2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tamda bu konuyla ilgili biseyler yazmistim essira bende gecende bi kavga yasadim belki okumussundur esim beni annemin yanina goturdu sonra annem annesini aradi bu nedemek diye kizimi birakiyorsa bi daha alamaz dedi o da geldi yarim saat sonra simdi biraz duzeldi.bu erkeklere gercekten biseyler olmus toplu depresyona mi andropoza mi girdiler anlamadimki..keske annenleri aramasaydin baska bi odada otursaydin aile isin icine girince yaralar agirlasir toplanmasi guc olur tamda dogum oncesi hay Allah insallah konusurlar esinde ozur diler de buyumez daha fazla canim bi karar vereceksende dogumdan hatta lohusaliktan sonraya birak ben oyle yapiyorum suan ruh hali iki tarafin da sikintili cunku bebisini cok aglatma ben okadar agladimki sonra onlarda benimle aglamis gibi ben ic cektikce sicradi kuzularim Allah yardimcin olsun..

cnm şok oldum okurken ya nasıl bu kadar saçmalayabilir ki eşin aklım almıyor inan ne yazıcağımıda bilemedim ama lütfen cnm yapma sakın harap etme kendini böyle kötü konuşmak istemiyorum ama şu halinde sana bunu yaptığı için Allah bir şekilde ona bunun cezasını verecektir. Sakin ol lütfen bebeğin ve sen herşeyden önemlisiniz üzme bebişide cnm biliyorum elinde değil ama git bi elini yüzünü yıka derin nefesler al sakinleş ne zaman geliyor annenler bugün yanında olabilecekler mi onlar gelene kadar sakinleş cnm üzülme lütfen

Canım ya ağlama artık nolur, bebeğini düşün. Sen ve bebeğin ölmeyeceksiniz , esın ölecek, sizin yokluğunuzda ama siz ailenin de desteğiyle daha güçlü olacaksınız. Esın kafasını taslara vurur da umarım çok geç kalmaz. Yalnız da degilsin sevgisiz de bunu da sakın unutma.

Canım bak böyle modellerde var,tabiki en iyisini sen bilirsin ama bn bir fikir olsun diye yükledim resimleri

Eklentiler

• $CRISTAL-MAGIC-NIGHT-SEPET-BESIK__65481488_0.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $68207171_R_399347_0.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Canım park yatak yerin sepet beşikde alabilirsin bence,sonuçta çok uzun süre kullanmıcaksın

hep annemin evinde kalıcak beşik. tatillerde de gidince kullanırım diye park yatak düşündüm sepette aklıma geldi ama çok kısa süreli olur görünüş olarak hangisi daha hoş gözüküyor sence?

hep annemin evinde kalıcak beşik. tatillerde de gidince kullanırım diye park yatak düşündüm sepette aklıma geldi ama çok kısa süreli olur görünüş olarak hangisi daha hoş gözüküyor sence?

Ha tamam o zamn en iyisi park yatak,bu sepetlerde en fazla 1 yaşa kadar kullanılabiliyor,senin yüklediğin park yatak resimlerinden en çok sonuncuyu beğendim bn,birinciyi gidip görmüştüm oda fena değil

Son düzenleme:
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ben kaçıyorum,essira ve arzu93 ve eşiyle tartışan tüm bayanlar bu gece dualarımda sizde varsınız,lütfen hiç bir şeyi takmayın kafanıza hepinize iyi geceler

Slm canım teşekküredriz teyzesi :)) evet canım acıbadem mesut bey valla canım tahmîni dogum tarihi 3 ocak daha fazla bişey demiyo erken dogum olmazsa bu tarih dedi bakalım hayırlısı şimdilik herşey yolunda çok şükür sende acıbademe gidiyodun dimi günleriniz aynı olsaydı ne güzel olurdu ama :))

Ah neler yedim canım ama babası gelene kadar kımıldamadı sonra eşim konuşup sevince çoştu bizim kız eşimde nası havalara giriyo beni seviyo benim sesini istiyoda o yüzden kımıldamdı sana diyo ama korkuttu beni zilli

Canım yaa okuyunca çok üzüldüm nolur kendini yıpratma aglama artık bebişini düşün evet eşin çok ayıp etmiş seni tanıyo sonuçta öle bişey yapmıcagını biliyodur ama işte bi anda sinirlendi demekki eminim bu yaptıklarından dolayı çok pişman olcaktır sende yaşnı değilsin lütfen öle söleme bebğin için güçlü olmak zorundasın canım annenler geliyomuş en azından onlar gelen kadar sabret

ah canııım bizde yattıktan sonra sabaha kadar 3 kere uyanıyoruz..bi 3te bi sabah 6da bide 8de..tekmeleriyle beni kaldırıyor sıpa..uyumam gereken dönemde uyuyamıyorum çıldırazaaaaaammm 8de eşimi kaldırıyorum tekrar yatıyorum 9 yada 9:30da tekrar kaldırıyo veletciğim..sonrada uyku muyku kalmıyor..alıştım erken kalkmaya napalım bitti rahat günler anlamış oldum

ocwmayssss şuan yanımda olsan çimdiklerdim seni,kız bajım daha ne istiyon bebeğin gelişiyo sen kilo almıyon,,erkek çocuk doğurucam ama şuan tam 10 kilo almış bulunmaktayım ve ben ocak sonu annesi olucam daha var 2 ay daha.bu 2 haftada 2 kilo almışım..her iki haftada 2 kilo alırsam vay halime benim :26: sevin cnm benim ne güzel kilo almıyosun

cnm üzme kendini tatlım dün bizde ufak bi tartışma yaşadık eşimle.saçma sapan bi konuydu ama bu halimle benimle inatlaşması eşimin beni gerdi resmen vallahi gücüm yetse evire çevire dövmek istedim.tamda misafirliğe gidicektik karnım çok ağrıdı tansiyonum düştü sonrada korktu özür diledi ama nafile..dedim bu çocuk inat sinirli bi çocuk olarak doğacak yapma böyle...zaten gerginiz deli ediolar adamı

heey nabersiniz çatlak atunlar ve bıdıklar....bende bakıcam şimdi çatlaklara yani göbeğimin altına bismillahirahmanirahimm ....umarım moral bozukluğuyla karşılaşmam
aah aahhh aynı şoku 2 gün önce yaşadım..yanlarımda başlamıştı ama göbeğimde hiç yoktu..2 gün önce sabah aynanın karşısına kremlenmek için geçtiğimde dumur oldum.fena çatlıyorum hemde çok fena

cnm benim üzme kendini uyku sersemi sapıtmış kocan ne dediğini bilmemiş.işte en iyisi bile bazen öküz oluyo hep derim..benimde kocam dünya iyisi bende hep ppış pış senin gibi ama bazende sinir oluyor insan işte böyle

cnm nasıl üzüldüm anlatamam...önce eşine kızdım seni böyle ağlatıp okadar saatten sonra özür dilemediği için..ama bebeim keşke aileni aramasaydın..olaylar şimdi dahada büyüycek kuzum...umarım geri dönüşü olmayan şeyler yaşanmaz kızgınlıkla:26: herşey düzelsin inş.öyle umut ediyorum senin için cnm

kızlar bugün kocişle fellik fellik gezdik akşamda misafirimiz vardı arkadaslarımız..giremedim nete.arkadasımın annesi marifetli kadındır..bana emzirme yastığı alma annem yapıyo ben sana hediye getiricem demişti.sağolsun bu akşam getirdi..bayıldım çok güzel olmuşş..geçmişi okudum eşleriyle kavga eden arkadaslarım inanın çok üzüldüm.dün bizde eşimle ufak çaplı bi tartışma yaşadık o bile yetti karnıma sancılar girdi.özür diledi eşim ama çocuğuma bişey olur diye korktum o an..üzmeyin canlarım kendinizi..en iyisi bile öküz olabiliyo işte bazen..
zamanı ve yeri değil arkadaslarımın dertlerinden sonra ama emzirme yastığım bu kızlar

Son düzenleme:

galiba biz o dönülmez yola girdik. uzun zamandır kayınpederimin davranışları benim sabırla direnişlerim, eşimin ailem ile irtibatsızlığı soğukluğu ve sevgisizliği... artık ben dilesemde olmaz. amcalarım çok sinirli ip inceldi inceldi ve sonunda koptu ve işin en enteresen tarafı eşimin asla geri adım atmayacağı. bir seni seviyorumu mahrum etti benden küçük bir hediyeyi gönül almayı herşeyi mahrum etti. elimiz yüzümü kapatıp bi odaya tıkmak istedi ruhumu zincirledi ve ben yinede içten içe onu sevmeye devam ettim . ilk bebeğimdede bana okadar eziyet etmişti stresten bebeğimi düşürdüm adam rahatladı. şimdi ikinci bebek ve ben ona bir zarar gelemsinden çok korkuyorum. ilemi çağırmak zorunda kaldım çünkü yola kendim çıkamazdım. uçağa binemiyorum otobüse binemiyorum seni istemiyorum diyen bir adama ne kadar dayanabilirdim. yinede içimdeki ses keşke başına bi şimşek düşsede herkesi herşeyi ikna etse beni sevdiğini bir kere gösterse diyorum. ben diyorum alalh duyuyor kendi kendime konuşmaya başladım.içimdeki hüsranlar krılan dallar kopan parçalar istdediğim tek şey huzur keşke bi yol açılsa ışık dolsa

Yazdıklarını elim kalbimde okudum ve o kadar üzüldüm ki anlatamam...

Eşini Allaha havale etme gibi bir hakkım var mı bilmiyorum ama, sana bu yaptığının öbür dünyada rabbim karşılığını misli ile verecektir.

Karnında doğmamış bebeğin, ailenden uzakta aptal bir fotoğraf yüzünden eşine bunları yapandan ne koca olur, ne baba.

Çünkü bu hepimizin gebelikte ağlayıp, üzüldüğümüz eş tartışmaları gibi bir konu değil.

Rabbim sana güç kuvvet versin şu an. Sana kendini üzme, bebeğini üzme, ağlama diyemem.

Sadece dua et. Allahım seni korusun...

Önce fotoğgrafı görünce hazır zannettim. Maşallah ne kadar da yetenekliymiş. Güle güle kullan canım. Çok güzel..

canım bebeğine yazık harap etme kendini bu eşler neden bu kadar düşüncesiz, hamile olduğumuzun hürmetine biraz frenleseler dikkat etseler ya yok! eşin çok pişman olacak yaptığına ama aileler ayağa kalktı. ne kadar düşüncesiz nasıl defol der,

nankör nankör bunlar Allahım zaten eşime sinirliyim, sizin yazdıklarınızı da sanki eşimin suçu gibi görüyorum boğacam bu gece

bir eş daha Allahımmm bunlara akıl fikir vicdan ver

ben de çok sinirlendim eşime bugün, ağladım bir de niye ağlıyorsun ağlayacak ne var diyor, daha niye ağladığımı bile anlayamıyor adam. nefesim kesildi, baktım migren geliyor kendimi zorla durdurdum. azıcık ağlamayı abartsam günlerce migren çekiyorum. bebeklerimiz de etkileniyordur içerde. ama bu odun eşime gel de anlat. safi oduuuuuun

Son düzenleme:

hayırlısı olsun hakkınızda cnm öncelikle..okadar üzüldüm ki inan kendi derdimmiş gibi ..çünkü hamilesin sanada bebeğinede kıyamadım..bir bebeği babasız büyütmek çok zor ama huzursuz bir ortamda büyütmek daha zor..biraz ayrı kalın iyi düşün kararını öyle ver isterim cnm..eşin umarım hatasını anlar..o şuan sinirle söylüyor bunalrı..bir resime verdiği tepki çok saçma..kaldır onu face'den deseydi sen eminim kaldırırdın.kayınpederine gelince afedersin ona b.k yemek düşer..yanınızda sığıntı gibi yaşayan o sen değilsin..yanınızda yaşaması bile saçma bana göre.eli ayağı tutorken saçma yanii..yaşadıklarını bikaç kez anlatmıştın kayınpederinle..sen eşini sevdiğin için ona bile katlanmışsın..daha ne istiyorlar..üzme kendini öncelikle bebeğin ve senin sağlığın önemli..sakın üzme erken doğum yaparsın cnm olan yine sana ve bebeğine olur..Allah eşine akıl fikir versinde yaptığı hatanın saçmalığın farkına varsın...

(herkesi herşeyi ikna etse beni sevdiğini bir kere gösterse diyorum.) canım rabbim inşallah duaını kabul eder inşallah eşin tez zamanda bin pişman olur yaptığına ve inşallah herşey tatlıya bağlanır. okuyan bütün hamileler eminim duasını esirgemeyecektir senden rabbimde duamızı kabul eder inşallah bebeğinde sende allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…