meryemim geliyor ,aklında mı tutuyorsun canım maşallah herkese yazabilmişsin,ben unutuyorum okuyunca alıntı etsem çok yer kaplıyor diyorum sayfada hehe :)
Amin canım inşallah ...
milsacım o yazı bebek olduğunda hastane odası için mi ,kapı yanına duvara asılıyor hani ?
çok güzel olmuş.. bende alabilirmiyim rica etsem :)
Bayildimm cok guzel gule gule giysin bebisin :)
Canim yazicam araya karisti bende ilkini begendim cok guzelmis bir programi filan mi var?
ay şu domestos muhabbetine cok güldümm
eşim beni aldatsaa ben evi filan terketmem o defolur gider ,anasından emdigi sütü burnundan getiririm.Allahım yaşatmasın bana ve hiç bir kadına
eşimin calıştıgı bi mühendislik firması vardı orda şırpıntı bi sekreter vardı bekar genc kız ,eşim güyya kardeşi gibi severdi muhabbet ederlerdi bişi demezdim
kızım olunca evime geldii ama inanılmaz kötü elektirik aldım ondan ,benim hisler kuvvetlidirde zatenn
eşime dedimki bak bu kız tehlikeli ondan uzak durcan muhatap olmıcan.yaa yok onun sevgilisi var asla öle bi kız degil falan filann
bi kac ay sonra eşimin msn sini actım ,kız msj atmış.aşkını ilan etmişş ama neler yazmış hala bi kopyası durur bende arada eşime hatırlatırım
eşimi cagırdım okuttum bak gördünmü dedim adamda şokk oldu okuyunca.ya inan benim tarafımdan asla bişi yok o kendi kendine gelin güvey olmuş falan filann
zaten msjda herşey yaızyor yani platonik bi aşk oldugu aşikar ortada. msn sini kapatmamın nedeni budur:)
ben herzaman derim kadın ve erkekten dostt olmazzzzzzzz.heleki araya belli paylaşımlar girerse sırlar paylaşılırsa mutlaka sonucunda bi duygusal yakınlaşma oluyor
valla ben cok isterdim erkek bi dostum olsun filan diye ama hiçç erkek dostum olmadı okul dönemimdee
hepsi bana aşık olduu yada ben etkilendim :))
şimdi calıştıgı işyeri bi felakettt hatun konusunda.yagmurdan kacarken doluya tutulduk anlıyacagınn
eşimde yönetici pozisyonunda ,kızlar etrafında pırr dönüyorr bende evde elimde tesbih pır dönüyomm
Vallahi senin mesaji okuyunca icim daraldi kalktim pc nin basindan . Canim sen niye bunlari kendine yapilmasina izin verdin.
Annende seni yoldan toplamadi dimi ben senin annen olsaydim sana bir tane tokat atmistim sakin darilma inanki cok uzuldum
Ailen ne diyor bu islere kusura bakma ama bizde bir laf var kopeksiz koy bulmuslar degneksiz geziyorlar diye Agir olduysa ozur dilerim ama hakikaten okurken cok dokundu bana Keske 2. Cocugu yapmadan iliskini gozden gecirseydin
Kv ve kp yapar nelerini gorduk ama esinin burda adilane davranip once ailem yuvam demesi lazim
Benimkilerde haksizlik yapti bana ama esim yanimdaydi zaten yanimda olmasaydi onu birakirdim bunuda adi kadar iyi biliyor
Yuva yikmak elbette kotu birsey ama bazende ihtiyac meselesi .
Umarim ailen sana sahip cikar ve bu terbiyezlige bir dur der onlarda biraz silkelenir ve kendine gelir
Birinin benim kizima bunlari yasattigini dusunemiyorum Allaha buyuk konusmamayim ama yakarim onlari:4
canım aslında bir yandan haklısın ama hani bir laf bazen kazın ayağı öyle olmuyor diye ailem heleki annem herşeyi biliyor ama ben karıştırmadım sadece bil ama müdahele etmeyin dedim herşeyin bir zamanı RABBİM beni böyle bir sınava uygun görmüş ben sabırla susup bekliyorum hepsini ALLAHA havale ettim nede olsa bu dünya varsa ahirette var ben hesabımı ahirete bıraktım canım eşime her zaman söylüyorum seni bırakamıyacağımı zannediyorsan yanılıyorsun diye ben sadece sıramı bekliyorum diyelim :)
çok şükür iyi ..en son perşemge gitmiştim
kız gününde ,oğlan da gününe göre 10 gün ilerdeydi
kız 1150 oğlan 1350 gram idi perşembe günü
seninkiler ne durumda
kaç kg aldın bu zamana kadar
bende şeker sınırda çıktı diyete girdim
ama her gün iki öğün et ve protein ağırlıklı bir diyetti ve gerçekten diyetisyen bu diyet bebeklere yönelik demişti ve öyle de oldu
diyetten sonra gittiğimde oğlum tosun gibi olmuştu kilosuna şaştım kaldım
demekki işe yaramış
sonra şekerimi ölçtürdüm düşük çıktı ama ben diyete devam ediyorum çünkü bebeklerime güzel kilo aldırmış
senin de aklında olsun
bir de ikizlerde şeker daha önemliymiş
ben zaten 2 aydır heyet raporu ile evdeyim erken doğum riski atlattım 10 hafta önce
ayın 30 unda da 30.haftaya giriyorum ,doğum iznine ayrılacağım
doğum sonrası ne kadar önemli olsa da ücretsiz izin alırım ama en önemlisi öncesi ,hele de bizim için
biz ne kadar uzatıp bebeklerin sağlığını iileştirirsek o kadar ii olur
bunun için de dinlenmemiz lazım bol bol ..
erkekler konusuna gelince ben eşler arasında sürekli kontrol etme olayına karşıyım
kontrol ediyorsam güvenmiyorum demektir
erkekleri boş bırakmamak lazıma da katılmıyorum
boş bırakmasan da gözü dönen yapıyor
çünkü bu bizim elimizde olan bişey değil
bu tamamen karşımızdaki adamın ahlakı ile alakalı
eğer o ALLAH korkusunu yitirmiş ve niyeti bozmuşsa ne yaparsanı yapın ne sahip çıkabilirsiniz ne yolundan döndürebilirsiniz
ben eşimi kontrol etmem öyle bir ihtiyaç duymadım hiç
sonuçta aynı risk bizim için de var biz de aldatabiliriz
e onlar da sürekli bizimi kontrol etsinler ,hiç istemem doğrusu beni sürekli didikleyen bir erkek
karı ve koca özgür ruhlu olmalı bu konuda
bizde de herşey ortadadır tel karıştırılmaz ,eşimin telefonuyla işim varsa kullanırım yoksa veririm eline
aynen o da öyle
güven olan evlilikte zaten bu tip şeyler hiç olmaz
dürtüklersen kuruntu başlar
ben sonuçta kendine güvenen bir bireyim ve bir erkek beni aldatırsa bunun suçlusu ben değilim,o erkeğin ahlakı ve o erkektir
o yüzden ben bir erkek beni aldatmasın diye uğraşacak değilim
hakeza bu beni kendime güvensiz bir insan haline getirir
erkeği elinde tutmak diye birşey yok ,neden biz tutmaya uğraşalım onlar bizi elinde tutmaya uğraşsın
ömrümü kocam beni aldatacakmı diye hesap yaparak geçiremem doğrusu
ben bir eş olarak üzerime düşeni yapıyormuyum yapıyorum ,tamam olay bitmiştir
bundan sonrası o erkeğin ahlakına kalmış ,ALLAH ile arasında olan sorumluluğuna kalmış
birbirimizi seviyormuyuz olay bitmiştir
ozaman sizinkinin tosun olması normal
evet ben minicik doğmuşum
eşim nasıl doğdu bilmiyorum ama şuan boylu poslu 180 boy 90 kilo ..
oğlan eşime çekecek sanırım
Masallah canim bebegine herseyin yolunda olmasina sevindim bu kasilmayi ben cok duyuyorum ama daha yasamadim
Yakinda yasariz artik 3-5 hafta sonra mumkunse:)
Eki Görüntüle 557288 Eki Görüntüle 557289 Eki Görüntüle 557290 Eki Görüntüle 557292 Eki Görüntüle 557293
Canımmm
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ediyorum. Elim titreyerek açtım paketi. Ne kadar da heyecan verici birşeymiş.
Yazdığın notları gözlerim dolu dolu okudum. Oğluşumun anı defterine yapıştırıcam onun için yazdığın notu ve hediyelerini de anlatıcam. İleride büyüdüğünde kendi anı defterini okuduğunda çok uzaktaki teyzesinden ona gelen hediyeleri bilsin, onun için yazılan cümleleri okuyup yüzünde tebessümlere yer açsın diye...
ay_she; canım maşAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Oyy gamzeli mi olacakmış minik kuşunnn.. Yerin ben onu ya nasıl tatlı olacaktır kimbilir.. Rabbim cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim..[/SIZE][/B]
oy maşallah kızçene Ayşecim..yerim ben onun gamzasini..
.
heee arada gözünü korkutmuo da deilim aynı senin gibi diorum parçalarım seni parçanı bile bulamazlar ve bunu derken de bi çimdik (yengeç kıskacı dio eşim ona) morartıveriorum bi tarafını, o da gülüo aşkım sen yaparsın korkulur senden die
bi de diosun ya kız arkadaşlarını ekler ben silerim die, benim eşimin kız arkadaşı da yoktur.. malum işi sanayide erkeklerle muhattap ve kadınla erkek arkadaş olmaz, ancak işte mesafeli bi ilişki içinde olabilirler mantığındadır benim eşim.. heee tabi ki körü körüne güvenip benim eşim asla yapmaz demiyorum, ama onu da bunaltmıyorum, heee eşimin de onu bunaltacağım bi davranışı olmadı şimdiye kadar allaha şükür orası da ayrı mesele..
Kızlar iki gündür günde 1 kere ama baya çok ve sulu büyük abdesttimi yapıyorum, bugun hatta beyaz deri gibi bişeylerde çıktı, Dr.a gitsem mı acaba.? Daha ise bile gidemedim...
Kesinlikle olmuyor, bir dostum vardı çoook uzun zamandır tanışık olduğumuz, nikahımda şahitlik yaptı o derece.
evlendikten sonra arada konuşuyorduk telde internette falan, tabi dert de yanıyordum eşimden arada, bir gün bana eşimi bırakıp onunla evlenmemi mutsuzluğuma katlanamadığını söyledi.ki kardeşim diye hitap ederdik birbirimize, şok oldum. hiç beklemiyordum. sonradan bayağı haşladım pişman oldu etti ama o zamandan beri merhaba merhaba, o da eski dostluğumuzun hatırına.
ohh maşşallah kuzuna kocaman olmuş :)) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :)) yaa bende hep kordon dolanmasından korkuyorum umarım hiç birimizin başına gelmez ...kızlar dün akşam doktora gittim dr bebişime baktı boyu 43 cm olmuş kilosu 2015 gr
sata göre 31+3 ama gelısıme göre hala 10 gün ilerde imiş yavrum:) gayet iyi dedi omurilik soğanına kadar ölçtü gene
yüzünü gösterdi dr diyo ki yaa bak aynı babasıı tıpatıp diyo ben bakıyorum tabii ağzını burnunu zor seçiyorum ki
zaten bana benzemedıgı aşikar çenesinden göz yapısındangözlerini kırpıyodu gördüm usg de dr bi de gamzesi var
doğduğunda tam sevmelik olucak bak tombiş yanakları var dedi öyle işte iyimiş bebişim :) herşey normal dedi
nst ye 35. haftadan sonra almaya başlıycam dedi neyse kalktım karnın taş gibi oluyo mu hiç gun ıcınde naısl dedi
ben de gunde bi kaç kez oluyo hergun oluyo genelde zaten baska rahatsızlıgım yok dedim o zaman hemen bi nst alalım
önemli bu dedi...nst girdim normal çıktı...bi de pazar gecesi şeyimde kaşıntı başladı birden bire dedim doktora bu mantar oalbilir mi
birden başaldı ama dedim hıc bşey yokken kullandıgım antıbıyotık (largopen) mantarı azdırıyomuş ondan dedi fitil ve krem verdi
işte kullandım dün gece şimdi daha rahatım ohh :) dünki rahmımın ust tarafının agrımasıda bebeğin pozisyonundanmış
totosunu dayamış zilli :) hım bişi daha sordum bu son ayalrda kordon dolanamsı yaşanıyo ya böyle bişey varsa doğum öncesinde
anlaşılrımı usg de bundan tırsıyorum dedim...doktor da biz nst de anlarız bunu ancak cunku kalp atısı yavaslar kordon dolanması
varsa veya baska bişey varsa sen de hareketlerınden analrsın 3 saat ıcınde hıc hareket etmedıyse gun ıcınde en az 10 kez
hareket hıssetmedıysen hemen gelıyosun kordon dolanmıs olabılrı plasenta ayrılmış olabillir dedi kızlar aklınızda bulunsun sizin de :)
cuma günü de gidip raporumu alıcam dun verıcektı ama başhekımlık kapalı su an gun ıcınde gel dedi...ay sağlıkla bi gelse yavrularımız :)
hehehe bende aynı şeyi düşünüyorum cnm amannn boşver yaaa bebeişlerimiz iyi olsunda boşver hiç umrum diil :)))korkma ya bu çok doğal bir süreç bebeğimiz ve bedenimiz buna zaten hazırlanmaya başladı.
kırmızısı var moru varişte nerden çatlayacağı belli olmuyo insanın. o kadar yağ kullandım işe yaramayacağını bile bile, umut fakirin ekmeği
şu an benim bu kadarsa doğuma kadar heralde bütün göbek fay hattına döner
cnm benim herşey yolunda demekki oyuzden çıkartıyolar seni hiç panik olma bizide habersiz bırakma olurmu...kızlar beni gönderiyolar.hastaneden çıkıyorum bugün.direk kendi doktoruma gidicem memlekette.artık o ne der bilmiyorum..evinde mi kal der hastaneye mi alır bilemiyorum.
dua edin bana.hastaneden çıkıcam çoook mutluyum ama korkuyorumda.
hayırlısı olsun hepimiz için.
daha yazarım.öğleden sonra çıkıcam hastaneden.
saol kuzum yaaaa sanada kolay gelsinn :))defne sende ankaradasın galiba.hangi semttesin?
kolay gelsin cnm.ben dün tembellik yaptım hiç bi iş yapamdım bugün benimde işim cokkkk
evde bi ton camaşır asılı onları cırpıp katlıcam dolaplarının içlerinin tozlarını alcam anca onlarla ugraşırım bugün
tontirik ve gamze çok fenasınızzzz.aynı bennn benim eşim kıskançtır benim kadar kıskançtır..evlendikten sonra ortak yaptık face adresimizi ama o haftada bir girer.zaten pekte sevmez.msn adremizde bir..adamım işi gereği yoğun olduğu için pek vakit ayıramıyo böle şeylere,ooh ne güzel ama ben face adresine işyerinden kızları falan ekledim benimde eskiden çok samimi olduğum şuan evli olan erkek arkladaslarım eklidir.. bitanesi evimize eşiyle oturmaya bile geldi mesela..çünkü bende eşimin bankasındaki kızları severim gelip giderz.herzman derim yapan kendine yapar arkadaslar..ahanda kapı ahanda sapı..ona kadın çoksa banada adam çok burnum büyük benim bu konuda.zaten eşimin çevresindede pek güzel kadın çalışmıyor,hepisi bana hayran ilkzamanlar çok kıskanıyodum sonra alıştım tanıdıkça hepsini,ki tayini çıkıp yerine yeni gelenler var..kafaya takarsam kendimi hasta ederim önce..ben eşime güveniyorum ama tedbiride elden bırakmam evet 2 gğünde 1 telefonunu kurcalarım oda arada alır bızıklar benim teli ama benim kadar değil biz çok fenayız valla.ama eşimi her seven kadın kadar kıskanıyorum...bişey yaparsa evi anında terkederim amaaaaa bütün çamaşırlarını banyoda domestosa bastıktan sonra..ona tek yapabilceğim kötülük bu olur başkada kılımı kıpırdatmam muatap olmam..kendi kaybeder yaparsa yani..ama kurcalamayı seviyorum bende telefonunu
tugba işleri bitirdi ben halaa lak lak yapıyom
işime gücüme bakıyım laf bitmiyor burda.,
haydin hoş sohbetlerrr
ay şu domestos muhabbetine cok güldümm
eşim beni aldatsaa ben evi filan terketmem o defolur gider ,anasından emdigi sütü burnundan getiririm.Allahım yaşatmasın bana ve hiç bir kadına
eşimin calıştıgı bi mühendislik firması vardı orda şırpıntı bi sekreter vardı bekar genc kız ,eşim güyya kardeşi gibi severdi muhabbet ederlerdi bişi demezdim
kızım olunca evime geldii ama inanılmaz kötü elektirik aldım ondan ,benim hisler kuvvetlidirde zatenn
eşime dedimki bak bu kız tehlikeli ondan uzak durcan muhatap olmıcan.yaa yok onun sevgilisi var asla öle bi kız degil falan filann
bi kac ay sonra eşimin msn sini actım ,kız msj atmış.aşkını ilan etmişş ama neler yazmış hala bi kopyası durur bende arada eşime hatırlatırım
eşimi cagırdım okuttum bak gördünmü dedim adamda şokk oldu okuyunca.ya inan benim tarafımdan asla bişi yok o kendi kendine gelin güvey olmuş falan filann
zaten msjda herşey yaızyor yani platonik bi aşk oldugu aşikar ortada. msn sini kapatmamın nedeni budur:)
ben herzaman derim kadın ve erkekten dostt olmazzzzzzzz.heleki araya belli paylaşımlar girerse sırlar paylaşılırsa mutlaka sonucunda bi duygusal yakınlaşma oluyor
valla ben cok isterdim erkek bi dostum olsun filan diye ama hiçç erkek dostum olmadı okul dönemimdee
hepsi bana aşık olduu yada ben etkilendim :))
şimdi calıştıgı işyeri bi felakettt hatun konusunda.yagmurdan kacarken doluya tutulduk anlıyacagınn
eşimde yönetici pozisyonunda ,kızlar etrafında pırr dönüyorr bende evde elimde tesbih pır dönüyomm
Canım hiç böylesi aklıma gelmemişti daha doğrusu. Aslında biraz daha büyük bastırılıp hastane odasında kapısına asılabilir. Çokta güzel olur. Ben bunları keçeden bebek şekeri yaptım ya, onların üstüne etiket olarak tasarladım. Ama senin dediğin gibi de olur, mantıklı. Sen nasıl istiyorsun cnm? Küçük mü etiket olarak, A4 boyutunda mı? Bir de bebişinin ismi ne?
Kızlar bugün isim etiketleri ile ilgili konuşulunca ben de dedim hazırlayayım oğluşum için. 3 tane hazırladım. Biri hazır şablon. Diğer ikisini kendim yaptım.
Fikir olsun hangisi daha güzel. Ben karar veremedim, ona göre baskı alıcam.
Eki Görüntüle 556847
Eki Görüntüle 556848
Eki Görüntüle 556849
Canım bak bu son hali. Eğer beğenirsen senin oğluşunun ismini ekleyeyim, word de çoğaltayım, mail atayım sana? ya da beğenip başka isteyen olursa, isimleri özelden msj atın kızlar. Göndereyim sizlere de. Ne de olsa şablon hazır. Sadece isim yazıp, word de çoğaltıcam.
Eki Görüntüle 556988
bizde aynısını giyeceğiz teyzesi çok yumuşak bambu olduğu için çok severek aldık
kızlar dün akşam doktora gittim dr bebişime baktı boyu 43 cm olmuş kilosu 2015 gr
sata göre 31+3 ama gelısıme göre hala 10 gün ilerde imiş yavrum:) gayet iyi dedi omurilik soğanına kadar ölçtü gene
yüzünü gösterdi dr diyo ki yaa bak aynı babasıı tıpatıp diyo ben bakıyorum tabii ağzını burnunu zor seçiyorum ki
zaten bana benzemedıgı aşikar çenesinden göz yapısındangözlerini kırpıyodu gördüm usg de dr bi de gamzesi var
doğduğunda tam sevmelik olucak bak tombiş yanakları var dedi öyle işte iyimiş bebişim :) herşey normal dedi
nst ye 35. haftadan sonra almaya başlıycam dedi neyse kalktım karnın taş gibi oluyo mu hiç gun ıcınde naısl dedi
ben de gunde bi kaç kez oluyo hergun oluyo genelde zaten baska rahatsızlıgım yok dedim o zaman hemen bi nst alalım
önemli bu dedi...nst girdim normal çıktı...bi de pazar gecesi şeyimde kaşıntı başladı birden bire dedim doktora bu mantar oalbilir mi
birden başaldı ama dedim hıc bşey yokken kullandıgım antıbıyotık (largopen) mantarı azdırıyomuş ondan dedi fitil ve krem verdi
işte kullandım dün gece şimdi daha rahatım ohh :) dünki rahmımın ust tarafının agrımasıda bebeğin pozisyonundanmış
totosunu dayamış zilli :) hım bişi daha sordum bu son ayalrda kordon dolanamsı yaşanıyo ya böyle bişey varsa doğum öncesinde
anlaşılrımı usg de bundan tırsıyorum dedim...doktor da biz nst de anlarız bunu ancak cunku kalp atısı yavaslar kordon dolanması
varsa veya baska bişey varsa sen de hareketlerınden analrsın 3 saat ıcınde hıc hareket etmedıyse gun ıcınde en az 10 kez
hareket hıssetmedıysen hemen gelıyosun kordon dolanmıs olabılrı plasenta ayrılmış olabillir dedi kızlar aklınızda bulunsun sizin de :)
cuma günü de gidip raporumu alıcam dun verıcektı ama başhekımlık kapalı su an gun ıcınde gel dedi...ay sağlıkla bi gelse yavrularımız :)
bu arada su içme konusu açılmış. bana doktorum artık günde 3 lt su içilmesi gerektiğini söyledi. göğüslerin süt üretmesi için gerekliymiş artık, herşeyi unut ama bunu unutma dedi. size de bilgi vereyim istedim.
Eki Görüntüle 557288 Eki Görüntüle 557289 Eki Görüntüle 557290 Eki Görüntüle 557292 Eki Görüntüle 557293
Canımmm
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ediyorum. Elim titreyerek açtım paketi. Ne kadar da heyecan verici birşeymiş.
Yazdığın notları gözlerim dolu dolu okudum. Oğluşumun anı defterine yapıştırıcam onun için yazdığın notu ve hediyelerini de anlatıcam. İleride büyüdüğünde kendi anı defterini okuduğunda çok uzaktaki teyzesinden ona gelen hediyeleri bilsin, onun için yazılan cümleleri okuyup yüzünde tebessümlere yer açsın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?