slm annişler ve minik pıtpıtcıklar
bugün az çoşmuşsunuzbiz bugün buraya yakın bi hastaneye eşimle konuşan bi doktora gidicektik o izinliymiş ve hastanenin tüm doktorları yeni ve genç pek içime sinmemişti bizde bizim gittiğimiz teyzemizin anlaşmalı olduğu hastaneye bakalım dedik doktorlarına bi girdik benim baştan beri gitmeyi istediğim ilk bebişte kürtajımı yapan ama artık hastaneden ayrılmış olan doktorumuzu bulduk :26: hemen arayıp randevu aldık teyzemizide çok sevdik ama bu amcamız hem gatada çalışmış hem çok rahat ettiğimiz bi doktordu gittik görüştük oğluşa annesinin dosyasına baktı ultrasonu 3boyutlu değil ama plesantayı hep ortada duran pipuşumuzu ayrıntılı gösterdi çok açıklayıcıydı eh aradan anlaşmalı hastane olayı çıkınca fiyatta yarıyarıya düştü 1000tl sezaryan fiyatı olacak tontişim yine tontiş 2 kğı yi bulmamıza az kaldı ama boyu posuda iyiymiş kof şiş değil tansiyon iyi kan değerlerimiz düşük kan hapı 2ye çıktı zaten 2gündür ellerde uyuşukluk başlamıştı magnezyuma devam şuan için bu amcamızla devam edicez eski bebeği unut bunun maşallahı var dedi eski bi dostu bulmuş kadar mutlu olduk...
oğluş 2hafta önde erken doğsa rahatmıyız ciğerleri kilosuyla gelişirmi dedim malesef dedi kilo olması iyi ama önemli olan haftaymış 37 görmemiz lazım ki ciğerleri güzel gelişmiş diyelim dedi ve 38i görsek iyi olacak oğluş doğum şeklini almış baş aşağıda ama midem ayakta sizin dediklerinizi geriden yaşıyoruz ama ilaç kullanacak kadar da değil şuan içinbabiş balık sevmez ama bize balık yedirdi o bizi bekledi bizde onun yemek yemesini bekledik bebişe iç çamaşırı zıbın ve ağız mendilleri aldık bide mandişinde dediği gibi mermerşahi yani tülbent aldık başta kurulamak için ve silmek için
ocak bebişleri erkenci olmasın bekleyip haftasında gelsin inşallah başta ilk minişlerimiz ve sonraki aceleciler inşallah sağlıklı sıhhatli annelerinin kucağına gelsin
iyi geceler arkadaşlar.sabahın ikl saatlerin bu yana kadar ağzım hiç boş kalmadı sizdede böylemi yaww doymuyorum beeeennnnnnnnnnnnnnnn.iyice obur oldum normalde mümkün deil bukadar yememm 14 kilo aldım bu gidişle 20 yi bulurum ben.sizde durumlar nasılllll.............
slm canim valla okuyunca icim acildi missler giibi giyersiniz bebisle sen insallahh.allahim sagsaglim kucaginada almayi nasip etsin hepimize insllahh..ne güzel üstünden yük kakmis rahatlamisin misler gibi iiy günlerde giyin kirletin canim benim..Ayyy belim kopuyor yorgunluktan.
Gören de birşeyler yaptım sanır. Çarşamba annemle, babam geldi. Oğlumun odasını bir güzel temizledik, beşiği geldi o kuruldu. Annenesi sağolsun herşeyini yıkadı, ütüledi dolaplara yerleştirdi. Dolapların içlerine fistolar döşedi. Ne varsa insanın kendi annesinde var valla. Allah razı olsun.
Hastane çantalarımızı hazırladık. Bebeğimin bütün battaniyeleri, uyku setleri falan herşeyi mis oldu.
3 günlük yemeklerimi de yaptılar. Akşamüstü gittiler.
Herşeyi annem, babam yaptı. Ama sanki ben yapmışım gibi yoruldum. Evin içi mis gibi kokuyor. Ben abarttım kendi hastanede giyeceğim gecelik ve pijamamı da dalin sıvı ile yıkadım. Çok güzel bebek kokuyor.
Ay o kadar mutlu oldum ki, üstümden büyük bir yük kalktı. Başlamayan varsa, siz de ufak ufak başlayın kızlar. Çamaşırlar çok zor kuruyor, minnacık şeyler ütüsü falan derken bayağı bir zaman alıyor. Ama şimdi gidip gelip oğlumun odasına giriyorum. Sanki o varmış gibi. Hatta eşime diyorum ki Poyraz uyanmış mı gideyim bakayım diyorum.
Kızlar çok güzel duygular bunlar ya. Yazarken bile duygulanıyorum
slm canim iyi olmana cokk sevindim cokk sükür hadigözün aydin insallahh hepimiz günümüzde aliriz bebisleri kucaklarimiza amin..Kizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
Dr rahim uzunlugunu olctu 4 cm e cikmis O kadar mutluyum ki anlatamam . ucuz atlattik :)
agrilarimda kesildi cok arada ender yokluyor sadece.
Amma panik yaptim kizlar ya aklim cikti erken doguracagim diye.
Allah gununde saglikla nasip etsin bebeklerimize kavusmayi
Tam gununde olmasada 36 yi bitirelim en azindan:)
slm canim benim ne güzel senin iicn moral olmus cokk sevindim senin adina insan hastanede olunca gözü kapida oluyor..kızlar slm,
eşim geldi bugün ziyaretime.moral oldu bana tabi.hatta doktordan izin almış benim için.yarım saat hastane bahçesinde dolaştık.1 ay sonra, bırakın dışarıyı servisten çıkmak bile garip geldi.
dolaşmak hava almak çok iyi geldi tabi.ama itiraf ediyorum korktum gezinirken.sürekli kendimi dinledim bir yerim falan ağrıyomu diye.
odadan çıkmamaya ne kadar alışmışsam artık.işin garip tarafı ben hiç böyle değilimdir.
gün içinde 50 defa oturup kalktığım hem oturmamı hemde koşturmamı gerktiren bir işim var.ama söz konusu sen değilde bebeğin olunca 10 kere fazla dikkat ediyosun işte.
bebek şekeri yapmış bir tane.bana yaptığı örneği getirmiş.bayıldım çok sevimli olmuş.Allahtan eşimin elinden geliyor bir çok iş.onun için içim rahat.
biraz geçmiş okuyayım.
görüşürüz.
ah cnm çok sevindim .maşallah cnm ama sen yinede dikkat et tatlımKizlar bugun hastaneye gittim gunluk serumumu yiyip geldim
Dr rahim uzunlugunu olctu 4 cm e cikmis O kadar mutluyum ki anlatamam . ucuz atlattik :)
agrilarimda kesildi cok arada ender yokluyor sadece.
Amma panik yaptim kizlar ya aklim cikti erken doguracagim diye.
Allah gununde saglikla nasip etsin bebeklerimize kavusmayi
Tam gununde olmasada 36 yi bitirelim en azindan:)
cnm benim takılma insanları değiştiremezsin..boşyere bebişine sıkıntı çektirme üzme onuda..ama eşine kızdım seni bu halinle üzdüğü içinherkese selamlar kizlar..bugunlerde hic iyi degilim ben kocamla aram bozuk ve gittikce bozuluyor senin annen benim annem olaylari onun annesi babasi bir aydir bizde ama benim anneme her gitmek istemem olay oluyor bugun kizkardesimin ailelerin tanismasi asamasi var belki istemede olacak erken gideyim dedim izin vermedi aksam beraber gideriz diye bide babasiyla alisverise cikti kacta gelir kimbilir insallah yetisiriz icim icimi yiyor suan evde.kv anneme karsi dolduruyor hep yaa ben cok duygusalim buyutuyormuyum bilmiyorum ama boyle giderse bu evliligin sonu uzak degil
iyi geceler arkadaşlar.sabahın ikl saatlerin bu yana kadar ağzım hiç boş kalmadı sizdede böylemi yaww doymuyorum beeeennnnnnnnnnnnnnnn.iyice obur oldum normalde mümkün deil bukadar yememm 14 kilo aldım bu gidişle 20 yi bulurum ben.sizde durumlar nasılllll.............
hamilelikte insan cokk sinir oluyor canim en kücük seylere bosver geldi gecti..ohhhhhhhhhhh misler giib gülü güle kirlensin evin canim benim..aldiklarini bebis iyi günlerde saglikla kullansin insallahh yorma kendini dinlen..kızlarr çok yoruldum ben bugünyazan arkadaşlarım tsk ederim evet dediğiniz gibi sanırım hormonlarında verdiği etkiyle sabah biraz fazla abarttım olayı sinirlerim bozuldu bide gerginimde zaten onunda etkisi var sanırım
hallettik şükür geldi kadın tertemiz oldu evim ama bende boş durmadım bi yandan düzenledim her bi tarafı,akşamda çıktık eşimle bebişimizin biberonuyla emziğini filan aldık ama şu an bitik bi haldeyim farkında diilim ama yormuşum kendimibelim ağrıyo çok fena zor bi gece olcak sanırım yatarken daha çok ağrıo belim artık zor dalıyorum uykuya
geçmiş olsun canım, ben de üşüttüm sanırım dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo, çok zormuş bu halde hasta olmak
oyyyy baş ağrısı beni öldürecek evde güneş gözlüğüyle dolaşıyorum karanlıktabugün bebişimin cicilerini yıkadım deterjan kokusu beni bu hale getirdi zaten amaaa çok duygulandım yaa mini mini şeyler eşimle asarken kıyafetleri bi acayip olduk Allahım herkese nasip etsin..
Ayyy belim kopuyor yorgunluktan.
Gören de birşeyler yaptım sanır. Çarşamba annemle, babam geldi. Oğlumun odasını bir güzel temizledik, beşiği geldi o kuruldu. Annenesi sağolsun herşeyini yıkadı, ütüledi dolaplara yerleştirdi. Dolapların içlerine fistolar döşedi. Ne varsa insanın kendi annesinde var valla. Allah razı olsun.
Hastane çantalarımızı hazırladık. Bebeğimin bütün battaniyeleri, uyku setleri falan herşeyi mis oldu.
3 günlük yemeklerimi de yaptılar. Akşamüstü gittiler.
Herşeyi annem, babam yaptı. Ama sanki ben yapmışım gibi yoruldum. Evin içi mis gibi kokuyor. Ben abarttım kendi hastanede giyeceğim gecelik ve pijamamı da dalin sıvı ile yıkadım. Çok güzel bebek kokuyor.
Ay o kadar mutlu oldum ki, üstümden büyük bir yük kalktı. Başlamayan varsa, siz de ufak ufak başlayın kızlar. Çamaşırlar çok zor kuruyor, minnacık şeyler ütüsü falan derken bayağı bir zaman alıyor. Ama şimdi gidip gelip oğlumun odasına giriyorum. Sanki o varmış gibi. Hatta eşime diyorum ki Poyraz uyanmış mı gideyim bakayım diyorum.
Kızlar çok güzel duygular bunlar ya. Yazarken bile duygulanıyorum
kızlar slm.. ben bgn de işyerindeyim malesef, birazdan toplantımız var, haftasonu mesaisi yapıyoruz
oysa bgn için ne hayallerim vardı. bebişime alışverişe gidicektik kocişimle
kocişim de yalnız kaldı evde
bir de canlarım dünden beri kasıklarımda, belimde ve genital bölgede ara ara sancı oluyo. 29+1 deyim bgn. yalancı sancılar olabilir mi ?
dün akşam da adet olacakmış gibi hissettim kendimi.
oğlum hareketli ama maşallah.
hamilelikte insan cokk sinir oluyor canim en kücük seylere bosver geldi gecti..ohhhhhhhhhhh misler giib gülü güle kirlensin evin canim benim..aldiklarini bebis iyi günlerde saglikla kullansin insallahh yorma kendini dinlen..
bende iyiyim cokk sükür canim tabiki sikintilarim var ama dinleniyorum bol bol firsat buldukca..bebis iiyi teyzesi carsamba terminim var iste en son 2 kilo demisti..bol bol dinlen dedi doktor ayni seyler iste..allahim hepimize sagsaglim kucaklarimiza almayi nasip etsin günümüzde insallahhhh aminn..kendine iiy bak canim benim bebisede..Görmemisim dün yazdigini iyiyim tatlim sen nasilsin bebisin nasil giremedim uzun süre..
Biraz sikintili geciyordu gebeligin daha iyimisin simdi ?
Ya kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum
Kızlar iyi akşamlar,
Bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. Nst cihazına bağladım 30 dk,dr bu sonucu görmeden çalışabilir vermiyormuş. Neyse her şey normal çıktı 37 haftaya kadar uzattım.bakalım dayanabilecek miyim ?
slm canim benim sanada cokk gecmis olsun acil sifalar diliyorum..dikkat et canim benim kendine..
korkma canim ben iki tane dogum yaptim bunuda normal cokkkkkkkkkkkkk istiyorum gercekten allahtan bir mani olmazsa normal dogum yapmak cok ama cok özel ve cok farkli bir duygu bence allahim baska bir sebeb olmadikca herkeze bu duyguyu tattirsin normal dogum gercekten cokkkkkk özel ve cok farkli birsey insanin yasamasi lazim gercekten cok güzel bir duygu yani bu kadar net diyorum sana..ayrica o ani yasamak o onda herseyi görmek onu o cikisini falan yani aci sanci hersey bitiyor gercekten bence psikologa gerek bile yok kendi kendine bu anlari düüsn derim ben ..ama canim benim yinede isine karismak istemem ama tabiki canim senin psikolojin sen kendini daha iyi bilirsin eger gercekten bu olay seni cokkk korkutuyorsa git canim benim bak ucukta cikmis demisisin bende genelde korktummu cikar ucuk..canim kendine iiyii bak pozitif düsün canim benimm.
bende unutmuşum yazmayı sabaha karşı uyku sersemi olunca oda vardı evtCanım senin listene ek, ben de bir kaç şey ekledim. Göğüs pedi vb. gibi. Ama benimkide böyle, görünce içim rahatladı.
tamam canım yeni gördümCanım mesaj kutun dolmuş. Sana bişey sormak istiyodum, boşaltabilir misin?
Seni ilk hissettiğim an,midem bulandı öylesine.. Varlığından emin olduğum ilk an,derin bir mutluluk ve heyecana kaptırdım kendimi.. Her geçen gün büyüdün içimde,bazen acıttın canımı,bazen durduk yere duygusallaştım.. Mutluydum,çünkü artık sen vardın,sen benim içimdeki ikinci CAN'dın ..Candan öteydin,bendin sen! Gün geçtikçe büyüyordum ben de seninle birlikte,değişiyordum.. Artık herkes senin varlığını kabullenmeye başlamıştı.. Hiç hesapta yokken çıkıp gelmiştin ama,bir daha hiç silinmeyecektin kalpten.. Öyle bir gelmiştin ki melekler kıskanmıştı seni,beni de melek yerine koyup gelmiştin.. Birden heyecanımız arttı seninle,herkes senin -ve benim- için büyük hazırlıklara başlamıştı.. Yeni eşyalar,yeni elbiseler.. İşte her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi,kalplerimizin bir attığı o günler sona eriyordu,ama bambaşka bir hayat başlıyordu,kalp kalbeydik yine..Can canaydık seninle,canımdan bir parçaydın yine..
Gözlerine ilk baktığım an,işte yansımam demiştim,saçlarına ilk dokunduğum an,ellerimin ne kadar da çirkin olduklarını farkettim..Seni ilk kokladığım an,dünyanın ne kadar kirlendiğini,ama senin her şeye rağmen tüm masumiyetinle karşımda duruşunun tapılası bir durum olduğunu anladım.. Sana şöyle bir uzaktan baktım, ve ''İşte benim küçük bebeğim,canım kızım!!'' dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?