2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm bende 48 kiloyla hamile kaldım.şimdi 55 kiloyum senin gibi.üstelik 1 aydır hastanedeyim.hareket yok.bi ara 24 saat serum vardı kolumda.bebiş için 2 kere akciğer geliştirici iğne yaptılar.kortizonluymuş.

şişmem lazım dı aslında ama.Allahtan fazla kilo almadım.

inşallah 9 ay 9 kilo olarak kapatırım diyorum ama bebişin sağlığı herşeyden daha önemli.

vaktine kadar beklesinde:)

kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya

canım bana da oluyo aynısı yaa hele kızım çok direnıyo dayanıyo dün metroda öyle bi dayandıkı aşağı tarafa kıpkırmızı oldum :S

Güzel anneler ve bebişleri....herkesler iyidir inşallah geçmişi biraz okudum hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum aman dikkat edin kızlar kendinize hasta olmamak lazım,bol bol meyve yemeye çalışın.
Bizde kızımın tekmeleri sayesinde erkenden uyandık, babamıza tam bir pazar kahvaltısı hazırladık uyanınca şok oldu sen ne zaman yaptın bunları diyo afiyetle yedik şimdi malum ev işleri onları yapıcaz

bu arada dün doktorumuza gittik kızım 1350gr olmuş maşallah benim prensesime çok şükür her şey yolundaymış,doktorun gözünün içine bakıyorum resmen ne diyecek diye yaa...bende 6 kilo almışım doktorum iyi gidiyorsun dedi sevindim bende bizden bu kadar teyzeleri herkese güzel haftasonları diliyoruz...öpüyoruz sizleri

normal doğum kolay mı zor mu bilemem ama bende düşük yaptım 2 kerede kürtaj oldum.düşük yaparken tırnaklarım etimden çıktı sandım.normal doğum ağrısından korkmuyorum ben.tabi yaşayan iyi bilir.ablam suni sancının çok zor olduğunu söyledi.bir arkadaşım var doğum çok korkulacak bir şey değil demişti.birde böyle kasıklardan ince bir sızı şeklindeki ağrı ne ağrısı biliyomusun sen ayşe?

Evet ayse bir abla var burda oda düsük yapmis ilk bebegini bana dediki düsükte bebek icinden söküle söküle geliyor olmamis tamamlanmamis bir bebek yollar rahim yollari hazir degil ama dogumda olmus bir bebek yollar hazir doguma gelmesi cok daha kolay..

Zaten dr bana kürtaj yapmak istemedi vücudun kendi atiyor demisti biraz sancili gececek ama kürtajdan iidir ilk bebegin yasin kücük bebek kücük fuzuli icini zedelemek istemem demisti 2 haftada anca düstü

Neyse Rabbim kimseye yasatmasin... Bizede birdaha yasatmasin...

Cok sükür sevindim canim ii olmana.. Amin canim... insAllah ii haberlerle gelirsin carsamba günü.. Benimde yarin terminim var bakalim nedicek...

Canım ben yumuşatıcısını almadım. O da gerekli mi? Sadece Dalin sıvıyı aldım. yumuşacık oldular. emin olamadım.

kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya

canım ağrım yok benim. ama oğluşumda dayıyor sol tarafıma. dayaya dayaya sol tarafımı catlattı sıpa. sağımda hiçbirşey yok.

Canım ne olmuş bilmiyorum ama üzülmüşşün ama.

Karnındaki bebeğini, kendini ve diğer yavrunu düşün. moralini bozmamaya calış. bak nefes darlığı çekiyormuşşun. ne senin, ne de bebeğin için iyi değil.

bence konuş eşinle. içine atma ya da bize anlat rahatla cnm bnm.

arkadaşlar bu çatlak olayını anlayamadım bn daha.benim göbüşte küçük küçük çok az belirgin pembe dairesel şekiller var.sanki rüzgarda kalmış üşümüş gibi.bunlarmı çatlak :))

cnm benım de öyle, pembemsı kırmızı böyle. annem dedi ki bunlar ileride beyaza dönüşüyormuş. :44:

Canım yasadıklarını okuyunca çok üzüldüm. rabbim bir daha yasatmasın. evlat acısı başka hiçbir acıyla kıyaslanamaz.

rabbım korusun hepimizin evlatlarını....

Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Karnımın alttında çok kötü çatlaklar oluşmuş.Ben fark etmedim eşim farketti. bebeğin hareketleri göstermek istediğimde aynaya baktım.bayağı var. Bir de seviniyordum çatlak olmadı diye sizde de oldu mu ?bunlar geçer mi bilginiz var mı ?

kuzumm ağrı benim altta tamamen orta ve üst kısımda bebek büyüyo rahim genişliyo ya ondan olabilir 2 gündür tualete çıkarken az yanma oluyo oyuzden yaptırıcam test nolur nolmaz...
ayyy yok solaryuma gitmem ben karardıkça daha çok belli oluyo ( bikiniyi az yüksek belli aldımmı tamamdır aynen senin gibi kuzumuda kucağıma alırımmm ohh oldu bitti :)) Allaha şükür Efem iyi zaten tek isteğim o iyi olsun gerisi boş :))
yaaaa ağrım var diye zorlamak istemedim ama gözüme batıyo yarın ağrım sızım olmazsa az az başlıcam artık :)) ahh ne güzel yaaa merkezi sistem heryer sıcacık olur hiç sevmiyom kombiyi hiç ısınmıyo ( sen yine çok sonlara bırakma kuzum yavaş yavaş yıka nolur nolmaz herşeyi hazırolsun minanın :))

hoşgeldin cnm aramızaaa bende 2 gün önce gördümmm ve şokkk ... malesef cnm geçmiyolar sadece beyazlıyolar ...

Tatlım üzülme. Hepimizde oldu. Benim oğlum sürekli sol tarafıma dayadığı için kendini sadece sol tarafım çatladı.

Ama cidden üzülme. Geçen gün bebeğim hareketsiz kaldı 1 gün boyunca. Aslında hiçbirşey yokmuş, ama ben o gün çok panik oldum. Sonra iyi olduğunu öğrenince rahatladım. Dedim ki kendi kendime çatlaklarım oldu diye üzülüyordum dedim. Bebeğimin iyi olmasından başka hiçbirşey önemli değil.

Çok rahatsız olursan lazerle sildirisin.

arkadaşımın bebeğinin 40mevlüdünden geldim
apartman komşularını çağırmış bıde 2okul arkadaşı biz vardık
çikolata yaptırmış üstlerine de bebek kondurmuş
buna benziyor...
magnet yaptıracaktım bende bide bundan yaptırırıım dedim...
kurabıyelerı beğenıyorum aslındada,o taze kalmaz sonuçta ve ben ne zaman mevlüd okturum bılemıyorum çunku burda kımsem yok,memlekete gıdınce orda yaptırım kurabıyeyıde
neyse, hoca geldi okudu, pide yaptırmış ...oyle işte..
misafır gelecek o yuzden erken kalktım ..
bu arada kızı oldu adı elif doğa:)
çok tatlı maviş gözlü ama çok aglıyormuş
anneanne de yanlarında ama hiç susmuyor diyo kadın, umarım mevludde okuanan dualar şifa olur da annesı uyur
uytmak içinde fön makınesını açıyorlar, şapkasıyla gözlerini kapıyor ve sürekli beşikte sallıyorlar
anneannesi 1saat salladı bıraktı daha yanımıza oturmadan başladı ağlamaya...

Herkese selamlar..

Cuma günü kontrolümüz var.. Hemen cuma olsa da görsem oğlumu.. Nedense 1 hafta erken doğum yapacağımı hissediyorum hep...

Herkese selamlar..

Cuma günü kontrolümüz var.. Hemen cuma olsa da görsem oğlumu.. Nedense 1 hafta erken doğum yapacağımı hissediyorum hep...

sen aklına takarsan gelır vala erken,annem çok istiyo kırmayım 1hafta için der:)
benim 30unda kontrolüm ama bende hemen gelsin istiyorum:)

Aman sola yatiyim bebegim icin daha iyi falan filan hakgetire kalca agrisindan yatamiyorum bi sag bi sol bi sirt ustu offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…