ay siz manyaksınız heeekızım dedim size azgınlıkta çare değil anacım pozisyon tutmayınca hevcesi kaçıyor insanın oyüzden 10 günde bir eyidir eyi
Canım ben bu ilki hariç diğer dört park yatağı da gördüm. Tortoise, crest gibi markaların değil mi? Öyle hatırlıyorum. Açıkçası bana kumaşları biraz dandik gibi geldi. Ben özellikle sonuncusuna karar vermiştim, nolursa olsun alcam bile diyodum. Sonra gidip orda gördüm. Kumaşı böyle naylon gibi, nasıl anlatim. İşte kalitesiz gibi geldi. Fiyatına baksan öyle değil ama. Kraftın modeline 200 civarı diyolarya, buna da öyle demişlerdi. Ben emin olamadım, krafta bakınca, aradaki kalite farkını gözümle görünce, vazgeçtim. Ama tabi kulanmadığım için böyle kesin konuşmak istemem. Bebişlerle birlikte görücez. Gerçi sonuçta park yatak, ne kadar kötü olabilir diyosun ama işte.
Her neyse, sen alıcam ben dersen, sonuncusu derim. Ben onu beğenmiştim baya.
canım dün yazmışsın umarım bu saate kadar sular durulmuşturarzudan sonra bir kötü haberde benden. eşimle tartıştık daha doğrusu o tartıştı ben sessiz kaldım sadece sustum bişi demedim. facebookta benim duvarımda yakın bi kız arkadaşımla bi resmim var kız arkadaşımın elinde rakı bardağı var. bendede su. ben içmem eşimde bilir herkes bilir. eşimin halasının kızıyla dışarı çıktık laptopumu karıştırmış. resmi görmüş. çıldırmış ben eve geldiğimde zivanadan çıkmıştı her yeri yumrukladı bağırdı çağırdı ve beni namuzsuzlukla suçladı. rakı masalarının kadını olmakla. o facede benim bütün ailem var babam annem kardeşlerim amcalarım dedim gizlenecek saklanacak namussuzluk olucak bişi olsaydı koymazdım dedim.bana git dedi. defol git seni istemiyorum. sakinleşmek ve onunda beynine kan gitmesi için kendimize 24 saat zaman verdim. oturma odasına girdiğimde orda oturuyordu. dediki duymadın yada anlamadın galiba yada sana yarım ağızla söylenmiş gibi gelebilir ama tam kulağının aç dedi. diyorum DEFOL git. tamam dedim. annemi babamı ve amcamı aradım bana yapılanları aradım. babam aklını yedi şimdi antepten annem babam 4 amcam ve 2 halam beni alamaya geliyor bütün aile birbirine haber vermiş telefonum susmuyor. baba ben namussuzmuşum dedim o namusun hesabını bana vericek dedi.bi ona kız verdik düğününü derneğini yaptık seninle hep övündük ayıbını sevabını ben bilirim o namussuz keleimesini bana saöyleyecek dedi. girip çıkıp taciz ediyor beni şimdi .ailem gelinceye kadar sabır çekmekteyim. bu yanlız şehirde bu sevgisizliğin içinde boğuluyorum bana atılan bu saygısızla cümleleri yutamıyorum yağmur yağıyor ben ağlıyorum 36 saatir kesintisiz.anne gelin beni kurtarın lütfen............bebeğimle ölmek üzereyiz
kızlar bugün doktora gidiyorum raporumu yazdırmaya artık tamamen ev hanımı oldum :)) kuzumun çamaşırları harıl harıl yıkanıyo şuanda bettaniyeler yıkanıyo bi uyku seti kaldı onuda yıkadımmı tamamdır yıkancak bişeyi kalmıyo kuzumun bundan sonrası ütü faslı...
kızlarr bişi sorcam son haftada bebeğimin hareketleri azaldı yanee geçen haftaya kadar karnımda dans eden oğlum artık az tepikliyo boyna göbeğime doğru dayanıyo itiyo kendiini acaba yeri azaldıgı içinmi bugün doktorla konuşucam ama korkuyorum biraz(
canım öncelikle yeni camların hayırlı olsun güle güle kullanohhhh evin de temizlenmiş mis gibi olmuş iyi günlerde kirlet tatlım, iyi de çalıştırmışsın kocanı sana da bu yakışır walla tebrik ediyorum canım
teşekkürler canlarım hırkanın kafa kısmını ben akıl ettim bebişim :) kulakları olsun istedim minnoşumunannemde kırmamış beni yapıvermiş buarada tontirikcim cnm bide 2 gecedir rüyamda gecelik arıyorum kendime deli gibi gecelik bakıyorum ama bulamıyorum istediğim gibi..aynen gerçek hayattaki olduğu gibi ne gecelikmiş bee eşiminde dediği gibi .. doğurucaz ama geceliğim yok hala.. :26: bulucam inş. az kaldı
saol tatlım inan iki gündür ağlamakta içim dışıma çıktı canım hiç bir şey yemek istemiyor. ben aileni keşke karıştırmasaydın diyen arkadaşları bi konuda aydınlatmak istiyorum. tartışmamız cumartesi saat 17:00 gibi oldu benaileme pazar gecesi haber verdim. çünkü ilk git dediğinde dikkate almadım sinirle dediğini düşündüm. gittim odama kuran okudum zikir çektim ağladım ağlaya ağlaya uyudum. ertesi gün evde hiç karşılaşmamaya özen gösterdik. sonra beni öğleden sonra görünce. dediki dün belki tam duymadın yarım ağızla oldu ama tam kulağın duysun diye dolu dolu söylüyorum defol git. dedi. bunun üstüne ailemi aradım. onlarda gene bir gece geçirin belki karıkoca tartışmasıdır canım ci-cim der düzelir diye sabaha kadar beklediler ama eşimden tık yok. onun üstüne sabah yola çıktılar bir amcam adanada diğer amcam muğlada annem babam antepte iki halamda diyarbakırda. babam herkese haber vermiş. telefonum hiç susmadı sonra hepsi birden bende geliyorum bende geliyorum derken 5 araba yola düştüler. ağlama şiddetim dahada arttı ailemin beni çok sevdiğini biliyorumda işini gücünü bırakıp hepsinin 20 saatlik yola çıkmaları kocam tarafından kırılan grurumu bir nebze onardı. ben elimden geleni yaptım inanın kendime rağmen ruhuma rağmen işimi gücümü onun için bırakıp bu dağa geldim. eş kahrı kayınpeder kahrı çektim soldum enerjim kalmadı. o resmi özellikle koymuştum çünkü o çok sevdiğim arakadaşımın doğum günüydü eski bi anıyı resmi paylaşıp onuda mutlu etmek istemiştim. diyemedim bunları kocam içimde kaldı büyüdü. 2 sayfalık bir mektup yazdım ona hiç tanımadığı karısından. allaha bıraktım sonra işimi o nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi hayırda ondan şerde ondan. kocam bavulları kapının önünde görünce bi duraksadı bişi demedi yüzü düştü. hem kovdun hemde grurmu yaptın anlamadım. bildiğim tel şey ruhum iyileşmeden hiç bir şeye karar vermiycem
offfffffffff kızlar offffffffffffffffff
bu erkekler niye bu kadar nankör cumartesi gecesi eşimle tartıştık yazmıştım size nedenine gelince her zamanki gibi para( oğluma bir tane oyuncak aldım diye bana dediki vallahi en sonunda bu para konusunda sana hakkımı helal etmiycem yeter ya biz enayi gibi çalışyoruz dedi çekti gitti sigarasını içmeye ben hiç bir şey söylemedim ona bu zamana kadar babası sağolsun ömrümü yedi şimdi anlatsam uzun sürecek ama anlatmasam da rahatlayamıycam...
sene 2007 aralık Daha 2 aylık evliydim o zaman k.v lerle beraber oturuyoduk ben saklayamam diye altınlarımı k.v ye verdim saklasın diye bi gün k.p geldi kızım bana 3 tane bilezik borç verirmisin dedi eşimle konuştum 3 tane bilezik beni öldürmezdi verdik sonra eşimin teyzesinin kocası vefat etmişti onun okutması hep birlikte şehir dışına gidecektik eşim dediki bilezikleri annemden iste evde kalmasın ne olur ne olmaz tamam dedim k.v ye söyledim a arada bunlar k.p ile bakıştı zaten o an içime bişey düştü aradan 5 dk geçmedi k.p geldi e kızım şey oldu acil para lazım oldu bizde bilezikleri bozdurduk o an varya tam anlamıyla kaynar sular döküldü eşime baktım ne söyliycek diye sustu haberi yoktu biliyorum ama benim yerime onun birşeyler söylemesini isterdim k.p ye döndüm hayırlısı ne ise o olsun dedim ama içime oturdu zaten konuşamadım tutuldum resmen, neyse aradan biraz zamana eşim eve erken geldi bankaya gitmişler babasına 10,000 tl kredi çekmiş benim akıllı kocam hiç birşey demedim helal olsun dedim evlendikten sonra 1,5 sene k.vlerle beraber oturduk eşim buarada babası için gül gibi işini bıraktı babası kahveye ortak olmuş onun başına geçti gecenin köründe eve geliyordu leş gibi sigara kokuyodu ben karnım burnumda gece yarılarına kadar onu bekliyodum sonra kahve battı buda dımdızlak ortada kaldı 1,5 senenin sonunda k.v ile k.p köydeyken ev sahibi bizi evden çıkarttı k.p kılını bile kıpırdatıp memleketten gelmedi ben kucağımda 3,5 aylık çocukla ev taşıdım sonrada hemen işe başladım ve ozaman dan bu zamana hala çalışıyorum o arada kayın pederimin bize attığı kazıklar bini geçti tabi eşimin adına çektiği krediyi ödemedi ve eşimin maaşına haciz geldi halada devam ediyo ayda nerden baksanız çok rahat 500 tl kesinti oluyo ama beni eşim olacak herif ağzını açıpta bir kelime edemiyo eşimin kredi kartlarını batırdı gittim kendi adıma 5,000 tl kredi çektim sonra yine bizi batırdı gittim bu seferde 15,000 tl kredi çektim ama yok anam borç bitmiyo çalışıyorum o kadar ne elde var ne avuçta daha işe yeni başlamışım eşimin ortanca abisi bankacı bana bi mesaj geldi krediniz onaylandı hayırdır dedim bizde eşime konuşuyoruz o ara kredi mi çeksek tekrar diye abisini aradım aa gülcan senin haberin yokmu babamlar senin adına 9,000 tl lik kredi başvurusu yaptı gel burdan ama benim salak kocam onada tamam dedi bende gittim imzaladım sadece eşimede söyledim babanla konuş bana niye haber vermeiş diye ama konuşurmu yok babası kıymetli aman kırılmasın karısı darmadağın olsun ama babasının incileri dökülmesin sonra ben söyledim dedimkş baba böyle birşey yapıyosunuz bari banada haber verseydiniz dedim ne dese beğenirsiniz iptal ettirin ozaman kendim varya tam bir ezik gibi hissettim neyse bu kalktı mutfağa gitti bizde kalktık eve gidicez arabya bindik eşim bana dediki mutlu oldunmu babamı ağlattın dedi öyle mi dedim 1 hafta konuşmadım 1 haftanın sonunda dedimki madem anan baban bukadar önemli buyur çek git kapı orda ananla babanla yaşa ben çocuğuma bakarım kimseyede muhtaç olmam dedim boşıycaktım adamı o kadar zoruma gittiki araya kardeşim eşi filan girdi bu tabi hata yaptığını kabul etti ama benim eşim akıllanmaz ben biliyorum. eşim bana sürekli çok para harcıyosun der ALLAH var para harcamayı severim ama kendime hiç birşey almam ilk hamileliğimden olan kıyafetlerimi giyiyorum hala hep oğluma birşeyler alırım ve birde boğazımıza gezmeye bile getirmiyo eşim bizi para gitmesin diye bende eşime kızıyorum yerken bu yediklerinin nerden geldiğini hiç sormuyosun diye neyse kızlar işte böyle ben k.pden çok çektim ama bir günden birgüne ne karşısına geçip tek kelime ettim nede surat astım ama hala da yüzsüzdür kızıma hamile olduğumu öğrendim hastaneydim k.p aradı ben zannediyorumki hayırlı olsu demeye arıyor nerdeeeeeeeeee yüzsüz senin sicilin nasıl diye soruyor taksi alacakmış ta senin üzerine kredi çekebilirmiyiz diye soruyo bende benim sicilim bozuk kredi falan çekemem dedim gitti senetle kendine taksi aldı bide plaka kiraladı şimdi baba oğul ikisi takside çalışıyo eşim ek gelir olsun diye çalışıyorum diye ama ben salağım sanki bilmiyorum babasını borçlarını ödemek için çalıştığını bizim evliliğimzde di tek sorun eşimin babası ve onun borçları oldu zamanın da karıya kıza para yedirdi p.....k ş...z ceremesini ben evlatlarım çekiyoruz ama eşime hiç acımıyrum iyi oluyo ona ama işte gelin görünki acısını bende çıkartıyo bebek için alış verişe gidelim dedim para yok dedi hiç bir şey almadım kızıma hepsi başkalarından gelecek neyapayım bneimde sınavım buymuş diyorum tevekkül ediyorum elbet yapılanları RABBİM görüyo ama k.p ye hakkımı helal etmiyorum eşime mesaj attım az önce senin yüzünden 2 gündür nefes darlığı çekiyorum ve sancım eğer bebeğime birşey olursa asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum bun böyle bil. şu halimle hala çalışıp seni düşündüğüm için asıl enayi olan benmişim bunu anladım dedim.. bana geriye göderdiği mesaj çalışma o zaman oldu bende NANKÖR diye cavapladım hala ses yok yazıklar olsun ne diyim insanın çok zoruna gidiyo ama elden ne gelir
teşekkür edrim canım çok iyi oldu banada moral oldu.
selam canım bizler iyiyiz çok şükür..çalışıyoruz işte ne yapalım..oh evim mis gibi olmuş ne mutlu sana..güle güle kirlet canım..
..
daima iyi olun inş.
MadamCocosh
İyiyiz canım sağol. Temizliğin hayırlı olsun. Oğlun mis gibi uyusun temiz odasında inşallah!
amin canım çok saolcanim misler gibi yatsin saglikla bebisin annesi..
ohh mis ellerine saglık paşan saglıkla sıhhatle yatsın inşeevveettt uyku setini çıkardım makinadan attığım gibi çıktı valla hiç bi bozulma falan yok misler gibi kokuyo ve bu son postaylaaaa yıkama bittii :)))
Kızlar size demiştim sancım var diye baktım dayanamıyorum bastım gittim doktora aslında cuma gidecektim ama dayanamadım çok şükür ultrason muayenesinde bi sıkıntı çıkmadı doktor idrar tahlili istedi birde nst ye bağladı nst desıkıntı çıkmadı ama idrarda enfeksiyon varmış ağrım ondan mış bir sürü ilaç verdi hatta kum bile döküyo olabilirsin dedi( aman ne yapayım ben kızımı görmüşüm kalp atışlarını dinlemişim daha ne isterim bütüm sıkıntılar vız gelir tırıs gider eşim bile umrumda değil inanın bu arada rabbim dualarımı kabul etti çok şükür kızım dönmüş sonunda çok üzülmüştüm dönmez diye ama dönmüş zaten bir kaç gündür anlamıştım otururken kaburgalarım acıyodu şimdi bile maşallah çok hareketli popoyu dikiyo sürekli :))) bu arada kızım 1641 gr olmuş teyzeleri boyuda 42 cm dedi doktor nasıl mutluyum anlatamam size çok şükür mevlama kucağımızada almayı nasip eder inşallah
Kızlar size demiştim sancım var diye baktım dayanamıyorum bastım gittim doktora aslında cuma gidecektim ama dayanamadım çok şükür ultrason muayenesinde bi sıkıntı çıkmadı doktor idrar tahlili istedi birde nst ye bağladı nst desıkıntı çıkmadı ama idrarda enfeksiyon varmış ağrım ondan mış bir sürü ilaç verdi hatta kum bile döküyo olabilirsin dedi( aman ne yapayım ben kızımı görmüşüm kalp atışlarını dinlemişim daha ne isterim bütüm sıkıntılar vız gelir tırıs gider eşim bile umrumda değil inanın bu arada rabbim dualarımı kabul etti çok şükür kızım dönmüş sonunda çok üzülmüştüm dönmez diye ama dönmüş zaten bir kaç gündür anlamıştım otururken kaburgalarım acıyodu şimdi bile maşallah çok hareketli popoyu dikiyo sürekli :))) bu arada kızım 1641 gr olmuş teyzeleri boyuda 42 cm dedi doktor nasıl mutluyum anlatamam size çok şükür mevlama kucağımızada almayı nasip eder inşallah
cnm hangi programla nasıl yaptın bunu tatlımKızlar bugün isim etiketleri ile ilgili konuşulunca ben de dedim hazırlayayım oğluşum için. 3 tane hazırladım. Biri hazır şablon. Diğer ikisini kendim yaptım.
Fikir olsun hangisi daha güzel. Ben karar veremedim, ona göre baskı alıcam.
Eki Görüntüle 556847
Eki Görüntüle 556848
Eki Görüntüle 556849
Süslü bebek Malzemeleri bu siteye bakabilirsin kampanyalı ürünleride oluyor yerleride eminönü havuzluhanda...
cnm hangi programla nasıl yaptın bunu tatlım
TONTİRİK seninde paylaştığına bayıldım cnm..bir dilek tuttuk gerçek oldu harika aynısından yapıcam özendim ayol hihoyytt
cnm sevindim herşeyin yolunda olmasına.için rahatlamış.hem bebişide görmek iyi gelmiş sana.[/QUOT
çok teşekkür ederim canım benim evet canım çok iyi geldi kızımı görmek çok rahatladım
hadi gözün aydin canim bebisin iyi olmasina cokk sevindimm..sende dikkat et canim üsütme..hic birseyide kafana takma olur gider her evlilikte olan seyler allahim agzinizin tatini bozmasin dirlik düzen agiz tatliligi versin yuvana hepimize inslalahhh..masallahh sübhanallahh kizinainasallahh aminn canim saglikla sihatle sagsaglim aliriz insallahh hepimiz kucaklarimiza.. seni..
cnm hangi programla nasıl yaptın bunu tatlım
TONTİRİK seninde paylaştığına bayıldım cnm..bir dilek tuttuk gerçek oldu harika aynısından yapıcam özendim ayol hihoyytt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?