2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar Dr. aradım acile gidip serum bağlanmamı söyledi, sanırım ishalden dolayı su kaybetmeyeyim diye, neyse size de haber vereyim dedim, aklınızda bulunsun....

Kızlar iki gündür günde 1 kere ama baya çok ve sulu büyük abdesttimi yapıyorum, bugun hatta beyaz deri gibi bişeylerde çıktı, Dr.a gitsem mı acaba.? Daha ise bile gidemedim...

cnm git doktora ihmal etme.ben 1 ay ishali atlatamadım.mikrobik çıktı sonra.biliyosun enfeksiyon sıkıntılı bir durum.ihmal etme.

hemen önlem alır doktor en azından

Şimdi Düşüp Bayılacağım.. :18::18::18::18::18::18:
Bunları Okuyunca Bile Geriliyorum, Kasılıyorum..

korkma ya bu çok doğal bir süreç bebeğimiz ve bedenimiz buna zaten hazırlanmaya başladı.

kırmızısı var moru var işte nerden çatlayacağı belli olmuyo insanın. o kadar yağ kullandım işe yaramayacağını bile bile, umut fakirin ekmeği

anammm gün geçtikçe çogalıyozz çatlaklılarrr bende aynı senin gibi farkettim cnm üstten bişi gözükmüyo aynaya karşı açınca göbüşü aynadan el sallıyo çatlaklar :))

şu an benim bu kadarsa doğuma kadar heralde bütün göbek fay hattına döner

Kızlar Dr. aradım acile gidip serum bağlanmamı söyledi, sanırım ishalden dolayı su kaybetmeyeyim diye, neyse size de haber vereyim dedim, aklınızda bulunsun....

ben çok sık ishal oluyorum, o yüzden su içiyorum bol bol, yoksa ömrüm acilde geçecek. sana da geçmiş olsun.

kızlar beni gönderiyolar.hastaneden çıkıyorum bugün.direk kendi doktoruma gidicem memlekette.artık o ne der bilmiyorum..evinde mi kal der hastaneye mi alır bilemiyorum.

dua edin bana.hastaneden çıkıcam çoook mutluyum ama korkuyorumda.

hayırlısı olsun hepimiz için.

daha yazarım.öğleden sonra çıkıcam hastaneden.

teşekkür ederim canım. aşağıdaki sitede de keçeden ağaçlar yapılmış, karar veremedim acaba böle bişey mi yapsam.

Conifer Felt Tree by Intres on Etsy

Sağol cnaım oyy senın yavrularına da maşallah ee erkek ya daha gelişiş oluyoalr tabii :)

kızlar genelde daha nazik yapılı oldugu ıcın hanım hanımcık duruyoalr :)

enem kız cidden ufak dopmuşun ben paşa paşa 3,750 doğmuşum ehehe eşim 4 kg üstü doğmuş

Günaydın canlar...

gittin mi ayşecim doktora? neymiş nedenmiş? ben en son senin bu msjının olduğu sayfaya kadar okuyabildim de..., oku oku bitmiyor vallahi.

günaydın canım evt gittim dr ddi poposunu dayamıs üst tarafa o sebeple olmus agrı :)

hadı hayırlısı olsun hakkında :)

selam güzel anneler,
taşınma telaşından pek girip okumaya fırsatım olmuyor..çok şükür evimiz satıldı ve yeni evimizi aldık,eşyaları toparlıyoruz haftasonu yeni evimizi temizledik,bebeğimizin odasını boyadık..keşke duvar kağıdı alsaydım çok uğraşıldı diye üzüldüm..

geçmişe kısaca bakabildim essira yazmış ben ağladım alıntılardan 2 mesajını gördüm, Allah yardımcısı olsun..Bunca zamanlık eşi hiç mi tanımaz karısını,ne kadar gurur kırıcı namusdan söz etmek..İnşallah bebeği ve kendisi iyidir..onun içnde dua edicem..
Çekirdek arkadaşımız içinde dua ediyorum hastanede sonuç bekliyor şuan ,ne kadar kutsal bir durum annelik ..Şimdiden yaşıyoruz..

Son düzenleme:

ahhh canım ya sen hem çalış hemde evde her işi üstlen, erkeklere verilir mi bu kadar taviz.. hep daha fazlasını istio bunlar sanki biz robotik kadınlarız her şeye yetişebiliriz... çek canım kendini geri, yapma ev işlerini pislikten batınca ortalık senin nelerle uğraştığını anlar o da...

bi de bilgisayarınız ayrı mı anlamadım.. bizim face bile ortak ama ona bile girip bakmaz eşim sorsan şifresini de unutmuştur.. onun telinde de benimkinde de şifre yoktur, ve ikimizde birbirimizin telini eline alıp hmm bakalım bi kimlerle konuşmuşsun bugün ne msjlar gelmiş demeyiz... bazen erkeklerdeki bu güvensizlik kadınlardan da kaynaklanıo, sen öle yapıosundur demiyorum yanlış anlama ama eğer bir kadın eşinin telini ya da bilgisayarını sürekli karıştırırsa o da karıştırır.. bi de telini sakınırsan o da sakınır.. bizim herşey ortada kimse umursamıo o yüzden.. heeee ama sor eşini kıskanmaz mısın offff hemde ne biçim, ama fazla hissettirmemek lazım onlara o zmn herşeyleri değere binio...

canım bende cuma günü rapor alıcam herhangi bi evrak istiyolarmı bide hemen bırakcanmı işi ben 2 hafta felan daha çalışcam gibi gözüküo

ya işte öle canım bizde üzüldük şuan şu durumda söylenicek şeymi dimi ama düşüncesizlik diz boyu.......allah yardım etsin essiraya yazık ya .....çok haklısın bende yok numara falan ....görüşen biri haberleşse iyi olur.....nete de girebilirmiki zaten face yüzünden tartıştılar..ne bilim öle bi durumda ben giremzdim heralde sinirden parçalar falan die korkardım hala bunmı giriyosun der falan die

aman ihmale gelemz bi git görün bakalım....

hayrs neyse o olsun hakkında e tabi sıkıldın hastahaneden kıyamam
kendi doktorun ne dicek yaz bize

canım herkesin yapısı karakteri bir olmuyo .....bizimde facelrimiz ayrı ben onun şifresini falan bilirim ama o bilmez yani bilmez derken bilirde balık hafızalı olduğu için unutr hiçde sormazz demekki güveniyo ...he kıskanmıyomu kıskanyo ama öle girip bakyım kimle konuşmuş cart curt die düşünceleri yoktr sağolsun....
telefon görüşmelerimi bile cama çıkarım öle konuşurum ben sonuçta karşı taraf bazen özel şeyler anlatyo ama kimle konuştuğumu merak eder kim kim die sorar sölerim sonra hiç umursamaz dinleme gibi bişeyi yoktr.....ama ben çok meraklıyımdır dinlerm telini kurcalarım yırtarım valla....ben eşimi üzülerek söylyrum evliliğimizn ilk günlerinde denemişliğim bile oldu ....korka korka yaptım valla çünkü içim içimi yicekti acaba yaparmı die ama şükürki korktuğum gibi olmadı...ay ben çok fenayım hee

5 Hafta insana ne uzun geliyor dimi yaaa. Yani bana öle geliyo..
Ben de şu an gönüllü çalışanlardanım. Allaha şükür iyi olalım da çalışalım. sonrası daha önemli ve bizim de borcumuz var. Dün belim müthiş ağrıdı bugün de olsa bırakıcaktım çalışmayı ama bugün daha iyiyim. 5 kasımda başladım 8 haftama 2 hafta oldu çalışabilir raporum başlayalı. 3 haftam daha kaldı. Benim gibi olan var mı aranızda?

canım bende cuma günü rapor alıcam herhangi bi evrak istiyolarmı bide hemen bırakcanmı işi ben 2 hafta felan daha çalışcam gibi gözüküo

canım herhangı bir evrak istemıyorlar benden istemedıelr yani...

ben de çalışmaya devam edicem 36. haftaya kadar yani çalışabilir raporu alıcam ıns...

teşekkürler canlarım gayet anlaşılır bişeymiş..ben hemen hastaneye gitmeme taraftarıyım..banyomu falan güzelce yapıp öyle giderim diyorum..suni sancı yemek istemiyorum
cnm aslında ikizlerin olucak iyi olur ama emmezlerse seni işe yarar ,alabilirsin aslında uygun fiyat

tatlım gördüğün yastık küçük bişey değil ortası benim belime giriyor ve kenarları geniş.bildiğin yüzme bilmeyenler için deniz can simidi gibi eğer çocuğun boynuna takılacak kadar küçük bişeyse boyun yastığıdır ama bu çocuğa takılmaz..sadece bu yastığı birde çocuk yeni yeni oturmaya başladığında çocuğu ortasına oturtup kenartlarınıda kollarının yanlarından destek amaçlı da kullanıyorlar..ama boynu için bebeğin çoook ama çoook büyük

Son düzenleme:
valla gamzecim (gamze1907) napıcaksın işte şok oluyoruz okurken de yaşarken de ama soğukkanlı olmak gerekiyor. allahtan ailesi iyi destekçi ama ne kadar yerini doldurabilr ki kocasının...hele bebeği ne olacak...
dün girmiş en son esra, 2 gündür ağlıyorum falan diye dün öğle saatlerinde yazmış onun için dedim belki girerse biri ulaşsın diye...

günaydın kızlar canınız çeksin istemem ama sormadanda edemiycem..ben canım istediğimde geneldede haftada 2 kez sucuklu tost yapıp yiyiorum..acaba bi zararı varmı bebeğime..ama salam sosis gibi şeyler normaldede yemem yemiyorumda..

hayır hayır canım küçük değil bunun aynısı ve çok büyük olduğu için anlayamadım ben de. bi de belimize geçirdiğimizi falan bilmiyordum ben ondan çok kaba geldi sanırım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…