2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Bu altın istemek nedir ya? Okuyunca sinir oluyorum. İyi yapmışşın vermemekle.

Yani beni eşimin ailesi sıfır borçsuz evlendirdi, herşey nakit aldı. Allah yukarıda haklarını yiyemem şimdi. Ama hiç altınlarımı istemediler, hatta evlendikten sonra onların tarafı daha az taktı diye kendileri her ay bir ata altını alıyorlar, mahçup olmayalım diye. Zaten ben verelim desem, ben de öyle bir eş var ki o vermez

Senin kayınvaldenler cidden benciller ya. Dua etsinler ki oğullarının karşısına senin gibi bir kadın çıkmış....

cnm ben nişanım gelince anladım dogumun yaklaştıgını
müsait zamanda yazacam dogum hikayemi anlatcam detayları inş.

cnm azdaha süslesen daha güzel olur
yazı stilini filan degiştir böle cok resmi olmuş :)
bu arada soyadında bilmesem tahmin etmek zor olmazdı kısacık

cookkk güzel olmuş cnm eline saglık,
ben beceremezsem sen yaparsın banaa olur dimi

tünaydın kızlar nasılsınız.

kaç gündür okuyorum hep yarıda kalıyor bitiremiyorum.

eşiyle tartışan arkadaşların eşlerine allahım akıl fikir versin.bayanların en güzel zamanı olan nazlanması gereken hamileliği dişlerini sıkıp çekemiyolar.bütün annelerede allahım sabır versin.

çoğunuzda odalrı hazırlamaya başlamışsınız kıyafetleri yıkama ütüleme işleri bile bitmiş.biizm odamız gelmedi çamaşırlarada dün başladım ilk makinamı yıkadım o kadar.daha alışveriş faslım bitmedi.kendime ve süsleirmiz kaldı.eşim işten zaman bulursa gidicez işallah ben alayım diyorum .yok beraber beğenicez diyor.iznide pazar günü .pazar günüde havuzlu han kapalı bakalım nolucak.evimin temizliğide duruyor .ufaktan yapıyorum ama benim yapamayacaklarımda var.keşke annem yakın olsaydı.anneleri yakınında olanlar çok şanslı .bunun için şükredin.benim annem aralık 15ten sonra gelecek işallah.k valideyle aynı şehirdeyiz ama o şuana kadar 1 kere geldi.kendisi rahatsızdı son zamnlarda dahada arttı ağrıları.yine kaldık her zamanki gibi tek.

sucuk salamdan konuşulmuş.çok canım çektiğinde bende alırım .belirli markaların ve %100 dana eti olanlardan alırım.normalde aşırı sevmem yememde ama hamilelikte çektiği oldu.

hayırlısı olsun. insanın evi gibi yok

ben de taşınacağım haftaya nasıl başedicem bilmiyorum, hiç yardımcı olabilecek kimsem de yok

çekirdeğe ne oldu hayırdır?
canım benim Allah yardımcın olsun seninde,çok zor hakketten neredeyse tüm toparlanma işini eşim yaptı diyebilirim,ben komuta verdim hehe :) eğilip kalkamıyoruz,ağır kaldıramıyoruz bu durumda çok zor..yeni evide ailem seferber oldu temizledik hallettik çok şükür..yardımcı olması lazım birilerinin yoksa çok riskli hareketler oluyor taşınmada..
çekirdeğin suyunda azalma varmış,doktoru bekliyor..belki bugün doğum olabilir demiş..İnşallah durumu iyi olur tedavi falan atlatır bir kaç zaman daha..

Canım insanın kendi evi gibi yok. Bir de sen yenisine taşımışsın ne güzel. Bebişiniz yeni evinize gelicek.

Sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturun inşallah...
Amin canım inşallah..

biz nikahımızda fidan hediye etmiştik gelenlere ,şeker yerine..orman bakanlığından almıştık..ufak boy olanlar tutmuyormuş ama biz büyük boy olandan aldı ,öyle oluncada biraz kaba gibi durdu büyük ama :) süsledik onları ne uğraşmıştık ev toz toprak olmuştu he hee..hey gidi nasıl zaman geçiyor.. herkesin çamı da tutmuş hala derler ağacınız büyüyor diye :)

Son düzenleme:
ya işte bana doktorum b u konuyla alakalı hiç bişey demedi ama sorucam biahaki gittiğimde..ki benim doktorum çok ilgilidir..hiç bir konuyu atlamaz..:44:saol cnm
zaten evde yiyiyorum cnm .öle hazır sucukları zaten sevmem..aldığımız devamlı bir kasabımız var güvenilir.hep ordan alırız..yorumun için teşekkür ediyorum cnm..salam sosis zaten tüketmiyorum ,çok sucukta seven biri değilim ama haftada 1 yemeyide seviyorum..doktorumada danışıcam bakalım

ya işte bana doktorum b u konuyla alakalı hiç bişey demedi ama sorucam biahaki gittiğimde..ki benim doktorum çok ilgilidir..hiç bir konuyu atlamaz..:44:saol cnm
zaten evde yiyiyorum cnm .öle hazır sucukları zaten sevmem..aldığımız devamlı bir kasabımız var güvenilir.hep ordan alırız..yorumun için teşekkür ediyorum cnm..salam sosis zaten tüketmiyorum ,çok sucukta seven biri değilim ama haftada 1 yemeyide seviyorum..doktorumada danışıcam bakalım

Canım elbette yaparım. Ne de olsa ben bunu hazırladım. Sadece isimleri değiştiricem, word de kopyalayıp, çoğaltıcam sana mail atıcam, söylemen yeter

canım benimki flört dönemimizden beri hiçbirşeyini saklamamıştır.. bi yere gideriz gezicez arabadan ineriz arabanın anahtarını, cep telini ve cüzdanını verir bana çantama koyarım ve bunu flört ederken de yapardı.. yani karıştırmak istesem ohooo fırsat çok... arada karıştırırım da ama şakaya vururum, ciddi ciddi sorgularsam eğer o kendini bişi sanır... ve doğru diosun şimdi zaten evli ve çocuklu erkeklere göz koyan genç kızlar çok etrafta, ama adamı sıkınca ve bunu sürekli hatırlatınca adamların ister istemez gözü kayıyo...

bizim face i biliosun sen ayrı bi face i bile yok benimkinin, ve ortak olanın da sor şifresini hatırlamaz.. zaten onda da sırf akrabalar ve benim arkadaşlarım var onunkiler yok çünkü sevmez öle face olaylarını ve açıp da kimleri eklemişsin bi bakim de demez yani... geçen babamlar burdayken telimi doğudan bi adam aradı açtım baktı kadın sesi msjlar atıo falan babam bi aradı bunu bastı küfürü seni de savcılığa vericem dedi adam özürler diledi.. akşam işten gelince eşime anlattım bunu adamın verdiği tepki aşkım aranıo millet bunlara atlayan saf kadınlar kızlar da var işte, dünyanın çivisi çıkmış dio.. ve teli eline alıp bakmadı bile o kdr güvenio bana.. şimdi ben karşılığında paranoyakça davransam ki bi arkadaşı var eşimin onun karısı öle yapıo sürekli tartışıolar ve saygıları bitmiş bana göre.. hamileyim adam yine dibimden ayrılmıo öle sen arkadaşlarınla takıl ben arkadaşlarımla muhabbetleri yoktur bizde, gezilcekse beraber, evde oturulcaksa beraber.. adam işten eve, evden işe şimdi ben bu adamı kurcalayıp ayarlarını nie bozim

heee arada gözünü korkutmuo da deilim aynı senin gibi diorum parçalarım seni parçanı bile bulamazlar ve bunu derken de bi çimdik (yengeç kıskacı dio eşim ona ) morartıveriorum bi tarafını, o da gülüo aşkım sen yaparsın korkulur senden die

bi de diosun ya kız arkadaşlarını ekler ben silerim die, benim eşimin kız arkadaşı da yoktur.. malum işi sanayide erkeklerle muhattap ve kadınla erkek arkadaş olmaz, ancak işte mesafeli bi ilişki içinde olabilirler mantığındadır benim eşim.. heee tabi ki körü körüne güvenip benim eşim asla yapmaz demiyorum, ama onu da bunaltmıyorum, heee eşimin de onu bunaltacağım bi davranışı olmadı şimdiye kadar allaha şükür orası da ayrı mesele..

milsacım o yazı bebek olduğunda hastane odası için mi ,kapı yanına duvara asılıyor hani ?
çok güzel olmuş.. bende alabilirmiyim rica etsem :)

cnm cok canın cekiyorsa iyice pişirdikten sonra güvenilir markalardan yiyebilirisn.
ben kızıma hamileyken canım pastırma cekti ama öle böle degil.yemesem cocugum eksik dogardı kesin :))
valla aldım güzelce pişirip yedim ,eşim tee kayseriden arkadaşına yollatmıştı bide ,ayy yemezmiyimmmm ohh misss

Bayildimm cok guzel gule gule giysin bebisin :)
Canım elbette yaparım. Ne de olsa ben bunu hazırladım. Sadece isimleri değiştiricem, word de kopyalayıp, çoğaltıcam sana mail atıcam, söylemen yeter
Canim yazicam araya karisti bende ilkini begendim cok guzelmis bir programi filan mi var?

Tontirikcim; canım evin misler gibi olmuş.. Güle güle sağlıkla oturun inşAllah evinizde..

Uzum_bugsu; canım riskin kalkmasına çok sevindim.. Rabbim cc hayırlı zamanda, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah..

MadanCocosh; misler gibi olmuş evin.. Güle güle oturun.. Kirlet demeyeceğim hemen de kirlenmsin ya hu

defneK; aramıza hoşgeldin canım.. Bebişin hayırlı olsun.. Rabbim cc sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. Bu arada bebek şekerlerin çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık..

eylemsevcan; nasıl açıklık ya. Kendin nasıl farkettin kuzum ya.. Hİç duymamıştım. İnşAllah öyle birşey yoktur ve sana öyle gelmiştir canım.. Ama tedirgin oluyorsan doktora gidiver canım. Vakti gelince alalım yavrucuklarımızı kucağımıza.

unicavita; canım göğüs pompalarıyla ilgili hiç bilgim yok.. Ondan yazmadım cevap. Yoksa sallamak olur mu hiç canım..

ikiz2003; canım hormonlarımız sağolsun arada terör estiriyorlar.. Sıkma canını bu durum geçici canım.. Elimizde olmadan kaçırıyoruz bazen dozu. Eşin zaten anlayacaktır seni. Oğluna da sakin bir zamanında neden birden parlayaverdiğini anlatıver. Bebekten dolayı deme tabi kardeşine düşman olmasın. Biraz rahatsızım vs gibi şeyler söyle..

tubaemrah; canım hadi gözün aydın.. Hem izne ayrıldığın için, hem de bebişinin sağlığı yerinde olduğu için.. Bugün temizlik yapacakmışsın. Kolay gelsin canım. Çok yorma kendini yavaş yavaş yap işleri.

Btlkubra; maşAllah bebişine canım.. Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün. İyice ağırlaşmadan yavaş yavaş tamamla eksiklerini canım. Bende öyle yapıyorum. Çoğu bitti çantalarımızın. Yıkadıklarımı sarıp sarmalayıp kaldırmıştım, şimdi dolabına yerleştireceğim. Ne olur ne olmaz hazırlıklı olalım demi..

mandalina01; doktor kontrolünde herşey normal çıkmış çok şükür. Çok sevindim canım.. aldıklarınız hayırlı olsun. yavrucuğun sağlıkla güzel günlerde giysin hepsini.

aherdocum; geçmiş olsun canım ufak çaplı bir kaza atlatmışsınız. Aldıklarınız da hayırlı olsun canım.. Kuzucuğun hepsini sağlıkla, güzel günlerde giysin..

asliirfan; ah onları yıkayıp asmak, ütülemek o kadar güzel ki canım. Biz kuruyana kadar gidip gelip sevdik minnak kıyafetlerini.. Rabbim cc onları giydirmeyi de nasip etsin inşAllah..

Milsacım ellerine sağlık çok güzel olmuş etiketler.. Bu arada oğluşunun cicleri de çok güzelmiş.. aherdo teyzesinin kesesine bereket.. Sağlıkla, güzel günlerde giysin kuzucuğun.

ikizimolsunistiyorum; canım çok geçmiş olsun. Ama çok şükür bebişin iyimiş. Rabbim cc o kadar muhteşem bir hediye bahşetti ki bizlere, her sıkıntıya göğüs gerecek gücü de ondan alıyoruz. Çok şükür Rabbime cc.

mehmetderya; canım hadi gözün aydın. sonunda izne ayrılmışsın.. Evde olmanın tadını çıkar canım. İnşAllah yavrucuklarımız vaktinde, sağlıkla gelirler..

MakaraKukara; hayırdır canım sancın mı var ? Yoksa heyecandan mı?

ay_she; canım maşAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Oyy gamzeli mi olacakmış minik kuşunnn.. Yerin ben onu ya nasıl tatlı olacaktır kimbilir.. Rabbim cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim..

endim09, bencede doğru bir karar almışsın canım.. Hamilelikte yaşanan sıkıntı, stres bebişi de etkiliyor. Şuan yaşadıkların da önemli. Onun için şimdi kendine bebişine zaman ayır. İnşAllah bebişin doğduktan sonra da bir yolunu bulur bebişinle daha fazla vakit geçirirsin canım.

labella, doktoruna sorsaydın canım. Geçici ve önemli birşey değildir inşAllah canım.

tzeyno, canım hadi hayırlı olsun.. İnşAllah sorunsuz geçer bundan sonraki günler.. ve vakti gelince sağlıkla yavrunu kucağına alırsın canım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım.

kırmızıpatik, yeni eviniz hayırlı olsun canım. hep güzel anlarla dolup taşsın eviniz.

Bir yandan bebişlerin uyku seti,nevresim takımı ve diğer eşyalarını ütülüyorum bir yandan da sizlerin yazdıklarını okuyayım dedim...

Bende her gün akşam bakarım eşimin teline :)alışkanlık sanırım yoksa kötü bir niyetim yok.Zaten aynı kurumda çalışıyoruz farklı bölümlerde...

Delikız canım senin bebişlerin sağlığı nasıl,kaç kg lar?

Ayrıca ben dün doğum öncesi iznimi yazdırdım,8+2 hafta doğum öncesi iznim ikiz olduğu için bebişler.Walla kızlar doğum öncesi izinden bahsetmişsiniz,doğum sonrası önemli ama doğum öncesi de çok önemli bence.Benim işyerindekiler ayrılma biraz daha bekle dediler ama ben dr umunda kararı ile ayrılmış bulunmaktayım.Çünkü zaten ikiz oldukları için her an doğum ihtimalim var.Allah korusun.Eeee çalışıpta kendimi ve bebişleri riski atmaktansa,evde hem yavaş yavaş işlerimi yaparım inşallah,hemde dinlenirim...
Çünkü işyerinde 9 saat masa başı oturmak çok zor oluyor,ayakta durmakta çok zor.Bebişler rahme baskı yaptıkça erken doğum ihtimalide artıyor çünkü.Allah korusun erken doğum yapıpta bebişler küvözde kalsa,yine doğum izni boşa gitmiş olacak zaten.Oyüzden doğum öncesi izninizi alıp dinlenin derim ben.Zaten doğum sonrası yoğun maraton başlayacak bizler için...

Oyy geçmişi okumaktan öldüm bittim.. Ne döktürmüşsünüz hatunlar oku oku bitmedi..

essira dan haber alan yok demi kızlar. Yazılarını okuduğumdan beri aklım onda. Ne yaptı acaba?

meryemim geliyor ,aklında mı tutuyorsun canım maşallah herkese yazabilmişsin,ben unutuyorum okuyunca alıntı etsem çok yer kaplıyor diyorum sayfada hehe :)

Amin canım inşallah ...

çok şükür iyi ..en son perşemge gitmiştim
kız gününde ,oğlan da gününe göre 10 gün ilerdeydi
kız 1150 oğlan 1350 gram idi perşembe günü
seninkiler ne durumda
kaç kg aldın bu zamana kadar
bende şeker sınırda çıktı diyete girdim
ama her gün iki öğün et ve protein ağırlıklı bir diyetti ve gerçekten diyetisyen bu diyet bebeklere yönelik demişti ve öyle de oldu
diyetten sonra gittiğimde oğlum tosun gibi olmuştu kilosuna şaştım kaldım
demekki işe yaramış
sonra şekerimi ölçtürdüm düşük çıktı ama ben diyete devam ediyorum çünkü bebeklerime güzel kilo aldırmış
senin de aklında olsun
bir de ikizlerde şeker daha önemliymiş
ben zaten 2 aydır heyet raporu ile evdeyim erken doğum riski atlattım 10 hafta önce
ayın 30 unda da 30.haftaya giriyorum ,doğum iznine ayrılacağım
doğum sonrası ne kadar önemli olsa da ücretsiz izin alırım ama en önemlisi öncesi ,hele de bizim için
biz ne kadar uzatıp bebeklerin sağlığını iileştirirsek o kadar ii olur
bunun için de dinlenmemiz lazım bol bol ..

erkekler konusuna gelince ben eşler arasında sürekli kontrol etme olayına karşıyım
kontrol ediyorsam güvenmiyorum demektir
erkekleri boş bırakmamak lazıma da katılmıyorum
boş bırakmasan da gözü dönen yapıyor
çünkü bu bizim elimizde olan bişey değil
bu tamamen karşımızdaki adamın ahlakı ile alakalı
eğer o ALLAH korkusunu yitirmiş ve niyeti bozmuşsa ne yaparsanı yapın ne sahip çıkabilirsiniz ne yolundan döndürebilirsiniz
ben eşimi kontrol etmem öyle bir ihtiyaç duymadım hiç
sonuçta aynı risk bizim için de var biz de aldatabiliriz
e onlar da sürekli bizimi kontrol etsinler ,hiç istemem doğrusu beni sürekli didikleyen bir erkek
karı ve koca özgür ruhlu olmalı bu konuda
bizde de herşey ortadadır tel karıştırılmaz ,eşimin telefonuyla işim varsa kullanırım yoksa veririm eline
aynen o da öyle
güven olan evlilikte zaten bu tip şeyler hiç olmaz
dürtüklersen kuruntu başlar
ben sonuçta kendine güvenen bir bireyim ve bir erkek beni aldatırsa bunun suçlusu ben değilim,o erkeğin ahlakı ve o erkektir
o yüzden ben bir erkek beni aldatmasın diye uğraşacak değilim
hakeza bu beni kendime güvensiz bir insan haline getirir
erkeği elinde tutmak diye birşey yok ,neden biz tutmaya uğraşalım onlar bizi elinde tutmaya uğraşsın
ömrümü kocam beni aldatacakmı diye hesap yaparak geçiremem doğrusu
ben bir eş olarak üzerime düşeni yapıyormuyum yapıyorum ,tamam olay bitmiştir
bundan sonrası o erkeğin ahlakına kalmış ,ALLAH ile arasında olan sorumluluğuna kalmış
birbirimizi seviyormuyuz olay bitmiştir

Son düzenleyen: Moderatör:

ay şu domestos muhabbetine cok güldümm
eşim beni aldatsaa ben evi filan terketmem o defolur gider ,anasından emdigi sütü burnundan getiririm.Allahım yaşatmasın bana ve hiç bir kadına

eşimin calıştıgı bi mühendislik firması vardı orda şırpıntı bi sekreter vardı bekar genc kız ,eşim güyya kardeşi gibi severdi muhabbet ederlerdi bişi demezdim
kızım olunca evime geldii ama inanılmaz kötü elektirik aldım ondan ,benim hisler kuvvetlidirde zatenn
eşime dedimki bak bu kız tehlikeli ondan uzak durcan muhatap olmıcan.yaa yok onun sevgilisi var asla öle bi kız degil falan filann
bi kac ay sonra eşimin msn sini actım ,kız msj atmış.aşkını ilan etmişş ama neler yazmış hala bi kopyası durur bende arada eşime hatırlatırım

eşimi cagırdım okuttum bak gördünmü dedim adamda şokk oldu okuyunca.ya inan benim tarafımdan asla bişi yok o kendi kendine gelin güvey olmuş falan filann
zaten msjda herşey yaızyor yani platonik bi aşk oldugu aşikar ortada. msn sini kapatmamın nedeni budur:)

ben herzaman derim kadın ve erkekten dostt olmazzzzzzzz.heleki araya belli paylaşımlar girerse sırlar paylaşılırsa mutlaka sonucunda bi duygusal yakınlaşma oluyor
valla ben cok isterdim erkek bi dostum olsun filan diye ama hiçç erkek dostum olmadı okul dönemimdee
hepsi bana aşık olduu yada ben etkilendim :))

şimdi calıştıgı işyeri bi felakettt hatun konusunda.yagmurdan kacarken doluya tutulduk anlıyacagınn
eşimde yönetici pozisyonunda ,kızlar etrafında pırr dönüyorr bende evde elimde tesbih pır dönüyomm

eevveettt uyku setini çıkardım makinadan attığım gibi çıktı valla hiç bi bozulma falan yok misler gibi kokuyo ve bu son postaylaaaa yıkama bittii :)))

olmaz canım bende yıkadım hiç bozulmadı bile..güle güle kullansın efecik..diğer işlerindede kolay gelsin, fazla yorma kendini..

canım etiketler çok güzel olmuş..ben ikincisini beğendim..bilgilendirdiğin için teşekkür ederim..bir tane yaptım bende..bir iki deneme yapayım ekleyeceğim bende..

ben eşime olsun kendime olsun aldıklarımın etiketlerini hemen keserim..bebeğimin kıyafetlerindeki etiketleride kestim hemen, hiç bırakırmıyım..ben uyuz olurum kaşınmakten o bebek ne yapsın..yazık kız..

imrenmekte ne kız ben resmen kısakanıyorum..ah ah evde olsamda evimi temizlesem..gıdım gıdım temizlikten iş mi biter ya.
benim kan değerlerim şuan 9,3 olmuş canım..ilacın dozunu arttırdık bakalım ne olacak sonuç..

biz iyiyiz sen nasılsın? özlettin kendini canım ya..arada bir görün bizlere..

oy maşallah kızçene Ayşecim..yerim ben onun gamzasini..

Kızlar Dr. aradım acile gidip serum bağlanmamı söyledi, sanırım ishalden dolayı su kaybetmeyeyim diye, neyse size de haber vereyim dedim, aklınızda bulunsun....

geçmiş olsun canım..

ay çok sevindim hadi gözün aydın canım..dikkat et yinede kendine..

Allah kolaylık versin canım..evine güle güle iyi günlerde otur inş..

canım herhangı bir evrak istemıyorlar benden istemedıelr yani...

ben de çalışmaya devam edicem 36. haftaya kadar yani çalışabilir raporu alıcam ıns...

yok canım istemiyorlar..zaten yasal olarak doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz..ondan sonrası mecburi izin..

hediyelerin çok güzel canım..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..

evet ankaradayım, birlik mah.de. sen peki?
ben de k.örendeyim
birlik mahallesinde oturan bi arkadaş daha var burada.

cnm cok şirinmiş güle gle giysin oglun

aherdo seninde kesene berekettt

canım ya çok teşekkür ederim desteğin için ALLAH seninde yardımcın olsun inşallah biz ev aldık 2 yıl oldu taksitlerini ödemeye devam ama biliyormusun eşim ev almayı düşündüğü zaman bana demişti ki şu harcamalarını azaltta bi eve girelim böyle kira ödemeyelim benim en çok zoruma giden bu sözü yahu adam ben ne harcıyorum onu bir başkası duysa varya zannedecekki ben alışveriş merkezlerinden çıkmıyorum her ay saç boyatıyorum manikür pedikür yaptırıyorum ALLAH aşkına bir çift ayakkabım var inan kaç aydır ayağımda onun nerden baksan 10 çift ayakkabısı var hepsi marka kıyafet desen pek sevmem zaten birde pardesü giyiyorum içimdekiler çok önemli olmuyor sene de bir kere aldığım bir pardesü o bile değil ferace alıyorum yani sonrası inan bana hep boğaza gidiyor bide oğluma oyuncak çikolata filan alıyorum ama RABBİM görüyo ben onu ve ailesini ALLAH a havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…