2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ozaman sizinkinin tosun olması normal
evet ben minicik doğmuşum
eşim nasıl doğdu bilmiyorum ama şuan boylu poslu 180 boy 90 kilo ..
oğlan eşime çekecek sanırım

hayırlısı olsun. insanın evi gibi yok

ben de taşınacağım haftaya nasıl başedicem bilmiyorum, hiç yardımcı olabilecek kimsem de yok

çekirdeğe ne oldu hayırdır?

iyi pişirdiğin sürece sorun olmaz, ben de yiyorum arada sucuklu tost, hatta bugün de yiyim. ya kahvaltı da yapmıştım. şimdi gelsin kaloriler

en zararlı şey sucuk ve sosis haberin olsun hiç yememeye çalış
içerisindeki katkı maddeleri ve toksoplazmaya yol açabileceğinden kesinlikle doktorlar yasaklıyor
eti de dışarda yememeye çalışın kendiniz evde yapın
en sağlıklısı evde yapılan yenilen
çünkü sucuk salamın içerisinde bin türlü zararlı madde var
dışardaki etlerin de ne olduğu belli değil

allah seni ne yapmasın yavrum ya yırtarım dio bende yırtarım ama hatasını yakalarsam kız eşeğin kulağına karpuz kabuğu kaçırmak diye bi deyim wardır çok sıkarsan bizim eşekcikleri sonra gider yapar.. benim bi tanıdığım wardı antalyada yaşıolar, kız samsuna gezmeye geldi ailesinin yanına, eşine telde diomuş ki kapatırken aşkım bi yaramazlık yapma yakarım, adam ne cevap vermiş bilio musun aşkım aklımda yokken aklıma sokuosun... benimki bu hesap çok sıkmaya gerek yok, ee tabi çayıra da salmican.. farkettirmicen eşekciklere yoksa bi havalara giriolar bi de evlenirken şey demiştim eşime, aşkım ben hayat bu evlilik birbirimizin her türlü halini görcez, iyi günde kötü günde her haline katlanırım sende benimkine katlanıcan, ama seni hayatta affetmeyeceğim iki şey var bir bana el kaldırmaya kalkarsan, iki beni aldatırsan ki bunun şüphesi bile bitirir bizi anında açıklama yapma fırsatı bile vermeden boşanırım senden.. allaha şükür eşime bunu hatırlatmama hiç gerek olmadı şimdiye kadar ama hayat bu allahım kimseye göstermesin böle acılar.. nese işte sonuç çok akıllarına sokmayalım erkeklerin, sen onun açığını arar gibi davranırsan, adamda bir süre sonra bu beklentini karşılar yani olay bundan ibaret bence :26:

ben eşimin msn ,face ,tel şifrelerini bilirim ama o benimkini bilmez:)) istese verirdim ama hiççç isteemdi güveni sonsuz bana

nişanlıyken aldım telefonunu kurcalıcam müsade etmedi tabi ben sinir oldum.
sebebini sordum cep telefonu kişiye özeldir benden başkasını ilgilendirmez dedi.bende ozaman evlenmeye gerek yok biz flört etmeye devam edelim dedim
karı koca arasında özel diye bişi olamaz ,ikimizinde telefonu ortada olur isteyen istedigi zaman telefona bakabilir ,öle telefonu saklamak msj okutmamak filan beni kasar dedim
zamanla adamı alıştırdım,evlendigimiz günden bugüne cep telefonunu istedigim zaman alır kurcalarım gıkııı cıkmazz
msn si vardı kapattım onu şifresi bendedir.
face şifresinide bilirim , kız arkadaşlarını o ekler ben silerim

cünkü benim facede hiçç erkek arkadaşım yok.
5 yıllık evliyiz eşimin sadakat anlamında bi yalnışını görmedim.buna ragmen güvenmiyorum ona.her an tetikteyim adamı aslaa gevşek bırakmıyorum
herşeyini sorgularım beni aptal yerine koymasına müsade etmiyorum anında çakarım lafımı.

erkegin karakteri ne kadar düzgün olursa olsun onlar rahatlıgı buldugu anda başka hatunlara kayma riskleri artar
şimdi genc kızlar cok fena.evli bekar dinlemiyorlar atlıyorlar adamların kucaklarına.
Allahh şaşırtmasınn hiç bi eşii.benim en korktugum şeydir ,eşime diyom eger öle bişi yap senin çükünü keser atarım bieyerlere, diktirmek için bile bulamazsın parcasını diyom nasıl gülüyorrr

teşekkür ederim canım. aşağıdaki sitede de keçeden ağaçlar yapılmış, karar veremedim acaba böle bişey mi yapsam.

Conifer Felt Tree by Intres on Etsy

defne sende ankaradasın galiba.hangi semttesin?

kolay gelsin cnm.ben dün tembellik yaptım hiç bi iş yapamdım bugün benimde işim cokkkk
evde bi ton camaşır asılı onları cırpıp katlıcam dolaplarının içlerinin tozlarını alcam anca onlarla ugraşırım bugün

Canım dualarım seninle. Yollarda dikkat et kendine lütfen. İnşallah evinde rahat rahat huzurla dinlenirsin, hastanede olmaktan çok daha iyidir...

tontirik ve gamze çok fenasınızzzz.aynı bennn benim eşim kıskançtır benim kadar kıskançtır..evlendikten sonra ortak yaptık face adresimizi ama o haftada bir girer.zaten pekte sevmez.msn adremizde bir..adamım işi gereği yoğun olduğu için pek vakit ayıramıyo böle şeylere,ooh ne güzel ama ben face adresine işyerinden kızları falan ekledim benimde eskiden çok samimi olduğum şuan evli olan erkek arkladaslarım eklidir.. bitanesi evimize eşiyle oturmaya bile geldi mesela..çünkü bende eşimin bankasındaki kızları severim gelip giderz.herzman derim yapan kendine yapar arkadaslar..ahanda kapı ahanda sapı..ona kadın çoksa banada adam çok burnum büyük benim bu konuda.zaten eşimin çevresindede pek güzel kadın çalışmıyor,hepisi bana hayran ilkzamanlar çok kıskanıyodum sonra alıştım tanıdıkça hepsini,ki tayini çıkıp yerine yeni gelenler var..kafaya takarsam kendimi hasta ederim önce..ben eşime güveniyorum ama tedbiride elden bırakmam evet 2 gğünde 1 telefonunu kurcalarım oda arada alır bızıklar benim teli ama benim kadar değil biz çok fenayız valla.ama eşimi her seven kadın kadar kıskanıyorum...bişey yaparsa evi anında terkederim amaaaaa bütün çamaşırlarını banyoda domestosa bastıktan sonra..ona tek yapabilceğim kötülük bu olur başkada kılımı kıpırdatmam muatap olmam..kendi kaybeder yaparsa yani..ama kurcalamayı seviyorum bende telefonunu

Canım insanın kendi evi gibi yok. Bir de sen yenisine taşımışsın ne güzel. Bebişiniz yeni evinize gelicek.

Sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturun inşallah...

Sagol canim cok nazli bizim kiz :) bebegi olmadan yatmaz onunda ustunu orter:)
Masallah canim bebegine herseyin yolunda olmasina sevindim bu kasilmayi ben cok duyuyorum ama daha yasamadim
Yakinda yasariz artik 3-5 hafta sonra mumkunse:)
dogum onceside istirahat cok onemli bence zorlama kendini son hafyalarda evde gecir imkanin varsa
Ben 1-2 hafta kosturdum sorun yasadim o yuzden dikkatli olmak gerekir.
Kızlar iki gündür günde 1 kere ama baya çok ve sulu büyük abdesttimi yapıyorum, bugun hatta beyaz deri gibi bişeylerde çıktı, Dr.a gitsem mı acaba.? Daha ise bile gidemedim...
İhmal etme git diyecektim gitmissin ishal hem tehlikeli birsey birde erken dogu.m habercisi
Topicte bir sabirli bebek olmadigi icin insan herseyde supheye dusuyor
Acikcasi ben cok fazla yorgunlugun erken dogumu tetikledigini dusunuyorum elbette herbunye bir olmaz genelde
Boyle oluyor
bol su iyi geliyormus ama yapisal birazda ya ddiign gibi catlayacagi varsa catliyor
Hayirlisi olsun canim da neden cikariyorlar risk gectimiki ? Birde memlket demissin uzun yolculuk mu yapicaksin zararli degilmi ?

teşekkür ederim canım. aşağıdaki sitede de keçeden ağaçlar yapılmış, karar veremedim acaba böle bişey mi yapsam.

Conifer Felt Tree by Intres on Etsy
ben kucuk bebk sekeri seklinde ve kapi susu seklinde yapicam
Boyle agac ne biliyim ne olarak dusunuyorsun bana sicak gelmedi cok guzel kapi susleri yapmislar
Benimkinde gemi bulut kus filan var

evet ankaradayım, birlik mah.de. sen peki?

bu arada su içme konusu açılmış. bana doktorum artık günde 3 lt su içilmesi gerektiğini söyledi. göğüslerin süt üretmesi için gerekliymiş artık, herşeyi unut ama bunu unutma dedi. size de bilgi vereyim istedim.

Canım benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım sıfır çıktı. Doktorum pişmiş halini bile yasakladı. Ben paçanga böreği hastasıyımdır. Bir gün sordum doktora cidden canım çok çekti, doktorum bir azarladı. Canım istediği kadar çeksin yemiceksin,pişmişi bile iyi değil dedi. Ki ben de bayılırım sucuğa. Ama tüm türevleri yasak bunların doğum olana kadar. Riskleri bebekler üzerinden ciddi hasarlara yol açabiliyor çünkü.

konu mesleğimle alakalı olduğundan ben cevaplıyım:)
markette satılan sucuklardan eve hiç almıyorum ben.gıda tarım bakanlığı en son bi kaç firmayı ifşa etmişti hatırlarsan ve bilindik firmalar.o sucukların içinde neler var neler..
türk gıda kodeksine göre de sucuk salam vs ye katılabilecek katkı maddeleri var.yani örneğin salamın salam olabilmesi için içerisinde belirli katkı maddelerinin olması gerekiyor.hangi firmanın ürününü alırsan al bu maddeler olmak zorunda içerisinde.
ama tanıdık biri yapıyorsa sucuğu yani sadece et ve çeşitli baharatlardan oluşuyorsa afiyetle yenilebilir.

akıllı kadınsın vesselamm

ben evlendim ertesi gün benim yüzsüz kaynanatör benden altınları istedi.
bende eşime dedim avucuna tuz döküp yalasın veremem altın filan dedim.güyyaa borc olarak istiyormuşş
eşim son evlenecek cocugu oldugu için dügünde takı öndüncü olmasın diye o kadar az kişi cagırmışki.10 tane altın takıldı onların tarafından
kendi tarafımdan coktu hem altın hem nakit para.ben enayimiyim gidipte onlara altın verecek kadar
benim evimdeki eşyalarımı alıp borcsuz eve soksalardı helali hoş olsun der verirdim ne var ne yoksa.
ama yıllardır borc ödüyom napıyorsunuz diyen yok bize.

ben bekarken cok hızlı yaşadım.maddi durumumuz cok iyiydi. ehliyetim yokken özel şöförüm vardı , villada otururduk yedigimiz önümüzde yemedgimiz arkamızdaydıı
ehliyet aldım altıma aynı gün arabamı aldı babam.ünv zamanlarım filan cok sıkıntısız gecti.
yani bişeyelri gördüm gecirdim ac gözlü degilim bu nedenle.sonradan görme hiçç bizaman olmadım

eşimle evlendigimizdee cok az maaş alıyordu ev kira, borc cokk.inan bu durumda bile hiç bizaman eşimle maddiyattan dolayı tartışmadık
maaşını alır bana verirdi ben cekip cevirirdim evi ,halaa da öledir.
idare ede edee rabbime hamd olsun mal mülk sahibi olduk hiç kimsenin destegi olmadan.
eşim cok bonkördür paranın hesabını yapmaz ,bana hesap sormaz ne yaptın nereye harcadın demez.kredi kartı bendedir herdaim.
cünkü bilir gereksiz harcama yapmıyacagımı.
buzdolabım boş olsun hiçççç takılmam sorun etmem ,makarna pişirir oturur yerim
son moda kıyafet alayım ,herşeyim marka olsun gibi görgüsüzlükler yapmam
benlemi yaşıyacakk aldıklarım sanki.bi süre ihtiyacımı gidersin yeterli.

sonuc olarak kadına cok iş düşüyorr.evi gercekten dişi kuş yapar.ama adamında maaşını karısıyla paylaşması lazım
bazı kadınlar kocasının aldıgı maaşı bilmezz.kadında harcar durur haklı olarak.ee adamda ne cok harcıyon diyee sorun cıkartırr.,
bölee adamlarrraa ben aptal diyom,söle karına ne kazandıgını ona göre harcasın dimii ayolll

Canımmm

Güzel hediyelerin için çok teşekkür ediyorum. Elim titreyerek açtım paketi. Ne kadar da heyecan verici birşeymiş.

Yazdığın notları gözlerim dolu dolu okudum. Oğluşumun anı defterine yapıştırıcam onun için yazdığın notu ve hediyelerini de anlatıcam. İleride büyüdüğünde kendi anı defterini okuduğunda çok uzaktaki teyzesinden ona gelen hediyeleri bilsin, onun için yazılan cümleleri okuyup yüzünde tebessümlere yer açsın diye...

sagolasın tatlımm

valla cnm önceden rüzgar esdikce perdeler oynardı , hergün pencere kenarlarını silerdim toz olurdu
şimdi ne soguk ne toz hiçbiri yok hamd olsun.kombiyide yaktım düşük ayarda evim gayett sıcak
eşim petekleri yıkadıktan sonra cok farketti.ayy o peteklerin içinden bi zift bi kurum aktı inanamazsınn
hem perde hem duvarları mahveden onlarmış.imkanı olan yıkasın peteklerin için.
hortumu tuttukca nasıl akdı simsiyahhh cok kötüydü

biri bana fikir versin.bebek şekerine bir türlü karar veremiyorum.kim ne yaptı ne aldı:26::26:

çam fidanı çok anlamlı bir hediye olabilir bence bebek şekeri yerine. eşim sıcak bakmadığı için ben yapamadım. ama fiyatları nasıl olur bilemiyorum, çevre ve orman bakanlığından daha uyguna alınabilir galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…