buarada tontirikcim cnm bide 2 gecedir rüyamda gecelik arıyorum kendime deli gibi gecelik bakıyorum ama bulamıyorum istediğim gibi..aynen gerçek hayattaki olduğu gibine gecelikmiş bee eşiminde dediği gibi .. doğurucaz ama geceliğim yok hala.. :26: bulucam inş. az kaldı
Bazi kitaplar cok ise yariyor ama bebek buyuyunce bende buna benzer kitaplar almistim acikcasi cokta faydalanamdim
Ama benim bebek kolikti belki ondan seninkiler normal olursa faydalanabilirsin.
bende onu beğendim cnm.60 tane alıcam,50 kişiden fazlası olmaz azı olur ama ben yinede fazladan alayım diyorum..amaaan ilk çocukta yapayım 2. çocukta nerdeeebizde böle şekermi dağıttılar kız.özeniom valla ben yaa
evdeyimya sürekli bol bol okurum artık vakit de geçer diyorum ama bakalım işe yarayacakmı
özellikle tracy hogg u çok övüyorlar pratik öneriler içeren bir kitapmış
delikız kitap konusunda tavsiyelerini bekliyorum:) bende almayı düşünüyorumda o kitaplardan
ikimizinde begendigi gecelik buydu dimi Tuğse Tekstil Giyim Sanayi Ticaret Ltd. Şti.
bu sitede kredi kartı ile ödeme var.irtibata gecip fiyatını bi ögrenebilirsin
Dantelli Lousa Gecelik bunun bileklikleri filan gayet güzel.fiyatıda uygun
Gecelik buda güzel hemde fiyatı uygun :)
tamam okuyunca yazarım buraya merak etme :))
ay ben artık iice ağırlaşmaya başladım sanırım
bi büfeye gittim geldim yoruldum
5 dakikalık mesafe
şuanda 2 bebişin ağırlığı 2,5 kg
tek gebelerin 35-36 .haftasına denk geliyor
taşıyorum gittiğim her yere hamsileri valla
ama yürüyünce geriliyor karnım hemen korkup eve dönüyorum
bu gerilmeler sizde de oluyor mu
bi de bugünlerde ben kilo almıyorum hiç ama malum bebekler büyüyor
karnımda yer açmaya çalışırken gerim gerim geriyorlar beni
zaten oğlan 10 gün ilerde gidiyor
bi kaç hafta sonra yerimden kaldırmayacaklar hiç beni
pekala :) aynı gerilmeler bende de oluyo senin ikiz gebelik bide Allah yardımcın olsun
al tabi tatlım yaa içinde kalmasın imkanın varsa
kızıma hamileyken ben böle şekerlerin filan oldugunu bilmiyordum
ogluma da almak istiyorum bakalım.bu yaramaz bibloyu begendim bende ama cok pahalı cnm ya.en az 30 tane alınıyormuş 115 lira ediyor.
sen 60 tane alcam diyon 231 liraaa valla ben veremem bu şekerlere o kadar para :)
hem şirin hem daha ekonomik bişiler alırım ben.
Bende diyorum bu kiz nerde unutmusum pimapenleri gule gule otur
Peteklerde temizlenmiis oh mis gibi kisa hazirlik :)
Cok yorma kendini dikkat et.
haftasonu çok yoğun geçti benim adıma..cumartesi günü arkadaşlarımla beraberdim..pazar günüde dolapları döktük eşimle..inceden temizledik..yorganlarımı ve yastıklarımı güzelce havalandırdım..oh mis gibi oldu..doğuma kadar tüllerim yıkanacak, kapılarım silinecek ve koltuklarımla halılarım yıkanacak..fazla işim kalmadı sayılır..artık yavaş yavaş onlarıda hallerderiz inş..
haftayada kızımın odasını yerleştirdik mi tamamdır..
bu sabah doktora gittik..dahiliye uzmanına troid ve anemi tetkiklerini yaptırmaya..troidlerde sorun yok çok şükür..ama kan değerlerim yine düşmüş..ilacın dozunu arttırmamıza rağmen kan değerlerim düşüyor.ne olacak böyle bilmem..bu kız benim kanımı emdi bitirdi ya resmen..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
halı ve koltuklerı makinaylamı yıkıyon?
ay ben iyiki 2 hafta önce yıkatmışım halıları kocaya.yoksa işim zorduu.cok berbat hava burda.çamaşırlar bile zor kuruyorr
koltuk silmekten nefret ediyorum
oturma odamda oturma grubum var açık renkte onlara örtü diktirdim gecen yıl cok rahat ettim.bide örtü gibi de degiller cok şık duruyor.
kirlendikce cıkarıp yıkıyorum cok rahat oluyor
cocuklu eve bi süreligine böle örtüler lazım oluyor.aslında nefret ederdim örtü olayından ama kızım bi kac kez tükenmez kalemle koltugumu çizince mecbur kaldım.
canım benim Allah yardımcın olsun..yaşadıkların gerçekten hiç hoş şeyler değil..insan sabır sabır bir yere kadar dayanabiliyor gerçekten..hele ki kv ve kp kahrı çekiyorsa..Allah yardımcın olsun..içini ferah tut..bebeğin için dik durmak zorundasın..dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?