Kızlar Philips Aventin göğüs pompasını almak istiyorum. Tekli ve çiftli almak arasında ne fark var bilgilendirebilir misiniz lütfen? Anlamadım da. Tekli alsam diyorum. Fikir verebilirseniz sevinirim.
galiba biz o dönülmez yola girdik. uzun zamandır kayınpederimin davranışları benim sabırla direnişlerim, eşimin ailem ile irtibatsızlığı soğukluğu ve sevgisizliği... artık ben dilesemde olmaz. amcalarım çok sinirli ip inceldi inceldi ve sonunda koptu ve işin en enteresen tarafı eşimin asla geri adım atmayacağı. bir seni seviyorumu mahrum etti benden küçük bir hediyeyi gönül almayı herşeyi mahrum etti. elimiz yüzümü kapatıp bi odaya tıkmak istedi ruhumu zincirledi ve ben yinede içten içe onu sevmeye devam ettim . ilk bebeğimdede bana okadar eziyet etmişti stresten bebeğimi düşürdüm adam rahatladı. şimdi ikinci bebek ve ben ona bir zarar gelemsinden çok korkuyorum. ilemi çağırmak zorunda kaldım çünkü yola kendim çıkamazdım. uçağa binemiyorum otobüse binemiyorum seni istemiyorum diyen bir adama ne kadar dayanabilirdim. yinede içimdeki ses keşke başına bi şimşek düşsede herkesi herşeyi ikna etse beni sevdiğini bir kere gösterse diyorum. ben diyorum alalh duyuyor kendi kendime konuşmaya başladım.içimdeki hüsranlar krılan dallar kopan parçalar istdediğim tek şey huzur keşke bi yol açılsa ışık dolsa
arzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
arzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
Ya kızlar doğumdan çok korkuyorum ya bişey olursa ya dayanamazsam diye ayshe tontirik yeşim yaren şu anda ismi aklıma gelmeyen daha önce doğum yapmış anneler ya siz tecrübelisiniz bu konularda nasıl sakinleşirim geçen sabah bi kalktım ağzım yüzüm uçuk olmuş korkudan bütün gece doğum yapıom görüyom kendimi acaba diyom psikologa mı gideyim yoksa benmi çok abartıyorum
ooohy missshuu huuu günaydınnnn nabersinizz
cuma günü pimapenler takıldı 3 gündür evle ugraşıyorum geberdim resmen yaa ,bacak, kalca ve sırt agrım var cok fena
heryer elden gecti ama ince işlerim var yapılcak onlarıda yavaş yavaş halletcem artık
Allah razı olsun eşim cuma cumartesi izin aldı ,annemde geldi hepbirlikte temizledik evi ,misss gibi oldu
eşim tüm petekleri söktü ,içlerini banyoda yıkadı resmen zift aktı yaa.şimdi cok güzel ısınıyor evim
sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır.
günaydın kızlar nasılız bugün biz oğluşumla iyiyiz gün saymaya başladık bir aksilik olmazsa şafak 31...
eheueheu
ben de sabah diyorum ki kocamaterbiyesiz bişiler mi yapsak diyorum
tamam bu akşam için randevulaşalım akşam yemeği yiyelim yemeği yerken ağzımızı şapurdatalım
duvarlara yemek fırlatalım bunlar hep terbiyesizce şeyler diyo bana
ok kenks didim ben de
evet
benim cildimde hassastır kimininki mesela çabuk morarı az çarpsa bile fln ya benim öle hassas değil
çok fazla cilt hastalığı yaşıyorum yani naısl oluyo bilmiyorum biri geçiyo bi başkası çıkıyo inanır mısın
son 10 yılda 20 den fazla farklı krem tedavi şekli uygulamışımdır hele ellerimde bişeler çıkmıtı 6-7 sene gecmedı
neler yaptım neler bilemezsin ama kimse çözemedi sonra iş yerıne stajer bi kzı gelmsıtı aynsıındna onun tum vucudunda varmıs
ona verılen krem karısımından bahsettı kremlerı aldım karıstırdım gecırdı izi fln duruyodu bi süre sonra o da
geçti çok şükür şimdi yok...hala daha insnalar beni gördüler mi aa ellerin gecmıs ıyıleşmiş diyolar
o kadar uzun sürdü ki millete bile dert olmuştu :)
ooohy misssbende bu kız görünmüyo iki gündür diodum.demiştim cnm sana daha güzel ısınıcaksınız yoruldun ama değicek cnm.evinde dip bucak temizlenmiş olmuş hem işte ne güzel.güle güle kullan pimapenleriniii
günaydın kızlarrbugün sabah babamızı geçirdik oğluşumla kahvaltmızı ettik akşam bi rüya gördüm anlatamam kabus gibiydi.doğum yapıyorum aynada bi bakıyorum çocuğun saçları gözüküyor kafası gelmiş hemen doktoru arıyorum açmıyor ardından o arıyor beni
diyorum doğuyruyorum.şöyleyken şöyle sen doktor beni bi azarlıyor kapat artık çok yazdı fatura bana diyehahaha,,bende bi bağırıyorum sana 8 aydır para yediriyorum tlfn faturasınımı hesap ediyosun diyorum..o gelene kadar ben çocuğu doğuruyorum..çocuk 5 kilo doğuyor erken doğum olmasına rağmen..doktor geliyor sadece göbek bağını kesiyor..oğluş rüyamda tombişmi tombiş birde bir hareketli ele avuca sığmıyor..doktor diyor çocuk şekerli sarılık olmuş.çocuğa bi bakıyorum evet teni sarımsı kara gibi olmuş.hani sarılık olan çocuklar öle olurya..üzülüyorum derken uyandım.. kaç gündür yediğim hurmalar bitaraflarımı tırmalar hesabı hamuru tatlıyı kaçırdık yine kaçırınca kafayada takıyorum ya rüyalarımda kabuslar görüyorum babamızı geçirince oğluşum göbişimde göbişim benden önde salına salına pazara çıktık kuzuma pazardan bikaç bişey aldım ay ne görsem alasım var ayol..hurç aldım bide eşyalarını yıkıycam artık minnoşumun yarın ..hep doğuruyorum anam rüyamda belli olmaz buarada anneannemiz hırkamızı örmüş bakın teyzeleriiiii minnacık anca 3 ay giyer kuzum çok güzel
Eki Görüntüle 556486
buarada mevlüt şekerlerimede karar verdim internetten alıcam..çünkü dükkanda aynısı değil ama böyle kutuda olanlara 5 tl diolar..daha ucuza gelicek internetten alınca.ama bayıldım bu şekerlere.oğluşuma bunlardan birini alıcam inş.
Yaramaz Biblo Bebek
Uykucu Biblo Bebek
Bende diyorum bu kiz nerde unutmusum pimapenleri gule gule oturhuu huuu günaydınnnn nabersinizz
cuma günü pimapenler takıldı 3 gündür evle ugraşıyorum geberdim resmen yaa ,bacak, kalca ve sırt agrım var cok fena
heryer elden gecti ama ince işlerim var yapılcak onlarıda yavaş yavaş halletcem artık
Allah razı olsun eşim cuma cumartesi izin aldı ,annemde geldi hepbirlikte temizledik evi ,misss gibi oldu
eşim tüm petekleri söktü ,içlerini banyoda yıkadı resmen zift aktı yaa.şimdi cok güzel ısınıyor evim
sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır.
günaydın herkese
şuan itibari ile iki tane kitap aldım
1-Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler
Yazar:Tracy Hogg/Melinda Blau
2-Yeni Annelik ve Bebek Bakımı
Yazar:Elizabeth Fenwick
D&R ı kara soktum sabah sabah
bende onu beğendim cnm.60 tane alıcam,50 kişiden fazlası olmaz azı olur ama ben yinede fazladan alayım diyorum..amaaan ilk çocukta yapayım 2. çocukta nerdeeeyaramaz biblo bebegi begendim ben :)
kac tane alcan? pahalıymış yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?