2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
maşallah sübhanallah canım :) inş. zamanını bekler ama beklemese bile riskin gecmesıne cok sevındım :)

Sagol canim Aman dogsun aysecim artik 2 hafta sonra dua ediyorum dogsun diye cok tasimak istemiyorum..

Zaten bu sabah göbüsümün göbek deligimin kenarinda hafif incden bir catlak gördüm kafayi yiyodum :18: Catlamak patlamak istemiyorum

canım bak böle bi site var JAM LABELIZER - Design your own jam labels

kavanz etıketi tasarlıosn yandakı kutucuktakı yazanalrı dğeiştirerek yapabilrisin

böle istemezsen ben yegenım için şöle bişi bulmsutum netten

tabii daha neleeer nelerr yapılrı photoshop başıan gecıcne henzu kalkışmadım ben yavas yavas tasarlıycam işte :)

kelebekli bebek süsünü kendimiz yapsak cidden daha ekonomik oluyor yaw
lavanta yerine badem şekeride koysak yine cok bi fiyat farkı olmuyor.ayrıca 100 tane bana fazla bile.yarısını yapsam 20 liraya gelir :)
ekstra bi silikon tabancası alcam okadar.

kelebek 100 adet 17
tül 100 adet 10
kurdela 23 mt 5
mıknatıs 100 adet 5
lavanta 500 gr 6

toplam 43 tl

silikon tabancası 8 tl

Son düzenleme:
Harika bir haber cnm. Çok sevindim. Kurtardılar kendilerini rabbime şükürler olsun. Sen de rahat bir nefes alırsın oh ne güzel. Kilosuna da maşallah yavrumun. Artık kaç hafta içeride kalırsa kardır.

Tesekkür ederim canim.. Cok sükür kurtardilar valla msAllah
2 hafta kalsin sonra gelsin teyzesi

sen bir harikasın..süper bir insansın ya..çok teşekkür ederim canım..Allah razı olsun..ben araştırma yapayım..işin içinden çıkamassam sana dönerim..

bunların hazır satılanları nerde var nasıl bulabilirim?

Süslü bebek Malzemeleri bu siteye bakabilirsin kampanyalı ürünleride oluyor yerleride eminönü havuzluhanda...

merhabalar. uzun zamandır sayfayı takip ediyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. kısmet olursa ben de ocak ta doğum yapacağım. 31. haftalık hamileyim ve bebeğim erkek. umarım aranıza katılmak için geç kalmamışımdır.
bu arada bende bebek şekerimi keçeden yaptım ve tahmin ettiğimden çok daha kolay oldu. zamanınız varsa kendiniz yapın derim çünkü ben onlarla uğraşırken gerçekten çok keyif aldım.

Eklentiler

• $IMG062.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG057.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 63
sizlere bişey sorucammmmmmmmmmmmmmmmmm:::::
vajinamda açılma fark ettim
bilgisi olan var mı?
bunun doğumun başlayacağıyla falan ilgisi varmıdır
yoksa erkendenmi doğuracm ben yaaaaaaa
daha 7 ayım ancak bitiyorrrrrrrr
bu nedendir acabaaaa??????

aynen ölee azcık anlayış :))
ayyy negüzel yaaa benimkide benden hep yemek ister bide yanındamakarna yada pilav olcak yoksa doymaz (
anladım kzuum bizde bi ara ev almayı düşündük öle olsa bende çalışmak zorunda kalırdım heralde bii şansım var maaş yönünden bizim şirket izinli oldugun dönemde maaşını yatırıyo sonra toplu para alınca geri ödeme yapıyon :))
cnm bendede var o ağrı bebek üste çıktı oyuzden doktorlada konuştuk normal dedi ama için rahat etsin istersen git tabi :))

oohhhh tertemiz oldu evin güle güle kullan pimapenşerini kuzum :)) evinide güle güle kirlett :))

Bu arada aşk olsun size sorumu sallamadınız. Göğüs pompası tekli mi çiftli mi almak lazım demiştim!
Neyse!

fomb
Ben de avent almak istiyorum. Hatta şöyle ki, tekli elektrikli göğüs pompasını alayım diyorum. Ona da damak alırım, biberon şeklinde kullanırım diyorum. Aparatları uyumlu oluyomuş.Bakalım forumdakiler ne diyecek? Öneriyorlar mı?

senibeklerken

Canım kötü değil, aslında. Şöyle ki! Tipi falan güzel ama kumaşı hoşuma gitmedi benim. Böyle naylonumsu gibi. Bence sen de bi git gör. Herkesin farklı sonuçta zevki. Ama ben daH sonra kraftın aldım, baktım ikisinin kumaşı cidden farklı. İçime sinmemişti bunların kumaşı. Sen bak derim ama yine de.

essira
Çok üzüldüm canım yaşadıklarına. Ne desem bilemedim. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

tugbaemrah
İzne ayrılmana sevindim canım. Ben de son 5 haftaya giriyorum bakalım. Hayırlısıyla 5 haftamı geçirirsem, 3 hafta kala ayrılmak istiyorum. Hızlıca geçer umarım!
Ben de yıkadım ütüledim bebişimin herşeyini. Çok heyecanlı di mi? Güzel günlerde kullansın canım.
Bu arada benim de geçen 2 gün hiç hareket etmemişti doğru düzgün oğlum. Ama iki gündür durmuyo. Bazı günlerde canları istemiyomuş. Yani biraz keyif meselesi. Panik olma bence.

delikiz1982
Kitapların çok faydasını görürsün umarım. İlki bende de var, okudum. Yabancı bir kültür olması dolayısıyla bizim kültürümüze uyarlamasının zor olması yüzünden eleştiriliyordu ama bence faydalı bilgiler var. Ben bi kere okudum, hamileliğimin başlarında. Şimdi yine okuycam, daha ciddi bi şekilde.
İkinci kitabı beğenirsen söyle, biz de alalım. KEyifli okumalar canım...

Bu arada merak etme, bizim tek olmasına rağmen biz de yoruluyoruz iki dakkada. Senin hele çok normal!
Maşallah hamsilerine bu arada!
Evet bikaç hafta sonraki durumumu ben de merak etmiyor değilim. Eğilmek kalkmak çok zor artık!

Tontirikçim!
Soruma tek cevap veren sen oldun, sağol canım! Demekki en deneyimli anne sensin ha forumda
Ben işe başlıycam aslında, izin almayı planlamıyorum şimdilik ama yine de tekli alayım diyorum. Malum bu aralar sıkışık durumlar!Al al kendime bu kadar çeyiz düzmedim yahu!
Senin pimapenler olmuş, temizlik de yapılmış. Ne güzel yaf!
Hayırlı olsun canım!

mandalina01
Tarifini ben de bi deneyeyim diyorum. Teşekkür ederiz!

asliirfan
Rüyan çok komikmiş canım! Güldüm valla baya!Hırkanız da çok tatlı, hele o kulakları! Güle güle giysin tatlı oğlun!

November82
Plasenta da kireçlenme neymiş canım?
Geçende bi arkadaşım, suda karlanma başlamış, doğum yakınmış gibi bişey dedi. O mu ki acaba?
Onu da duymamıştım daha önce.
Yenidoğan sünneti önermedi demek ha?Biz de düşünüyoduk halbuki!
Ben de doktoruma bi sorim bakim ne dicek.

MadamCocosh

İyiyiz canım sağol. Temizliğin hayırlı olsun. Oğlun mis gibi uyusun temiz odasında inşallah!

Canim gebelikten dolayi vajina büyüyor agzi acliiyor dudaklari oyana buyana kayiyor genisliyor yani cok acik anlattim ama kusura bakma gayet dogal..

Ama icten aciklik olsa onu distan farkedemezsin zaten anlasilmazda...

Korkulacak bisey yoktur canim korkma

o etiketlerden bende aradım ama bulamadım.. nasıl tasarlıyorsun basıyorsun banada anlatırmısın...

bunların hazır satılanları nerde var nasıl bulabilirim?

canım renklı yazıcıda yapıskanlı a4 e basabılrıısn ben photoshop da tasarlıyorum ıstedıgım gibi

veya nette de hazır şablonalr var :) vya bu etıketlerı hazır satan yerler var

mesela şurada var

iyifikiratolyesi - emek sensin

rubet - emek sensin

sen bir harikasın..süper bir insansın ya..çok teşekkür ederim canım..Allah razı olsun..ben araştırma yapayım..işin içinden çıkamassam sana dönerim..

Estf canım rica ederim :)

ben de şimdiye kadar henüz renkleri vs kesinleştirmediğim için girişmemiştim etiket işine

ama artık bu haftadan itibaren başalrım çalışmalara :) yaptıkça da burada paylaşırım zaten :)

canım bak burad da kadının birisi satıyor senın kavanozlar için sadece etıket fiyatı ama

pahalı bence yarı fıyatına halledersın sen :)

iyifikiratolyesi - emek sensin

eşleriyle sorun yaşayanlara çok üzüldüm.bizim evdede terör esiyor şu ara...estiren benim ama.eşime çocuklarıma çok bağırıyorum söyleniyorum farkında olmadan.dün oğlum bir sürahi suyu tezgağa halıya boca etti .dayanamadım söylene söylene bağıra çağıra temizledim.sonradan çok üzülüyorum ama herkesin her şeyi batıyor bana .eşimde tamam sakin ol diyerekten geldi mutfağa ben temizleyim bırak deyince onada çattım.hep sen şımartıyorsun çocukları diyerekten çattım heryere.yapıyom bağırıyom sonrada pişman oluyorum oturup ağlıyorum allah sabır ver ev halkıma ....çok bağıran asabi bir kadın oldum çıktım.çocuklarıma üzülüyorum.doğuma kadar sürmez inşallah.gerçi şu ara çok yorgun ve uykusuzum kızım 2 gecedir ateşleniyor sürekli kontrolden uyuyamadım.cuma günü aşure yaptım c.tesi 18 kişilik 12 si çocuk olan misafirlerim vardı bende film koptu yani.doğuma kadar kalabalık misafir istemiyorum hatta 40 mevlüdüne kadar mümkünse....

kızlarrr doktordan geldikkk
kuzumu gördüm yinee oğluşum sırtını göbüşüm dayadığı için hareketleri çok hissetmiyomusun ama herşey yolundaymış :)) suyuma ve rahim açıklıgına baktı herşey yolunda :)) raporumuda aldımmm artık evhanımıyımmm yaşasınnnnn
kızlarr bide bişi sorcam bi uyku setim kaldı yıkanıcan uyku setinin yorganının kılıfı yok oyuzden organıda yıkamam lazım dimiii

masallahh sübhanallahh kizinaherseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim..insallahh herseyi gönlüne göre yerlestirir alirsin..perdesini güle güle kullanin..canim yerleri daraliyor ondanda bebislerin hareketleri kisitlaniyor canim..ama kisitli olsada güclü tepilöiyolar oynuyorlar cokkk net belli oluyor bazen ben diyorum yumruk gibi oluyor diyorum esime herhalde bu totosu totosunu yerim ben onun diyorum esim gülüyorcanim sende gün iicnde say hareketleri eger endiselenirsen doktorunu arar söylersin iicni ferah tutseni..

canım aramıza hoşgeldin. ben de keçeden kendım yaptım bebek şekerlerimi. hem çok fazla haz duygusu veriyor insana. hem de el emeği çok güzel oluyor. seninkilerde çok güzel olmuş.

keçelerini nerden satın aldın cnm sorabilir miyim?

canim herseyin yolunda cokk sevindim canim benim masallahh sübhanallahhhhadi gözün aydin cnim bol bol dinlenirsin artik.bence yika mis giib olsunseni..

canım gözünaydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. raporunu da almışşın oh mis. dinlen evde.

benim de uyku setimibn kılıfı yoktu. o yüzden ben de narinde yıkadım, düşük devirde de sıkma yaptım. oh mis gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…