2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aynenn benim kocamda pc özürlüdürr.telefon ve pc ayarlarından filan anlamaz. ben becerikliyim bu konularda

eline saglık cnm.ben sadece camaşırları yerleştirdim , bide yemek yaptım kızıma yedirdim o kadar :)
valla yprulmuşum haftasonu ,elim kolum kalkmıyor.

tontirik evini peteklerını güle güle kullan kirlet bebek bezi kokusuyla dolsun inşallah

mersi şekerimm.sende pike takımını güle güle kullan ,oglun bol bol işesin pikeye emii

Son düzenleme:

hayırlısı olsun ,benimki ile hemen hemen aynı kilosu ,ben boyunu sormuyorum , o dr söyleyincede unutuyorum...

benimkide iri ,erken doğar diye ödüm kopuyor,birden sezeryan olmaz derler dye yusuf yusuf,et yemeyi kestim mesela ,başlarda sebze hiç yemesemde bebeğe yarıcak şeyler yerdim ,şimdi saldım kendimi (zaten 14 kilo almışım =)

benim dr doğumu 3-6 ocak dedi ,ki sezeryan ydaa normal üzerine konuşmadım hiç ,,benim yemiyor normal doğumu ,dr un yiyorsa doğurtttursun ...
geçen gün 4 kg doğmuş bi bebeği görmeye gittik ,1 ay olmuştu doğalı ,iyikide kızıma çok renkli şeyler almamşım ,erkek diye lacivvertli kırmızı bi şey giydirmişler ...içinde bi tuhaf duruyor bebkler yaw

bu aralar k.v ile kafayı yedim zaten ,bir an önce şehirdışından bi iş bulup istanbuldan defolup gitmek istiyorum ,allahım bu hamile halimle dualarımı kabul ette,istanbuldan kendi memlketim tekirdağa gideyim diye dua ediyorum ((

tabi dua listeszi biraz daha uzun :)))

Canım doktor mu iptal etti? Anlıyamadım? İnsan üzülür tabii. Boşver üzme tatlım kendini...

Yaaa ben nasıl kaçırdım. Hiç haberim yok, hergünde geçmişi mutlaka okuyorum.

Ay üzüldüm ya, inşallah iyidir. Yok mudur kimsede telefon numarası arasak ya?

Valla ben sarılar, yeşiller, mavier. Ooooo neler aldım oğluma. Oyuncak bebek gibi değişik değişik giydiricem fotoğraflarını çekicem

Çocuğumu palyoçaya çeviricem sanırım

canim nasilsin beni cokkk güldürdün son cümlenle yazmak istedimay yerim ben seni cek bacim cek allahim kötü kadinlarin serrinden korusun hepimizi aminnnnnnnnnnnnnnseni pencerelerinide güle güle kullan canim evin güle güle kirlensin..

yavruşumun arabası araç koltuğu yatağı ve diğer ıvır zıvırları geldi.

alışverişi şimdilik tamamladığımı düşünüyorum. kıyafetleri de büyüdükçe almak niyetindeyim.
sizce bu aldığım kıyafetler yeterli mi başlangıç olarak?

3 ayaklı tulum
5 kolsuz çıtçıtlı badi
5 uzun kollu tişört
2 eşofman altı
1 askılı pantolon
1 kalın polar üst
1 tulum kaban dışarısı için
2 şapka
3 çift eldiven
6 çift çorap
7 önlük

Canım doktor mu iptal etti? Anlıyamadım? İnsan üzülür tabii. Boşver üzme tatlım kendini...

iki hafta önce gittiğimizde ult cihazında sorun vardı ayrıntılı ult ile bakamamıştı.. o yüzden bugün icin tekrar cağırmıştı.. ama cihaz olmamış. anneciğim de hic gelmemişti bizimle cağırdık kadını bugün gitcez diye, kalktı geldi.. ama iptal..

bir de öncesinde de cok iptallerimiz var böyle, onlar diğer hamilelerin doğumları yüzündendi gerçi, ama insan hevesle bekliyor ya, tam günü geliyor saatler kalmış pat bi telefon randevu iptal diye.. sinirlerim bozuluyor..

bugünkü üzüntüm annem için tabi, göremiycek yine..

slm Aysecim masallahh sübhanallahh kuzuna herseyin iyi olmasina cokk sevindim..insallahh raporunu alir biran önce izine cikar bol bol dinlenirsin canim benim..

Son düzenleme:

hadi gözün aydin canim benim dikkat et kendine evde bol bol yatmalisin kalkma islenme sakin..seni..

Kızlar iki gündür günde 1 kere ama baya çok ve sulu büyük abdesttimi yapıyorum, bugun hatta beyaz deri gibi bişeylerde çıktı, Dr.a gitsem mı acaba.? Daha ise bile gidemedim...

slm canim benim gecmis olsun iiy olmus dr araman serum iyi gelir ishalde acil sifalar diliyorum canim benim.

Tatlım sanki bana az gibi geldi. Çıtçıtlı badi ve altı biraz daha fazla alabilirsin bence. İstersen 3-6 ay arası al. 5er tane daha.
Bir de ağız silme mendilleri falan almadıysan, onlardan da al derim. Çok gerekli oluyor cnm.

slm canim benim evin hayirli olsun güle güle saglik sihatle mutlulukla oturun yeni bebisle hayirli ugurlu olasun yeni ev yeni bebis ohhh misler gibi oturursunuz canim bneim inslalahhh..

ay kıyamam ben sana..nasip değilmiş demek..annende doğduktan sonra görür artık Ömer'i..insan görmek istiyor deme..ben çok özlüyorum Elifimi..ay doğduklarında nasıl seveceğiz onları..böyle içim içime sığmıyor..

öyle canım napalım..

son ay gelir heralde, doğumdan sonra kalacak inşallah
ne bileyim işte heves etmiştim, k.validem, görümcem cinsiyetini öğrenme aşamasından beri geliyorlar randevulara.. istedim annem de olsun bu defa.. nasıp kısmet işte. bi dahakine artık..

ben de öyle canım, acayip duygular içindeyimm.. meraktan çatlıyoruz zaten, nasıl bişey, kime benziyor diye..
allahım bahtları güzel olsun, acılarını yaşatmasın bize.. (amin)

slm canim benim evin hayirli olsun güle güle saglik sihatle mutlulukla oturun yeni bebisle hayirli ugurlu olasun yeni ev yeni bebis ohhh misler gibi oturursunuz canim bneim inslalahhh..

saol canım,şehir değişikliği,ev değişikliği,3 kişilik yeni hayat....bayaa bir büyük değişim bizi bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…