- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
maşallah sübhanallah canım :) inş. zamanını bekler ama beklemese bile riskin gecmesıne cok sevındım :)
cnm hangisini begendin?
Harika bir haber cnm. Çok sevindim. Kurtardılar kendilerini rabbime şükürler olsun. Sen de rahat bir nefes alırsın oh ne güzel. Kilosuna da maşallah yavrumun.Artık kaç hafta içeride kalırsa kardır.
canım büyük kırtasıyelerde de bulabılrısın bulamzsan ben alıp yollarım bile sana ben de alıcam nasılsa
tabıı görseli tasarlayıp etıkete dokersın makasla kesıp yapıştırısın kavanozlara :)
ben de tasarlıycam sonucta ıstersen bı de sana yapıveırrım nolcak :)
canım bak böle bi site var JAM LABELIZER - Design your own jam labels
kavanz etıketi tasarlıosn yandakı kutucuktakı yazanalrı dğeiştirerek yapabilrisin
böle istemezsen ben yegenım için şöle bişi bulmsutum netten
tabii daha neleeer nelerr yapılrı photoshop başıan gecıcne henzu kalkışmadım ben yavas yavas tasarlıycam işte :)
maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa
canım bak böle bi site var JAM LABELIZER - Design your own jam labels
kavanz etıketi tasarlıosn yandakı kutucuktakı yazanalrı dğeiştirerek yapabilrisin
böle istemezsen ben yegenım için şöle bişi bulmsutum netten
tabii daha neleeer nelerr yapılrı photoshop başıan gecıcne henzu kalkışmadım ben yavas yavas tasarlıycam işte :)
Süslü bebek Malzemeleri bu siteye bakabilirsin kampanyalı ürünleride oluyor yerleride eminönü havuzluhanda...
aynen ölee azcık anlayış :))evet anlayış azcık çok şey mi ki
evet kısmetliyim yemek bile çoğu zaman yapmıyorum dışardan alıp getiriyor evde yaptığım tek iş elektirikli aletleri çalıştırmak bulaşık ve çamaşır makinası onun haricindeki her iş eşimde birde yemek yapıyorum arada :)
çalışmak zorundayım tugba ev kredimiz var raporlu dönemde maaş alamıycam üst üste gelen masraflarda olacak eşim bu konuda bişiy demiyor ama bile bile de izine ayrılıp sıkmak istemiyorum onu yoksa işyerim çok sorunlu dayanılcak hali yok ama sağlığım izin verirse dayancam
cnm bendede var o ağrı bebek üste çıktı oyuzden doktorlada konuştuk normal dedi ama için rahat etsin istersen git tabi :))kızlar benım karnım çok ağrıyo ya özellikle rahmımın üst bitiş kısmı göğüsmün altı yani
doktora cuma gidicektim ama bu akşam gitmeye karar verdim :S
Sağol cnaım :)
fellah köftesini çok görüyrum her yerde ama hiç denemedim sırf bulgur peh falan die düşündüm sanırım
bi deneyeyım bakayım sen hangı tarıfe göre yapiyosun nette birsürü tarif var :)
huu huuu günaydınnnn nabersinizz
cuma günü pimapenler takıldı 3 gündür evle ugraşıyorum geberdim resmen yaa ,bacak, kalca ve sırt agrım var cok fena
heryer elden gecti ama ince işlerim var yapılcak onlarıda yavaş yavaş halletcem artık
Allah razı olsun eşim cuma cumartesi izin aldı ,annemde geldi hepbirlikte temizledik evi ,misss gibi oldu
eşim tüm petekleri söktü ,içlerini banyoda yıkadı resmen zift aktı yaa.şimdi cok güzel ısınıyor evim
sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır.
sizlere bişey sorucammmmmmmmmmmmmmmmmm:::::
vajinamda açılma fark ettim
bilgisi olan var mı?
bunun doğumun başlayacağıyla falan ilgisi varmıdır
yoksa erkendenmi doğuracm ben yaaaaaaa
daha 7 ayım ancak bitiyorrrrrrrr
bu nedendir acabaaaa??????
o etiketlerden bende aradım ama bulamadım.. nasıl tasarlıyorsun basıyorsun banada anlatırmısın...
bunların hazır satılanları nerde var nasıl bulabilirim?
sen bir harikasın..süper bir insansın ya..çok teşekkür ederim canım..Allah razı olsun..ben araştırma yapayım..işin içinden çıkamassam sana dönerim..
Slm kızlar nasılsınız umarım herkes iidir kaç gündür giremiyorum cuma günü dr ye gittik kızım dönmüş herşey yolundaymış 2112 gr 44 cm olmuşnts ye bagladılar sancı çıkmadı bundan sonra her hafta nts ye gitcem 15 günde birde kontrole gitcem ayy kızlar benim daha pijamam yok ortada yarın alsaöda çantamı hazırlasam artık bide doğum ücretini konuştuk 2 bin liraymış dünde kızımın perdesi geldi çok güzel pldu önümüzdeki perşembede eşyalarını yerleştircez kızımın :))) ya kızlar kızım bugün çok az hareket etti telaşlsnmak istemiyorum ama Allah korusun biley olcak diye korkuyorum:18: benden bu kadr canlar hepinizi öpüyorum kendinize ve yiğenlerime ii bakın
merhabalar. uzun zamandır sayfayı takip ediyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. kısmet olursa ben de ocak ta doğum yapacağım. 31. haftalık hamileyim ve bebeğim erkek. umarım aranıza katılmak için geç kalmamışımdır.
bu arada bende bebek şekerimi keçeden yaptım ve tahmin ettiğimden çok daha kolay oldu. zamanınız varsa kendiniz yapın derim çünkü ben onlarla uğraşırken gerçekten çok keyif aldım.
kızlarrr doktordan geldikkk
kuzumu gördüm yinee oğluşum sırtını göbüşüm dayadığı için hareketleri çok hissetmiyomusun ama herşey yolundaymış :)) suyuma ve rahim açıklıgına baktı herşey yolunda :)) raporumuda aldımmm artık evhanımıyımmm yaşasınnnnn
kızlarr bide bişi sorcam bi uyku setim kaldı yıkanıcan uyku setinin yorganının kılıfı yok oyuzden organıda yıkamam lazım dimiii
kızlarrr doktordan geldikkk
kuzumu gördüm yinee oğluşum sırtını göbüşüm dayadığı için hareketleri çok hissetmiyomusun ama herşey yolundaymış :)) suyuma ve rahim açıklıgına baktı herşey yolunda :)) raporumuda aldımmm artık evhanımıyımmm yaşasınnnnn
kızlarr bide bişi sorcam bi uyku setim kaldı yıkanıcan uyku setinin yorganının kılıfı yok oyuzden organıda yıkamam lazım dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?