2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

maşşallah size...

maşallah canım bebişine kilosu gayet güzel kireçlenme için de canını sıkma düzelir inş...
maşallah canım bebişine artık dinlenme vakti geldi dimi keyfini çıkar

evetttt doktordan geldik

el uyusması normalmis bilekteki damarlarla ilgili tıbbi bisiy anlattı ama ben tercüme demiycem magnezyum onu hafifletirmis bazı hamislerde yogun hissedilirmis kramlar girermis filan ama tadevisi yokmus sadece magnezyumla etkisini azaltabilirmisiz

gögüs altı kasık agrıları normalmis icimizde kocaman yaramazlar varmıs özellikle kasıktaki gögüs altındaki agrının sebebi bebisin ters durmasıymıs 5 haftası daha varmıs 37 ç haftaya kadar dönme zamanı varmıs ne kadar erken dönerse agrılarım azalarımmıs suan ters durusundan cok agrım olurmus ki dönerkende daha cok sikayet edecekmisim eger 37ç haftaya kadar dönmezse sezeryan eger dönerse normal dogum olur büyük ihtimalle dedi

raporumu iki hafta uzattım iki hafta daha ise gidecem sonra ev hanımlıgı merhaba :))

Orkide kavanozlar icin pasabahceden aldım yazmıssın ama sitesi filan varmı benimde cok hosuma gitti onlar

doktora daha yeni gittim o zaman anlamamıştım yeni anladım
bir daha ücret ödemiyim diyorum zaten 20 günde bir gidiyorum 1 haftası geçti
inşallah o zamana kadar bişey olmazsa soracam da işte şimdi merak ettim
sağolasın tatlımmmmmmmmmmmmmm

aynen öyle nerdeyse kavanoz fiyatı..eşimin bir arkadaşı bu işlerle uğraşıyor, birde ona soracağız bakalım..teşekkür ederim tekrardan

canim herseyin yolunda cokk sevindim canim benim masallahh sübhanallahhhhadi gözün aydin cnim bol bol dinlenirsin artik.bence yika mis giib olsunseni..
çok saol cnm benimm :)) aynen öle bundan sonra istediğim saate yatıp istediğim saate kalkıcam ohhhh :)) ozamn hemen atim yorganıda kısa proğrama yıkansın :))
çok çok saol cnm inşallah dinlencem :)) tabi önce evi toparladıktan sonra :)) atıyom hemen kısa proğrama mis gibi olcekkk :))
maşallah canım bebişine kilosu gayet güzel kireçlenme için de canını sıkma düzelir inş...

maşallah canım bebişine artık dinlenme vakti geldi dimi keyfini çıkar

çok saol cnmm dibine kadar çıkarcam keyfini :))

kızlar etiketelr için buralara bakabılrısınız bisürü fikri var

http://www.iyifikiratolyesi.com/2010/10/minik-prensesler-icin.html

Kavanozda Şekerler | İstanbul Bakery

Rengim Design

ŞiRiN ŞeYLeR FaBRiKaSı: Kuş Evi Temalı Bebek Şekerleri

Bebek Mevlütü Şekeri - Nalan'ın Hobileri

canım zatnen cuma gıdıcektım bugun gıdeım dedım dayanamıcam :)

oy maşallah sizeee :) hadı oh bitti işe gidip gelme telasıı :)

hımmm analdım canım benımkı ters duruyo zaten mıdeme de bastırıo sabah berı eksıdı durdu az az bakalım

dr gidicem ne dıcekkk :) bend e calısabılrı raporumu alaım 2 gun var daha ama bvelkı verırı :)

canım bak buarda var kardeısm bulmsu demın o göstrmıstı :) CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR

Son düzenleme:

şimdi okudum gözlerim doldu ve sinirden ellerim titrio bunu yazarken.. nasıl öle bir kelime kullanabilir eşine bi insan ya.. yanlış hatırlamıosam sen eşin yüzünden bi bebeğini daha kaybetmiştin.. lütfen sakin olmaya çalış bu süreçte, bebeğini düşün ona bişey olmasın..

ay mersi şekerim.
inşallah memnun kalırsın pompadan.yalnız şu var ilk zamanlar hangi markayla sagarsan sag meme ucunda acı yaşarsın
bi kac ay sonra meme ucun iyileştiginde cok verim alırsın pompadan.

kızlar kızlaaarrr...

ne kadar cok yazmışsınız yaa oku oku bu saati ettim yani

eşleri ile sorun yaşayan arkadaşlara cok üzüldüm, umarım çözülür herşey..

ama essira nın durum daha ciddi sanırım arzuya oranla.. allah haklarında hayırlısını versin inşallah..

doktora gidip de iyi haberle dönen arkideşlere de gözleri aydın diyorumm :))) maşallah size de bebişlere de ohh

evini temizleyen arkadaşlar da allah içinize sindirsin, güle güle kirletin

MİLSA 'cığım, hediyeni az önce kargoya verdim.. hayırlısı ile yarın elinde olur inşallah :)) evdesin di mii

bana gelecek olursak, hafta sonu hiç bir iş yapmadım desem yeridir.. bir kahvaltı hazırladım iki sabah.. c.tesi ev gezmesine gittik, cok sevdiğimiz bir aile dostumuza.. cok keyifli geçti..

pazar günü kücük bir kaza atlattık kocamla.. arabanın biri geldi carptı ama allahtan bizde bişey yok..

onun ayna gitti sadece uyuz herif 1 saat dikti bizi pazar pazar gıcık oldum.. oğluma ciciler almaya gidiyoduk biz halbuki

neyse gittik yine yoksa daha da sinir olcaktım ben kaza yapmaya mı geldik buraya kadar diye ..

neyse hastane cıkışımızı aldık oh beeeee, alamıcam diye ölüyodum da

bir kaç ta patikli alt ve ona uygun üst aldım ilk zamanlar giyeceği ebatta..

hastane çıkışımız cok güzel ya resim yok sonra koyucam.. caramell marka %60 bambu,%40 coton.. harika bir dokusu var, sanki ipek..

benim ipek tenlime de öylesi yakışır zaten kuzum benimmm oyyyy

yarın dr randevumuz var, detaylı görcez oğluşumuzu... anneannesi de geliyor oğlumun yarın, torununu görmeye

canim benim uzulme ikinizde sakinlesin keske biraz bekleseydin canim esinde belki kizginligindan söylemistir..sakin senicokkk iiy anliyorum tabiki iiy seyler dememis ama bebis iicin bitaz bekleseydiniz aileler isin icine girdimi dahada büyüyor belki esin özür dilerdi bitanem offfff yaa bu esleri anlamiyorum hamile kadina söylenecekler seylermi hamileligi birak normaldede güzelce sorursun bu resim ne eger hatan varsa gel özür dile simdi olay uzayacak yani anlamiyorum..canim sakin ol sakin düsün aglama sakin bebisede yazik canim birak belki esin hatasini anlar canim benimseni.

ayşe bu balların aynısı eşim işyerinde var.üstündeki markaların üstüne böle etiket yapıştırıyım bide kurdela tamamdırr

eheueheu olur valla canım

bal verme fikri de güzel yaa :) daha önce gormsutum ama

unutmusum aklıam gelse öle yapardım ben de

çok farklı bi fikir ama çok cici bence :)

slm canim benimmm cokk gecmis olsun allahim korumus..aldiklarini güle güle saglikla giyisn bebisin annesi..insallahh yarin güzelll haberlerle canim benim.seni.

PAABAHE CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 cc kavanoz

bu siteden alabilirsin canım benim kavanozları..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..

ayşe bu balların aynısı eşim işyerinde var.üstündeki markaların üstüne böle etiket yapıştırıyım bide kurdela tamamdırr

evet süper fikir...

evet hep yaramazların durusundan mıs insallah bir an önce saglıkla dönerlerde :)
sanırım bizimki aynı gidiyor agrılarımız bile aynı zamanda aynı sekilde oluyor :)
saglıgın elveriyorsa al bence benim elverse son güne kadar calısırımki ki daha sonra kızımla geciririm o vakiti :)
bakayım siteye tesekkürler

Evdeyim canım benim. Hediyemizi beklicez teyzesi Teşekkür ederiz...

Kaza içinde geçmiş olsun canım. Neyseki maddi, manevi bir durum yok büyük. Allaha şükür. Hele ki karnımızda bebeklerimiz ALLAHIM korusun bizi.

Allah korumuş sizi canım..verilmiş sadakınız varmış..bebişin cicilerini güle güle kullansın..güzel haberlerle dönersin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…