yerleşmiş
dr dediki boğazda bir şey yok ciğerler temiz ateş yok kandaki oksijen oranı çok iyiymiş sadece faranjit ama kan değerlerine bakalım enfeksiyon çıkarsa mecbur antibiyotik yazacağım dedi
crp diye bir test ve kan sayımı yapıldı
crp: 13
lökosit:5.1
yani pek iyi değildi
sonuç:
zinnat antibiyotik, gargara ve öksürük şurubumuzu alıp eve döndük
şurubu ve gargarayı aldım hemen ama yatamadım yine bir süre sonra kendimden geçmişim sabah 7.30 da öksürükle uyandım hemen kadın doğum dr umu aradım antibiyotik
ve diğer ilaçları sordum kullan dedi
ilaçları aldım gündüz iyiydim ama gece yaklaşıyor benim öksürük de ay dedeyi görünce hortluyor resmen şu an öksürükten yazamıyorum
doğal tedaviye tam gaz devam ama lökositler düşük bu sefer o yüzden toparlayamıyorum ve belki de 3. kemoyu vermeyecekler bakalım ptesi belli olacak
o vakte kadar zeynep yatar
kurtarıcım annem de yarın geliyor çok şükür ama benim kahramanım da hastaymış boğazları kötüymüş daha beter olmayız inşallah...
Canım benim senin sinirlerin iyice bozulmuş banada arada oluyo öyle bazen çok anlamsız şeyler yüzünden birbirimizi kırabiliyoruz ama sen kızmakta haklısın. Belki başka bi zaman bu şekilde davransa okadar etkilenmezsin ama hormonlar insanları değiştiriyo birde kvlerin sizde kalmasından bunalmışsındır böyle olunca herşey üst üste geliyo her şey batıyo insana mağalesefherkese selamlar kizlar..bugunlerde hic iyi degilim ben kocamla aram bozuk ve gittikce bozuluyor senin annen benim annem olaylari onun annesi babasi bir aydir bizde ama benim anneme her gitmek istemem olay oluyor bugun kizkardesimin ailelerin tanismasi asamasi var belki istemede olacak erken gideyim dedim izin vermedi aksam beraber gideriz diye bide babasiyla alisverise cikti kacta gelir kimbilir insallah yetisiriz icim icimi yiyor suan evde.kv anneme karsi dolduruyor hep yaa ben cok duygusalim buyutuyormuyum bilmiyorum ama boyle giderse bu evliligin sonu uzak degil
Ayy canım hamılelikte ne kadar zor oluyo hastalıkla uğraşmak işallah en kısa zamanda iyileşirsin içebiliyırsan bol bol ıhlamur iç canım hem vitaminli hemde iyileşmene yardımcı olurhavalar soğudu anneler dikkat edin
ben üşütmüşüm ömrümden ömür gitti 3 gündür yatıyorum((
Canım içine sinen. Bi doktor bulmana çok sevindim doktor çok önemli kürtajında memnun kaldıysan ne mutlu aynı doktora denk gelmişsin bebişinin sağlıklı ve kilosunun iyi olmasına çok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin işallahslm annişler ve minik pıtpıtcıklar
bugün az çoşmuşsunuzbiz bugün buraya yakın bi hastaneye eşimle konuşan bi doktora gidicektik o izinliymiş ve hastanenin tüm doktorları yeni ve genç pek içime sinmemişti bizde bizim gittiğimiz teyzemizin anlaşmalı olduğu hastaneye bakalım dedik doktorlarına bi girdik benim baştan beri gitmeyi istediğim ilk bebişte kürtajımı yapan ama artık hastaneden ayrılmış olan doktorumuzu bulduk :26: hemen arayıp randevu aldık teyzemizide çok sevdik ama bu amcamız hem gatada çalışmış hem çok rahat ettiğimiz bi doktordu gittik görüştük oğluşa annesinin dosyasına baktı ultrasonu 3boyutlu değil ama plesantayı hep ortada duran pipuşumuzu ayrıntılı gösterdi çok açıklayıcıydı eh aradan anlaşmalı hastane olayı çıkınca fiyatta yarıyarıya düştü 1000tl sezaryan fiyatı olacak tontişim yine tontiş 2 kğı yi bulmamıza az kaldı ama boyu posuda iyiymiş kof şiş değil tansiyon iyi kan değerlerimiz düşük kan hapı 2ye çıktı zaten 2gündür ellerde uyuşukluk başlamıştı magnezyuma devam şuan için bu amcamızla devam edicez eski bebeği unut bunun maşallahı var dedi eski bi dostu bulmuş kadar mutlu olduk...
oğluş 2hafta önde erken doğsa rahatmıyız ciğerleri kilosuyla gelişirmi dedim malesef dedi kilo olması iyi ama önemli olan haftaymış 37 görmemiz lazım ki ciğerleri güzel gelişmiş diyelim dedi ve 38i görsek iyi olacak oğluş doğum şeklini almış baş aşağıda ama midem ayakta sizin dediklerinizi geriden yaşıyoruz ama ilaç kullanacak kadar da değil şuan içinbabiş balık sevmez ama bize balık yedirdi o bizi bekledi bizde onun yemek yemesini bekledik bebişe iç çamaşırı zıbın ve ağız mendilleri aldık bide mandişinde dediği gibi mermerşahi yani tülbent aldık başta kurulamak için ve silmek için
ocak bebişleri erkenci olmasın bekleyip haftasında gelsin inşallah başta ilk minişlerimiz ve sonraki aceleciler inşallah sağlıklı sıhhatli annelerinin kucağına gelsin
iyi geceler arkadaşlar.sabahın ikl saatlerin bu yana kadar ağzım hiç boş kalmadı sizdede böylemi yaww doymuyorum beeeennnnnnnnnnnnnnnn.iyice obur oldum normalde mümkün deil bukadar yememm 14 kilo aldım bu gidişle 20 yi bulurum ben.sizde durumlar nasılllll.............
havalar soğudu anneler dikkat edin
ben üşütmüşüm ömrümden ömür gitti 3 gündür yatıyorum((
sagolun kizlar yazdiklariniz icin hem kv hem gebelik yordu beni boyle bi donemde karar vermiycem ama dogumdan sonra bakalim noluyo en onemlisi bebislerimiz Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ins cifte sanslarim kizlarim ins hayatimizi duzene sokmamizi saglar iyi geceler herkese.
zeynepfaz cok da az kalmis kt ye ins bi sikinti cikmaz canim bian once gitsin farenjitin ins..
canim dikkat et kendine allaha emanet ol allahim sifa versin..cok sükür annende gliyormus gözün aydin canim benim..kızlar selam
dün gece; öksürük, ter humması ve
ağlama krizi sonucu gece yarısı acile gittik
sorunum ne soğuk algınlığı ne gripmiş
kronik faranjit ki nasıl aklıma gelmedi şaştım ben en son 2 sene önce de böyle olmuştum trabzonda ve liseden beri ara ara faranjitim azar, 2 senedir olmuyordum ya hiç aklıma
gelmedi. Ama o da fırsatını buldu ya hemen gelip yerleşmiş
dr dediki boğazda bir şey yok ciğerler temiz ateş yok kandaki oksijen oranı çok iyiymiş sadece faranjit ama kan değerlerine bakalım enfeksiyon çıkarsa mecbur antibiyotik yazacağım dedi
crp diye bir test ve kan sayımı yapıldı
crp: 13
lökosit:5.1
yani pek iyi değildi
sonuç:
zinnat antibiyotik, gargara ve öksürük şurubumuzu alıp eve döndük
şurubu ve gargarayı aldım hemen ama yatamadım yine bir süre sonra kendimden geçmişim sabah 7.30 da öksürükle uyandım hemen kadın doğum dr umu aradım antibiyotik
ve diğer ilaçları sordum kullan dedi
ilaçları aldım gündüz iyiydim ama gece yaklaşıyor benim öksürük de ay dedeyi görünce hortluyor resmen şu an öksürükten yazamıyorum
doğal tedaviye tam gaz devam ama lökositler düşük bu sefer o yüzden toparlayamıyorum ve belki de 3. kemoyu vermeyecekler bakalım ptesi belli olacak
o vakte kadar zeynep yatar
kurtarıcım annem de yarın geliyor çok şükür ama benim kahramanım da hastaymış boğazları kötüymüş daha beter olmayız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?