Slm kızlar nasılsınız umarım herkes iidir kaç gündür giremiyorum cuma günü dr ye gittik kızım dönmüş herşey yolundaymış 2112 gr 44 cm olmuşnts ye bagladılar sancı çıkmadı bundan sonra her hafta nts ye gitcem 15 günde birde kontrole gitcem ayy kızlar benim daha pijamam yok ortada yarın alsaöda çantamı hazırlasam artık bide doğum ücretini konuştuk 2 bin liraymış dünde kızımın perdesi geldi çok güzel pldu önümüzdeki perşembede eşyalarını yerleştircez kızımın :))) ya kızlar kızım bugün çok az hareket etti telaşlsnmak istemiyorum ama Allah korusun biley olcak diye korkuyorum:18: benden bu kadr canlar hepinizi öpüyorum kendinize ve yiğenlerime ii bakın
maşallah canım bebişine kilosu gayet güzel kireçlenme için de canını sıkma düzelir inş...Kızlar slm herkese,
Tontirik hayırlı olsun cnm pimapenler bizde istedik ama ben göze alamadım çok kirlenicek ev diye annemde yardım edemez şu ara vazgeçtim onun için güle güle kullanın cnm
Aslı hırka çok güzelmiş ellerine sağlık annenin
Ben bugün doktora gittim kızlar oğlum 2100gr olmuş iyi dedi kilosu çok tombiş diilmiş ama 3.5kg filan doğar dedi. Plesentada biraz kireçlenme varmış normalde hu görüntü 35. Haftada olur birazcık erken olmuş dedicanım sıkıldı tabi ona suyu normal dedi zaten bundan sonra suyu ve plesentayı kontrol edicez sadece dedi. Artık hazırlıklı ol herşeye sonlarına geldin dedi. Doğum şekli için eşin durumuna ve miyomuna bağlı dedi 36. Haftada çatı muayenesi yapıcakmış ona göre karar veririz 15 gün sonra gel dedi.
Birde aherdo ben sordum cnm yenidoğan sünneti olayını önermedi doktorum. Yeni doğanda sarılık olma olasılığı yüksek olduğundan sarılığın derecesi ilerleyebiliyormuş hemen değil en azından 1 ay geçmeli bence dedi.
Azıcık gergin gördü herhalde beni doktorum korkuomusun yoksa nie gerginsin rahat ol filan dedi böyle işte kızlar çok az kaldı artık hakkımızda hayırlısı
maşallah canım bebişine artık dinlenme vakti geldi dimi keyfini çıkarkızlarrr doktordan geldikkk
kuzumu gördüm yinee oğluşum sırtını göbüşüm dayadığı için hareketleri çok hissetmiyomusun ama herşey yolundaymış :)) suyuma ve rahim açıklıgına baktı herşey yolunda :)) raporumuda aldımmm artık evhanımıyımmm yaşasınnnnn
kızlarr bide bişi sorcam bi uyku setim kaldı yıkanıcan uyku setinin yorganının kılıfı yok oyuzden organıda yıkamam lazım dimiii
Canim gebelikten dolayi vajina büyüyor agzi acliiyor dudaklari oyana buyana kayiyor genisliyor yanicok acik anlattim ama kusura bakma gayet dogal..
Ama icten aciklik olsa onu distan farkedemezsin zaten anlasilmazda...
Korkulacak bisey yoktur canim korkma
Estf canım rica ederim :)
ben de şimdiye kadar henüz renkleri vs kesinleştirmediğim için girişmemiştim etiket işine
ama artık bu haftadan itibaren başalrım çalışmalara :) yaptıkça da burada paylaşırım zaten :)
canım bak burad da kadının birisi satıyor senın kavanozlar için sadece etıket fiyatı ama
pahalı bence yarı fıyatına halledersın sen :) [/img]
çok saol cnm benimm :)) aynen öle bundan sonra istediğim saate yatıp istediğim saate kalkıcam ohhhh :)) ozamn hemen atim yorganıda kısa proğrama yıkansın :))canim herseyin yolunda cokk sevindim canim benim masallahh sübhanallahhhhadi gözün aydin c nim bol bol dinlenirsin artik.bence yika mis giib olsun seni..
çok çok saol cnm inşallah dinlencem :)) tabi önce evi toparladıktan sonra :)) atıyom hemen kısa proğrama mis gibi olcekkk :))canım gözünaydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. raporunu da almışşın oh mis. dinlen evde.
benim de uyku setimibn kılıfı yoktu. o yüzden ben de narinde yıkadım, düşük devirde de sıkma yaptım. oh mis gibi oldu.
maşallah canım bebişine kilosu gayet güzel kireçlenme için de canını sıkma düzelir inş...
maşallah canım bebişine artık dinlenme vakti geldi dimi keyfini çıkar
canım aramıza hoşgeldin. ben de keçeden kendım yaptım bebek şekerlerimi. hem çok fazla haz duygusu veriyor insana. hem de el emeği çok güzel oluyor. seninkilerde çok güzel olmuş.
keçelerini nerden satın aldın cnm sorabilir miyim?
teşekkürler canım. evet senin bebek şekerlerini görmüştüm nazar boncuğu yapmıştın değilmi? çok güzellerdi gerçekten.
ben ankarada oturuyorum. keçeyi kızılayda bi kırtasiyeden aldım. a4 boyutunda 10 farklı renk olanlardan.
tek eksiğim etiket kaldı ama onu keçeye nasıl ekleyeceğim bilemiyorum, diksem daha uygun olur galiba değilmi?
aynen ölee azcık anlayış :))
ayyy negüzel yaaa benimkide benden hep yemek ister bide yanındamakarna yada pilav olcak yoksa doymaz(
anladım kzuum bizde bi ara ev almayı düşündük öle olsa bende çalışmak zorunda kalırdım heralde bii şansım var maaş yönünden bizim şirket izinli oldugun dönemde maaşını yatırıyo sonra toplu para alınca geri ödeme yapıyon :))
))
kızlarrr doktordan geldikkk
kuzumu gördüm yinee oğluşum sırtını göbüşüm dayadığı için hareketleri çok hissetmiyomusun ama herşey yolundaymış :)) suyuma ve rahim açıklıgına baktı herşey yolunda :)) raporumuda aldımmm artık evhanımıyımmm yaşasınnnnn
kızlarr bide bişi sorcam bi uyku setim kaldı yıkanıcan uyku setinin yorganının kılıfı yok oyuzden organıda yıkamam lazım dimiii
evetttt doktordan geldik
el uyusması normalmis bilekteki damarlarla ilgili tıbbi bisiy anlattı ama ben tercüme demiycem magnezyum onu hafifletirmis bazı hamislerde yogun hissedilirmis kramlar girermis filan ama tadevisi yokmus sadece magnezyumla etkisini azaltabilirmisiz
gögüs altı kasık agrıları normalmis icimizde kocaman yaramazlar varmıs özellikle kasıktaki gögüs altındaki agrının sebebi bebisin ters durmasıymıs 5 haftası daha varmıs 37 ç haftaya kadar dönme zamanı varmıs ne kadar erken dönerse agrılarım azalarımmıs suan ters durusundan cok agrım olurmus ki dönerkende daha cok sikayet edecekmisim eger 37ç haftaya kadar dönmezse sezeryan eger dönerse normal dogum olur büyük ihtimalle dedi
raporumu iki hafta uzattım iki hafta daha ise gidecem sonra ev hanımlıgı merhaba :))
Orkide kavanozlar icin pasabahceden aldım yazmıssın ama sitesi filan varmı benimde cok hosuma gitti onlar
arzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
Tontirikçim!
Soruma tek cevap veren sen oldun, sağol canım! Demekki en deneyimli anne sensin ha forumda
Ben işe başlıycam aslında, izin almayı planlamıyorum şimdilik ama yine de tekli alayım diyorum. Malum bu aralar sıkışık durumlar!Al al kendime bu kadar çeyiz düzmedim yahu!
Senin pimapenler olmuş, temizlik de yapılmış. Ne güzel yaf!
Hayırlı olsun canım!
arzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
ayşe bu balların aynısı eşim işyerinde var.üstündeki markaların üstüne böle etiket yapıştırıyım bide kurdela tamamdırr
kızlar kızlaaarrr...
ne kadar cok yazmışsınız yaa oku oku bu saati ettim yani
eşleri ile sorun yaşayan arkadaşlara cok üzüldüm, umarım çözülür herşey..
ama essira nın durum daha ciddi sanırım arzuya oranla.. allah haklarında hayırlısını versin inşallah..
doktora gidip de iyi haberle dönen arkideşlere de gözleri aydın diyorumm :))) maşallah size de bebişlere de ohh
evini temizleyen arkadaşlar da allah içinize sindirsin, güle güle kirletin
MİLSA 'cığım, hediyeni az önce kargoya verdim.. hayırlısı ile yarın elinde olur inşallah :)) evdesin di mii
bana gelecek olursak, hafta sonu hiç bir iş yapmadım desem yeridir.. bir kahvaltı hazırladım iki sabah.. c.tesi ev gezmesine gittik, cok sevdiğimiz bir aile dostumuza.. cok keyifli geçti..
pazar günü kücük bir kaza atlattık kocamla.. arabanın biri geldi carptı ama allahtan bizde bişey yok..
onun ayna gitti sadeceuyuz herif 1 saat dikti bizi pazar pazar gıcık oldum.. oğluma ciciler almaya gidiyoduk biz halbuki
neyse gittik yine yoksa daha da sinir olcaktım ben kaza yapmaya mı geldik buraya kadar diye ..
neyse hastane cıkışımızı aldık oh beeeee, alamıcam diye ölüyodum da
bir kaç ta patikli alt ve ona uygun üst aldım ilk zamanlar giyeceği ebatta..
hastane çıkışımız cok güzel ya resim yok sonra koyucam.. caramell marka %60 bambu,%40 coton.. harika bir dokusu var, sanki ipek..
benim ipek tenlime de öylesi yakışır zaten kuzum benimmm oyyyy
yarın dr randevumuz var, detaylı görcez oğluşumuzu... anneannesi de geliyor oğlumun yarın, torununu görmeye
evetttt doktordan geldik
el uyusması normalmis bilekteki damarlarla ilgili tıbbi bisiy anlattı ama ben tercüme demiycem magnezyum onu hafifletirmis bazı hamislerde yogun hissedilirmis kramlar girermis filan ama tadevisi yokmus sadece magnezyumla etkisini azaltabilirmisiz
gögüs altı kasık agrıları normalmis icimizde kocaman yaramazlar varmıs özellikle kasıktaki gögüs altındaki agrının sebebi bebisin ters durmasıymıs 5 haftası daha varmıs 37 ç haftaya kadar dönme zamanı varmıs ne kadar erken dönerse agrılarım azalarımmıs suan ters durusundan cok agrım olurmus ki dönerkende daha cok sikayet edecekmisim eger 37ç haftaya kadar dönmezse sezeryan eger dönerse normal dogum olur büyük ihtimalle dedi
raporumu iki hafta uzattım iki hafta daha ise gidecem sonra ev hanımlıgı merhaba :))
Orkide kavanozlar icin pasabahceden aldım yazmıssın ama sitesi filan varmı benimde cok hosuma gitti onlar
ayşe bu balların aynısı eşim işyerinde var.üstündeki markaların üstüne böle etiket yapıştırıyım bide kurdela tamamdırr
canım aramıza hoşgeldin. ben de keçeden kendım yaptım bebek şekerlerimi. hem çok fazla haz duygusu veriyor insana. hem de el emeği çok güzel oluyor. seninkilerde çok güzel olmuş.
keçelerini nerden satın aldın cnm sorabilir miyim?
teşekkürler canım. evet senin bebek şekerlerini görmüştüm nazar boncuğu yapmıştın değilmi? çok güzellerdi gerçekten.
ben ankarada oturuyorum. keçeyi kızılayda bi kırtasiyeden aldım. a4 boyutunda 10 farklı renk olanlardan.
tek eksiğim etiket kaldı ama onu keçeye nasıl ekleyeceğim bilemiyorum, diksem daha uygun olur galiba değilmi?
Evet canım o bendim.Etiketleri bence dikme derim. Ben ne yaptım biliyor musun? Beyaz tülle hepsini tek tek kapladım. Organze kurdele kullanarakta bağladım. Onların üstüne de etiketlerimi yapıştırıcam. Hem öyle daha şık oluyor. Bitince fotoğrafını paylaşırım cnm.
kızlar etiketelr için buralara bakabılrısınız bisürü fikri var
iyi fikir atölyesi: Minik prensesler için...
Kavanozda Şekerler | İstanbul Bakery
Rengim Design
ŞiRiN ŞeYLeR FaBRiKaSı: Kuş Evi Temalı Bebek Şekerleri
Bebek Mevlütü Şekeri - Nalan'ın Hobileri
canım zatnen cuma gıdıcektım bugun gıdeım dedım dayanamıcam :)
oy maşallah sizeee :) hadı oh bitti işe gidip gelme telasıı :)
hımmm analdım canım benımkı ters duruyo zatenmıdeme de bastırıo sabah berı eksıdı durdu az az bakalım
dr gidicem ne dıcekkk :) bend e calısabılrı raporumu alaım 2 gun var daha ama bvelkı verırı :)
canım bak buarda var kardeısm bulmsu demın o göstrmıstı :) CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
kızlar kızlaaarrr...
ne kadar cok yazmışsınız yaa oku oku bu saati ettim yani
eşleri ile sorun yaşayan arkadaşlara cok üzüldüm, umarım çözülür herşey..
ama essira nın durum daha ciddi sanırım arzuya oranla.. allah haklarında hayırlısını versin inşallah..
doktora gidip de iyi haberle dönen arkideşlere de gözleri aydın diyorumm :))) maşallah size de bebişlere de ohh
evini temizleyen arkadaşlar da allah içinize sindirsin, güle güle kirletin
MİLSA 'cığım, hediyeni az önce kargoya verdim.. hayırlısı ile yarın elinde olur inşallah :)) evdesin di mii
bana gelecek olursak, hafta sonu hiç bir iş yapmadım desem yeridir.. bir kahvaltı hazırladım iki sabah.. c.tesi ev gezmesine gittik, cok sevdiğimiz bir aile dostumuza.. cok keyifli geçti..
pazar günü kücük bir kaza atlattık kocamla.. arabanın biri geldi carptı ama allahtan bizde bişey yok..
onun ayna gitti sadeceuyuz herif 1 saat dikti bizi pazar pazar gıcık oldum.. oğluma ciciler almaya gidiyoduk biz halbuki
neyse gittik yine yoksa daha da sinir olcaktım ben kaza yapmaya mı geldik buraya kadar diye ..
hastane çıkışımız cok güzel ya resim yok sonra koyucam.. caramell marka %60 bambu,%40 coton.. harika bir dokusu var, sanki ipek..
yarın dr randevumuz var, detaylı görcez oğluşumuzu... anneannesi de geliyor oğlumun yarın, torununu görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?