KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406
yeni topiğimiz hayırlı olsun ellerine sağlık canım :)) yaaa hadi ben şubat annesi olursam((
ay_she cim maşallah kızına da sanada kordon dolanmasından korkma canım benim oğlan doğduğunda iki kere dolanmıştı kordonu çok şükür bir sıkıntı olmadı
kızlarrr çekirdekten haberi olan varmıı ??? yada teli kimde var bi arasa sorsa ben merak ediyorum acaba hastaneye falanmı yatırdılar
evevtt bugün kendime yaptıgım iş planının yarısı bitti :)) buzdolabımın içini temizledim dışında çok magnet var bugün uğraşamıcam dışını yarın tamamlıcam :)) mutfak dolabının üst raflarını boşalttım ilk posta yıkanıyo akşam kocişim içinş silip yerleştiricek dışını ellemiyom kapakları temizlikçi gelince temizlicek :)) şimdi sıra geldi işin 2 ci kısmına yani yatak odası kıyafetlerş ayıklayıp yerleştirdimmii tamamdır bugünlük işim biter :))
merhaba arkadaşlar. ne güzel yazmışsınız temizlik yapıyorum, bebek eşyaarını ütülüyorum, geceliklerimi aldım diye. ben malesef bunların hiçbirini yapmadım. kayınvalidem bacağından ameliyat oldu ve bende yatıyor.yerinden kalkamıyor.ee haliyle bizde ne dışarı çıkabiliyoruz, ne temizlik yapabiliyorum, ne dinlenebiliyorum. daha bebeğimin ne arabası var ne yatağı ne de cantası hazır. sona zamanlarda dinlenmek, uyumak sakin sakin kafa dinlemek istiyorum ama malesef. galiba hamilelikten çok da duygusalım herseyi takıyorum kafama.içimi dökmek istedim sizlere
ben ortadakini begendim ama pembe falan olursa maviyi begenmedim :))
sarı olanın içindeki resim güzel ama çerçeve rengi mor olmalı bence :)
KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406
canım bence ortadaki çok güzel ama renkler dğeişmeli mesela kız bebek oldugu ıcın giysisi pembemsi oalbilir
bi de cevresındekı çemberın rengı de değişirilebilir tabii kavanoza koyacagın şeker rengıen ve kurdeleye göre de ayarlayabılırısn :)
kızlarrr çekirdekten haberi olan varmıı ??? yada teli kimde var bi arasa sorsa ben merak ediyorum acaba hastaneye falanmı yatırdılar
canım bence ortadaki çok güzel ama renkler dğeişmeli mesela kız bebek oldugu ıcın giysisi pembemsi oalbilir
bi de cevresındekı çemberın rengı de değişirilebilir tabii kavanoza koyacagın şeker rengıen ve kurdeleye göre de ayarlayabılırısn :)
sağol canım amin :)
hım sen 25-30 ocak gibi doğurusunucundan kıyısındna ocak anneıs olursun canım :)
sağol canım :) evet bılıyorum ama yıne de kaygılanıyorum ıns olmaz öle bişe :)
evet canım hastanede yatıyo nst ye baglıoalrmıs devamlı amnıyo sıvısı gelıomus da
enfeksıyonda varmış doğuma alabilirlermiş bakalım hayırlısı olsun hakkında
ok canım..bunlar hazır şablon kıyafetın rengini değiştirebilirmiyim ki? evet çember kurdeleye göre farklı renklerde yapmayı düşünüyorum..rengarenk olsun kavanozlar..
benim bugünkü dr randevum da ertelendi sinirden çatlamak üzereyim..
annecim de geldi bugün gitcez dr a diye k.validemde oturuyorlar şimdi.. kadın boşu boşuna onca yolu tepti geldi, cumaya kaldı randevu nasıl üzüldüm, sinirlerim zıpladı yaaa
yaaaaa demek okadar ciddi vallaa doktoru söleye söleye erken doğurtcak bu kızı haber alırsanız bizlede paylaşın lütfen dualarımız onunda ...
bende değiştiremzsin kıyafeti diye 3. yü seçtim..mor rengine uygun hem..pembe sevmiyorsan tabi,yoksa tercihim pembe :)ok canım..bunlar hazır şablon kıyafetın rengini değiştirebilirmiyim ki? evet çember kurdeleye göre farklı renklerde yapmayı düşünüyorum..rengarenk olsun kavanozlar..
ben de aralık annesi olacağımı düşünüyorum :26:
ay cok güzel ikinci ve ücüncüü çerççeveler değişmeli ben de katılıyorum kızlara...
evet canım değiştirilebiliyo da iş yerındekı pcm de ps yok eve gıdınce deneyebılırım ıstersen
bence de rengarenk çook güzel olur :) benım kutular da öle olucak :) ay benım de dun gece uykum kaçtı saat 1 den
3 e kadar matrax dinleyıp kutu süsledim
tamam canım değiştiririm..zaten rengarenk yapmayı düşünüyorum..
ay yaparsan çok sevinirim canım ya..böyle rengarenk olsun..çok teşekkür ederim canım..photoshop bende de yok..
deneyeyim bakalım olacak mı dedim..becerdim ya resmen..çok mutlu oldum..kızımın kavanozlarını kendi ellerimle hazırlamak istiyorum..
evet canım hastanede yatıyo nst ye baglıoalrmıs devamlı amnıyo sıvısı gelıomus da
enfeksıyonda varmış doğuma alabilirlermiş bakalım hayırlısı olsun hakkında
canım geçmişi okudum ama chekirdek i kaçırdım sanırım nesi vardı ki? niye gitmişti hastaneye de böle oldu?
yaparım canım photoshopta yapmak çok kolay eve gideyim yapar atarım
şimdi netleştirelim
aydedeli olan etiektin mavi detaylarını pembe yapıcam dısındakı çemberi aynı kalsın mı o hangi renkelrde olsun ?
bi kaç gundur su gibi işey gelıyomuş şte çekridek de şüphelenmıs doktoru turnusol kağıdı koy rengı değişrise ara
demiş...rengı değişmiş kağıdın yanı amnıyo sıvısı azalıomuş sızıyomus aşağıdan o sbeple gitti doktora
Bizim senle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı,banada aralıkta olcak gibi gelio,bide benim erken doğum riskim var 6.aydan beri
sağlıkla zamanında doğsunlar inş canım. napalım artık tarihinde de gelmezse kısmettendir.
bi kaç gundur su gibi işey gelıyomuş şte çekridek de şüphelenmıs doktoru turnusol kağıdı koy rengı değişrise ara
demiş...rengı değişmiş kağıdın yanı amnıyo sıvısı azalıomuş sızıyomus aşağıdan o sbeple gitti doktora
hmmm anladım turnusol muhabbetini hatırlıyorum.. allahım inşallah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder... tepiğini hissedemiom tepiğini hissedemiom die die sonunda tam tepikledi yaramaz sıvıyı mıvıyı dağıttı desene..
yaff bu ocak bebişleri gerçekten aceleci çıktı daha aralık olmadan gelmeye başladılar... bu arada senin kıza da maşallah kuzularımız arasında on gün var ama ikisi de aynı çıktı on gün önceden gidiolar, bugün yazdığın değerler 10 gün önce doktora gittiğimde kızım için sölenen değerlere çok yakın maşallah kuzunabenim kuzum da 2032 gr dı ve 43 cm di
ayşecim ya önden gitmeleri erken gelmelerine sebep olur mu? bizim kızlar da aceleci çıkmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?