2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

misler gibi saglikla iyi günlerde giysin cicilerini annesi bebisin..yerim ben onun küccük cicilerini..sagsaglim kavusursun hepimiz inslalhh kuzularimiza..seni...

misler gibi saglikla iyi günlerde giysin cicilerini annesi bebisin..yerim ben onun küccük cicilerini..sagsaglim kavusursun hepimiz inslalhh kuzularimiza..seni.

aminn teyzesiii.hepimizin inş.. yaznlı sen bana cvp yazarken bende aherdoya yazıyodum ikimizden mislerr gibi yazmışız heheh kalplerimiz bir cnm

tatlım güle güle kullansın kuzucun..geçen bi online alışveriş sitesinde satılıyodu görmüştüm bende beğenmiştim...misssler gibi giysin yavrun inş.. güzelmiş cnm

saol canım benim.. öyle de yumuşak ki, normal pamuklu gibi değil :))

bu arada kolay gelsin sana yıkamaya başlamışsın maşallah

ben de önümüzdeki haftadan sonra evdeyim nasipse, başlarım yıkama :)))

Canımmm ya ne alaka. Aşkolsun. Özür dilemekte neymiş. Ben Furkan'ı çok istiyordum. Eşim Poyraz'da çok ısrar etti. Ben de onu kırmadım. Poyraz Emin oldu. Bak ne güzel işte hediyesi Furkan Emin olarak geliyor. Anasının istediği oldu Büyüyünce anlatırım ona durumu.

Canım sen bir de ütüle onları. Asıl o zaman duygulanacaksın, minnacık hepsi. Hele o çoraplar, iç zıbınlar. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah..

cnm çok çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız Allah beterinden korusun cnm... hadi bakalım annesi git gör kuzucunu :)) Aldıklarını da güle güle kullan inşallahhh
Eki Görüntüle 556817

hastane çıkışımız bunun 10 lusu canlar :))))))
çok güzeller cnmmm sağlıklı sıhatli giydirmekte nasip olsın inşallahh
saol kuzucumm :)) valla attım bilene hatta bitti şimdi çıkarmaya gidiyorum bakalım nolmuş :))

ayy cnm yaaa bi asmaya başla ozamn çok avayip oluyosun minnacık şeyler neresinden asıcanı bilemiyosun :)) beniim yıkama şuanda bitti artık ütüye başlıcaz yarında dolabın kapitonelerini diktirip yıkıcam sonrada yavaş yavaş yerleştiririm artık :))

slm kizlar söyle gecmisi okuyup öyle yazmak istedim yeni bitirdim bende cocuklarla evde oturuyorum hava soguk benim kücük hasta olmus karnim diyo ilac verdim sicak sicak oturuyoruz biraz sonra yemek yeriz babamiz iste öyle kizlar..ESSIRACIM ARZUCUMM IKIZLERIMIZOLSUN canlarim üzmeyin kendinizi insallalhh hersey düzelir dualarim sizlerle allahim herkezin evine dirlik düzen mutluluk agiz tatliligi versin kurban olduugm allahim..BEBISLERINI GÖREN ANNISLERIMM:: eger atladigim arkadaslarim varsa affola büyük bir sabirla okudum inslaalh atlamamisisimdir atladiklarim varsa inslalhh hersey yolundadir hepinizi öpüyorum herkez kendine bebislere iiyii baksin bebisleri düsünelim kizlar az kaldi allahim hepimizin yardimcisi olsun..üzülmeyin kimse üzmesin kendini..EVINI TEMIZLEYEN arkadaslarim güle güle kirletin insallahh güzel günlerde..BEBISLERE CICILER ALAN ANNISLERIMM.. saglikla iyi günlerde giysinler cicilerini inslalhh...PAYLASTIGINIZ SEKERLER KECELER KAVANOZLAR::hepsi cokk güzeller paylastiginiz iicn tesekkür ederimm..TONTIRIKCIMM::hadi gözün aydin canim benim güle güle kullan canim yorma kendini en azindan üstünden sikintisi kalkmistir canim..BEBISLERIN CICILERINI YIKAYANLAR::misler gibi iiy günlerde saglikla giysinlar insalalhhhh..hepinizi öpüyorum canlarimallaha emanet olun inslalhh

eevveettt uyku setini çıkardım makinadan attığım gibi çıktı valla hiç bi bozulma falan yok misler gibi kokuyo ve bu son postaylaaaa yıkama bittii :)))

Kızlar bugün isim etiketleri ile ilgili konuşulunca ben de dedim hazırlayayım oğluşum için. 3 tane hazırladım. Biri hazır şablon. Diğer ikisini kendim yaptım.

Fikir olsun hangisi daha güzel. Ben karar veremedim, ona göre baskı alıcam.

Son düzenleme:

Ben de pazar günü akşama kadar ağladım... Eşim canımı sıktı da.. Takmamak lazım ama olmuyo işte

cnm aynen bende netten biraz araştırdımda bitane buldum sanada fikir olsun diye paylaşıyorum
bulut içine yazılan yazı gibi bi yazıda yazabilirsin.
bu arada hazır şablonları hangi siteden aldın link verirmisin.
bide hazır şablon dışındakilerini hangi programda yaptın

Son düzenleme:

Okuduklarıma inanamadım.. Böyle bir haksızlık nasıl yapılabilir. Çok üzüldüm inan.. Ağlama ama bebeğini düşün.. Söyleyecek kelime bulamıyorum yazık..

Bence ailesini araması iyi olmuş. Bu erkekler kadınları ağaç kavuğundan çıktı sanıp çok eziyor. Ailesinin kıza sahip çıkması çok önemli.. Kuyruğunu kıstırıp eşek gibi özür dileyecek. Bu yapılan hamile bir kadın için zor. Böyle zamanda insanın desteğe karşısındakinin de aklını başına getirmeye ihtiyacı oluyor. Kadınlar susup oturdukça daha çok tepesine çıkıyorlar eziyorlar.. Asla tahammül edemiyorum. Daha yazacak çok şey var ama bana düşmez diye yazamıyorum..

oyy oyy sen iyiden iyiyee annee oldun bileee.etiketlerini kesmen cok büyük bişi ,aferin sanaa
bazı görgüsüzler varr sırf markaları görünsün diye kıyafetlerin etiketlerini kesmiyorlar ,bebekler huzursuz olunca da mıy mıyy ediyorlar sinir oluyorum
bende kızımın etiketlerinii daha dogmadan kesmiştimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…