2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
meryemim geliyor ,aklında mı tutuyorsun canım maşallah herkese yazabilmişsin,ben unutuyorum okuyunca alıntı etsem çok yer kaplıyor diyorum sayfada hehe :)

Amin canım inşallah ...

Canım bende önceden alıntı yapıyordum çok uzun oluyordu. Şimdi okurken yorum yapmak istediğiklerimin yorumlarını worde yazıyorum okurken. Sonra buraya yapıştırıyorum. Yoksa nerdee aklımda tutacağım.. :)

milsacım o yazı bebek olduğunda hastane odası için mi ,kapı yanına duvara asılıyor hani ?
çok güzel olmuş.. bende alabilirmiyim rica etsem :)

Canım hiç böylesi aklıma gelmemişti daha doğrusu. Aslında biraz daha büyük bastırılıp hastane odasında kapısına asılabilir. Çokta güzel olur. Ben bunları keçeden bebek şekeri yaptım ya, onların üstüne etiket olarak tasarladım. Ama senin dediğin gibi de olur, mantıklı. Sen nasıl istiyorsun cnm? Küçük mü etiket olarak, A4 boyutunda mı? Bir de bebişinin ismi ne?

Bayildimm cok guzel gule gule giysin bebisin :)

Canim yazicam araya karisti bende ilkini begendim cok guzelmis bir programi filan mi var?

Canım wordde hazırlıyorum. İsim etiketi. İstersen bebişinin ismini söyle, sana da yazayım göndereyim beğendiğin modeli. Sen de dıaşrıda ince kartona bastırırsın, ben de öyle yapıcam.

Kesinlikle olmuyor, bir dostum vardı çoook uzun zamandır tanışık olduğumuz, nikahımda şahitlik yaptı o derece.

evlendikten sonra arada konuşuyorduk telde internette falan, tabi dert de yanıyordum eşimden arada, bir gün bana eşimi bırakıp onunla evlenmemi mutsuzluğuma katlanamadığını söyledi. ki kardeşim diye hitap ederdik birbirimize, şok oldum. hiç beklemiyordum. sonradan bayağı haşladım pişman oldu etti ama o zamandan beri merhaba merhaba, o da eski dostluğumuzun hatırına.

Slm kızlar nasılsınız biz kızımla ii çok şükür dün temizliğim vardı bugün dinleniyorum yarında akraba oturması bende Allahtan yarımcı kadın gelcek tabakları fln hazırlar çünkü çok kalabalık oluyo ablamda hamile onda kıyamam en iisi kadının gelmesi olcak :) bu arda doktora gidenler bebişlerinize maş nazrlar degmesin dün pijamamı aldım kızlar çok şükür sonunda artık çantamı hazırlayabilirim :)) ya kızlar bîşey sorcam evde çok faxla elma var bide yumuşamış kiviler bar fırında kurıtsamda kuru meyve olarak kullansam diyorum ama nası yapıcagımı bilmiyorum fikriniz varsa bana verin lütfen öptüm sizi

Maşallah canım bebişlerine...
Ben 11 kg aldım şimdiye kadar.Bende en son dün gittim 1400-1450 kg arasında ikisininde kilosu çok şükür.
Hem izin hemde eşler ile ilgili yazdıklarına katılıyorum,çok güzel ifade etmişsin gerçekten.Biz eşimle 2005 te tanıştık,2009 da evlendik.Çok şükür şimdiye kadar böyle bir şey olmadı aramızda.Hiç aklıma da gelmedi.Benim telefonuna bakmamdaki sebep kv her gün arar,dk larca sohbet edilir :)Bende aramış mı diye bakarım arada :)...

ozaman sizinkinin tosun olması normal
evet ben minicik doğmuşum
eşim nasıl doğdu bilmiyorum ama şuan boylu poslu 180 boy 90 kilo ..
oğlan eşime çekecek sanırım

Evet canım kemıklerı kalınmıs bi de eşiminki gibi benım ınce yapılıdır :)

hehbenım koca da öyle işte ilk çocukalr genelde babaya çekıyoalr ama sımdı senınkı 2 in 1

o sebeple karısık durumalr olabilir

Masallah canim bebegine herseyin yolunda olmasina sevindim bu kasilmayi ben cok duyuyorum ama daha yasamadim
Yakinda yasariz artik 3-5 hafta sonra mumkunse:)

canım bebek toplanıyo ıste böyle coğu kez aynı skeıl rahmımınde kaısldıgı oluyo semsertt oluyo karnım

özellikle geceleri oluyo

canım güle güle kullanın cicilerinizi adaşımında kesesine bereket çok güzellermiş :)

sağol canım amııınn ecmaın ınsallahhh :)

oy maşallah kızçene Ayşecim..yerim ben onun gamzasini..
.

Son düzenleme:

ilahii.kadın dedigin uyanık olcak.kocası tilkiyse kadın kuyrugu olcakk ,aptal yerine koydurtmıcak kendinii
bizim niyetimiz Allah katında iyi ,evimizin düzenini huzurunu devam ettirmek için bu çabamız.

körü körüne kocama güveniyorum diyenleri cookkk gördüm hepsi şuan boşanmış ya babasının evindeler yada aldatıldıklarını bile bile kocalarını cekiyorlarr
hani bi laf vardır kadının 9 nefsi ,erkegin 1 nefsi varmış
kadın 9 nefsine hakim olurmuşta erkek 1 nefsine hakim olamazmış diye

dedigin gibi adamları cok bunaltmadan arada bi silkeleyerek onalrı kendilerine getirmekte fayda var.

amanınnn cok fenaaa
bende herşeyimi halamın ogluyla paylaşırdım yaşıtız onunla
kardeşim gibiydi yaa abimden ayırt etmezdim o derece yani
eneee bi baktım bigün bana aşkını ilan etti ,cocukluktan buyana seviyormuş beni
halama sölemiş geldiler beni istemeyee ay nasıl sinir olmuştumm
kendi akraban bile böle yaparsa ben elalemin adamlarından herşeyi beklerim

tugba işleri bitirdi ben halaa lak lak yapıyom
işime gücüme bakıyım laf bitmiyor burda.,
haydin hoş sohbetlerrr

ohh maşşallah kuzuna kocaman olmuş :)) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :)) yaa bende hep kordon dolanmasından korkuyorum umarım hiç birimizin başına gelmez ...
hehehe bende aynı şeyi düşünüyorum cnm amannn boşver yaaa bebeişlerimiz iyi olsunda boşver hiç umrum diil :)))
cnm benim herşey yolunda demekki oyuzden çıkartıyolar seni hiç panik olma bizide habersiz bırakma olurmu...
saol kuzum yaaaa sanada kolay gelsinn :))

ayyyyyy koptum yaaaaa domestosa bastırır çıkarım heeee :))))

evevtt bugün kendime yaptıgım iş planının yarısı bitti :)) buzdolabımın içini temizledim dışında çok magnet var bugün uğraşamıcam dışını yarın tamamlıcam :)) mutfak dolabının üst raflarını boşalttım ilk posta yıkanıyo akşam kocişim içinş silip yerleştiricek dışını ellemiyom kapakları temizlikçi gelince temizlicek :)) şimdi sıra geldi işin 2 ci kısmına yani yatak odası kıyafetlerş ayıklayıp yerleştirdimmii tamamdır bugünlük işim biter :))

ayyyy eşimde öle der işte kadınla erkek arkadaş olmaz dost olmaz çok gördük biz öle kardeşim muhabbetini der.. aynı anne babadan olmadıktan sonra kardeşlik die bişey yok der...

yönetici evli ve çocuklu kızların tam odak noktası canım allah kolaylık versin sana tedbiri elden bırakmamakta fayda var benimkinin yazık msni bile yok napcam ben msni der.. mağazanın var bi msn adresi o da mağazada herkesin ortak kullandığı firmalara mail atılan bi adres bizim evin teknoloji gurusu sensin aşkım der bana, telin laptop ın bir sorunu olsun ben hallederim, kendine tel alcak, mağazaya laptop alcak ben seçerim, telinin özelliğini bulamaz aşkım yapamadım şunu der ben yaparım iki saniyede biliosun sen bu işi der... bi de gözünü korkutmuştum aşkım bak ikiz cep telleri var atarım bi program teline kimle konuşuosun ne msj gelmiş hepsine bakarım at aşkım dio o da hayatım senin zaten, istersen teli de al elimden ama bana nasıl ulaşcan, ulaşamazsan kafayı yersin dio

oku okuuu ancak bitirebildim kızlar maşallah döktürmüşünüz.

Dogum izninden bahsedilmiş de ben de 32. haftadan sonra 2 hafta daha çalışayım diyodum ama artık dayanamıyorum.bir de zamanlı zamansız toplantılardan bıktım artık. hiç özel hayata saygı diye birşey kalmadı işyerimde
Akşam evde kocan mı var bebeğin mi var hamile misin misafirin mi gelecek düşünen yok.
O yuzden karar değiştirdim izin hakeder haketmez ayrılıcam Allah izin verirse.
Bence biraz da hamileliğimizin tadını çıkarmalıyız diye düşünüyorum. biraz nazlanıcam son aylarım da olsa inş.. evde oğluşumla takılmak istiyorum. rahat rahat temizlik yapmak istiyorum :))

anladım şimdi yazının başını okuyamayınca işler karıştı,bir keresinde bebek görmeye gitmiştik hastanede duvarda bu yazı asılıydı öyle sandım o yüzden, world de ise kolaymış..
ben yormayayım seni istersen a4 ebatında yapıcam sanırım...özelden dosya geliyor mu ki?

hepsini de cok beğendim canım been :))) ayrım yapamadım :26:

ben de istiyorum canım

bizde aynısını giyeceğiz teyzesi çok yumuşak bambu olduğu için çok severek aldık

ayy cok sevindim :)) cok güzel di mi dokusu yumuşak yumuşak giysinler bebişlerimiz

maşallah canım kızına haberler güzel sende cok sevindim, darısı hepimizin başına :))

midem cok yanıyor benim, su içince şişiyorum hepten yanıyorum of yaa, yaz da gecti eskisi gibi su icme ihtiyacı hissetmiyorum:26:

ayy canım cok sevindim beğenmene :)))

insanın kendi aldığı hediyeleri böyle görmesi cok güzelmiş:)))

güle güle giysin Poyraz Emin'cimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…