arkadaşımın bebeğinin 40mevlüdünden geldim
apartman komşularını çağırmış bıde 2okul arkadaşı biz vardık
çikolata yaptırmış üstlerine de bebek kondurmuşEki Görüntüle 555861
buna benziyor...
magnet yaptıracaktım bende bide bundan yaptırırıım dedim...
kurabıyelerı beğenıyorum aslındada,o taze kalmaz sonuçta ve ben ne zaman mevlüd okturum bılemıyorum çunku burda kımsem yok,memlekete gıdınce orda yaptırım kurabıyeyıde
neyse, hoca geldi okudu, pide yaptırmış ...oyle işte..
misafır gelecek o yuzden erken kalktım ..
bu arada kızı oldu adı elif doğa:)
çok tatlı maviş gözlü ama çok aglıyormuş
anneanne de yanlarında ama hiç susmuyor diyo kadın, umarım mevludde okuanan dualar şifa olur da annesı uyur
uytmak içinde fön makınesını açıyorlar, şapkasıyla gözlerini kapıyor ve sürekli beşikte sallıyorlar
anneannesi 1saat salladı bıraktı daha yanımıza oturmadan başladı ağlamaya...
slm canım maaşallah kızınaSlm kızlar nasılsınız umarım herkes iidir kaç gündür giremiyorum cuma günü dr ye gittik kızım dönmüş herşey yolundaymış 2112 gr 44 cm olmuşnts ye bagladılar sancı çıkmadı bundan sonra her hafta nts ye gitcem 15 günde birde kontrole gitcem ayy kızlar benim daha pijamam yok ortada yarın alsaöda çantamı hazırlasam artık bide doğum ücretini konuştuk 2 bin liraymış dünde kızımın perdesi geldi çok güzel pldu önümüzdeki perşembede eşyalarını yerleştircez kızımın :))) ya kızlar kızım bugün çok az hareket etti telaşlsnmak istemiyorum ama Allah korusun biley olcak diye korkuyorum:18: benden bu kadr canlar hepinizi öpüyorum kendinize ve yiğenlerime ii bakın
ılık ballı sütünü yap, uzat ayakalarını biraz dinlen... hareketlenecektir yaramaz:)Slm kızlar nasılsınız umarım herkes iidir kaç gündür giremiyorum cuma günü dr ye gittik kızım dönmüş herşey yolundaymış 2112 gr 44 cm olmuşnts ye bagladılar sancı çıkmadı bundan sonra her hafta nts ye gitcem 15 günde birde kontrole gitcem ayy kızlar benim daha pijamam yok ortada yarın alsaöda çantamı hazırlasam artık bide doğum ücretini konuştuk 2 bin liraymış dünde kızımın perdesi geldi çok güzel pldu önümüzdeki perşembede eşyalarını yerleştircez kızımın :))) ya kızlar kızım bugün çok az hareket etti telaşlsnmak istemiyorum ama Allah korusun biley olcak diye korkuyorum:18: benden bu kadr canlar hepinizi öpüyorum kendinize ve yiğenlerime ii bakın
Ayyy ayyy o ağlamalar bizi de bulucak mı bakalım. :26: Çikolatalarda güzelmiş. Kurabiye konusunda haklısın. Hemen yapılması gerek çabuk bayatlar bence de. Pideyi hiç duymadım. Biz de sadece tavuk, pilav, tatlı, börek, ayran olur. sonra da cay ıkram edilir. herkesin adeti farklı heralde.
Ben geldim.Cuma günü yoğundu işyeri oyüzden yazamadım pek.Dünde çarşı işlerimiz vardı.2 tane kendime pijama takımı,emzirme atleti ve sütyeni felan aldım.Kızlar pijama takımları çok pahalıydı ve mavi tonlarında da yoktu hiç güzel model.Pembe ve krem aldım.Kv görünce hemen niye mavi almadın dedi.Bebişler erkek diye benim takımlar da mavi olacak diye bir şey yok de mi canlarım.sağlık olsun yeter ki.Hepsini bir ara paylaşacağım sizlerle.Bugünde bebişlerin odasıyla ilgileniyoruz.Mobilyaların tozları alındı.Şuan yıkanma aşamasında bebişlerin eşyaları felan...Ortalık karışık durumda.Her tarafta battaniyeler,yorganlar,yastıklar,nevresimler,kunda klar asılı.Daha da makina çalışıyor ve kıyafet faslına yarın ya da salı ancak geçeriz.Bebişlerde iki tane olunca maşallah teyzeleri biraz karışıyor ortalık.Bu hafta yıkama ütüleme işlerimizde biter inşallah.Havalar kötü olmasa daha çabuk kurur tabi çamaşırlar ama ne yapalım sağlık olsun...
Dün eşim canımı çok sıktı.Saçma sapan bir şeyler için.Ağladım dün ve bugün bir sürü...Başıma ağrılar girdi ve hala geçmedi...
Ayrıca yarın sabah kontrolümüz var.4 hafta oldu bebişler büyümüştür inşallah teyzeleri...Ciğer geliştirici iğnemizi olacağız artık galiba,erken doğum riskimiz olduğu için.Hayırlısı ile Allah tan bir şey olmazsa 30.haftamız çarşamba doluyor.Bakalım yarın ne diyecek dr um.Ona göre doğum öncesi iznimi yazdıracağım İnşallah.Bizde durumlar böyle canlarım...
bu eşler hamile kadınları üzmekten zevk alıyorlar sanırım.bütün cumartesiyi ağlayarak geçirdim.sabah 7 de uyandım nefes darlıgı yüzünden uyuyamadım evde dolandım durdum.sonra 11 de eşim uyandı kahvaltı hazırlamamıstım cunku yersem daha kötü olacak dıye düşündüm ayrıca hazırlaayacak halımde yoktu.sen kendıne bı tost yap ben yemıcem dedım.dolapta bozulmus bır lımon buldu sen hep bozuk seyler tutuyorsun bu dolapta falan dedı.bende kızdım bı kerede sen yardım et de dolapta bozuk sey olmasın dedım.başladı bağırıp cagırmaya annen senı doldurmus yıne.bı hafta sonum var kahvaltı bıle yok ben hazırlamak zorunda degılm falan dedı.ki 4 yıllık evlıyız 1 kere kahvaltısz yollamadım.aynı bebek gıbı hep pışpışla aman o cok yorgun ben yaparım de.sonunda 32 haftalık hamıle eşinin nefes darlıgı cekmesı yuzunden bı kerecık kahvaltı hazırlamayasına bu sekılde bagır cagır.hayatta en nefret ettıgım sey nankörlüktür.içimden dedım kı bundan sonra senı düşünürsem iki olsun.önce hep ben demem gerektıgını anladım.bu halımle evın temızlıgını bıle kendım yapıyorum neymıs kadına para verıp bütçeyı zorlamıyım dıye gereksız bır fedakarlık.sen bütçeyı zorlama kendını karnındakı bebegı zorla.kıymet bılen var sankı.bı de annemı karıstırmasa olmıcak ne alıp veremedıgı var bılmyorum.2 saat agladım sonra bebegıme acıdım kalkıp duş aldım biraz yürüyüş yapıp meyvesuyu falan sıktırıp içtim.tabı eşim çok özür dıledı falan ama hiçççç kıymetı yok.tek bır sey söylıcem dedım.hayat herzaman pamuk yatagından kalkıp prensler gıbı kahvatlını yapıp macını ızleyerek gecemez bız evlenırken iyi gün kötü gün dedik.ama sen sırf iyi gün demişşsin dedim.haklısın falan dedı ama....offf anlatıp rahatlayayım dedım.annelerle paylasılmıyor dertler cogalmasın dıye.arkadaşlarda aman takma bosver dıyıp savıyor.ben genelde rabbımle konusurum bıraz tuaf ama oturup ona anlatıyorum her daim merhametıyle kucak acan bı tek o oluyor.
ılık ballı sütünü yap, uzat ayakalarını biraz dinlen... hareketlenecektir yaramaz:)
vala bunlar baya kolaya kaçmış...tatlı da var mıydı bılemıyorum ben erken kalktım ama ben çorumluyum bizde pide olsa da 2çeşit olur yanına salata etlı pılav ve baklava olur...
Eki Görüntüle 556164 Eki Görüntüle 556163 Eki Görüntüle 556165 Eki Görüntüle 556166 Eki Görüntüle 556167
birbirlerine benziyorlar ama karar veremedim sizce hangisi?????????????
Canım ben bu ilki hariç diğer dört park yatağı da gördüm. Tortoise, crest gibi markaların değil mi? Öyle hatırlıyorum. Açıkçası bana kumaşları biraz dandik gibi geldi. Ben özellikle sonuncusuna karar vermiştim, nolursa olsun alcam bile diyodum. Sonra gidip orda gördüm. Kumaşı böyle naylon gibi, nasıl anlatim. İşte kalitesiz gibi geldi. Fiyatına baksan öyle değil ama. Kraftın modeline 200 civarı diyolarya, buna da öyle demişlerdi. Ben emin olamadım, krafta bakınca, aradaki kalite farkını gözümle görünce, vazgeçtim. Ama tabi kulanmadığım için böyle kesin konuşmak istemem. Bebişlerle birlikte görücez. Gerçi sonuçta park yatak, ne kadar kötü olabilir diyosun ama işte.
Her neyse, sen alıcam ben dersen, sonuncusu derim. Ben onu beğenmiştim baya.
arzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
Canım ben yumuşatıcısını almadım. O da gerekli mi? Sadece Dalin sıvıyı aldım. yumuşacık oldular. emin olamadım.
bu eşler hamile kadınları üzmekten zevk alıyorlar sanırım.bütün cumartesiyi ağlayarak geçirdim.sabah 7 de uyandım nefes darlıgı yüzünden uyuyamadım evde dolandım durdum.sonra 11 de eşim uyandı kahvaltı hazırlamamıstım cunku yersem daha kötü olacak dıye düşündüm ayrıca hazırlaayacak halımde yoktu.sen kendıne bı tost yap ben yemıcem dedım.dolapta bozulmus bır lımon buldu sen hep bozuk seyler tutuyorsun bu dolapta falan dedı.bende kızdım bı kerede sen yardım et de dolapta bozuk sey olmasın dedım.başladı bağırıp cagırmaya annen senı doldurmus yıne.bı hafta sonum var kahvaltı bıle yok ben hazırlamak zorunda degılm falan dedı.ki 4 yıllık evlıyız 1 kere kahvaltısz yollamadım.aynı bebek gıbı hep pışpışla aman o cok yorgun ben yaparım de.sonunda 32 haftalık hamıle eşinin nefes darlıgı cekmesı yuzunden bı kerecık kahvaltı hazırlamayasına bu sekılde bagır cagır.hayatta en nefret ettıgım sey nankörlüktür.içimden dedım kı bundan sonra senı düşünürsem iki olsun.önce hep ben demem gerektıgını anladım.bu halımle evın temızlıgını bıle kendım yapıyorum neymıs kadına para verıp bütçeyı zorlamıyım dıye gereksız bır fedakarlık.sen bütçeyı zorlama kendını karnındakı bebegı zorla.kıymet bılen var sankı.bı de annemı karıstırmasa olmıcak ne alıp veremedıgı var bılmyorum.2 saat agladım sonra bebegıme acıdım kalkıp duş aldım biraz yürüyüş yapıp meyvesuyu falan sıktırıp içtim.tabı eşim çok özür dıledı falan ama hiçççç kıymetı yok.tek bır sey söylıcem dedım.hayat herzaman pamuk yatagından kalkıp prensler gıbı kahvatlını yapıp macını ızleyerek gecemez bız evlenırken iyi gün kötü gün dedik.ama sen sırf iyi gün demişşsin dedim.haklısın falan dedı ama....offf anlatıp rahatlayayım dedım.annelerle paylasılmıyor dertler cogalmasın dıye.arkadaşlarda aman takma bosver dıyıp savıyor.ben genelde rabbımle konusurum bıraz tuaf ama oturup ona anlatıyorum her daim merhametıyle kucak acan bı tek o oluyor.
bizim ikinci beşiğimiz olucak devamlı kullanmak için genç odası olan takımlardan alıcaz doğumu annemin oturduğu şehirde yapıcam orda kullanmak için park yatak düşünmüştüm hiçbirini gidip görmedim,gördüklerin çok mu kötü, basit duruyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?