2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ohh ne güzel bebişlerimiz iyi olsun. Maşallahhhh

Sen de bu ara dikkat et cnm, ilaçlarını düzenli kullan. Bir an önce temizlenir inşallah enfeksiyon. Geçmiş olsun tekrardan.

sağolasın teyzesi hepimizin bebişleri iyi olsun inşallah vallahi artık dikkat edicem kendime hiçbirşeyi takmıycam kafama sadece evlatlarımı düşünücem buzamana kadar düşündümde ne oldu sanki dimi canıım yaaaa

Canım bak bu son hali. Eğer beğenirsen senin oğluşunun ismini ekleyeyim, word de çoğaltayım, mail atayım sana? ya da beğenip başka isteyen olursa, isimleri özelden msj atın kızlar. Göndereyim sizlere de. Ne de olsa şablon hazır. Sadece isim yazıp, word de çoğaltıcam.

Herşey evlatlarımız için tatlım. Bazen sırf çocuklarımız için bile güçlü olmamız gerekiyor. Bak ne kadar zorluklar çekmişşin. Bu hastalıklar bazen sırf üzüldüğümüz şeyler için çıkıyor. Bencillik her zaman kötü birşey değildir. Dozunda ayarlanınca insana mutluluk getirir. Kişi kendini iyi hissetmeden, önce kendini mutlu etmeden bence çevresindekileri de mutlu edemez.

İyi akşamlaaaarrr ben yine muhabbetin bitmek üzere olduğu bi zamanda geldimm geçmişi okuduğum kadarıyla Tontirik şekerim güle güle otur evinde kuzularınla ve eşinle birlikte eline sağlık.. essira allah yardımcın olsun bana sanki eşinde başka sorunlar da varmış gibi geldi psikolojik yanii nebiliim umarım doğru kararı verirsin üzücü.. tğbacımm izne çıkmışın ohhh ne güzel darısı başıma diyiiim.. hastaneden mutlu haberlerle döneneler hayırlı olsunnn..... Melone öpüyorum seni yavrumm

kesinlikle haklısın canım önce ben bir mutlu olayımda sonra barım diğer insanları mutlu etmeye :)))))

ah kuzum teşekkür ederim ama bende yaptım kiiii ben şimdilik isminin altını boş bıraktım çünkü doğduktan sonra tarihte ekliycem..hem denemelik yaptım bunu başka denemelerde yapıcam.başka resimler bulup sağol cnm benim düşünmen yeter.bak bende şimdilik böyle yaptım deneme amaçlı basit bişey ama soyad kısmını karalayıp ekliyorum deşifre olmasın oğluşum cümle aleme

kızlar asıl merak ettiğim konu doğum yapıcağımıza nasıl emin olucaz..yalancı sancılar olabiliyor kimilerinde malum,gerçi nişan gelmesi olunca hafif bir iki damla kan gelirmiş ve o net doğum sancısı olurmuş..ikinciye anne olucaklar tecrübeli hatunlarım anlatın aydınlatın bakalım bu amatör anne adAylarını ..nasıl bi sancı ,nasıl bir ağrı..evet doğum başladı demek için sebepleri sıralayın canlarımmm

Son düzenleme:

Canım tarih ben de eklicektim. Ama sonra vazgeçtimoğum, çünkü şimdiden hazırlıcam. Doğum sonrası uğraşamam diye düşündüm. Bu leylek olayını da çok seviyorum. Çok sempatik. Renklerini değiştirip, bir de çerçeve eklersen çok daha güzel olur canım. Senin de eline sağlık. Böyle uğraşmanın keyfi cidden bambaşka...

iyi geceler annişler ve uyumayan kuzuları

hamarat anneler sarmış topikimizi biz maviş tontiş ayak şeklinde çerçeve olan kadife şekerlerden beğendik babamızada gösterdik biz çıkamazsakta oyaptıracak bide babişlerin doğum hediyeleri konuşulmuştu bizde bişey beklemiyorduk ama şimdi hastane ücretini 2binden 1e düşürdük ve bilezik istediğimizi biliyor ikizim olsuncum sana bununla ilgili bişey anlatıcam birazdan

mandişim şuan bile seni yiyorum canım bende int hep tedavisi yok görüyorum ama iş yapınca ki bugün koltukları çekip tam temizlik yaptım ağrımadı ama nezaman dinlense hele gece deliriyo elim uyuşma karıncalanma ağrı ben bilgisayar başında ve sağ bilekle yıllarca hesap yaptım koyardım elimi tıktık gün boyu hesap ve yazı meslek hastalığı olarak ilerde olacak bu ağrılar biliyorum ama 6yıldır evdeyim çalışırken aynısı olurdu şimdi hamilelikte acısı çıkıyor senin işinde sürekli el ve bilek çalıştırıyorsa oluyormuş bende çrş sorayım bakalım gerçi ilk kez nst bide tıpta nezamandır ult bakmıyorlar bakalım hem doğum şekline onlar ne diyecek oarada unutmazsam b vitamini ve mağnezyum veriliyormuş zaten inşallah doğumdan sonra geçerde

tontirikcim güle güle kullan nasıl fark ediyor ısı ses şuan yanda inşaat çalışması var kapı açıkken benim açıkmutfak olunca mutfağım genelde açık nasıl ses geliyor ama kapatınca oh mis sende buyıl ısın canım bizde kombiden çekicez gibi elektrikli klima bile bianda sıcak yapıyodu çatıdayız kombiyi sevmedik annemlerin merkezi sistemdi böyle kişiye özel olunca yakamıyorda insan bugün yine servisle uğraştım saatinde gelseler şaşıcam artı koca varken gelsinler istiyorum yok illa benim şansıma

esirra canım hayırlısı olsun artık ama çok pişman olacak hep diyoruz ya evlerde ne kazanlar kaynar ben önceden iki ayda ne anlamışlarda boşanıyorlar derdim bi kızın başına gelenleri duyunca hele okadar sevilen bi çocuğun karısına yaptıklarını artık bi kadın boşanma aşamasına gelmişse neler çekmiştir onu yargılamak olmaz ama bebiş olunca inşallah ailen gelince yaptığı hatayı tam anlar ve herkezin gönlünü alır canım yada biraz kafanı dinlemek sana ve onada iyi gelir oda anlasın bakalım eşten bebişten ayrı kalmak ne demek

ikizim maşallah kocanada babası okadar yapsın harcasın ağzı açılmasın sen kendi çalıştığınla bebişine yap bişeyler bide harcamana laf söylesin kusura bakmasın ama o sizin değil babasının borcunu ödüyor sende bunu başına vurmadığın için anlayamıyor sanırım yada senden bekliyorda bişey demeye yüzü yok canım bende evlendim kaç yıllık birikimim takılan takılarım hep kocamın kredi kartlarına gitti hep kart almış borç yapmış güya eve bişeyler alınmış e maaşıda çekmiş evlenince bana bişey söyleyemeyincede kartlar eline patlamış daha senem olmadan bisürü kart ödedim biz kardeşim gelmiş banka banka kart öderken paşamız yeni kartlar almış tamam eve ve bize harcıyor ama eşim zaten şuan 100lirası olsa şuan 200 harcar 3yıl geçirdim ama hem sülalesi altınlarımı istedi hem borçlara gitti enson bende burda işe giremedim annem patladı bi eviniz yok insan takıları eve arsaya harcar siz naptınız diye patladı ve ailemin evlerinin altında kapıcı dairesi o ara kiralıktı gelin burda oturun sende oda çalışsın bi eve girin yemekleri bizde yiyin yada boşan gel diyinceye kadar ozaman kocada kayınvalide de akıllandı bende aileme hiç bişey yansıtmıyordum o yüzden bazen ailelerin bişeyleri bilmesi gerekiyor biz sakladıkça onlarda herşey güllük gülüstanlık diye karışmıyor ve biyerde bişeyler patlak veriyor şimdi kocişin mamaşı az ama bana getirir o bi günde harcar zaten ben yıllarca koca fabrikayı planladım şimdi bütcemizi planlıyorum benim muhasebeci iyi çalışıyor der dışarda da yeriz gezerizde rabbim sağlık versin hastalığa para yetişmez ama diğer şeylere bulunur buarada şuan evin yarısı kanuni olarak benim ama borçlarını sayarsam senin hakkında benim diye takılıyorum oda hemen tamamını yapayım der ama rabbim muhtaç etmesin ama seninki okadar farklıki biz yemeyelim baba sen ye eh bide iki çocuğun var canım onlar için sen kendine borç yap kredi çek ve ya ev ya arsa al gerçi eviniz kendinizin mi bilmiyorum ama yaş okadar çabuk geçiyor

Cidden yuvayı dişi kuş yapıyor. Takdir ettim cnm seni. Eşini de, evini de ne güzel çekip çevirmişşin. Bir ev almışşın. Ailende destek olmuş ne güzel.

bende seni canim benimmm

slm canim benim gercek dogum nisan gelmesi suyun gelmesi bunlar bildigimiz seyler ama benim ikisindede gecmeyen kasik agrisi aet sancisi givbi birde bel agrisiyla birlikte oluyor belde kunt bir agri ve kasik agrisiyla beraber bacaklara kadar iniyor canim dinlenince gecmiyor benim böyle sabahtan basladi hic gecmedi sonra sancilarim gelmeye basladi sonra daha cokkk sik sik gelmeye basladi gecede suyum geldi canim ilk oglumdada yine ayni agrilar vardi agrilarim daha cokk hafifti sonra giderek bel kasik agrisi kasilmalar sonrada agrilardan dolayi devamli sik tuvalete gidiyordum sanki agridan birsey gelcek alt tarafindan gibi bir his ve kanamam geldi sonra dogum basladi canim benim doguma yaklastigi zamanlarda ishalde oluyorsun. böyle canim benim bende böyle oldu ikisindede agrilar ayni ama birinde su digerinde kan bosaldi cokkk fazlaydi hastaneye gidinceye kadar heryerim batmisti gelirse korkma cok kan kaybedince dogumdan sonra acayip birsekilde sitma tuttu beni cokk kötüydü kansiz kalinca hemen ilac vererek düzeltmislerdi ama bende kaldi bu sitma olayi canim benim bazen hasta olunca tutuyor cokk kötü birsey hani derler yaa her hamilelikte birsey kalir annede öyle seni canim benim insallahh iyi aciklama yapmisimdir sana..kendine iyi bak seni..

Son düzenleme:

ben geçen burda eğitime katıldım. adet sancısı gibi başlıyormuş, göbek üzerinde kasılmalarla ve sertleşmelerle, önceleri çok düzenli olmayan yavaş yavaş düzene giren, yarım saatte bir, 10 dkda bir gibi. En son artık hastaneye gitmemiz gereken 10 dkda yaklaşık 4 adet her biri 45-55 sn olan sancılarmış, bu da genellikle 3-4 cm açıklık demek oluyor, doğum 10cm de gerçekleşiyor, genellikle ilk kez anne olanlar için 13 saat civarı sürüyormuş 10 cmye ulaşmak.

ancak sancı gelmese de su gelmesi halinde enfeksiyon riskine karşı hastaneye gitmek gerekiyor.

sadece kenarlardan hafif çatladım sanıyordum, aynayla bir baktım göbeğin aşağı tarafları komple gitmiş çatamadığını düşünenlere bi ayna alıp bamalarını tavsiye ederim

Kızlar Çok Korkuyorum Bebek Çıkacak Gibi.. :18:
Aralık 20'ye Kalmayacak Bu İş Sanırım.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…