Ohh ne güzel bebişlerimiz iyi olsun. Maşallahhhh
Sen de bu ara dikkat et cnm, ilaçlarını düzenli kullan. Bir an önce temizlenir inşallah enfeksiyon. Geçmiş olsun tekrardan.
Kızlar bugün isim etiketleri ile ilgili konuşulunca ben de dedim hazırlayayım oğluşum için. 3 tane hazırladım. Biri hazır şablon. Diğer ikisini kendim yaptım.
Fikir olsun hangisi daha güzel. Ben karar veremedim, ona göre baskı alıcam.
Eki Görüntüle 556847
Eki Görüntüle 556848
Eki Görüntüle 556849
sağolasın teyzesi hepimizin bebişleri iyi olsun inşallah vallahi artık dikkat edicem kendime hiçbirşeyi takmıycam kafama sadece evlatlarımı düşünücem buzamana kadar düşündümde ne oldu sanki dimi canıım yaaaa
Herşey evlatlarımız için tatlım. Bazen sırf çocuklarımız için bile güçlü olmamız gerekiyor. Bak ne kadar zorluklar çekmişşin. Bu hastalıklar bazen sırf üzüldüğümüz şeyler için çıkıyor. Bencillik her zaman kötü birşey değildir. Dozunda ayarlanınca insana mutluluk getirir. Kişi kendini iyi hissetmeden, önce kendini mutlu etmeden bence çevresindekileri de mutlu edemez.
ah kuzum teşekkür ederim ama bende yaptım kiiiiCanım bak bu son hali. Eğer beğenirsen senin oğluşunun ismini ekleyeyim, word de çoğaltayım, mail atayım sana? ya da beğenip başka isteyen olursa, isimleri özelden msj atın kızlar. Göndereyim sizlere de. Ne de olsa şablon hazır. Sadece isim yazıp, word de çoğaltıcam.
Eki Görüntüle 556988
November82
Plasenta da kireçlenme neymiş canım?
Geçende bi arkadaşım, suda karlanma başlamış, doğum yakınmış gibi bişey dedi. O mu ki acaba?
Onu da duymamıştım daha önce.
Yenidoğan sünneti önermedi demek ha?Biz de düşünüyoduk halbuki!
Ben de doktoruma bi sorim bakim ne dicek.
cnm plesenta normalde hamileliğin son aylarında artık yavaş yavaş miyadını dolduruyor buna plesenta yaşlanması diyorlar.Plesentada kireçlenme oluyormuş, sonlara doğru bu normal ancak 32. haftadan önce olursa risk oluyor ben aslında 33. haftamdayım ama doktorum yinede azcık erken 35.haftada bu görüntüde olur normalde dedisuda karlanma başka bişeydir onu bende bilmiyorum
sende bi sor bakalım cnm şu sünnet işini bizde istiyoduk ama böle söledi bize işte hemen değil 1 ay sonra filan yaptırırız heralde bu durumda
maşallah canım bebişine kilosu gayet güzel kireçlenme için de canını sıkma düzelir inş...
maşallah canım bebişine artık dinlenme vakti geldi dimi keyfini çıkar
cnm tsk ederim kilosu bana görede iyiama niyeyse ince uzun olcak dedi doktorum şu anki kilosuna göre
kireçlenme olayı düzelmez heralde cnm inşallah ilerlemez ama ona dua edicem
ah kuzum teşekkür ederim ama bende yaptım kiiiiben şimdilik isminin altını boş bıraktım çünkü doğduktan sonra tarihte ekliycem..hem denemelik yaptım bunu başka denemelerde yapıcam.başka resimler bulup sağol cnm benim düşünmen yeter.bak bende şimdilik böyle yaptım deneme amaçlı basit bişey ama soyad kısmını karalayıp ekliyorum deşifre olmasın oğluşum cümle aleme
Eki Görüntüle 557011
ikizim maşallah kocanada babası okadar yapsın harcasın ağzı açılmasın sen kendi çalıştığınla bebişine yap bişeyler bide harcamana laf söylesin kusura bakmasın ama o sizin değil babasının borcunu ödüyor sende bunu başına vurmadığın için anlayamıyor sanırım yada senden bekliyorda bişey demeye yüzü yok canım bende evlendim kaç yıllık birikimim takılan takılarım hep kocamın kredi kartlarına gitti hep kart almış borç yapmış güya eve bişeyler alınmış e maaşıda çekmiş evlenince bana bişey söyleyemeyincede kartlar eline patlamış daha senem olmadan bisürü kart ödedim biz kardeşim gelmiş banka banka kart öderken paşamız yeni kartlar almış tamam eve ve bize harcıyor ama eşim zaten şuan 100lirası olsa şuan 200 harcar 3yıl geçirdim ama hem sülalesi altınlarımı istedi hem borçlara gitti enson bende burda işe giremedim annem patladı bi eviniz yok insan takıları eve arsaya harcar siz naptınız diye patladı ve ailemin evlerinin altında kapıcı dairesi o ara kiralıktı gelin burda oturun sende oda çalışsın bi eve girin yemekleri bizde yiyin yada boşan gel diyinceye kadar ozaman kocada kayınvalide de akıllandı bende aileme hiç bişey yansıtmıyordum o yüzden bazen ailelerin bişeyleri bilmesi gerekiyor biz sakladıkça onlarda herşey güllük gülüstanlık diye karışmıyor ve biyerde bişeyler patlak veriyor şimdikocişin mamaşı az ama bana getirir o bi günde harcar zaten ben yıllarca koca fabrikayı planladım şimdi bütcemizi planlıyorum benim muhasebeci iyi çalışıyor der dışarda da yeriz gezerizde rabbim sağlık versin hastalığa para yetişmez ama diğer şeylere bulunur buarada şuan evin yarısı kanuni olarak benim ama borçlarını sayarsam senin hakkında benim diye takılıyorum oda hemen tamamını yapayım der ama rabbim muhtaç etmesin ama seninki okadar farklıki biz yemeyelim baba sen ye eh bide iki çocuğun var canım onlar için sen kendine borç yap kredi çek ve ya ev ya arsa al gerçi eviniz kendinizin mi bilmiyorum ama yaş okadar çabuk geçiyor
bende seniİyi akşamlaaaarrrben yine muhabbetin bitmek üzere olduğu bi zamanda geldimm geçmişi okuduğum kadarıyla Tontirik şekerim güle güle otur evinde kuzularınla ve eşinle birlikte eline sağlık.. essira allah yardımcın olsun bana sanki eşinde başka sorunlar da varmış gibi geldi psikolojik yanii nebiliim umarım doğru kararı verirsin üzücü.. tğbacımm izne çıkmışın ohhh ne güzel darısı başıma diyiiim.. hastaneden mutlu haberlerle döneneler hayırlı olsunnn..... Melone öpüyorum seni yavrumm
kızlar asıl merak ettiğim konu doğum yapıcağımıza nasıl emin olucaz..yalancı sancılar olabiliyor kimilerinde malum,gerçi nişan gelmesi olunca hafif bir iki damla kan gelirmiş ve o net doğum sancısı olurmuş..ikinciye anne olucaklar tecrübeli hatunlarım anlatın aydınlatın bakalım bu amatör anne adAylarını..nasıl bi sancı ,nasıl bir ağrı..evet doğum başladı demek için sebepleri sıralayın canlarımmm
kızlar asıl merak ettiğim konu doğum yapıcağımıza nasıl emin olucaz..yalancı sancılar olabiliyor kimilerinde malum,gerçi nişan gelmesi olunca hafif bir iki damla kan gelirmiş ve o net doğum sancısı olurmuş..ikinciye anne olucaklar tecrübeli hatunlarım anlatın aydınlatın bakalım bu amatör anne adAylarını..nasıl bi sancı ,nasıl bir ağrı..evet doğum başladı demek için sebepleri sıralayın canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?