benim kızımın kilosu haftasıyla uyumlu
ama ben başından beri kilo almıyorum ya:26:
48 kilola hamile kaldım, ilk 3 ay şaka değil 39 kiloya düştüm
şuan 55 kiloyum, yani hamile kalmadan önceki halimden 7 kilo fazlayım
1 aydır da hiç almıyorum
son aya girmek üzereyiz, belki bu ay bir kaç kilo alırm
kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya
canım normal doğum cidden çok rahat ve kolay sen en çok hangı kısımdan krokuyorsun ıkınamamktan mı sancısından mı
sancısı regl sancısnın biraz fazlası ıkınma ısı ıse zaten otomatık gelısıo sen ıstemesende vucudun senı ıkınmaya ıtıyo
normal doğuma karar versen ve son ayın gelse sancıalrla hastaneye gıtsen şöyle bi düşün ayrıntısıyla senın kafand nasıl canalnıcak olay
mutlaka orda bı yerde sorun cıkıyo en korktugun kısım hangısı olucak belkı de korkundan hıc öyle kafanda ayrıntılı doğum anını bile düşünmuyorsundur
ama düşün bakalım neler olucagını bılmek senı rahatlatabılır...
Canım öyle deme ama eşin ayıp etmıs cidden tasvip etmiyorum davranısını ama her evlılıkte böle şeler oluo bılıosn
bak bebekelrınız olucak hemen sonu gelıcek vs die düşünme konusuo anlatmaya calıs eşine...
Aynen canım 1 düşük 1 kürtaj 1 de doğum gecırdım ve ınan bana en hafıfı doğumdu doğumda hemen ayaklandım kendıme geldım
ve doğum sırasında da diğerlerine kıyasla daha az sancı cektım
aynen canım 1 düşük 1 kürtaj 1 de doğum gecırdım ve ınan bana en hafıfı doğumdu doğumda hemen ayaklandım kendıme geldım
ve doğum sırasında da diğerlerine kıyasla daha az sancı cektım
bende iyiyim cokk sükür canim tabiki sikintilarim var ama dinleniyorum bol bol firsat buldukca..bebis iiyi teyzesi carsamba terminim var iste en son 2 kilo demisti..bol bol dinlen dedi doktor ayni seyler iste..allahim hepimize sagsaglim kucaklarimiza almayi nasip etsin günümüzde insallahhhh aminn..kendine iiy bak canim benim bebisede..
benim annemde bugün yardımcıdan çok iş yaptı o olmasa napardım bilmiyorum yazlık kıştıkta ayırdık dolapları yerleştirdik oğlumun odasını ayarladık bazı eşyalar taşındı yer değişti diğer odayla derken yoruldu oda çok bide babam ameliyat olucak die annem çok ilgilenemicek artık benimle babama bakması lazım onun için bütün işlerimi halletti,Allahım bütün annelerden razı olsun başımızdan eksiketmesin,babalarımızada
aynısını bende yaptım cnm geceliğim ve pijamamı dalin sıvıyla yıkadım yumuşatıcıyla beraber miss oldu dediğin gibi
kızlar ya ara ara kasıklarımıa ağrı giriyo benim adet ağısı gibi.birde bebeğim çok kasılıoyr dayandı sağ tarafıma gerdikçe geriyor.sanki rahmim şişiyor balon gibi.tırsıyorum ya
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün akşam eşim kalbimi çok kırdı ve nedense dün geceden beri kalbim çok sıkışıyo nefes alıp verirken çok zorlanıyorum ve birazda sancım var ne yapacağımı şaşırdım o kadar büyük haksızlık yaptıki bana anlatsam çok uzun sürer ama RABBİM görüyo ben birşey demiyorum
arkadaşlar bu çatlak olayını anlayamadım bn daha.benim göbüşte küçük küçük çok az belirgin pembe dairesel şekiller var.sanki rüzgarda kalmış üşümüş gibi.bunlarmı çatlak :))
Evet ayse bir abla var burda oda düsük yapmis ilk bebegini bana dediki düsükte bebek icinden söküle söküle geliyor olmamis tamamlanmamis bir bebek yollar rahim yollari hazir degil ama dogumda olmus bir bebek yollar hazir doguma gelmesi cok daha kolay..
Zaten dr bana kürtaj yapmak istemedi vücudun kendi atiyor demisti biraz sancili gececek ama kürtajdan iidir ilk bebegin yasin kücük bebek kücük fuzuli icini zedelemek istemem demisti 2 haftada anca düstü
Neyse Rabbim kimseye yasatmasin... Bizede birdaha yasatmasin...
kuzumm ağrı benim altta tamamen orta ve üst kısımda bebek büyüyo rahim genişliyo ya ondan olabilir 2 gündür tualete çıkarken az yanma oluyo oyuzden yaptırıcam test nolur nolmaz...idrarda iltihap varsa en alt kısımda ağrı hissedersiniz, eğer ağrı sürekli ordaysa ihmal etmeyin kızlar...
bide o ağrı sürekli olur, bebğin yaptığı ağrılar bazen 20dakka, bazen 1saat sürüyor geçiyor
bende şimdi bebişimin çamaşırlarını yıkayacağım:) salıya ancak kurur heralde:)
ayyy yok solaryuma gitmem ben karardıkça daha çok belli oluyonapalım artık bu yaz bikini giymeden önce bi solaryuma gideriz az biraz yanınca çatlaklar çok belli olmuoeşime de diorum napim çatlarsa alırım minnak kuşumu kucağıma çatladım ama ohhhh çatır çatır doğurdum işte der gibi gezerim plajda diorum gülüo boşver çatlakları efecik iyi mi sen ona bak
hahaha bende arada yapıom öle planlar sonra fısss yorgunluktan elimi kolumu kaldıramıomev merkezi sistem kolay kurur die erteliom kızımın çamaşırlarını yıkamayı hep ama haftaya şu 34. hafta kontrolünden sonra battaniyelerini, havlularını, nevresimini uyku setini falan yıkayıp kaldırsam mı diorum herkes başladı hevese geldim bende
Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Karnımın alttında çok kötü çatlaklar oluşmuş.Ben fark etmedim eşim farketti. bebeğin hareketleri göstermek istediğimde aynaya baktım.bayağı var. Bir de seviniyordum çatlak olmadı diyesizde de oldu mu ?bunlar geçer mi bilginiz var mı ?
Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Karnımın alttında çok kötü çatlaklar oluşmuş.Ben fark etmedim eşim farketti. bebeğin hareketleri göstermek istediğimde aynaya baktım.bayağı var. Bir de seviniyordum çatlak olmadı diyesizde de oldu mu ?bunlar geçer mi bilginiz var mı ?
Herkese selamlar..
Cuma günü kontrolümüz var.. Hemen cuma olsa da görsem oğlumu.. Nedense 1 hafta erken doğum yapacağımı hissediyorum hep...
sen aklına takarsan gelır vala erken,annem çok istiyo kırmayım 1hafta için der:)
benim 30unda kontrolüm ama bende hemen gelsin istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?