Eki Görüntüle 557288 Eki Görüntüle 557289 Eki Görüntüle 557290 Eki Görüntüle 557292 Eki Görüntüle 557293
Canımmm
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ediyorum. Elim titreyerek açtım paketi. Ne kadar da heyecan verici birşeymiş.
Yazdığın notları gözlerim dolu dolu okudum. Oğluşumun anı defterine yapıştırıcam onun için yazdığın notu ve hediyelerini de anlatıcam. İleride büyüdüğünde kendi anı defterini okuduğunda çok uzaktaki teyzesinden ona gelen hediyeleri bilsin, onun için yazılan cümleleri okuyup yüzünde tebessümlere yer açsın diye...
günaydın kızlarcanınız çeksin istemem ama sormadanda edemiycem..ben canım istediğimde geneldede haftada 2 kez sucuklu tost yapıp yiyiorum..acaba bi zararı varmı bebeğime..ama salam sosis gibi şeyler normaldede yemem yemiyorumda..
amin canım hayırlısı olsun inş.
evet maşallah bebişşerimize... :)
haftasının önde olması erken geliceği anlamına gelmez canım...önde olması demek
sata göre olması gereken ölçümlerden daha iri daha uzun olduğu anlamına geliyo...yani yaşıtlarından uzun
yaşılarından kilolu vs vs :) ama sonuç olrk bebeğin ne zaman geliceği belli olmaz arkaaşımın bebeği 5 gün fln öndeydi
37. haftada suyugeldi normal doğumla doğurdu ama böyle olup 40+5 de de doğuran var
tamamen keyiflerine kalmış bi durum :)
öyle canım napalım..
son ay gelir heralde, doğumdan sonra kalacak inşallah
ne bileyim işte heves etmiştim, k.validem, görümcem cinsiyetini öğrenme aşamasından beri geliyorlar randevulara.. istedim annem de olsun bu defa.. nasıp kısmet işte. bi dahakine artık..
ben de öyle canım, acayip duygular içindeyimm.. meraktan çatlıyoruz zaten, nasıl bişey, kime benziyor diye..
allahım bahtları güzel olsun, acılarını yaşatmasın bize.. (amin)
saol canım,şehir değişikliği,ev değişikliği,3 kişilik yeni hayat....bayaa bir büyük değişim bizi bekliyor :)
Günaydın hanımlar.Eşleriyle sorun yaşayan annelere sabır diliyorum.Canınız kanınız bebeğinizi düşünün ve sakinleşin.Bir an önce herşey yoluna girer umarım.
Bugün 32.haftamıza girdik şükür.Ve bgn itibari ile bel ağrım başladı,maşallah bu zamana kadar hiç yoktu.Kendi kendime nazar ettim sanırım,söyleye söyleye.Öğretmen olduğumu söylemiştim daha önce. Okulda artık zorlanıyorum.5'er dklık tenefüslerde WC'ye girip çıkmak bile imkansız oluyor.Kaldı ki gebelik şekerimi iyi tutmak için belli saatlerde yemem gereken şeyler var.Düşünün 5dk tenefüs ve inip çıkmak bile 10dk sürüyor nerdeyse.Tahtaya yazarak anlatıyorum çoğunlukla ve 6 saat arka arkaya ayakta kalmak artık acı veriyor.Sanırım haftaya itibari ile izne ayrılacağım.Hep sonraya aktarmak için çalışırım diyordum ama çevremde birkaç öğretmen arkadaşım gebelikteki stres nedeniyle bebeklerinde yeme,uyku gibi problemlerin olduğunu söyledi. Bu hakkın varken dinlen ve bebeğini sev,doğum sonrası kadar önceki ilgin de önemli diyorlar.Haklı da buluyorum. Doğum sonrasını ise o zaman gelince düşünmeye karar verdim.Allahın izniyle sağlıkla kucaklayalım bi de.Sonra rapor,ücretsiz izin halledilir bir şekilde.Önemli olan bebeğimin sağlığı ve psikolojisi. Sizce kararım doğru mu?
ben baby hope dan sipariş ettim daha elıme ulaşmadı ama amcam satıyor kalıelı olduğunu söyledi,fiyatlarıda uygun du zaten bır de o toptan fiyatından alıcak daha da iner sanırımbana küvet tavsiyesinde bulunabilirmisiniz...hangi marka yada nasıl bir model olmalı..?bazı küvetlerin içinde özel bi yapı var çocuk oraya oturuyor.. ayrıca bebek arabası ve park yatak konusundada fikirlere ihtiyacım var. siz neler aldınız acaba?mesela bebek arabası multi way düşünüyorum.park yataktada kraft ve cristal baby arasında kaldım bunlara ne dersiniz?
bu arada eşleriyle arası bozulan arkadaşları acil huzurdiliyorum... sağlık sorunu olanlarada acil şifalar... inşallah hepimiz kolaylıkla kurtuluruz
sagolasın tatlımm
valla cnm önceden rüzgar esdikce perdeler oynardı , hergün pencere kenarlarını silerdim toz olurdu
şimdi ne soguk ne toz hiçbiri yok hamd olsun.kombiyide yaktım düşük ayarda evim gayett sıcak
eşim petekleri yıkadıktan sonra cok farketti.ayy o peteklerin içinden bi zift bi kurum aktı inanamazsınn
hem perde hem duvarları mahveden onlarmış.imkanı olan yıkasın peteklerin için.
hortumu tuttukca nasıl akdı simsiyahhh cok kötüydü
öyle canım napalım..
son ay gelir heralde, doğumdan sonra kalacak inşallah
ne bileyim işte heves etmiştim, k.validem, görümcem cinsiyetini öğrenme aşamasından beri geliyorlar randevulara.. istedim annem de olsun bu defa.. nasıp kısmet işte. bi dahakine artık..
ben de öyle canım, acayip duygular içindeyimm.. meraktan çatlıyoruz zaten, nasıl bişey, kime benziyor diye..
allahım bahtları güzel olsun, acılarını yaşatmasın bize.. (amin)
merhaba canikolaaarrdaha geçmişe bakmadım umarım herkes iyiidir çhekirdekin durumunu çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız hadi öptüüümm
hmmmm anladım canım şimdi, anam daha gelmeden hanımların keyfine bağlandı hayatımız deseneallahım hayırlısıyla bebeklerimizi almak nasip etsin..
Yaaa ben nasıl kaçırdım. Hiç haberim yok, hergünde geçmişi mutlaka okuyorum.
Ay üzüldüm ya, inşallah iyidir. Yok mudur kimsede telefon numarası arasak ya?
canim nasilsin beni cokkk güldürdün son cümlenle yazmak istedimay yerim ben seni cek bacim cek allahim kötü kadinlarin serrinden korusun hepimizi aminnnnnnnnnnnnnn seni pencerelerinide güle güle kullan canim evin güle güle kirlensin..
Kızlar bu turnusol kağıdını nerden bulabilirm bi fikriniz varmı bende arada çamaşırımda ıslaklık hissediyorum. Evde durmasında fayda var. Gerçi yarın doktor kontrolum var sonunda 1 ay gecti çok şükür görebileceğim bebişimi. Bakalım doktor teyzemiz ne dicek benim sancılarım git gide artmaya başladı hakkımızda hayırlısı olsun
Aman tut tut cikmasin daha erken Dr deseydin agrin varsa bari 36 yi doldursak
Bu ocak bebekleride ne sabirsiz yahu
canım benım eşim mak. muhendisi
ona dün dedim bizde mı yıksak ayşenın eşi yıkamış diye
oda peteklerde yağ var yıkanmaz dedi
o yağ suyun sıcaklığını koruması için gerekliymiş sanırım,o zift gıbı renk yağdan da kaynaklanıyormuş
gerçi yıkansadsa izin vermem bazen banyodan petekelrin havasını alıyım dıye su akıtıyo...off batıyor heryer... tek tek petekleri sökse....
haklsıın tatlım tabi benim 2 tane adam yerine koyduğum arkadas çevremden insanlar var.gerisi dediğin gibi abi dediklerimiz yan gözle baktıay şu domestos muhabbetine cok güldümm
eşim beni aldatsaa ben evi filan terketmem o defolur gider ,anasından emdigi sütü burnundan getiririm.Allahım yaşatmasın bana ve hiç bir kadına
eşimin calıştıgı bi mühendislik firması vardı orda şırpıntı bi sekreter vardı bekar genc kız ,eşim güyya kardeşi gibi severdi muhabbet ederlerdi bişi demezdim
kızım olunca evime geldii ama inanılmaz kötü elektirik aldım ondan ,benim hisler kuvvetlidirde zatenn
eşime dedimki bak bu kız tehlikeli ondan uzak durcan muhatap olmıcan.yaa yok onun sevgilisi var asla öle bi kız degil falan filann
bi kac ay sonra eşimin msn sini actım ,kız msj atmış.aşkını ilan etmişş ama neler yazmış hala bi kopyası durur bende arada eşime hatırlatırım
eşimi cagırdım okuttum bak gördünmü dedim adamda şokk oldu okuyunca.ya inan benim tarafımdan asla bişi yok o kendi kendine gelin güvey olmuş falan filann
zaten msjda herşey yaızyor yani platonik bi aşk oldugu aşikar ortada. msn sini kapatmamın nedeni budur:)
ben herzaman derim kadın ve erkekten dostt olmazzzzzzzz.heleki araya belli paylaşımlar girerse sırlar paylaşılırsa mutlaka sonucunda bi duygusal yakınlaşma oluyor
valla ben cok isterdim erkek bi dostum olsun filan diye ama hiçç erkek dostum olmadı okul dönemimdee
hepsi bana aşık olduu yada ben etkilendim :))
şimdi calıştıgı işyeri bi felakettt hatun konusunda.yagmurdan kacarken doluya tutulduk anlıyacagınn
eşimde yönetici pozisyonunda ,kızlar etrafında pırr dönüyorr bende evde elimde tesbih pır dönüyomm
kızlar hastane çantamızı hazırladım
dün ütüleri yaptım ılk once oğlumunkini hazırladım koydukçada çantaya, daha çok eksikler geldi aklıma
bişi sorcam, hastane çıkışı setınde yarım kollu alttan çıtçıtlı badi ve ust alt var.şimdi aklıma takıldı kış bebeği olacaklar sonuçta alt olarak 2kat mı giydirsek ...çıtçıtlı badileri çok ama hepsi bacaksız ... acaba beyaz bacaklı bı badı mı alsam ustune hastane çıkışını gıydirsem..annem battanıyeye sarılır belden aşagısı zaten dedi ama ne bılıyım?
yeni dogan bebek cok üşür cnm sıcak tutmak lazım
ben aynen şöle yapmıştım
içine askılı çıtçıtlı bady
iç-dış zıbın
hastane çıkışının üst zıbını
ayagına çorap
altına patikli tek alt
hastane cıkışının patikli altı
yani iki patikli altı üstüste giydirdim kızımaa
en üstte yün patik
ama oglumda hastane cıkışı yerine kadife tulum giydircem
içine giydirdiklerim yukarda yazdıgım gibi olcak.
kızlar hastane çantamızı hazırladım
dün ütüleri yaptım ılk once oğlumunkini hazırladım koydukçada çantaya, daha çok eksikler geldi aklıma
bişi sorcam, hastane çıkışı setınde yarım kollu alttan çıtçıtlı badi ve ust alt var.şimdi aklıma takıldı kış bebeği olacaklar sonuçta alt olarak 2kat mı giydirsek ...çıtçıtlı badileri çok ama hepsi bacaksız ... acaba beyaz bacaklı bı badı mı alsam ustune hastane çıkışını gıydirsem..annem battanıyeye sarılır belden aşagısı zaten dedi ama ne bılıyım?
haklsıın tatlım tabi benim 2 tane adam yerine koyduğum arkadas çevremden insanlar var.gerisi dediğin gibi abi dediklerimiz yan gözle baktızaten evimize geldi dediğim insanı eşimde önceden tanıyor..ayrıca çok kıskançlığa girersek way halimize..bizim arkadas grubumuz var eşim ve benle beraber 5 çiftiz.herhafta birbimizin evinde toplanırız ama hepsi efendi insanlardır..aralarında sadece 1 tanesi nişanlı gerisi evli...benimde eşim bankada yönetmen.ve bankada 10 tane bayanla birlikte çalışıyor ama ben alımlı bi bayan olduğumu düşünüyorum,hepsini bozarım yani gereksiz kıskançlık adamı evden de karıdanda soğutur buna inanırım .ama kıskancımdır bunu açıkca sölüyorum :) aşkı bitene yol orda hep derim..benim eşim gizemli bi insan değildir.herşeyi ortadadır..telefonu cüzdanı.al kurcala napıosun demez garibim oyüzden güveniyorum sanırım ona oyüzden çok rahatım..zaten o en yakın arkadaslarımızın eşlerine bile yenge diye hitap eder ismini bile sölemez resmidir eşim benim herkesle..yılışık tiplerden olmadığı için güvenim sonsuz ona..bankada görüştüğümüz dediğim kızlarda 2 tanesiyle görüşüyorum.ayda 1 falan oda eşleride efendi insanlar..tabi Allah şeytana uydurmasın..ama kıskançlığı ele alırsak çevremizde arkadas kalmaz diye düşünüyorum ben..devamlı kukuman kuşu gibi eşim bana ben eşimemi bakıp geçiricez günlerimizi ayol resmi olduğum bi kız vardı eşimin işyerinden ,gerçi şimdi çıktı o bankadan çalışmıyo ama dediğin gibi yıldızlarım almamıştı kızı ama eşimlede anlaşamazdı onlar..ayrıca eşine yapılanı benim eşime biri kazara bile yapmaya kalkmasın bence,o an naparım ben düşünemiyorum hahaha panter olurum panterrr ve eşim beni tanıyo birazda korkar açıkcası :) cadılığım tutunca farklı bi insan oluyorum çünkü ben ..kayınvaldem gelince bile gözümün içine bakar eşim oanki ruh halim nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?