2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Düzene girer yavas yavas insAllah bebisin uykusu..

Bunlarda güzel fikirmis ama taze taze yaptirilmali cok beklemezler gerci has cikolata oldumu uzun süre bekletilebiliyor ama oda pahaliya patlat gibime geliyo..

huu huuu günaydınnnn nabersinizz

cuma günü pimapenler takıldı 3 gündür evle ugraşıyorum geberdim resmen yaa ,bacak, kalca ve sırt agrım var cok fena
heryer elden gecti ama ince işlerim var yapılcak onlarıda yavaş yavaş halletcem artık
Allah razı olsun eşim cuma cumartesi izin aldı ,annemde geldi hepbirlikte temizledik evi ,misss gibi oldu

eşim tüm petekleri söktü ,içlerini banyoda yıkadı resmen zift aktı yaa.şimdi cok güzel ısınıyor evim
sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır.

günaydın canım hoşgeldın

ay ben de dıyorum nerde bu tontırık :) pimapen takılcaktı ya dğru bak unutmusum

oh ama mis gibi olmustur temızlenınce güle güle kirletin canım :)

ne güzel valla sen sorunu çözmüşsün
acaba sana dokunan neydi onu ayırt edebildinmi peki

ben de bitkisel bir ürün kullanıyorum ama demekki bitkisel de olsa allerji yapabiliyor
zaten allerjiye çok yatkın bir cildim var
zamanında da kaşıntım vardı bi dönem sebebini bulamamışlardı

günaydın canım hoşgeldın

ay ben de dıyorum nerde bu tontırık :) pimapen takılcaktı ya dğru bak unutmusum

oh ama mis gibi olmustur temızlenınce güle güle kirletin canım :)

tşkler ayşecim

pc yi filan söktüm iş yaparken, anca sabah takabildim :)
sen nasılsın gecmişi okuyamadım inş herkes iyidir ,merak ediyorum neler yaptınız ,göz gezdirmesem catlarım :)

Sana katiliyorum canim esim bana feminist der bazen bu düsüncelerim icin ama öyle oldugumu sanmiyorum ben hak olan neyse ondan yanayim..

Erkekleri 10 kez düsünsen kendini en düsünceli sanan bile 1 kez düsünür biraz ellerine herseyi dedigin gibi altin tepside sunmayacaksin..

6 senelik evliyim kendi özel ihtiyaclarim olsun genel yapmak istedigim seyler olsun taviz vermiyorum cünkü yapabilecek bütcede bunlari düsünüp fuzuli yere icine atmasi dogru degil bir kadinin hele ki her konuda rahat büyümüs bir aileden geliyorsa :)

Öyle fuzuli seylere gidiyoki para dedigin gibi bir benmiyim bu bütceyi zorlayan demeden gecemem :) Zaten bir erkek islam kurallarina göre esinin her ihtiyaci görmek mecburiyetinde... Hatta bir kadin evde genel isleri yapmak zorunda bile degil bir kadin esine kadinlik yapip cocuklarini büyütmek zorunda sadece..

Hastaysa bakmali yada baktirtmali nazlamali bizim dinimizde kadin cok degerli.. Ama nedense örf ve adetlerde sacma sapan sapkinliklar var kadin gelin ezilmek zorunda alttan almak zorunda gibi...

Peygamberimiz bile eslerine ev isinde yardimci olurken ben koskoca peygemberim dememis oda bir insandi eslerinin hak ve hukukunu gözeten bir insan ama... Bizim bu yurt genelinde ki adamlar neyin havasinda anlamis degilim :)

evet buldum kızarmaymış :) canım çok kızartma çekiyodu eşimelde mükemmel

pattes kızartması denemelri yapıyorduk o ara çok yedim peşpeşe tahin de yedim ama tahini hep yiyorum

kızartmayı ilk kez bu kadar sık yedim o yaptı bence :)

benim cildimde hassastır kimininki mesela çabuk morarı az çarpsa bile fln ya benim öle hassas değil
çok fazla cilt hastalığı yaşıyorum yani naısl oluyo bilmiyorum biri geçiyo bi başkası çıkıyo inanır mısın
son 10 yılda 20 den fazla farklı krem tedavi şekli uygulamışımdır hele ellerimde bişeler çıkmıtı 6-7 sene gecmedı
neler yaptım neler bilemezsin ama kimse çözemedi sonra iş yerıne stajer bi kzı gelmsıtı aynsıındna onun tum vucudunda varmıs
ona verılen krem karısımından bahsettı kremlerı aldım karıstırdım gecırdı izi fln duruyodu bi süre sonra o da
geçti çok şükür şimdi yok...hala daha insnalar beni gördüler mi aa ellerin gecmıs ıyıleşmiş diyolar
o kadar uzun sürdü ki millete bile dert olmuştu :)

o krem mucize gibi en saf ve en etkili herşeye krem

ayşee ağrı gibi değilde sancı gibisi var bende sorduğumda normal demişlerdi ama yine soracam
dene bence güzel oluyor tarifim evde ama ben konu açmıştım tarifimi paylaşmıştım bulayım sana hemen fotosuda vardı

Canim benim nasil üzüldüm okuyunca anlatamammm insan esine bunu nasil kondurur o görüntü icerisinde seni görmek istemiyorum demesi yeterliydi..

Sen onun bebeginin annesisinnn... Neden oluyo ya böyle seyler neden bu kadar basiretleri baglaniyo birden bu erkeklerin... Ortalik karismis ne gerek vardi bunca seye mutlumu kendide simdi yani..

Üzülme dicem ama evet üzülme güclü dur en azindan bebegin icin buna mecbursun suanki psikolejin hic ii degilidr biliyorum ama... Allaha havale et olanlari herkes bulur hakettigini kim olursa olsun...

canım ben de tam olrak türünü anlayamadım ki ağı mı desem acı mı desem sancı mı desem

yani bilemiyorum sadece çok rahatsız ediyo onu söyleyebılırım yanı şimdi sırtıma da vurdu sanki ağrısı

belim değil belimin üst kısmı ay gaz sancısı fln mı acaba ben hamılelıkte gaz sancısını da tanımlayamaz oldum

göbeğim büyüdükten sonra yaa hoş gaz yapcak bişi de yemedım kı ay çok bunalttı sobayı açtım sımdı dedim

ısınayım az belkı ısınınca hafifler biraz iyi geldı ama devam edıyo hala bebıs de vuruyo dayanıyo yanlara

daha da artıyo :S

iyi bari yemezsin olur biter
keşke ben de sebebini bulabilsem
2 yıl kaşıntıyla uğraştım bir sürü doktora gittim bulamadılar sebebini
sonra hamilelik girdi araya
onda da son dönemde kaşınmaya başladım
çok şükür geçti ama
geçmiş olsun sen benden de hassasmışsın
benim de bişey değse morarır hemen ama öyle döküntü vs ileri boyutta olmadı hiç
sadece sanırım derim ince ondan öyle bi de aşırı kuru cildim var

o krem mucize gibi en saf ve en etkili herşeye krem

aynen yaa ilaç gibi geldi
ben öylesie yazdı sanmıştım ama işe yaradı valla

ay bu arada ben tetanoz vuruldum
kolum hiç acımadı çok şükür
bir hafta oluyor vurulalı ama tık yok
inş. ikinci de öyle olur

malzemeler

2 bardak ince köftelik bulgur
1 bardak un

1 bardak irmik
1 yemek kaşığı salça
su
tuz

domates sosu

5 büyük domates soyulup küçük doğranmış
1 soğan yemeklik doğranmış
yarım demet maydanoz ince kıyılmış
4 diş sarımsak ezilmiş
1 kaşık biber salçası
1 kaşık domates salçası
1 tatlı kasıgı pulbıber
3 kaşık zeytinyağı
limon suyu
tuz
karabiber

hazırlanışı

Köfteleri hazırlamak için bulgur, salça, irmik, tuz ve unu genişçe bir kaba alıp suyla ıslayın bulgur şişsin yumuşak bir hamur olana dek yoğurun. Elinize küçük parçalar alıp üzüm tanesi büyüklüğünde toplar yapın. Ustüne küçük parmağınızla bastırarak çukur yapın.

Hepsini bu sekilde bitirince dolapta sosu yapana kadar dinlendirin

Domates sosu için tencereye sıvıyağ koyup, soğanı kavurun. Salçayı ekleyip ezin
ezilmiş sarımsakları domates tuz pul biber ve karabiberi de ekleyip bir taşım kaynatıp altını kapatın. Limon suyunu nar ekşisi çok yakışıyor bolca dökün
Köfteleri bir tencereye koyduğunuz bol su içinde iyice yumuşayıncaya dek haşlayın, makarna gibi süzerek domates sosunun bulunduğu tencreye alıp karıştırın.

üstünü maydonozla süsleyin

tarif bu ayşe :)

evet tamda sancını üstüne dayandılarmı off bu kızlar yaramazlık yapıyor sanırım içerde :) bugün sorcam doktora ayşe akşama yazarım sanada nedenmiş önemlimimiymiş filan öğleden sonra randevum
ama dayanmaları acayip arttı birde oyuncu sanda yapıyor mı dokunuyorum elimin altında hafif hareketli elimi çekiyorum biraz sonra kuvvetli vuruyor koy elini der gibi :)

ilaç zaten küpeli :)))) ne demek istediğini anladım şaka yapıyoum :)))
ilkinde birşey olmadıysa ikincisindede olmaz demiştim sana kasma kendini diye :) benimkide hiç acımamıştı

ilaç zaten küpeli :)))) ne demek istediğini anladım şaka yapıyoum :)))
ilkinde birşey olmadıysa ikincisindede olmaz demiştim sana kasma kendini diye :) benimkide hiç acımamıştı

birbirimize benzemişiz bu konuda mandiş

bu arada herkese cevap yazamıyorum ama hamilelik döneminde anlayışsız erkek profiline ben de sinir oluyorum

normalde de sinir olurum da böyle hassas dönemde bari insan biraz anlayışlı olur

kadınları kölelerimi sanıyorlar anlamıyorum yani

ama baştan alıştırmamak lazım erkekleri ,baştan çıngar çıkartıp çingen olacaksın ki adamlar öyle alışsın yoksa sonradan adam etmek zor oluyor

yok canım ya bence yetiştilme alakası var anneler oğullarını nasıl yetiştiriyorsa öyle gidiyor ne yaparsa yapsın kadın eşini yola getirmek için belli seviyede kalıyor tıkanıyor aileden aldığı çok önemli bence

ofss cok gereksiz bi mevzudan olay nereye gelmiş.
cnm eşin defol git deyince sen niye heemen tamam deyip aileni arıyorsun ben anlamıyorum.
kendi aranızda halledebileceginiz bi mevzuyu ailene yansıtman iyi olmamış.zamanla karı koca sorunlarını halledip barışıyor ama aileler unutmuyor hiçbişiyi
senin yapacagın eşinin sakinleşmesini bekleyip sonrasında ona haddini bildirmekti.

ben şahsen afedersiniz bana miktir de çalsa ben aslaaa evi terketmem de ailemide işe karıştırmam.
kadınlar erkeklerin kölesi degil.onlar defol git dediklerinde evimizi niye terkedelim yaw.
ilk evlendigim dönem tartışma esnasında istemiyorum seni dediginde, defol git ozaman dedim
bana diyoki sen git , ben ne gitcem dedim.
boşanma dilekceni verirsin, boşanırız ondan sonra valizini toplar yine sen gidersin dedim

neyse cnm olan olmuş.inan cok üzüldüm yaşadıklarına.eşinide seviyorsun inşallah senin gururunu onarır ve herşey yoluna girer cnm.

vallaa bacım kusura bakmada hata sendee.
erkekleri pohpohlayıp ,herşeyelrini dört dörtlük yapıp mükemmel ev hanımı olmaya calışırsanızz işte böleee sorunlar cıkar
bide sen calışan bi kadınsın nasıl bu kadar taviz verdin eşine.

ben ev kadını olmama ragmen hiççç eşimin keyfine göre hareket etmiyorum acıkcası.o beni memnun etmek için ugraşsın bananeki.
karşımızdakine göre şekil almamız lazım.eşim bana iyiyse bende iyiyim ,ama o beni adam yerine koymazken kusura bakmasın bende onu tınlamamm.

bence sen eşine fazla yüz vermişin.biraz yularını sıkman lazım.hem hamilesin bide çalışıyorsun,bide üstüne sacma sapan şeyden dolayı sana çıkışıyor ölemii.tamm sopalıkkk

günaydın kızlar nasılız bugün biz oğluşumla iyiyiz gün saymaya başladık bir aksilik olmazsa şafak 31...

aile de önemli ama ne ailelerden ne insanlar çıkıyor
bence aile de bir yere kadar
benim eşimin ailesine bakarsak böyle olması inanılmaz ama kendini yetiştirmiş ailesinin verdiği eğitimle kalsaydı yanmıştım
bir de insan tamamen değiştiremez tabi ama bi ölçüde değiştirebilir diye düşünüyorum
çünkü evlilik fedakarlık işi biz nasıl kadınlar olarak değişebiliyorsak erkekler de değişebilir

ay essira sinir oldum eşine ben de yaaa ,olaya bak nerden nereye ,aileler de karışmış ,hey ALLAHIM yaa..
keşke ailene haber vermeseydin ,aileler girince olay çok karışır çünkü
biraz bekleyip sakinleşince süründürür o lafı yedirtirdin ona olur biterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…