2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yabancı kültür derken sonuçta bize faydası olacaksa bunun neden denemeyelim ki ne farkeder
aynen yaaa çorabımı bile giyemiyorum karnım çok acıyor eşime giydirtiyorum valla
ayakkabımı zaten hep eşim giydiriyor uzun süredir
eğilip kalkmak zor oluyor gerçekten de

yok üni.hastanesine gitmedim öyle ama ilerde gidebilirim devam ederse
ama bir sürü kan tetkiki yaptırdım çıkmadı
neyse şimdilik atlatalım da sonrasını sonra düşünürüm artık
ben de 2 hafta sonra hazırlıklara başlarım çünkü ağırlaştım iice
uzun süre yürüyemiyorum
gerçi ben gidip tek bir yerden hepsini alacağım hiç gezip dolaşmayacağım
takarım annemi koluma bi gün alır gelirim hepsini
ay yok benim hormonlar baştan beri tavanda da malesef yasak o yüzden kardeş kardeş geziyoruz
hele bi doğurayım da şu abazalıktan jet hızıyla dönüş yapayım

mandiş bu arada liste yapacaktın sen unutmadın dimi o işi senden liste bekliyorum

saol canım.. daha önce de olmuştu yine böyle aynı yere gittik park ederken biri gelip arkadan çarpmıştı.. hep bizi mi buluyor allahım dedim dün nasıl sinir oldum anlatamam.. o daha şiddetliydi.. bu eşim parkettikten sonra kapıyı hafif araladı, adam o kadar hızlı geliyomuş ki küüüüüüüt diye bi ses geldi ayna gitti.. eşim kapıyı daha cok açmış olsa allah korusun ona da çarpardı kapıyı da alır götürürdü.. allah korudu yine.. verilmiş sadakamız varmış..

inşallah beğenirsin canım hediyeleri ya.. sabırsızlanıyorum ben de bakalım ne düşünüceksin diye :)))

Furkan Emin'e ve sana kücük not yazdım :)))

hediye paketim yamulabilir gelene kadar kusura bakma artık canım

Allah korumuş sizi canım..verilmiş sadakınız varmış..bebişin cicilerini güle güle kullansın..güzel haberlerle dönersin inş..

saol canım aynen öyle, allah beterinden korusun diyoruz.. ama boşu boşuna 1 saat arabada oturdum ya ona sinir oldum ((
geri zekalı adam bi ayna için polis cağırcam dedi yaa.. diyo ki eşim polis gelse de bişey olmucak, tutanak tutalım gidelim.. 20 kişiyle konuştu telefonda.. araba abimin ne dicem ben ona şimdi.. neyse eşim de konuştu abisiyle olayı anlattı, abisi daha ılımlıydı valla tutun tutanak demiş kaza bu olur demiş.. adam yok nuh diyo peygamber demiyo.. inip iki tane çarpasım geldi

slm canim benim bilekte benimde vardi uyusma hamilelikte normal canim insallahh bebiste dönerde normal olu bebisin iiyi olmasina cokk sevindim canim benimseni..

slm canim benim ben pompa hic kullanmadim ama arkadas tekli kullanmistiseni..

cnm benim kıyamam baya dolmuşsun.üzme ne olur kendini..bebeğin için...
erkekler düşüncesiz mahluklar..bak benim kocam dünya iyisi bi insandır..ama canım cicim diyince melektir,suçlamaya kalk hep ben hep ben der,suçlu sen çıkarsın o derece bencildir..kabul etmez ama evin tek çocuğu her dediğini yapmışlar bencil biri olmuş..erkekler pışpışlanmaktan hoşlanıyorlar sesimiz çıktımı bizden kötüsü yok malesef..

ah tatlım bende sinir oluyorum düğün gibi sünnet yapanlara..hele böyle salona anne baba çocuk giriyorlar piste gelince çocuğu hooop kenara ,sonra anne baba yeniden evleniyo gibi dans etmiyolarmı ne salakça yaaçok gülüyorum gereksiz masraf bikere...bi gece önceden yak madem evin içinde kınanı çocuğa ,akrabalar arasında çok eğlence manyağıysan :) ertesi gün kestir mevlüt okut bitsin..ben gereksiz buluyorum salonda sünnet yapmayı..altın takan mevlüte gelince çocuğun yatağınada takar yani no problem

ah essiracım bitanem aklımdasın hep..yolun açık olsun kuzum hakkınızda hayırlısı olsun..eşin umarım yaptığının farkına varırda senin gibi güzel bi kadını kaybetmez..aileni takdir ediyorum..arkandalar ne güzel...kayınpederinede bravo arayı bulamadığı için öküz az elinden yemeğini yememiştir insan ara bulmaya çalışır..yaşasınlar artık babablı oğullu biarada.. değerini anlarlar merak etme cnm..bebeğinede kendine de iyi bak..bize yazmayı unutma fıstığım

ilahiii
aynen geçenlerde bende fenaydımm heryerim dökülüyordu , ama eşime hiçç caktırmadım
ay siz manyaksınız heee kızım dedim size azgınlıkta çare değil anacım pozisyon tutmayınca hevcesi kaçıyor insanın oyüzden 10 günde bir eyidir eyi

sizlere uygun site adı verebilirim belki daha uyguna gelir
tatlım sağolasın inceledim siteyi dediğin gibi 1 tl eksik ama şeker yada lavanta dahil değil.isim etiketide yapmıyolar oyüzden uygun..aslında isim etiketinide şekeride kendim yapsma daha uyguna gelebilir.bimde badem şekeri satılıyo içindede 100 adet var ,2 paket alsam 10 tl tutsun hadi..ismide kendim bilgisayarda ayarlayıp A4 kağıda bir sürü yazsam yazıcıdan çıkarıp kendim zımbalayabilirim kutuya daha uygun olabilir sağol cnm

cnm bebişine maşallah öncelikle..yorganını yıkıycaksanda elinde yıka cnm içlerindeki silikon yada elyaflar incecik oluyo sonra bozulabilri.ben ilk uyku setimi öle bozmuştumda accuk

aynen canım bende bılıyorum hata bende.işe git gel ,evi temızle, yemek yap.akşam bıde süslenpüslen yemek masasını kur. yemın ederım hergünüm böle 4 yıldır.kapıyı bı kere sac bas dagınık parfümsüz bakımsız acmadım.ama kendısı göbek önde gezıyor valla hep dıyorum bıraz kendımı salsam o meşhur sadakatin de biter.en ufak zorlukta çıkan tartısmaya bak.alışmış kudurmuştan beterdır derler ya ben alıstırdım herşey mükemmel olacak al sana.
essira sana da çok üzüldüm.bu erkeklerı cadı kazanında yakasım geliyobenim eşimde bılgısayarımı kurcalamaya sonra kavga cıkarmaya bayılır.sanki pavyonda senı basmıs gıbı bu ne tavır ınsan inanamıyor.bide aileler karışmış işe aman ya.inşallah hatasını anlar bi daha da tekrar etmez.

canim misler gibi yatsin saglikla bebisin annesi..

Canım bbir dua okutsana sen. Bak iki olmuş Allah korusun. Üsütünüzde nazar vardır, göz vardır belki o gider.

Ayrıca sen söyledikçe heyecanlanıyorum. Oğlum hiç görmediğim uzakta bir teyzesinden hediye alıcak. Burda herkesinkini görüp güzel dileklerimi paylaşıordum, kendim de hediyemi gönderirken çok heyecanlandım. Ama sen böyle diyince daha da heyecanlanıyorum. Hediyenin ne olduğunun önemi yok. Anlamı büyük.

Biz ismi Poyraz Emin olarak değiştirmiştik, tabii ben Ayşeye söylemediğim için listede Furkan Emin olarak kaldı Olsun ama Emin ne de olsa kaldı

slm canim benim masallahh sübhanallahhbebisine annesi..herseyin yolunda olmasina sevindim c
anim benim.en azindan tehlikeli zamn gecmis hadi güzün aydin canimseni..

aman canım size birşey olmadı ya..ne yapacaksın kaza geliyorum demez..ay birde huysuz adama denk gelmişsiniz aman aman iyi birşey olmadı..

ya korktuğum başıma geldi yaaa... eşime bile hep hafta sonu rüzgar emin diye anlattım (((( öyle de yazacaktım ama lisyeye bir bakayım dedim, furkan yazıyo allah allah dedim rüzgar değil miydi :26:

cok özür dilerim canım sana sormalıydım, kusura bakma nolur

aayyyyy minnoş oğluşumun cicişleri yıkanıyor şuan makinede,bi posta daha atıcam beyaz cicişleri kaldı, onlarda yıkanıcak.nası heyecan yaptım :109:..tek tek içlerindeki etiketleri kestim sırtını kaşındırmasın diye renkli beyaz ayırdım onları..ölürüm yaaaaa minnak minnak ,doğucakta adam olucak büyücek inşallah...ahhh görmeden özledim kuzumu ben yaaa:97:
gözüm yollarda

slm canim benim hormanlar mahvediyor cildi dogumdan sonra geciyor..inslalah yarin güzel haberler alirsin hersey yolundadirseni..

aayyyyy minnoş oğluşumun cicişleri yıkanıyor şuan makinede,bi posta daha atıcam beyaz cicişleri kaldı, onlarda yıkanıcak.nası heyecan yaptım :109:..tek tek içlerindeki etiketleri kestim sırtını kaşındırmasın diye renkli beyaz ayırdım onları..ölürüm yaaaaa minnak minnak ,doğucakta adam olucak büyücek inşallah...ahhh görmeden özledim kuzumu ben yaaa:97:
gözüm yollarda

aayyyyy minnoş oğluşumun cicişleri yıkanıyor şuan makinede,bi posta daha atıcam beyaz cicişleri kaldı, onlarda yıkanıcak.nası heyecan yaptım :109:..tek tek içlerindeki etiketleri kestim sırtını kaşındırmasın kuzumun diye renkli beyaz ayırdım onları..ölürüm yaaaaa minnak minnak ,doğucakta adam olucak büyücek inşallah...ahhh görmeden özledim kuzumu ben yaaa:97:
gözüm yollarda

misler gibi saglikla iyi günlerde giysin cicilerini annesi bebisin..yerim ben onun küccük cicilerini..sagsaglim kavusursun hepimiz inslalhh kuzularimiza..seni.

misler gibi saglikla iyi günlerde giysin cicilerini annesi bebisin..yerim ben onun küccük cicilerini..sagsaglim kavusursun hepimiz inslalhh kuzularimiza..seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…