2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim benim cokk güzelmisss cokk tatli.güle güle saglikla sihatle giysin insallahhh.alan arkadasimizin kesesine bereket..

canim zararli diyorlar ama güvenilir bir marka yada kasaptan al canim benim iyice kizart allahin izniyle birsey olmaz insallahh canim benim bend ecokk severim tost türkiyeye gittimmi yerim bol bol seni..

merhaba canikolaaarr daha geçmişe bakmadım umarım herkes iyiidir çhekirdekin durumunu çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız hadi öptüüümm

hmmmm anladım canım şimdi, anam daha gelmeden hanımların keyfine bağlandı hayatımız desene allahım hayırlısıyla bebeklerimizi almak nasip etsin..

Aminnnnnnn canım benim..Annelik ne kadar kutsalmış..insan kendi başına gelmeden herşeyi hafife alıyor..ama daha Anne olmadan bile insab sorumluluk alıyor karnındakı bebek için..ben Annemi şimdi daha iyi anlıyorum..bize hiç kıyamaz..hiç üzmez canım annem benim..ben daha bebeğimin yüzünü görmeden kıyamıyorum..doğunca ne olacak bilmem..Allah bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin ve bizleride hayırlı Annelerden eylesin..

canım bende öğretmenim 66günüm kaldı son ana kadar çalışmak istıyorum ama bugun ılk defa çok yorgun hıssettim kendimi,öğle arasından sonra zoraki gittim sınıfa,sankı uykum gelmış gıbı, içim aktı başımı koyacak şey aradım
ototbuse bındım boyle zar zor geldim eve..
boyle olursa dayanamam ayrılırım izne ama umarım sadece bugunluktür
yoksa süreklı ayaktayız, oturarak ta ders anlatılmıyor

ben baby hope dan sipariş ettim daha elıme ulaşmadı ama amcam satıyor kalıelı olduğunu söyledi,fiyatlarıda uygun du zaten bır de o toptan fiyatından alıcak daha da iner sanırım
kuvetımı annem almış,şeffaf renk almış
hepsi aynı zaten 20/30arası fiyatı
5lirayada filesinia ldım mıgrostan
içinin kaymazlığına takılmadım fıleyle yıkarım uzun zaman sonrada bılemıyorum artık nasıl yıkanıyor ki:)

canım benım eşim mak. muhendisi
ona dün dedim bizde mı yıksak ayşenın eşi yıkamış diye
oda peteklerde yağ var yıkanmaz dedi
o yağ suyun sıcaklığını koruması için gerekliymiş sanırım,o zift gıbı renk yağdan da kaynaklanıyormuş
gerçi yıkansadsa izin vermem bazen banyodan petekelrin havasını alıyım dıye su akıtıyo...off batıyor heryer... tek tek petekleri sökse....

Tatlım mail adresine bak. Gönderdim etiketleri

merhaba canikolaaarr daha geçmişe bakmadım umarım herkes iyiidir çhekirdekin durumunu çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız hadi öptüüümm

merhaba canım..teşekkür ederiz canım biz iyiyiz..sen nasılsın? dualarımız chekirdekkle..

hmmmm anladım canım şimdi, anam daha gelmeden hanımların keyfine bağlandı hayatımız desene allahım hayırlısıyla bebeklerimizi almak nasip etsin..

amin canım..ya ne sandın..onların keyfine göre hareket edeceğiz artık..

Kızlar bu turnusol kağıdını nerden bulabilirm bi fikriniz varmı bende arada çamaşırımda ıslaklık hissediyorum. Evde durmasında fayda var. Gerçi yarın doktor kontrolum var sonunda 1 ay gecti çok şükür görebileceğim bebişimi. Bakalım doktor teyzemiz ne dicek benim sancılarım git gide artmaya başladı hakkımızda hayırlısı olsun

öğretmen arkadaşın varsa sor,okulda fen öğretmenınden istesin
labaratuarda oluyo genelede
bıde eczaneye sormak lazım

Yaaa ben nasıl kaçırdım. Hiç haberim yok, hergünde geçmişi mutlaka okuyorum.

Ay üzüldüm ya, inşallah iyidir. Yok mudur kimsede telefon numarası arasak ya?

cnm buraya yazmadı zaten.facede yazmış ,bende yeni okudum

tşkler cnmmm

turnasol kagıdını akvaryumcularda yada medikalcilerde bulabilriisn.

Aman tut tut cikmasin daha erken Dr deseydin agrin varsa bari 36 yi doldursak
Bu ocak bebekleride ne sabirsiz yahu

Kendimi Nasıl Sıkıyorum Bir Görsen..
Sanki Çıkması Kolaymış Gibi..

Dün Gece Eşim İşten Gelene Kadar Ablam Aradı Onunla Konuştuk..
Ateş Bastı, Doğuruyorum Sandım Vallahi..
O Kadar Korktum ki Anlatamam..

Sanki Eli Rahmin İçinde Öyle Baskı Yapıyor ki..
Ağrım Falan Yok Benim Kendi Kuruntularım İşte..

kızlar hastane çantamızı hazırladım
dün ütüleri yaptım ılk once oğlumunkini hazırladım koydukçada çantaya, daha çok eksikler geldi aklıma
bişi sorcam, hastane çıkışı setınde yarım kollu alttan çıtçıtlı badi ve ust alt var.şimdi aklıma takıldı kış bebeği olacaklar sonuçta alt olarak 2kat mı giydirsek ...çıtçıtlı badileri çok ama hepsi bacaksız ... acaba beyaz bacaklı bı badı mı alsam ustune hastane çıkışını gıydirsem..annem battanıyeye sarılır belden aşagısı zaten dedi ama ne bılıyım?

cnm dogrudur eşinin dedigi mutlaka ,egitimini almış sonucta
eşimin çalıştıgı firmada teknik bölüm var onlara sormuş nasıl temizleriz diye onlarda petekleri yıkayın ,sonrada kombiye su aldırıp , peteklerin havasını alın demiş
bizde aynen öle yaptık gayet güzel ısıtıyor bi sorun yok şimdilik

bide netten bakmıştık biz petekelri sökmeden bi makinaya baglıyorlar içine kimyasal verip devirdaim yaptırıyrlar 40 dk filan.
sonrasındada o tesisat içindeki kirli suyu tahliye ediyorlarmış.
yani bizimkiyle aynı mantık gibi geldi bana.bizde tahliye ettik pis suyu

haklsıın tatlım tabi benim 2 tane adam yerine koyduğum arkadas çevremden insanlar var.gerisi dediğin gibi abi dediklerimiz yan gözle baktı zaten evimize geldi dediğim insanı eşimde önceden tanıyor..ayrıca çok kıskançlığa girersek way halimize..bizim arkadas grubumuz var eşim ve benle beraber 5 çiftiz.herhafta birbimizin evinde toplanırız ama hepsi efendi insanlardır..aralarında sadece 1 tanesi nişanlı gerisi evli...benimde eşim bankada yönetmen.ve bankada 10 tane bayanla birlikte çalışıyor ama ben alımlı bi bayan olduğumu düşünüyorum,hepsini bozarım yani gereksiz kıskançlık adamı evden de karıdanda soğutur buna inanırım.ama kıskancımdır bunu açıkca sölüyorum :) aşkı bitene yol orda hep derim..benim eşim gizemli bi insan değildir.herşeyi ortadadır..telefonu cüzdanı.al kurcala napıosun demez garibimoyüzden güveniyorum sanırım ona oyüzden çok rahatım..zaten o en yakın arkadaslarımızın eşlerine bile yenge diye hitap eder ismini bile sölemez resmidir eşim benim herkesle..yılışık tiplerden olmadığı için güvenim sonsuz ona..bankada görüştüğümüz dediğim kızlarda 2 tanesiyle görüşüyorum.ayda 1 falan oda eşleride efendi insanlar..tabi Allah şeytana uydurmasın..ama kıskançlığı ele alırsak çevremizde arkadas kalmaz diye düşünüyorum ben..devamlı kukuman kuşu gibi eşim bana ben eşimemi bakıp geçiricez günlerimizi ayol resmi olduğum bi kız vardı eşimin işyerinden ,gerçi şimdi çıktı o bankadan çalışmıyo ama dediğin gibi yıldızlarım almamıştı kızı ama eşimlede anlaşamazdı onlar..ayrıca eşine yapılanı benim eşime biri kazara bile yapmaya kalkmasın bence,o an naparım ben düşünemiyorum hahaha panter olurum panterrr ve eşim beni tanıyo birazda korkar açıkcası :) cadılığım tutunca farklı bi insan oluyorum çünkü ben ..kayınvaldem gelince bile gözümün içine bakar eşim oanki ruh halim nasıl diye

Son düzenleme:

yeni dogan bebek cok üşür cnm sıcak tutmak lazım

ben aynen şöle yapmıştım
içine askılı çıtçıtlı bady
iç-dış zıbın
hastane çıkışının üst zıbını

ayagına çorap
altına patikli tek alt
hastane cıkışının patikli altı
yani iki patikli altı üstüste giydirdim kızımaa
en üstte yün patik

ama oglumda hastane cıkışı yerine kadife tulum giydircem
içine giydirdiklerim yukarda yazdıgım gibi olcak.

Son düzenleme:

iç dış zıbın dedğin hangisi, şu önü üçgen arkadan bağlamalı olanlar mı
ben en iyisi tek renk bır alt alayım 2kat gıysın

Canım sonuçta kış bebeği olacaklar.Patikli altlardan al derim 3-5 tane...Tulumların ve hastane çıkışarının altına giydirmeye.Battaniyeye saracağız tabiki ama evde emziriken felan sarıp tutmak zor olur ve bence 1 katla üşür bebekler anne karnındaki sıcaklığı ararlar ilk doğduklarında belirli bir süre...

Bir arkadaş listesini yazmıştı az önce okudum ama adını unuttum :) Bence kıyafetleri az olmuş.Kış günü her giydirdiğimizi hemen yıkayamayız sonuçta.Hemde 1-2 parça küçücük şeyi tek başına makinaya atmakta çok mantıklı değil bence...Benimkiler ikiz olduğu için mi yoksa biz mi abarttık bilmiyorum ama bizim,annemin ve kv aldığı uzun kollu çıtçıtlı badi,patikli tek alt,ikili yandan çıtçıtlı takımlar,tulumlar,çoraplar vb kıyafetleri ben sayamadım kaçar tane olduğunu maşallah...

Sırf 10 lu hastane çıkışından 3'er adet toplamda 6 tane aldık.5 li hastane çıkışından da bir okadar...Yıkayıp yerleştirirken yazarım kızlar,bakalım ne almışız...

valla başka edepsiz kadın benii hiçç alakadar etmiyorr ,hiçç muhatap olmam.eşimin canına okurum.ama o msn deki msj konusunda eşim masumdu bişi yapmadım :))
aslında ben kıskanç biri degilim sadece aptal yerine koyulmak istemiyorum.ondan o akadar hafiyelik yapıyom :))

aslıcım alımlı ,hoş hatunsun maşallahın var.eşinde kardeşim olsun gayet iyi , birbirinize cok yakışmışsınız.Allah bozmasın yuvanızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…