2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

tşkler cnm.kendi evinse sende dogumdan sonra mutalak yaptır gercekten cok farkediyor.
ogluna maşallahh buarada

geçmişte sünnetten bahsedilmiş.

benimde en nefret ettigim şeydir pipi kesildi diye dügün yapılması.
hele bazıları var cocugunu minikkken sünnet ettiriyorlar 4-5 yaşına geldiginde bide dügün yapıyorlar.yaa bu kadar sacma bişi görmedim ben
milletin takacagı üç beş altın için onca şeye ne gerek var.
ben oglum dogduktan bi kac ay sonra sünnet ettirip, mevlüt okutturmak istiyorum ,ölee sacma sapan dügünler filan yapmak istemiyorum
eşimde pek hevesli sünnet kıyafeti giydirmeye filan ona bişi demiyorum ama dügün yapalım derse tepesine biner yaptırmam:)

canım umarım dilediğin bütün yollar açılırda ışık dolar her yanına.öyle üzüldükki hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka elimize bir de geçmez malesef

slm kızlar çoktandır girmiyorum nete bilgisayarıma virüs girmişti arzu ve essira yazdıklarınızı görünce çok üzüldüm çok zor bi durum ya ( aslında ortada önemli bi mesele yok ama gereğinden fazla sıkıntılar çıkmış Allah iyi etsin..Evlilik insanın hem cenneti hem cehennemi olabiliyor Allah hepimize huzur versin...
Benim de sıkıntım şu kızlar doktor tahmini doğum tarihi verdi ama benim şekerim var 38. haftada da alabiliriz dedi ben gurbetteyim annem gelecek yanıma ama en fazla on gün kalabilecek uçak bileti ne zamana alacaz bilemiyorum normal doğum her an herşey olabilir canım çook sıkılıyor bi başıma burdayım kimsem yok

benim eşim tepeme biner yinede yapar o sünneti yapmazsa adamın gözü açık gider...geçenlerde konuştuk.abisi yapacak oğullarına.bizimkide giyiversin sünnet kıyafetini aradan çıksın dedim.burnumdan getirdi.sığıntı gibi düğünmü olurmuşta.daha bebekmişte anlamzmışta...düğündeki misafirden korkuyormuşum ben.sanki çocuk olunca anlayacak...
düğün yapınca namı yürürmüş babasının uğraşşamam ben onunla erkek diye tutturdu yapsın düğününü napıyım ya

saol tatlım inan iki gündür ağlamakta içim dışıma çıktı canım hiç bir şey yemek istemiyor. ben aileni keşke karıştırmasaydın diyen arkadaşları bi konuda aydınlatmak istiyorum. tartışmamız cumartesi saat 17:00 gibi oldu benaileme pazar gecesi haber verdim. çünkü ilk git dediğinde dikkate almadım sinirle dediğini düşündüm. gittim odama kuran okudum zikir çektim ağladım ağlaya ağlaya uyudum. ertesi gün evde hiç karşılaşmamaya özen gösterdik. sonra beni öğleden sonra görünce. dediki dün belki tam duymadın yarım ağızla oldu ama tam kulağın duysun diye dolu dolu söylüyorum defol git. dedi. bunun üstüne ailemi aradım. onlarda gene bir gece geçirin belki karıkoca tartışmasıdır canım ci-cim der düzelir diye sabaha kadar beklediler ama eşimden tık yok. onun üstüne sabah yola çıktılar bir amcam adanada diğer amcam muğlada annem babam antepte iki halamda diyarbakırda. babam herkese haber vermiş. telefonum hiç susmadı sonra hepsi birden bende geliyorum bende geliyorum derken 5 araba yola düştüler. ağlama şiddetim dahada arttı ailemin beni çok sevdiğini biliyorumda işini gücünü bırakıp hepsinin 20 saatlik yola çıkmaları kocam tarafından kırılan grurumu bir nebze onardı. ben elimden geleni yaptım inanın kendime rağmen ruhuma rağmen işimi gücümü onun için bırakıp bu dağa geldim. eş kahrı kayınpeder kahrı çektim soldum enerjim kalmadı. o resmi özellikle koymuştum çünkü o çok sevdiğim arakadaşımın doğum günüydü eski bi anıyı resmi paylaşıp onuda mutlu etmek istemiştim. diyemedim bunları kocam içimde kaldı büyüdü. 2 sayfalık bir mektup yazdım ona hiç tanımadığı karısından. allaha bıraktım sonra işimi o nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi hayırda ondan şerde ondan. kocam bavulları kapının önünde görünce bi duraksadı bişi demedi yüzü düştü. hem kovdun hemde grurmu yaptın anlamadım. bildiğim tel şey ruhum iyileşmeden hiç bir şeye karar vermiycem

ohh mis gibi olmuş evin. bak nasıl olucak derken takılmış, temizlenmiş, bitmiş bile. haydi geçmiş olsun cnm benim

anladım canım ben geçenki doğumumu devlet hastanesinde yaptım ve sancımı sancı odasında değil serviste çektim durumum
farklı olduğu için sancı odasını doğumhaneye geçerken gördüm bazı kadınalr cidden çok bagırıyoalr...

yani bu özellerde de oluyo mesela kızkardeşim özel hastanede doğum yaptı yegenımı en cok ben bagırıyodum
benden öncekıelr Allahtan tecrubelılerdi de çok iplemediler diyo :) ama benden cok bagıran olsa korkardım diyo kendisi
bu sefer doğum yapsam hiç bagırmam boşa gücümü harcamısım diyo yanı özelde de diğer sancı çeken hatunların seslerını duyyosun

bir de benım doğum yaptıgım hasatene ve personeli eskıydı eski kafaydı hep o sbeple sıkıntı cektım
şimdi o hastane farklı yere tasındı personeli arttı ve yenılendı bu sebeple daha iyi bi yer oldu eskiden muayenelerde bile
fırça çekıyoalrdı sımdı öyle değil yani...bir de biliyosun normal doğum konusunda senden sorumlu olan kişi kararlı olup senı yonlendırmeli ki
sen de sancı cekmeye devam et bu sebeple baskıcı bi tutum sergilediklerini düşünüyorum...

bunalrın hepsi fasa fiso aslında hastanenın tabıı kı çok etksıı vardır özel hissetmen hususunda ama sen önce şuna konsantre olucaksın

benim vücudum bu işi yapmaya elverişli doğurmaya uygun oalrak yaratıldım vücudum buna hazır bebegım hazır ben hazırım
evet sancı cekıcem ama biticek bebegım doğucak bunalr gecıcek...burası devlet hastanesı ve burdan çok fazla bişey
beklemıyorum :) bunu da düşünmen laızm evet cunku beklentın yukseldıkçe hayal kırıklıgın daha fazla olur kimsenın
senı nazlamıycanı bil ama sıksık gelıp alttan muayene edıcekelr bakıcakalr bu özelde de böyle devlette de böyle bunu da bil
tek önemli olan şey bebegının sağlıkla doğması hastane şu bu önemli değil canım...
ve hastane sana çok uzak değilse sancının bi çoğunu evde çek sıklaşınca hastaneye git bence

canım bozma moralini. zaten sonuna geldik sayılır artık çok şükür. kilosu da iyimiş maşallah. çok tombik olmasın ne olucak ki. geçen gün ikizlerimiz ne kadar küçük doğdu. 3,5 kg maşallah çok iyi bence..

offf offff. bu adamlar ne böyle ya. senin takılarını nasıl harcarlar sormadan etmeden. ayıptır, günahtır.

ne terbiyesizmiş kayınpederin. ama canım suç eşinde babasına çok imtiyaz göstermiş. dünya kadar krediler, takılar gitmiş kayınpederine. hiç mi öbür dünyayı düşünmüyor bu insanlar, hiç mi Allahtan korkmuyorlar ben anlamıyorum. yazık o kadar yıpratmışlar seni bu yıllardır...

evet canım sadece haftasonu yersem bısı olmaz die düşünüorum
hım sırf kaısntıysa allerjıktır canım ya :S unı hastanesıen fln gıttınmı bisürü
tahlıllerı var onun ıns. bidaha baslamazz

oo sorma ben neler söyluyorumda buraya yazılmaz
tabıı sımdı kocişimi de zor duruma sokmaım die çok üstüne gitmıyorum

gecen gun böle küsmüş gibi dedım kı bız aşna fişna yapmayalı kaç asır oldu farkında mısın sen dedim
sen rahatsız olma diye şapmıom ben istersen sorun yok ddi böle üzgün bi şekilde yanlış anlama dedi
hee tamam ya ben sadece senı bı yoklıym dedım hiç canım istemıyo şu an ksuura bakma dedim
öf öle bi söyluyosun ki kırıldın sandım ya kekledın benı dıyo

enem entersanmış akraba fln çıkarmıyız acaba die düşnüüorm ama ankarada da akrabam yok hcı
hamılelık entersan bı skeılde cilde iyi gelıo hanı deıdm ya 6-7 sene ellerımde alerjı vardı diye hamıel kaldıgım zamanlar
gecıyodu hamılelık bıtınce hop yenıden baslıyodu :) cidden cilde ii gelıo demekkı hamılelık
benımde tenım cok güzel oldu bebek gibi son bı haftada sivilce cıktı bir iki o da eşim patlatmaya calısmasa
kendılıgınden gecerdi resmen tuttu kollarımdan patlattı sivilcelerimi ya hain

ooo sen dur daha ne numaralar var bende hu huuu

benımde istegım ya cok oluyo ya hıc olmuyo :) son zmanalarda birden artıyo ertesı gun hop azalmıs

garip yani ama eşimi ilk kez hamılelıkte reddetmısımdır öncesinde öle bişi olmadı hıc :)

kızlar aldııgm kutuları ve süslenmıs halını gormustunuz dımı

kutu 25 süsleme 10 kahve dunyaısnın bonte çikolataları 10 tl ) 45 tl 72 adet

çikolatalarıyla beraber 0,65 kurusa falan geldi bana

kendım yaptım yapmaya devam edicem yani bi kısmını süsledim bi ksımı duruyo :) içlerini de mevlt öncesi doldurucam

orkidecim çok ciciler bence de çok güzel olur :)

canım Allah yardımcınzı olsun haklısın bence ailenı aramakla

yalnız ailene de helal olsun arkanda olmaları çok güzel bişey...

sağol canım tarıf ıcın cok tesekkur ederım :)

oy evet ya bebısler çok yaramaz napsak ki :) aynen benım kızım da öyle elimi koyyorum dolaşıo altında
sanki benı sev der gibi çekince de tekme atıyo yavrum oy yer onu annesi yaa :)

ay ya Rabbim ya ne insnalar var ne demek senina dına izinsiz kredi eşinin de ne demek buna ragmen babasını savunması

inanakıyorum allah sabır versin iyi bile çekmişsin canım Allah yardımcın olsun şaşırdım inan ki...

Son düzenleme:
ohh mis gibi olmuş evin. bak nasıl olucak derken takılmış, temizlenmiş, bitmiş bile. haydi geçmiş olsun cnm benim
tşkler cnm valla cok telaş ediyordum neyseki bittii.

amannn hepde aynı bahanee .sana bişi olmasın ,seni düşündügümden yapmıyom v.s
biz böle istedikce onların şeyleri kıymete bindi ayollll

ayşe senin şekerler güzel olmuştu evet.bende kendim yapmak isterim fakat ugraşabilirmiyim bilmiyorum ya.kızımda var o karıştırır rahat vermezse bana diye düşünüyom

az önce gg ye baktım da bayaa ucuz şekerler var yaw
sen az cok bilirsin , bi kac örnek göstereyim fikir söle bana.böle hazır alıp gecsemmi napsam bilemedim
bunlar cokmu basit yaw.

ucuz bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 67995383
ay bide ücretsiz kargo ,etiket bide tac veriyorlarmış beleşee

bide bunun mavisi olabilir.nikah şekeri diye geciyor ama bebek şekeride yapılabilirmiş.
KAR TÜLLÜ BÜYÜK KELEBEK NİKAH ŞEKERİ MIKNATISLI GittiGidiyor'da 68479009

tşkler cnm valla cok telaş ediyordum neyseki bittii.

amannn hepde aynı bahanee .sana bişi olmasın ,seni düşündügümden yapmıyom v.s
biz böle istedikce onların şeyleri kıymete bindi ayollll

eheueheu :)

hakkını da yemıym şimdi arkasından konuşup

ama hamilelikte zormuş ya gecen bi deneyelım dedık her tarafım ağrıdı kız

2 gün kendime gelemedim ilk gece bile daha kolay olmuştu inan ki

evet canım senin kutular çok güzel oldu, çok beğendim bende..paşabahçe'de kavanozların 105 tanesi 40TL..dediğin gibi süslemesi çikolatası derken banada hemen hemen 70TL - 80Tl ye mal olacak 105 tanesi..

Kızlar geçmişi bi okuyayayım ne var ne yok dedim inanın moralim çok bozuldu.eşleriyle sorun yaşayan arkadaşlarım yazdıklarınızı okurken çok üzüldüm böyle bi durumda ne denir ne söylenir bilemedim.olayı yaşayan,incinen,kırılan sizsizsiniz umarım her şey yoluna girer,sizin için hangi yol hayırlıysa inş o yolda ilerlersiniz.eşlerinize sizin kadar bende sinirlendim,keşke daha anlayışlı davranabilselerdi sonuçta siz hassas ve çok özel bir dönemden geçiyorsunuz...umarım her şey yoluna girer,dualarım sizinle...

bence kelebeklı olan guzel mavisini gormustum bı yerde çok ciciydi yakından :)

çok bebeksi duranlar pek hoşuma gitmıyo hep öyle göre göre belkı de bi iticilik gemsıtır bana

ben daha sade duran şeyelri sevıyorum

bılmıyorum benım dusuncem yanı :) magnet dusunuyosan çook model var ama işte gıdıp yerınde bakınca

alıosn bakıosn ustune tutuosn bu buna uyar bu buna uymaz vs vs diyosun daha kolay oluyo bi site adresi vermıstım ordan

bakarak gene model cıkarabılrısın...bi arkadasa büzgülü kese alıp içine badem şekeri koyup mavi emzik de alıp

baglamsıtık ve cok cici olmsutu sadeydı ama çok ciciydi ve cok uyguna gelmsıtı :)

yani nasıl bişey istediğine bağlı ama kelebeklısı guzel bence :)

ilahiii
aynen geçenlerde bende fenaydımm heryerim dökülüyordu , ama eşime hiçç caktırmadım

evet canım senin kutular çok güzel oldu, çok beğendim bende..paşabahçe'de kavanozların 105 tanesi 40TL..dediğin gibi süslemesi çikolatası derken banada hemen hemen 70TL - 80Tl ye mal olacak 105 tanesi..

aaa çok güzel kavanozlar çok uygunmuşşş

0,40 a fln gelıo kavanoz nerdeyse kutuyla aynı fiyat

süslemesi zor değil hele ki kavanoz her sekılde süslersin :)

etiketler içinde etıket seklınde a4 ler var onalrdan alıp basıcam ben kutunun tabanına yapıştıurıcam içine

sen de kapagına yapıştırısın heralde :) güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…