yabancı kültür derken sonuçta bize faydası olacaksa bunun neden denemeyelim ki ne farkederdelikiz1982
Kitapların çok faydasını görürsün umarım. İlki bende de var, okudum. Yabancı bir kültür olması dolayısıyla bizim kültürümüze uyarlamasının zor olması yüzünden eleştiriliyordu ama bence faydalı bilgiler var. Ben bi kere okudum, hamileliğimin başlarında. Şimdi yine okuycam, daha ciddi bi şekilde.
İkinci kitabı beğenirsen söyle, biz de alalım. KEyifli okumalar canım...
Bu arada merak etme, bizim tek olmasına rağmen biz de yoruluyoruz iki dakkada. Senin hele çok normal!
Maşallah hamsilerine bu arada!
Evet bikaç hafta sonraki durumumu ben de merak etmiyor değilim. Eğilmek kalkmak çok zor artık!
evet canım sadece haftasonu yersem bısı olmaz die düşünüorum
hım sırf kaısntıysa allerjıktır canım ya :S unı hastanesıen fln gıttınmı bisürü
tahlıllerı var onun ıns. bidaha baslamazz
ooo sen dur daha ne numaralar var bende hu huuu
benımde istegım ya cok oluyo ya hıc olmuyo :) son zmanalarda birden artıyo ertesı gun hop azalmıs
garip yani ama eşimi ilk kez hamılelıkte reddetmısımdır öncesinde öle bişi olmadı hıc :)
.
Evdeyim canım benim.Hediyemizi beklicez teyzesi Teşekkür ederiz...
Kaza içinde geçmiş olsun canım. Neyseki maddi, manevi bir durum yok büyük. Allaha şükür. Hele ki karnımızda bebeklerimiz ALLAHIM korusun bizi.
Allah korumuş sizi canım..verilmiş sadakınız varmış..bebişin cicilerini güle güle kullansın..güzel haberlerle dönersin inş..
evetttt doktordan geldik
el uyusması normalmis bilekteki damarlarla ilgili tıbbi bisiy anlattı ama ben tercüme demiycem magnezyum onu hafifletirmis bazı hamislerde yogun hissedilirmis kramlar girermis filan ama tadevisi yokmus sadece magnezyumla etkisini azaltabilirmisiz
gögüs altı kasık agrıları normalmis icimizde kocaman yaramazlar varmıs özellikle kasıktaki gögüs altındaki agrının sebebi bebisin ters durmasıymıs 5 haftası daha varmıs 37 ç haftaya kadar dönme zamanı varmıs ne kadar erken dönerse agrılarım azalarımmıs suan ters durusundan cok agrım olurmus ki dönerkende daha cok sikayet edecekmisim eger 37ç haftaya kadar dönmezse sezeryan eger dönerse normal dogum olur büyük ihtimalle dedi
raporumu iki hafta uzattım iki hafta daha ise gidecem sonra ev hanımlıgı merhaba :))
Orkide kavanozlar icin pasabahceden aldım yazmıssın ama sitesi filan varmı benimde cok hosuma gitti onlar
Bu arada aşk olsun size sorumu sallamadınız. Göğüs pompası tekli mi çiftli mi almak lazım demiştim!
Neyse!
fomb
Ben de avent almak istiyorum. Hatta şöyle ki, tekli elektrikli göğüs pompasını alayım diyorum. Ona da damak alırım, biberon şeklinde kullanırım diyorum. Aparatları uyumlu oluyomuş.Bakalım forumdakiler ne diyecek? Öneriyorlar mı?
senibeklerken
Canım kötü değil, aslında. Şöyle ki! Tipi falan güzel ama kumaşı hoşuma gitmedi benim. Böyle naylonumsu gibi. Bence sen de bi git gör. Herkesin farklı sonuçta zevki. Ama ben daH sonra kraftın aldım, baktım ikisinin kumaşı cidden farklı. İçime sinmemişti bunların kumaşı. Sen bak derim ama yine de.
essira
Çok üzüldüm canım yaşadıklarına. Ne desem bilemedim. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
tugbaemrah
İzne ayrılmana sevindim canım. Ben de son 5 haftaya giriyorum bakalım. Hayırlısıyla 5 haftamı geçirirsem, 3 hafta kala ayrılmak istiyorum. Hızlıca geçer umarım!
Ben de yıkadım ütüledim bebişimin herşeyini. Çok heyecanlı di mi? Güzel günlerde kullansın canım.
Bu arada benim de geçen 2 gün hiç hareket etmemişti doğru düzgün oğlum. Ama iki gündür durmuyo. Bazı günlerde canları istemiyomuş. Yani biraz keyif meselesi. Panik olma bence.
delikiz1982
Kitapların çok faydasını görürsün umarım. İlki bende de var, okudum. Yabancı bir kültür olması dolayısıyla bizim kültürümüze uyarlamasının zor olması yüzünden eleştiriliyordu ama bence faydalı bilgiler var. Ben bi kere okudum, hamileliğimin başlarında. Şimdi yine okuycam, daha ciddi bi şekilde.
İkinci kitabı beğenirsen söyle, biz de alalım. KEyifli okumalar canım...
Bu arada merak etme, bizim tek olmasına rağmen biz de yoruluyoruz iki dakkada. Senin hele çok normal!
Maşallah hamsilerine bu arada!
Evet bikaç hafta sonraki durumumu ben de merak etmiyor değilim. Eğilmek kalkmak çok zor artık!
Tontirikçim!
Soruma tek cevap veren sen oldun, sağol canım! Demekki en deneyimli anne sensin ha forumda
Ben işe başlıycam aslında, izin almayı planlamıyorum şimdilik ama yine de tekli alayım diyorum. Malum bu aralar sıkışık durumlar!Al al kendime bu kadar çeyiz düzmedim yahu!
Senin pimapenler olmuş, temizlik de yapılmış. Ne güzel yaf!
Hayırlı olsun canım!
mandalina01
Tarifini ben de bi deneyeyim diyorum. Teşekkür ederiz!
asliirfan
Rüyan çok komikmiş canım! Güldüm valla baya!Hırkanız da çok tatlı, hele o kulakları! Güle güle giysin tatlı oğlun!
November82
Plasenta da kireçlenme neymiş canım?
Geçende bi arkadaşım, suda karlanma başlamış, doğum yakınmış gibi bişey dedi. O mu ki acaba?
Onu da duymamıştım daha önce.
Yenidoğan sünneti önermedi demek ha?Biz de düşünüyoduk halbuki!
Ben de doktoruma bi sorim bakim ne dicek.
MadamCocosh
İyiyiz canım sağol. Temizliğin hayırlı olsun. Oğlun mis gibi uyusun temiz odasında inşallah!
cnm benim kıyamam baya dolmuşsun.üzme ne olur kendini..bebeğin için...offfffffffff kızlar offffffffffffffffff
bu erkekler niye bu kadar nankör cumartesi gecesi eşimle tartıştık yazmıştım size nedenine gelince her zamanki gibi para( oğluma bir tane oyuncak aldım diye bana dediki vallahi en sonunda bu para konusunda sana hakkımı helal etmiycem yeter ya biz enayi gibi çalışyoruz dedi çekti gitti sigarasını içmeye ben hiç bir şey söylemedim ona bu zamana kadar babası sağolsun ömrümü yedi şimdi anlatsam uzun sürecek ama anlatmasam da rahatlayamıycam...
sene 2007 aralık Daha 2 aylık evliydim o zaman k.v lerle beraber oturuyoduk ben saklayamam diye altınlarımı k.v ye verdim saklasın diye bi gün k.p geldi kızım bana 3 tane bilezik borç verirmisin dedi eşimle konuştum 3 tane bilezik beni öldürmezdi verdik sonra eşimin teyzesinin kocası vefat etmişti onun okutması hep birlikte şehir dışına gidecektik eşim dediki bilezikleri annemden iste evde kalmasın ne olur ne olmaz tamam dedim k.v ye söyledim a arada bunlar k.p ile bakıştı zaten o an içime bişey düştü aradan 5 dk geçmedi k.p geldi e kızım şey oldu acil para lazım oldu bizde bilezikleri bozdurduk o an varya tam anlamıyla kaynar sular döküldü eşime baktım ne söyliycek diye sustu haberi yoktu biliyorum ama benim yerime onun birşeyler söylemesini isterdim k.p ye döndüm hayırlısı ne ise o olsun dedim ama içime oturdu zaten konuşamadım tutuldum resmen, neyse aradan biraz zamana eşim eve erken geldi bankaya gitmişler babasına 10,000 tl kredi çekmiş benim akıllı kocam hiç birşey demedim helal olsun dedim evlendikten sonra 1,5 sene k.vlerle beraber oturduk eşim buarada babası için gül gibi işini bıraktı babası kahveye ortak olmuş onun başına geçti gecenin köründe eve geliyordu leş gibi sigara kokuyodu ben karnım burnumda gece yarılarına kadar onu bekliyodum sonra kahve battı buda dımdızlak ortada kaldı 1,5 senenin sonunda k.v ile k.p köydeyken ev sahibi bizi evden çıkarttı k.p kılını bile kıpırdatıp memleketten gelmedi ben kucağımda 3,5 aylık çocukla ev taşıdım sonrada hemen işe başladım ve ozaman dan bu zamana hala çalışıyorum o arada kayın pederimin bize attığı kazıklar bini geçti tabi eşimin adına çektiği krediyi ödemedi ve eşimin maaşına haciz geldi halada devam ediyo ayda nerden baksanız çok rahat 500 tl kesinti oluyo ama beni eşim olacak herif ağzını açıpta bir kelime edemiyo eşimin kredi kartlarını batırdı gittim kendi adıma 5,000 tl kredi çektim sonra yine bizi batırdı gittim bu seferde 15,000 tl kredi çektim ama yok anam borç bitmiyo çalışıyorum o kadar ne elde var ne avuçta daha işe yeni başlamışım eşimin ortanca abisi bankacı bana bi mesaj geldi krediniz onaylandı hayırdır dedim bizde eşime konuşuyoruz o ara kredi mi çeksek tekrar diye abisini aradım aa gülcan senin haberin yokmu babamlar senin adına 9,000 tl lik kredi başvurusu yaptı gel burdan ama benim salak kocam onada tamam dedi bende gittim imzaladım sadece eşimede söyledim babanla konuş bana niye haber vermeiş diye ama konuşurmu yok babası kıymetli aman kırılmasın karısı darmadağın olsun ama babasının incileri dökülmesin sonra ben söyledim dedimkş baba böyle birşey yapıyosunuz bari banada haber verseydiniz dedim ne dese beğenirsiniz iptal ettirin ozaman kendim varya tam bir ezik gibi hissettim neyse bu kalktı mutfağa gitti bizde kalktık eve gidicez arabya bindik eşim bana dediki mutlu oldunmu babamı ağlattın dedi öyle mi dedim 1 hafta konuşmadım 1 haftanın sonunda dedimki madem anan baban bukadar önemli buyur çek git kapı orda ananla babanla yaşa ben çocuğuma bakarım kimseyede muhtaç olmam dedim boşıycaktım adamı o kadar zoruma gittiki araya kardeşim eşi filan girdi bu tabi hata yaptığını kabul etti ama benim eşim akıllanmaz ben biliyorum. eşim bana sürekli çok para harcıyosun der ALLAH var para harcamayı severim ama kendime hiç birşey almam ilk hamileliğimden olan kıyafetlerimi giyiyorum hala hep oğluma birşeyler alırım ve birde boğazımıza gezmeye bile getirmiyo eşim bizi para gitmesin diye bende eşime kızıyorum yerken bu yediklerinin nerden geldiğini hiç sormuyosun diye neyse kızlar işte böyle ben k.pden çok çektim ama bir günden birgüne ne karşısına geçip tek kelime ettim nede surat astım ama hala da yüzsüzdür kızıma hamile olduğumu öğrendim hastaneydim k.p aradı ben zannediyorumki hayırlı olsu demeye arıyor nerdeeeeeeeeee yüzsüz senin sicilin nasıl diye soruyor taksi alacakmış ta senin üzerine kredi çekebilirmiyiz diye soruyo bende benim sicilim bozuk kredi falan çekemem dedim gitti senetle kendine taksi aldı bide plaka kiraladı şimdi baba oğul ikisi takside çalışıyo eşim ek gelir olsun diye çalışıyorum diye ama ben salağım sanki bilmiyorum babasını borçlarını ödemek için çalıştığını bizim evliliğimzde di tek sorun eşimin babası ve onun borçları oldu zamanın da karıya kıza para yedirdi p.....k ş...z ceremesini ben evlatlarım çekiyoruz ama eşime hiç acımıyrum iyi oluyo ona ama işte gelin görünki acısını bende çıkartıyo bebek için alış verişe gidelim dedim para yok dedi hiç bir şey almadım kızıma hepsi başkalarından gelecek neyapayım bneimde sınavım buymuş diyorum tevekkül ediyorum elbet yapılanları RABBİM görüyo ama k.p ye hakkımı helal etmiyorum eşime mesaj attım az önce senin yüzünden 2 gündür nefes darlığı çekiyorum ve sancım eğer bebeğime birşey olursa asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum bun böyle bil. şu halimle hala çalışıp seni düşündüğüm için asıl enayi olan benmişim bunu anladım dedim.. bana geriye göderdiği mesaj çalışma o zaman oldu bende NANKÖR diye cavapladım hala ses yok yazıklar olsun ne diyim insanın çok zoruna gidiyo ama elden ne gelir
ah tatlım bende sinir oluyorum düğün gibi sünnet yapanlara..hele böyle salona anne baba çocuk giriyorlar piste gelince çocuğu hooop kenara ,sonra anne baba yeniden evleniyo gibi dans etmiyolarmı ne salakça yaaçok gülüyorumgeçmişte sünnetten bahsedilmiş.
benimde en nefret ettigim şeydir pipi kesildi diye dügün yapılması.
hele bazıları var cocugunu minikkken sünnet ettiriyorlar 4-5 yaşına geldiginde bide dügün yapıyorlar.yaa bu kadar sacma bişi görmedim ben
milletin takacagı üç beş altın için onca şeye ne gerek var.
ben oglum dogduktan bi kac ay sonra sünnet ettirip, mevlüt okutturmak istiyorum ,ölee sacma sapan dügünler filan yapmak istemiyorum
eşimde pek hevesli sünnet kıyafeti giydirmeye filan ona bişi demiyorum ama dügün yapalım derse tepesine biner yaptırmam:)
ah essiracım bitanem aklımdasın hep..yolun açık olsun kuzum hakkınızda hayırlısı olsun..eşin umarım yaptığının farkına varırda senin gibi güzel bi kadını kaybetmez..aileni takdir ediyorum..arkandalar ne güzel...kayınpederinede bravo arayı bulamadığı için öküz az elinden yemeğini yememiştirsaol tatlım inan iki gündür ağlamakta içim dışıma çıktı canım hiç bir şey yemek istemiyor. ben aileni keşke karıştırmasaydın diyen arkadaşları bi konuda aydınlatmak istiyorum. tartışmamız cumartesi saat 17:00 gibi oldu benaileme pazar gecesi haber verdim. çünkü ilk git dediğinde dikkate almadım sinirle dediğini düşündüm. gittim odama kuran okudum zikir çektim ağladım ağlaya ağlaya uyudum. ertesi gün evde hiç karşılaşmamaya özen gösterdik. sonra beni öğleden sonra görünce. dediki dün belki tam duymadın yarım ağızla oldu ama tam kulağın duysun diye dolu dolu söylüyorum defol git. dedi. bunun üstüne ailemi aradım. onlarda gene bir gece geçirin belki karıkoca tartışmasıdır canım ci-cim der düzelir diye sabaha kadar beklediler ama eşimden tık yok. onun üstüne sabah yola çıktılar bir amcam adanada diğer amcam muğlada annem babam antepte iki halamda diyarbakırda. babam herkese haber vermiş. telefonum hiç susmadı sonra hepsi birden bende geliyorum bende geliyorum derken 5 araba yola düştüler. ağlama şiddetim dahada arttı ailemin beni çok sevdiğini biliyorumda işini gücünü bırakıp hepsinin 20 saatlik yola çıkmaları kocam tarafından kırılan grurumu bir nebze onardı. ben elimden geleni yaptım inanın kendime rağmen ruhuma rağmen işimi gücümü onun için bırakıp bu dağa geldim. eş kahrı kayınpeder kahrı çektim soldum enerjim kalmadı. o resmi özellikle koymuştum çünkü o çok sevdiğim arakadaşımın doğum günüydü eski bi anıyı resmi paylaşıp onuda mutlu etmek istemiştim. diyemedim bunları kocam içimde kaldı büyüdü. 2 sayfalık bir mektup yazdım ona hiç tanımadığı karısından. allaha bıraktım sonra işimi o nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi hayırda ondan şerde ondan. kocam bavulları kapının önünde görünce bi duraksadı bişi demedi yüzü düştü. hem kovdun hemde grurmu yaptın anlamadım. bildiğim tel şey ruhum iyileşmeden hiç bir şeye karar vermiycem
ay siz manyaksınız heeeilahiii
aynen geçenlerde bende fenaydımm heryerim dökülüyordu , ama eşime hiçç caktırmadım
tatlım sağolasın inceledim siteyi dediğin gibi 1 tl eksik ama şeker yada lavanta dahil değil.isim etiketide yapmıyolar oyüzden uygun..aslında isim etiketinide şekeride kendim yapsma daha uyguna gelebilir.bimde badem şekeri satılıyo içindede 100 adet var ,2 paket alsam 10 tl tutsun hadi..ismide kendim bilgisayarda ayarlayıp A4 kağıda bir sürü yazsam yazıcıdan çıkarıp kendim zımbalayabilirim kutuya daha uygun olabilir sağol cnmsizlere uygun site adı verebilirim belki daha uyguna gelir
cnm bebişine maşallah öncelikle..yorganını yıkıycaksanda elinde yıka cnm içlerindeki silikon yada elyaflar incecik oluyo sonra bozulabilri.ben ilk uyku setimi öle bozmuştumda accukkızlarrr doktordan geldikkk
kuzumu gördüm yinee oğluşum sırtını göbüşüm dayadığı için hareketleri çok hissetmiyomusun ama herşey yolundaymış :)) suyuma ve rahim açıklıgına baktı herşey yolunda :)) raporumuda aldımmm artık evhanımıyımmm yaşasınnnnn
kızlarr bide bişi sorcam bi uyku setim kaldı yıkanıcan uyku setinin yorganının kılıfı yok oyuzden organıda yıkamam lazım dimiii
vallaa bacım kusura bakmada hata sendee.
erkekleri pohpohlayıp ,herşeyelrini dört dörtlük yapıp mükemmel ev hanımı olmaya calışırsanızz işte böleee sorunlar cıkar
bide sen calışan bi kadınsın nasıl bu kadar taviz verdin eşine.
ben ev kadını olmama ragmen hiççç eşimin keyfine göre hareket etmiyorum acıkcası.o beni memnun etmek için ugraşsın bananeki.
karşımızdakine göre şekil almamız lazım.eşim bana iyiyse bende iyiyim ,ama o beni adam yerine koymazken kusura bakmasın bende onu tınlamamm.
bence sen eşine fazla yüz vermişin.biraz yularını sıkman lazım.hem hamilesin bide çalışıyorsun,bide üstüne sacma sapan şeyden dolayı sana çıkışıyor ölemii.tamm sopalıkkk
selam güzel anneler ve minnoşlarııı
geçmişi okudum yazdım geldim selam vermeyi unuttum
bugün evim temizlendi bayan geldi ohh mis gibi oldum
oglumun odası temizlendi dolabı gelcek mis oldu mis
işte böle bugün bizden sizlerde iyisiniz inş.
saol canım.. daha önce de olmuştu yine böyle aynı yere gittik park ederken biri gelip arkadan çarpmıştı.. hep bizi mi buluyor allahım dedim dün nasıl sinir oldum anlatamam.. o daha şiddetliydi.. bu eşim parkettikten sonra kapıyı hafif araladı, adam o kadar hızlı geliyomuş ki küüüüüüüt diye bi ses geldi ayna gitti.. eşim kapıyı daha cok açmış olsa allah korusun ona da çarpardı kapıyı da alır götürürdü.. allah korudu yine.. verilmiş sadakamız varmış..
inşallah beğenirsin canım hediyeleri ya.. sabırsızlanıyorum ben de bakalım ne düşünüceksin diye :)))
Furkan Emin'e ve sana kücük not yazdım :)))
hediye paketim yamulabilir gelene kadar kusura bakma artık canım
[h=5]Kizlar dr dan geldim az önce..
34 hafta bitiyo yarin Allahin izniyle..
Bebisim 2500 gr olmusAcikligim ayni devam ediyor sanci icin ictigim haplari birakmami söyledi zaten benim 3 gündür ara ara sancilarim oluyor ictigim halde dogum baslarsa durdurmam dedi..
Bebek dogum icin hala kücük olsada kilosu yeterli dedi.. Suyu iyiymis mezura ölcümüm karindan 33 cm rahim.. Iste böyle mutlu mesut döndüm cok sükür darisi dr terminini bekleyenlerin basinaRisiko kalkti yani cok sükür Rabbime...[/h]
saol canım aynen öyle, allah beterinden korusun diyoruz.. ama boşu boşuna 1 saat arabada oturdum ya ona sinir oldum((
geri zekalı adam bi ayna için polis cağırcam dedi yaa.. diyo ki eşim polis gelse de bişey olmucak, tutanak tutalım gidelim.. 20 kişiyle konuştu telefonda.. araba abimin ne dicem ben ona şimdi.. neyse eşim de konuştu abisiyle olayı anlattı, abisi daha ılımlıydı valla tutun tutanak demiş kaza bu olur demiş.. adam yok nuh diyo peygamber demiyo.. inip iki tane çarpasım geldi
Canım bbir dua okutsana sen. Bak iki olmuş Allah korusun. Üsütünüzde nazar vardır, göz vardır belki o gider.
Ayrıca sen söyledikçe heyecanlanıyorum. Oğlum hiç görmediğim uzakta bir teyzesinden hediye alıcak. Burda herkesinkini görüp güzel dileklerimi paylaşıordum, kendim de hediyemi gönderirken çok heyecanlandım. Ama sen böyle diyince daha da heyecanlanıyorum. Hediyenin ne olduğunun önemi yok. Anlamı büyük.
Biz ismi Poyraz Emin olarak değiştirmiştik, tabii ben Ayşeye söylemediğim için listede Furkan Emin olarak kaldıOlsun ama Emin ne de olsa kaldı
eşleriyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm.zaten normalde çok can yakıcı şeyler anlatıklarınız ama hamilelik psikolojisi başka hiçbirşeye benzemiyor.çok daha ağır yaşıyyorsunuz bazı şeyleri.küçücük bir kırgınlık bile gözünüze öyle büyük görünüyorki.
üzülmeyin denmez zaten yaşananların üstüne ama kızlar artık hiçbirimizin kendimizi düşünme lüksü yok.varsa yok sa bebişler.biz ne hissedersek etkileniyolar ve onlar için sağlam durmak ayakta kalmak zorundayız.nolur kendinizi en güçsüz hissettiğiniz anda bebişi ve onun güçlü olması gerektiğini unutmayın.Allah her türlü sıkıntılarımızdan kurtarsın bizi.sabır versin bize.bebişlerimize de sağlık...
hamilelikte cilt durumundan bahsedilmiş bir ara.
benim hep poblemli bir cildim oldu.yağlı bir cilt tipim var.hamilelikte bir ara bayağ düzelmişti sonra yine bozuldu.
hastaneye geldiğimden beri iyice azdı.ergeliğimde bu kadar sivilce çıkarmadım:)yanaklarım ve çenemin altı felaket durumda.gece kaşıntısından uykudan uyanıyorum.zaten oğlum tuvalete gitme sıklığımı artırdığı için çok muhteşem uyumuyodum bide sivilce derdi çıktı.
hastanedeyim bişey yapamıyorum yüzüme.anneme dove sabun aldırdım hergün yıkayım bari gözenekler açılsın diye.bişey farketmedi.
yarın bir aksilik olmazsa ultrasonla bakıcaklar bebişe.en son iki hafta önce bakmışlardı.gelişimi nasıl merak ediyorum.inşallah herşey yolundadır.
aayyyyy minnoş oğluşumun cicişleri yıkanıyor şuan makinede,bi posta daha atıcam beyaz cicişleri kaldı, onlarda yıkanıcak.nası heyecan yaptım :109:..tek tek içlerindeki etiketleri kestim sırtını kaşındırmasın diyerenkli beyaz ayırdım onları..ölürüm yaaaaa minnak minnak ,doğucakta adam olucak büyücek inşallah...ahhh görmeden özledim kuzumu ben yaaa:97:
gözüm yollarda
aayyyyy minnoş oğluşumun cicişleri yıkanıyor şuan makinede,bi posta daha atıcam beyaz cicişleri kaldı, onlarda yıkanıcak.nası heyecan yaptım :109:..tek tek içlerindeki etiketleri kestim sırtını kaşındırmasın diyerenkli beyaz ayırdım onları..ölürüm yaaaaa minnak minnak ,doğucakta adam olucak büyücek inşallah...ahhh görmeden özledim kuzumu ben yaaa:97:
gözüm yollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?