ayyyy eşimde öle der işte kadınla erkek arkadaş olmaz dost olmaz çok gördük biz öle kardeşim muhabbetini der.. aynı anne babadan olmadıktan sonra kardeşlik die bişey yok der...
yönetici evli ve çocuklu kızların tam odak noktası canım allah kolaylık versin sana tedbiri elden bırakmamakta fayda var benimkinin yazık msni bile yoknapcam ben msni der.. mağazanın var bi msn adresi o da mağazada herkesin ortak kullandığı firmalara mail atılan bi adres bizim evin teknoloji gurusu sensin aşkım der bana, telin laptop ın bir sorunu olsun ben hallederim, kendine tel alcak, mağazaya laptop alcak ben seçerim, telinin özelliğini bulamaz aşkım yapamadım şunu der ben yaparım iki saniyede biliosun sen bu işi der... bi de gözünü korkutmuştum aşkım bak ikiz cep telleri var atarım bi program teline kimle konuşuosun ne msj gelmiş hepsine bakarım at aşkım dio o da hayatım senin zaten, istersen teli de al elimden ama bana nasıl ulaşcan, ulaşamazsan kafayı yersin dio
evevtt bugün kendime yaptıgım iş planının yarısı bitti :)) buzdolabımın içini temizledim dışında çok magnet var bugün uğraşamıcam dışını yarın tamamlıcam :)) mutfak dolabının üst raflarını boşalttım ilk posta yıkanıyo akşam kocişim içinş silip yerleştiricek dışını ellemiyom kapakları temizlikçi gelince temizlicek :)) şimdi sıra geldi işin 2 ci kısmına yani yatak odası kıyafetlerş ayıklayıp yerleştirdimmii tamamdır bugünlük işim biter :))
tontirik evini peteklerını güle güle kullan kirlet bebek bezi kokusuyla dolsun inşallah
amin canım hayırlısı olsun inş.
evet maşallah bebişşerimize... :)
haftasının önde olması erken geliceği anlamına gelmez canım...önde olması demek
sata göre olması gereken ölçümlerden daha iri daha uzun olduğu anlamına geliyo...yani yaşıtlarından uzun
yaşılarından kilolu vs vs :) ama sonuç olrk bebeğin ne zaman geliceği belli olmaz arkaaşımın bebeği 5 gün fln öndeydi
37. haftada suyugeldi normal doğumla doğurdu ama böyle olup 40+5 de de doğuran var
tamamen keyiflerine kalmış bi durum :)
KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406
benim bugünkü dr randevum da ertelendi sinirden çatlamak üzereyim..
annecim de geldi bugün gitcez dr a diye k.validemde oturuyorlar şimdi.. kadın boşu boşuna onca yolu tepti geldi, cumaya kaldı randevu nasıl üzüldüm, sinirlerim zıpladı yaaa
bi kaç gundur su gibi işey gelıyomuş şte çekridek de şüphelenmıs doktoru turnusol kağıdı koy rengı değişrise ara
demiş...rengı değişmiş kağıdın yanı amnıyo sıvısı azalıomuş sızıyomus aşağıdan o sbeple gitti doktora
hayırlısı olsun ,benimki ile hemen hemen aynı kilosu ,ben boyunu sormuyorum , o dr söyleyincede unutuyorum...
benimkide iri ,erken doğar diye ödüm kopuyor,birden sezeryan olmaz derler dye yusuf yusuf,et yemeyi kestim mesela ,başlarda sebze hiç yemesemde bebeğe yarıcak şeyler yerdim ,şimdi saldım kendimi (zaten 14 kilo almışım =)
benim dr doğumu 3-6 ocak dedi ,ki sezeryan ydaa normal üzerine konuşmadım hiç ,,benim yemiyor normal doğumu ,dr un yiyorsa doğurtttursun ...
geçen gün 4 kg doğmuş bi bebeği görmeye gittik ,1 ay olmuştu doğalı ,iyikide kızıma çok renkli şeyler almamşım ,erkek diye lacivvertli kırmızı bi şey giydirmişler ...içinde bi tuhaf duruyor bebkler yaw
bu aralar k.v ile kafayı yedim zaten ,bir an önce şehirdışından bi iş bulup istanbuldan defolup gitmek istiyorum ,allahım bu hamile halimle dualarımı kabul ette,istanbuldan kendi memlketim tekirdağa gideyim diye dua ediyorum((
tabi dua listeszi biraz daha uzun :)))
ay şu domestos muhabbetine cok güldümm
eşim beni aldatsaa ben evi filan terketmem o defolur gider ,anasından emdigi sütü burnundan getiririm.Allahım yaşatmasın bana ve hiç bir kadına
eşimin calıştıgı bi mühendislik firması vardı orda şırpıntı bi sekreter vardı bekar genc kız ,eşim güyya kardeşi gibi severdi muhabbet ederlerdi bişi demezdim
kızım olunca evime geldii ama inanılmaz kötü elektirik aldım ondan ,benim hisler kuvvetlidirde zatenn
eşime dedimki bak bu kız tehlikeli ondan uzak durcan muhatap olmıcan.yaa yok onun sevgilisi var asla öle bi kız degil falan filann
bi kac ay sonra eşimin msn sini actım ,kız msj atmış.aşkını ilan etmişş ama neler yazmış hala bi kopyası durur bende arada eşime hatırlatırım
eşimi cagırdım okuttum bak gördünmü dedim adamda şokk oldu okuyunca.ya inan benim tarafımdan asla bişi yok o kendi kendine gelin güvey olmuş falan filann
zaten msjda herşey yaızyor yani platonik bi aşk oldugu aşikar ortada. msn sini kapatmamın nedeni budur:)
ben herzaman derim kadın ve erkekten dostt olmazzzzzzzz.heleki araya belli paylaşımlar girerse sırlar paylaşılırsa mutlaka sonucunda bi duygusal yakınlaşma oluyor
valla ben cok isterdim erkek bi dostum olsun filan diye ama hiçç erkek dostum olmadı okul dönemimdee
hepsi bana aşık olduu yada ben etkilendim :))
şimdi calıştıgı işyeri bi felakettt hatun konusunda.yagmurdan kacarken doluya tutulduk anlıyacagınn
eşimde yönetici pozisyonunda ,kızlar etrafında pırr dönüyorr bende evde elimde tesbih pır dönüyomm
Canım çok beğendim.... Ama özellikle 2 ve 3. çok güzel. Kız çocuklarının herşeyi daha bir tatlı oluyor valla...
KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406
Canım doktor mu iptal etti? Anlıyamadım? İnsan üzülür tabii. Boşver üzme tatlım kendini...
slm canim benim ortadaki cokk sekermis...
kızlar dün akşam doktora gittim dr bebişime baktı boyu 43 cm olmuş kilosu 2015 gr
sata göre 31+3 ama gelısıme göre hala 10 gün ilerde imiş yavrum :) gayet iyi dedi omurilik soğanına kadar ölçtü gene
yüzünü gösterdi dr diyo ki yaa bak aynı babasıı tıpatıp diyo ben bakıyorum tabii ağzını burnunu zor seçiyorum ki
zaten bana benzemedıgı aşikar çenesinden göz yapısından gözlerini kırpıyodu gördüm usg de dr bi de gamzesi var
doğduğunda tam sevmelik olucak bak tombiş yanakları var dedi öyle işte iyimiş bebişim :) herşey normal dedi
nst ye 35. haftadan sonra almaya başlıycam dedi neyse kalktım karnın taş gibi oluyo mu hiç gun ıcınde naısl dedi
ben de gunde bi kaç kez oluyo hergun oluyo genelde zaten baska rahatsızlıgım yok dedim o zaman hemen bi nst alalım
önemli bu dedi...nst girdim normal çıktı...bi de pazar gecesi şeyimde kaşıntı başladı birden bire dedim doktora bu mantar oalbilir mi
birden başaldı ama dedim hıc bşey yokken kullandıgım antıbıyotık (largopen) mantarı azdırıyomuş ondan dedi fitil ve krem verdi
işte kullandım dün gece şimdi daha rahatım ohh :) dünki rahmımın ust tarafının agrımasıda bebeğin pozisyonundanmış
totosunu dayamış zilli :) hım bişi daha sordum bu son ayalrda kordon dolanamsı yaşanıyo ya böyle bişey varsa doğum öncesinde
anlaşılrımı usg de bundan tırsıyorum dedim...doktor da biz nst de anlarız bunu ancak cunku kalp atısı yavaslar kordon dolanması
varsa veya baska bişey varsa sen de hareketlerınden analrsın 3 saat ıcınde hıc hareket etmedıyse gun ıcınde en az 10 kez
hareket hıssetmedıysen hemen gelıyosun kordon dolanmıs olabılrı plasenta ayrılmış olabillir dedi kızlar aklınızda bulunsun sizin de :)
cuma günü de gidip raporumu alıcam dun verıcektı ama başhekımlık kapalı su an gun ıcınde gel dedi...ay sağlıkla bi gelse yavrularımız :)
ay_she cim maşallah kızına da sanada kordon dolanmasından korkma canım benim oğlan doğduğunda iki kere dolanmıştı kordonu çok şükür bir sıkıntı olmadı
kızlar beni gönderiyolar.hastaneden çıkıyorum bugün.direk kendi doktoruma gidicem memlekette.artık o ne der bilmiyorum..evinde mi kal der hastaneye mi alır bilemiyorum.
dua edin bana.hastaneden çıkıcam çoook mutluyum ama korkuyorumda.
hayırlısı olsun hepimiz için.
daha yazarım.öğleden sonra çıkıcam hastaneden.
Kızlar iki gündür günde 1 kere ama baya çok ve sulu büyük abdesttimi yapıyorum, bugun hatta beyaz deri gibi bişeylerde çıktı, Dr.a gitsem mı acaba.? Daha ise bile gidemedim...
yavruşumun arabası araç koltuğu yatağı ve diğer ıvır zıvırları geldi.
alışverişi şimdilik tamamladığımı düşünüyorum. kıyafetleri de büyüdükçe almak niyetindeyim.
sizce bu aldığım kıyafetler yeterli mi başlangıç olarak?
3 ayaklı tulum
5 kolsuz çıtçıtlı badi
5 uzun kollu tişört
2 eşofman altı
1 askılı pantolon
1 kalın polar üst
1 tulum kaban dışarısı için
2 şapka
3 çift eldiven
6 çift çorap
7 önlük
selam güzel anneler,
taşınma telaşından pek girip okumaya fırsatım olmuyor..çok şükür evimiz satıldı ve yeni evimizi aldık,eşyaları toparlıyoruz haftasonu yeni evimizi temizledik,bebeğimizin odasını boyadık..keşke duvar kağıdı alsaydım çok uğraşıldı diye üzüldüm..
geçmişe kısaca bakabildim essira yazmış ben ağladımalıntılardan 2 mesajını gördüm, Allah yardımcısı olsun..Bunca zamanlık eşi hiç mi tanımaz karısını,ne kadar gurur kırıcı namusdan söz etmek..İnşallah bebeği ve kendisi iyidir..onun içnde dua edicem..
Çekirdek arkadaşımız içinde dua ediyorum hastanede sonuç bekliyor şuan ,ne kadar kutsal bir durum annelik ..Şimdiden yaşıyoruz..
iki hafta önce gittiğimizde ult cihazında sorun vardı ayrıntılı ult ile bakamamıştı.. o yüzden bugün icin tekrar cağırmıştı.. ama cihaz olmamış. anneciğim de hic gelmemişti bizimle cağırdık kadını bugün gitcez diye, kalktı geldi.. ama iptal..
bir de öncesinde de cok iptallerimiz var böyle, onlar diğer hamilelerin doğumları yüzündendi gerçi, ama insan hevesle bekliyor ya, tam günü geliyor saatler kalmış pat bi telefon randevu iptal diye.. sinirlerim bozuluyor..
bugünkü üzüntüm annem için tabi, göremiycek yine..
ay kıyamam ben sana..nasip değilmiş demek..annende doğduktan sonra görür artık Ömer'i..insan görmek istiyor deme..ben çok özlüyorum Elifimi..ay doğduklarında nasıl seveceğiz onları..böyle içim içime sığmıyor..
slm canim benim evin hayirli olsun güle güle saglik sihatle mutlulukla oturun yeni bebisle hayirli ugurlu olasun yeni ev yeni bebis ohhh misler gibi oturursunuz canim bneim inslalahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?