Kızlar slm herkese,
Tontirik hayırlı olsun cnm pimapenler bizde istedik ama ben göze alamadım çok kirlenicek ev diye annemde yardım edemez şu ara vazgeçtim onun için güle güle kullanın cnm
Ben bugün doktora gittim kızlar oğlum 2100gr olmuş iyi dedi kilosu çok tombiş diilmiş ama 3.5kg filan doğar dedi. Plesentada biraz kireçlenme varmış normalde hu görüntü 35. Haftada olur birazcık erken olmuş dedicanım sıkıldı tabi ona suyu normal dedi zaten bundan sonra suyu ve plesentayı kontrol edicez sadece dedi. Artık hazırlıklı ol herşeye sonlarına geldin dedi. Doğum şekli için eşin durumuna ve miyomuna bağlı dedi 36. Haftada çatı muayenesi yapıcakmış ona göre karar veririz 15 gün sonra gel dedi.
Birde aherdo ben sordum cnm yenidoğan sünneti olayını önermedi doktorum. Yeni doğanda sarılık olma olasılığı yüksek olduğundan sarılığın derecesi ilerleyebiliyormuş hemen değil en azından 1 ay geçmeli bence dedi.
Azıcık gergin gördü herhalde beni doktorum korkuomusun yoksa nie gerginsin rahat ol filan dedi böyle işte kızlar çok az kaldı artık hakkımızda hayırlısı
galiba biz o dönülmez yola girdik. uzun zamandır kayınpederimin davranışları benim sabırla direnişlerim, eşimin ailem ile irtibatsızlığı soğukluğu ve sevgisizliği... artık ben dilesemde olmaz. amcalarım çok sinirli ip inceldi inceldi ve sonunda koptu ve işin en enteresen tarafı eşimin asla geri adım atmayacağı. bir seni seviyorumu mahrum etti benden küçük bir hediyeyi gönül almayı herşeyi mahrum etti. elimiz yüzümü kapatıp bi odaya tıkmak istedi ruhumu zincirledi ve ben yinede içten içe onu sevmeye devam ettim . ilk bebeğimdede bana okadar eziyet etmişti stresten bebeğimi düşürdüm adam rahatladı. şimdi ikinci bebek ve ben ona bir zarar gelemsinden çok korkuyorum. ilemi çağırmak zorunda kaldım çünkü yola kendim çıkamazdım. uçağa binemiyorum otobüse binemiyorum seni istemiyorum diyen bir adama ne kadar dayanabilirdim. yinede içimdeki ses keşke başına bi şimşek düşsede herkesi herşeyi ikna etse beni sevdiğini bir kere gösterse diyorum. ben diyorum alalh duyuyor kendi kendime konuşmaya başladım.içimdeki hüsranlar krılan dallar kopan parçalar istdediğim tek şey huzur keşke bi yol açılsa ışık dolsa
geçmişte sünnetten bahsedilmiş.
benimde en nefret ettigim şeydir pipi kesildi diye dügün yapılması.
hele bazıları var cocugunu minikkken sünnet ettiriyorlar 4-5 yaşına geldiginde bide dügün yapıyorlar.yaa bu kadar sacma bişi görmedim ben
milletin takacagı üç beş altın için onca şeye ne gerek var.
ben oglum dogduktan bi kac ay sonra sünnet ettirip, mevlüt okutturmak istiyorum ,ölee sacma sapan dügünler filan yapmak istemiyorum
eşimde pek hevesli sünnet kıyafeti giydirmeye filan ona bişi demiyorum ama dügün yapalım derse tepesine biner yaptırmam:)
Merhabalar kızlar..
Ne zamandır geçmişi okudum alıntılar yaptım.. Ama tatsız olayları okuyunca hiçbirşey yazasım gelmedi..
Özellikle essira canımm yazını okuyunca o kadar üzüldümki, senin yazından sonraki yazıları sadece sende bir gelişme var mı diye okudum..
Rabbim cc sabır versin, yar ve yardımcın olsun canım benim.. İnşAllah hayırlı haberler verirsin bizlere.. İnan yaşadığın olayı okuyunca dağıldım gittim..
Dualardasın inşAllah canım.. Son durum ne oldu merak ediyorumm.. Kızımda hissetti üzüldüğümü tepikleyip duruyor..
huu huuu günaydınnnn nabersinizz
cuma günü pimapenler takıldı 3 gündür evle ugraşıyorum geberdim resmen yaa ,bacak, kalca ve sırt agrım var cok fena
heryer elden gecti ama ince işlerim var yapılcak onlarıda yavaş yavaş halletcem artık
Allah razı olsun eşim cuma cumartesi izin aldı ,annemde geldi hepbirlikte temizledik evi ,misss gibi oldu
eşim tüm petekleri söktü ,içlerini banyoda yıkadı resmen zift aktı yaa.şimdi cok güzel ısınıyor evim
sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır.
ayşecim biliyosun bazı maddi durumlar olduğu için özel hastane doğum yapamıcam devlet için herkes bişey sölüyo yok azarlıyolarmış felan filan diye bide herkes sancısını aynı odada çekiyomuş böle duyunca hepten tırsıyorum
Kızlar slm herkese,
Tontirik hayırlı olsun cnm pimapenler bizde istedik ama ben göze alamadım çok kirlenicek ev diye annemde yardım edemez şu ara vazgeçtim onun için güle güle kullanın cnm
Aslı hırka çok güzelmiş ellerine sağlık annenin
Ben bugün doktora gittim kızlar oğlum 2100gr olmuş iyi dedi kilosu çok tombiş diilmiş ama 3.5kg filan doğar dedi. Plesentada biraz kireçlenme varmış normalde hu görüntü 35. Haftada olur birazcık erken olmuş dedicanım sıkıldı tabi ona suyu normal dedi zaten bundan sonra suyu ve plesentayı kontrol edicez sadece dedi. Artık hazırlıklı ol herşeye sonlarına geldin dedi. Doğum şekli için eşin durumuna ve miyomuna bağlı dedi 36. Haftada çatı muayenesi yapıcakmış ona göre karar veririz 15 gün sonra gel dedi.
Birde aherdo ben sordum cnm yenidoğan sünneti olayını önermedi doktorum. Yeni doğanda sarılık olma olasılığı yüksek olduğundan sarılığın derecesi ilerleyebiliyormuş hemen değil en azından 1 ay geçmeli bence dedi.
Azıcık gergin gördü herhalde beni doktorum korkuomusun yoksa nie gerginsin rahat ol filan dedi böyle işte kızlar çok az kaldı artık hakkımızda hayırlısı
offfffffffff kızlar offffffffffffffffff
bu erkekler niye bu kadar nankör cumartesi gecesi eşimle tartıştık yazmıştım size nedenine gelince her zamanki gibi para( oğluma bir tane oyuncak aldım diye bana dediki vallahi en sonunda bu para konusunda sana hakkımı helal etmiycem yeter ya biz enayi gibi çalışyoruz dedi çekti gitti sigarasını içmeye ben hiç bir şey söylemedim ona bu zamana kadar babası sağolsun ömrümü yedi şimdi anlatsam uzun sürecek ama anlatmasam da rahatlayamıycam...
sene 2007 aralık Daha 2 aylık evliydim o zaman k.v lerle beraber oturuyoduk ben saklayamam diye altınlarımı k.v ye verdim saklasın diye bi gün k.p geldi kızım bana 3 tane bilezik borç verirmisin dedi eşimle konuştum 3 tane bilezik beni öldürmezdi verdik sonra eşimin teyzesinin kocası vefat etmişti onun okutması hep birlikte şehir dışına gidecektik eşim dediki bilezikleri annemden iste evde kalmasın ne olur ne olmaz tamam dedim k.v ye söyledim a arada bunlar k.p ile bakıştı zaten o an içime bişey düştü aradan 5 dk geçmedi k.p geldi e kızım şey oldu acil para lazım oldu bizde bilezikleri bozdurduk o an varya tam anlamıyla kaynar sular döküldü eşime baktım ne söyliycek diye sustu haberi yoktu biliyorum ama benim yerime onun birşeyler söylemesini isterdim k.p ye döndüm hayırlısı ne ise o olsun dedim ama içime oturdu zaten konuşamadım tutuldum resmen, neyse aradan biraz zamana eşim eve erken geldi bankaya gitmişler babasına 10,000 tl kredi çekmiş benim akıllı kocam hiç birşey demedim helal olsun dedim evlendikten sonra 1,5 sene k.vlerle beraber oturduk eşim buarada babası için gül gibi işini bıraktı babası kahveye ortak olmuş onun başına geçti gecenin köründe eve geliyordu leş gibi sigara kokuyodu ben karnım burnumda gece yarılarına kadar onu bekliyodum sonra kahve battı buda dımdızlak ortada kaldı 1,5 senenin sonunda k.v ile k.p köydeyken ev sahibi bizi evden çıkarttı k.p kılını bile kıpırdatıp memleketten gelmedi ben kucağımda 3,5 aylık çocukla ev taşıdım sonrada hemen işe başladım ve ozaman dan bu zamana hala çalışıyorum o arada kayın pederimin bize attığı kazıklar bini geçti tabi eşimin adına çektiği krediyi ödemedi ve eşimin maaşına haciz geldi halada devam ediyo ayda nerden baksanız çok rahat 500 tl kesinti oluyo ama beni eşim olacak herif ağzını açıpta bir kelime edemiyo eşimin kredi kartlarını batırdı gittim kendi adıma 5,000 tl kredi çektim sonra yine bizi batırdı gittim bu seferde 15,000 tl kredi çektim ama yok anam borç bitmiyo çalışıyorum o kadar ne elde var ne avuçta daha işe yeni başlamışım eşimin ortanca abisi bankacı bana bi mesaj geldi krediniz onaylandı hayırdır dedim bizde eşime konuşuyoruz o ara kredi mi çeksek tekrar diye abisini aradım aa gülcan senin haberin yokmu babamlar senin adına 9,000 tl lik kredi başvurusu yaptı gel burdan ama benim salak kocam onada tamam dedi bende gittim imzaladım sadece eşimede söyledim babanla konuş bana niye haber vermeiş diye ama konuşurmu yok babası kıymetli aman kırılmasın karısı darmadağın olsun ama babasının incileri dökülmesin sonra ben söyledim dedimkş baba böyle birşey yapıyosunuz bari banada haber verseydiniz dedim ne dese beğenirsiniz iptal ettirin ozaman kendim varya tam bir ezik gibi hissettim neyse bu kalktı mutfağa gitti bizde kalktık eve gidicez arabya bindik eşim bana dediki mutlu oldunmu babamı ağlattın dedi öyle mi dedim 1 hafta konuşmadım 1 haftanın sonunda dedimki madem anan baban bukadar önemli buyur çek git kapı orda ananla babanla yaşa ben çocuğuma bakarım kimseyede muhtaç olmam dedim boşıycaktım adamı o kadar zoruma gittiki araya kardeşim eşi filan girdi bu tabi hata yaptığını kabul etti ama benim eşim akıllanmaz ben biliyorum. eşim bana sürekli çok para harcıyosun der ALLAH var para harcamayı severim ama kendime hiç birşey almam ilk hamileliğimden olan kıyafetlerimi giyiyorum hala hep oğluma birşeyler alırım ve birde boğazımıza gezmeye bile getirmiyo eşim bizi para gitmesin diye bende eşime kızıyorum yerken bu yediklerinin nerden geldiğini hiç sormuyosun diye neyse kızlar işte böyle ben k.pden çok çektim ama bir günden birgüne ne karşısına geçip tek kelime ettim nede surat astım ama hala da yüzsüzdür kızıma hamile olduğumu öğrendim hastaneydim k.p aradı ben zannediyorumki hayırlı olsu demeye arıyor nerdeeeeeeeeee yüzsüz senin sicilin nasıl diye soruyor taksi alacakmış ta senin üzerine kredi çekebilirmiyiz diye soruyo bende benim sicilim bozuk kredi falan çekemem dedim gitti senetle kendine taksi aldı bide plaka kiraladı şimdi baba oğul ikisi takside çalışıyo eşim ek gelir olsun diye çalışıyorum diye ama ben salağım sanki bilmiyorum babasını borçlarını ödemek için çalıştığını bizim evliliğimzde di tek sorun eşimin babası ve onun borçları oldu zamanın da karıya kıza para yedirdi p.....k ş...z ceremesini ben evlatlarım çekiyoruz ama eşime hiç acımıyrum iyi oluyo ona ama işte gelin görünki acısını bende çıkartıyo bebek için alış verişe gidelim dedim para yok dedi hiç bir şey almadım kızıma hepsi başkalarından gelecek neyapayım bneimde sınavım buymuş diyorum tevekkül ediyorum elbet yapılanları RABBİM görüyo ama k.p ye hakkımı helal etmiyorum eşime mesaj attım az önce senin yüzünden 2 gündür nefes darlığı çekiyorum ve sancım eğer bebeğime birşey olursa asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum bun böyle bil. şu halimle hala çalışıp seni düşündüğüm için asıl enayi olan benmişim bunu anladım dedim.. bana geriye göderdiği mesaj çalışma o zaman oldu bende NANKÖR diye cavapladım hala ses yok yazıklar olsun ne diyim insanın çok zoruna gidiyo ama elden ne gelir
iyi bari yemezsin olur biter
keşke ben de sebebini bulabilsem
2 yıl kaşıntıyla uğraştım bir sürü doktora gittim bulamadılar sebebini
sonra hamilelik girdi araya
onda da son dönemde kaşınmaya başladım
çok şükür geçti ama
geçmiş olsun sen benden de hassasmışsın
benim de bişey değse morarır hemen ama öyle döküntü vs ileri boyutta olmadı hiç
sadece sanırım derim ince ondan öyle bi de aşırı kuru cildim var
bende kocamı baştan cıkarmak için bazı şeyler sölüyom hemen oda anlamazdan gelip alakasız şeyler sölüyor
artık anladımki erkeklerin kadına fiki fiki için hayır dedigi tek dönem hamilelik dönemi :)
ayşe hem burcdaş ,hem adaş, hemde ciltdaşız
bacım aynen benim cildimde inanılmaz hassasss ,her bi halta alerjim var uyuz gibi kaşınırım,cildim kabarır filan,en pahalı kremler bile fayda etmedi banada bi dönem
valla bennde cok cektim neyseki hamielikte yaşamadım bi alerji.aksine cildim cok güzel oldu ay gibi parlıyommm kocam öle diyooooo
ayşe ..maş. sen de az değilsin heee
ay bi tek hamişlik döneminde kocası her zamanki gibi olan benmiyim
bizimki zaten çok ilgilidir bu dönem iice bunalttı beni yaa
düş yakamdan artık diyorum bazen illallah ediyorum ilgisinden
kaşınıyorum galiba ben
al tabi tatlım yaa içinde kalmasın imkanın varsa
kızıma hamileyken ben böle şekerlerin filan oldugunu bilmiyordum
ogluma da almak istiyorum bakalım.bu yaramaz bibloyu begendim bende ama cok pahalı cnm ya.en az 30 tane alınıyormuş 115 lira ediyor.
sen 60 tane alcam diyon 231 liraaa valla ben veremem bu şekerlere o kadar para :)
hem şirin hem daha ekonomik bişiler alırım ben.
bende sana katılıyorum canım..hazır şekerler çok pahalı..bende evde kendim yapmaya karar verdim..böyle küçük kavanozları renkli çikolatayla doldurup süslemeyi düşünüyorum..belki sizlerede fikir olur..
Eki Görüntüle 556588 Eki Görüntüle 556589 Eki Görüntüle 556590
bu arada hoşgeldin..özlettin kendini..evini güle güle kirlet..umarım bu sene güzel ısınırsın..
saol tatlım inan iki gündür ağlamakta içim dışıma çıktı canım hiç bir şey yemek istemiyor. ben aileni keşke karıştırmasaydın diyen arkadaşları bi konuda aydınlatmak istiyorum. tartışmamız cumartesi saat 17:00 gibi oldu benaileme pazar gecesi haber verdim. çünkü ilk git dediğinde dikkate almadım sinirle dediğini düşündüm. gittim odama kuran okudum zikir çektim ağladım ağlaya ağlaya uyudum. ertesi gün evde hiç karşılaşmamaya özen gösterdik. sonra beni öğleden sonra görünce. dediki dün belki tam duymadın yarım ağızla oldu ama tam kulağın duysun diye dolu dolu söylüyorum defol git. dedi. bunun üstüne ailemi aradım. onlarda gene bir gece geçirin belki karıkoca tartışmasıdır canım ci-cim der düzelir diye sabaha kadar beklediler ama eşimden tık yok. onun üstüne sabah yola çıktılar bir amcam adanada diğer amcam muğlada annem babam antepte iki halamda diyarbakırda. babam herkese haber vermiş. telefonum hiç susmadı sonra hepsi birden bende geliyorum bende geliyorum derken 5 araba yola düştüler. ağlama şiddetim dahada arttı ailemin beni çok sevdiğini biliyorumda işini gücünü bırakıp hepsinin 20 saatlik yola çıkmaları kocam tarafından kırılan grurumu bir nebze onardı. ben elimden geleni yaptım inanın kendime rağmen ruhuma rağmen işimi gücümü onun için bırakıp bu dağa geldim. eş kahrı kayınpeder kahrı çektim soldum enerjim kalmadı. o resmi özellikle koymuştum çünkü o çok sevdiğim arakadaşımın doğum günüydü eski bi anıyı resmi paylaşıp onuda mutlu etmek istemiştim. diyemedim bunları kocam içimde kaldı büyüdü. 2 sayfalık bir mektup yazdım ona hiç tanımadığı karısından. allaha bıraktım sonra işimi o nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi hayırda ondan şerde ondan. kocam bavulları kapının önünde görünce bi duraksadı bişi demedi yüzü düştü. hem kovdun hemde grurmu yaptın anlamadım. bildiğim tel şey ruhum iyileşmeden hiç bir şeye karar vermiycem
malzemeler
2 bardak ince köftelik bulgur
1 bardak un
1 bardak irmik
1 yemek kaşığı salça
su
tuz
domates sosu
5 büyük domates soyulup küçük doğranmış
1 soğan yemeklik doğranmış
yarım demet maydanoz ince kıyılmış
4 diş sarımsak ezilmiş
1 kaşık biber salçası
1 kaşık domates salçası
1 tatlı kasıgı pulbıber
3 kaşık zeytinyağı
limon suyu
tuz
karabiber
hazırlanışı
Köfteleri hazırlamak için bulgur, salça, irmik, tuz ve unu genişçe bir kaba alıp suyla ıslayın bulgur şişsin yumuşak bir hamur olana dek yoğurun. Elinize küçük parçalar alıp üzüm tanesi büyüklüğünde toplar yapın. Ustüne küçük parmağınızla bastırarak çukur yapın.
Hepsini bu sekilde bitirince dolapta sosu yapana kadar dinlendirin
Domates sosu için tencereye sıvıyağ koyup, soğanı kavurun. Salçayı ekleyip ezin
ezilmiş sarımsakları domates tuz pul biber ve karabiberi de ekleyip bir taşım kaynatıp altını kapatın. Limon suyunu nar ekşisi çok yakışıyor bolca dökün
Köfteleri bir tencereye koyduğunuz bol su içinde iyice yumuşayıncaya dek haşlayın, makarna gibi süzerek domates sosunun bulunduğu tencreye alıp karıştırın.
üstünü maydonozla süsleyin
tarif bu ayşe :)
evet tamda sancını üstüne dayandılarmı off bu kızlar yaramazlık yapıyor sanırım içerde :) bugün sorcam doktora ayşe akşama yazarım sanada nedenmiş önemlimimiymiş filan öğleden sonra randevum
ama dayanmaları acayip arttı birde oyuncu sanda yapıyor mı dokunuyorum elimin altında hafif hareketli elimi çekiyorum biraz sonra kuvvetli vuruyor koy elini der gibi :)
offfffffffff kızlar offffffffffffffffff
bu erkekler niye bu kadar nankör cumartesi gecesi eşimle tartıştık yazmıştım size nedenine gelince her zamanki gibi para( oğluma bir tane oyuncak aldım diye bana dediki vallahi en sonunda bu para konusunda sana hakkımı helal etmiycem yeter ya biz enayi gibi çalışyoruz dedi çekti gitti sigarasını içmeye ben hiç bir şey söylemedim ona bu zamana kadar babası sağolsun ömrümü yedi şimdi anlatsam uzun sürecek ama anlatmasam da rahatlayamıycam...
sene 2007 aralık Daha 2 aylık evliydim o zaman k.v lerle beraber oturuyoduk ben saklayamam diye altınlarımı k.v ye verdim saklasın diye bi gün k.p geldi kızım bana 3 tane bilezik borç verirmisin dedi eşimle konuştum 3 tane bilezik beni öldürmezdi verdik sonra eşimin teyzesinin kocası vefat etmişti onun okutması hep birlikte şehir dışına gidecektik eşim dediki bilezikleri annemden iste evde kalmasın ne olur ne olmaz tamam dedim k.v ye söyledim a arada bunlar k.p ile bakıştı zaten o an içime bişey düştü aradan 5 dk geçmedi k.p geldi e kızım şey oldu acil para lazım oldu bizde bilezikleri bozdurduk o an varya tam anlamıyla kaynar sular döküldü eşime baktım ne söyliycek diye sustu haberi yoktu biliyorum ama benim yerime onun birşeyler söylemesini isterdim k.p ye döndüm hayırlısı ne ise o olsun dedim ama içime oturdu zaten konuşamadım tutuldum resmen, neyse aradan biraz zamana eşim eve erken geldi bankaya gitmişler babasına 10,000 tl kredi çekmiş benim akıllı kocam hiç birşey demedim helal olsun dedim evlendikten sonra 1,5 sene k.vlerle beraber oturduk eşim buarada babası için gül gibi işini bıraktı babası kahveye ortak olmuş onun başına geçti gecenin köründe eve geliyordu leş gibi sigara kokuyodu ben karnım burnumda gece yarılarına kadar onu bekliyodum sonra kahve battı buda dımdızlak ortada kaldı 1,5 senenin sonunda k.v ile k.p köydeyken ev sahibi bizi evden çıkarttı k.p kılını bile kıpırdatıp memleketten gelmedi ben kucağımda 3,5 aylık çocukla ev taşıdım sonrada hemen işe başladım ve ozaman dan bu zamana hala çalışıyorum o arada kayın pederimin bize attığı kazıklar bini geçti tabi eşimin adına çektiği krediyi ödemedi ve eşimin maaşına haciz geldi halada devam ediyo ayda nerden baksanız çok rahat 500 tl kesinti oluyo ama beni eşim olacak herif ağzını açıpta bir kelime edemiyo eşimin kredi kartlarını batırdı gittim kendi adıma 5,000 tl kredi çektim sonra yine bizi batırdı gittim bu seferde 15,000 tl kredi çektim ama yok anam borç bitmiyo çalışıyorum o kadar ne elde var ne avuçta daha işe yeni başlamışım eşimin ortanca abisi bankacı bana bi mesaj geldi krediniz onaylandı hayırdır dedim bizde eşime konuşuyoruz o ara kredi mi çeksek tekrar diye abisini aradım aa gülcan senin haberin yokmu babamlar senin adına 9,000 tl lik kredi başvurusu yaptı gel burdan ama benim salak kocam onada tamam dedi bende gittim imzaladım sadece eşimede söyledim babanla konuş bana niye haber vermeiş diye ama konuşurmu yok babası kıymetli aman kırılmasın karısı darmadağın olsun ama babasının incileri dökülmesin sonra ben söyledim dedimkş baba böyle birşey yapıyosunuz bari banada haber verseydiniz dedim ne dese beğenirsiniz iptal ettirin ozaman kendim varya tam bir ezik gibi hissettim neyse bu kalktı mutfağa gitti bizde kalktık eve gidicez arabya bindik eşim bana dediki mutlu oldunmu babamı ağlattın dedi öyle mi dedim 1 hafta konuşmadım 1 haftanın sonunda dedimki madem anan baban bukadar önemli buyur çek git kapı orda ananla babanla yaşa ben çocuğuma bakarım kimseyede muhtaç olmam dedim boşıycaktım adamı o kadar zoruma gittiki araya kardeşim eşi filan girdi bu tabi hata yaptığını kabul etti ama benim eşim akıllanmaz ben biliyorum. eşim bana sürekli çok para harcıyosun der ALLAH var para harcamayı severim ama kendime hiç birşey almam ilk hamileliğimden olan kıyafetlerimi giyiyorum hala hep oğluma birşeyler alırım ve birde boğazımıza gezmeye bile getirmiyo eşim bizi para gitmesin diye bende eşime kızıyorum yerken bu yediklerinin nerden geldiğini hiç sormuyosun diye neyse kızlar işte böyle ben k.pden çok çektim ama bir günden birgüne ne karşısına geçip tek kelime ettim nede surat astım ama hala da yüzsüzdür kızıma hamile olduğumu öğrendim hastaneydim k.p aradı ben zannediyorumki hayırlı olsu demeye arıyor nerdeeeeeeeeee yüzsüz senin sicilin nasıl diye soruyor taksi alacakmış ta senin üzerine kredi çekebilirmiyiz diye soruyo bende benim sicilim bozuk kredi falan çekemem dedim gitti senetle kendine taksi aldı bide plaka kiraladı şimdi baba oğul ikisi takside çalışıyo eşim ek gelir olsun diye çalışıyorum diye ama ben salağım sanki bilmiyorum babasını borçlarını ödemek için çalıştığını bizim evliliğimzde di tek sorun eşimin babası ve onun borçları oldu zamanın da karıya kıza para yedirdi p.....k ş...z ceremesini ben evlatlarım çekiyoruz ama eşime hiç acımıyrum iyi oluyo ona ama işte gelin görünki acısını bende çıkartıyo bebek için alış verişe gidelim dedim para yok dedi hiç bir şey almadım kızıma hepsi başkalarından gelecek neyapayım bneimde sınavım buymuş diyorum tevekkül ediyorum elbet yapılanları RABBİM görüyo ama k.p ye hakkımı helal etmiyorum eşime mesaj attım az önce senin yüzünden 2 gündür nefes darlığı çekiyorum ve sancım eğer bebeğime birşey olursa asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum bun böyle bil. şu halimle hala çalışıp seni düşündüğüm için asıl enayi olan benmişim bunu anladım dedim.. bana geriye göderdiği mesaj çalışma o zaman oldu bende NANKÖR diye cavapladım hala ses yok yazıklar olsun ne diyim insanın çok zoruna gidiyo ama elden ne gelir
tşkler cnmohh mis gibi olmuş evin. bak nasıl olucak derken takılmış, temizlenmiş, bitmiş bile. haydi geçmiş olsun cnm benim
oo sorma ben neler söyluyorumda buraya yazılmaz
tabıı sımdı kocişimi de zor duruma sokmaım die çok üstüne gitmıyorum
gecen gun böle küsmüş gibi dedım kı bız aşna fişna yapmayalı kaç asır oldu farkında mısın sen dedim
sen rahatsız olma diye şapmıom ben istersen sorun yok ddi böle üzgün bi şekilde yanlış anlama dedi
hee tamam ya ben sadece senı bı yoklıym dedım hiç canım istemıyo şu an ksuura bakma dedim
öf öle bi söyluyosun ki kırıldın sandım ya kekledın benı dıyo
tşkler cnmvalla cok telaş ediyordum neyseki bittii.
amannn hepde aynı bahanee .sana bişi olmasın ,seni düşündügümden yapmıyom v.s
biz böle istedikce onların şeyleri kıymete bindi ayollll
kızlar aldııgm kutuları ve süslenmıs halını gormustunuz dımı
kutu 25 süsleme 10 kahve dunyaısnın bonte çikolataları 10 tl ) 45 tl 72 adet
çikolatalarıyla beraber 0,65 kurusa falan geldi bana
kendım yaptım yapmaya devam edicem yani bi kısmını süsledim bi ksımı duruyo :) içlerini de mevlt öncesi doldurucam
orkidecim çok ciciler bence de çok güzel olur :)
ayşe senin şekerler güzel olmuştu evet.bende kendim yapmak isterim fakat ugraşabilirmiyim bilmiyorum ya.kızımda var o karıştırır rahat vermezse bana diye düşünüyom
az önce gg ye baktım da bayaa ucuz şekerler var yaw
sen az cok bilirsin , bi kac örnek göstereyim fikir söle bana.böle hazır alıp gecsemmi napsam bilemedim
bunlar cokmu basit yaw.
ucuz bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 67995383
ay bide ücretsiz kargo ,etiket bide tac veriyorlarmış beleşee
bide bunun mavisi olabilir.nikah şekeri diye geciyor ama bebek şekeride yapılabilirmiş.
KAR TÜLLÜ BÜYÜK KELEBEK NİKAH ŞEKERİ MIKNATISLI GittiGidiyor'da 68479009
eheueheu :)
hakkını da yemıym şimdi arkasından konuşup
ama hamilelikte zormuş ya gecen bi deneyelım dedık her tarafım ağrıdı kız
2 gün kendime gelemedimilk gece bile daha kolay olmuştu inan ki
evet canım senin kutular çok güzel oldu, çok beğendim bende..paşabahçe'de kavanozların 105 tanesi 40TL..dediğin gibi süslemesi çikolatası derken banada hemen hemen 70TL - 80Tl ye mal olacak 105 tanesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?