- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
arkadaşımın bebeğinin 40mevlüdünden geldim
apartman komşularını çağırmış bıde 2okul arkadaşı biz vardık
çikolata yaptırmış üstlerine de bebek kondurmuşEki Görüntüle 555861
buna benziyor...
magnet yaptıracaktım bende bide bundan yaptırırıım dedim...
kurabıyelerı beğenıyorum aslındada,o taze kalmaz sonuçta ve ben ne zaman mevlüd okturum bılemıyorum çunku burda kımsem yok,memlekete gıdınce orda yaptırım kurabıyeyıde
neyse, hoca geldi okudu, pide yaptırmış ...oyle işte..
misafır gelecek o yuzden erken kalktım ..
bu arada kızı oldu adı elif doğa:)
çok tatlı maviş gözlü ama çok aglıyormuş
anneanne de yanlarında ama hiç susmuyor diyo kadın, umarım mevludde okuanan dualar şifa olur da annesı uyur
uytmak içinde fön makınesını açıyorlar, şapkasıyla gözlerini kapıyor ve sürekli beşikte sallıyorlar
anneannesi 1saat salladı bıraktı daha yanımıza oturmadan başladı ağlamaya...
huu huuu günaydınnnn nabersinizz
cuma günü pimapenler takıldı 3 gündür evle ugraşıyorum geberdim resmen yaa ,bacak, kalca ve sırt agrım var cok fena
heryer elden gecti ama ince işlerim var yapılcak onlarıda yavaş yavaş halletcem artık
Allah razı olsun eşim cuma cumartesi izin aldı ,annemde geldi hepbirlikte temizledik evi ,misss gibi oldu
eşim tüm petekleri söktü ,içlerini banyoda yıkadı resmen zift aktı yaa.şimdi cok güzel ısınıyor evim
sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır.
canım ben de ıkı gun yedıkelrıme dıkkat ettım hop gitti kasıntım
yedikelrımden oldu benım demekkı bu akşam ben de gidicem dr a bakalm ne dicekk
catlak kremı neym kullanmıyorum ama eşim kanrıma belime bebe yagıyla masaj yapio ara ara
bitek onu kullanıyorum yani....
günaydın canım hoşgeldın
ay ben de dıyorum nerde bu tontırık :) pimapen takılcaktı ya dğru bak unutmusum
oh ama mis gibi olmustur temızlenınce güle güle kirletin canım :)
Canım bak şahsi düşüncem söyleyeceklerim.
Bence fedakarlık yaparken evliliklerde iki kere düşüneceksin. Çünkü ne yazık ki en mükemmel erkek bile kıymet bilmeyebiliyorlar...
Açıkçası ben evliliğimin başından beri hep öyle yaptım. Elbette fedakarlık yaptım. Ama herşeyi karşımdakine altın tepside sunmadım. Para gitmesin manikürümü kendim yaparım demedim, kuaförüme gittim. Çünkü erkekler bu sefer buna alışıyor. Temizlikçi konusunda da nelere para harcamıyoruz Allah aşkına. Evde olduğum dönemde bile çağırdım. Ayda bir 100 TL versen bu halinde olmandan daha mı iyi? Nefes arlığı çekiyormuşşun, ya sana ve bebeğine birşey olsa. O kadına tasarruf edecem diye vermediğin paradan daha mı önemli. Eşin de kusura bakma ama çok yanlış davranmış.
Hayatıım sen yat, ben sana hazırlarım doktora gidelim mi diyeceğine bir de senden hizmet beklemiş. Anladığım kadarıyla sen çok iyi bir ev kadınısın ve her zaman eşini düşünmüşşün, o da buna alışmış. Hatasını anlamış, ama ne fayda üzmüş seni. Bu gebe halimizle kim ağladım yazsa bu forumda cidden çok üzülüyorum.
ne güzel valla sen sorunu çözmüşsün
acaba sana dokunan neydi onu ayırt edebildinmi peki
ben de bitkisel bir ürün kullanıyorum ama demekki bitkisel de olsa allerji yapabiliyor
zaten allerjiye çok yatkın bir cildim var
zamanında da kaşıntım vardı bi dönem sebebini bulamamışlardı
sağol mandiş
millet bu kaşıntıyı doktoruma sordum geçen gittiğimde
göbüş ve göbekteyse normal ,tüm vucutta olursa sıkıntı demektir dedi
bepantoll verdi
kullanıyorum 4-5 gündür
bayağı rahatladım kaşıntım bayağı azaldı
bir deneyin isterseniz
bi de doktor bana kullandığın çatlak kremleri allerjik reaksiyon yapmış olabilir ,zeytinyağı bile allerjiye neden olabilir onların hepsini bırak bunu kullan dedi
gerçekten de onları bırakıp sadece bepantoll kullandım kaşıntılarım geçti
kızlar benım karnım çok ağrıyo ya özellikle rahmımın üst bitiş kısmı göğüsmün altı yani
doktora cuma gidicektim ama bu akşam gitmeye karar verdim :S
Sağol cnaım :)
fellah köftesini çok görüyrum her yerde ama hiç denemedim sırf bulgur peh falan die düşündüm sanırım
bi deneyeyım bakayım sen hangı tarıfe göre yapiyosun nette birsürü tarif var :)
arzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
o krem mucize gibi en saf ve en etkili herşeye krem
ayşee ağrı gibi değilde sancı gibisi var bende sorduğumda normal demişlerdi ama yine soracam
dene bence güzel oluyor tarifim evde ama ben konu açmıştım tarifimi paylaşmıştım bulayım sana hemen fotosuda vardı
canım normal doğum cidden çok rahat ve kolay sen en çok hangı kısımdan krokuyorsun ıkınamamktan mı sancısından mı
sancısı regl sancısnın biraz fazlası ıkınma ısı ıse zaten otomatık gelısıo sen ıstemesende vucudun senı ıkınmaya ıtıyo
normal doğuma karar versen ve son ayın gelse sancıalrla hastaneye gıtsen şöyle bi düşün ayrıntısıyla senın kafand nasıl canalnıcak olay
mutlaka orda bı yerde sorun cıkıyo en korktugun kısım hangısı olucak belkı de korkundan hıc öyle kafanda ayrıntılı doğum anını bile düşünmuyorsundur
ama düşün bakalım neler olucagını bılmek senı rahatlatabılır...
ayşecim biliyosun bazı maddi durumlar olduğu için özel hastane doğum yapamıcam devlet için herkes bişey sölüyo yok azarlıyolarmış felan filan diye bide herkes sancısını aynı odada çekiyomuş böle duyunca hepten tırsıyorum
iyi bari yemezsin olur biterevet buldum kızarmaymış :) canım çok kızartma çekiyodu eşimelde mükemmel
pattes kızartması denemelri yapıyorduk o ara çok yedim peşpeşe tahin de yedim ama tahini hep yiyorum
kızartmayı ilk kez bu kadar sık yedim o yaptı bence :)
benim cildimde hassastır kimininki mesela çabuk morarı az çarpsa bile fln ya benim öle hassas değil
çok fazla cilt hastalığı yaşıyorum yani naısl oluyo bilmiyorum biri geçiyo bi başkası çıkıyo inanır mısın
son 10 yılda 20 den fazla farklı krem tedavi şekli uygulamışımdır hele ellerimde bişeler çıkmıtı 6-7 sene gecmedı
neler yaptım neler bilemezsin ama kimse çözemedi sonra iş yerıne stajer bi kzı gelmsıtı aynsıındna onun tum vucudunda varmıs
ona verılen krem karısımından bahsettı kremlerı aldım karıstırdım gecırdı izi fln duruyodu bi süre sonra o da
geçti çok şükür şimdi yok...hala daha insnalar beni gördüler mi aa ellerin gecmıs ıyıleşmiş diyolar
o kadar uzun sürdü ki millete bile dert olmuştu :)
o krem mucize gibi en saf ve en etkili herşeye krem
canım ben de tam olrak türünü anlayamadım ki ağı mı desem acı mı desem sancı mı desem
yani bilemiyorum sadece çok rahatsız ediyo onu söyleyebılırım yanı şimdi sırtıma da vurdu sanki ağrısı
belim değil belimin üst kısmı ay gaz sancısı fln mı acaba ben hamılelıkte gaz sancısını da tanımlayamaz oldum
göbeğim büyüdükten sonra yaa hoş gaz yapcak bişi de yemedım kı ay çok bunalttı sobayı açtım sımdı dedim
ısınayım az belkı ısınınca hafifler biraz iyi geldı ama devam edıyo hala bebıs de vuruyo dayanıyo yanlara
daha da artıyo :S
iyi bari yemezsin olur biter
keşke ben de sebebini bulabilsem
2 yıl kaşıntıyla uğraştım bir sürü doktora gittim bulamadılar sebebini
sonra hamilelik girdi araya
onda da son dönemde kaşınmaya başladım
çok şükür geçti ama
geçmiş olsun sen benden de hassasmışsın
benim de bişey değse morarır hemen ama öyle döküntü vs ileri boyutta olmadı hiç
sadece sanırım derim ince ondan öyle bi de aşırı kuru cildim var
aynen yaa ilaç gibi geldi
ben öylesie yazdı sanmıştım ama işe yaradı valla
ay bu arada ben tetanoz vuruldum
kolum hiç acımadı çok şükür
bir hafta oluyor vurulalı ama tık yok
inş. ikinci de öyle olur
ilaç zaten küpeli :)))) ne demek istediğini anladım şaka yapıyoum :)))
ilkinde birşey olmadıysa ikincisindede olmaz demiştim sana kasma kendini diye :) benimkide hiç acımamıştı
birbirimize benzemişiz bu konuda mandiş
bu arada herkese cevap yazamıyorum ama hamilelik döneminde anlayışsız erkek profiline ben de sinir oluyorum
normalde de sinir olurum da böyle hassas dönemde bari insan biraz anlayışlı olur
kadınları kölelerimi sanıyorlar anlamıyorum yani
ama baştan alıştırmamak lazım erkekleri ,baştan çıngar çıkartıp çingen olacaksın ki adamlar öyle alışsın yoksa sonradan adam etmek zor oluyor
arzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
bu eşler hamile kadınları üzmekten zevk alıyorlar sanırım.bütün cumartesiyi ağlayarak geçirdim.sabah 7 de uyandım nefes darlıgı yüzünden uyuyamadım evde dolandım durdum.sonra 11 de eşim uyandı kahvaltı hazırlamamıstım cunku yersem daha kötü olacak dıye düşündüm ayrıca hazırlaayacak halımde yoktu.sen kendıne bı tost yap ben yemıcem dedım.dolapta bozulmus bır lımon buldu sen hep bozuk seyler tutuyorsun bu dolapta falan dedı.bende kızdım bı kerede sen yardım et de dolapta bozuk sey olmasın dedım.başladı bağırıp cagırmaya annen senı doldurmus yıne.bı hafta sonum var kahvaltı bıle yok ben hazırlamak zorunda degılm falan dedı.ki 4 yıllık evlıyız 1 kere kahvaltısz yollamadım.aynı bebek gıbı hep pışpışla aman o cok yorgun ben yaparım de.sonunda 32 haftalık hamıle eşinin nefes darlıgı cekmesı yuzunden bı kerecık kahvaltı hazırlamayasına bu sekılde bagır cagır.hayatta en nefret ettıgım sey nankörlüktür.içimden dedım kı bundan sonra senı düşünürsem iki olsun.önce hep ben demem gerektıgını anladım.bu halımle evın temızlıgını bıle kendım yapıyorum neymıs kadına para verıp bütçeyı zorlamıyım dıye gereksız bır fedakarlık.sen bütçeyı zorlama kendını karnındakı bebegı zorla.kıymet bılen var sankı.bı de annemı karıstırmasa olmıcak ne alıp veremedıgı var bılmyorum.2 saat agladım sonra bebegıme acıdım kalkıp duş aldım biraz yürüyüş yapıp meyvesuyu falan sıktırıp içtim.tabı eşim çok özür dıledı falan ama hiçççç kıymetı yok.tek bır sey söylıcem dedım.hayat herzaman pamuk yatagından kalkıp prensler gıbı kahvatlını yapıp macını ızleyerek gecemez bız evlenırken iyi gün kötü gün dedik.ama sen sırf iyi gün demişşsin dedim.haklısın falan dedı ama....offf anlatıp rahatlayayım dedım.annelerle paylasılmıyor dertler cogalmasın dıye.arkadaşlarda aman takma bosver dıyıp savıyor.ben genelde rabbımle konusurum bıraz tuaf ama oturup ona anlatıyorum her daim merhametıyle kucak acan bı tek o oluyor.
aile de önemli ama ne ailelerden ne insanlar çıkıyoryok canım ya bence yetiştilme alakası var anneler oğullarını nasıl yetiştiriyorsa öyle gidiyor ne yaparsa yapsın kadın eşini yola getirmek için belli seviyede kalıyor tıkanıyor aileden aldığı çok önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?