2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Ay canım benim de tek endişem erken doğum. Doktor doğru söylemiş, ciğerlerin gelişimi için son haftaya kadar kalması daha en güzeli.

Biz anneler için öncelikle kiloya bakıyoruz. Hepimiz istiyoruz ki tosuncuklar olsun

Sağlıklı olsunlar, bir de zamanlarında gelsinler. Oh mis

Canım doyma hissimi kaybettim valla. Ben de öyle ne herşey mideye.

slm canim valla okuyunca icim acildi missler giibi giyersiniz bebisle sen insallahh.allahim sagsaglim kucaginada almayi nasip etsin hepimize insllahh..ne güzel üstünden yük kakmis rahatlamisin misler gibi iiy günlerde giyin kirletin canim benim..

kızlarr çok yoruldum ben bugün yazan arkadaşlarım tsk ederim evet dediğiniz gibi sanırım hormonlarında verdiği etkiyle sabah biraz fazla abarttım olayı sinirlerim bozuldu bide gerginimde zaten onunda etkisi var sanırım
hallettik şükür geldi kadın tertemiz oldu evim ama bende boş durmadım bi yandan düzenledim her bi tarafı,akşamda çıktık eşimle bebişimizin biberonuyla emziğini filan aldık ama şu an bitik bi haldeyim farkında diilim ama yormuşum kendimi belim ağrıyo çok fena zor bi gece olcak sanırım yatarken daha çok ağrıo belim artık zor dalıyorum uykuya

slm canim iyi olmana cokk sevindim cokk sükür hadigözün aydin insallahh hepimiz günümüzde aliriz bebisleri kucaklarimiza amin..

slm canim benim ne güzel senin iicn moral olmus cokk sevindim senin adina insan hastanede olunca gözü kapida oluyor..

ah cnm çok sevindim .maşallah cnm ama sen yinede dikkat et tatlım

cnm benim takılma insanları değiştiremezsin..boşyere bebişine sıkıntı çektirme üzme onuda..ama eşine kızdım seni bu halinle üzdüğü için

ah tatlııım sorma bugün yediğim tatlının hamurun haddi hesabı yok..benim şeker olayı falan diyet miyet hepsi yalan oldu..annemin günü vardı orda tıkındığım yetmemiş gibi akşamda bi arkadasa oturmaya gittik oda yapmış maşallah..herkesten önce bitirmişim tabağımı bide aç gibi annemden eve gelince akşam yemeğide yedim düşün..ben bu gidişle fazladan kiloda alırım bebeğimde 5 kilo doğar dayanamıyorumm yaaa

hamilelikte insan cokk sinir oluyor canim en kücük seylere bosver geldi gecti..ohhhhhhhhhhh misler giib gülü güle kirlensin evin canim benim..aldiklarini bebis iyi günlerde saglikla kullansin insallahh yorma kendini dinlen..

gecmis olsun tatlim benim bas agrisi kötü oluyor dikkat et kendine..ohhhhhhhhhh misler giibi giyisn iyi günlerde bebisin cicilerini annesi..evet yaa minik minik kücücük..annesi o allah izin verirse dogunca affetdirir kendini yesin onu teysesi..

benim annemde bugün yardımcıdan çok iş yaptı o olmasa napardım bilmiyorum yazlık kıştıkta ayırdık dolapları yerleştirdik oğlumun odasını ayarladık bazı eşyalar taşındı yer değişti diğer odayla derken yoruldu oda çok bide babam ameliyat olucak die annem çok ilgilenemicek artık benimle babama bakması lazım onun için bütün işlerimi halletti,Allahım bütün annelerden razı olsun başımızdan eksiketmesin,babalarımızada
aynısını bende yaptım cnm geceliğim ve pijamamı dalin sıvıyla yıkadım yumuşatıcıyla beraber miss oldu dediğin gibi

slm canim benim dikkat et kendine evet canim artik bu aylardan sonra normal bendede hepsi var sagsaglim günümüzde aliirz insallalahh bebislerimizi bol bol dinlen ayakta cok durma canim benim..

hamilelikte insan cokk sinir oluyor canim en kücük seylere bosver geldi gecti..ohhhhhhhhhhh misler giib gülü güle kirlensin evin canim benim..aldiklarini bebis iyi günlerde saglikla kullansin insallahh yorma kendini dinlen..

Aynen öyle cnm anlık oluo zaten sinirlerimiz ruh halimiz, çok tsk cnm öpüyorum

Görmemisim dün yazdigini iyiyim tatlim sen nasilsin bebisin nasil giremedim uzun süre..

Biraz sikintili geciyordu gebeligin daha iyimisin simdi ?
bende iyiyim cokk sükür canim tabiki sikintilarim var ama dinleniyorum bol bol firsat buldukca..bebis iiyi teyzesi carsamba terminim var iste en son 2 kilo demisti..bol bol dinlen dedi doktor ayni seyler iste..allahim hepimize sagsaglim kucaklarimiza almayi nasip etsin günümüzde insallahhhh aminn..kendine iiy bak canim benim bebisede..

korkma canim ben iki tane dogum yaptim bunuda normal cokkkkkkkkkkkkk istiyorum gercekten allahtan bir mani olmazsa normal dogum yapmak cok ama cok özel ve cok farkli bir duygu bence allahim baska bir sebeb olmadikca herkeze bu duyguyu tattirsin normal dogum gercekten cokkkkkk özel ve cok farkli birsey insanin yasamasi lazim gercekten cok güzel bir duygu yani bu kadar net diyorum sana..ayrica o ani yasamak o onda herseyi görmek onu o cikisini falan yani aci sanci hersey bitiyor gercekten bence psikologa gerek bile yok kendi kendine bu anlari düüsn derim ben ..ama canim benim yinede isine karismak istemem ama tabiki canim senin psikolojin sen kendini daha iyi bilirsin eger gercekten bu olay seni cokkk korkutuyorsa git canim benim bak ucukta cikmis demisisin bende genelde korktummu cikar ucuk..canim kendine iiyii bak pozitif düsün canim benimm.

Son düzenleme:

canım seninle bebeklerimizin geleceği tarih aynı ama ben çalışabilir raporunu neden yeni aldığını merak ettim. ben bu ayın 9 unda aldım son adet tarihinden itibaren sayınca 32+0 tam o gün oluyo, seninki neye göre hesaplandı ki

ben daha önce doğum yapmadım ama çok istiyorum normal doğum.o anı yasamak.çok heyecanlıyım.tabi arada tırsma geliyor ama olsunnnnnn

Canım senin listene ek, ben de bir kaç şey ekledim. Göğüs pedi vb. gibi. Ama benimkide böyle, görünce içim rahatladı.
bende unutmuşum yazmayı sabaha karşı uyku sersemi olunca oda vardı evt
ben fazla bişey koymadım dedigim gibi gerek yok hiç
Canım mesaj kutun dolmuş. Sana bişey sormak istiyodum, boşaltabilir misin?
tamam canım yeni gördüm

kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…