kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya
ohh ne güzell tertemiz oldu demekk güle güle giysin inşallahh :)) bende asarken çok tuhaf oldum miniciklerr çok şekerler yaaa....oyyyy baş ağrısı beni öldürecek evde güneş gözlüğüyle dolaşıyorum karanlıktabugün bebişimin cicilerini yıkadım deterjan kokusu beni bu hale getirdi zaten amaaa çok duygulandım yaa mini mini şeyler eşimle asarken kıyafetleri bi acayip olduk Allahım herkese nasip etsin..
ahhh cnm yaaa çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın... bol bol dinlen kuzum ilaçlarını aksatma öksürük kolay geçmiyokızlar selam
dün gece; öksürük, ter humması ve
ağlama krizi sonucu gece yarısı acile gittik
sorunum ne soğuk algınlığı ne gripmiş
kronik faranjit ki nasıl aklıma gelmedi şaştım ben en son 2 sene önce de böyle olmuştum trabzonda ve liseden beri ara ara faranjitim azar, 2 senedir olmuyordum ya hiç aklıma
gelmedi. Ama o da fırsatını buldu ya hemen gelip yerleşmiş
dr dediki boğazda bir şey yok ciğerler temiz ateş yok kandaki oksijen oranı çok iyiymiş sadece faranjit ama kan değerlerine bakalım enfeksiyon çıkarsa mecbur antibiyotik yazacağım dedi
crp diye bir test ve kan sayımı yapıldı
crp: 13
lökosit:5.1
yani pek iyi değildi
sonuç:
zinnat antibiyotik, gargara ve öksürük şurubumuzu alıp eve döndük
şurubu ve gargarayı aldım hemen ama yatamadım yine bir süre sonra kendimden geçmişim sabah 7.30 da öksürükle uyandım hemen kadın doğum dr umu aradım antibiyotik
ve diğer ilaçları sordum kullan dedi
ilaçları aldım gündüz iyiydim ama gece yaklaşıyor benim öksürük de ay dedeyi görünce hortluyor resmen şu an öksürükten yazamıyorum
doğal tedaviye tam gaz devam ama lökositler düşük bu sefer o yüzden toparlayamıyorum ve belki de 3. kemoyu vermeyecekler bakalım ptesi belli olacak
o vakte kadar zeynep yatar
kurtarıcım annem de yarın geliyor çok şükür ama benim kahramanım da hastaymış boğazları kötüymüş daha beter olmayız inşallah...
kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya
ohh ne güzell tertemiz oldu demekk güle güle giysin inşallahh :)) bende asarken çok tuhaf oldum miniciklerr çok şekerler yaaa....
ahhh cnm yaaa 2 gündürr anlayadıgım bi ağrı var bendede yarın doktora gidicem olmadı idrar testi falan isticem oda ağrı yapabiliyomuş( benimkide hep sağda itiyo kendini itebildiği kadar artık yeri dar geliyo ya ondan :))
sultan çamaşır yıkadın mı?
odayı yenı kuruyorsan hemen yıkama diyecektım, benımkı guya boya kokmuyor ama 20gunde ancak çıktı (çekmecelere az tutkal sürmüşlerdi)tutkal kokusu
şimdi koydum fileye, o kadar kıyafet 1fileye sığdı nerdeyse:)
örgüleri ve renklılerı koymadım sadece...
ah cnm çok sevindim .maşallah cnm ama sen yinede dikkat et tatlım
cnm benim takılma insanları değiştiremezsin..boşyere bebişine sıkıntı çektirme üzme onuda..ama eşine kızdım seni bu halinle üzdüğü için
ah tatlııım sorma bugün yediğim tatlının hamurun haddi hesabı yok..benim şeker olayı falan diyet miyet hepsi yalan oldu..annemin günü vardı orda tıkındığım yetmemiş gibi akşamda bi arkadasa oturmaya gittik oda yapmış maşallah..herkesten önce bitirmişim tabağımı bide aç gibiannemden eve gelince akşam yemeğide yedim düşün..ben bu gidişle fazladan kiloda alırım bebeğimde 5 kilo doğar dayanamıyorumm yaaa
kızmıyorum oğluşuma teyzesi sadece görünce tuhaf oldum benimde sadece yanlarımda vardı 2 şer çizgi ama sabah diğerleriylede tanıştım( annemle konuştuk bugün sende beni çatlattın diyo :)) merak etme göbek altın sadece çatlar oda çok görünmez dedi ama kısmet bakalım önümüzde 2 ay var sonum nolcak :))
yokk kuzum yaaa hiç bişi yapamadım( sadece bebegim çamaşırlarını astım sonra az az ağrı girdi kasıklarıma oyuzden yattım hep bugün yatarak geçti oysa ne planlarım vardı ( ohh ellerine kollarına sağlık :))
İyi geceler canım valla ben kendimi bildim bileli hep çok yerim ama hiç kilomalmazdım hep çirozmolarak dolanırdım ortalıkta ne zamanki hamıle kaldım başladım kilo almaya geçen ay gittiğimde 16 kilo almıştım şimdi 18 olmuştur herhalde yani benim durumum çok daha vahimgerçi çabuk veririm ben normalde de kilo almam kilo veririm bakalım hayırlısı olsun bide bu kiloları veremezsem dolabıma üzülürüm herşey 36 beden ve hiçbirinin içine giremem doğumdan sonra
napalım artık bu yaz bikini giymeden önce bi solaryuma gideriz az biraz yanınca çatlaklar çok belli olmuoeşime de diorum napim çatlarsa alırım minnak kuşumu kucağıma çatladım ama ohhhh çatır çatır doğurdum işte der gibi gezerim plajda diorum gülüo boşver çatlakları efecik iyi mi sen ona bak
hahaha bende arada yapıom öle planlar sonra fısss yorgunluktan elimi kolumu kaldıramıomev merkezi sistem kolay kurur die erteliom kızımın çamaşırlarını yıkamayı hep ama haftaya şu 34. hafta kontrolünden sonra battaniyelerini, havlularını, nevresimini uyku setini falan yıkayıp kaldırsam mı diorum herkes başladı hevese geldim bende
geçmiş olsun canım, bulduğun tum sıcak içecekleri tüket ve yorganın altından çıkma...
geçmiş olsun canım, ben de üşüttüm sanırım dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo, çok zormuş bu halde hasta olmak
gecmis olsun canim
son 3 gundur o kadar vitamin aldimki tum kis yeter herhalde:)
cnm çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen dinlenmeden geçmiyo bu hastalık bol bol sıcak şeyler tüket :))
Ayy canım hamılelikte ne kadar zor oluyo hastalıkla uğraşmak işallah en kısa zamanda iyileşirsin içebiliyırsan bol bol ıhlamur iç canım hem vitaminli hemde iyileşmene yardımcı olur
gecmis olsun canim benim allahim sifa versin dikkat et kendine..
merhabalar hayırlı pazarlar hanımlar park beşik alanlardan öneri bekliyorum....
iyi geceler arkadaşlar.sabahın ikl saatlerin bu yana kadar ağzım hiç boş kalmadı sizdede böylemi yaww doymuyorum beeeennnnnnnnnnnnnnnn.iyice obur oldum normalde mümkün deil bukadar yememm 14 kilo aldım bu gidişle 20 yi bulurum ben.sizde durumlar nasılllll.............
Ya kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum
herkese selamlar kizlar..bugunlerde hic iyi degilim ben kocamla aram bozuk ve gittikce bozuluyor senin annen benim annem olaylari onun annesi babasi bir aydir bizde ama benim anneme her gitmek istemem olay oluyor bugun kizkardesimin ailelerin tanismasi asamasi var belki istemede olacak erken gideyim dedim izin vermedi aksam beraber gideriz diye bide babasiyla alisverise cikti kacta gelir kimbilir insallah yetisiriz icim icimi yiyor suan evde.kv anneme karsi dolduruyor hep yaa ben cok duygusalim buyutuyormuyum bilmiyorum ama boyle giderse bu evliligin sonu uzak degil
Canim ben bir düsük yaptim aksam 11 de basladi gece 3 de düstü cok aci cektim..
Düsük yapan ne kadar insan varsa hepsi dogumun ondan daha kolay oldugunu söyledi o yüzden kendimi bununla avutuyoru sen ona dayandin dogumada dayanirsin diye ama kokruyorum bende..
Gecen gece cok düsünerek yattim saniri kalktigimda dilimde ucuk vardi Rabbim hepimize kolaylik versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?