valla bence de çalışmak çok zor bu durumda..perşembe günü doğum iznimi alıyorum kısmetse bende..
mesela diyetteyim ama tüm menü aykırıydı diyetime sadece çorba içtim,eşim gelicekti sipariş ettim bana kepekli bişiler al yiyebileceğim dedim,getirecek bekliyorum..
evden yemek getirmek zor zaten vaktimiz olmuyor akşam yemeğini zor yetiştiriyoruz o bile düzensiz genelde,birde burası için yemek hazırlayamam ki..
ohh maşşallah kuzuna kocaman olmuş :)) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :)) yaa bende hep kordon dolanmasından korkuyorum umarım hiç birimizin başına gelmez ...
maşallah canım kızınahaberler güzel sende cok sevindim, darısı hepimizin başına :))
kızlar dün akşam doktora gittim dr bebişime baktı boyu 43 cm olmuş kilosu 2015 gr
sata göre 31+3 ama gelısıme göre hala 10 gün ilerde imiş yavrum:) gayet iyi dedi omurilik soğanına kadar ölçtü gene
yüzünü gösterdi dr diyo ki yaa bak aynı babasıı tıpatıp diyo ben bakıyorum tabii ağzını burnunu zor seçiyorum ki
zaten bana benzemedıgı aşikar çenesinden göz yapısındangözlerini kırpıyodu gördüm usg de dr bi de gamzesi var
doğduğunda tam sevmelik olucak bak tombiş yanakları var dedi öyle işte iyimiş bebişim :) herşey normal dedi
nst ye 35. haftadan sonra almaya başlıycam dedi neyse kalktım karnın taş gibi oluyo mu hiç gun ıcınde naısl dedi
ben de gunde bi kaç kez oluyo hergun oluyo genelde zaten baska rahatsızlıgım yok dedim o zaman hemen bi nst alalım
önemli bu dedi...nst girdim normal çıktı...bi de pazar gecesi şeyimde kaşıntı başladı birden bire dedim doktora bu mantar oalbilir mi
birden başaldı ama dedim hıc bşey yokken kullandıgım antıbıyotık (largopen) mantarı azdırıyomuş ondan dedi fitil ve krem verdi
işte kullandım dün gece şimdi daha rahatım ohh :) dünki rahmımın ust tarafının agrımasıda bebeğin pozisyonundanmış
totosunu dayamış zilli :) hım bişi daha sordum bu son ayalrda kordon dolanamsı yaşanıyo ya böyle bişey varsa doğum öncesinde
anlaşılrımı usg de bundan tırsıyorum dedim...doktor da biz nst de anlarız bunu ancak cunku kalp atısı yavaslar kordon dolanması
varsa veya baska bişey varsa sen de hareketlerınden analrsın 3 saat ıcınde hıc hareket etmedıyse gun ıcınde en az 10 kez
hareket hıssetmedıysen hemen gelıyosun kordon dolanmıs olabılrı plasenta ayrılmış olabillir dedi kızlar aklınızda bulunsun sizin de :)
cuma günü de gidip raporumu alıcam dun verıcektı ama başhekımlık kapalı su an gun ıcınde gel dedi...ay sağlıkla bi gelse yavrularımız :)
evevtt bugün kendime yaptıgım iş planının yarısı bitti :)) buzdolabımın içini temizledim dışında çok magnet var bugün uğraşamıcam dışını yarın tamamlıcam :)) mutfak dolabının üst raflarını boşalttım ilk posta yıkanıyo akşam kocişim içinş silip yerleştiricek dışını ellemiyom kapakları temizlikçi gelince temizlicek :)) şimdi sıra geldi işin 2 ci kısmına yani yatak odası kıyafetlerş ayıklayıp yerleştirdimmii tamamdır bugünlük işim biter :))
anladım şimdi yazının başını okuyamayınca işler karıştı,bir keresinde bebek görmeye gitmiştik hastanede duvarda bu yazı asılıydı öyle sandım o yüzden, world de ise kolaymış..
ben yormayayım seni istersen a4 ebatında yapıcam sanırım...özelden dosya geliyor mu ki?
merhaba arkadaşlar. ne güzel yazmışsınız temizlik yapıyorum, bebek eşyaarını ütülüyorum, geceliklerimi aldım diye. ben malesef bunların hiçbirini yapmadım. kayınvalidem bacağından ameliyat oldu ve bende yatıyor.yerinden kalkamıyor.ee haliyle bizde ne dışarı çıkabiliyoruz, ne temizlik yapabiliyorum, ne dinlenebiliyorum. daha bebeğimin ne arabası var ne yatağı ne de cantası hazır. sona zamanlarda dinlenmek, uyumak sakin sakin kafa dinlemek istiyorum ama malesef. galiba hamilelikten çok da duygusalım herseyi takıyorum kafama.içimi dökmek istedim sizlere
aman ne güzel uyuyordum kapı caldı netten aldıgım pike takımı gelmıs onu aldım.kayınvalıde mevlüt için pike takımı alacakmıs aman dedım sen güllü dallı alırsın ben alırım dedım ama bütün magzalara baktım yok yazlık ürün dıye kalkmıs.bende u.s polo da kampanya gördüm netten aldım.pike takımı ve iki yastık hediye 100 tl.mevlütte kış günü pike takımını ne yapcaksam anlamadım ama aldım işte.alışverış sözkonusu olunca mantık devre dışı oluyo işte:)
deli gibi mide yanması yaşıyorum daha 8 hafta var doguma nasıl idare edıcem bılmıyorum cuma gunu çalışabılır raporumu aldım içimden dedım hıççç çalısabılır halde degılım ama hadi adı çalısabılır olsun.
buarada essira yı cok merak etttım en son ailesı almaya gelıcektı aldılarmı gittılermı.off kocasını dövesım geldı valla.
tontirik evini peteklerını güle güle kullan kirlet bebek bezi kokusuyla dolsun inşallah
buarada bebek odamız hala gelmedı 40 gün oldu 2 parcayı getıremedıler.bi daha esnaftan alanı öpsünler cok ciddiyetsızler ya.acele yok hanımefendı gelcek dıyo.bebek dogduktan sonra getırırısenız gerı iade edıcem dedım tamam diyo yüzssüz.herseyını aldık çok şükür yıgdık odaya öle derlenmeyı beklıyor.mavi beyaz olacak inşallah güzel olur.odalarını yapanlar resim koyunda fikir alalım
Kızlar
bir kaç arkadaşın erken doğum ihtimali olması sebebiyle doğum topiğimizi açtım :)
hadi hayırlısı olsun doğum tablomuz ve doğum hikayelerimiz bir arada olucak
inşallah güzel haberlerle ve pozitif doğum hikayeleri ile doldurucağımız bir topik olur :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...uyor-dogum-hikayeleri-tablo.html#post27388922
sağol canım çok sukur :)
evet ben de korktugum ıcın sordum dr öle dedi işte... ıns öel bişey yasamayız
çok şükür canım sağol Allah razı olsun :)
O magnetleri bekarken annemin evinde hiç sevmezdim. Toz oluyor, silemiyorsun güzelce. Annem de bayılır böyle doldurmaya bozdolabını falan. Eşim beyaz eşyalarını önceden almıştı. Aldığı buzdolabının üsç birşey yapışmıyor, tutmuyor yapısından ötürü.O kadar mutlu oldum ki. Aspiratörüme bir kaç tane mahnet koydum eşimle çok sevip, beğenerek aldıklarımızı. Onları bile yıkamak işkence bana
yeni topiğimiz hayırlı olsun ellerine sağlık canım :)) yaaa hadi ben şubat annesi olursam((
KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406
bizim bebişler adaş canım konuşmuştuk burada o benim :) saece poyraz bizimki..Canım hiç böylesi aklıma gelmemişti daha doğrusu. Aslında biraz daha büyük bastırılıp hastane odasında kapısına asılabilir. Çokta güzel olur. Ben bunları keçeden bebek şekeri yaptım ya, onların üstüne etiket olarak tasarladım. Ama senin dediğin gibi de olur, mantıklı. Sen nasıl istiyorsun cnm? Küçük mü etiket olarak, A4 boyutunda mı? Bir de bebişinin ismi ne?
inş canım yaaa ...çok haklısın senin diyet işin çok daha zor allah yardımcın olsun.yemek olayı ayrı bi sorun zaten.
bizim burda fazla yemek secenegimiz yok. yemekhane yemekleri çok kotu. dışardan da ev yemegi yapan 1 yer var, ona talim.
evde çoğu zmn yemek olmuyo zaten akşam. gidince yapıyorum ertesi gün için hazırlayamam bir de. 10 aralığı bekliyorum inşşşşş.
saol cnm gönderirim ben bir dilek tuttuk olan :)Tatlım ne zahmeti. Özelden dosya gitmiyor. İstersen özelden mail at, göndereyim sana canım.
KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406
ben de aralık annesi olacağımı düşünüyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?