2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406

canım bence ortadaki çok güzel ama renkler dğeişmeli mesela kız bebek oldugu ıcın giysisi pembemsi oalbilir

bi de cevresındekı çemberın rengı de değişirilebilir tabii kavanoza koyacagın şeker rengıen ve kurdeleye göre de ayarlayabılırısn :)

yeni topiğimiz hayırlı olsun ellerine sağlık canım :)) yaaa hadi ben şubat annesi olursam ((

sağol canım amin :)

hım sen 25-30 ocak gibi doğurusun ucundan kıyısındna ocak anneıs olursun canım :)

ay_she cim maşallah kızına da sanada kordon dolanmasından korkma canım benim oğlan doğduğunda iki kere dolanmıştı kordonu çok şükür bir sıkıntı olmadı

sağol canım :) evet bılıyorum ama yıne de kaygılanıyorum ıns olmaz öle bişe :)

kızlarrr çekirdekten haberi olan varmıı ??? yada teli kimde var bi arasa sorsa ben merak ediyorum acaba hastaneye falanmı yatırdılar

evet canım hastanede yatıyo nst ye baglıoalrmıs devamlı amnıyo sıvısı gelıomus da

enfeksıyonda varmış doğuma alabilirlermiş bakalım hayırlısı olsun hakkında

maşallah sana..Allah kolaylık versin canım..insan planladığı doğrultuda işlerini halledince nede mutlu oluyor..

merhaba canım..Allah yardımcın olsun..yavaş yavaş yaparsın sende hazırlıkları..üzme kendini canım ya..
ben ortadakini begendim ama pembe falan olursa maviyi begenmedim :))

teşekkür..deneme yaptım bakayım becerecek miyim diye..sizden gelen fikirler doğrultusunda düzenleme yapacağım tekrar..

sarı olanın içindeki resim güzel ama çerçeve rengi mor olmalı bence :)

sağol canım fikir verdiğin için

ok canım..bunlar hazır şablon kıyafetın rengini değiştirebilirmiyim ki? evet çember kurdeleye göre farklı renklerde yapmayı düşünüyorum..rengarenk olsun kavanozlar..

kızlarrr çekirdekten haberi olan varmıı ??? yada teli kimde var bi arasa sorsa ben merak ediyorum acaba hastaneye falanmı yatırdılar

evet ya merak ediyordum ben de onu, ayşe yazmış hastanede diye ( allahım sağlıkla yapsın doğumunu ama inşallah durur biraz daha..

KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406

ay cok güzel ikinci ve ücüncüü çerççeveler değişmeli ben de katılıyorum kızlara...

yaaaaa demek okadar ciddi vallaa doktoru söleye söleye erken doğurtcak bu kızı haber alırsanız bizlede paylaşın lütfen dualarımız onunda ...

benim bugünkü dr randevum da ertelendi sinirden çatlamak üzereyim..

annecim de geldi bugün gitcez dr a diye k.validemde oturuyorlar şimdi.. kadın boşu boşuna onca yolu tepti geldi, cumaya kaldı randevu nasıl üzüldüm, sinirlerim zıpladı yaaa

ok canım..bunlar hazır şablon kıyafetın rengini değiştirebilirmiyim ki? evet çember kurdeleye göre farklı renklerde yapmayı düşünüyorum..rengarenk olsun kavanozlar..

evet canım değiştirilebiliyo da iş yerındekı pcm de ps yok eve gıdınce deneyebılırım ıstersen

bence de rengarenk çook güzel olur :) benım kutular da öle olucak :) ay benım de dun gece uykum kaçtı saat 1 den

3 e kadar matrax dinleyıp kutu süsledim

canım sağlık olsun canını sıkma ya ama insna sinir oluo anlayabılırom

yaaaaa demek okadar ciddi vallaa doktoru söleye söleye erken doğurtcak bu kızı haber alırsanız bizlede paylaşın lütfen dualarımız onunda ...

evetc anım hayırlısı olsun ıns haber alırsam paylasıırm..

bende değiştiremzsin kıyafeti diye 3. yü seçtim..mor rengine uygun hem..pembe sevmiyorsan tabi,yoksa tercihim pembe :)

ay cok güzel ikinci ve ücüncüü çerççeveler değişmeli ben de katılıyorum kızlara...

tamam canım değiştiririm..zaten rengarenk yapmayı düşünüyorum..

ay yaparsan çok sevinirim canım ya..böyle rengarenk olsun..çok teşekkür ederim canım..photoshop bende de yok..

deneyeyim bakalım olacak mı dedim..becerdim ya resmen..çok mutlu oldum..kızımın kavanozlarını kendi ellerimle hazırlamak istiyorum..

yaparım canım photoshopta yapmak çok kolay eve gideyim yapar atarım

şimdi netleştirelim

aydedeli olan etiektin mavi detaylarını pembe yapıcam dısındakı çemberi aynı kalsın mı o hangi renkelrde olsun ?

evet canım hastanede yatıyo nst ye baglıoalrmıs devamlı amnıyo sıvısı gelıomus da

enfeksıyonda varmış doğuma alabilirlermiş bakalım hayırlısı olsun hakkında

canım geçmişi okudum ama chekirdek i kaçırdım sanırım nesi vardı ki? niye gitmişti hastaneye de böle oldu?

canım geçmişi okudum ama chekirdek i kaçırdım sanırım nesi vardı ki? niye gitmişti hastaneye de böle oldu?

bi kaç gundur su gibi işey gelıyomuş şte çekridek de şüphelenmıs doktoru turnusol kağıdı koy rengı değişrise ara

demiş...rengı değişmiş kağıdın yanı amnıyo sıvısı azalıomuş sızıyomus aşağıdan o sbeple gitti doktora

çok teşekkür ederim canım..çerçevede detaylarla aynı renk olsa nasıl olur? ne bileyim pembe tonları, lila..kız renkleri olsun işte..bir iki renk olsun..zevkine güveniyorum..çerçevenin renginden kurdele alacağım inş..

Allah yardımcısı olsun..dua edelim arkadaşlar..Allah hakkında hayırlısını versin..ay uy derken bizim doğumlar yavaş yavaş başladı..bebekler geliyor teker teker..

Bizim senle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı,banada aralıkta olcak gibi gelio,bide benim erken doğum riskim var 6.aydan beri

sağlıkla zamanında doğsunlar inş canım. napalım artık tarihinde de gelmezse kısmettendir.

38. haftadan sonra ne zaman isterse gelmekte serbest yavruşum

40 ı fazla geçmesin de

hmmm anladım turnusol muhabbetini hatırlıyorum.. allahım inşallah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder... tepiğini hissedemiom tepiğini hissedemiom die die sonunda tam tepikledi yaramaz sıvıyı mıvıyı dağıttı desene..

yaff bu ocak bebişleri gerçekten aceleci çıktı daha aralık olmadan gelmeye başladılar... bu arada senin kıza da maşallah kuzularımız arasında on gün var ama ikisi de aynı çıktı on gün önceden gidiolar, bugün yazdığın değerler 10 gün önce doktora gittiğimde kızım için sölenen değerlere çok yakın maşallah kuzuna benim kuzum da 2032 gr dı ve 43 cm di
ayşecim ya önden gitmeleri erken gelmelerine sebep olur mu? bizim kızlar da aceleci çıkmasın?

anacım 2 hafta kilom sabit gorunuyo. seviniyorum ben de 2. hafta sonunda ama birden hooop 2 kg fazla cıkıyo saldım cayıra hesabı. sonunda nasıl vereceksem.. ben ki hamileliklerimden once 48 kg lık biriydim

amin canım hayırlısı olsun inş.

evet maşallah bebişşerimize... :)

haftasının önde olması erken geliceği anlamına gelmez canım...önde olması demek

sata göre olması gereken ölçümlerden daha iri daha uzun olduğu anlamına geliyo...yani yaşıtlarından uzun

yaşılarından kilolu vs vs :) ama sonuç olrk bebeğin ne zaman geliceği belli olmaz arkaaşımın bebeği 5 gün fln öndeydi

37. haftada suyugeldi normal doğumla doğurdu ama böyle olup 40+5 de de doğuran var

tamamen keyiflerine kalmış bi durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…