evet canım senin kutular çok güzel oldu, çok beğendim bende..paşabahçe'de kavanozların 105 tanesi 40TL..dediğin gibi süslemesi çikolatası derken banada hemen hemen 70TL - 80Tl ye mal olacak 105 tanesi..
lhayırlısı ile kucagına al inş canım evt ne güzel olurdu amaSlm canım teşekküredriz teyzesi :)) evet canım acıbadem mesut bey valla canım tahmîni dogum tarihi 3 ocak daha fazla bişey demiyo erken dogum olmazsa bu tarih dedi bakalım hayırlısı şimdilik herşey yolunda çok şükür sende acıbademe gidiyodun dimi günleriniz aynı olsaydı ne güzel olurdu ama :))
aman işte erkek deyilmibu eşler hamile kadınları üzmekten zevk alıyorlar sanırım.bütün cumartesiyi ağlayarak geçirdim.sabah 7 de uyandım nefes darlıgı yüzünden uyuyamadım evde dolandım durdum.sonra 11 de eşim uyandı kahvaltı hazırlamamıstım cunku yersem daha kötü olacak dıye düşündüm ayrıca hazırlaayacak halımde yoktu.sen kendıne bı tost yap ben yemıcem dedım.dolapta bozulmus bır lımon buldu sen hep bozuk seyler tutuyorsun bu dolapta falan dedı.bende kızdım bı kerede sen yardım et de dolapta bozuk sey olmasın dedım.başladı bağırıp cagırmaya annen senı doldurmus yıne.bı hafta sonum var kahvaltı bıle yok ben hazırlamak zorunda degılm falan dedı.ki 4 yıllık evlıyız 1 kere kahvaltısz yollamadım.aynı bebek gıbı hep pışpışla aman o cok yorgun ben yaparım de.sonunda 32 haftalık hamıle eşinin nefes darlıgı cekmesı yuzunden bı kerecık kahvaltı hazırlamayasına bu sekılde bagır cagır.hayatta en nefret ettıgım sey nankörlüktür.içimden dedım kı bundan sonra senı düşünürsem iki olsun.önce hep ben demem gerektıgını anladım.bu halımle evın temızlıgını bıle kendım yapıyorum neymıs kadına para verıp bütçeyı zorlamıyım dıye gereksız bır fedakarlık.sen bütçeyı zorlama kendını karnındakı bebegı zorla.kıymet bılen var sankı.bı de annemı karıstırmasa olmıcak ne alıp veremedıgı var bılmyorum.2 saat agladım sonra bebegıme acıdım kalkıp duş aldım biraz yürüyüş yapıp meyvesuyu falan sıktırıp içtim.tabı eşim çok özür dıledı falan ama hiçççç kıymetı yok.tek bır sey söylıcem dedım.hayat herzaman pamuk yatagından kalkıp prensler gıbı kahvatlını yapıp macını ızleyerek gecemez bız evlenırken iyi gün kötü gün dedik.ama sen sırf iyi gün demişşsin dedim.haklısın falan dedı ama....offf anlatıp rahatlayayım dedım.annelerle paylasılmıyor dertler cogalmasın dıye.arkadaşlarda aman takma bosver dıyıp savıyor.ben genelde rabbımle konusurum bıraz tuaf ama oturup ona anlatıyorum her daim merhametıyle kucak acan bı tek o oluyor.
ay canım ya çok üzüldümarzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
maşallah nasıl marifetliymişkızlar bugün kocişle fellik fellik gezdik akşamda misafirimiz vardı arkadaslarımız..giremedim nete.arkadasımın annesi marifetli kadındır..bana emzirme yastığı alma annem yapıyo ben sana hediye getiricem demişti.sağolsun bu akşam getirdi..bayıldım çok güzel olmuşş..geçmişi okudum eşleriyle kavga eden arkadaslarım inanın çok üzüldüm.dün bizde eşimle ufak çaplı bi tartışma yaşadık o bile yetti karnıma sancılar girdi.özür diledi eşim ama çocuğuma bişey olur diye korktum o an..üzmeyin canlarım kendinizi..en iyisi bile öküz olabiliyo işte bazen..
zamanı ve yeri değil arkadaslarımın dertlerinden sonra ama emzirme yastığım bu kızlar
Eki Görüntüle 556317 Eki Görüntüle 556316
huu huuu günaydınnnn nabersinizz
cuma günü pimapenler takıldı 3 gündür evle ugraşıyorum geberdim resmen yaa ,bacak, kalca ve sırt agrım var cok fena
heryer elden gecti ama ince işlerim var yapılcak onlarıda yavaş yavaş halletcem artık
Allah razı olsun eşim cuma cumartesi izin aldı ,annemde geldi hepbirlikte temizledik evi ,misss gibi oldu
eşim tüm petekleri söktü ,içlerini banyoda yıkadı resmen zift aktı yaa.şimdi cok güzel ısınıyor evim
sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır.
ay ay ay agzımın suyu aktı resmenn çok güzel ohhh mis gibidemalzemeler
2 bardak ince köftelik bulgur
1 bardak un
1 bardak irmik
1 yemek kaşığı salça
su
tuz
domates sosu
5 büyük domates soyulup küçük doğranmış
1 soğan yemeklik doğranmış
yarım demet maydanoz ince kıyılmış
4 diş sarımsak ezilmiş
1 kaşık biber salçası
1 kaşık domates salçası
1 tatlı kasıgı pulbıber
3 kaşık zeytinyağı
limon suyu
tuz
karabiber
hazırlanışı
Köfteleri hazırlamak için bulgur, salça, irmik, tuz ve unu genişçe bir kaba alıp suyla ıslayın bulgur şişsin yumuşak bir hamur olana dek yoğurun. Elinize küçük parçalar alıp üzüm tanesi büyüklüğünde toplar yapın. Ustüne küçük parmağınızla bastırarak çukur yapın.
Hepsini bu sekilde bitirince dolapta sosu yapana kadar dinlendirin
Domates sosu için tencereye sıvıyağ koyup, soğanı kavurun. Salçayı ekleyip ezin
ezilmiş sarımsakları domates tuz pul biber ve karabiberi de ekleyip bir taşım kaynatıp altını kapatın. Limon suyunu nar ekşisi çok yakışıyor bolca dökün
Köfteleri bir tencereye koyduğunuz bol su içinde iyice yumuşayıncaya dek haşlayın, makarna gibi süzerek domates sosunun bulunduğu tencreye alıp karıştırın.
üstünü maydonozla süsleyin
tarif bu ayşe :)
evet tamda sancını üstüne dayandılarmı off bu kızlar yaramazlık yapıyor sanırım içerde :) bugün sorcam doktora ayşe akşama yazarım sanada nedenmiş önemlimimiymiş filan öğleden sonra randevum
ama dayanmaları acayip arttı birde oyuncu sanda yapıyor mı dokunuyorum elimin altında hafif hareketli elimi çekiyorum biraz sonra kuvvetli vuruyor koy elini der gibi :)
aaaaa 31 gün kalmışgünaydın kızlar nasılız bugün biz oğluşumla iyiyiz gün saymaya başladık bir aksilik olmazsa şafak 31...
günaydın kızlarrbugün sabah babamızı geçirdik oğluşumla kahvaltmızı ettik akşam bi rüya gördüm anlatamam kabus gibiydi.doğum yapıyorum aynada bi bakıyorum çocuğun saçları gözüküyor kafası gelmiş hemen doktoru arıyorum açmıyor ardından o arıyor beni
diyorum doğuyruyorum.şöyleyken şöyle sen doktor beni bi azarlıyor kapat artık çok yazdı fatura bana diyehahaha,,bende bi bağırıyorum sana 8 aydır para yediriyorum tlfn faturasınımı hesap ediyosun diyorum..o gelene kadar ben çocuğu doğuruyorum..çocuk 5 kilo doğuyor erken doğum olmasına rağmen..doktor geliyor sadece göbek bağını kesiyor..oğluş rüyamda tombişmi tombiş birde bir hareketli ele avuca sığmıyor..doktor diyor çocuk şekerli sarılık olmuş.çocuğa bi bakıyorum evet teni sarımsı kara gibi olmuş.hani sarılık olan çocuklar öle olurya..üzülüyorum derken uyandım.. kaç gündür yediğim hurmalar bitaraflarımı tırmalar hesabı hamuru tatlıyı kaçırdık yine kaçırınca kafayada takıyorum ya rüyalarımda kabuslar görüyorum babamızı geçirince oğluşum göbişimde göbişim benden önde salına salına pazara çıktık kuzuma pazardan bikaç bişey aldım ay ne görsem alasım var ayol..hurç aldım bide eşyalarını yıkıycam artık minnoşumun yarın ..hep doğuruyorum anam rüyamda belli olmaz buarada anneannemiz hırkamızı örmüş bakın teyzeleriiiii minnacık anca 3 ay giyer kuzum çok güzel
Eki Görüntüle 556488
ayşe senin şekerler güzel olmuştu evet.bende kendim yapmak isterim fakat ugraşabilirmiyim bilmiyorum ya.kızımda var o karıştırır rahat vermezse bana diye düşünüyom
az önce gg ye baktım da bayaa ucuz şekerler var yaw
sen az cok bilirsin , bi kac örnek göstereyim fikir söle bana.böle hazır alıp gecsemmi napsam bilemedim
bunlar cokmu basit yaw.
ucuz bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 67995383
ay bide ücretsiz kargo ,etiket bide tac veriyorlarmış beleşee
bide bunun mavisi olabilir.nikah şekeri diye geciyor ama bebek şekeride yapılabilirmiş.
KAR TÜLLÜ BÜYÜK KELEBEK NİKAH ŞEKERİ MIKNATISLI GittiGidiyor'da 68479009
aaa çok güzel kavanozlar çok uygunmuşşş
0,40 a fln gelıo kavanoz nerdeyse kutuyla aynı fiyat
süslemesi zor değil hele ki kavanoz her sekılde süslersin :)
etiketler içinde etıket seklınde a4 ler var onalrdan alıp basıcam ben kutunun tabanına yapıştıurıcam içine
sen de kapagına yapıştırısın heralde :) güzel olur :)
Canım bence yine de iyi. 105 tane yapmış olucaksın ve tamamı kendi el emeğin, bence çok iyi. Üstelik kavanozlarda çok tatlı.
buarada mevlüt şekerlerimede karar verdim internetten alıcam..çünkü dükkanda aynısı değil ama böyle kutuda olanlara 5 tl diolar..daha ucuza gelicek internetten alınca.ama bayıldım bu şekerlere.oğluşuma bunlardan birini alıcam inş.
Yaramaz Biblo Bebek
Uykucu Biblo Bebek
[h=5]Kizlar dr dan geldim az önce..
34 hafta bitiyo yarin Allahin izniyle..
Bebisim 2500 gr olmusAcikligim ayni devam ediyor sanci icin ictigim haplari birakmami söyledi zaten benim 3 gündür ara ara sancilarim oluyor ictigim halde dogum baslarsa durdurmam dedi..
Bebek dogum icin hala kücük olsada kilosu yeterli dedi.. Suyu iyiymis mezura ölcümüm karindan 33 cm rahim.. Iste böyle mutlu mesut döndüm cok sükür darisi dr terminini bekleyenlerin basinaRisiko kalkti yani cok sükür Rabbime...[/h]
Bebisim 2500 gr olmusAcikligim ayni devam ediyor sanci icin ictigim haplari birakmami söyledi zaten benim 3 gündür ara ara sancilarim oluyor ictigim halde dogum baslarsa durdurmam dedi..
Bebek dogum icin hala kücük olsada kilosu yeterli dedi.. Suyu iyiymis mezura ölcümüm karindan 33 cm rahim.. Iste böyle mutlu mesut döndüm cok sükür darisi dr terminini bekleyenlerin basinaRisiko kalkti yani cok sükür Rabbime...[/h]
selam güzel anneler ve minnoşlarııı
geçmişi okudum yazdım geldim selam vermeyi unuttum
bugün evim temizlendi bayan geldi ohh mis gibi oldum
oglumun odası temizlendi dolabı gelcek mis oldu mis
işte böle bugün bizden sizlerde iyisiniz inş.
eşleriyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm.zaten normalde çok can yakıcı şeyler anlatıklarınız ama hamilelik psikolojisi başka hiçbirşeye benzemiyor.çok daha ağır yaşıyyorsunuz bazı şeyleri.küçücük bir kırgınlık bile gözünüze öyle büyük görünüyorki.
üzülmeyin denmez zaten yaşananların üstüne ama kızlar artık hiçbirimizin kendimizi düşünme lüksü yok.varsa yok sa bebişler.biz ne hissedersek etkileniyolar ve onlar için sağlam durmak ayakta kalmak zorundayız.nolur kendinizi en güçsüz hissettiğiniz anda bebişi ve onun güçlü olması gerektiğini unutmayın.Allah her türlü sıkıntılarımızdan kurtarsın bizi.sabır versin bize.bebişlerimize de sağlık...
hamilelikte cilt durumundan bahsedilmiş bir ara.
benim hep poblemli bir cildim oldu.yağlı bir cilt tipim var.hamilelikte bir ara bayağ düzelmişti sonra yine bozuldu.
hastaneye geldiğimden beri iyice azdı.ergeliğimde bu kadar sivilce çıkarmadım:)yanaklarım ve çenemin altı felaket durumda.gece kaşıntısından uykudan uyanıyorum.zaten oğlum tuvalete gitme sıklığımı artırdığı için çok muhteşem uyumuyodum bide sivilce derdi çıktı.
hastanedeyim bişey yapamıyorum yüzüme.anneme dove sabun aldırdım hergün yıkayım bari gözenekler açılsın diye.bişey farketmedi.
yarın bir aksilik olmazsa ultrasonla bakıcaklar bebişe.en son iki hafta önce bakmışlardı.gelişimi nasıl merak ediyorum.inşallah herşey yolundadır.
kızlar ..bebek şekeri.. kapı süsü.. altın yastığı.. şeker ağacı.. vs. vs. bunlara bakabileceğim siteler var mı önerebileceğiniz? benim el becerim yoktur mecburen hazır alıcam. bir de eminönü deniştiniz galiba dimi ?
sanırım yavaştan bakmam lazım :/ çalışıyoken ancak hallederim.
gözün aydın.Allah bebeğini hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.bana da 34.hafta önemli demişlerdi.sabırla bekliyorum onun için.
kaçıncı haftadan beri açıklığın var cnm?hangi ilaçları kullanıyordun?hastanede de kaldınmı hiç?çok sordum ama..bende aynı durumdayım da.benzer bir durum için iyi haberler duymak moral oluyo.
Tontirik ben çok beğendim. Hastane için ben de sipariş edeyim bunlardan. Mıknatıslı olanlar gerçekten güzel. Ben diğer keçeden yaptıklarımı mevlütte dağıtacaktım, bunları da hastanede veririm. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.
evet canım uygun..hemde değişik güzel olur diye düşündüm..hep aynı aynı insan sıkılıyor..kızıma özel olsun istiyorum..hemde el emeği
sonuçta..
aaa etiketlerden haberim yoktu canım benim..evet kapağa düşünüyorum..etiket şeklindeki a4 ler kırtasıyelerde vardır herhalde..yoksa
nerden bulabilirim..kendim basabilirmiyim ki onları? hiç fikrim yok beni aydınlatırsan sevinirim canım..
sağol canım..görünce bende budur dedim..çok beğendim..inş güzel olurlar..evet en önemlisi el emeği olması zaten..
Kizlar dr dan geldim az önce..
Bebek dogum icin hala kücük olsada kilosu yeterli dedi.. Suyu iyiymis mezura ölcümüm karindan 33 cm rahim.. Iste böyle mutlu mesut döndüm cok sükür darisi dr terminini bekleyenlerin basinaRisiko kalkti yani cok sükür Rabbime...
Kizlar dr dan geldim az önce..
Bebek dogum icin hala kücük olsada kilosu yeterli dedi.. Suyu iyiymis mezura ölcümüm karindan 33 cm rahim.. Iste böyle mutlu mesut döndüm cok sükür darisi dr terminini bekleyenlerin basinaRisiko kalkti yani cok sükür Rabbime...
maşallah sübhanallah canım :) inş. zamanını bekler ama beklemese bile riskin gecmesıne cok sevındım :)
canım büyük kırtasıyelerde de bulabılrısın bulamzsan ben alıp yollarım bile sana ben de alıcam nasılsa
tabıı görseli tasarlayıp etıkete dokersın makasla kesıp yapıştırısın kavanozlara :)
ben de tasarlıycam sonucta ıstersen bı de sana yapıveırrım nolcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?