2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım okuyunca çok mutlu oldum. Allahıma şükürler olsun ne güzel.

Sen yine de kendini yormamaya çalış. Dinlen bol bol.

Ay gamze ne tatlı kızmış o. Zilliye bak sen. Söylerken bir an hayal ettim. Valla ısırasım geldi, kız çocukları da bir başka oluyor ya şirinlik konusunda

Canım okuyunca çok üzüldüm. Bir de bu gebe halinle bu psikoloji üzmüştür elbette seni. Neden 1 aydır sizinle kalıyor? Bence bu süre biraz yıpratmış olabilir. Bir de gerçekten bu akşam için erken gitmeniz kadar doğal ve olması gereken birşey daha yok.

Sen bence eşinle bir yemeğe çık, tatlı tatlı başbaşa konuşun bütün durumları anlat ona.

Ama hemen de aklında bu evliliğin sonu uzak değil diye falan düşünme. Öyle olumsuzluklara kapılma canım.

Kızlar iyi akşamlar,

Bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. Nst cihazına bağladım 30 dk,dr bu sonucu görmeden çalışabilir vermiyormuş. Neyse her şey normal çıktı 37 haftaya kadar uzattım.bakalım dayanabilecek miyim ?

zaten feci yanıyor ama sonra rahatlıyordum benim mantar çok dayanıklı kız öyle sirkeyle falan etkilenmiyor kolonya beni çok rahatlatıyordu ama belki de uzun vadede zararlıdır bilemem tabi yazdıkların çok önemli artık kullanmayacağım çamaşırlarımı ütüleyeceğim bir de karbonat ve yoğurt deneyeyim bakalım

soğan ve süt onu hayal etmek bile midemi kaldırdı doğrusu

Seni ilk hissettiğim an,midem bulandı öylesine.. Varlığından emin olduğum ilk an,derin bir mutluluk ve heyecana kaptırdım kendimi.. Her geçen gün büyüdün içimde,bazen acıttın canımı,bazen durduk yere duygusallaştım.. Mutluydum,çünkü artık sen vardın,sen benim içimdeki ikinci CAN'dın ..Candan öteydin,bendin sen! Gün geçtikçe büyüyordum ben de seninle birlikte,değişiyordum.. Artık herkes senin varlığını kabullenmeye başlamıştı.. Hiç hesapta yokken çıkıp gelmiştin ama,bir daha hiç silinmeyecektin kalpten.. Öyle bir gelmiştin ki melekler kıskanmıştı seni,beni de melek yerine koyup gelmiştin.. Birden heyecanımız arttı seninle,herkes senin -ve benim- için büyük hazırlıklara başlamıştı.. Yeni eşyalar,yeni elbiseler.. İşte her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi,kalplerimizin bir attığı o günler sona eriyordu,ama bambaşka bir hayat başlıyordu,kalp kalbeydik yine..Can canaydık seninle,canımdan bir parçaydın yine..
Gözlerine ilk baktığım an,işte yansımam demiştim,saçlarına ilk dokunduğum an,ellerimin ne kadar da çirkin olduklarını farkettim..Seni ilk kokladığım an,dünyanın ne kadar kirlendiğini,ama senin her şeye rağmen tüm masumiyetinle karşımda duruşunun tapılası bir durum olduğunu anladım.. Sana şöyle bir uzaktan baktım, ve ''İşte benim küçük bebeğim,canım kızım!!'' dedim..

Ay gamze ne tatlı kızmış o. Zilliye bak sen. Söylerken bir an hayal ettim. Valla ısırasım geldi, kız çocukları da bir başka oluyor ya şirinlik konusunda

aynen öyle canım...görüntüde öyle hepsi şirinee annelerine gelince sen bide bana onu sor oluyo :))

kızlar selam

dün gece; öksürük, ter humması ve

ağlama krizi sonucu gece yarısı acile gittik

sorunum ne soğuk algınlığı ne gripmiş

kronik faranjit ki nasıl aklıma gelmedi şaştım ben en son 2 sene önce de böyle olmuştum trabzonda ve liseden beri ara ara faranjitim azar, 2 senedir olmuyordum ya hiç aklıma

gelmedi. Ama o da fırsatını buldu ya hemen gelip yerleşmiş

dr dediki boğazda bir şey yok ciğerler temiz ateş yok kandaki oksijen oranı çok iyiymiş sadece faranjit ama kan değerlerine bakalım enfeksiyon çıkarsa mecbur antibiyotik yazacağım dedi

crp diye bir test ve kan sayımı yapıldı

crp: 13
lökosit:5.1

yani pek iyi değildi

sonuç:
zinnat antibiyotik, gargara ve öksürük şurubumuzu alıp eve döndük

şurubu ve gargarayı aldım hemen ama yatamadım yine bir süre sonra kendimden geçmişim sabah 7.30 da öksürükle uyandım hemen kadın doğum dr umu aradım antibiyotik

ve diğer ilaçları sordum kullan dedi

ilaçları aldım gündüz iyiydim ama gece yaklaşıyor benim öksürük de ay dedeyi görünce hortluyor resmen şu an öksürükten yazamıyorum

doğal tedaviye tam gaz devam ama lökositler düşük bu sefer o yüzden toparlayamıyorum ve belki de 3. kemoyu vermeyecekler bakalım ptesi belli olacak

o vakte kadar zeynep yatar

kurtarıcım annem de yarın geliyor çok şükür ama benim kahramanım da hastaymış boğazları kötüymüş daha beter olmayız inşallah...

slm annişler ve minik pıtpıtcıklar

bugün az çoşmuşsunuz biz bugün buraya yakın bi hastaneye eşimle konuşan bi doktora gidicektik o izinliymiş ve hastanenin tüm doktorları yeni ve genç pek içime sinmemişti bizde bizim gittiğimiz teyzemizin anlaşmalı olduğu hastaneye bakalım dedik doktorlarına bi girdik benim baştan beri gitmeyi istediğim ilk bebişte kürtajımı yapan ama artık hastaneden ayrılmış olan doktorumuzu bulduk :26: hemen arayıp randevu aldık teyzemizide çok sevdik ama bu amcamız hem gatada çalışmış hem çok rahat ettiğimiz bi doktordu gittik görüştük oğluşa annesinin dosyasına baktı ultrasonu 3boyutlu değil ama plesantayı hep ortada duran pipuşumuzu ayrıntılı gösterdi çok açıklayıcıydı eh aradan anlaşmalı hastane olayı çıkınca fiyatta yarıyarıya düştü 1000tl sezaryan fiyatı olacak tontişim yine tontiş 2 kğı yi bulmamıza az kaldı ama boyu posuda iyiymiş kof şiş değil tansiyon iyi kan değerlerimiz düşük kan hapı 2ye çıktı zaten 2gündür ellerde uyuşukluk başlamıştı magnezyuma devam şuan için bu amcamızla devam edicez eski bebeği unut bunun maşallahı var dedi eski bi dostu bulmuş kadar mutlu olduk...
oğluş 2hafta önde erken doğsa rahatmıyız ciğerleri kilosuyla gelişirmi dedim malesef dedi kilo olması iyi ama önemli olan haftaymış 37 görmemiz lazım ki ciğerleri güzel gelişmiş diyelim dedi ve 38i görsek iyi olacak oğluş doğum şeklini almış baş aşağıda ama midem ayakta sizin dediklerinizi geriden yaşıyoruz ama ilaç kullanacak kadar da değil şuan için babiş balık sevmez ama bize balık yedirdi o bizi bekledi bizde onun yemek yemesini bekledik bebişe iç çamaşırı zıbın ve ağız mendilleri aldık bide mandişinde dediği gibi mermerşahi yani tülbent aldık başta kurulamak için ve silmek için
ocak bebişleri erkenci olmasın bekleyip haftasında gelsin inşallah başta ilk minişlerimiz ve sonraki aceleciler inşallah sağlıklı sıhhatli annelerinin kucağına gelsin

iyi geceler arkadaşlar.sabahın ikl saatlerin bu yana kadar ağzım hiç boş kalmadı sizdede böylemi yaww doymuyorum beeeennnnnnnnnnnnnnnn.iyice obur oldum normalde mümkün deil bukadar yememm 14 kilo aldım bu gidişle 20 yi bulurum ben.sizde durumlar nasılllll.............

geçmiş olsun allahım şifa versin cnm

Canım benim senin sinirlerin iyice bozulmuş banada arada oluyo öyle bazen çok anlamsız şeyler yüzünden birbirimizi kırabiliyoruz ama sen kızmakta haklısın. Belki başka bi zaman bu şekilde davransa okadar etkilenmezsin ama hormonlar insanları değiştiriyo birde kvlerin sizde kalmasından bunalmışsındır böyle olunca herşey üst üste geliyo her şey batıyo insana mağalesef
havalar soğudu anneler dikkat edin
ben üşütmüşüm ömrümden ömür gitti 3 gündür yatıyorum ((
Ayy canım hamılelikte ne kadar zor oluyo hastalıkla uğraşmak işallah en kısa zamanda iyileşirsin içebiliyırsan bol bol ıhlamur iç canım hem vitaminli hemde iyileşmene yardımcı olur
Canım içine sinen. Bi doktor bulmana çok sevindim doktor çok önemli kürtajında memnun kaldıysan ne mutlu aynı doktora denk gelmişsin bebişinin sağlıklı ve kilosunun iyi olmasına çok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin işallah

İyi geceler canım valla ben kendimi bildim bileli hep çok yerim ama hiç kilomalmazdım hep çirozmolarak dolanırdım ortalıkta ne zamanki hamıle kaldım başladım kilo almaya geçen ay gittiğimde 16 kilo almıştım şimdi 18 olmuştur herhalde yani benim durumum çok daha vahim gerçi çabuk veririm ben normalde de kilo almam kilo veririm bakalım hayırlısı olsun bide bu kiloları veremezsem dolabıma üzülürüm herşey 36 beden ve hiçbirinin içine giremem doğumdan sonra

Ayyy belim kopuyor yorgunluktan.

Gören de birşeyler yaptım sanır. Çarşamba annemle, babam geldi. Oğlumun odasını bir güzel temizledik, beşiği geldi o kuruldu. Annenesi sağolsun herşeyini yıkadı, ütüledi dolaplara yerleştirdi. Dolapların içlerine fistolar döşedi. Ne varsa insanın kendi annesinde var valla. Allah razı olsun.

Hastane çantalarımızı hazırladık. Bebeğimin bütün battaniyeleri, uyku setleri falan herşeyi mis oldu.

3 günlük yemeklerimi de yaptılar. Akşamüstü gittiler.

Herşeyi annem, babam yaptı. Ama sanki ben yapmışım gibi yoruldum. Evin içi mis gibi kokuyor. Ben abarttım kendi hastanede giyeceğim gecelik ve pijamamı da dalin sıvı ile yıkadım. Çok güzel bebek kokuyor.

Ay o kadar mutlu oldum ki, üstümden büyük bir yük kalktı. Başlamayan varsa, siz de ufak ufak başlayın kızlar. Çamaşırlar çok zor kuruyor, minnacık şeyler ütüsü falan derken bayağı bir zaman alıyor. Ama şimdi gidip gelip oğlumun odasına giriyorum. Sanki o varmış gibi. Hatta eşime diyorum ki Poyraz uyanmış mı gideyim bakayım diyorum.

Kızlar çok güzel duygular bunlar ya. Yazarken bile duygulanıyorum

sagolun kizlar yazdiklariniz icin hem kv hem gebelik yordu beni boyle bi donemde karar vermiycem ama dogumdan sonra bakalim noluyo en onemlisi bebislerimiz Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ins cifte sanslarim kizlarim ins hayatimizi duzene sokmamizi saglar iyi geceler herkese.
zeynepfaz cok da az kalmis kt ye ins bi sikinti cikmaz canim bian once gitsin farenjitin ins..

slm canim takma kafana hamilelikte insan herseyi kafaya takiyor bosver huzurunuz kacmasin senide anlyiorum ama bosver sabret canim benim insallahh düzelir..sen yinede basbasa oturdugunuzda sikintinisi dile getir iyi bir sekilde canim benim..

canim dikkat et kendine allaha emanet ol allahim sifa versin..cok sükür annende gliyormus gözün aydin canim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…