2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın kızlar,
her haftasonu gibi yine uyuyamadım ki dun akşam bir arkadaşım aradı 40gunluk bebği var, Esra bana çok dediler ama şimdi anlıyorum
bol bol dinlen uyu boş ne zmana olursan uyu diyor:)
dedim şimdi uyuyrsam doğumdan sonraya faydası olmaz ki
olsun, en azından uyumuştum dersin diyor:)
tam tersi ben hamıle olduktan sonra daha az uyur oldum
Bugün de arkadaşım bebeğine 40mevlüdü okutacak, bende tecrübe edinirim yazarım akşam, ne yapılıyor, neler alınmış vb...​

kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya

canım o hepimizde var korkma,oğlum sağ olsun dayanıyor senın dediğin gibi,olduğum yerden kalkamıyorum ordan ayrılana kadar...
2gündür de o huyunu bıraktı ama o kadar hareketliki,kaburgamın altına çalışıyor,iç organım felan kalmadı:) Hepsini bi tarafalara sıkıştırdı, balık gıbı suya gire çıka yüzüyor:)

Son düzenleme:
ohh ne güzell tertemiz oldu demekk güle güle giysin inşallahh :)) bende asarken çok tuhaf oldum miniciklerr çok şekerler yaaa....
ahhh cnm yaaa çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın... bol bol dinlen kuzum ilaçlarını aksatma öksürük kolay geçmiyo (
kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya

ahhh cnm yaaa 2 gündürr anlayadıgım bi ağrı var bendede yarın doktora gidicem olmadı idrar testi falan isticem oda ağrı yapabiliyomuş ( benimkide hep sağda itiyo kendini itebildiği kadar artık yeri dar geliyo ya ondan :))

idrarda iltihap varsa en alt kısımda ağrı hissedersiniz, eğer ağrı sürekli ordaysa ihmal etmeyin kızlar...
bide o ağrı sürekli olur, bebğin yaptığı ağrılar bazen 20dakka, bazen 1saat sürüyor geçiyor
bende şimdi bebişimin çamaşırlarını yıkayacağım:) salıya ancak kurur heralde:)

günaydınnn kızlarrr.biz yine uyandık.babamız uyuyor
dün bizde odamızı kurmaya başladık canlarım.gece kalkıp kalkıp baktım.çok heycanlıçok eğlenceli.son halini eklerim artık....

sultan çamaşır yıkadın mı?
odayı yenı kuruyorsan hemen yıkama diyecektım, benımkı guya boya kokmuyor ama 20gunde ancak çıktı (çekmecelere az tutkal sürmüşlerdi)tutkal kokusu
şimdi koydum fileye, o kadar kıyafet 1fileye sığdı nerdeyse:)
örgüleri ve renklılerı koymadım sadece...

yok canım daha yıkamadım:))yatağımız da gelmedi zaten.hastane çantamı hazırlayacağım ama ne olur ne olmaz

güldürdn beni canım.bebişler tontiş olsunlarda biz olmayalalım yaa.:))aynen yicek bişey olduğu zaman bnde sanki açmışım gibi yiyorum kendime hayret ediyorum..nasıl bi iştahtır anlamadım gitti..neyse bebişte bizde sağlıklı olalımda kilolaıda verriz inşallah.dogmdan snra yaarız şukadar verdim bukadar verdim diye..allahım o günleri görmeyi nasip etsin..öptüm cnm

napalım artık bu yaz bikini giymeden önce bi solaryuma gideriz az biraz yanınca çatlaklar çok belli olmuo eşime de diorum napim çatlarsa alırım minnak kuşumu kucağıma çatladım ama ohhhh çatır çatır doğurdum işte der gibi gezerim plajda diorum gülüo boşver çatlakları efecik iyi mi sen ona bak

hahaha bende arada yapıom öle planlar sonra fısss yorgunluktan elimi kolumu kaldıramıom ev merkezi sistem kolay kurur die erteliom kızımın çamaşırlarını yıkamayı hep ama haftaya şu 34. hafta kontrolünden sonra battaniyelerini, havlularını, nevresimini uyku setini falan yıkayıp kaldırsam mı diorum herkes başladı hevese geldim bende

ahh cnm bnkilerde 38 beden öle duruyolar dolapta zaten şimdi olması mümkün deil.dogumdan sonra kiloları verirsek giyeriz veremezsek büyük bdn elbiseler almaya başlarz artk :))) aman allah korusun verriz verriz düşüncesi bile kötü.bebeğmizde bizde sağlıklı olalımda herşeyinüstesinden geliriz evelelallah kiloda neymiş hıhhh :)))

arkadaşlar bu çatlak olayını anlayamadım bn daha.benim göbüşte küçük küçük çok az belirgin pembe dairesel şekiller var.sanki rüzgarda kalmış üşümüş gibi.bunlarmı çatlak :))

herkese hayırlı haftasonları
ben hala yatıyorum, doktor hastahanede yatmamı istedi aslında ama muhasebeye indik, bir gece için 1900 lira istediler, bir takım tetkikkler hariç bir de
ben de tam doğum öncesi o kadar paraya kıyamadım açıkcası iyi mi yaptım bilmiyorum

ateşim düştü, diğer rahatsızlıklarım da geçti sadece mide bulantısı kaldı biraz. Ama kusmuyorum Allahdan
annemlerin evinde babam, ablam, abim üçü de yatak döşek yatıyo
burda ben yatıyorum
bir tek annem eşim ve diğer ablam sağlam kaldılar. Onlar da bizim aramızda koşturmaktan mafoldu günlerdir. En sonunda eşim kayınvalidemi aramış gel de biraz yardım et diye. Hamileliğimin başından beri o kadar badire atlattım bir kez bile gelmedi ama şimdi gelesi tutmuş. Aslında onun gelmesi pek iyi olmayacak dinlenemem yanında ama yapacak bişey yok

geçmiş olsun canım, bulduğun tum sıcak içecekleri tüket ve yorganın altından çıkma...

geçmiş olsun canım, ben de üşüttüm sanırım dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo, çok zormuş bu halde hasta olmak

gecmis olsun canim
son 3 gundur o kadar vitamin aldimki tum kis yeter herhalde:)

cnm çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen dinlenmeden geçmiyo bu hastalık bol bol sıcak şeyler tüket :))

Ayy canım hamılelikte ne kadar zor oluyo hastalıkla uğraşmak işallah en kısa zamanda iyileşirsin içebiliyırsan bol bol ıhlamur iç canım hem vitaminli hemde iyileşmene yardımcı olur

gecmis olsun canim benim allahim sifa versin dikkat et kendine..

sağolun kızlar Allah razı olsun
valla herkes dikkat etsin kendisine. Çok zormuş böylesi

Son düzenleme:
benim kızımın kilosu haftasıyla uyumlu
ama ben başından beri kilo almıyorum ya:26:
48 kilola hamile kaldım, ilk 3 ay şaka değil 39 kiloya düştüm
şuan 55 kiloyum, yani hamile kalmadan önceki halimden 7 kilo fazlayım
1 aydır da hiç almıyorum
son aya girmek üzereyiz, belki bu ay bir kaç kilo alırm

aralık anneleri patır patır doğurmaya başlamış
bi de bir ay sonra bu tarihlerde başlarız gibi geliyor

aman yavruların hepsi sağlıklı hayırlı ve en kolay şekilde gelsin, topiğimiz açıldıgından beri üzücü çok şey yaşadık, doğumlarımızı hiçbir kötülük yaşamadan atlatalım inş
umarım hep güzel haberler alırız birbirimizden

Kızlar Philips Aventin göğüs pompasını almak istiyorum. Tekli ve çiftli almak arasında ne fark var bilgilendirebilir misiniz lütfen? Anlamadım da. Tekli alsam diyorum. Fikir verebilirseniz sevinirim.

merhabalar hayırlı pazarlar hanımlar park beşik alanlardan öneri bekliyorum....

Canım biz bundan aldık. Açtık kurduk falan. 219 liraya aldık, indirimle. Çok güzel gibi, dönencesi falan, altta sallama aparatı falan da var. Kurumu da kolaydı. Şimdilik güzel gibi ama tabi daha aktif olarak kullanmadığımız için çok bişey diyemem.

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün akşam eşim kalbimi çok kırdı ve nedense dün geceden beri kalbim çok sıkışıyo nefes alıp verirken çok zorlanıyorum ve birazda sancım var ne yapacağımı şaşırdım o kadar büyük haksızlık yaptıki bana anlatsam çok uzun sürer ama RABBİM görüyo ben birşey demiyorum

evet canım benimde öyle. hiç bir şey bulamazsam mandalina yiyorum.bende 10 kilo aldım.

canım normal doğum cidden çok rahat ve kolay sen en çok hangı kısımdan krokuyorsun ıkınamamktan mı sancısından mı

sancısı regl sancısnın biraz fazlası ıkınma ısı ıse zaten otomatık gelısıo sen ıstemesende vucudun senı ıkınmaya ıtıyo

normal doğuma karar versen ve son ayın gelse sancıalrla hastaneye gıtsen şöyle bi düşün ayrıntısıyla senın kafand nasıl canalnıcak olay

mutlaka orda bı yerde sorun cıkıyo en korktugun kısım hangısı olucak belkı de korkundan hıc öyle kafanda ayrıntılı doğum anını bile düşünmuyorsundur

ama düşün bakalım neler olucagını bılmek senı rahatlatabılır...

canım öyle deme ama eşin ayıp etmıs cidden tasvip etmiyorum davranısını ama her evlılıkte böle şeler oluo bılıosn

bak bebekelrınız olucak hemen sonu gelıcek vs die düşünme konusuo anlatmaya calıs eşine...

aynen canım 1 düşük 1 kürtaj 1 de doğum gecırdım ve ınan bana en hafıfı doğumdu doğumda hemen ayaklandım kendıme geldım

ve doğum sırasında da diğerlerine kıyasla daha az sancı cektım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…