2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar Philips Aventin göğüs pompasını almak istiyorum. Tekli ve çiftli almak arasında ne fark var bilgilendirebilir misiniz lütfen? Anlamadım da. Tekli alsam diyorum. Fikir verebilirseniz sevinirim.

tekli alırsan önce tek memeni sagarsın 15-20 dk sürer ,diger meme içinde bi okadar zaman harcarsın
çiftli alırsan 15 dk da her iki memenide sagıp zamandan tasarruf edersin.
dogumdan sonra calışcaksan işyerindecok kısa zaman içinde sütünü sagman gerekiyorsa ben çift taraflı almanı tavsiye ederim.
ama evde kalcam zaman sorun degil diyorsan teklide işini görür.

Son düzenleme:

canım gerçekten çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun malesef bu erkek milleti düşüncesiz ve duygusuz inş aranızdaki sorunu halledersiniz eminim ki kocan seni çok seviyor ve bunu sana ve herkese tekrar gösterecek sen canını sıkma bebeğini düşün sadece ...

Canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazını inş.bu yanlış anlama düzelmiştirde herşey yoluna girmiştir ama eğer girmemişse eşinle konuş gururu bir tarafa bırak ve çocuğunun hatrına konuş sessiz kalma kendini savun sessiz kalman kabul ettiğin anlamına geliyor olabilir eşin için...hamilelik döneminde moralin ne kadar önemli olduğunu biliyorsun keşke aileni hiç karıştırmasaydın aileler kaş yapıyorum derken göz çıkarıyorlar çoğu zaman... burdan herkeze sesleniyorum anneleriniz ve kayınvalideleriniz yüzünden sakın eşlerinizle aranızı açmayın her zaman öncelik eşinizin olsun sevgiyle, cilveyle yola gelmeyecek erkek yok sokaklar 18'lik sürtüklerle dolu iş yerleri gene öyle kimseye evinizi huzurunuzu bozması için fırsat vermeyin...

Canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazını inş.bu yanlış anlama düzelmiştirde herşey yoluna girmiştir ama eğer girmemişse eşinle konuş gururu bir tarafa bırak ve çocuğunun hatrına konuş sessiz kalma kendini savun sessiz kalman kabul ettiğin anlamına geliyor olabilir eşin için...hamilelik döneminde moralin ne kadar önemli olduğunu biliyorsun keşke aileni hiç karıştırmasaydın aileler kaş yapıyorum derken göz çıkarıyorlar çoğu zaman... burdan herkeze sesleniyorum anneleriniz ve kayınvalideleriniz yüzünden sakın eşlerinizle aranızı açmayın her zaman öncelik eşinizin olsun sevgiyle, cilveyle yola gelmeyecek erkek yok sokaklar 18'lik sürtüklerle dolu iş yerleri gene öyle kimseye evinizi huzurunuzu bozması için fırsat vermeyin...

Aman yarabbi nolmuş topikte kocalardan şikayet var. inanın okurken çok üzüldüm içim sızladı.

Eşiyle tartışan arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum. Eşini hele ki hamile bayanı üzmeye ağlatmaya nasıl içleri el veriyor, nasıl kıyıyolar biricik eşlerine anlamıyorum. Ama erkeklerin bencil tarafları çok fazla. Bizim gibi düşünmeleri ve bizi yeterince anlamaları imkansız. Her evde türlü türlü sorunlar oluyor malesef. Rabbim herkese ağız tadıyla yuvasında oturmayı nasip etsin.

Bgn tam da okuyamadım geçmişi ama şoyle bi göz gezdirdim. Umarım herkes iyidir, sağlığı yerindedir.

Ctesi günü heba oldu sacma sapan işyerindeki bi toplantı yüzünden. Pazar günü de iş güç derken öğleyi bulduk. Eşim de söz vermişti Eyüp Sultan Camiine götürcegine. Çıktık öğle vakti ama pişman olduk. Giderken de dönerken de acaip trafik vardı. Hala yorgunum.

Bu arada vajina kısmında ara ara sancılarım oluyor yaa. Bazen bıçak batırıyolar sanki ve kaburgalarım yeniden batmaya başladı. Allah'ım izne ayrılacagım günü sabrısızlıkla bekliyorum (((

Aman yarabbi nolmuş topikte kocalardan şikayet var. inanın okurken çok üzüldüm içim sızladı.

Eşiyle tartışan arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum. Eşini hele ki hamile bayanı üzmeye ağlatmaya nasıl içleri el veriyor, nasıl kıyıyolar biricik eşlerine anlamıyorum. Ama erkeklerin bencil tarafları çok fazla. Bizim gibi düşünmeleri ve bizi yeterince anlamaları imkansız. Her evde türlü türlü sorunlar oluyor malesef. Rabbim herkese ağız tadıyla yuvasında oturmayı nasip etsin.

Bgn tam da okuyamadım geçmişi ama şoyle bi göz gezdirdim. Umarım herkes iyidir, sağlığı yerindedir.

Ctesi günü heba oldu sacma sapan işyerindeki bi toplantı yüzünden. Pazar günü de iş güç derken öğleyi bulduk. Eşim de söz vermişti Eyüp Sultan Camiine götürcegine. Çıktık öğle vakti ama pişman olduk. Giderken de dönerken de acaip trafik vardı. Hala yorgunum.

Bu arada vajina kısmında ara ara sancılarım oluyor yaa. Bazen bıçak batırıyolar sanki ve kaburgalarım yeniden batmaya başladı. Allah'ım izne ayrılacagım günü sabrısızlıkla bekliyorum (((

cnm inan korkulcak bişi yok.bi damlacık spermden insan yaratan Rabbim dogum içinde kadını elverişli kılmış ,kolaylıgını verir inş
kenzul arş duasını bul netten onu oku bol bol dua ett.
ismi azam duaları ,meryem suresi ,inşirah suresi bunları okuyup bolca dua etceksin cnm yapacak başka bişi yok
ben dogum hikayemi yazacam en kısa zamanda.umarım birazcık rahatlamana vesile olurum.

ooohy misss bende bu kız görünmüyo iki gündür diodum.demiştim cnm sana daha güzel ısınıcaksınız yoruldun ama değicek cnm.evinde dip bucak temizlenmiş olmuş hem işte ne güzel.güle güle kullan pimapenleriniii
günaydın kızlar nasılız bugün biz oğluşumla iyiyiz gün saymaya başladık bir aksilik olmazsa şafak 31...

ah cnm ne mutlu sana yaa..sen aralık annesi olucaksın desenerabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasipetsin inş. cnm

bende kocamı baştan cıkarmak için bazı şeyler sölüyom hemen oda anlamazdan gelip alakasız şeyler sölüyor
artık anladımki erkeklerin kadına fiki fiki için hayır dedigi tek dönem hamilelik dönemi :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarr bugün sabah babamızı geçirdik oğluşumla kahvaltmızı ettik akşam bi rüya gördüm anlatamam kabus gibiydi.doğum yapıyorum aynada bi bakıyorum çocuğun saçları gözüküyor kafası gelmiş hemen doktoru arıyorum açmıyor ardından o arıyor beni
diyorum doğuyruyorum.şöyleyken şöyle sen doktor beni bi azarlıyor kapat artık çok yazdı fatura bana diye hahaha,,bende bi bağırıyorum sana 8 aydır para yediriyorum tlfn faturasınımı hesap ediyosun diyorum..o gelene kadar ben çocuğu doğuruyorum..çocuk 5 kilo doğuyor erken doğum olmasına rağmen..doktor geliyor sadece göbek bağını kesiyor..oğluş rüyamda tombişmi tombiş birde bir hareketli ele avuca sığmıyor..doktor diyor çocuk şekerli sarılık olmuş.çocuğa bi bakıyorum evet teni sarımsı kara gibi olmuş.hani sarılık olan çocuklar öle olurya..üzülüyorum derken uyandım.. kaç gündür yediğim hurmalar bitaraflarımı tırmalar hesabı hamuru tatlıyı kaçırdık yine kaçırınca kafayada takıyorum ya rüyalarımda kabuslar görüyorum babamızı geçirince oğluşum göbişimde göbişim benden önde salına salına pazara çıktık kuzuma pazardan bikaç bişey aldım ay ne görsem alasım var ayol..hurç aldım bide eşyalarını yıkıycam artık minnoşumun yarın ..hep doğuruyorum anam rüyamda belli olmaz buarada anneannemiz hırkamızı örmüş bakın teyzeleriiiiiminnacık anca 3 ay giyer kuzum çok güzel

Son düzenleme:

ayşe hem burcdaş ,hem adaş, hemde ciltdaşız
bacım aynen benim cildimde inanılmaz hassasss ,her bi halta alerjim var uyuz gibi kaşınırım,cildim kabarır filan,en pahalı kremler bile fayda etmedi banada bi dönem
valla bennde cok cektim neyseki hamielikte yaşamadım bi alerji.aksine cildim cok güzel oldu ay gibi parlıyommm kocam öle diyooooo

ay evet cnm yaa dogum öncesi temizlik işimde haloldu iyi oldu.
temizlik yaparken bana bi kuvvet geldii ,atom karınca gibiydimm:) ama şuan dötüme kadar heryerim agrıyorr.
dogum temzilgini son aylara bırakmamak lazım arkadaşlar

resim cıkmamışşş cnm güle güle kullan aldıklarınızı
rüyanda hayr olsun ,ya bi ben göremedim oglumu rüyamdaa

ayşe ..maş. sen de az değilsin heee
ay bi tek hamişlik döneminde kocası her zamanki gibi olan benmiyim
bizimki zaten çok ilgilidir bu dönem iice bunalttı beni yaa
düş yakamdan artık diyorum bazen illallah ediyorum ilgisinden
kaşınıyorum galiba ben

aslı hırka çok güzelmiş ellerine sağlık teyzenin
özellikle kafa kısmı çok şeker olmuş ..
güzel günlerde giysin inş.

teşekkürler canlarım hırkanın kafa kısmını ben akıl ettim bebişim :) kulakları olsun istedim minnoşumun annemde kırmamış beni yapıvermiş buarada tontirikcim cnm bide 2 gecedir rüyamda gecelik arıyorum kendime deli gibi gecelik bakıyorum ama bulamıyorum istediğim gibi..aynen gerçek hayattaki olduğu gibi ne gecelikmiş bee eşiminde dediği gibi .. doğurucaz ama geceliğim yok hala.. :26: bulucam inş. az kaldı

Son düzenleme:
Son düzenleme:

yaramaz biblo bebegi begendim ben :)
kac tane alcan? pahalıymış yaw

Bende diyorum bu kiz nerde unutmusum pimapenleri gule gule otur
Peteklerde temizlenmiis oh mis gibi kisa hazirlik :)
Cok yorma kendini dikkat et.

Bazi kitaplar cok ise yariyor ama bebek buyuyunce bende buna benzer kitaplar almistim acikcasi cokta faydalanamdim
Ama benim bebek kolikti belki ondan seninkiler normal olursa faydalanabilirsin.

Arzu
Benim esimde gecen hafta buna benzer bir uyuzluk yapmisti ama ben hicide hazirlamiyorum alismasin
Herseyi benden baklemesin diye zaten gozunun onundeki seyi gorup bulamaz O nerde bu nerde sorup durrur
Ben hastanede kalinca napicak bilmiyorum Bir kere pazar kahvaltisi hazirlamamistir 5yillik evliyiz hatta gecti bile
Bazen odunlugu tutuyor aslinda ince dusunceli biri ama bazen boyle oluyor bosver uzme kendini
Oldugu gibi kabul et ama kendindende fedakarlik etme
Umarim bir daha kirmaz kalbini

Esirra sanada cok da cok uzuldum canim
Esin hakikaten ayip etmis lutfen uzme kendini hersey olucagina varir
Allah hakkinda hayirlisini versin canim

yaramaz biblo bebegi begendim ben :)
kac tane alcan? pahalıymış yaw
bende onu beğendim cnm.60 tane alıcam,50 kişiden fazlası olmaz azı olur ama ben yinede fazladan alayım diyorum..amaaan ilk çocukta yapayım 2. çocukta nerdeee bizde böle şekermi dağıttılar kız.özeniom valla ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…