2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
evet canım senin kutular çok güzel oldu, çok beğendim bende..paşabahçe'de kavanozların 105 tanesi 40TL..dediğin gibi süslemesi çikolatası derken banada hemen hemen 70TL - 80Tl ye mal olacak 105 tanesi..

Canım bence yine de iyi. 105 tane yapmış olucaksın ve tamamı kendi el emeğin, bence çok iyi. Üstelik kavanozlarda çok tatlı.

lhayırlısı ile kucagına al inş canım evt ne güzel olurdu ama
evt bende acıbademe gidiyorum turgut beye

aman işte erkek deyilmi
erkekler hamile olsa totosunu yerden kaldırmazlar
zaten biz herşeye annemiz dolduruşa getirir
yazık onlarından bişeyden haberleri olsada yüregim yanmasa
aman boşver hepsi aynı bunların
biz yeni evli iken herşeye her dedigine aglardım şimdi hiç aldırmıyorum
bazen damarıma basınca tabi dayanamıyorumda
eskisi kadar deyil en azından
sen bebegine bak kendine dikkat et
onlar öle gelmiş öle gider hiçbirini degiştiremeyiz
sen kendini üzüpde bebegini üzme canım

ay canım ya çok üzüldüm
sakinleş önce bebegini düşün
ne olmuş sanki ne yapmışınki namussuz olacak kadar
aynaya bi baksın bakalım kimmiş kendisi
hamile karnı burnunda birine bunları söylemek bunları yapmak nedemekmiş
insanlıkmıymış yaptıkları
çok özüdilerim kusura bakamçok sinirlendim
kendine dikkat et bebeginede

maşallah nasıl marifetliymiş
çok güzel olmuş
iyi günlerde kulllanın

oh kışda geldi dogum yaklaştı misler gibi otur
sıcacık iyi günlerde kullanın
bebişinde sizde üşümessiniz artık
ay ay ay agzımın suyu aktı resmenn çok güzel ohhh mis gibide
olsada yesek

günaydın kızlar nasılız bugün biz oğluşumla iyiyiz gün saymaya başladık bir aksilik olmazsa şafak 31...
aaaaa 31 gün kalmış maşallah ay beni heyecan bastıııı

çok güzel olmuş ellerine saglık anneannenizin
iyi günlerde giyinsin

Tontirik ben çok beğendim. Hastane için ben de sipariş edeyim bunlardan. Mıknatıslı olanlar gerçekten güzel. Ben diğer keçeden yaptıklarımı mevlütte dağıtacaktım, bunları da hastanede veririm. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.

[h=5]Kizlar dr dan geldim az önce..

34 hafta bitiyo yarin Allahin izniyle..
Bebisim 2500 gr olmus Acikligim ayni devam ediyor sanci icin ictigim haplari birakmami söyledi zaten benim 3 gündür ara ara sancilarim oluyor ictigim halde dogum baslarsa durdurmam dedi..
Bebek dogum icin hala kücük olsada kilosu yeterli dedi.. Suyu iyiymis mezura ölcümüm karindan 33 cm rahim.. Iste böyle mutlu mesut döndüm cok sükür darisi dr terminini bekleyenlerin basina Risiko kalkti yani cok sükür Rabbime...[/h]

selam güzel anneler ve minnoşlarııı
geçmişi okudum yazdım geldim selam vermeyi unuttum
bugün evim temizlendi bayan geldi ohh mis gibi oldum
oglumun odası temizlendi dolabı gelcek mis oldu mis
işte böle bugün bizden sizlerde iyisiniz inş.

evet canım uygun..hemde değişik güzel olur diye düşündüm..hep aynı aynı insan sıkılıyor..kızıma özel olsun istiyorum..hemde el emeği

sonuçta..

aaa etiketlerden haberim yoktu canım benim..evet kapağa düşünüyorum..etiket şeklindeki a4 ler kırtasıyelerde vardır herhalde..yoksa

nerden bulabilirim..kendim basabilirmiyim ki onları? hiç fikrim yok beni aydınlatırsan sevinirim canım..

Canım bence yine de iyi. 105 tane yapmış olucaksın ve tamamı kendi el emeğin, bence çok iyi. Üstelik kavanozlarda çok tatlı.

sağol canım..görünce bende budur dedim..çok beğendim..inş güzel olurlar..evet en önemlisi el emeği olması zaten..

eşleriyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm.zaten normalde çok can yakıcı şeyler anlatıklarınız ama hamilelik psikolojisi başka hiçbirşeye benzemiyor.çok daha ağır yaşıyyorsunuz bazı şeyleri.küçücük bir kırgınlık bile gözünüze öyle büyük görünüyorki.

üzülmeyin denmez zaten yaşananların üstüne ama kızlar artık hiçbirimizin kendimizi düşünme lüksü yok.varsa yok sa bebişler.biz ne hissedersek etkileniyolar ve onlar için sağlam durmak ayakta kalmak zorundayız.nolur kendinizi en güçsüz hissettiğiniz anda bebişi ve onun güçlü olması gerektiğini unutmayın.Allah her türlü sıkıntılarımızdan kurtarsın bizi.sabır versin bize.bebişlerimize de sağlık...

hamilelikte cilt durumundan bahsedilmiş bir ara.

benim hep poblemli bir cildim oldu.yağlı bir cilt tipim var.hamilelikte bir ara bayağ düzelmişti sonra yine bozuldu.

hastaneye geldiğimden beri iyice azdı.ergeliğimde bu kadar sivilce çıkarmadım:)yanaklarım ve çenemin altı felaket durumda.gece kaşıntısından uykudan uyanıyorum.zaten oğlum tuvalete gitme sıklığımı artırdığı için çok muhteşem uyumuyodum bide sivilce derdi çıktı.

hastanedeyim bişey yapamıyorum yüzüme.anneme dove sabun aldırdım hergün yıkayım bari gözenekler açılsın diye.bişey farketmedi.

yarın bir aksilik olmazsa ultrasonla bakıcaklar bebişe.en son iki hafta önce bakmışlardı.gelişimi nasıl merak ediyorum.inşallah herşey yolundadır.

sizlere uygun site adı verebilirim belki daha uyguna gelir

kızlar ..bebek şekeri.. kapı süsü.. altın yastığı.. şeker ağacı.. vs. vs. bunlara bakabileceğim siteler var mı önerebileceğiniz? benim el becerim yoktur mecburen hazır alıcam. bir de eminönü deniştiniz galiba dimi ?
sanırım yavaştan bakmam lazım :/ çalışıyoken ancak hallederim.

hadi gozun aydin
benim doktorumun dedigi 34. haftayi gordukten sonra tehlike kalmiyo..bebek cok buyuk ihtimal kuvoze girmez bile demisti.

çok şükür canım..çok sevindim senin adına..hadi bakalım söyle bebişine bir kaç hafta daha sabretsin annesi..

selam canım bizler iyiyiz çok şükür..çalışıyoruz işte ne yapalım..oh evim mis gibi olmuş ne mutlu sana..güle güle kirlet canım..

Allah yardımcın olsun canım.. az kaldı biraz daha sabır..bebeğini alıp evine döneceksin inş yakında..

gözün aydın.Allah bebeğini hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.bana da 34.hafta önemli demişlerdi.sabırla bekliyorum onun için.

kaçıncı haftadan beri açıklığın var cnm?hangi ilaçları kullanıyordun?hastanede de kaldınmı hiç?çok sordum ama..bende aynı durumdayım da.benzer bir durum için iyi haberler duymak moral oluyo.

Süslü bebek Malzemeleri bu siteye bakabilirsin kampanyalı ürünleride oluyor yerleride eminönü havuzluhanda...

Sagol tatlim.. Amin insAllah cümlemizin...
Sorun degil canim

28 haftadan beri var 1 hafta kaldim adalet diye bir ilac kullandim...

Gecmis olsun canim insAllah en kisa zamanda atlatirsin bu durumu...

ORKIDE85 tesekkürler canim benim zaten 2 hafta sonra dogsun istiyorum artik..

FIKIRDELISI cok sagol canim evet tehlike olsa zaten birak demezdi ilaclari ayy cok sükür ya...

cnm hangisini begendin?

maşallah sübhanallah canım :) inş. zamanını bekler ama beklemese bile riskin gecmesıne cok sevındım :)

canım büyük kırtasıyelerde de bulabılrısın bulamzsan ben alıp yollarım bile sana ben de alıcam nasılsa

tabıı görseli tasarlayıp etıkete dokersın makasla kesıp yapıştırısın kavanozlara :)

ben de tasarlıycam sonucta ıstersen bı de sana yapıveırrım nolcak :)

Harika bir haber cnm. Çok sevindim. Kurtardılar kendilerini rabbime şükürler olsun. Sen de rahat bir nefes alırsın oh ne güzel. Kilosuna da maşallah yavrumun. Artık kaç hafta içeride kalırsa kardır.

maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa

o etiketlerden bende aradım ama bulamadım.. nasıl tasarlıyorsun basıyorsun banada anlatırmısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…