2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım öncelikle yeni camların hayırlı olsun güle güle kullan ohhhh evin de temizlenmiş mis gibi olmuş iyi günlerde kirlet tatlım, iyi de çalıştırmışsın kocanı sana da bu yakışır walla tebrik ediyorum canım

canım bende bunları gördüm sondakı ıkısnı mağazada gördüm ve kalıte konusunda özellıkle o sonda olan iyi değil, çok naylon 2.daha iyi gibi ama gormeden bilemeyeceğim

canım dün yazmışsın umarım bu saate kadar sular durulmuştur
ne olursa olsun önce bebğin, sakın ağlayıp onu üzme

uyku setını yıkadıysan sonuç nasıl?
makına da yapışıp kalır diye korkuyorum yıkamadım daha,elımde yıkasam da kurumaz bu havada

ayy tatlımm sagolasınn

kocamdan Allah razı olsun cok yardımı oldu bana.arada uyuzluk yapsada iyidir benim beyim :))

tatlım hırkanın kulaklarına bayıldım ısırırım içindekinin kulaklarını ben oyşşşşş bu arada o nasıl rüya öle yaa ama okuyorum iki gündür hamurişlerine dalmışsın cıssss yasak güzelim kendini yalnız hissetme bende bulamadım daha o geceliği ama bulucam inat ettim aynı cümleyi eşimde kurdu dio ne gecelikmiş beeeee kardeş olma ihtimalleri war mı ki acaba bi de lizöz olayı war onu da bulamadım güzel bişe offff ne çileli başım warmış

Ne desen o kadar haklısın ki... Ama bu duruşun eşinin burnunu sürtecek ve hatasını anlayacağını sanıyorum ve bir daha sana böyle davranmaya cesaret edemeyecek..

Canım ben hazır şablonu nette buldum its a boy clipart ya da clipart boy bayb yazınca değişik şeyler çıkıyor.

Genelde çözünürlükleri kötü çok beğenmedim hazır şablonları.

Kendi yaptıklarımı da word de yapıyorum, paintte düzenliyorum.

Kızlar size demiştim sancım var diye baktım dayanamıyorum bastım gittim doktora aslında cuma gidecektim ama dayanamadım çok şükür ultrason muayenesinde bi sıkıntı çıkmadı doktor idrar tahlili istedi birde nst ye bağladı nst desıkıntı çıkmadı ama idrarda enfeksiyon varmış ağrım ondan mış bir sürü ilaç verdi hatta kum bile döküyo olabilirsin dedi ( aman ne yapayım ben kızımı görmüşüm kalp atışlarını dinlemişim daha ne isterim bütüm sıkıntılar vız gelir tırıs gider eşim bile umrumda değil inanın bu arada rabbim dualarımı kabul etti çok şükür kızım dönmüş sonunda çok üzülmüştüm dönmez diye ama dönmüş zaten bir kaç gündür anlamıştım otururken kaburgalarım acıyodu şimdi bile maşallah çok hareketli popoyu dikiyo sürekli :))) bu arada kızım 1641 gr olmuş teyzeleri boyuda 42 cm dedi doktor nasıl mutluyum anlatamam size çok şükür mevlama kucağımızada almayı nasip eder inşallah

Umarım bir an önce düzelir durumlar.Tamda doğum öncesi,bende dün akşam anlatmıştım eşimle aramız bozuldu diye.Sanırım iki tarafta karşılıklı stresten dolayı böyle oluyor ama burda gerçekten eşlerimize büyük pay düşüyor.Tabi anlayışlı iseler...Yoksa da yıpranan hep kadınlar ve çocuklar oluyor arada...

Allah ım kimsenin yuvasını,dirlik ve düzenini bozmasın inşallah.Amin...

Bizde bugün dr a gittik.Doğum öncesi iznimi yazdırdım hayırlısı ile.Evdeyim artık.Bebişlerin odası ve kıyafetleri var sırada beni bekliyor :)4 tane iğne yazdı dr um erken doğum felan olur diye ciğer geliştirici.2 sini bugün yaptırdım,2 sini de yarın inşallah...3 hafta sonra kontrolüm var.İnşallah ogünleride bebişlerim göbüşümde görürüm.İnşallah en azından 36.haftayı buluruz sağ salim hayırlısı ile...

Canım ya Allah sana sabır versin, kocanla birlikte huzur versin. Sıkıntıların cogunu atlatmissin aslında, eminim kocan da artık seni anlamay hak vermeye başlayacaktır sadece biraz daha sabret. Allah cocuklarından güldürsün seni...

.

selam canım bizler iyiyiz çok şükür..çalışıyoruz işte ne yapalım..oh evim mis gibi olmuş ne mutlu sana..güle güle kirlet canım..

..
teşekkür edrim canım çok iyi oldu banada moral oldu

MadamCocosh

İyiyiz canım sağol. Temizliğin hayırlı olsun. Oğlun mis gibi uyusun temiz odasında inşallah!
daima iyi olun inş.
teşekkür edrim canım çok iyi olduk
darısıda sizlere olsun

canim misler gibi yatsin saglikla bebisin annesi..
amin canım çok saol
eevveettt uyku setini çıkardım makinadan attığım gibi çıktı valla hiç bi bozulma falan yok misler gibi kokuyo ve bu son postaylaaaa yıkama bittii :)))
ohh mis ellerine saglık paşan saglıkla sıhhatle yatsın inş
taze ev hanımı seniii
ogluşunun iyi olmasına sevindim canım oh rahatladın artık bol bol dinlen paşanı bekle

Son düzenleme:

cnm sevindim herşeyin yolunda olmasına.için rahatlamış.hem bebişide görmek iyi gelmiş sana.

hadi gözün aydin canim bebisin iyi olmasina cokk sevindimm..sende dikkat et canim üsütme..hic birseyide kafana takma olur gider her evlilikte olan seyler allahim agzinizin tatini bozmasin dirlik düzen agiz tatliligi versin yuvana hepimize inslalahhh..masallahh sübhanallahh kizinainasallahh aminn canim saglikla sihatle sagsaglim aliriz insallahh hepimiz kucaklarimiza..seni..

cnm hangi programla nasıl yaptın bunu tatlım
TONTİRİK seninde paylaştığına bayıldım cnm..bir dilek tuttuk gerçek oldu harika aynısından yapıcam özendim ayol hihoyytt

Süslü bebek Malzemeleri bu siteye bakabilirsin kampanyalı ürünleride oluyor yerleride eminönü havuzluhanda...

Ben yurtdisindayim, annemler havuzluhanda bu magazaya gitmisler. Ben web sayfasindan uc degisik model begendim, duzine duzine satiyorlarmis. Annemler belirledigim modellerden birer duzine alip getirecekler gelirken. Baska bir dukkanin urunlerine de netten bakmis, begenmemistim. Bu suslu bebektekiler hosuma gitti. Bir de sepet alacaklar sanirim annemler. Kapi susu, sepet, seker, su bu 100 tl diye kampanya duyuruyorlardi sayfalarinda. Kampanyali sekerlerden birini begenirseniz dusunebilirsiniz!

Ohh ne güzel bebişlerimiz iyi olsun. Maşallahhhh

Sen de bu ara dikkat et cnm, ilaçlarını düzenli kullan. Bir an önce temizlenir inşallah enfeksiyon. Geçmiş olsun tekrardan.

TONTİRİK seninde paylaştığına bayıldım cnm..bir dilek tuttuk gerçek oldu harika aynısından yapıcam özendim ayol hihoyytt

canım bütün resimleri internette buluyorum. sonra word de metin kutusu açıyorum. resimlei içine yerleştiriyorum, yazıyı yazıyorum.

en son klavyede print screen tuşu var. Ona basıyorum. Sonra paintte yapıştır yapıp, öyle kaydediyorum. sonra resim oluyor o (jpeg) wordde yanyana bir sürü yerleştiriyorum. öyle biraz karışık oldu galiba benim de anlatımım. Ama yaptığım tam olarak böyle cnm.

benimde çok hoşuma gitti, bir dilek tuttuk, gerçek oldu cümlesi.

sağol canım ALLAH razıı olsun duaların için RABBİM cümlemizin yuvasına dirlik versin inşallah canım

canım bütün resimleri internette buluyorum. sonra word de metin kutusu açıyorum. resimlei içine yerleştiriyorum, yazıyı yazıyorum.

en son klavyede print screen tuşu var. Ona basıyorum. Sonra paintte yapıştır yapıp, öyle kaydediyorum. sonra resim oluyor o (jpeg) wordde yanyana bir sürü yerleştiriyorum. öyle biraz karışık oldu galiba benim de anlatımım. Ama yaptığım tam olarak böyle cnm.

benimde çok hoşuma gitti, bir dilek tuttuk, gerçek oldu cümlesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…