2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Şimdi Düşüp Bayılacağım.. :18::18::18::18::18::18:
Bunları Okuyunca Bile Geriliyorum, Kasılıyorum..

offfffffffff kızlar offffffffffffffffff
Vallahi senin mesaji okuyunca icim daraldi kalktim pc nin basindan . Canim sen niye bunlari kendine yapilmasina izin verdin.
Annende seni yoldan toplamadi dimi ben senin annen olsaydim sana bir tane tokat atmistim sakin darilma inanki cok uzuldum
Ailen ne diyor bu islere kusura bakma ama bizde bir laf var kopeksiz koy bulmuslar degneksiz geziyorlar diye Agir olduysa ozur dilerim ama hakikaten okurken cok dokundu bana Keske 2. Cocugu yapmadan iliskini gozden gecirseydin
Kv ve kp yapar nelerini gorduk ama esinin burda adilane davranip once ailem yuvam demesi lazim
Benimkilerde haksizlik yapti bana ama esim yanimdaydi zaten yanimda olmasaydi onu birakirdim bunuda adi kadar iyi biliyor
Yuva yikmak elbette kotu birsey ama bazende ihtiyac meselesi .
Umarim ailen sana sahip cikar ve bu terbiyezlige bir dur der onlarda biraz silkelenir ve kendine gelir
Birinin benim kizima bunlari yasattigini dusunemiyorum Allaha buyuk konusmamayim ama yakarim onlari
Temizlik yapanlara cok imreniyorum bende bugun biraz topladim iste aslinda yapilmasi gereken o kadar is varki bebecik hep engelliyor kadin tutma imkanim olsa hic dusunmeyecegim ama bunlar masa beziyle yer silen bir millet
İyi birini bulmak cok guc
Kaninda niye oyle dusmus anlamdim ben hamile kalmadan once baktirdim 13.9 civariydi 3 hafta oncede 11.7 ye dusmus
Elevit iciyorum tabi hep unutuyorum unutmasam iyi olucak senin kaca dusmus

Masallah canim bebiserine
Dr sana tarih verdimi ikizleri genelde sezaryanla aliyorlar
Agri sanci basladimi hic?

sadece kenarlardan hafif çatladım sanıyordum, aynayla bir baktım göbeğin aşağı tarafları komple gitmiş çatamadığını düşünenlere bi ayna alıp bamalarını tavsiye ederim

Kirmizi mi oluyor benim kizimda kirmizi birsey gormemistim hic dogum yaptim farkettim yanlar catlamis
Bundada gobek deligimin yani ne alakaysa catlamis
Baska yer goremiorum Mustelanin kremi varmis olusan catlaklara iyi geliyormus onu alicam dogum sonrasi

Hosgeldin canim cok guzel olmus kecelerin bende oglum icin gemi temali yapmayi dusunuyroum ama elim degmedi bir turlu
Kapi susumun buyuk kismi bitti onuda tamamlayacagim bitince paylasirim
Valla canim nasil acilma oluyorki oyle ben anlamadim
Zaten seyimide en son gecen hhafta agda yaparken gordum evrim gecirmis gibiydi
Rengi kararmis afedersin. Bence o disardan anlasilmaz dr bile vajinal ultrasonla bakip anliyor

Canim sakin ol bence uzme cocuklarini gunah kimseyide davet etme ben 3 kisiyi agirlayamadim gozum yemedi valla
Gecicek bu gunler ama sende biraz dikkat et cocuklar cok hassas inanki unutmuyorlar benim 4 yasinda bir kizim var cok
Duygusal ben mumkun mertebe sesimi yukseltmiyorum ama bazen tutamadigim oluyor cok icleniyor
O yuzden bende sinrilenecek birsey bile olsa tutmaya calisiyorum kiyamam ben kizima ya bazi hareketleri genckiz gibi:)
Bize kizinca yataga gidip agliyor bide beni cagiriyor gonlunu alayim diye Kizdigi olayda su guya bebegini uyutmus bizde konusmusuz babasiyla ses yapmisiz uyandirmisiz bebegini niye ses yapmisiz o soylemis ses yapmayin diye niye dinlememisiz ona kiziyor .:))

benimki resmen açık iki parmağım giriyor afedersinizzzzzzzzzz
korkuyorummmmmm
doğsa bile yaşasa hiç önemli değil
ama hayati tehlikeye girerse diye çok korkuyorum inşallah bişey olmaz yaaaaa

küpeli

alışverişe çıktık hafta sonu ama herşeyi alamadan döndük ben fena olunca
şampuan filan sebamed ürünlerinlerinden aldık en çok memnuniyet tavsiye ondaydı kıyafetlerini aldık hastane çıkışı filan bir takım hastane çıkışı bird normal takım diğer zamanlarında da giymesi için fazla kıyafet aldırmadılar aldığım yer tanıdıktı uyardı boşuna alma diye hediye gelecek şunlar en çok şunlar lazım olur filan gibisinden mermerşahi bezinden ağız ve sırt bezleri hazırı var kenarları oyalı kış beebkleri olacağı için battaniye önerdi çok çabuk kirlendiğini polar yün pnye olmak üzere hepsinden almam gerektiğini söyledi emzik filan tanıdık eczaneden alacaz diğer kremlerini de sebamedde olmayanlarını bübchen markdan kıyafetleri yıkamak için proxy sıvı deterjan içime sinmesine rağmen dalin önerilmemesi ayrıca proxy en çok tavsiye edilen olması yumuşatıcı asla tavsiye edilmiyor bugün bebeşlerimize aldıklarımıza aldıklarımızı hediye gelenleri ekleyecem akşam çektim fotolarını

canım maşallah bebişine enfeksiyon için de çok dikkat et biraz sancılı oluyor inş en kısa zamanda geçer

niye fenalaştın sen geçmiş olsun
ben de 10 gün sonra randevum var doktorda
ondan sonra alıp hazırlayayım diyorum inş.

gördüm beğendim yazamadım aklımdasın anlamında beğendim küpeli :))

hımmm anlaşıldı

yürüyemiyorum küpeli ondan

fotolar büyük geliyor yüklenmiyor paintte küçültmeyi deneyim bakayım becerebilecemmi

kaç kilo aldın mandiş çok mu kilo aldın ondan mı yürüyemiyorsun
ben de ağırlaştım yaa ben de uzun yürüyemiyorum o yzden ben de artık almaya karar verdim yoksa alamadan doğuracağım

günaydınlar herkese bugün itibariyle 8. ayımız da bitiyor darısı sizlere

günaydın.gözün aydın cnm.hepimiz gün sayıyoruz artık şu hafta bi geçsin bu hafta da geçsin diye.

az önce doktorlar uğradı odaya.32 nin içinde göndersekmi falan diye konuştular ama detayları alamadım malesef.

hastaneden çıkmayı hem istiyorum hem korkuyorum.ya sancım tutarsa memlekette ya bebeğe yoğun bakım gerekirse ya ordaki yoğum bakım ünitesi yeterli olmazsa...beynimden aynı anda elli tane şey geçiyo...

birazdan bi doktoru yakalarsam bebişe bi baktırıcam ultrasonla.2 haftadır bakmadılar.

memleketteki doktorum eşime 34 hafta bitmeden kıpırdatma demiş.ultrason değerlerini bi ona sorayım bakalım.

Allah hepimize yardım etsin.korkularımızı huzursuzluklarımızı ağrılarımızı alsın.ve bebişlerimizi hayırlı zamanda sağlıkla dünyaya getirmemize yardım etsin.

benimki resmen açık iki parmağım giriyor afedersinizzzzzzzzzz
korkuyorummmmmm
doğsa bile yaşasa hiç önemli değil
ama hayati tehlikeye girerse diye çok korkuyorum inşallah bişey olmaz yaaaaa

Yumusamami oldu acaba icin rahat etmiyorsa bi dr gorum. 30. Haftan bitmis ama yiene erken
İns erken gelmezler

Ohhh ne güzel. İyi günlerde kirlensin canım hepsi inşallah.
çok saol cnm benimm inşallahhh :))
valla seti komple attım yan korumasını yorganını falan 1 saatte 30 derece 600 devirde attığım gibi çıktı şimdide kuruyo :)) keşke yaz olsaydı çoktan kurumuştu yarına anca tam kurur :))
ohh maşşallah kuzuna seninn sonunda dönmüşte bundan sonra daha rahat olucaktır :)) doktorun verdiği ileçları ihmal etme kuzum enfeksiyon geçince ağrılarda geçiyo hemen bol bol su iç daha çabuk temizleniyo :))
saol kuzumm inşallahhh :)) tazede sayılmam yaaa 3.5 senelik evliyim :))) varyaaaa ultrasonda gördüm içim rahatladı Allaha şükür herşey yolunda :)) sıra ev temizliğinde bana aralık 1 e kadar dinlenmek yok ev toplanıcak 1 indede detaylı temizlik var sonra oğlumu beklicem inşallahh
cnm hangi programla nasıl yaptın bunu tatlım
TONTİRİK seninde paylaştığına bayıldım cnm..bir dilek tuttuk gerçek oldu harika aynısından yapıcam özendim ayol hihoyytt
heheh benim hastane çıkışı şekerlerimde bu yazıyo :))))
evet kuzum sonunda beklediğim gün geldi evhanımı oldumm darısı gün sayan herkezin başınaaa :)))
sadece kenarlardan hafif çatladım sanıyordum, aynayla bir baktım göbeğin aşağı tarafları komple gitmiş çatamadığını düşünenlere bi ayna alıp bamalarını tavsiye ederim
anammm gün geçtikçe çogalıyozz çatlaklılarrr bende aynı senin gibi farkettim cnm üstten bişi gözükmüyo aynaya karşı açınca göbüşü aynadan el sallıyo çatlaklar :))

günaydın anneler ve topaklanan kuzucuklar ay biz artık sade gezince değil gece boyuda dayıyoruz biyerlerimizi topak şeklinde uyuyoruz miniş kedim benim ama sabah tekmesi kadarda güzel bişey yok rabbim herkeze nasip etsin bu güzel tepikleri

Cidden yuvayı dişi kuş yapıyor. Takdir ettim cnm seni. Eşini de, evini de ne güzel çekip çevirmişşin. Bir ev almışşın. Ailende destek olmuş ne güzel.

canım eşde önemli hereş yola gelmez mizaç yapı yetişme ben hep diyorum şanslıyım uyumludur ama ne adamlar var komşumun bi kocası var katlanıyor 100 gönlüm olsa vermem diyorum ve öyle bi adamla olsaydım bende onun gibi hazırolda olurdum şans işi evlilik ve kimseye şöyle yap diyemiyoruz çünkü her adamın huyu suyu farklı ama kayınvalidecim ev alımında da çok çektirse bana kalacak diye üzülsede maddi yardımı inkar edilmiyecek kadar çok hep kötü huylarından da bahsetmeyeyim kayınvalideciğimin hep eşime .... bi istediği varmı diye soruyomuş bi gün bende ona bi liste yapıcam

yeşim maşallah kızına ne tatlı gözümde canlandıda küsermiş de bide gönlünü al diye çağırırmış ay ananesi ne diye uyandırıyosunuz torunu uyarmış bide fıstık sizi
abimlede geçen konuşuyoruz napıyosun dedim torunu markette gezdiriyorum dedi megerse cadı kıızımız şu puşetli bebekler oluyo ya onuda almış yanına markette başka şeylere dalınca taşıması dedeye kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…